A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Én egyébként jósnőnél voltam a punkció előtti nap. :D :roll: Azt mondta, 2 embriót ültetnek vissza (ez bejött) és egy fiam fog születni a mostani lombikból, császármetszéssel :shock: . Nos, kíváncsi vagyok! :roll:

Amúgy egy nagy SEMMIT érzek ma, még a petefészkeim sem fájnak! :(

Krisztó, holnap drukk az UH-hoz!

Mné, akkor holnap megkapod a gyogyikat?
Vendég

Kretty: Nagyon remélem, hogy a jósnőnek igaza lesz, és nem egész 9 hónap múlva megszületik a fiatok.

Nyuszi: Én is megnéztem Dórit FB-on. Jaj, hát csoda édes. Az a kép, ahogy figyel téged. Teljesen elolvadtam tőle.

Rencsi: Még milyen vizsgálatok kellenek?

Ancsi: Hogy vagy? Ti is mostanság indultok ugye?

Momelcsi: Hogy bírod egyszerre a két gyerkőcöt?

Lor: Ti is összeszoktatok már? Marci is jó fiú?

Nene: Sikerült valami gyógymódot találni a pocakfájásra?

Bari: Huss fránya hematóma és gomba! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Kriszto: Hogy viseled a szurikat? Holnap mész UH-ra? Majd megírod, hogy mennyien vannak reggelente? Jövő héten pénteken pedig talán még találkozunk is.

Kretty: Nagy kalappal a holnapi vizsgádra. Mikorra mész?

Cs. Andi: Nálatok mi a helyzet? Már nálatok is eltelt 1 hét a 3-ból, ugye? Ha jól emlékszem, akkor múlt hét kedden volt az inszem. Hogy érzed magad?

Leeda: Tényleg nem olcsó mulatság a talpmasszázs sem. A párod hányszor jár hetente? És milyen gyógyszereket szedtek?

Szélkisasszony és Szélúrfi: Nagyon hiányoztok nekünk! Hatalmas virtuális ölelést küldök!

Emerenc: Nem felejtettünk ám el téged sem! Te is nagyon hiányzol! Hogy vagy? Mi történik mostanság veled?

Kagyló: Neked is hatalmas ölelést küldök, és kívánom én is, hogy okoska apuci katonái segítségével minden helyre jöjjön.

Kisalag: Ti befejeztétek már a leletek begyűjtését?

Pocaksimit a kismamiknak, babapuszit a babáknak, és mindenkinek egy nagy ölelést küldök!

Pusza:

Mné
mné

Bocsi, hogy nem jöttem eddig, de ezidáig vuduztam Krettynek!!!
8)

Kretty! Már akartam kérdezni, hogy te most nem kaptál ovitrelle-t???
A jósnő tudta, hogy lombikozol? és hogy hány petike volt és hány termékenyült meg az első napra?

Mné, reggel telcsizel?

Törpiek merre vagytok???

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

én itt.....
Mné,
még a start vonalnál állok....semmilyen vizsgálatom nincs meg :cry: azt hittem ma elmegyek a körzetihez+ekg stb le is tudom, de persze nem ilyen egyszerű, ráadásul tegnap voltam a 21 napon így a hormont sem tudom most megcsinálni, na de mindegy nem sietek sehova mindennek oka van......amikor az első lombik volt akkor úgy volt h ősszel kezdünk, aztán h decemberben de végül március lett belőle, akkor már olyan türelmetlen voltam de meg volt az oka :D Domi még nem akart jönni.... :wink:

JA most látom h laptetűm volt.... :D Kretty, Kriszto, Mné... többiek akinek szüksége van vegyetek belőle!!!!!

Kép
rencsi79

Kretty,
a jósnő megmondta a tutit, bár annyi azért tévedett h azért lesz császár mert nem csak egy fiú lesz hanem ikrek- egy fiú egy lány.... :!: :lol:

Kép
rencsi79

Kriszto! Köszönöm a vudut! :wink: Mostmár tuti a siker! A josno csak annyit tudott hogy lombik, de mivel meg punkcio elott voltam, az embrikekrol nem tudott semmit! Azt mondta egy fiút és egy lanyt kapok vissza és nagy valószínűséggel a fiú marad meg. nos a kettő az stimmel. A többi két hét és kiderül. :wink: És nem kaptam ovitrell-t mert sok tuszot szívtak le. :)
Vendég

Sziasztok!

Nyuszi, úgy látom megérte a 6 órás vajúdás :lol: Dóri csudaszép baba :wink:

Kretty, ha megnyugtat, én sem éreztem semmit azon a bizonyos csütörtöki napon :lol:
Kineziológusnál végül kinél voltál annál akit ajánlottam, ő nem jött be neked?
Húúú voltál jósnál is??? Na nem vagy semmi :wink: de örülök,h jó hírt mondott :lol:

Rencsi, ha újra lehetne választani akkor tuti én is MR-re mennék és ha jól láttam nem is olyan drága mint a Hycosy :roll:

Krisztokám, cuppantalak és remélem holnap mosolyogva hívsz majd :lol:

Mné, örülök,h jó élmény volt a kineziológus. Jól sejtem,h akkor a családból tőletek mindenki volt már és mindenkinél a születésnél volt a bibi?
Piri jelentkezett tényleg?Holnap mész Déiszhez? Szuper,h a főnid ilyen jó fej volt! :wink:

Kisalag, hogy megy a diéta? :lol:

Katapetra, biztos voltam benne,h készülsz meglepetéssel a zurad érkezésére. :lol: Ha marad a tortából szívesen vesszük :lol:

Zsuzsi, merre vagy?

