A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

:D
küldöm a csapatot :lol: Kép
leeda

sziasztok,

nene, Bálint csodaszép! Még egyszer sok boldogságot nektek!

Kriszto: hajrá!!!! növekedjetek tüszőcskék! persze h az ilyen kis sportos nem bír a gép előtt maradni :) ha a "fürdőzésről" le is tiltott DévaiI, azért a nagy séták biztosan engedélyezettek, és azok kettesben a legédesebbek ;)

Kagyló, hmmm, akkor értem a csend okát. Sajnos nálunk is voltak/vannak mondatok, amik nagyon végérvényesnek hangzanak (még X-szer adok katonákat!, neked csak ez fontos!... bla, bla, bla), sőt van egy sms-em is, ami igen csúnya egy párkapcsolatban; DE és mindig van egy kis DE, te tudod megállapítani/eldönteni, h meddig érdemes még az "együtt". Szívesen adnék tanácsot - mert azt nagyon tudok :), de itt neked kell okosnak lenni. Ahogy előttem is írták, ez a babaproject egy igen kemény és kapcsolatpróbáló történet. Főleg akiknek ez hosszúra nyúlik, ott nehéz mind a két félnek (és akkor a kapott hormonokról nem is beszélünk), de nektek már nincs sok hátra: meg van okoskaapuka, már csak egy lépés a célig... Ölellek és nagyon vigyázz magadra!
Kiutalom neked virtuálisan a mai csokiadagomat - ma szénhidrát napom van -, tudod, boldogsághormon :lol: (ilyet DévaiI sose írna fel :twisted: :lol: http://www.treehugger.com/cadbury-milk-chocolate.jpg

mné: hááát én még szkeptikus vagyok, de szívesen meghallgatnám amit mond neked (kívánom, h minél hamarabb pocakosodj meg!!! ;) - lehet h ilyen szó nincs is..., szóval babásodj!

Bari, valóban csöndben vagy már egy ideje, régebben aktívabb voltál - pedig most otthon pihengetsz, nem?!!?? Vagy nagy varrogatásban van? Lehet látni a művet?

Emerenc???? Merre vagy?
kisalag
Fót

Sziasztok,
megjöttünk, az intézet is egyben maradt Mr Szélvész nem bontotta le nagyon, bár amikor a rendelőbe elkezdte szétszerelni Dévai ajátaját akkor mondta a férjemnek h apuka nem akarja kivinni sétálni a gyereket.... :D

CSAjok ez nem ér......ennyi fincsi kaja....nyami....én még mindig fogyózom....hétvégén mi is szülinapoztunk is bűnöztem rendesen :oops: azóta megint tartom és már van is eredménye......

Kriszto, akkor jó husizást neked!

Kretty, én kérdeztem h mit tanulsz..... :wink: fagyasztó....úúúúú nálunk a mosógatógép romlott el holnap jön a szerelő, de mondta a telefonban h nem lesz olcsó a "tünetek" alapján....

Leeda,
ezek a zebrák, nagyon jófejek! nőtt tőle a ciklusod?? de furcsa....meg szabad kérdezni mennyibe került és hány percig tart a masszázs?

Mné, szerintem nagyon sok múlik azon h hiszel-e benne....én is voltam de nagyon szkeptikusan álltam hozzá és nem is jött be...viszont az agykontrollban hiszek és az rengeteget segít nekem...

Kép
rencsi79

Eddig főztem.... :shock: Mivel minden kiolvadt, mindent meg is kell főzni.. :( :cry: Van: tejszínes gombás csirkemell, meggyleves, magyaros gombaleves, vadas szelet... :D Aki éhes az jöhet hozzánk enni! :D :D :D
Vendég

én mennék.... :oops:

Csajok lszi segítsetek!!!
anno még nem kellett átjárhatósági vagy méhtükrözés a lombikhoz most meg kell és mondta D h döntsem el mit és hol akarok stb....de foglamam sincs melyik milyen......Help lszi akinek volt!!!!!

Kép
rencsi79

Kép Sári és Matyi
momelcsi

Melcsi és mikor lehet elhozni őket???? Kölcsönbe??? :lol: :lol:
Na jó, csak viccelek, annyira édesek!!! Milyen sokat nőttek, nagyon cukik!

Rencsi! Domi vicces lehetett :lol: :lol: nekem anno máshol volt átjárhatóságim (HYCOSY), nem volt vészes... de úgy tudom Dévai is csinál. Mikorra kell eldöntened? Mikor mentek vissza?

Kretty! Mintha otthon lennék, én hétvégente csinálok ennyi mindent, és így szerdáig el vagyunk látva kajcsival... a vadast imádom! de a meggyleves sem rossz. Én eperlevest ettem és utána húst. Mondjuk a reggeli fehérjeturmixommal nem tudom, nem háborúzik-e majd össze a leves... :shock: :shock:

Leeda! Igen, nagyon pörgök... ne felejtsetek majd emlékeztetni néhány nap múlva amikor bőgni fogok vmi cseppnyi dolog miatt :lol:

Kisalag! elárulod, hogy mennyi ment már le? Állítólag a 90napos nagyon-nagyon jó. Mondjuk mint minden fogyikúrát egyedül nem jó csinálni...

Meg tudnám ölelni a világot! :lol: 8) :roll: :roll:

Ja és elfelejtettem, Barika pihenget, de olvas minket, csak nem nagyon gépezik, most elsők a gyerekek!!!

megyek futok egy kört :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Momelcsi: Jaj, hát én mindjárt elolvadok. De édesek. Mint két tojás. És hogy figyelnek! Nagyon édesek a gyerekek!

Rencsi: Döntened neked kell, de én tavaly novemberben voltam HYCOSY-n Dévainál. Kellemetlen volt, de nem több, és ez is csak egy fél pillanatra. Reggel mentem be, és délután engedett el. Ugyanakkor nem volt olcsó "mulatság".

Leeda: Nagyon édesek a zebrák, és hogy vigyorognak! :-) Én ha nem baj, akkor lehúztam róluk két csíkot. :lol:

Kretty: Mennyi finom fogás. Bár most ebédeltem, de a meggyleves bármikor jöhet.
A ciklus az egy eléggé fura dolog. Mostanában nekem pont fordítva van. Beállt 33 napra, és ebben a hónapban pedig meg akar jönni a 30-on, ami most nagyon nem jönne jól, mert bajban lennék az inszemmel, úgyhogy most szugerálom magam, hogy nem jöhet meg, illetve, hogy nem jön még meg. Hátha segít. :-)

Mné
mné

Rencsi, én a leghumánusabb módszert választottam, a kismedencei MRI-t, azt is elfogadják a lombikhoz. Mondjuk nem volt olcsó, mert magán úton csináltattam, mert ha az államit választom, még mindig időpontra várnék... :?

Momelcsi! olyanok, mintah ikrek lennének!!!! :lol: :lol: Én is pont ilyet szeretnék!!! :D Nagyot nőttek és gyönyörűek!!!!

Krisztó, most jutott eszembe, mint ügyeletes boszi, járj el valami vudu-babaragacs táncot nekem! :D :lol:

Mné, ha megjön, akkor kezdtek?
Vendég

Kretty!

Megkérdezted, hogy mikorra várható a beágyazódás? Ha jól gondolom holnap délután????
Hallod, csajszi! Vuduznék én neked, ha tudnám, hogy az tuti!!! Másból sem állnék akkor.... és már egy labdarúgócsapatnyi gyerek rohangálna körülöttünk is... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kretty: Igen, akkor kezdünk, de jó lenne, ha csak vasárnap jönne meg, küldönben elééggé cikis lesz az inszem, sőt elképzelhető, hogy nem is lesz, mert akkor pont úgy jön ki a 16. nap, hogy nekem hónap zárásom van, és akkor nem enged el a főnököm. Úgyhogy most szugerálom magam.

Mné
mné

Lányok! Hol van mindenki?

Mné
mné

köszi csajok az infót! :D
itt vagy priben küldenétek nekem árakat hogy mennyi a átjárhatósági és mennyi a humásabb MRI.....Kretty azt is megírnád h hol voltál MRI-n ha magán akkor gondolom nem kell hozzá beutaló semmi, ugye? így egyáltalán nem kellett várni a vizsgálatra?

Momelcsi,
gyönyörűek a gyerekek!!!!!!! Matyika milyen kis megszeppent fejet vág, a kis cukipofa :D

Kép
rencsi79

Rencsi: Már írtam is.

Mné
mné

Kriszto!azt nem mondták meg, mikot lesz a beágyazódás, de gondolom (baribabákat alapul véve) holnap délután. Szóval igy időzitsd a vudut... :D

Rencsi, privi ment. :wink:
Vendég

Sziasztok!

Megjöttem!

Tényleg olvaslak benneteket, de csak a gépet csak ritkán kapcsolom be. Igyekszem mindenkinek írni ;)

Kretty, sajnálom a hűtőt, de most majd pár napig nem kell semmit főznöd így pihenhetsz :lol: ++++++++++++++++++++++++++ :wink: Nagyon drukkolok és bízom benne,h követni fogsz :lol:

Kriszto, köszi,h írtál a csajoknak! Hiszem,h most más lesz a stimud! Jobban fogsz reagálni mindenre :lol:

Rencsi, igen, sajnos gomba kínoz napok óta :? Anno nekem is Hycosym volt és nálam egy teljesen elzáródott petevezetővel és egy néha átjárhatóval egyáltalán nem volt vészes, mondhatnám nem is fájt :lol: Sajnos ha jól tudom egyik sem túl olcsó :? már korábban beszéltünk erről,h ekkora egy hülye törvényt.... :shock: ezt is olyan találta ki akinek köze nincs a lombikhoz....Nálatok Domi ICSI-s baba?

Szélúrfi, olyan megható volt amit írtál! Mi is nagyon-nagyon drukkolunk Nektek! Örülök,h ilyen jó Anyósod és Apósod van! Puszika Szélkisasszonynak is!!!

Katapetra, ha jól számolom már csak 9et kell aludolnod és jön a zurad :lol: Tuti rád sem fog ismerni a repülőtéren :lol: Készülsz neki valami meglepetéssel?

Kisalag, annyira cukker voltál,ahogy Krisztonak leírtad a kívánságot :lol: Nem is írtam még, jó lett a hajad :wink:

Melcsi, annyira szépek a gyerekek!!! Bevallom én mindig egyformának látom őket :lol:

Szurika, hogy vagy?

Csuti, neveken gondolkodtatok már?

Kagyló, nem találok szavakat :cry: úgy megölelnélek! Kívánom,h mihamarabb egyenesbe álljon az életed!

Mné, drukkolok,h piri ne jöjjön hamarabb!!! Esetleg kérj rá egy varázslatot Szurikától :lol: Hova mész kineziológushoz? Én azt mondhatom,h segített és hozzáteszem én kinevettem :oops:

Drága Nene, nem semmi milyen gyorsasággal jött világra Bálint. Fel sem tudtad fogni mi történik veled már ott is volt a kezedben :lol: Na az öltögetős rész nem hangzott túl jól :? Arra nem adnak érzéstelenítőt???

Ági, hogy vannak a gyerekek? Nyáron hogy tudjátok megoldani az óvodai szünetet?

Leeda, biztos vagyok benne,h lesz pozitív hatása a talpmasszázsnak :wink: Nem próbáltad meg még priviben a masszőrt? Tuti szabadidejében is masszőrködik!

Poszi, Parane hogy vagytok? Mikor kell mennetek legközelebb kukuccsra?

Remélem nem felejtettem ki senkit :roll:

Nálunk semmi különös nincs, vagyis egyre inkább jelentkeznek tünetek. :lol: Szerencsére se piri, se barnázás nincs (kop-kop-kop) péntek óta, de fekszem is nagyon sokat! Fél órát szoktunk sétálni naponta, de tényleg semmi megterhelőt nem teszek. Róka koma még nem járt nálam, de itt van folyamatosan és inkább hajnalban meg délután no meg a szagokra. Csajok ez valami hihetetlen,h mi mindenre érzékeny tud lenni az ember lányának az orra :lol:
Az antibiotikum mellékhatását már kezelem, így ma már jobban érzem magam :wink:
Kérdeztétek,h mikor kell mennünk legközelebb, hát sajnos még elég soká :? 27-én lesz a nagy nap mikor újra láthatjuk a Baribabákat, remélem minden rendben lesz velük és a haematomának már hűlt helye lesz :lol:

Hiányoztok nagyon és sokszor írnék is, de jobb így gép nélkül. Ma már nem bírtam tovább és bekapcsoltam a masinát :oops:

Nagyon drukkolok mindenkinek és veletek vagyok :!:

Puszilok mindenkit!
Bari

bari6

Mné, Kretty, köszi csajok....nagyon úgy tűnik h nagyon hasonló árban van és az MRI tuti fájdalommentes meg nem igényel szervezést ki lesz a gyerekkel stb, mert szerintem max két óra alatt megjárom és addig anyós átugrik.....ha szépen megkérem :wink: tényleg mekkora gáz ez a törvény!!!!

Barika, de jó h jöttél, pihengess csak...hát igen a szagok... nagyon durva tud lenni..szegény apa...egyik dezodort sem bírtam elviselni, a hűtőben sorakozó kajáktól szagától meg rögtön beugrott rókakóma egy köszönésre.... :oops: igen. ICSI-s volt...alig volt katona, még arról is beszélt D h vissza kell jönnie új mintát adni, de aztán találtak néhányat....nekem anno 11et szívtak le és 2 termékenyült meg először, 1-t meg még sikerült másnap megszúrni így 3 bébi költözött be a pocakba....és Domi kapaszkodott meg :D

Kép
rencsi79

Sziasztok

Köszönöm szépen,nagyon aranyosak vagytok!
Majd lesz valami,most legalább ki babázom magamat.Hála Istennek,nem alszok egyedül,amikor a legrosszabb,hiszen akkor lehet igazán agyalni...
Testvérem 3 éves kislányával alszok.Napközben ha haza érek a munkából a tesókát gyúrom...El tudnám képzelni az életemet sok gyerekkel körülöttem.Remélem bár hogyan is alakul az életünk,legalább okoska sikerülni fog!De jó is lenne...
Jövök majd hozzátok,de egy kicsit muszáj lekötnöm magamat!!
Addig is titokban figyelek mindenkit!!! :wink:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a sok gratulációt :)
Most van egy inci finci időm, gondoltam bekukkolok, nem tudok elszakadni Tőletek :)

Szombaton reggel bementünk a kórházba, ahol 10 órakor megtörtént a szülés rásegítése. Onnantól kezdve kb. 6 óra vajúdás alatt jött világra Dóri, aki igazi kiscsaj, már odabent is peckesen felfelé tartotta az orrát, így persze nehezebben bújt ki. De végül sikerült természetes úton megszületnünk, Nene által megírt paraméterekkel. :) Tegnap jöhettünk haza, azóta küzdünk a tejecskéért, ami még nem igazán indult el, és persze szokjuk az új életet.

Köszönjük a sok szurkolást!!!!

Ha lesz időm, jövök még, visszaolvasni nem tudtam, de mindenkit puszilok, üdvözlök és mindenkinek NAGYON drukkolunk az aktuális eseményekért.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Rencsi, már sikerült a férjem tusfürdő illatától is rosszul lennem :lol: de igyekszem az illatokat, szagokat elkerülni :lol:
ÓÓÓ, képzeld nekünk ez a 3. lombikunk volt és a férjemnek szegénynek mindig 2x kellett mintát adnia,mert az elsőben nem volt katona :( de szerencsére másodikra mindig lett :D

Kagyló, na igen a gyerekek mindent tudnak feledtetni az emberrel. Azért gyere hozzánk!!! Elvileg lassan kell jönnie pirinek, ugye?

Nyuszi Anyu, de jó,h jöttél és gyere majd még ha tudsz a szüléstörténeteddel ééééés Dóri fényképével! Nagyon várjuk!
Addig is küldök egy soksoktejcidlegyen drukkot!!! :wink:

Zsuzsi, merre vagy? Milyen volt a hétvégétek?

Most megyek fürcsizni aztán még megkuksizom a holdfogyatkozást!

Szép estét!
Bari

bari6

kretty
Babaragacs :arrow: :arrow: Kép :)
Fagyasztó :evil: remélem nem fog sokba kerülni a javítás.
nene
Bálint gyönyörű,mégegyszer gratulálok.
melcsike
Könnyes lett a szemem ahogy megláttam a képet. Gyönyörűek a babák.
kagyló
Sajnálom hogy válságban vagytok,remélem még helyre hozható. Ölelés Neked.
mné
Pirimeghozó :arrow: Kép :)
kriszto
Te kis boszi :) Kép
Szép estét és jó éjt Mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Most foglaltam össze a mi eseményeinket, melyet megosztok Veletek is, képet pedig holnap teszek fel :)

Szóval, szombaton reggel bementünk, 9 körül került rám az NST, ami már fájásokat mutatott, csak én nem éreztem. Jött a remek beöntés, majd a burokrepesztés, amitől csillagokat láttam, de ez csak az eleje volt. Rá 10 perccel beindultak a 10 perces fájások, ekkor még vígan kint csatangoltam a szüleimmel és Apával, néha meg megálltunk egy egy fájásra, de ennyi. Még rántott csirkéről és sült krumpliról álmodoztam :) De utána már…. Kb. volt 2-3 10 percesen, ami azonnal átváltott 1-2 percesre, a falat kapartam. Görnyedtem, szenvedtem, de minden fájást túléltem. Így telt el vagy 2 óra, amikor a vizsgálattal kiderült, hogy a jó nagy fájások ellenére nem igazán tágulok aktívan. Azaz, így még éjfélre se lesz gyerek. Ezért kaptam EDA-t és oxitocint. Az EDA nehezen ment be, mert össze volt tapadva a gerincem és nem volt egyszerű, mert kb. a 6. szúrásra sikerült betalálni, doki meg közölte, hogy most ne mozogjak, mert tű van bent, de persze mikor máskor nem jött a fájás, mint akkor….. Nem volt egyszerű végigélni a fájást tűvel a hátamban, mozdulatlanul. Az EDA miatt a fájások csökkentek, így voltam háromnegyed órát, közben el is alukáltam, de mire kiment a hatása, bár kaptam egy kicsi fájdalomcsillapítót még, de pillanatok alatt kitágultam ettől a kombinációtól és megjelent a tolófájás is. Elég nehezen éreztem rá, hova is kell nyomni szegény gyereket (bár a dokim szerint első szülés volt és ügyi voltam), de sikerült. Összesen háromnegyed órás volt a tolófájás szakasz és megszületett Dóri. Apa végig bent volt, nagyon hősiesen viselte az eseményeket és pozitív emlékként maradt meg neki, sőt, azt hiszem Szerelem terén a 2. helyre kerültem :) Szüleim végig kint szurkoltak, majd részt is vettek az első nagy fürdetésen. Gyönyörű élmény lett számomra, 6 óra vajúdás alatt megszületett a lányzó, ami nem rossz. Úgy dél körül több gyereket már nem akartam, de szülés után 10 perccel már a következőre gondoltam. Szóval szerintem jól sikerült.

Megtisztelve D-t és csapatát, értesítettem Őket az eseményekről. Mint tudjuk, nélkülük most mi sem tartanánk itt....

nyuszika85

Szép Estét Lányok!

Hol is kezdjem.....annyi minden történt a fórumon.... :roll:
:lol:

Barika: szupcsi, hogy tudsz jönni néha.....ez a szag-dolog nem lehet túl kellemes, én meg, mit nem adnék, ha érezhetném a férjem parfümjét :roll: Na de ugye, mindig az kell, ami épp nincs.... :)
27. az tényleg nincs közel, főleg, hogy most (és egyébként mindig) nagyon izgi a helyzet....pusszantalak, és jó egészséget!

Melcsi: JAJJJJJ de édik a gyermekeitek!!!!!!!
Tényleg! Matyika, milyen kis csodálkozó, és Sári, ahogy "fogja" a tesót....irtó aranyosak, és gyönyörűek!!!!!!
Köszönjük a képet!

Kriszto: HAJ-RÁ PE-TIK!!!!!!!!

Mné: HAJ-RÁ PI-RI!

