A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok :!:

Orsi
részünkről is megy a drukk mára, nagyon fogunk szorítani, hogy minden a legnagyobb rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

nagyon jó a videó, ügyi nagyon Dalmus :D

köszi, hogy megírtad a sűrítő nevét és a napirendeteket :!:

Gabi
ezek a torták :shock: nagyon szép szakmád van :!: :wink: ügyes vagy :!: :wink:

Tudod egy magánházban mindig van tennivaló, főleg nyáron, lehet lassítani, de Én nem tudok (sztem Te sem tudnál, mert nem bírnád elnézni, hogy nagy a fű és stb.)
Erika más volt, mint most Én, mert Ő mindezt nagy pocakkal csinálta, Én nekem meg nem is árt a sok hajolgatás (legalább megy le a hasamból), csak mértékkel kellett volna csinálnom a cipekedést :!: :? de tudod sokszor nem bírom elnézni, hogy a férjem nem úgy halad a melóval és "besegítek" :wink:
köszönöm, hogy aggódsz, de nem panaszkodásként szerettem volna írni, csak leírni, hogy hogy vagyok :roll: :wink:

Vivi
köszi, hogy megírtad Te is a napirendeteket :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
hát igen...magánház...nyár...de Én nem cserélném el semmiért soha, főleg, hogy mindig is magánházban laktak :!: :wink:

nálunk is a bal oldala volt a dominánsabb, egészen odáig, amíg nem kezdett egy forgolódni...a Nővérem bal kezes, már azt hittük, hogy bal kezes lesz (nem, mintha baj lenne), de most már a jobb kezét és oldalát is használja rendesen, tudom ettől függetlenül még lehet bal kezes :!: ne aggódj, változni fog tutira, de ha úgy érzed szakember, ahogy Orsi is írta Neked :!:

Én még nem sírtam egyszer sem, ha szurira mentünk, de nem azért, mert nem sajnálom vagy ilyesmi, csak nagyon erősnek kell lennünk, mert ha a gyereke megérzi, hogy az anyja is fél, akkor mindig félni fog és nem győzik majd lefogni :arrow: az Én gondolatmenetem, Én így próbálom csinálni, ehhez "tartom magam" :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ésssss, kint van a bal alsó 1-es fogacska, nem teljesen még, de érzem, látom, már amennyire engedi, hogy megnézzem :roll: :D állandóan a szájában matatok, már apa is rám szólt, hogy elég legyen már, nem dolgozni vagyok :!: :lol:

Annyira boldog vagyok, hogy most már egyedül alszik el minden alvásnál, hol hason, hol háton, de ilyenkor mindig meg kell fordítanom, mert egy idő után felébred :!: :wink: olyan ügyes, és annyi mindent csinál, hogy nem győzök Én sem betelni a gyermekemmel :D :P

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
ezek a torták kb. mennyibe kerülnek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Csak egy gyors bejelentkezés, mert csomagolnom kell, de nagy hírem van muszáj megosztanom veletek!
Képzeljétek Dóri tegnap este megtette élete első két önálló lépését!!!!
Annyira aranyos volt!

Ja és Orsi+Dalma megy a drukk+++++

Ha hazajöttünk jelentkezem!
puszi mindenkinek, jó hétvégét!!!!!

andicsiga

Andi
de jó, örülök Veletek együtt :D legyen szép hosszú hétvégétek :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Drágák vagytok a bíztatással.
A szívem nekem is azt mondja, amit Ti. De az eszem egy kis része esélyesnek tartja a dolgot... majd megírom g-re, hogy miért...
Mindenesetre igyekszem nem enni magam a dolgon.

Andi
Óóóriási gtaula Dóri babának, nagyon ügyes kislányod van!

Suzy
Azért csak vigyázz magadra! Irigy-irigy a családi házas teendők miatt :wink:

Gabi
Huhh, ezek aztán a torták, nyami! :lol:

Orsi
Nagyon-nagyon megy a drukk, majd írj h mi volt!

Most ennyi jutott eszembe, mert a tegnapi irományokat most nem olvastam át...
Legyetek jók, babázzatok sokat!
Ó és Vivi, ha hnap elfelejteném, előre is pusszantás Barninak névnapra (nem tudom, van-e máskor, de megakadt a szemem a naptáron)
SZép napot!

KépKép
manama

Orsi?????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Torták gyönyörűek, bár nekem már a többségét mutattad és akkor is el voltam tőlük olvadva! :lol: :lol: Mellesleg marcipán függő vagyok! Szóval nekem jöhet minden mennyiségben!!! :lol: :lol:

Suzy
Hát megértem, hogy nem tudsz betelni Cipikével! olyan jó őket csodálni! Emma is olyan szépen elalszik egyedül! Úgy örülök, hogy előrébb hoztuk a fürdést, mert sokkal könnyebben elalszik 8kor! Eddig túl későn fektettük és mát túlpörgött teljesen! :oops: :oops:
Örülök a fogacskának! Szamócának is állandóan az ökle a szájában és rágja! :roll: :roll: Kis ügyes Ádó! Milyen jó lesz amikor már négykézláb mászkál, igaz?

Andi
Hatalmas gratula Dórinak! Milyen kis ügyes! Sok puszit küldök neki!!!

Orsi
Dalmus nagyon cuki, ahogy mászik! Neki sok puszi a gyönyörű pofijára!!! Mi volt a dokinál???

Lányok
Nálunk az esti menetrend úgy van,hogy fürcsi, szopi, kicsit kezemben van, majd 8kor alvás! És írtam, hogy fél - 1 óra múlva felébred ciczik megint és utána alszik vissza! Na és amikor felébred fél- 1 óra múlva akkor ciczés után, lefekszünk egymás mellé, ő oldalra fordul felém és dumál nekem és nagyokat vigyorog. Annyira édes! Ilynkor odajön Laci is! És így vagyunk hármasban! Annyira élvezzük! Mindig mondjuk, hogy körül rajongjuk Emmát! :lol: :lol: Ha véletlenül nem ébred fel 2. cicizésre, akkor úgy hiányzik nekem ez a rituálé!! :roll: :oops: :oops: Amúgy érdekes mód ettől nem pörög fel! Ahogy beteszem a kiságyba alszik tovább, nincs sírás! :lol: :lol: Annyira szeretem az én kis Drágámat! Még mindig olyan hihetetlen, hogy van egy kislányom!! :roll: (Bocsika az ömlengésért :oops: :oops: )

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!
Gyors leszek....