Kagyló?Szélkisasszony?Többiek?

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Barikám: ha marad torta, átküldöm...... :wink: csak nemtudom, hogy hová is? :D Pusszantás nektek
katapetra

Sziasztok :D

Köszönöm a hiányolást, nagyon jól eset. Velem minden rendben, megvan az összes vizsgálat :D :D és már csak azt várom, hogy a héten megjöjjön és utána bejelentkezünk egy konzultációra :D
Izgulok és félek :oops: , de kisbabát akarok :lol: :lol:
Pénteken voltunk pszichógiai vizsgálaton: volt elbeszélgetés, 480 kérdéses teszt, plusz egy másik színekhez kötött teszt, ugyhogy ez is megvan (bár szerintem ez akkor baromság, hogy csak noo - pl: kérdezte a pszichológus, hogy hogy nevelnénk majd a gyereket, milyen elvek szerint? mondtam neki, Doktornő azt sem tudom elképzelni ennyi szenvedés után hogy egy igazi baba ott lesz nálunk, nemhogy elveken agyaljak :? :? ), mindegy, így már csak a tanfolyam van :D

Nyuszika, Nene: nagyon sok szeretettel gratulálok itt is pici babátok érkezéséhez, tüneményesek :D

Katapetra: gratu a fogyáshoz, én 30kg fogytam :D , igaz 5 kg visszajött de jó így is, én a mai napig update szerint étkezek, nem eszek fehér lisztet, cukrot ..és még jó pár mindent egyáltalán, de jól érzem magam 8)

Kisalag: neked halad a diéta?

Barikám: megy a drukk továbbra is és nagyon örülök hogy nem volt barna :D

Kretty: 2 pocakmanci/marcinak nagyon drukkolok, már biztos jó erősen kapaszkodnak 8) Ugye ma vizsgázol? Akkor ahhoz is mennek a ++++++++

Kagyló: nagyon sajnálom ezt a sok dolgot ami veled/veletek történik mostanában :cry: :cry: , de én hiszek abba hogy a sok rossz után csak jó jöhet :wink:

Kriszto: megy a drukk a mai uh-hoz++++Ha még olvasod megkérhetnélek, hogy megkérdezed nekem hogy mennyibe kerül a sima IVF, csak tájékozódásul :?
(A Kaáliba 322e volt, és ehhez jöttek hozzá az icsi, blasztó, táptalaj, utiktg, gyógyszer.....stb, itt is hasonlóra tippelek )

Mné: mi ujság? Telózol?

Rencsi: megkuksiztam a kisfiadról képeket (régi babásba) nagyon cuki :D Neked is drukk a vizsgálatok begyűjtéséhez :wink:

Többieket is puszilom

Szép napot
Anita
ancsi80

Még valami lemaradt: :? :?
szerintetek a hét melyik napján érdemes hívnom az intézetet, és még azt szeretném, hogy hány óra fele? (írtátok, hogy Dévai veszi fel a telefont)
ancsi80

Jó reggelt Lányok!

Most hívtam Apánkat! Nem kaptam konkrét időpontot, csak annyit, hogy 4-ig érjek oda. Ha jól hallottam, akkor nem volt valami jó kedve! :?

Ancsi: Csütörtök kivételével bármikor lehet hívni apánkat. Legcélszerűbb aznap hívni, ha megjön. :-)

Kriszto: Nagyon várunk a mai UH hírekkel!

Mindenkinek csodaszép napot kívánok!

Pusza:

Mné
mné

Itt vagyok, mindjárt olvasok, csak gyorsan bepötyögöm, hogy mizu: egyik oldal 14db 4-5-6-os és egy 7-es, a másik oldal 10db 5-os és egy hatos. mnyh:9mm, Dévai annyira, de annyira cukker volt, hogy nem tudom elmondani, mosolygott amikor bementem. Mondtam neki, hogy "Jé, a doktor úr mosolyog, milyen régen nem láttam vidámnak és "kipihentnek"!!", erre csak vigyorgott és mondta, hogy még reggel van... aztán az uhu után közölte, hogy legyek nagyon-nagyon türelmes, hosszú menet lesz, de nyugiii! Szóval vigyorgok, mint a vadalma... mindjárt jövök vissza..

kriszto

kriszto82

Ja és ma nem volt punkciós, ellenben negyed hétkor a 4. lettem :evil:

kriszto

kriszto82

Mné! Asszem pont akkor telcsiztél amikor bent voltam. De nagyon jó kedve volt, csak épp bent volt Gyöngyi is nála az eredményekkel...

Ancsi szerintem kedden jó hívni főleg, de mondjuk hétfő-szerda-péntek 3után is tökéletes, akkor már "nyugisabb" odabent a helyzet.
Megnézem majd az árakat, hétfőn, jó?

Rencsi! Apánknál a hycosy 40ezer+a kontraszt anyag (anno nekem 23ezer volt).

Megyek gyorsan dolgozok, mert elvileg 27.-étől otthon növesztem a pocim, szóval addig van mit tenni.... később jövök...pörögjünk...pörögjünk... írjatok addig...
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto,
jól felpörögtek a petikék... :D Mindig ennyi szokott lenni??Hajrá-hajrá... :lol:

Ancsi,
ha jól tudom, csütörtökönként nincs benn, H-SZ-P-en meg délelőtt műt. Ezt leszámítva szerintem bármikor próbálhatod.

Rencsi,
hát, kellemesnek nem mondanám a masszázst, sőt az első pár alkalommal levert a víz a fájdalomtól. Mostanában azért már jobb a helyzet... :wink:

Mné,
mennek a drukkok!! :D
a párom heti 3 alkalommal megy, már amikor itthon van...és az nem túl gyakori :? gyógyszereket nem szed, csak vitaminokat, de sajnos azoknak korábban nem volt túl pozitív hatásuk, talán majd most jobb lesz 8)

Bari,
rókakomának azért majd mondd meg, hogy csak győzze energiával, mert sokan várnak még rá.... :lol: :lol:

Szép napot!
leeda

Kriszto: Ezek szuper hírek! Sajnálom, hogy pont telibe trafáltam azt az időpontot, amikor Te voltál bent... Hajrá petikék!!!

Én is most indulok. Talán nem lesznek olyan sokat most. Majd gyüvök! :-D

Mné
mné

Krisztóóóóóóóóóóó! Jajj, de jó! Annyira jó ilyen jó híreket olvasni! :D :D :D

Levizsgáztam! :roll: :roll: :roll: Most pihizek egy kicsit, mert a sok idegeskedéstől elkezdett fájni a pocim. Aztán megírom az esszét a fórumról. Akir érdekel, szívesen elküldöm neki, ha készen vagyok! :D

Mné, akkor eljött végre ez a nap is! Ha megjön, onnantól számolják a terhességet! :wink: Pihenj kismami!
Vendég

Leeda! Most jut eszembe, a párom biorezonanciára jár. Az előző lombiknál nagyon-nagyon rossz volt a spermakép (minőség, mennyiség, minden). No de most altatás előtt vigyorogva jött be a Kálmán hogy valamiért most jó lett a minősége a katonáknak (igaz így sincs sok, de a minőség a fontos). olyannyira meglepődtek a biológusok, hogy még Gyöngyi is gyorsan beszaladt a Kálmán után és elújságolta a jó hírt! 8) :D Szerintem a biorezonancia segített, mert a Fer14-et szedi már fél éve, változás nélkül... :?
Vendég

Sziasztok,
én is itt. Domi kidőlt.... :D egész délelőtt medencéztünk....imádja! :wink:

Kriszto,
de szuper! jó sok növöget! :D :D előzőnél mi volt? ennyi volt akkor is, mennyit kaptál vissza stb? már 9mm a mhny....ügyi vagy, eszel méhpempőt?

KRetty, gratula a vizsgához!!!! a gyilkos nem volt akkor most harapós kedvében?

Ancsi, köszi aranyos vagy!!! mit mondanak ha megvan a tanfolyam akkor kb mennyit kell várni egy babára? csecsemőt szeretnétek? jól éretettem h akkor párhuzamosan fut az öribaba és a lombik projekt?

Mné., HAJRÁ!!!! várunk este a hírekkel!!!!

Leeda, akkor egyenlőre passzolom....a lábamra így is háklis vagyok...azt hittem h jó kis kellemes,bár akkor biztos nem lenne hatásos....

eldőlt MRI re megyek majdnem duplája a HYCOSY, már beszéltem is az ÁEKval, egy héten belül tuti van időpont,a hogy hazajöttünk túl leszek rajta....

ha nem haragusztok meg akkor egy mai kép....
Kép

Kép
rencsi79

Kretty,
köszönöm és gratulálok a sikeres vizsgához!!! :D :D én szívesen elolvasnám az esszét, ha kész lesz! :wink:
Tudnál írni egy pár sor erről a kezelésről? Köszi!
...és pihenj sokat! :lol: :lol:
leeda

Rencsi,
hát igen, kellemesnek nem mondható ez a fajta "masszázs"...
Domi tündéri, az a mosoly... :D :D
leeda

Kriszto: szuper, jól haladtok :D Előre is köszönöm, ha megkérded :wink:

Rencsi:nagyon cukker a kisfiad, tényleg nagyon szép :D
Igen nekünk párhuzamosan fut a 2 egyenlőre, ha meglesz a határozatt kb. 2-2,5 évet kell még várni a kisbabánkra és ujszülötet szeretnénk, úgy hogy mi hozzuk haza a kórházból :D
A lombik meg olyan becsületkörös: eddig volt 9 beültetés (bár nem itt)

Kretty: ügyi vagy :D

Köszönöm szépen a telefonálással kapcsolatban a segítséget

Pusziiii
ancsi80

Leeda, privi ment. :wink:

Rencsi! ebben a mosolyban mennyi "rosszaság" van! :D Nagyon édi gyerek!
Vendég

köszi csajok!!!
igen azért is raktam fel, mert ebből minden kiderül róla....állandóan vigyorog a kis drága és közben már töri a fejét a következő csínyen :D :D :D

engem is érdekel az esszé!!!

Ancsi,
2-2,5év durva.....képzeld el amikor szültem volt ott egy öribaba, majd megszakadt a szívem érte, ott pityeregtem mindig amikor sírt szegény és senki feléje sem nézett, korábban született akkor volt kb 1 hetes csak arra vártak h a papírmunka lemenjen és addig egyedül volt szegényke...majd megszakadt a szívem....a csecsemősök még arra sem voltak képesek h felvegyék egy kcsit megringassák stb....a feje mellé egy párnával kitámasztottak egy cumisüveget és úgy etették..... ők meg folyamatosan nézték a sorozatokat.....akárhányszor bementem szinte mindig sírt......olyan szörnyű mondjuk sok durva élményem volt a csecsemősőkkel meg a nővérekkel.....és ez nem egy gázos kórház hanem a János....

Kép
rencsi79

Ancsi,
még azt akartam kérdezni h anyabaj vagy apabaj van nálatok? miért kell lombik? ismerek olyat, -bár nem személyesen- akinek 10-re és olyat is akinek 12re jött össze és mind a kettőnek lett utána spontán babája, sőt olyat is akinek amikor szóltak nekik h van egy baba, akkor derült ki h spontán terhes.....bármi lehetséges! :wink:

Kép
rencsi79

Nene,
Bálint fiad nagyon szép gyermek, büszke lehetsz rá, minthogy Nyuszi is Dóra lányára, mert ő is nagyon tündéri kislány. Gratulálunk nektek!!!

Kretty,
örülök, hogy túl vagy a vizsgán, de akkor mostmár pihenj, főleg, ha fáj a pocid, nekem meg képzeld, annyira mosorognak most, az előbb ettem, lehet, hogy ízlik nekik...

Katapetra,
nem sokára már tényleg hazajön a szerelmed, és a lehető legjobb ajándék amit adhatsz (főleg ennyi idő után :lol: ) az csak magad egy szép kis csipke ruciban. :wink:

Melcsi,
a te babáid is gyönyörűek, mennyi idősek már? Hogy bírsz velük, nagyon nehéz? Vajon én fogom bírni a három kis lurkót?

Bari,
szóval a szagokra érzékeny vagy, ejnye-bejnye! Pedig hogy mondtad nekem mindig, hogy óh, bárcsak én is érezném, hát most megtapasztalod, hogy a férjed tusfürdője, sőt minden szag irritál, és nem bírod, és legszívesebben nem vennél levegőt. :lol: De én örülök neki, mert ezek szerint a pocaklakók rendesen fejlődnek.

Rencsi,
már nekem is úgy van, hogy 1X1 látogat róka egy héten, de az elég rosszul esik :evil: főleg a babáknak, mert utána mindig egy fél óráig tisztára feszes a hasam, és fáj is. Főleg akkor, ha valamilyen front jön, de inkább hidegfront.
Hát össz-vissz 5 kg-ot híztam, pont tegnap voltam dokinál, és nézte hogy 5 hetesen 70 kg voltam, most 21 hetesen 75 kg, de a babócák hála szépen fejlődnek, koruknak megfelelő méretűek. :D
Igen, már vettünk, hármas babakocsit, kifogókat, plédeket, ágyneműket, egy pár kisruhát, és most a barátnőm összeszedett rentgeteg kisruhát, ma hozza el, úgyhogy szerintem egyenlőre elég lesz. Mást még nem vettünk, de készülünk, tudom, hogy babonából nem a legjobb előre vásárolni, de sajnos nem tudom kiszámolni, hogy meddig lehetek még itthon, én szeretném megvenni amire szükség van, mert ha be kell feküdnöm a kórházba, ami hamarosan bekövetkezik, akkor nem fogom tudni beszerezni, csak távirányítóval, az meg nem olyan, azt nem látom. :roll:
Igen, úgy tervezzük, hogy egy szobában fognak aludni, ami szerintem jó dolog, úgyis egymáshoz vannak már szokva, ami a mi szobánkból nyílik, így látom, hallom majd őket. Lassan el is kezdjük szépítgetni, hogy tudjam mire jövök haza :lol: mert férfira nem olyan jó rábízni... :wink:
Jaj, és neked is nagyon cukika picurkád van, olyan aranyosan mosolyog.

Mné,
igen, köszi jól vagyunk, és ti hogy vagytok? Akkor már ti is elindultatok, képzeld, anno nekem is tök rendes volt a főnököm, engem is elengedett, megértő volt, és aranyos. Jó ilyen főnökkel dolgozni. Majd gyere a hírekkel, hogy mit mondott D, remélem délutánra megjavul a kedve. :wink:

Kriszto,
de ügyes vagy, hát ezek tényleg nagyon szép számok!!! Csak így tovább, minden tuti lesz, drukkolunk!!!

Kagyló,
Kép
Legyen jobb a kedved...

Rólunk annyit:
tegnap voltunk dokinál, minden rendben van, hála a méhszáj is jó, nem nyílt, ezért nem kellett befeküdnöm :lol: aminek nagyon örülünk. Két hét múlva kell ismét mennünk, addig is sokat pihenek majd. A gyerekek jól vannak, nagyon mocorogtak, arik voltak, alig akartak megállni. :lol: már megkaptam az első Proluton szurit is, ami hát mondhatom eléggé fájdalmas volt, de kibírtam. Remélem hatásos lesz, és maradnak még a lurkók legalább 10 hetet, vagy annál többet a pociban. :wink:

Csuti
Kép
csuti83

Kriszto, kitartás, eddig jól alakulnak a dolgok. Tudod, mindent be kell tartani!
Domi továbbra is egy nagyon édes, huncut fiúcska. Imádnivaló!!!
Csuti, nagyon boldog vagyok, hogy jól vagytok, sokszor eszemben voltatok a kórházban és utána is.
Hát nekem szerencsém van a babákkal, jó gyerekek, Sári éjjel 11 órát aludt, Matyi egyszer kelt enni 3-kor, az is 20 perc volt. A fejés miatt amúgy is kelnem kell éjjel.
Kedden lesznek 3 hónaposak, sokat esznek, nőnek is rendesen. Sári 5,6kg, Matyi 4,7kg. (szül.súly 2470/1950gramm)
Csuti, egy jó tanács, minden segítséget fogadj el, szükséged lesz rá. Nekem is két babával. Szerencsére a nagyik jönnek, van 3x6órában dadus és a férjem is sokat segít. De így legalább kiegyensúlyozott (már amennyire lehet) és nem 100%-ig kialvatlan vagyok.
A szoptatást próbáld meg, én is szenvedtem 2 hónapig, de megérte.
És ha tudsz, egy-egy órát fordíts majd magadra, én voltam manikűrösnél és próbálok hetente egyszer elmenni vásárolni. Bár akkor is a babák járnak az eszembe, de ez így van jól.
Nagyon vigyázz magatokra!!!! Nevek már vannak?
momelcsi

Sziasztok!

Itt is vagyok! Csak 2,5 órát vártam... Rengetegen voltak. Szerencsére Apánknak jó volt a kedve. Szegény nagyon fáradt és álmos. Rengeteget ásított, amíg bent voltam. Mikor kijöttem, mondtam neki, hogy jó pihenést a hétvégére és csak mosolygott. Szegény nagyon sajnáltam.
Na de a lényeg, hogy mi is elindulhatunk. :-) Megkaptam a gyógyszeradagomat. Most egy kicsit variált, és már hétfőn a closti mellé kapok egy fél merionalt is, hogy több legyen a tüsző a végére. :-) 4 doboz merionalt írt fel, úgyhogy most van bőven. Már ki is váltottam a délinél. Tudnátok abban segíteni, hogy hogyan tároljam ebben a iszonyat melegben? Hűtőben kell tárolni?
Szerdán már mehetek is az első UH-ra.
Annyira fura, hogy régebben ha megjött, akkor teljesen el voltam kámpicsorodva, most pedig madarat lehet fogatni velem.

Ne haragudjatok, hogy most nem írtam senkinek. Mennem kell pakolni, mert ismét lemegyünk a telekre a hétvégére, és a férjem itthon lesz 1 óra múlva. Addig el kell készülnöm.

Jó hétvégét kívánok!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Mné! Én hűtőben tartom a merionalt. a 4doboz max. négy napra elég, biztos elmondták, hogy hiába felet kapsz, a maradék kuka. Barinak szokott 1/8 lenni a többi meg megy a levesbe... durva...
egyébként reggel vicces volt, hogy pont akkor hívtad amikor bent voltam, kicsi ám a világ, de ezt már tudtuk... igaz Poszi??? :wink:
Szupcsi, hogy kezdtek és hogy szerdán talizunk uhu-n!!!

Többiek pusza.. jön a hétvége... :D :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok,

nekünk már csak a maammográfia van hátra, oda 22-én megyek. A fogyás jól halad, heti fél kg (bár nem vagyok egy állandóan mérlegre ugráló típus és a kezdő súlyt sem mértem, viszont múlt hét elejhez képest lement 1 kg :lol: , milyen nevetséges leírni :lol: egy egész kg (no meg milyen könnyű felszedni :twisted: )
Az összes lelettel DévaiI-hoz a következő pirinél megyünk és ha még akkor is tart aktívan a fogyás, akkor ezt a 90 napot végig szeretném csinálni és utána irány az őserdő :lol: , bár személy szerint valami kellemes ki lugast választanék, mely végén ott a két pirinyó a karaimban, apa meg tépi a maradék haját örömében ;)
:twisted:

anyuciknak sok sok tejet, gömbölyödőknek türelmet (hétvégén front lesz!), tüszőnövesztőknek pont annyit amennyit kell és jó szurizást, pirizőknek fájdalommentes pirit és gyors kezdést kívánok!! :)
kisalag
Fót

Csuti! örülök, hogy jól vagytok, sokat gondolok rátok. A férjem teljesen el volt olvadva, hogy 3 lányotok lesz, azt mondta ő is ilyet akar... :D

Mné, örülök, hogy elindultatok!

Krisztó, milyen gyógyszeradaggal indultál?

Elkezdtett fájni a pocim, most iszogatom a fehérjeport de nem nagyon csúszik...jönne kifelé :evil: na de anyóst ráállítottam a húsra, holnapra meglesz az ebéd! :D Most pihenek, mert a mai nap kimerített egy kicsit, a sok rohangálás, vizsga. Remélem a virgoncok azért jól vannak. Korpa tablettát is eszek, ezt apánk mondta,mert ettől a hülye progeszterontól megállt az emésztésem! :? :evil:

Szép estét, holnap jövök! :D
Vendég

Sziasztok

kretty: hatalmas gratu a 2 kis magzathoz, vigyázz rájuk, és egyenlőre ne meséld be magadnak amit a jósnő mondott, amig nem biztos, hogy csak egy van bent, addig mindkettővel beszélgess! Remélem már túl vagy minden vizsgádon, és most már csak a két kis embrikére figyelsz akik a pocidban vannak! :shock:

szélkisasszony: semmiképpen ne add fel! ha most nem is látott semmit D, az sem baj, legközelebb, majd már magzati UH fotót fog adni. Ezt a nyarat most használjátok ki, pihenjetek, és csináljatok sok olyan dolgot, amit terhesen és babával már nem lehet! és meglátod, hogy jövő nyárra már neked is ott lesz a kezedben a baba! :)

Bari: itt vagyok! nem tűntem el, csak annyi a dolgom, hogy nem érek rá írni, csak olvasni :lol:
hogy bírod a fekvést? mit csinálsz egész nap, olvasol, tévézel? D ilyen, emlegeti az őserdőt, de hát jobb félni, mint megijedni, nem igaz! :o

kriszto: jajj annyira örülök, hogy ilyen szép számokkal jöttél! és hogy D is cukker volt, ez még nagyobb öröm! :D csak így tovább, de azért tényleg vigyázz, ne növessz túl sok tüszőt

Nyuszika: én is gratulálok Neked, mint újdonsült kismaminak, az újdonsült kispapinak, és persze Dórit is üdvözlöm az új világban! :D a fényképeket láttam az FB-n, csodásak vagytok!

katapetra: kérdezted, hogy hogy megy a fogyó? hát én most éppen nem fogyozóm, csak szeretnék, de nincsen hozzá sem kedvem, sem lelkierőm, így most csak neked drukkolok, hogy nehogy abbahagyd, és irigykedek, hogy van hozzá erőd! :D szerintem senki nem ért félre, hogy miért is hiányzik a férjecskéd, ha ez megnyugtat, én 3 napig is nehezen bírnám nélküle, nemhogy ilyen hosszú ideig, csodálom a kitartásod, de gondolom, Neked ezzel kell együtt élned! de jól csinálod! :lol:

kisalag: nem semmi a kívánság listád, én még tulajdonságokon sosem gondolkoztam, de igazad van, lehet ezt is át kell gondolni, hisz nem mindegy, hogy milyen lesz az a gyermek! :shock:

kagyló: nagyon sajnálom, hogy így alakult a férjeddel, de remélem, hogy a végére minden rendbe jön!

nene2: nem semmi, hogy ilyen gyorsan kibújt Bálint, azért ezt a varrást, meg stoppolás szerintem én ki akarom majd hagyni! :o emiatt nem irigyellek, de a lényeg, hogy már a karodban tartod a kisfiad, ez gondolom kárpótol mindenért!!! Remélem a pocakfájás hamarosan elmúlik, és minden idődet arra tudod fordítani, hogy gyönyörködj a kisfiadban!

mné: lécci nekem is küldd el priviben a kineziológus elérhetőségét! én is gondoltam rá, hogy elmegyek, bár nem biztos, hogy mindent tudni akarok a múltamról! :shock: örülök, hogy ti is elindultok! :D

momelcsi: jajj annyira szép Sári és Matyi! én is ilyen két szép gyermeket szeretnék! :lol: teljesen elolvadtam tőlük :D

rencsi: ez nagyon durva amit írsz arról a kis csecsemőről, de sajnos ki kell hogy ábrándítsalak, a János az egyik leggázosabb kórház ami a városban van. ezért is vagyok nagyon tanácstalan, hogy D ott praktizál, találhatna magának valami rendes kórházat is. Én világ életemben odatartoztam, de amikor be kellett menni gyermekkoromba, mindig csak úgy gondoltunk a Jánosra, mint vágóhídra. Ha jól tudom ez most sem sokat változott! :cry:

Bocsi, hogy ilyen sokat írtam, de igyekeztem senkit nem kihagyni
Mindenkinek puszi!
És mennek tovább a drukkok!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Jó reggelt :D

Rencsi: velem van a baj, nincs egy petevetezékem se, kivették, ugyhogy sajna spontán nem lesz soha, de én is hallottam sok olyan történetet, hogy 10, 13 volt a nyerő beülti :lol: Sok fura történet van, a pénz itt is dominál, de én ugy gondolom kell ez a 2 év hogy felkészüljünk a fogadásra, nem is szeretném sürgetni :wink: ( na jó egy picit)

Mné: örülök a kezdésnek, mennek a drukkok

Kretty: pihenj sokat, biztos az ágyazást érzed :wink:

Ha jól olvasom, akkor a konzultációk du vannak?
Mi sajna messziről megyünk, kb 2,5-3 óra az ut :?

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kivánok :wink: :lol: :lol:

Pusziiiii
ancsi80

Szép napot mindenkinek! ki mit csinál ma?

Mi sétálunk egy kicsit, hasfájás elmult, szerintem megerőltettem magam. :?
Vendég

Sziasztok,
Csodás hétvégét mindenkinek!!!!!

Én ma takarítok, mosok vasalok...és pihizek mert ma szabin vagyok, Domi most ment el anyósékhoz....ami rossz h nincs itt, most alszik ott 2x, de így legalább meg tudok olyan dolgokat is csinálni amit ha itt van akkor kizárt....

Jövök még csak megyek fürdeni......
puszi

Kép
rencsi79

Krisztó! kellene a tábla a dolgozatomhoz! Meg kellene számolnom, mennyi az aktív felhasználó a fórumon. :roll: Felrakod? :D
Vendég

Kretty!

Emailen küldtem neked egy 2011.06.10.napi táblázatot, sajna nincs itthon aktuálisabb, időm nincs átírogatni, de szerintem jó lesz az is.

Csajok hétfőn csinálok aktuális táblázatot, hogy mindenki képben legyen.

Kellemes hétvégét mindenkinek, később jövök majd még... pusza

kriszto

kriszto82

Ja, nálunk kert, a változatosság kedvéért! De előre dolgozunk, mert hamarosan én csak nézem majd... :D :D :D

kriszto

kriszto82

Köszi Krisztó, jó lesz! :wink: Jó kertészkedést, azért ne erőltesd túl magad!

Bari???? Meg kell hogy mondjam, hiányzol ám a fórumról! :D MZ/X JELENTKEZZ!!!!!
Vendég

8) 8) 8) 8) készen vagyooook, megírtam a hülye dogát! :D :D
Vendég

Kretty! Akkor elküldöd, hogy megnézzem?

Még nem is nyűglődtem, de jajajajaja nem nagyon érzem a pocim, vagyis csak néha beleszúrkál... remélem együtt növekednek és nem az van, hogy 2-3 kiugrott a többi meg pihen... :shock: brutál, hogy az emberlányának sosem jó semmi....ha sok van az, ha kevés az, kellene itthonra uhu.... :lol: :lol: :lol:

Barika én is hiányollak, de 27.-én meglesz a hematóma-felszívódott AbabókRendbenUHU és utána remélem folyamatosan velünk leszel!!!! :wink:

Pusza mindenkinek

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Mné: De jó.....KEZDÉS!!!!!!! Hajrá szurik.... :wink:

Kriszto: nagyon jó számokkal indulsz, husika pedig csússzon lefelé...kert? Nekem még csak álom.... :roll:

Kisalag: Hajrá fogyi! Hajrá kezdés, pirit mikorra várod?

Kretty: Örülök, hogy végeztél a vizsgáddal!!!! A pocólakókra vigyázz, ne erőltesd túl magad! Puszi

Kvzsuzsi: bocsi, lehet összekevertelek kisalaggal....fogyi terén...igen,ez az egymás nélküli élet ritkán fordult elő velünk, ez a 2. a 3 év során, de nagyon NEHÉZ!!!!!Azért is jó most az angol....leköt egy kicsit....De az újratalálkozás biztos szupcsi lesz... :wink:

Ancsi: 30kg????? :shock: minden elismerésem.....sportoltál is mellette, mennyiről indultál, ha nem baj......?ez az Update nekem is nagyon bejött!!!!!!!!!de gondolom a Súlykontroll is van ilyen jó! Én 15-öt szeretnék leadni, az lenne a magasságomhoz az ideális....egészséges
Ancsi, akkor ti is kezdtek?

Bari: pihenj drága sokat!!! pusszantalak

Parane: Hogy vagy kismami? ritkán tudsz jönni....

Poszi: Jól vagytok, nálatok mi újság? mikor is kukucskálhattok újra?

Csuti: Jó sok mindent vettetek már, ügyesek vagytok, egyébként teljesen igazad van....ők a Te babáid elsősorban, és érthető, hogy szeretnéd te látni a kis holmiaikat....a fehérneműt még nem vettem meg :lol:
Nekem ma megjött.....De ez azt jelenti, hogy mire haza jön a drága, már zöld lesz a lámpa :lol:
Igy most szenvedek.... :? :evil: de ez csak a mai nap....
én a lakásban, és az ágyon fekve töltöm a 7végét.... angolozok majd...és figyellek benneteket :wink:
katapetra

Mindenkinek elküldöm aki kérte, de majd csak este, mert most megyünk sétálni. :D Kriszto, nekem 30 petinel sem fajt a pocim (kisdokker meg is lepődött), tudom mit erzel :wink: De hidd el, minden rendben van odabenn! :lol:
Vendég

Köszönjük szépen a kedves szavakat Dóri kapcsán.

Melcsi, írtam privit!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Most már én is bent. Lassan kész a kert, minden virág, a fű vigyázzban áll. :lol:
Klassz lett, így igazán lehet majd élvezni a kert adta kellemes környezetet, ha itthon leszek.
Csajok a fogyókúra olyan nehéz, de ha végre (nálam kb. 3hét volt) elindul, akkor annyira, de annyira tud az ember örülni.És annyi erőt ad, ha az ember elkezd fogyni, nekem a közérzetem nagyon jó lett, pedig így sem vagyok 50kg-os, de végre a mérleg lefelé mozog... :roll:
És még az is lehet, hogy ez, hogy most jól érzem magam a bőrömben, pont ez hozza meg a sikert. :wink:
Nálunk még a husi készítés van hátra, kacsacombot fogok sütni aszalt sárgabarackkal megtűzdelve és tejszínes-gombás húst. Ezenkívül a párizsiszelet pótlását is meg kell oldanom, nálam ez az a hús, ami Barinál a rántott hús, bármikor lecsúszik! :lol:

Kretty! Nagyon jó sétát nektek és a gyerekeknek! :wink:

Mné! Klassz időtök van, hajrá Dvitamin, nagyon jó hatása van! :D

Katapetra! 15kg-ot??? Hová??? Muszáj voltam megnézni a képeket rólad, de 15 kg??? :shock: huh, el fogsz tűnni... :D

Szélkiasszony! Régen jártál erre. Hogy vagytok?

Vki tud vmit Zafírról? Elvileg tegnap kezdtek? Vagy nem jól emlékszem... hiába valaki nem tartja karban a táblicskut :roll: na majd hétfőn...

Rencsi! Domi nagyon sok lányt le fog venni a lábáról ezzel a huncut mosollyal. Hogyhogy nem tudod háziorvos nélkül elintézni a leletek beszerzését? Dévai nem adott beutalót pl. vérvételre?

Nene, Nyuszi, Loreena, Melcsi! A gyerekek hogy viselik a meleget?

kriszto

kriszto82

Kriszto drága, nagyon jól estek a szavaid....a 15 -, az álomsúly(annyi voltam a házasság előtt----->házasság-----> + 20 kg :lol: )
De hidd el nem fog annyi lemenni, mert marha nehezen indult be, és most megint stagnál, és hát ha majd ősszel jön a baba, már akkor ő(k) lesz(nek) a legfontosabb(ak) :D

Rencsi: Domi annyira kis huncut, nagyon tetszik, én is egy ilyen huncut kisfiút szeretnék, de egy cserfes kislánynak is borzasztóan örülnék!

Puszi
katapetra

Úgy látszik a házasság már csak ilyen... nálunk szintén hasonló hatásai voltak... de hát a nyugalom, a jólét... szokták mondani :lol: :lol: Na meg a nagy közös főzések és fincsi, hosszú ebédek és vacsik...

Huh, jut eszembe Kvzsuzsi állandóan a kenyérlángosra gondolok ha éhes vagyok!!!!!!! Egyszer már a hús is beugorhatna :roll: :roll:

kriszto

kriszto82

Sziasztok

Olyan nehéz táblázat nélkül követni.........sportos tigrisem egy kicsit szedd össze magad,mert addig nem tudok mit írni senkinek sem. :( :oops:
Kretty
Ez milyen doga???
Barika???
Zafir???

Képzeljétek el felhívott a "párom",hogy kinézet pár helyet nyaralás miatt,és valamelyik nap menjek haza mert szeretné ha én választanék...Először azt sem tudtam miről beszél,hiszen arról volt szó nem megyünk sehová sem,erre már mindent kitalál....
Meg,hogy semmit nem beszéltünk meg,csak fogtam és otthagytam,csak azt nem tudom mit magyarázok már neki évek óta...
Aztán jön nekem avval,hogy ha nekem az kell,hogy egy kicsit le nyugodjak akkor legyek apuéknál egy kicsit,de péntektől vasárnap estik legyek vele...Szerintetek normális?Mert már kezdem azt hinni,be van csavarodva...
Azt sem tudom menjek-e vele nyaralni,mert már nagyon elegem van,ha megint engedek kezdődik előröl és hiába ha nekem nem megy ha nincsen kisbaba.
Mit nem lehet ezen megérteni,hogy csak a szívem fáj az egész miatt,ahányszor ránézek mindig az jut eszembe,hogy szenvedés az egész család nélkül...
Bocsi,hogy kiadtam magamból,de ma is egész nap csak sírok,és élni sincs már kedvem.......

:cry: :cry: :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jaj, Kagyló drága! Úgy megölelnélek!
Annyira de annyira szeret a férjed! Ő szeretné veled tovább, akár baba nélkül, akár okoskababával...legalábbis nekem így tűnik...
kicsit később írok neked privit, de ha szeretnél beszélni, írni, akkor írj, írd ki magadból akár priviben akár itt, hátha picit könnyebb lesz.

És megint lelkiismeretfurdalásom van, hogy nem csináltam a táblit egy ideje, de annyi minden van, én meg olyan zizi vagyok.

Barika ha olvasol fél8-8 körül jössz skype-ra, hogy összerakjuk együtt, ahogy szoktuk????

kriszto

kriszto82

Kagyló!!!
"Ne sírj,mert nincs az mi könnyet ér,
Ne sírj,mert ki szeret,könnyet nem kér.
Ne sírj,mert könnyek nélkül szebb az élet,
Ne sírj,mert valaki nagyon szeret téged.
Könnyek nélkül élni, s szépen nézni,
Felér mindennel,mit könnyed mutatna ki."

Fel a fejjel és egy pici mosolyt az arcodra! Ölelés és később jövök....

kriszto

kriszto82

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: