Boo!
Új a vonalzó

. Azért csináltam ilyet (is), mert ezen az látszik jól, hogy mennyi van hátra, a másikon meg az, hogy hol tartok. Így egyiket se kell számolgatnom

. Tiszta ciki, de sose tudom, hogy épp hány hetes+napos vagyok

. Mindig keverem, hogy azt már betöltöttem-e, vagy csak "abban vagyok". Itt szoktam csekkolni

.
Az előzőn úgyis "én" voltam, mármint egy kismama, ezeken viszont egyiken rajta van "én+pocak+Botond", a másikon meg a Picúr érkezik a szivárványon

. Jajj, de romantikus, nem?
Botondnak is kéne már új, mert az az egyéves ábrázat már nem túl aktuális

. De kell róla csinálnom képet

.
Lányok, mi alig fényképezzük, meg videózzuk a kölyköt. Annyira röstellem ezt

. De mindig elfelejtem, "másnapra" meg az a kunszt már nem kunszt, így sose veszek fel semmit. És nem marad róla semmi...

. Annyira gáz...
(Bár, ha átgondolom, húsvétról van videónk, azóta meg van két kutyás, meg egy beszélgetős. Rólam egész gyerekkoromban készült négy, nem egy hónap alatt:roll:

)
Hát, a Visegrádi túrát ne irigyeld, mert jó carul is lettem

. Vagyis önmagában attól kutya bajom se lett volna, de szombaton vendégség, lótifuti, nuku pihi, vasárnap takarítás, vásárlás, főzés, vendégség, lótifuti, nuku pihi, na és erre egy Visegrád, meg az esti koncert, az brtuál volt. Persze nagyon élveztem mindhárom napot, ezért nem akartam lemondani egyik programról sem

. De közben nem éreztem, hogy kilennék, csak utána! Tegnap, miután írtam, megint nagyon fosul lettem

. Feszített a pocakom veszettül, fájt a derekam, szédülni kezdtem...stb. Nem tudom, mi a frász ez, mert végülis nem keményedés, vagy görcs, hanem olyan furán feszül. De vhogy érzem, hogy nincs gond, tehát nem szülök meg, vagy ilyesmi, csak épp bazi carul leszek

. És tegnap kis híján el is sírtam magam, mert Botondnak meg épp kétpercenként "szüksége volt rám". (joghurt kellett, adjak inni, hol a manyi, adjam fel a papucsot, vegyem le a pólót...stb), és kiakadtam azon, hogy még több, mint 3 hónap van, és én már most nem tudom rinya nélkül ellátni a fiamat

. És a kicsi igényeit se elégítem ki, mert hiába pihentem le, csak rosszabb volt, mert 5percenként pattogtam fel a nagyhoz

.
De eztán megint jobban lettem, és azóta elvagyok, de ma is pihenni akarok, kértem is apát, hogy legyen ma itthon, vagy vigye magával Botondot, ha dolga van, mert így olyan hasztalan vagyok mindkét gyereknek

.