Kretty: a fránya vizsgák mellé, baromira nem hiányozhatott még egy frány hűtődefekt....Pénteken végzel?nagy drukk kismami MINDENHEZ!!!!!

Kagyló: tudom mit érzel, mármint a kis unokahugoddal kapcsolatban....remélem sikerülni fog, amit elterveztetek babaügyben, és minden jóra fordul! Ölelés

Ancsi:?Hogy vagy? Mentek valahová a lombik előtt nyaralni?

Szuri: Pusszancs!

Szélkisasszony: Ölellek, gyere néha, hiányzol!

Leeda: egyedül vagy itthon?vagy a párocskád is Veled van?
Egy gyönyörű CSODABABÁT kivánok nektek!

Zafir-Oxigén? nem most kezdtek? merre vagytok?hiányoztok Ti is!

Loor: szeretném látni a kis herceget!ha lehet....... :oops:

Én ma agyon voltam ütve, álomkór......olyan a hasam, mint egy lufi, cseresznye evés+mesi előtti állapot, gondolhatjátok!
De este muszáj volt futni, bár most nyugdijas tempóban nyomtam.... :?

Valaki kérdezte, hogy mennyit szoktam futni(bocsi): ez változó, heti 5x megyek, alkalmanként 2-3 km, attól függ, hogy birom, ma nehezen....
A férjemnek csinálok egy Isten hozott feliratos, lufis, szives, szobát+ kap egy fincsi tortát, persze, amit én sütök, és hát......magamat adom még.
Pasi létére, szerintem ezt fogja a leginkább értékelni :wink: :lol:

na jó, befejezem....húúúú, de sok lett...
Good night everybody!
katapetra

Nyuszi: Nagyon ügyesek voltatok, bár én mindig csodálkozva olvasom, hogy pl.:3 óra alatt gyorsan meglett.....AZ GYORS?
Szerintem ilyen fájdalomnál az 5 perc is hosszú....DE tudom, sejtem...hogy amit viszont nyersz ebből a sok kinból, az minden téren kárpótol egy életre!!!!
Köszönjük az infót! Még1x Nagy-nagy gratula!Kivánok sok tejcsit, pusszi Dórikának!
És várjuk a képet! :wink:
katapetra

Nyuszika! Megkonnyeztem amit írtál! ( ezek a hülye hormonok) :D Csodálatos lehet egy új életet virágra hozni! :D Bari! Örülök hogy jobban vagytok! Pihenj, és meglátod nemsokára ott van 27-e és ujra láthatod a kicsikeidet!
Vendég

Rencsi! Valamiért nem küldi el a privit :evil: Mindegy leírom itt. Www.euromedic.hu (asszem ez a cím). Igen, kb másfél óra és a lelet a kezedben es van.
Vendég

köszi Kretty!!!!!!
melyik árat kell nézni??? nekem se megy a privi valami rakoncátlankodik....
MR VIZSGÁLAT
Natív vizsgálat régiónként 25 000 Ft
Kontrasztanyagos vizsgálat régiónként 40 000 Ft
Natív és kontrasztanyagos vizsgálat régiónként 65 000 Ft
Natív és kontrasztanyagos has-kismedence vizsgálat 85 000 Ft
Kiegészítő 2-3 D rekonstrukciók 10 000 Ft

Kép
rencsi79

Rencsi! Egy sima natív kismedencei vizsgálat kell.
Vendég

Hahóóóóóóóóóóóóó! Hol vagytok????
Mindenki dolgozik? Pihen, babázik?

kriszto

kriszto82

Szisztok!

Ígértem, hogy beszámolok a tegnapi kineziológusról.
Megmondom őszintén, szerintem mindenkinek el kellene mennie, ha megteheti. Olyan dologra derült fény nálam, amit álmomban nem gondoltam volna, hogy kacsolatban lehet azzal, hogy nem lehet gyerekem. Az számomra ismert volt, hogy anyukám mikor szült, az orvosa nagyon sietett, és ezért gyakorlatilag kitolt anyám hasából, és még egy fogót is bevetett annak érdekében, hogy minél hamarabb a világra jöjjek. És ezen van a hangsúly, hogy minél hamarabb. Én is a házi praktikáimmal minél hamarabb akarom a gyereket. így viszont a testem emlékszik a születéskor történtekre, és ellenáll a fogantatásnak. El kell fogadnom, hogy a gyerekem majd akkor fog jönni, amikor ő akar függetlenül attól, hogy mit mutat a hőmérő vagy az ovu teszt.

Nos hát tömören ennyi derült ki. Én mindenkinek nagyon ajánlom, hogy látogasson el egy kineziológushoz.

Pusszancs:

Mné
mné

Mné! Örülök, hogy pozitív élménnyel távoztál a kineziologustól! Kell még menned?

Krisztó! járhatod a vudutáncot! :D :wink:

Megyek tanulni, habár ilyen szép időben inkább kint sütkéreznék a napon! :(

Nyuszi! NAGYON VÁROM A KÉPET!!!!! :D
Vendég

Kretty: Nem mondta, hogy menjek még. Csak annyit ha bármi bajom lenne, nyugodtan írjak neki levelet, vagy hívjam fel telefonon. Megkaptam a mantráimat, úgyhogy azokat kell mondogatnom mély levegő vétel társaságában. :-D
Elhiszem, hogy nincs kedved tanulni, nekem sincs kedvem dolgozni...

Lányok! Köszönöm szépen pirihez a drukkot. Úgy néz ki, hogy ismét bejött (sajnos). Jó lett volna, ha csak 4 nap múlva látogat meg, de hát a varázslat az varázslat... Minden esetre köszönöm. Holnap, ha minden igaz, hívom Apánkat, és mi is indulunk! :-D

Mné
mné

Muszáj elmondanom csajok!

Képzeljétek most beszéltem a főnökömmel, hogy ismét elindulnánk a kezelésen, de szükségem van a beleegyezésére, mert valószínűleg 1-én a zárás első napján lesz maga a beavatkozás, és nem tudok majd aznap jönni, de helyette bejövök szombaton elvégezni a feladatomat... Képzeljétek tök aranyos volt, és azt mondta, hogy persze, induljunk nyugodtan, és szóljak ha valamiben tud segíteni... Most madarat lehetne velem fogatni, annyira örülök! :-D
Jupiiiii!!!

Mné
mné

köszi Kretty!!!

Mné,
akkor hajrá kezdés!++++++ Örülök h ilyen jól sikerült a tegnapi látogatás, a te kineziologusod biztos profi akinél én voltam hát az minden csak nem profi volt.....ott vesztettem el totál a hitem amikor azt mondta,azért hánytam ennyire sokat és voltam ilyen rosszul mert tulajdonképpen én nem is akartam gyereket és küzdött ellene a szervezetem.... :shock: :shock: még ekkor persze nem tudta h lombik volt és milyen sokáig vártunk Domira.....szóval meg van a kulcs nálad jönni fog a baba amikor majd itt az ideje addig meg csak semmi görcs :wink:

Kép
rencsi79

Nyuszi: Nem semmi a történeted. A vágás/varrás nagyon nem hangzik jól. De biztos vagyok benne, hogy Dóri kárpótól a szenvedésért! Jó egészséget és sok tejcit kívánok nektek! És én is nagyon várom a fotót. :-)

Katapetra: Biztosan nagyon meg fog hatódni a fogadtatáson. :-) Lufi, felirat, torta, és még Te is! Csak aztán nehogy máskor is el akarjon menni ilyen hosszú távra, hogy ismét ilyen fogadtatásban részesüljön.

Mné
mné

Mné! elküldöd nekem priviben a nevét és elérhetőségét?
Bár nemtudom van-e értelme elmenni most, hogy már elkezdtünk mindent.. és mi van ha azt mondja, húha, az van, sosem lesz gyereke... :cry: :cry:

kriszto

kriszto82

Mné, nekem is küld el légyszi a kinezologus elérhetőséget, akinél én voltam, az minden csak nem professzionális. És hajrá kezdés! :D
Vendég

Kriszto: Ilyet egészen biztosan nem mond, mert nem így van. Ő egyébként is a felmerülő problémákat tárja fel és ad rá megoldást. A privit mindjárt küldöm. Ja, és mesélte, hogy 3 kismamája van, aki ugyanezzel a problémával ment, mint én...

Mné
mné

Sziasztok Lányok!

Dóri vagyok, én laktam Anya pocakjában eddig, de mostanra eluntam az albérletet, gondoltam kijövök és megnézem, kinek a szívverését hallom egész nap, ki az a mély mormogó férfi hang, aki esténként játszik Velem a pocakban és közben dörmög mindenfélét. Örülök, hogy megszülettem, jó idekint!!!!

Kép

nyuszika85

Mné, látod, pedig pont most akartad késleltetni pirit ;) most biztosan sikerülni fogsz és beállsz a babások sorába!!!

Kretty, jó tapadást virgoncoknak :lol:

Rencsi, mesélj majd hogy melyik vizsgálatot választottad és hogy milyen volt

Katapetra: elképzeltem amit írtál... milyen szép is az ilyen fogadtatás! Gondolom, most már ahogy közeledik a találkozás inkább izgulós a várakozás mint aggódós :) Te sütöd a tortát? Milyen lesz?

Jó pihit Bari! Csak pihizz és huss el is fog tünni a haematoma

Mindenkinek szép napot kívánok :P
kisalag
Fót

Köszönjük a képet!!! Csodaszép ez a pici lány!!!
kisalag
Fót

Nyuszi: Nagyon édes a bemutatkozás, és milyen szép Dóri! Nagyon-nagyon gratulálok!

Mné
mné

Nyuszi!

A kishercegnőőő, nagyon-nagyon szép babóca! na, ma is lesz kit nézegetni... :D :D

Mné! Válaszoltam is, vagyis kérdeztem még... :oops:

kriszto

kriszto82

Kretty és Kriszto: Elment a privi. :wink:

Mné
mné

Nyuszi,
tündéri, már hogy ráncolja a homlokát... :D és az a kesztyű..:D

Melcsi,
azok a hurkák.... :D az szemük teljesen a Tied :lol:

Kata,
most ezen a héten itthon van a párom, de szombaton megint megy :?
szuper, hogy így eltervezted, mivel várod majd a férjed...de a legnagyobb ajándék úgyis Te leszel.... :D :D :oops:

Bari,
az tök jó, hogy már így reagálsz a szagokra, kapaszkodnak a picik... :D még privátban nem próbáltam masszíroztatni, talán később...azért köszönöm :D

Rencsi,
ahová én járok, ott 50 perc a masszázs és 7e Ft. De Bari tud olcsóbbat is :wink:

Mné,
ez nagyon érdekes, hogy ezt mondta..lehet benne igazság!!

Kriszto,
nem fog ilyet mondani a kineziológus, az tuti...csak pozitívan, ugráljon az a Tigris!!!! :D :D

Kretty,
érzed már a harapást belülről??? :lol: :lol:
leeda

Sziasztok!

Dóri baba, Isten hozott, nagyon cuki vagy, Nőlj nagyra, és okozz sok-sok örömöt anyáéknak! Köszönjük a képet!

A torta valószinű, hogy dobos, vagy tiramisu lesz, ezekért odavan....
na megyek pihizek egy kicsit, mert utána tanulnom kell, és ma este még közgyűlésre is el kell mennem :evil:
katapetra

Dóri baba nagyon édes a huncut szemeivel és a piros pozsgás pofijával (hármas alliteráció!!!)
Egyszerűen gyönyörű baba!!!!!
Még egyszer Nyuszika hatalmas gratuláció a baba és a szülési megpróbáltatások elviselése miatt.
momelcsi

Köszönjük a kedves szavakat! :)

nyuszika85

Nyuszika egyszerűen nem találok szavakat! Gyönyörű lanyotok van! Gratulálok mégegyszer!
Vendég

Nyuszika, én a face-en is láttalak, gyönyörűek vagytok!!!!!

Leeda, ezt ényleg nem olcsó....és kellemes vagy inkább fájdalmas élmény?

Kisalag, megírom persze, nagyon a MRI felé hajlok, mert egyszerűbbnek is időtakarékosabbnak is tűnik.

A körzetim elment 2 hét szabira és persze akkor jön haza amikor meg mi megyünk így nem sok mindent tudok elintézni júniusban.... :cry:

Kép
rencsi79

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: