A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

VÉÉÉÉGE a tanévnek. (Asszem...) Még 2 vizsgám van, aminek nem tudom az eredményét, de talán sikerületk... :)

Majd mostmár jövök, csak még takarítanivaló és rendetraknivaló behozandó lemaradásaim vannak... :) De ez már gyerekjáték tanulás nélkül...

Kép
Kép
Kép
zdori

Panndi? :D Jó lehetett a sétátok. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!
Itt már ma hüvösebb van...

Dóri nem vagy semmi :shock: neked tuti megvan minden vizsgád! nagyon kis szorgalmas diák vagy! honnan ez a sok akarat, erő?

Árika 11 utá aludt el tegnap és 7kor már kelt :roll: sirt is, de nem utánunk, csak annyira fáradt volt, nem tudott nagyon mit kezedeni a helyzettel :cry:majd legközelebb biztosan ügyesebben veszik az akadályokat.

Heni
KépKép
heni81

Vindo: elvileg anyuméknál a Szeges utcán. ( Tesco, mcdrive környéke, az istván u ból nyílik az erős lajos ..abból meg a szeges..:-) Nagyon kösszi előre is!

Panndi: ???

Zdori: nagyon ügyes vagy!!! biztos sikerült!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Nálunk cseppet sincs hűvös, pedig este úgy tűnt beborult..de semmi..:-(

I ma szülinapi bulira megy Hszoboszlóra ( fiú buli ) mi anyuéknál alszunk..:-)

most épp a kis akváriumot takarítják..:-) én meg nemsoká készítek egy kis spenótos tésztát ebédre. :-) meg vmi gyümi levest.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Mindjárt felmelegszik a vasaló...

Zdori, én is arra tippelek, hogy nagyon is jól megvan! Jó, tudom, nem szereted ezt olvasni, de szerintem akkor szuper vagy!

Kaqk, akkor kikapcsoltok mindannyian. :wink: :lol:

Irtózat meleg van tényleg.

Heni, tényleg hihetetlen, ahogy rájuk tud szakadni a fáradtság.

Na vár a vasalnivaló.
dmaggie

Maggie: nem irigyellek a vasalás miatt..én tegnap vasaltam, szerencsére nem volt sok..kibírtam..:-)

Főzés kész..:-) E+I lent sepregetik a garázst, + I rajzolt neki pályát bólyákkal ezzel azzal és azt kerülgeti a futóbringával..:-)

Dalma vagy nagyon szereti ha főzök vagy nagyon nem..annyit mozog mikor a konyhában vagyok...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Szépek vagytok Kaqk!

Vindo jobbulást! Mit sikerült összeszedned? Még jó, hogy a többiek nem kapták el.!! :)

Tudtok nekem ajánlani valamit erre: csináltunk kint egy kis vízi hmmmm edénykét nem tudom mi a szakkifejezés rá,van benne tavirózsácska nem tó,hanem egy 61cm mély üst :D ezt csináltuk meg egy kis vízi sarkocskának ( apa nem szeretne tavacskát én igen és ezt készítettük helyette a skacokkal) . Szóval az a gond,hogy tiszta zöld lett az oldala :shock: :cry: nem merek vegyszert venni,mert a kutyuka előszeretettel iszik belőle, de így meg csúnya mit rakhatok bele ami nem árt és nem algásodik be tőle.?.Amúgy a víz nem zöld,csak az edény oldala..

Én is vasaltam meg fogok is.. Elmaradok a rucikkal.. Vagy főzők mikor haza jövök v. pakolok v. csak a fiúkkal vagyok kint,egész napomat bent töltöm és úgy szeretek kint lenni este,kell a levegőzés,szal a benti melók csak sokasodnak :oops: :)

Dóri képet lehet nézni odaát? :) :arrow:

Nálunk most eléggé felhős az ég,de olyan fülledt idő van...

Meló tetszik! Van,hogy 2kor ebédezünk :shock: ....

Próbálok vissza olvasni,de hívnak le....
varga tünde

Tünde:
- a vegyszer nem árt az állatoknak szerintem, a halak sem halnak meg tőle
de:
- van olyan növény, ami pusztítja az algákat, tavas boltokban, akvarisztikákban tudnak segíteni
- a freshnapfban vagy hol adnak egy gömböt, ami úszik a tetején a víznek, állítólag pusztít az is, vegyszer-mentes, de nagyobb, kb. 40 cm
- bizonyos halfajták is eszik, pl. ezüstponty
- a legjobb ellene a víz forgatása, egy kis szökőkút vagy hasonló, ha megoldható

Tünde, nem tudom, mi volt ez, de ma már jól vagyok. Aludtam 10 órát éjjel, fitti lettem.

Diplomaosztón voltam, aztán meggyet terítettem. Zuhanyoztam Maggie-éknél, meg Kaqk-nak is vittem meggyet :wink: Kaptunk finom dolgokat cserébe. Éppen most fogyasztjuk el.

Kép
vindolanda

Dóri,végre :) biztos sikerülni fog :)

Tünde,passz :)

olyan álomkór jött rám :) reggel hn7kor kelt B.,mikor megyünk már bringázni :shock: :shock: apjukkal elmentek :)
Ebéd utáni alvásból felkel: Mikor megyünk bicajozni :shock: :shock:
most értünk haza,de kb. f5kor indultunk :) tetszik neki nagyon,mert megkapta M. kerékpárját,M.-nak előszedtük a nagyobbat és tekernek lelkesen.De kell is edzeniük,mert 2 hét múlva hittantáborba mennek és oda tekerni fogunk (4km oda 4km vissza )

Vindo,lehet h. csak kimerültél? örülök,h. jobban vagy :)

:arrow:

KépKép
viranka

Halihó!

Én végre takarítok, de már a lábujjamon is csorog a víz. Így szusszanok egyet.

Igen, megerősítem én is, hogy Vindo nagyon fitti. :wink: :lol: Csak szerintem megint fogyott a drága, szóvá is tettem. Igazából csak irígykedem itt. :oops: Köszönjük a meggyet ismét, már meg is kóstoltam, isteni finom. A fiúk most lent őrjöngenek, ha feljönnek mosok meg nekik, hátha esznek belőle. Én meg eléggé lassan haladtam ma, bár délelőtt a fiúk takarítását felügyeltem, vasaltam, mostam, főztem, a reggelt meg a virágpiacon kezdtem, mert Gergőéknél most volt a ballagás és a díszítéshez vinnie kellett virágot, majd elvittem a suliba... Na, azért csak csináltam néhány dolgot. Ebéd után a nyűgös Bercó szerencsére elaludt, sőt még én is hunytam kicsikét. Jól esett, mert fejfájással ébredtem.

Viranka, ez nem semmi. Bercó egyelőre még nem nagyon akar biciklizni, igaz nincs is neki. Pedig én is vágynék olykor egy kis kerekezésre.

Tünde, én is passzolok.

Na, robotolok tovább. Lassan kezdünk normálisan kinézni.
dmaggie

Vindo, remélem Dávid nem hozott zavarba a lenge öltözékével. :wink: :lol: Most mondta, hogy nem is vett igazán észre, kint napozott a teraszon, így bent nem nagyon látott. De emlékezett Rugóra és mondta, hogy nagyon remek kisfickó. :lol: :lol:
dmaggie

Vindo: köszi a meggyet! Nagyon fini :-) már fő a meggy dzsem..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szívesen mindenkinek :wink:
Majd viszek jövőre is. Ez amúgy abszolút bio, mert nem volt időnk permetezni :lol:

Maggie, a múltkor is így jártam, az egyik barátnőmhöz mentem, akinek három évvel ezelőtt láttam a legnagyobb gyerekét, Annácskát (aki akkor pici volt, és a kutyánkkal kergetőzött egész nap). Beköszönök neki, erre felfelé kellett néznem Annácskára :shock: :lol:
De ő fel volt öltözve:) De amúgy mindegy, két bátyám van, otthon pucérkodtunk eleget, sokszor még kamaszkorunkban is, szóval nem egy szégyenlős családban nőttem fel.

Tényleg, Gergő melyik suliba megy majd?

Kép
vindolanda

Hahó :shock:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

I hazaért....:-)

a meggydzsem üvegben..mmm de fini lett!!!

na most már itt is lehűlt az idő 17 fok van és esik az eső

lassan ebédelünk és átmegyünk anyóshoz...persze a kettő között alszunk egyet mindhárman vagyis 4 en..remélem pocaklakó is hajlandó lesz. :-)

tényleg

PANNDI???????????????????????????????????

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyunk mi is.
G. elment dolgozni, mi itthon maradtunk Rugóval.
Olyan kóma vagyok.
És igen, esik az eső és hűvös lett :x

Kaqk, jó alvást, az rám is rám férne. Rugót hipnotizálni kellene, hátha akkor megmaradna a fenekén :x

Bár most békésen eljátsszunk online játékokkal, Spongya bobos-autóversenyzős tetszik neki. Csak sajnos kellek hozzá :roll:

Kép
vindolanda

Gyólyahír topikunk legfiatalabb babája :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
12:39-kor megszületett
Kulcsár Gábor 3260gr,55 cm ,jól vagyunk :)
ezt írta pár perce Andi :)

Itt is gratulálok,s minden jót kívánok az immár 5tagú családnak :)

KépKép
viranka

Éljen, éljen, éljen!

Panndi, sok boldogságot kívánok Nektek! :lol: :lol: :lol:
dmaggie

Sok boldogságot kívánunk a Panndi-családnak!

Kíváncsian várjuk a képeket is. Biztosan szőke lesz ő is :D

Kép
vindolanda

Éljen hurrá!!!! Sok boldogságot és jó egészséget!!!!

képet alig várom!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt is Isten hozta Gábort! Panndi, nagyon sok szeretettel gratulálunk! És köszi, hogy gondoltál ránk. ;) Várunk nagyon vissza!!! Sok puszi!

Sziasztok, csajok!!!

Már éjjel akartam nektek linkeket adni fényképhez, de nem működött a babanet... most kaptok néhányat, de majd igyekszem kicsit utodate-ebbet is nemsokára...

Pussz.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jaj csajok én tudtam, hogy ma fog születni, gondoltam, hogy ez az erős lehülés előhivja:-)

GRATULÁLOK PANNDI!!!!!!!!!!!!SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK SOK TEJCSIT GÁBOR BABÁNAK!!!!!!!!

Mi ma csaviztunk, Vácon voltunk, jó kis délután volt:-)

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Még sül a fasirt. Dávid holnap reggel indul a Balatonhoz a haverokkal, lányokkal. Még javában csinálom az elemózsiát. Bár a süti már dobozban van.

De mindenképpen el akartam mesélni, hogy ma délután koncerten voltam, az egyik gyerek lépett fel az iskolából, aki történetesen az apa kollégájának a gyereke. Annyira megható volt, élveztem nagyon. Egy autista fiúról van szó, aki nem tud kottát olvasni, hallás után tanulja meg tökéletesen a darabokat. Ma is játszott Zorántól kezdve Bartókig mindent. Közben meg annyira élvezte a játékot, meg a sikert is. Rendesen megsimogatta a lelkemet.
dmaggie

Maggie, Gábor sem tud kottát olvasni, úgy zenél ügyesen :lol: :lol: :lol: :lol:

Na, ez csak vicc. Örülök, hogy jó volt a koncert.

Amúgy a taps meg a siker érdekes dolog, én egy reneszánsz együttesben játszottam középiskolás koromban, és egyszer kaptunk vastapsot, de olyan igazit, vissza is mentünk még játszani, de azt az érzést tényleg nem lehet leírni :shock:

Heni, mit csináltatok Vácon? Lehet, írtad, de bamba vagyok...

Kép
vindolanda

Amúgy tényleg nem tud kottát olvasni, nem az a része volt a vicc.

Most dolgozok egy kicsit, de utána lefekszem, és inkább hajnalban is felkelek, de olyan bamba vagyok, aludnom kell :x

Kép
vindolanda

Szörnyen megy a hasam, széntablettát eszek :(

Kép
vindolanda

Ó, Vindo, jobbulást! Segített a szén? Olyan béna most ideírni, de nem bírom magamban tartani: nagy fejtörésem volt, mire rájöttem, hogy mást írtál, hogy mi köze a nagy hasnak a széntablettához... azt olvastam, hogy szörnyen nagy a hasam, széntablettát eszek...

jó reggelt!!!

látjátok, most itt vagyok, és csak győzzetek lelőni... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt :D

Dóri, nem tudom, hogy hogy állok, éjjel, mire lefeküdtem, már teljesen üres volt a gyomrom. MOst meg nem nagyon merek enni :roll:
Köszi :D

Annyi széntablettát ettem, hogy megnőtt :wink:

Kép
vindolanda

Na, ettem még pár széntablettát :roll: :x

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Vindo a széntabletta szokott segiteni!
kicsit vásároltunk tegnap, meg persze Duna partoztunk, kellemest a hasznossal :wink:
Kép Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Ja Áron tesómmal azt jáccotta az uborka sorok között, hogy elsüllyedt a markoló :roll: Kép

Heni
KépKép
heni81

Naposabbat :)

Vindo,gyógyulj már meg :) lehet sok meggyet ettél?
mindjárt küldök pü-t, véleményezd :)

Dóri,csak nem ráérsz :) nem kell tanulni :)

Heni,máskor hívj/küldj sms-t ha Vácon jártok :) tőlünk 10 perc :) Péterről tök jó a 2. kép :)

KépKép
viranka

Verus tudom, de ez spontán kirándulás volt, mert akartunk bemenni a tescoba, erre apa kérdezi, hogy melyikbe? én pedig megragadva a frappáns kérdését válaszoltam, hogy a váciba 8) igy legalább kirándultunk, meg kikkeztem, deichmanoztam is:-) gyerekek pedig jót aludtam az oda úton, meg gyönyörködhettek hajókban, játszóztak is, fagyiztak:-)

Heni
KépKép
heni81

Még sosem jártam Vácon :roll: De jó hely lehet, és kedvet is kaptam.
Szép gyerekek.
Markoló 8)

Viranka, igen csinos, férfias kitty cica :D
Hát, nem hiszem, hogy a meggy, én nem sokat ettem.
Már akkor is fájt a hasam, mikor lázas voltam, de csak most értem ebbe a fázisba, úgy látszik.

Viszont lassan kezdek éhes lenni, tegnap öt óta nem ettem semmit :x

Rugón eluralkodott a tudásvágy, egy órán át nézegettük az állatlexikont a vetetlen ágyban fetrengve. Most mesét néz.

Amúgy nyárra tolódott az urológia Rugónak. Próbálom szoktatni a gondolathoz, hogy majd megnézi a doktorbácsi, és segít neki felhúzni a rudin a bőrt. Erre közli, hogy: "Nem doktorbácsi, doktornéni. Nagy doktornéni."
:lol: :lol:

Kép
vindolanda

Heni: képek! :-) Édesek! Jó lehetett! :-)

Vindo: egyél vmit!!!! Nagy doktornéni???:-)

Mi jól, bár éjjel 2-4 ig nem aludtunk..Emma nem tudott vissza aludni..így mi minket sem hagyott. :evil:

Reggel oviba..ma már ment a kis barátja Dávid..így volt nagy öröm!

I-nak torokgyulladása lett, hányással..:-( Emma persze rajta csüngött vasárnap, :-( Most olyan rekedt a hangja! :-)

hozok pár képet az esküvőről amin voltunk.

Kép Kép Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Milyen csinosak vagytok :D
Hol volt az esküvő?

Kép
vindolanda

köszi :-) a lagzi az ÁSZ rendezvényházban.:-) Debrecenben

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!

Heni!
Nagyon jók a képek!:) Jó kis tescozás volt! :)

Kaqk!
Jaj de szépek vagytok! Biztos jó volt az esküvő!

Vindo!
Jobbulást!
Próbáljátok meg a körömvirágkrémet Rugó kukijára. Nálunk egész jól bevált. Szépen lazul a bőr és valameddig már fel is lehet húzni. Az urulógián mondta tavaly egy doktornéni, hogy próbálkozhatunk azzal is, ha a 2 hetes szteroidos krém-kúra lement. Azóta kenegetünk...

Maggie!
A gyerekek szójátéka nem zavar, a versengést követő ütésváltás és egyéb verekedésbe torkolló vita borít ki...
Aranyos Bercó a trikós képen! :)

Végül már nem ovizunk. A héten már csoportösszevonások vannak...

Kép
gica1

Sziasztok! Na, akkor kaptok néhány képet, Ott van. De most szót se tavaszig... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Halihó!

Végre megembereltem magam és tornáztam egy kicsit. Jól elfáradtam, pedig talán egy félóra sem volt. Őrült egy tyúk, aki csinálta a dvd-t. Többször is azt hittem ott maradok. :wink: :lol:

Ma operálták anyukám szemét, szerencsére jól sikerült, du-n már haza is vitte az öcsém.

Dávidnak is csikaródott a hasa ma reggel, remélem nem lesz semmi komoly baja. Azért sms-ben elküldtem a taj-számát.

Heni, annyira helyes kispasik vannak nálatok is. Csak ámulok. Először meg azt hittem, Te vagy a képen, már kezdtem örülni. Jó kis terápiás vásárlás... (én ennek hívom :oops: :lol: )

Kaqk, mutogatni kellene titeket, annyira szép család vagytok. Tapintani lehet a szeretetet, az egységet. Nem vagy Te túlságosan is csinos kismama? :wink: :lol:

Vindo, először is: jobbulást, remélem azóta rendeződött a dolog. Azért egyél ám, valami kímélőt. Az öcsém is autodidakta módon tanult gitározni. Én csodálok mindenkit, aki zenél. Ez az én életemből kimaradt, igazából zongorázni szerettem volna. De már letettem róla. Imádom Rugó megfogalmazásait. :lol: :lol: Bercó volt az egyetlen, akinek nem kellett semmit sem csinálni. Valahogyan magától megoldódott, bár a fürdésekkor gyúrtunk rá. Azután meg büszkén mutogatta mindenkinek a "mag"-ját. :lol: :lol:

Zdori, gyere csak, gyere! :lol: :lol: Jól eldobtad az időpontot. Elmeséled valamikor a szülést is?

Gica, akkor valamit nagyon elértettem. :oops: :lol: Majd túllépnek ezeken is. Bercó meg szótagoltat, pontosabban szótagokat kell utána mondanunk, majd egyben is elmondja az egész szót.
dmaggie

Irina??????
dmaggie

Kaqk, ez a zöld szín tetszett esküvői dekornak. A kék-fehértől meg a piros fehértől már kivagyok, de ez nem volt rossz :wink:
Ezt a helyet nem ismerem amúgy.

Gica, köszi a tippet, kipróbáljuk.

Maggie, remélem, nem ugyanaz a baja Dávidnak, mert ez durva volt :shock:
MOst már jó, öt széntabletta után.
Mag :D
Anyukádnak gyors gyógyulást!

Várjuk Gábort, utána elmegy ő és Rugó a vendéglőbe ételt rendelni a hétre. Én addig zuhanyzok és hajat mosok, ez a terv :roll:
Éjjel munka.

Ja, Irinának se híre, se hamva :shock:

Megyek képeket nézegetni.

Kép
vindolanda

Halihóó.. :)

Jaj nagyon jók a képek! Heni szépek a fiúk! Na meg Kaqk nekem nagyon tetszenek ezek a fotótok! Ügyi volt aki készítette!!!.. :)

Gratulálok PAnndi!!

Vindo remélem már jobban vagy.. Valakitől most hallottam,hogy ide vagy oda tejes dolog nem jó ilyenkor,de jót tesz a jobb minőségű joghurt pláne a bifidusos. Ha ki akar jönni lent v. fent legalább könnyebben jön,és pótolja közben a hiányzó baktériumokat.. Elgondolkodtató... Meg olyant is hallottam,hogy széntabletta helyett lehet jól nagyon jól már már odaégés határán levő piritotkenyeret enni,ettől nem leszel éhes,de fogja a hasad.. :) Ezek olyan házi orvoslások..

Tényleg Irinával mi lehet?
varga tünde

Csajok én úgy elfáradok estére alig látok ki a fejemből..
varga tünde

Csak megnyugtatásként, Dávidnak már csak annyi baja van, mint a kutyának. Szerintem csak izgatott volt az utazás miatt.
5 széntabletta, egek, Vindo. Nem tudom, hogy milyen az anyagcseréd, de ezek után ne csodálkozz, ha a napokban nem időzöl a wc-n. :lol:

Ja-ja, a dekor nagyon tuti volt. Majd kíváncsi leszek a barátosnőmére júliusban. Ismerve a maximalizmusát... :roll: 8)

Tünde, ugye, hogy ugye. Én is kidőlök mindjárt.
dmaggie

Maggie, én azon általában sem csodálkozom :wink:
De ez most konkrétan szörnyű volt.
Amúgy kisebb darab tabletták voltak, napi hármat a kisgyerekek is bevehetnek belőle (3 év felett).

Na, akkor Dávidnak jó nyaralást.

Én is fáradt vagyok estére, de ahogy kiveszem, van egy holtpont, ami altatáskor jön el, és azon ha átlendülök, akkor még bírom olyan éjfélig.
29-én lesz egy konfim, angol nyelvű workshoppal, ahol hozzászólok majd :? :? :?

Tünde, köszönöm a tanácsokat.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Elmegyek, lefekszem most aludni. De jók legyetek ám!

Ma már sziciálismosolygott legkisebbem. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

mármint szociális, és tegnap...

Kép
Kép
Kép
zdori

Jók voltunk, Dóri :wink:

Mosoly 8)

Kép