A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kretty!

Ez szupeeeeeeeeeeeer! Aztán pihizz sokat! Otthon leszel a 3 hétben végig?
Na ezek a gyerkőcök... éppen, hogy anya pocijába kerültek, máris kapják a tudományt! :lol: :lol:

Olyan sok műtétes és stimus volt ma?? Kicsit tartok tőle, hogy megint nagyon sokan lesznek a stimusok majd... hmmm.. nem baj koránkelő vagyok és már hideg sincs... :roll:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

nyuszika
Gratulálok,nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak.
Dóri Baba Isten hozott :lol:
kretty
De jó, sikerült 2 babókát visszakapnod :) vigyázz magadra az első 2-3 napban kíméld magad. Babaragacs :arrow: :arrow: :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Kretty, küldöm a gyönyörűséges embrikékhez a ragacsokat :lol:

Kép Kép

Nene, ha Bálint ad egy kis időt jössz majd hozzánk, ugye?

Szélkisasszony, még nem volt alkalmam írni,h sajnálom,h Dévisz nem látott semmit, de Te is erős vagy és hidd el gyorsan el fog menni a várakozós idő :lol:

Kriszto, a legjobbkor jött a laptetőd, tedd el a stimura :lol: Drukk!!!

Nálunk semmi különös, a piri is és barna is háttérbe húzódott (kop-kop-kop) viszont miért is lenne tökéletes minden, sajnos az antibiotikumnak kijött az egy nem túl kellemes mellékhatása :oops: így ma is hívhattam Déviszt :evil: na de minden kezdet nehéz ugye??? Általában rosszul szokott indulni a legtöbb dolog és csodaszép lesz a vége :lol: Kriszto, el is szállt a depim :lol:

Puszikálok mindenkit és olvaslak benneteket ám, ha tudok írok is majd!

Bari

bari6

Bari! pihenj sokat!!!! Köszönöm a ragacsokat! :D

Nagyon kihalt a fórum!!!! :(
Vendég

Barikám örülök, hogy a depid odébb állt!

Csuti tessék rókát átküldeni Barihoz, hogy ő tudja tovább küldeni Krettyhez, majd Kretty hozzám... :lol: és szép sorjában mindenkihez, akinek szüksége van rá!

Hol van mindenki???

Kretty! Nagyon cukker a vonalzód! Milyen vizsgád lesz holnap?

(Nekem még sosem volt vonalzóm, de talán majd most csinálok egyet én is... majd a transzfer után,... ha lesz... :roll: )

Csajooooooooooooooook! Merre vagytok? Hogy telt a hétvége, ki merre csatangolt?

kriszto

kriszto82

Kép

A laptetőmből tessék szemezgetni: Kretty :arrow: babaragacs
Bari :arrow: hematóma monnyon le
(magamnak egy csipetnyi, hogy még ebben a hónapban kétszer jussak be a műtőbe, a második körben pedig 2-3 babóval a pociban távozzak....)
és mindenkinek, kinek miért...

kriszto

kriszto82

Krisztó, a holnapi vizsgám változás és válságmenedzsment lesz... :shock: :shock: és a tanár gyilkooooos!!! Egy kicsit félek, hogy már holnap buszozni kell, de nem fogok leülni, így a rázkódás nem lesz gáz. még jó, hogy most újították az utakat erre :D . Ja és egy netes fórumról is tanulmányt kell írnom...szerintetek melyikről írom? :roll: :wink:

És holnaptól betegszabin leszek, minimum 1 hétig. :D
Vendég

KRISZTÓ! UGRÁLÓS TIGRINCSET KÉRÜNK!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kretty! Ez a tanulmány érdekelne majd...kíváncsi lennék rá... Milyen témában írod?
Sok sikert holnapra! :wink:

kriszto

kriszto82

Íme, ugrálós tigris! Remélem jó néhány hónapig ugrálni fog... :D :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!
Hazaértünk a pihentető hosszú hétvégéről, isteni volt :). Az utóbbi hetek aggódásai és a bizonytalanság plusz a csalódottság miatt rendesen megzuhantam, de hála a szerelmemnek és a világ legjobb anyós-após párosának teljesen feltöltődve jöttem haza. Köszönöm azt a sok jót amit Tőletek kaptunk, és mi is továbbra is szorítunk Mindenkiért.
Szélúrfi
szélúrfi

Pusszika Mindenkinek!!!

Barus: örülök, hogy jobban vagy :!: :!: :lol: aggódtam értetek, nem volt rád jellemző, hogy ritkán jössz....de jó, hogy okésodik a dolog!

Kretty:annyire ari a vonalzód!!!!jaj azok a fránya vizsgák...csak nem a fórmumról irsz? :wink: :D
Nagy drukk hozzá!, Vigyázzatok magatokra holnap!
DE izgi.... :roll: :lol: :lol:

Nene, ha tudsz majd gyere anyuci, és mesélj a kis "sumi" :D babáról.... :wink: és igen, lehet, hogy még korai, de FOTÓ!!!!!-t ha kérhetnénk majd.....légysziiiiiiiii

Kriszto: szerdától szuri??? :wink:
Open stage koncerten voltunk, nagyon cukik voltak.... :D

Szélkisasszony.Szélúrfi:
Mi köszönjük, hogy itt vagytok nekünk, és izgultok mindannyiunkért...köszönjük a jókivánságokat, reméljük mindenkinél mihamarabb összejön!!!!!!

Kvzsuzsi: hogy megy a fogyó????én a 7végén lustultam, nem voltam futni, csak koncerten ugrálni :D

Kérdeztétek többen is, hogy hogy van a párom, és mikor jön haza?:
Riogatott a drága, hogy lehet,csak július elején.....de ma megerősitette, hogy június 24én mehetek elé a reptérre :lol: :lol: jajjjj de jó lesz, már csak 11-et kell aludni...addig pedig jó sokat tanulok, és fogyok még.... :roll: ja persze...... :lol: :lol:
Pusszantás mindenkinek!reggel kelés :P
katapetra

szép jó reggelt mindenkinek,

Dóribaba és Nyuszicsalád sok sok boldogságot!!!!

Krisztó, ha te ilyen Boszi vagy, akkor el is kezdeném sorolni az én saját kívánságaimat :) Kérdésem annyi lenne, hogy elég e a kívánságok teljesüléséhez, hogy én már megtaláltam az igazit, vagy már csak az utolsó hónapra hat a boszi-trükk :lol: ?? Ha elég az első, akkor íme a lista a beteljesüléshez: egészséges, 2 db egyszerre, gömbölyűek, mosolygósak, anyjuk esze, kitartása, apjuk türelme, fizikai ereje, (hajmennyisége NEM!!!!) anyai nagyanyjuk akarata, ereje, diplomáciai érzéke, unokabátyjuk kedvessége. Hááát elsőre ennyi, persze ha jobban specifikálni kell a dolgokat, akkor a többi paraméter is a fejemben van. Legalábbis addig, hogy nőgyógyászok lesznek és az egyik a biológiával fog még foglalkozni, a másik a hormonális dolgokkal és megtanulnak mindent DévaiI-tól és csapatától.... :lol: ... szóval, Krisztókám, csak szólj, ha valahol megakadsz a varázslatban, de kiindulásnak talán ennyi elég lesz :P

Bari, jó h már minden OK. Sok kitartást és türelmet és mindenképpen depi mentes napokat nektek!!

Kretty: jó a vonalzód, 2 picuri a pocidban.... pihenj sokat és egyél fincsi husit! Ja, és mára: kéz és lábtörést!

Katapetra, de jó hír, az a pár nap meg valóban hamar elrepül, nini már eggyel kevesebb van :lol:

Szélcsalád: akkor megérte a kikapcsolódás! És itt az ideje a házigyártásnak :oops: :lol: sok sikert!

Emerenc, Merre vagy?

Kagyló, remélem azért zugban velünk maradtál, és követed az eseményeket... Nemsokára jön a ti napotok is! Addig is szép nyaralást! Képekkel lehet ám bombázni! :)

Akit nem említettem, őket is ölelem és nagyon szép és rövid hetet mindenkinek!
kisalag
Fót

Nyuzsikának és Dórinak jó egészséget és boldogságot!!! Majdnem a szülinapomon, csak egy nappal korábban.
Krisztonak: nagyon drukkolok, és én érzem, hogy ez a te időd lesz!!!! Ügyes légy, a petikék is!!!!
Barikám, neked is kitartást kívánok, hematoma eltűnik hamarosan, és a két babó ott fog kalimpálni már legközelebb.
Kretty: nagyon boldoggá tett, hogy sikerült a két picit visszakapnod, nagyon vigyázz magatokra és 3 hét múlva látni fogod a kis petezsákokat.
momelcsi

Nyuszika,
GRATULÁLUNK Dóra babához, jó nagy lányocska rejtőzött a pocidban! :lol: Természetes úton szülted?

Kretty,
neked is gratulálunk a két kis pocaklakóhoz!!!
Kép
Két kismanó a pocakban:
úgye úgy írtad, hogy az egyik fiú, akkor legyen a másik kislány :lol:
Persze, hogy küldöm rókát, vagyis küldeném, de ma is itt járt, nem hiszem el, egyszerűen nem hagy békén, már szerintem végigkísér addig, míg ki nem bújnak a lurkók :roll: Jó vizsgát neked, remélem sikeresen teljesíted, próbálj azért ne nagyon stresszelni, én magamról tudom, hogy milyen ideges vagyok ha vizsgázni megyek, és már így állapotosan nem olyan jó érzés. A múltkor elmentem, és 3 felé járt a pocim annyira izegtek-mozogtak, amikor vizsgáztam. :lol: :? De így is meghagytam 4 vizsgát a következő félévre, már nem igazán merem bevállalni ezeket, hogy ne idegeskedjek. Neked hány vizsgád van még?

Szélúrfi,
örülök, hogy feltöltődtetek, jól tettétek, hogy kimozdultatok otthonról, és felfrissültetek. Az mindenkinek jót tesz :wink: csak így tovább!

Katapetra,
nemsokára akkor tényleg hazajön a párocskád... de jó lesz nektek! Addig is küldök neked egy vidám képet, hogy vidámabban múljon az idő:

Kép

Kriszto,
holnaptól akkor szuri??? De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: nagyon örülök, és pénteken már Apánk látni fogja, hogy mizu van bent a pocidban, de izgi...

Csuti
Kép
csuti83

Sziasztok

Rencsi,Andi
De jó,hogy itt vagytok! :lol: Végre Ágin kívül van más régi is itt.De régen is volt amikor még az első babáért izgultunk,most meg már a második...És sikerülni is fog!!! :wink:

Gratulálok Nyuszinak és nyuszi apunak!!!Sok boldogságot kívánok!!!!

Emerenc????
Katapetra
Jön haza apa?Már csak 10 nap!!!! :wink:
Kisalag
Nem lesznek képek! :(
Nem tudom követni hol is tartasz....
:oops:
Kretty
Csodálatos 2 picurka a pocakban,készüljél kis mami!!!!Sikerülni fog!!!!
Kriszto
Elő került az ugrálós tigris is!!! Végre elindultál,ügyes legyél!

:wink:

Barika
Vissza olvastam amennyire csak lehetett,és a hideg is kirázott amikor oda értem,hogy vérzel........ :(
De most már látom minden rendben van!Sokat feküdni!!!!

Vajon kit fogok kihagyni,ilyen hosszú idő után...
Zafir?????
Poszi
Hogy vagy?
Mné
Mikor is kezdesz?

Kriszto
Hol a táblázat,megint vakon.....vagyok.
8) :lol:

Nálunk annyi változás történt,hogy múlthét szombat óta megint külön vagyunk...
El fogunk indulni júliusban,de nem megyünk tovább,mert nálunk valami oknál fogva már csak erőltetjük,hogy együtt legyünk(vagy inkább azt mondanám a párom).Szerinte megváltoztam és nem érzi azt,hogy szeretném...Ami hiába is tagadnám,talán igaza is van valamennyire.Pedig próbálok én már mindent,de valahogy eltávolodtam tőle...Beszélünk telefonon,meg haza is kell majd jönnöm néha,és ha indulunk akkor majd el is kell döntenem,hogy maradok-e apáméknál,vagy vele addig még ki nem derül mi lesz...
Már érzem,hogy szét fogunk menni,és előbb vagy utóbb de ebből válás lesz...Ez már nálunk elkerülhetetlen lesz! :roll:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Jaj, Momelcsi,
utólag is nagyon boldog születésnapot kívánok!!!!

Kép

Csuti
Kép
csuti83

Kagyló,
sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Csuti
Kép
csuti83

1308047594.7339.htm

Kagyló ölellek! :wink:

kriszto

kriszto82

Nagyon sok Boldogságot az egész Nyuszicsaládnak!!!!!!

Kretty,
mennek a drukkok h a kisfiú és a kislány akik beköltöztek, majd csak jövőre bújjanak ki!!!!
változás és válságmenedzsment....fincsi lehet :? :? hova jársz és mit tanulsz? szóbeli vagy írásbeli lesz???

Katapetra,
mindjárt itt van jún 24, de jó h nem júliusig kell várni rá!!! :D nem megy mostanság vissza, ugye?

Csuti,
még mindig meg meg látogat ez a fránya róka, pedig már vehetné az adást h mások vágynak rá......nekem a 22 hétig napi szinten vendég volt aztán már csak beugrott 1x-1x....hány kgnál tartasz? el kezdtetek már babadolgokat nézni? egyszobában fognak aludni? bocsi ha már írtad korábban de én nem találtam.

Bari,
gombicsku? mit mondott rá Dévisz? mindig van valami, de legalább barna eltűnt. mikor mész legközelebb?

Kedves Szélcsalád,
nagyon szuper h sikerült feltöltődni, élvezzétek a nyarat, jövőre már úgy is babázni fogtok!!!!

Kriszto boszi,
ezennel hivatalosan kinevezlek a fórum boszijává!!! :wink: nekem is jósolhatnál! :wink: fincsi a cseri én inkább abból vettem a laptetőt meghagytam akinek jobban kell, majd a következőből csippentek :D

Kagyló,
de drága vagy!!!!!!!!!!!!!!
nagyon sajnálom a történteket, bár én nem tudom az előzményeket....így nem tudok okosat mondani, csak annyit h nagy nagy ölelés neked!!!!

Csajok, szerdán 11 re megyünk Dévaihoz, ha valaki ott lesz a szélvész fiamról felismer, szívesen venném ha odajönne....

puszi mindnekinek!!!!!

Kép
rencsi79

Sziasztok!

Nyuszi: Nagyon nagyon gratulálok Dóri babához! Jó egészséget és sok boldogságot kívánok az egész családnak!

Nene: De örülök, hogy már haza engedtek benneteket. Ha mejd Bálint engedi jössz egy picit mesélni?

Kretty: Csuda jó hírek. 2 pocaklakó, hát az mesés. Nagy kalappal a mai vizsgához!

Csuti: Az a fránya rókakoma, hogy nem hagy már békén. Ezt leszámítva jól vagy?

Kriszto: Holnaptól indulnak a szurik, de jó! Nemsokára te is 2-3 gyönyörűséges embrike anyukája leszel.

Bari: Megkérdezhetem, hogy a hematóma hogyan alakult ki? Lehet tudni? És önmagától felszívódik? Örülök, hogy mind a két csemete jól van.

Kagyló: Nagyon sajnálom! :-(

Momelcsi: Utólag Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!

Kisalag: Azta milyen kívánság lista. :-)

Akit kifelejtettem, ne haragudjon, most mennem kell vissza húzni az igát. Majd még igyekszem jönni.

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok,

Ismét beugrottam egy kicsit, és ha belefér, akkor írok pár sort magunkról.
Mindenkinek köszönöm, aki megjelölt. Kriszto, elküldenéd nekem is a listát, hogy könnyebb legyen a beazonosítás? Köszönöm.

Kretty, Kriszto,
Gratula, és mindent bele. Krettynek, hogy bent maradjon az a két lurkó, Krisztókám Neked meg azért, hogy szép petikéket érlelj, és kapj vissza legalább 2-őt.

Kagyló,
Nagyon sajnálom, hogy ezt kell hallanom, de mindenki maga tudja, hogy mit érez, és hogyan kell tovább alakítania az életét.

Szélcsalád,
Az a jó, hogy fel tudtatok töltődni, és újult erővel fogtok majd bele a következőbe. Addig is csak ügyesen, és gyártsatok Ti is egy csodababát :wink:

Akkor rólunk csak annyit, hogy kisfiunk kb. egy expressz vonat sebességével jött a világra.
Csütörtök hajnalban 3 körül arra ébredtem, hogy folyik a magzatvíz, de mivel fájásaim még nem voltak, nem estünk kétségbe. Mivel aznap mentem volna fodrászhoz, ezért úgy döntöttem, hogy még megmosom a hajamat, aztán lefürödtem, a párom szépen megborotválkozott :D
Aztán mire összekészültünk olyan 3/4 4 körül jöttek az első fájások, amik még nem voltak nagyok, és hosszúak. Így aztán el is indultunk a kórházba. Éjszaka kb. 20-30 perc alatt beértünk, de addigra már 3-5 perces fájásaim voltak, és 3 ujjnyira tág voltam. Azonnal hívták az ügyeletes dokit, aki megvizsgált, és már hívták is Dévait, hogy induljon, ha be akar érni.
Engem meg arra kértek, hogy két fájás között próbáljak meg elmenni a szülőszobáig. A lényeg, hogy semmi vajúdós cuccot nem tudtam kipróbálni, mert nekünk arra nem volt időnk :lol:
Dévai éppen beért a lényegre, így sikerült nála szülni. Nagyon cukker volt :lol:
6:25-kor már kint is volt Bálint. A gyorsaságnak egy hátránya volt, hogy a kijárat (hüvely) nem tágult, így vágni kellett, és legalább fél órán át stoppolt, mert varrni kellett a méhszájamat, belül a hüvelyemet + a vágás kívül. Na ez nem volt egy leányálom. Jobban fájt, mint az egész szülés :cry:
Vasárnap engedtek haza, hétfőn mentünk varratszedésre.
Szegény D.-nek bedagadt a bal szeme, alig látott, és a kedve sem volt túl jó.
Nekem viszont sokkal jobb a varratok nélkül, valamennyire már ülni is tudok.
Bálint annyira aranyos baba, hogy azt el sem tudom mondani. Az első éjszaka nehéz volt, de úgy néz ki lassan beindul a tejem. Mondjuk el is követek érte mindent. Cici masszírozás, napi legalább 4l folyadék, szoptatós tea, mellszívás stb.
Szóval most este már volt elég tejci, hogy jól lakjon, így aludt egyhuzamban 4 órát. Utána kapott megint tejcit, és aludt megint majdnem 3 órát. MOst is már több, mint 3 órája alszik. Egy gond van csak, hogy sokszor nehezen alszik el, mert nagyon csikar az a pocak :-(
Olyankor annyira keservesen sír, és borzalmas érzés, hogy nem tudok neki segíteni. Persze felveszem, simizem a hátát, próbálom óvatosan masszírozni a pocit, és mikor kijön az a puki, utána nincs semmi baj.
Na jó hosszúra sikeredett a levelem, még megpróbálok majd egy képet felrakni róla.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Juuuuuuuuuuuuj, Nene, annyira jóóóóóóóóóó nektek!
És ez a gyorsvonat tempó, irigylésre méltó!
Várjuk a képeket és minden szépet és jót nektek! Teljesen meg vagyok hatódva! :oops: :D :D

kriszto

kriszto82

Nene! Nagyon jó lehet Nektek! Még 1-2 hét és teljesen összeszoktok! :D

Kagyló! elszorult a szívem, ahogyan olvastam, hogy külön éltek a férjeddel! Kitartást és hatalmas ölelést Neked!

Csuti! ne is mond, az idegeskedéstől még a hasam is ment, remélem ez nem árt a két kis virgoncnak! :shock: :shock:
Vendég

Nene!

Olvadok, mint a fagyi.....egy kis pasi, ez csodálatos! Annyira átjött az éteren, hogy mit érzel.... :cry: (örömkönnyek).....
nagyon jó lehet....
örülök, hogy van tejcsid....olyat hallottam pocifájásra, hogy sima babaviz+ egy kis masszirozás....és nem fújja fel, de az emésztésnek jót tesz! valószinű, ahogy egy felnőttnek is, ha sok folyadékot iszik felgyorsul az emésztése....de nem vagyok szaki....
Pussznatás a babónak, és Nektek is! A fotót nagyon várom! :lol:

Kagyló: szomorúan olvastam, ami történt....... :( , nehéz mit mondani.... :cry:, gyere, amennyiszer csak jól esik...itt mindig barátokra találsz....ölellek

Csuti: köszönöm a fotót :D , cuki vagy, hogy gondolsz rám, nagy magányomban...de már csak 10 éjszaka egyedül....

ne értsetek félre, nem s..x mániás vagyok, csak maga a lény :lol: hiányzik (na ez szép jelző rá) :lol:
szóval a lénye..... :D

De az angolt nagyon szeretem, még mindig!!!!!

Momelcsi: HAPPY BIRTHDAY!!!!!!! Kép

Kisalag: olyan vicces volt, amiket Krisztónak irtál...nagyon tetszett!
Mikor is indulnátok?

Leeda? hogy vagy?
katapetra

sziasztok!

Kagyló nagyon sajnálom, ami történik most veled. De hidd el mindennek megvan az oka! Csak most ez így szar. :-(

Nyuszicsalád gratulálok! :-)

NENE PRÓBÁLD MEG A HASFÁJÁSRA AZ ESPUMISAN CSEPPET. NEKÜNK ANNO BEVÁLT! :-)

Kretty azért pihenj.

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Kagyló,
én is nagyon sajnálom, felőrlődtetek ebben a hosszú harcban. Szerintem azért még adj időt magadnak, kettőtöknek. Tudom, hogy ez nem az első hullámvölgy, amit átéltek ketten, de valamiért csak visszataláltatok egymáshoz. Remélem, most is ez lesz...szorítok :roll:

Nyuszi,
majd várjuk a Kisnyusziról a képet, ahogy időd engedi..?))

Melcsi,
Isten éltessen!!:))

Nene,
:D :D a pocicsikarásra én is a masszázst javasolnám, az szinte mindenkinél bejön + amúgy is imádják!! majd várjuk a képet!! :lol:

Katapetra,
de jó, hogy mindjárt jön haza a férjed, lesz mit ünnepelni... mármint hogy milyen ügyesen tanulsz meg tornázol... :lol: csak így tovább!! :D :D Én megvagyok, köszönöm, hullámzó a lelkiállapotom. Viszont van, ami elterelje a figyelmemet: a nővérem szeptember elejére van kiírva szülésre, náluk már megy a készülődés, ott szoktam segíteni.. :D
leeda

Mindenkinek köszi a szülinapi köszöntést, nem ezért írtam ám:-) de jó érzés, hogy felköszöntöttetek.
Nene, nagyon jó babád van, ennyit hagy aludni. Mi az első két hétben egy-két órás alvásokat produkáltunk csak.
1 hónapos kortól lehet adni a Gripe Water-t, nekünk csak ez vált be Sárinál, sajna az espumisan és az infacol nem használt. Együtt érzek veled, nagyon szörnyű, mikor a karodban üvölt a fájdalomtól és nem tudsz tenni semmit.
Férjem kidolgozott egy büfitechnikát, alkarra hason, majd vissza fel és ez kb. 3x. Addigra minden távozott, és könnyebb lett az életünk.
Remélem, találtok valamit, ami használni fog.
Én a Motherlove-os More Milk kapszulát szedtem, és iszonyúan beindult a tejem, most is csak 4-5 naponta kell egy pici tápszert adni a gyerekeknek. Én a teákban nem hittem, így nem is ittam, csak kamillateát az elején nagy mennyiségben, hogy legyen a babáknak széklete. De már erről is leszoktam:-)
De folyadék nagyon fontos, én napi 4-5 litert iszom kb.
Kagyló, fel a fejjel, hátha javul a helyzet. Főleg, ha a baba összejön, akkor bárhogy alakul kettőtök kapcsolata, a baba biztos sokat segít.
Kriszto, van egy olvasatlan levelem még egy hónappal ezelőttről. Nem mintha sok aktuális dolog lenne benne:-)
Annyira jó néha benézni hozzátok, hiányoztok ám nagyon!!!
momelcsi

Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

egy újabb Kisherceg... elolvadok...
gyönyörűűűűű :wink:

kriszto

kriszto82

Jajjj Nene: Bálint nagyon szép Baba. Gratulálok hozzá. Bocsánat, hogy ezt mondom, de nagyon nagyon irigyellek! És hogy tényleg ilyen szépen alszik! Remélem, hogy a hasfájjásra mihamarabb megtaláljátok az orvosságot. De jó lenne ha én is tudnék már tanácsot adni ezzel kapcsolatban... Minden esetre nagyon szépen köszönöm a képet Bálintról!

Puszillak benneteket!

Mné
mné

Nene,
Bálint gyönyörűséges!!!!! én is elolvadok!!!!
nekünk is a Gripe Water segített egy kicsit de 100%osan csak 3 hónapos korára javult a helyzet.....

Kép
rencsi79

Momelcsi: Nekünk is nagyon hiányzol ám! Esetleg a Te lurkóidról nem lehetne kapni képet?

Mné
mné

Most csak par szora: Nene, gyonyoru Balint!! Ha jol latom o is szoke herceg :lol:

Melcsike, Lor, Kisgaby toletek nem kapunk friss kepet?

bari6

Bizony, FO-TÓT A-KA-RUNK!!!!!!!!

Nene: your baby is wonderful! szóval, egyszerűen csodálatos!Olyan szép a bőre! tiszta, és szép barna....GRATULÁLOK NEKTEK!
(és én is irigykedem :P )
katapetra

Nene! GYÖNYÖRŰSÉGES!!!!!!

Momelcsi! friss képeket akarunk a lurkókról!

Én most egy kicsit nem jövök, most küldték át az anyagot a pénteki vizsgára, kb 300 oldal.... :shock: :shock: :shock: A kölykök a pocimban olyan okosak lesznek, hogy akár agysebészek is lehetnek.. :lol: :lol: :lol:
Vendég

Már megint eltűnt mindenki... :?

Holnap szúúúúúúúúúúrok! Hogy már mennyire hiányzott :shock: , de számolok vissza, mert egy jó időre el fogom felejteni!!

Rencsi holnap mész Apánkhoz! Gyere majd mesélj, hogy mi volt, mikor indultok, mit mondott stb.stb.

Kretty! Huh ezek a gyerekek nagyon okosak lesznek!

Melcsike! Persze, hogy te is hiányzol nekünk, úgy örültem, hogy olvastalak ma, hogy itt vagy néha. Szóval kapunk képet?... nem mintha iwiw-en nem lesnélek meg néha... :roll:

Kagyló! Sajnálom, nem is tudom mit lehet mondani, de talán ha most összejön a babóca, talán... remélem az életed szép irányba változik, fordul majd! Higgy benne!! Kérlek!

Csuti! Óriási lehet már a pocid! Küldök egy, nem is három(!) pocisimit!

Poszi és Parane! Hogy vagytok? Aztán csak csínnnnyán a munkával! :lol:

Szurika! Sok munkád van mostanság?

Katapetra! Megírod nekem priviben, hogy hová jársz angolra? már csak 9 nap....

Barikám! Annyira magányos vagyok napközben... semmi skype-csevegés, semmi üziváltás... a kollégáim ma néztek, hogy tuti baj van, mert nem pötyögök folyamatosan! :lol:

Ági! Nálatok mizu? Hogy telnek a napok?

Nene! Már vagy 100x megnéztem a kisherceged! Nagyon aranyos!

Nyuszi! Majd gyere te is mesélni, várunk!

Leeda! Mindig olyan keveset írsz magatokról. Szeretnétek szeptember körül kezdeni, vagy még pihiztek kicsit? Vagy lesz csodababus??? ez lenne a legeslegjobb azt hiszem....

Kisalag! Amiket írtál ha tehetném hidd el mindet megvalósítanám neked! És ha hiszed ha nem veletek kapcsolatban csodababa érzésem van.... a fogyókúra, mozgás, nyári pihi... lehet, hogy szeptemberre csíkos tesztet fog eredményezni???? :roll:

Drága Mné! Merre voltatok a hétvégén? Jól éreztétek magatokat? Tart még a felújítás?Veletek kapcsolatban azt érzem folyamatosan, amit mi is átéltünk, hogy nem vagytok teljesen nyugodtak még, elevenen él bennetek az a bizonyos múlt. És ez így nagyon nehéz, tudom! De szerintem előre, előre és meglesz a siker, nagyon hamar!!!!!

Lányok! Bosziság vagy sem én most nagyon úgy érzem, hogy jövőre ilyenkor már 4-en leszünk, mert márciusban megszületnek a gyermekeink... annyira, de annyira hiszem, hogy most sikerülni fog!

Na halljátok, én, aki aztán nem hisz a megérzésekben, a hókuszpókuszokban, én magyarázok ilyeneket... :oops:

Legyen nagyon szép estétek és tessék aktivizálni magatokat!
Pusszancs

kriszto

kriszto82

Kriszto,
én itt vagyok :wink: de szuper ez már azt jelenti h nagyon közel vagy ahhoz h beköltözzenek a babók a pocakba!!!!!mást kaptál mint korábban? mennyit kell szuriznod?
ezek a megérzések bejönnek meglátod, csak folyamatosan ezt kell szugerálni és sikerülni fog....én így lettem terhes ...előző karikor ott ültünk a fa alatt még azt sem tudtunk mikor tudunk végre indulni aztán volt egy erős megérzésem mondtam is apának h úgy érzem hárman leszünk a következő évben karácsonykor...erre ő ez tuti jó de akkor mindjárt terherbe kéne esned és ki tudja h mikor tudunk kezdeni stb ....és március végén végre kezdhettünk és mivel korábban jött Domi így már itthon hármasban kariztunk....

Kép
rencsi79

Nene,
tündéri, milyen komolyan alszik.... :D :D :D

Kriszto,
tök jó, hogy megint kezdtek...és én is nagyon remélem, hogy egy időre sutba dobod majd az injekciókat és bogyókat... :lol: :lol: aranyos vagy, hogy hiányolod az élménybeszámolóimat, de tényleg "mellékvágányra" helyeztük egyenlőre a lombikot, mivel nagyon kapcsolatpróbáló volt számunkra az elmúlt időszak, és még ki tudja, mit hoz a jövő. Ha a talpmasszázs+bogyós kombi nem hoz jelentős javulást, még a donoros inszem is szóba jöhet, úgy tudom ahhoz kevesebb hormont kell hogy kapjak, és a párom mindenáron ahhoz ragaszkodik, hogy ne tegyem ki magam mégegyszer ennek a tortúrának. Hát, ennyi, röviden, tömören. :roll:
Kívánom, hogy bejöjjenek a megérzéseid... :D :D
leeda

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Ma reggelre leolvadt az egész fagyasztóm...úszik a lakás! :? :? :?

Krisztó, akkor mostanra megkaptad az első szurit! INDULHAT A TÜSZŐNÖVESZTÉÉÉÉÉÉS! (azért csak csínján, 10-nél többen ne növesz!) :D

Barika! Azért minden nap kérünk helyzetjelentést, nagyon aggódom értetek! (de baribabák erősek és minden rendben lesz!) :roll: :roll:

Mné, ti hogy vagytok? készen álltok már a lakással?

Leeda, kitartást Nektek! :D Ha jönnie kell a babának, úgyis jön! :D

Lányok, kifogytam a husireceptekből... :? Ötlet? :D

Mi jól vagyunk, tanulással telnek a napjaink, de pénteken végeeeee! :D
Kérdeztétek, hogy mit tanulok: projektmenedzser leszek, ha felnövök! :D
Vendég

még valami: Szurikáta, kérhetek babaragacs varázslatot, nemsokára belém kell hogy harapjanak a virgoncok! :D
Vendég

Kretty király! A fagyasztó kérdés, csípem az ilyen "gyorsan húzzunk elő a farzsebből Xezret fagyasztóra"-katasztrófákat...

http://www.nosalty.hu/csirkemellfile_tu ... ecept_2497 én most ezzel szemezek nagyon!

http://www.nosalty.hu/csirkemell_ozgeri ... cept_14556 ezt nagyon szeretem, mert hidegen is jó, persze köret nélkül kiváló, ha csak úgy (muszájból) ennék egy kis húst...

És ami nálunk Dzsoli-dzsóker (huh, hogy néz ez ki így leírva :lol: :shock: ) a són sült csirke: végy egy kg sót, fektess rá egy egész csirkét, hanyatt, lábai égnek, be a sütőbe,lefedetlenül,nem kell fűszerezni sem, csak betolod és kész, félidőben kiöntöd belőle a vizet, a pocakjából, rá a sóra és sütöd tovább... roppan egyszerű és mindig ehető... :D

Rencsi! Ugynazt kapom, mint eddig, puregon és merional, ma egy egész(!) meriot kaptam :shock: , nem is gondoltam volna, hogy ennyi is bemegy :lol:

Pusszantás mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Kriszto D nagyon bátor volt, hogy egy egész merionalt adott! Pénteken uh?
Vendég

NENE! Hát én nem tudtam betelni a kisbabáddal,annyira de annyira szép Bálint! Nagyon sok boldog perceket fog szerezni nektek, nagyon tündér kisfiú!

Kretty, nem tudom, mennyire egészséges tipp, de nekem a párom hétvégén svéd húsgombócokat készített sült krumplival, barnamártással és áfonyalekvárral, és - várandósságom során talán először - iszonyú jóízűen tömtem! :lol: Ja és jó tanulást!

Kagyló, szomorúan olvastam, amit írtál, biztosan nagyon nehéz időszak ez számotokra. Remélem egy kisangyal majd mindent megváltoztat!

Csutiiii, miss U!

Krisztoboszi, én tudom, hogy a megérzéseid bejönnek!!! Hamarosan kismami leszel :wink:

Katapetra, ez jó :DD Ne aggódj, nemsokára, hazajön a LÉNYed :)
Vendég

Kriszto: Nos a megérzésed teljesen helytálló. Nem vagyok túl a "múlton", de igyekszem előre nézni, és keveset gondolni rá. De bízom benne, hogy hamarosan már egy életre való pocaklakó fogja lekötni minden gondolatomat. Kitartást kívánok neked a gyogyikhoz, és a szurikhoz. Ha úrrá lesz rajtad a depi, vagy kiver a víz, vagy csak egyszerűen szükséged van valakire, hogy meghallgasson, gyere, itt vagyunk, és amennyire tőlünk telik, megpróbálunk megnyugtatni, meghallgatni. De ezek a rossz mellékhatások is elmúlnak majd, és a 2 picuri- ahogy kívántad - ott fog a Te pocakodban is lubickolni

Leeda: Kívánom, hogy a masszázs és a gyogyi nálatok is meghozza a kívánt eredményt. :-) Egyébként hogy bírjátok a talpmasszázst?

Kagyló: Rengeteget gondolok rád. Nagyon hiányzol!

Katapetra: Már csak 1,5 hét, és a férjecskéd itt is terem. És majd rád sem fog ismerni. :-) Minden nap mész futni? És menniyt?

Bari: Neked mikor kell legközelebb Dévaihoz menni? Hogy vagytok? Barnázás teljesen eltűnt?

Mi nem fejeztük még be a lakást. Az ajtók még mindig hátra vannak, és egy pár helyen a szegő. De egyszerűen nem tudjuk rávenni magunkat. Undorodunk tőle már... Kérdeztétek, hogy hol voltunk a hétvégén. Gárdonyban a nagymamám telkén. Már az első nap sikerült 1 óra alatt rák vörösre sülnöm, így utána inkább az árnyékban tartózkodtam, de annyira nagyon jó volt. Szinte nem csináltunk semmit, csak pihentünk.
Ma viszont képzeljétek el, hogy megyek én is kineziológushoz. A nővérem volt nála, és neki segített. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz. :-)

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Hmmmm kineziológus??? lehet, hogy nekem is mennem kellene... gyere majd mesélj, hogy mi volt... ha nem fogsz röhögőgörcsöt kapni és jó tapasztalatod lesz, akkor lehet, hogy én is elmegyek... vagy már ne? vagy nem tudom :shock: :shock:
:lol: :lol: :roll: :roll: kezdődiiiiiiiiiiiiiiiiiik :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Nagyon bízom most ebben. Valószínűleg nem fog tudni "meggyógyítani", de rávilágít arra, hogy hol lehet a hiba... Legalábbis nagyon remélem. A nővéremnek képzeld el, olyat mondott, hogy trauma érte 7 hetes magzati korában, és utána kiderült, hogy anyám el akarta vetetni, illetve el akart vetélni... Azt hiszem, hogy engem itt meggyőzött. De majd mesélek. 1/2 6-ra megyek, és 2-2,5 órás a szeánsz.

Mné
mné

Kretty: Mi rizseshúst csináltunk tegnap. De Kreiszto által javasolt őzgerinces csirke isteni finom. Esetleg még javaslom a "részeges csirkét". Meg is éheztem, úgyhogy kiveszem az ebédszünetem. Jó étvágyat mindenkinek!

Mné
mné

Mné! Úgy érzem minimum ketten vagyunk, akik kissé unják a munkát... utálok gép előtt dolgozni, megőőőrülnék, ha csak ezt kellene csinálnom... arról nem is beszélve, hogy kissé mindig elkalandozom...
lehet, hogy én is ebédelek... husiiiiit :D :D

kriszto

kriszto82

Mné,
kíváncsi vagyok, mit fog Neked mondani a kineziológus, remélem, sikerül valami jó tanácsot adnia... :D a nappal meg vigyázz, egy csúnya leégés elég nehezen tud elmúlni.. :wink:
A talpmasszázst szerintem jól bírom, bár én csak hetente 1x megyek, mert így is elég húzós az ára. Viszont nem tudom, hogy annyira jót tesz-e (fizikailag), mert mióta járok az amúgy is 32 napos ciklusom 34-re nőtt...

Kriszto,
látom, nem bírsz a fenekeden ülni, már nagyon fel vagy pörögve... :lol: :lol:
leeda

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: