2004.11.18 10:24
tegnap kétszer kellett lemennem a járdáról, majd visszjönni (na ez a súlyosabb dolog), mert a kocsik mellett nem fértem el ill. keresztben állt meg a járdán és az autó orra előtt nem volt elég hely.
Szóval lenne mit változtatni a városi utcákon, hogy babakocsival is járhatóak legyenek.
Komolyan jól esett, hogy dicsérték őket
Nagyon-nagyon drukkolunk!!! és az össze maradék HCGt a véremből elküldöm Neki. 

2004.11.18 15:21
Bogár
nagyon szép a legény
nak sok-sok-sok szerencsét kívánok, tényleg olyan jó lenne itt köszönteni.
2004.11.19 09:25
Pedig dög fáradt vagyok, na sebaj majd reménykedem a délutáni alvásidőben
Addig is megfőztem, kivasaltam, beraktam egy adag ruhát Eszter pedig még mindig édesdeden durmol.
és ne álmodj ilyen szörnyűségeket! 2004.11.19 10:05
2004.11.20 16:55

Egyébként 9 embriójuk lett mára, és nagyon jó minőségűek. Lehet, hogy holnapra még több lesz
Hurrá! Hurrá!
2004.11.22 10:31
2004.11.23 11:38
2004.11.23 15:18
)
2004.11.23 15:19

2004.11.23 15:44
), illetve a gyakori kis evés (szinte oránként, de csak néhány falatot) Én a szölötöl sajna még rosszabbul voltam, pedig nagyon kivántam. Még most is kivánom, de kiprobáltam, és még mindig felnyomja a savamat.

2004.11.23 17:39
És akkor helyetted is kopp-kopp
Azért jó érzés szarul lenni a baba miatt ugye?
2004.11.23 21:18
Na jó! Szvsz minidg egyél vmi kevéskét, ha rosszul vagy és nem múlik. Nekem ez jött be. De ahány terhesség, annyiféle.
Egyet! Mondtam is a dokinak, hogy jól nézze meg
ilyen HCG szint mellett. 2 hét múlva kell menni. A progim olyannyira jó lett, hogy még fénykoromban Eszternél sem volt ilyen tuti. Szóval no gyógyszer
2004.11.24 07:58

2004.11.24 15:54
Nekem a 12. héten kezdett picit gömbölyödni a hasam
Remélem jól vagytok
Minket a 27. hétig átlagosan 4 hetente néztek kivétel volt az eleje amikor a 6.,7. és 12. héten majd a 16.-on voltunk UH-on
Kitartás, nekem a 16. héten elmúlt
Cat

2004.11.24 18:07
dehogy haragszom!
csak folyamatosan vizslatom magam, és nem tudok megnyugodni. Azon is tudok órákig sírni, hogy mi lehet bent, a Doki pedig csak a jövő csütörtökönk akarja látni őket
A hasam szinte folyamatosan fáj, nem vészes már kezdem megszokni, csak éjjel kellemetlen, de nagyon remélem csak nőnek a Manócskák.
én is nagyon szorítok nektek!!
2004.11.24 18:10
2004.11.24 18:24

Már néha nézegetik a játékokat, és mindketten mosolyognak. Ilyenkor elolvadunk az Apjukkal
is írt. Az Auchanba lehet kapni.
2004.11.24 22:55
MEGA-MEGA-MEGA-DRUKK!!! 2004.11.25 08:42
így kicsit foglalkozni kellett vele, mielőtt visszaaludt. Levi 7kor ébredt reggel, evett, majd nyafka lett, így mellkason aludt el. Most tettem le az ágyába.
amikor bömbölnek, és nem lehet velük mit kezdeni, akkor azért ő is nyügi lesz, de egyébként semmi gond.

2004.11.25 09:44

Remélem 2 hét múlva már a dobogó kis szívecskét is láthatjátok!
Éjjel tudod övé az egyik gyerkőc, és akkor minden feladatot neki kell csinálnia. Így tudok pihenni, hogy az egyiket az éjjeli etetéskor ha van, akkor cumisüvegből megeteti. Ma éjjel el voltunk kényeztetve, mert mindkét gyerkőc szopott éjfélkor, és utánna csak reggel 6 kor ébredtek. Így megvolt 5 óra alvásom, ami utoljára a szülés előtt volt.

De sajnos ez nem rendszeres. 2004.11.25 10:19
a múltkor én butus lefejtem korábban a tejem, és Máté még éhes lett volna... gondoltam, akkor kap üvegből. 10 percig küzdöttünk, és egy gramm sem ment le a torkán. Így kiskanállal kapta meg

2004.11.25 10:23
Én nyugodtan vártam az UH-ok idejét és örültem, ha nem macerálgatják Őket. Persze, hogy az ember nep mint nap szeretné látni Őket és meggyőződni az épségükről de engem elriasztott az UH és mindig előre megbeszéltem velük, hogy ne haragudjanak amiért azon a napon UH-lesz de időnként meg kell nézni Őket. Én ugyanis valahol olvastam vagy hallottam, hogy az UH ugyan nem káros, de bizonyos hangot ad ki a készülék és ez a légkalapácshoz hasonlitható. Fogalmam sincs igaz-e, de én nem kivántam gyakran kitenni Őket az idegen "zaklatásnak". Meg aztán folyton kaptam valami aggasztó hireket (nem fejlődött az egyik baba rendesen)igy egy idő után elhatároztam, hogy függetlenitjük magunkat az információktól és majd növögetnek, fejlődnek szépen a hallottak ellenére
Ne idegeskedj, próbáld meg élvezni ezt a nagyon-nagyon boldog időszakot mert olyan hamar elröppen
Boldog babavárást kivánok
Én tudok két nagyon jó CD-t:Grillus Vilmos: Dalok 1 Nekünk ez megvan és imádják a gyerekek, rövid dallamos dalok vannak rajta
A másik:Levendula néni meséi és ezen is nagyon édes dalok vannak, reggelente erre ébredezünk ill.öltöztetés közben ezt hallgatjuk, nagyon szeretik és most már kérik is (ta-ta)szavakkal
Emlékszem micsoda öröm volt ez már nekünk is
De ugye még nem tudatos, vagy igen? A játékötlethez ha még adhotok egyet:Zenélő műanyag játékocska amit nyomni lehet néhány helyen
Nálunk ez már nagyon régóta bejön
Van kicsi zongora alakú álltfigurákkal de van olyan amin egy kutya-cica ölelkezik össze és amelyik gombot nyomják épp nyávog vagy ugat
Lillus nagyon muzikális, mindig a zörgő, zenélő dolgokat szerette és szereti most is
Tegnap kapták a babák a 12 hónapos oltást. Ez az otthoni oltások közül a 15 hónaposnak felel meg csak itt egy picit más az oltóanyag és nem egyszerre szúrnak mindkét lábukba, hanem 12. hónapban egyszer és a 15. hónapban mégegyszer adnak egy emlékeztetőt. Nagyon jól viselték de tündéri volt a gyerekorvos mert 15 percen keresztül egy kosárnyi játékkal szórakoztatta a babákat, megbarátkozott velük, kedvesen beszélgettek (pedig az orvos németül beszélt hozzájuk
) és csak már mikor felengedett a két baba, mosolyogtak, játszottak akkor kezdte el vizsgálni Őket és olyan észrevétlenül adta be az oltást, hogy csak nagyon pici sirás volt
Szerencsére eddig semmi mellékhatást nem észleltünk
Egyébként nagy kópék
Gergő már mindenhol feláll (sajnos...) Az etetőszékben, kádban...stb.igy nagyon kell rá figyelni és mivel nem mindent ér el, ezért nagyon gyakran Lillust használja sámliként amiből persze visitás van
Lilcsi még nem tud felállni, de szeretne nagyon és kéri, hogy segitsünk igy ha felállitom boldogan kapaszkodnak egymással szemben a karám két oldalán
Lilcsike rossz étvágyú, inkább hajra gyúr de nincs mit tenni
7800 g. volt tegnap. Geri jó evő 8910 g-ot nyom
Egymással sokat beszélgetnek és most már vannak szavak amikről tudjuk, hogy mit értenek az alatt, bár semmire sem hasonlitanak
Sokat marakodnak a játékokon (hiába van kettő belőlük
) de olyan is előfordul, hogy csendben vannak együtt
No ilyenkor kell szaladni, mert tuti valami rosszcsontoskodást művelnek
Tegnap pl. a hálószobában az éjjeliszekrényemet le ill.kipakolták és mikor bementem Gergő a papirzsebkendő dobozából egyenként húzkodta ki a zsepiket és élvezte, hogy amint kihúzott egyet már elő is bukkant a következő
200 db volta dobozban és nem sokmaradt benne
Lillus meg az újságjaimat mustrálgatta, meg kóstolgatt
Hihetetlen dolgokat csinálnak
Mindent kinyitnak, nyomkodnak, lerántanak. Teritő már rég nincs az asztalon...a lakás teljesen átalakult
2004.11.25 13:12
2004.11.25 13:51
Erika
), de a 2 manó mellett nem tudom, hogy hogyan tudnám ezt megoldani. Vagy vigyem őket is, és szoptassam meg őket, ha közben kajásak lesznek? Komolyan semmi megvalósítható ötletem nincsen. 

2004.11.25 13:58

2004.11.25 14:08
Egyébként én nem tudok jó példával előállni, mivel hónapokig nem jutottam el fodrászhoz. Akkor is úgy, hogy elmentünk sétálni és mig én nyiratkoztam a párom tologatta a babákat aztán szaladtunk haza...
Én nem panaszként irtam, hogy Lilcsike is szeretne felállni, hanem helyzetjelentés volt
Egyébként még nem tud felállni, de segitséggel, kapaszkodva ácsorog
2004.11.25 15:59

Nem részletezem, hogy néztem már ki. De akkor nem is szoptattam, mert nekem melírozta is, és nem akartuk, hogy a hidrogénszag a gyerekek orrába menjen. Így cumisüvegből kaptak akkor is. Szerencsére Ők nagyon bírják, bár a cicit jobban szeretik. Szerintem ne menj fodrászatba a fiúkkal. Inkább a házhoz jövő fodrászt válaszd. 
Pont akkor értem haza, amikor a párom Samut etette cumisüvegből, aki bevágott már addigra 160 gr-ot. Utánna még kérte a cicit, amiből még 40 gr-ot szopott. Most ott nyögdécsel a járókában, úgy tele van a pocija.

Én meg fejtem a tejcsárdákat.
2004.11.25 16:57
2004.11.25 18:56
.
Gergő nagyon ügyi már a felállást illetően. Nálunk az újdonság a konyhaszekrény kipakolása. Na meg már kukázott is a csajom
2004.11.25 19:30

Így Claudia Schiffer várja itthon bundában
2004.11.25 19:33
A sírósság a terhességgel is járhat... de azért próbálj boldog és nyugodt lenni (bár tudom, hogy ez mennyire nem könnyű)
a pelusozással meg hadilábon áll... de ha valamelyik bömbi, akkor ő az első, aki megy dajkálni őket
ikres topikból) tud nekem egy jó fodrászt, aki házhoz jönne... ez lenne a legjobb
- Máté 1kor kelt, evett, de nem aludt vissza, hanem anyahiányos volt, így karon volt. Majd 3kor Levi is kelt, evett és nem aludt vissza... ő is anyahiányos lett... egy darabig elég volt nekik a bújás, de aztán jött a nyafi mert már álmosak voltak. Szóval a kettő egyszerre sírt - ma meg csütörtök van, ilyenkor a párom az irodában van. Nekem meg ugye nincs 4 kezem és 2 mellkasom...

2004.11.25 22:08
Sajnálom a délutáni műsort...sajna az első néhány hónap iszonyú nehéz...kitartás
Igen, a kukázás ismerős
Jó érzés lehetett a fodrászkodás