Sajna a lyuk még ot van, de, olyan pici,hogy nem tudják megmérni. 1 éves korában kontroll, de a doktornő azt mondta, ha igy marad,nem lesz műtét!
Boldogság van......
Jaj, megyek aludni,kivagyok!
Ölellek Benneteket!
Pusza, jóéjt!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Orsi
Szuper, hogy úgy tűnik nem lesz műtét! Látod megmondtuk, hogy minden rendben lesz!!! :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
nagyon, de nagyon örülök :D remélem jót aludtatok :roll: :wink:

Nagyon szép, vidám, örömteli hosszú hétvégét kívánok Mindenkinek :!: :wink:

Millió puszi

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Helló lányok!

Végre ide értem! :oops:

Evita!
Bizony filóztam én is az etetőszéken,de végülis a prktikusság győzött,mert a műanyagok nagyon szépek,meg tök arik és nagyon tettszik némelyik,de kinyitva elég nagy helyet foglalnak.Így maradt ez a fa és később is jó lesz majd.
Igen,Roli is vissza alszik az 5-ös evés után,mostanában 8-ig,de nem is baj,mert ugye előrébb hoztunk minden evést.
Oltás után Roli is sokat aludt.
Dévényes házhozjáró?

Orsi!
Jaj de várom már,hogy Roli is négykézlábazzon!!!!! :lol: De még mindig csak hintázik és néha szökken :roll:
Köszi a pépet,már néztem a dm-ben,de annyi féle van.........
Nahát nem hiába a sok-sok drukk és pozitív energia.............nagyon örülök,hogy Dalmakicsiszív nem romlott,sőőőőt!Biztos nem kell műtét!

Manama!
Egyik dologhoz sem értek amikkel riogattak,de a lányok írásaiból leszűrve a hiperaktivitás még nem állapítható meg,hacsak a ti dokitok nem lát a jövőbe a másik dolog meg kezelhető.De nem stresszelj,mert tudod nem szabad most (tudom könnyű mondani),nehogy a tej rovására menjen!!!!G-re nem tudom írtál e,de mindjárt megnézem.

Andi!
Gratulálunk Dóri első önálló lépéseihez!Olyan nagy öröm lehet!
Nagyon jó hétvégét nektek,bár az idő ma nem az igazi. :roll:

Yokka!
Írta már valaki,de szerintem is lazít a kakin az infakol.

Suzy!
Tudom,hogy nem panaszkodásnak írtad a fájdalmat :wink: és persze Erika pocakkal csinált durva dolgokat,de ne cipekedj,ha ott van a férjed.Biztos nekem is nehéz lenne vissza fogni magam.De jó is lenne,ha kertészkedhetnék.....................kertesházba!Nem csak az erkély virágtartóját szépítgeném :lol: Bár idén még ez is elmaradt :oops:
Szupi,hogy Ádi egyedül elalszik,milyen nehéz lenne minden alkalommal álomba ringatni.Kezed hogy van?
Tortaárak :arrow: attól függ hány szeletes.8sz-6500,- 16sz-9500,-24sz-12500,-
Napirand (alakuló):5óra tápi,9óra joghurt,12-13között ebéd,17körül gyümi vagy keksz,20.30 tápi.Egyenlőre úgy néz ki ez beválik.
Nahát nektek is kint van végre az az első fog,vagy még nem tört át teljesen? :roll:

Vivi!
Mi is jártunk már így hányás ügyileg,azóta legalább 10-15 percet az etetőszékben hagyom.Legalább büfizik rendesen és kicsit leülepszik a kaja is.
Barnifül :arrow: szerintem édes ahogy egy picikét eláll a hegye,kismanós. :lol:
Akkor amikor nem fogadta el a cumisüveget,pont új etetőcumit vettem,így ez a sterilezős dolog nem kavarhatott be,de egyik cumit sem akarta elfogadni,se újat,se régit,se semmilyet.Azóta ugye már rájöttünk,hogy valószínűleg a melegség bántotta a nagy hőségben.Végülis mi se szívesen iszunk ilyenkor meleget.
Nagyon trükkös vagy/voltál a pólóval,kár,hogy nem jött be másnap.
Barninak,ha ma ünnepli boldog névnapot!

Szandri!
Ügyesek voltatok az oltással,Suzy jól írja,próbálj erős lenni ilyen estekben,mert megérzi a babád,ha ideges vagy,esetleg szomorú.
Mi újság a házjelölttel?
Tortát megrendelted?

Nem tudom,talán nem hagytam ki senkit/semmit!

Mi jól vagyunk,Roli kúszik,de nem mászik még :roll:
Eszik-iszik rendesen,végre az ivással sincs baj.
Kaki szokásos 2-3.
Alvással vannak mostanában bajok,elég sokszor ébred éjjel,van amikor 3× is. :cry: És csak cumi kell neki,lehet túlságosan rászokott?

Én ma takarítottam,holnap lehet,hogy kertipartira megyünk,ha apa időben haza ér a munkából.

Pusz mindenkinek és kellemes hétvégét! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!
Hát csak röviden, amíg viki szundikál...
Orsi!örülök Veletek együtt. Remélem az a pici sem lesz ott kontrolon.
Suzy! Most én érzem úgy magam mint ahogy Te, csak nekem nem csak a kezem (csuklóm) hanem a könyököm is fáj...na meg a térdeimről és a bokámról nem is beszélve. Hiába pihenek rosszabb elindulni utánna...:(
gabi! Ezek a torták :shock: Boldog Barnit!!!Ma tartjátok?
Evita!Ez az összebújós dolog olyan jó!!Hát sajna minálunk csak én vagyok így, Apácska meg átmegy a másik szobába.
Manama! Tényleg nem szabad idegeskedni ilyen baromságon! Ti mikor menetek szurira??
Pocakfájás mérséklődött, 1 kaki és öltöztethetem át a gyerkőcöt...éjszaka 1x eszik, bár tegnap az okos védőnőm azt mondta hogy azt is hagyjam el és amikor ébred tömjek a szájába cumit....ez nem működik ha kevesebbet eszik utánna követeli a magáét és nincs olyan hogy cumi és hallgat...pláne nyáron le...rom nálunk egyenlőre marad az éjszakai kajcsi amíg igényli. Ma reggel már Apának is produkálta magát a gyerkőc, Pelus és ruha csere...letettem hasra ééés már át is pördült...ezt megjátszottam vele vagy 4x hogy ez nem véletlen volt, hanem meg tudja csinálni...olyan kis ééédes. Még mindig nem hiszem el hogy ilyen hamar...

KépKép
yokka03

Sziasztok!

Yokka
Csütörtökön megyünk dokihoz, akkor kapja a szurit. Remélem nem lesz lázas.

Orsi
Jipppijéé, Veled örülök!

Evita
Klassz ez az összebújás! Ömlengj csak nyugodtan :wink:

Igyekszem tartani magam ahhoz, amit írtatok, para a minimumra!
Levél g-n.
Szép hétvégét!

KépKép
manama

Sziasztok :!:

Gabi
köszi, épp akartam írni már a kezem javulásáról...egyre jobban, zsibbadni még zsibbad, ha lógatom, de ha háton fekszem akkor semmi baja, így próbálok úgy aludni, bár eléggé elszoktam tőle a terhesség alatt :wink: kezdi megszokni a kezem a több, mint 8kg-s Ádómat, de jobb lesz, ha hozzá is szokik, mert ettől csak több lesz :D
Minden nap kenem Hotemin kenőccsel, zsibbadásra való :!:

Atya ég :shock: jó árai vannak a tortáknak :roll: nem is gondoltam volna...de hát ezeket a remekműveket meg is kell fizetni :roll: :lol:

Jó a napirend, reméljük így is marad :!: :wink:

Az is lehet, hogy a frontok kavarnak be mostanában Rolinál, elég erősek :roll:

Manama
nem csodálom, ha agyon aggódod magad, de hidd el Te mindent jól csinálsz :!:
olvaslak mindjárt...

Yokka
sajnálom, hogy fáj neked is mindened :? a baba súlya nálatok sem semmi :shock: nem is csoda, Én azt mondom :!: tornáztasd :!:
Viktor baba nem tököl, hamarosan már azt olvasom, hogy mászik :roll: :lol: ügyi :!: védő nő mit szólt :?:

Nálunk ma szülinapozás, nincs jó idő egyáltalán, jó lenne pedig kint lenni :!: :roll:
Ádó 2 napja 7-kor kel reggel, sztem az idő miatt, hogy nincs nagy meleg, így a 10órai csak kicsi gyümi lesz, hogy ebédeljen rendesen :!:

Pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
egy diagnózist nem észrevenni a leleten :shock: hát :shock: :shock: :shock: és genetikai kivizsgálásra nem kell mennetek :?:
Én valahogy úgy érzem és bízom benne (ahogy Te/Ti is), hogy tényleg ki fogja mindezt nőni és a 3. hónapra egy "új" kislányod lesz :!: :wink: hozzá teszem, fogalmam sincs, hogy milyen egy hiperaktív kisbaba, de a gyerekdokinak mindezt fel kellene ismernie és nem magatoknak kutakodni, keresgélni, hogy miért csinálja a mindazt :?

Megértem az aggódásod, mert Te is Anya vagy, aki szívből szereti a Kislányát :!: :wink: sok erőt, kitartást, szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben legyen++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ölellek drága(((((((())))))))

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Manama!
Megértelek,én is aggódnék,járjatok utána és minden lehetőséget ragadjatok meg,mert,ha gond van (persze NINCS) akkor segítenek,ha nincs akkor meg megnyugodtok!!!!!
Egyáltalán nem úgy jött le az írásod,mintha az édes pici lányodhoz állnál negatívan,csak egy aggódó anya (szerintem mondhatom,hogy) kétségbeesett sorairól van szó.Tök természetes!!!!Valószínű mindannyian így éreznénk.
Nagyon szorítok,hogy nője ki a pocifájást és akkor remélhetőleg a többi dolog is nagyrészt javulni fog!Sok puszi & ölelés nektek!

Kép
cukigabi
Budapest

Manama!
Jó Anyuka vagy, semmi kétség!És valóban semmi más nem olvasható ki a soraid közül,mint egy zavarodott, aggodó Anyuci,aki keresi az utat a sok kusza információ között....járj utána mindennek,alaposan! Ez a megnyugtató valóban!
Egyébként, Dalma detto ilyen volt alvás téren....csak kézben, bár akkor 2 perc alatt elaludt és le tudtam tenni, most is előfordul,hogy nem alszik el magától, de Én ezt nem venném semmilyen jelnek, mert szerintem a babákban lévő szeparációs félelem hatalmas.....!
Nyugodj meg, vidd orvoshoz...de szerintem azt fogják mondani, hogy korai még bárminek a megállapitása és nem vagytok túl a vizválasztó időszakokon,hihetetlen mennyire gyorsan változnak a szokásaik....napirendjük....stb.....!
++++++++++++ Puszi!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Manama!Gyorsan végigolvastalak...én szerintem nem hiperaktív ettől még. Igaz hogy Viktorka már magától el tud aludni, meg nincsenek olyan nagy sírások, és szopi közben is nyugodtabb, de csak azért mert máshogy jelzi hogy emésztési gondja van. Ő sem jó alvó..mivel a saját bélmozgásaira ébred folyamatosan. Lehet nálatok ez a fájdalom szopi közben jelentkezik és ahogy sír egyre csak több a levegő...Babakocsiban ha valami baja van nem lehet elaltatni és ha zökken egyből a levegőbe lendül a keze és felébred. Szerintem most mérésnél majd kiderül hogy hogyan fejlődik...ha szépen egyenletesen akkor szerintem nincs ok agodalomra. Ha sokat mozog és keveset eszik akkor valószínűleg lelassul nagyon vagy stagnál...de ha éhes lenne tuti sírna. Az enyém gyerek is most sokat változott kajcsi ügyileg és jelzés szempontjából is.
Háát a szemről csak annyit hogy nálunk Apácskának figyeltem meg ilyet, hogy bizonyos fény esetén az egyik nagyobb a másiknál...hát megíjjedtem rendesen, nem tudom mit jelenthet pontosan, remélem ez csak genetika.
Az viszont szomorú hogy ha nem mentek akkor tovább húzódik ez az egész. Említettem most a védőnőmnek hogy Viktorka folyton jobbra tartja a fejét...nézte, de egy kis letapadáson kívűl nincs gond...de azt mondta kb.2-3 hónap bejutni az ideggyógyászhoz és ő utal tovább gyógytornára...az rengeteg idő.
Várom a híreket, remélem sikerül minél hamarabb utánnajárni ezeknek a dolgoknak. Nem Veled van a baj, jó anyuka vagy...ilyen problémákkal meg nagyon sokan megküzdenek, és az a jó hogy ilyen hamar észrevettétek, nem akkor amikor már nehezebb segíteni.
Suzy! Hát már nem mert magyarázni semmit. Gyerkőckém 4940 és 58 cm...látványosan növöget.hát tényleg meg van a súlya..és mikor fog lassulni???A forgolódásra sem reagált csak lesett nagyot :)

KépKép
yokka03

itt vagyok ragyogok! :lol: szó szerint :D bár orvos még nem látott mert hát nem tudtam az utazás miatt menni de kedden persze első dolgom lesz! amúgy jól érzem magam....
most csak az elmúlt hétről írok aztán holnap visszaolvasok ígérem!

na hát azért sumákolok és halogatom itt a mesélést mert olyan nagyon ciki hogy ennyire paradox a történet :oops:
történetesen hogy kilóg a fenekünk a gatyából és kajára nem mindig jut de tunéziába voltunk nyaralni :wink:
Laci azt mondta erre hogy nem kell mentegetőznöm hiszen egy fillért fe fizettem az egészért...
na a lényeg az hogy tesóm fizetett be minket mivel neki nincs kivel nyaralni viszont nagyon sok pénzel tartozik felém így azt mondta hogy ha ő kiköhögi elmennék-e idén? mondtam hogy igen na de azt hittem majd utószezonban vagy ilyesmi így nem is foglalkoztam a dologgal igazán...ezért a kicsinek kellett utlevelet csinálni(azt is tesóm állta)
és mit ad isten szerdán azon az ominózus izgalmas tesztelős szerdán telefonál hogy van egy tök jó út tunéziába repülővel szálloda miegymás és már le is foglalta és megy intézni a pénzt stb :shock: és miközben ezeket a telefonon hallgattam akkor ázott a tesztem a pisiben úgyhogy köpni nyelni nem is tudtam hirtelen :shock:
néztem a csíkokat ültem és próbáltam mind a két infót feldolgozni :roll:
ezek után jött Laci és vele is közölni kellett na és persze emészteni a hírt...majd elkezdtem a gyes miatt pánikolni amit írtam is nektek...aztán kiderült hogy nincs ezzel baj így utána elkezdtem idegeskedni hogy akkor most így menjek utazzak kicsi csecsemővel terhesen ilyen messze...
erre ráment a szerda :? 2 napom volt beszerezni ami kell úszópelus krém miegymás jaaaa meg a sok torna és a ortopéd sebész időpontok visszamondása :roll: sehol senki nem volt elérhető :( üzeneteket tudtam csak hagyni de így csak lemondani tudtam új időpontok sehol :(
na de hamar eljött a szombat reggel nem volt időm annyit parázni :wink:
a gyerek olyan példásan viselkedett egész úton oda-vissza hogy a sztyuárdeszek csodájára jártak hogy milyen nyugodt....mondták hogy ilyet ritkán látnak :D aztán ott meg 1x sírt mert mikor megérkeztünk éhes volt én meg nem mertem az ottani vizet adni így sokat kellett várnia :cry: na a szomszéd szobából rögtön megkérdezték hogy"mindig ennyit sír a baba?" :twisted: :twisted: :twisted:
aztán késöbb elnézést kértek és mentegetőztek hogy nem úgy értették de a fene egye meg őket bizony egész héten észre se vehették hogy csecsemő van a szomszédban olyan szuperül viselkedett! mérges voltam mert elsőre beszóltak!ha napok óta nem tuda aludni akkor megérteném de így :evil:
na ott aztán volt minden!nagyon sok gyerek volt 5 medence gyerekeknek 7 csúzda és rengeteg játék na meg animátorok akik állandóan programot csináltak szóval Norina nagyon élvezte és az én gyerekem meg medence mániás lett :D nekem rohadt hideg volt a víz de a manó nagyon bírta!csak az volt a nagy sérelme hogy mindig vagy a kezét vagy a törzsét fogtam és nem tudott dolgozni ahogy akart :lol: oriásiakat aludt a legnagyobb zajban mert ott aztán nyomták a zenét folyamatosan hajnalig ennek meg se kottyant sőőőőt! amióta hazajöttünk mintha kicserélték volna nyüglődik mérgelődik tüntet nem akar megmaradni egyedül de a hintába se szóval rájöttem hogy nagyon tetszik neki a sok gyerek és a sok sok inger zene fények stb és itthon túl nagy a nyugalom....
ezért Lacit kiküldtem a teraszra ahol a Norina ugrált az uncsitesóval hogy lekösse és ne sírjon már
nagyon szuperül éreztük magunkat igaz a tápira elleptek első nap a hangyák és 3 nap múlva nem bírtam idegekkel mert éjszaka már 8-10 hangya mászott a gyereken és fel is ébredt sokszor így alig aludtam aztán szóltam hogy permetezzenek be már inkább a méreg mint hogy ne aludjunk meg hangyás legyen a füle...aztán ez így megoldódott
meg az is nagy próbatétel volt án nekem hogy sokat kellett cipelni a babót és hát én nem vagyok egy sport lédi szóval eléggé elfáradtam az első pár napon...aztán belejöttem kicsit...
rendszer az úgy ahogy volt evésnél és alvásnál is csak annyi változott hogy ott ettünk és úgy ahogy épp sikerült :? fekve gurulva karon lógva de ezzel neki semmi baja nem volt a világon szóval ez is egy csodagyerek :lol:
és egész nap bárki aki szembe jött annak osztotta aföldöntúli nagy vigyorát úgyhogy nem volt olyan pillanat hogy valaki ne dícsérje vagy nyomorgassa....
ott amúgy is nagyon gyerekszerető a nép de a magyarok is odáig voltak érte...néha el is kérték kicsit hagy fogják én meg mivel a karom majd le szakadt hát örültem is :oops: a reptéren ahogy megérkeztünk kapásból az egyik dolgozó megpuszilta :shock: szóval nagyon fura volt a kontraszt de valahogy mégis természetes volt és nem kezdtem kiakadni rajta...hát nem tudom most ezalatt az 1 hét alatt azért sokat lazult a tisztasággal kapcsolatos szokásom...azt hiszem kicsit túlzásban vigyáztam a sterilitásra pedig semmi baja nem lesz már nagy lány és nem kell folyton ügyelni hogy nehogy a szájához érjen valami koszos mert hát nem hal bele...
na szóval kicsit a ruházkodáson is válltoztatok és nem törölgetem annyit és nem baj ha maszatol
na ez volt a kisregényem :lol: most megy a sok mosás meg apihenés kipihenése :lol:
Laci persze itthon maradt mert őt egy másik városba se lehet elkényszeríteni úgyhogy itthon vigyázta a házat kutyákat macskákat meg a degukat :roll: pedig úgy fáj érte a szívem hogy nem láthatta a lánya boldogságát :cry: na má megin pityergek...
tehességességet meg eddig ott semmit nem éreztem most hogy itthon vagyunk óránként megyek pisilni :roll:
kezdek morfondírozni a néven meg hát mindenen hogy hogy lesz mint csináljuk stb...na ebbe már nem kezdek bele mert akkor nem "kis"regény lesz hanem oriás!

Kép
menion
Budapest

Véééégreee!!!!

Menion!
De jó,hogy jöttél!Majd olvashatod is,hogy hiányoltunk!
Szuper lehetett nektek!!!!Jó hirtelen jött ez a jó kis út! :shock: :lol: :lol: :lol: Lényeg,hogy jól éreztétek magatokat és Anna Flóra élvezte a "másországosságot" és a repülőt is bírta.

Mi ma strandolunk!
Pusz mindenkinek!

Kép
cukigabi
Budapest

Még se strandolunk! :?

Kép
cukigabi
Budapest

evita
gratula a forgáshoz

gabi
de ha kanállal eszik akkor nincs baj lényeg hogy eszik és végülis elöbb utóbb le kell szokni a cumisról ő az elöbb-et szavazta meg :lol: egészen extra a manó ezzel a kaja mizériával :roll:óóó túletetés :lol:

orsi
hát így nehéz lenne 500 tápit még belediktálni :shock: mi eszünk annyit de csak egy főzelék és este pép mellett na de majd több főzeléket és gyümit meg pépet fogunk majd enni akkor tuti nem tudunk annyi tápit :roll:

suzy
nálunk sincs másképp csak legalább már az elejétől ilyen...én harcolok még az ünnepekért hiszen azért egy szülinap és karácsony érdemel annyit hogy megünnepeljük :wink: de Laci ki van tőle...nekem nagyon fura de ez van!

wiwi
ha minden más tökéletes akkor ne bánd a kelést...tudom neked rossz de hát ne legyünk telhetetlenek ha minden mást szépen csinál nem?majd ezt is kiiktatja idővel

szandrii
ne aggódj ezek a dolgok hol előjönnek hol stagnálnak pár napig vagy hétig nálunk legalábbis így van!hol a duma gyakorlás megy ezerrel hol a mozgás aztán meg semmi haladás
a mama jó fej :lol:

yokka
sajnálom a hasfájást és kiütéseket :( remélem elmúlik mielöbb

andi
húúú már ennyire leszaladt az idő :shock: 1 év

Kép
menion
Budapest

orsi
anyósod totál gyagyás :twisted: én többet nem hagynám rá!és a drága fia mit szólt mindehez?
mennyi dipid van neked?elképesztő nőszemély :lol:

potyogás
na látom elindultak a babák és jönnek a balesetek :cry: én 1x úgy jártam hogy a hintában aludt a gyerek én átmentem pár percre a tesómhoz csak kérni valamit és arra jöttem vissza hogy deréktól lefelé lógott a gyerek hason fekve a hintából megakadva a lábtartó és a széle között vagyis elég volt 2-3perc felébredt és kifordult és lecsúszott :shock: nem lett semmi baja hisz nem esett ki a hintából de csak mázli volt :roll: azóta mindenkor becsatoljuk a biztiővet még ha csak egy pisilés idejére teszem is a hintába!nálunk nincs szőnyeg és a kövön még 20-30centi esés is nagy baj lenne
mostmár nagyon figyelni kell!

evita
látom nálatok is megy a terroristáskodás :lol: el az egyedül ellevés ez nem nagyon megy és nálunk is nagy tiltakozás van ha le akarom tenni
ezek a dévényesek nagyon jól keresnek meg nagyon elfoglaltak :? azóta kikérdeztem és kiderült hogy anygon nehézkes ezt a sulit elvégezni sok nappali időt vesz el így munka mellett szinte nem is lehet kijárni és képzeld az is feltétel hogy legyen a tanulónak gyermeke :wink: mondjuk ez nekem nagyon szimpi hozzáállás mert ez mutatja hogy nem engednek ki a suliból olyat mint pl azok a védőnők is akik sose láttak még élő gyereket de okoskodnak hogy mit hogy kell csinálni :wink:

jaaaaaj csajok de édesek vagytok olyan jól esik hogy hiányoltatok na már sírok is....jaj ezek a hormonok :roll:
nyaraláson is kiröhögtek mert mindenen elérzékenyültem

manama
nem mondom hogy nyugodj meg mert tudom ilyenkor úgyse megy de ahogy olvasom ez nem nagy baj...a hyperaktivitás (már ha tényleg úgy van)nem egy borzalmas betegség a tónustalanság meg tornával javítható szóval azt mondom menj el mindenhová és kérdezz ki mindenkit a témában és majd akkor meg fogsz nyugodni és meglátod inkább hyper gyereket kívánnál magadnak mint mondjuk egy "tejbe tököt"vagy még sokkal nagyobb betegséget

suzy
ha ilyen sok energiád van akkor gyere hozzánk is kertészkedni :P különben tudod mit mondanak a kerti melóról?csak abbahagyni lehet befejezni nem!

szandrii
szerintem az is lehet hogy azon az oldalon kötöttebbek az izmok és fájdalmas vele mozogni :roll: talán tornával nyújtásokkal megoldódna persze ez csak tipp és inkább szakihoz kéne vinni megnézetni én nem értek hozzá de ha beletrafáltam akkor pár torna után teljesen szimetrikus lesz a mozgása...nálunk is ez volt a kezét elég féloldalasan használta és ez a válla miatt volt mert nagyon hypertoniás az izomzata

gabi
tortáááák nyami-nyami...még nem láttam de félek akkor még jobban elfog az éhégbetegséééég :lol:

Kép
menion
Budapest

a pszichológustól kérdeztem meg és azt mondta hogy 1 éves korig nem dől el bal vagy jobb kezes lesz a gyerek...én is emiatt kérdeztem mert a balt jobban használta de kiderült hgy az izomtónus miatt volt

andi
gratula a tipegéshez!

és a fogacskákhoz is mindenkinek!

orsi
hurrááááááááá jaj de jóóóóó!nagyon örülök!így is fog maradni hisz mérni se tudják akkor tényleg nem nagy a luk!szupiiiii :D :D :D

na végére értem kicsit már elnagyolva olvastam de remélem nem haragszotok meg ha esetleg valakinek nem reagáltam...a gyerek épp a repülőről hozott eszcájgot próbálja mindenáron az arcába gyömöszölni szerencsére fóliázva van és az jól zörög így tudtam olvasni :lol:

nem tudtok olcsón femibiont véletlenül? kéne vennem de olyan drága :( vagy ha maradt valakinek szívesen megvenném!

és keresgéltem a neten hogy kell-e valami extra vitamin vagy egyéb más amiatt hogy hamar teherbe estem de olyan támadások értek hogy az agyvérzés kerülget :twisted:
ha valaki tudna erről infót annak is örülnék!

azt még nem meséltem hogy a nyaralás 2.napján jól bedurrant a hegem aztán kifakadt :cry: hiába még mindig van benne fonál és az istenért se tűri a szervezetem...egész nyaralás alatt betadinoztam volt egy jó centis tátongó lyuk a hasamon de mostanra szépen gyógyul befelé csakhogy nem láttam a fonalat így az majd megint gondot fog okozni idővel szóval nincs mese ki kell szedni majd valahogy ha máskor nem akkor a következő császárnál :roll:
de az tuti hogy akkor már felszívódót fogok követelni!!!

Kép
menion
Budapest

Lányok! Egy forgós vidi!Bocs a minőségért, de a lényeg látszik :)

KépKép
yokka03

Lányok!

Emma Baba pont ma egy éve fogant! Lagalábbis akkor gyártottuk, :lol: de mivel a sperma még 1-2 napot elél, plusz 1-2 nap is lehet míg ténylegesen megfogant! :lol: :lol: :wink:
Szombaton reggel elmentem vásárolni. Lacira hagytam Emmát kb. egy órára! Reménykedtemm benne, hogy bekakil Emma, hogy Laci is tisztába tegye! Kicsit goni vagyok! :oops: :oops: Ééééés Emma bekakilt, de úgy, hogy a ruhája, mindene kakis lett! Így Lacinak öltöztetnie is kellett! :lol: :lol: Persze mire hazaértem, Emma csak bodyban volt, mert nem talált neki nadrágot! :lol: Vagyis talált,de láttomra úgy gondolta,hogy nagy rá, így inkább nem adott rá! De betakarta, hogy ne fázzon meg! Erre látom, hogy Laci pólója is a vállánál tiszta kaki! Mondom Te mit csináltál, hogy a vállad is kakis. De erre nem tudott válaszolni! Aztán közölte, hogy Emma fejéhez tette a pelenkázóra a szaros cuccokat és Emma feje is kakis lett! :lol: :lol: :lol: Kár, hogy nincs kamera a szobába, úgy megnéztem volna, hogy mit művel!!! :lol: :lol: :lol:

Menion
De jó, hogy itt vagy újra! Már hiányoztál nagyon!!!
Örülök, hogy jól sikerült a pihenésetek! Megérdemelted nagyon!!! :lol: :lol: Kicsi anna, biztos jól érezte magát nagyon! Kár, hogy nem ment veletek Laci! :cry: Nekem sajna nincs femibionom! Remélem sikerül valahol olcsón venned! Milyen támadások értek? Miért ne szülhetnél újra ilyen hamar? Sokaknál van ilyen kicsi korkülönbség! Sajnálom a hegedet! :cry: :cry:

Yokka
Szuper a forgós vidi!!! :lol: :lol: Örülök,hogy mérséklődött a pocifájás! :lol:

Gabi
Miért nem mentetek végül strandra? Dévényes nem házhoz járó!
Roli majd el kezd mászni! Ráér! :wink: Sajnálom az éjszakai gondokat! Sajnálom, hogy nem iszik! Emmának ebbe a nagy melegben próbáltam vizet adni, de amint a szájába ér a víz, fintorog, hogy mi a fene ez! Ez nem finom tejcsi! :lol: :lol:

Manama
Bizony látszik az írásodból, hogy nagyon szereted Melindát, csak aggódsz érte, ami természetes!

Suzy
Remélem jó volt a szülinapozás!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó Csajok!

Hosszúhétvége....vége....!
Végre ma hosszab időt együtt tudtunk töleteni......a Dunaparton fetrengtünk...!
Nagy program mi?
De sajnos szombaton családi program volt, betonozással egybekötve, vasárnap Apa segitett a tesójának a beköltözésben...igy Ránk csak ma jutott idő......természetesen, azért ma is be kellett nézni a Hugiékhoz, ott meg mindig Anyós is ott van.....szal...kicsit szomi vagyok ismét...mert a 3 napból igy kiszoritott 4 órát kaptunk hármasban. Mindegy, lehet jobb is volt igy, úgyis a föld felett jártam a pénteki diagnózis miatt,mit is kivánhatnék még.......... :lol:

Holnap rohangálnom kell, még pénteken betelefonáltam a receptek miatta dokinak és nem tudtam értemenni, igy holnap el kell joznom és kiváltanom, de 10re jön az egyik legeslegeslegjobb barátosném....majd Vele körbefutkozok, meg postára is mennem kell,mert beiratkoztam egy suliba..(majd mesélek),azt meg mindenképpenfel kell adnom holnap.....meg vásárolnom is kellene, meg főznöm....és délután körmöshöz mennék.....phuuuu! Na majd gyorsba mindent..... :wink:

Menion!
Aztaaaa, Tunézia......de jóóóó, szuper!Anna Flóra korán kezdi az utazgatást!!!! :lol: :lol: :lol:
De jó,hogy jöttél!!! Na kiváncsi vagyok mit mond dokibácsi holnap!

4 dipi van, de nem dicsekszem vele....!!!És szerencsére nem is látszik...hihihihi!!!

Gabi! Miért nem volt strand?

Yokka!
Nagyon édi Viktorka! És tényleg nagyon ügyes!!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Menion
Tunézia? Irigy-irigy! :wink:
Én femibiont szedek, négyezer-valamennyiért vesztegetik erre egy dobozzal.

Evita
Na, ez a pelenkázós sztori klassz. Nálunk akkor volt ilyen, amikor nődokihoz mentem kontrollra, akkor Apa pelusozott, ő a popikrémet hagyta ki... :lol: Azért ügyesek ezek az apák!

Yokka
Aztaaaa... Viktorka tök ügyi!

Orsi
Te meg csak pörögsz ezerrel... juhéj!

KépKép
manama

evita
de jót röhögtem a kaki kenésen :lol: nagy show lehetett apa atrakciója én is lettem volna pók a falon :P
hát kérdeztem egy olyat hogy kell-e valami extra felkészülés amiatt hogy 6 hónap telt el a szülés óta(gondoltam arra hogy esetleg több vitamin vagy ilyesmi mert hogy a szervezetem talán nincs fullon)
erre kioktattak hogy minek teszek fel ilyen buta kérdéseket és ki tudná megmondani hogy majd mi lesz a szülésnél...váltig azzal voltak elfoglalva hogy császár lesz holott engem ez abszolút nem izgat nekem nem mániám hogy rendesen szüljek jó nekem a császár csak legyen rendben a gyerek és hát ebből van az idegeskedés hogy a kérdésre nem válaszol de leáll okoskodni :evil:
egy valaki jelentkezett aki 16 hónapra szült és ő azt mondja nem kell extra vitamin csak ne emelgessek sokat és haskötőt vegyek ha tehetem és a gondozás során gyakrabban nézik majd a hegemet ennyi a különbség...hát remélem hogy valóvan nem lesz ezzel gond és az orvos is ezt fogja mondani
tudod nekem az a felháborító még hogy mindenki elkezd papolni hogy minimum egy év el kell teljen na de ki a szart érdekel hogy ki mit lát jónak ha már megfogant a baba már nem vetetem el azért mert nem így ajánlott :roll: :evil: ha már van egy tény akkor minek azon agonizálni hogy hogy kellett volna és osztani az észt...ehh na mindegy!

orsi
imádni való csaj vagy :lol: "nem látszik" ez jó :lol: én meg a dipikre irigy irigy! na kiváncsi vagyok mi az új suli!

manama
dévénytárs :D drukkolok hogy használjon!

Kép
menion
Budapest

gmailra ma már nem jutott majd remélem holnap

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Csak gyorsba míg fő a kaja:

Orsi
Annyira örülök a jó hírnek Dalmus szívével kapcsolatba!

Menion
De jó, h visszatértél! :)
Ne haragudj, h én is ezzel a császár lesz újrával jöttem! :(
Ne aggódj! Köztem és tesóm között 15hónap van. :) Anyunak csak annyi zürje volt, h utánam sem tudott lefogyni és nagyon nagy lett a végére, de 2egészséges gyereke lett ! :) :)
(A heggel kapcsolatba viszont nem tudom kérdezni, mert Ő természetesen szült.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Manama!
Áááááááááá, dehogy pörgök, csak a napi dolgok.....emellett szivesen pörögnék is valóban...pl.futás...pl....egyéb mozgás...de erre már nem jut az időmből...! Hm....! :wink:

Menoin!
Hááát, legalább valaki imád, nahááát ezt felirom! :wink: :oops: :lol:
Neee irigykedj...kitörlöm velük a popómat...mind a 4el....! :roll: :wink:
:arrow: :idea: :twisted:

Vivi!
Pusz-Pusz! Hát Én még millen boldogságos vagyok....! :wink:
De azért még ott van a félsz, majd ha a következő konroll is hasonló jókat mond...na majd akkor...! :oops: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Köszöni szépen Barni a névnapi köszöntéseket és mindenkinek nagy cuppanós puszit küld! :) :D :) :D

(Tud már puszit adni. :) Odahajol megfogja a fülem/hajam és nyitja a száját és jól összenyálaz :D :D :D :D De olyan édiiiii, nagyon tetszik! :) :D De eddig csak én és anyum kapott :) Apa féltékeny is!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hétvégi eltűnésem: hazaugrottunk 2napra. Mivel 3órás út, jól kipurcantunk és Barni is nehezen tűrte az utat, de otthon már minden rendben volt.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Huha, de jó lehetett Nektek otthon!!! :D
Na azt elhiszem,hogy Barni nehezen viselte a 3 órás utat.....meg meleg is volt!!!
Jaaaa, az igazi nyálas-nyelves puszikaaaaaaaa! :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!!!

Hát azért nem mentünk strandra,mert a barátném összeszedett valami hányásos-hasmenéses valamit. :? Na de remélem szombaton jó idő lesz és bepótoljuk.

Holnap anyuval megyünk "a házhoz"( :arrow: mostantól így fogom hívni az örökölt vidéki ingatlant! :wink: ),mert már megint van valami. :twisted: Soha nem lesz véééééggggeeeeee! :cry: :twisted:

Aztán csüt-pénteken itthon is kéne valami érdemlegeset csinálni,pl a spejzban a polcokat akarom átrakni,de ahoz előbb kicsit le kell vágni belőlük.Meg festeni kéne egy csövet,de azt meg utálom,mert olyan büdös.

Szombaton strand.
Vasárnap meg megyünk apóshoz,meg az öregekhez,mert már nagyon kiváncsiak a dédunokára :lol: :lol: :lol: (Ennek örülök,mert én is kiváncsi vagyok rájuk!

Ezzel el is telt apa első hét szabija,mert hát 2 napja anyóshoz jár felújítani,nem nagyon van itthon :twisted: :arrow: no comment,szerintem tudjátok mit gondolok!!! De látom rajta,hogy kicsit lelkiismeret furdalása van emiatt.

Evita!
Félre olvastál,mert Roli végre iszik,nem is keveset! :wink: :lol: Szerintem a meleg meghozta a szomját. :roll:
Apa a kezdetektől szívesen pelusozza Rolit,bár a kakisnál van szájhúzás. :D

Menion!
Én nem tudok femibiont olcsón :roll:
Ez a varratszétnyílás nem hangzik jól,vigyázz magadra.
Nekem se volt mániám a természetes szülés és nekem a második is (ha lesz) az lesz,már mint császár.

Yokka!
Nagyon ügyi a kis srác!!!!

Orsi!
Hát tényleg nem látszol felvágósnak a 4 diploma miatt,nem is gondoltam volna. :wink:
Áááá várom már nagyon a jövőhetet,hogy találkozzunk!!!Még áll ugye?

Vivi!
Majd gyere azért,ha lesz időd!
Puszi :arrow: de édi lehet Barni!

Roli tegnap integetett az apjának,de azóta se bírtuk rávenni,pedig olyan cuki volt. :lol:
Még mindig nem négykézlábazik,pedig annyira várom már :roll: Viszont a négykézlábas állásból felül!. :D

Nagyon-nagyon durván előjött az allergiám.Esetleg valakinek van valami tuti gyógyszer tippe vagy valami amivel enyhíthető?Annyiféle bogyó van és nem akarok kísérletezni az összessel,mert már van amelyikre mondták,hogy sz.rt se ér és mire végig próbálom vége a szezonnak..Orrspray az oké,anélkül élni se élnék már szerintem :roll: :? :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára cukigabi 2011.06.14 12:05-kor.

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi!
Huha, de jó lehetett Nektek otthon!!! :D
Na azt elhiszem,hogy Barni nehezen viselte a 3 órás utat.....meg meleg is volt!!!
Jaaaa, az igazi nyálas-nyelves puszikaaaaaaaa! :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Hogy álltok fogakkal?

Suzy!
:?: :?: :?:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Na haggyuk mán ezt a dipi dolgot...... :oops:
Tali áll, persze...most rohanok, Dalma most kelt csúszik az ebéééd! Pusza!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szerintetek 2re kellett volna mennem körmöshöz, Anyós jön vigyázni Dalmára...fél kettőre....és szerintetek ez a hétvégén nem lett 70szer megbeszélve...és tegnap nem hivtam fel este,hogy akkor fél kettőőő...és szerintetek Én még mindig itthon ülök???!!!!
Felhivom.....kérdezi mivan...mondom ma kellett volna vigyázni Dalmára, azt mondja tudja és? Fél háromra jön.....mondom nem fél kettőre....erre jaj, tényleg, akkor kapom magamat!
Én nem érteeeeeeeeeeemmmmmmmmmmmmmmmmm......komolyan mindjárt agyvérzést kapok!De ha belép most megmondom neki, hogy úgy érzem direkt szeretne kicseszni Velem.....!!!!
Kész.....................

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jaj Orsiiiii :twisted: :twisted: :twisted: legközelebb hozd át Dalmust hozzám!Majd mi elszórakoztatjuk Rolival :lol: :P :D

Kép
cukigabi
Budapest

Nos.. alszik Barni Talán hagy egy kis időt írni. :)

Orsi
Ennyire idióta nem lehet az anyós! Tuti, h direkt csinálja! :( :( :(
(Az enyém majdnem leejtette Barnit múltkor...
És nem engedte a szőnyegen játszani, mert, h régi a szőnyeg és mindig igazgatta rendezgette. 5órát töltöttünk ott, de én majdnem agyvérzést kaptam. )

Gabi
Sajnálom a sok zűrt ezzel a házzal. :(

A Párod egész szabija alatt az anyjánál fog ügyködni/felújítani?!?!?!?! Na ne................ Hiszen eddig is mindig írtad, h túlóra meg hétvégén is dolgozik.... Nagyon sajnálom!:(

Allergia: valami homeos bogyi próbáltál?
Pl.: Pollens,

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Menion
Nem teszel fel fotókat a nyaralásról? Kicsit irigy vagyok. :) :oops: De nem is csak az út miatt, hanem, h ilyen bátor vagy! Én nem mertem volna...

Manama
Ezek szerint hason alvásba is annyira mocorog, h felébreszti magát?
Kitartás!

Evita
Kaka-sztori: :D :D :D :D :D Hi-hi-hi!
Nálunk ha Apa kakit talál a pelusba, akkor vészjelzést ad és átpasszolja a terepet! :) :D :D Bár szerintem, ha nem mennék menteni, akkor azért megcsinálná egyedül is. Pisis pelust simán cserél! :) :) :)

Nagyon tetszett ez a körül-rajongás dolog! :) De meg is érdemli Emma, amilyen édesen mosolyog szinte minden képen! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy
?????
Jobban van a kezed? Hogy sikerült a szülinap?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

na elmentem nőgyogyihoz...megnézett hüvelyi uhuval és azt mondta hogy minden egészségesnek tűnik csak az időpont nem stimmel mert ő 5 hetesnek nézi :shock: 9mm-es
na azóta egyre jobban parázok mert az biztos nem lehetséges!
az utolsó mensim április 12-én lehetett így aztán akárhogy számolok az 7 hét
na most akkor vagy a baba túl kicsi vagy a doki nem tudta jól mérni :? ...szeretem ezt az öreg dokit de hát nem egy ász uh-os már a korából adódóan se meg hát már nem is annyira gyakorlott úgyhogy próbálom az utóbbit szugerálni
egy hét múlva kell visszamenni és akkor meglátjuk mekkorát nő...
kaptam utrogestánt és egyáltalán nem rótt meg hogy fél évre rá megint babázok sőt!örült és azt mondta hogy shakespeare szerint is "minden kezdet nehéz"úgyhogy talán most nem lesz olyan küzdelmes a dolog! hát legyen igaza :D

Kép
menion
Budapest

wiwi
nem baj hogy ezt mondtad nekem tényleg nem gond hogy császár lesz...amúgy az előzőnél mikor feküdtem semmi fájással még megkérdezték hogy megpróbáljuk-e rendesen? én rávágtam hogy neeem!de volt ott egy csaj akinél nagy gebasz volt és ott nem volt kérdés a dolog szinte életveszélyben voltak de az csak hisztizett hogy ő semmiképp nem akarja a császárt ő csakis rendesen akar szülni :shock: hát én lehet hogy gyáva vagyok de én nem akarok a kereszten megfeszülni ha van könnyebb útja a dolognak :oops: szóval már akkor is gondolkodás nélkül a császárra voksoltam....amúgy végig a terhesség alatt is a dokira bíztam a dolgot mivel beteg is vagyok eléggé így azt gondolom hogy ezügyben az orvosra bízom mit lát jónak! mégiscsak ezért tanult annyit :wink:
hát azért paráztam ám!sokat repültem de még életemben nem izgultam ennyire mint most a baboval :oops: na és ott meg folyton azt nézegettem hogy mi folyik a fördőruhámban mert mindig vérzéstől tartottam(előző 10 hetesen ugye így volt) biztosítást is emiatt kötöttünk különben nem lett volna csak a gyerekekre...fotók lesznek csak még nem értem oda

orsi
jjaaaa hát azt tudom hogy csak arra jó hogy nézegessed :( ez nem az az ország ahol megbecsülik a tudást :( kíváncsi leszek erre az év végi orvos fizetés emelés dologra :roll: csodálkozom hogy ez a sok birka egyáltalán végre valamit lépett ezügyben...nevetséges hogy eddig is dolgozott mindenki...persze a nővérekről most se szól a fáma :evil:
anyósod tuti direkt csinálja!ennyire nem lehet debil már senki :twisted: azt is mond meg neki hogy ő se lesz fiatalabb úgy szúrjon ki veled majd te se mész segíteni

gabi
sajnálom a ház és egyéb dolgokat na meg az allergiát :( én ebben nem vagyok ász nekem szülésnél lett valami baromi vakarózós bajom és arra hystisint-et vagy mit kaptam és jó volt már 1 után elmúlt pedig már lekapartam a bőröm

Kép
menion
Budapest

Menion!
Örülök,hogy mindent rendben talált a doki :lol: :lol: :lol: Hát én már most nagyon kiváncsi vagyok,hogy fiú lesz e vagy lány! :oops: :P Lehet nekem is az lenne a jó,ha ilyen váratlanul jönne össze és akkor nem húznánk halasztanánk,mert már előre látom,hogy ez lesz.Most ezért nem jó,most azért nem jó............... :roll:

Vivi!
Nem tudom meddig ügyködik anyósnál,elvileg holnap kész,de hát hiszem,ha látom! :twisted: Pont olyan mint ha dologozna,csak nincs túlóra. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

gabi
így sokan le is csúsznak ám a dologról nem egyet láttam már!
szerintem olyan sosincs hogy minden tökéletes legyen valami mindig van vagy munka vagy anyagiak vagy kapcsolati gondok és az idő csak szalad

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: