2004.11.24 09:29
Pedig írni akartam neked hamarosan levelet, mert körvonalazódni látszik a tavaszi erdélyi kirándulás időpontja.
Fürdés
Mi meg ma estétől tervezzük az Apa-Ákos kettős fürdetési rendszert, mert 2 hét múlva megyünk úszni, és addigra meg kell szoknia Ákosnak a 29 fokos vizet.
És egyébként mi van veletek,
Daninak megmarad ez a mosolya, akkor majd döglenek a NŐK utána
Elmentünk a Lurdy-házba, Apa be akart fizetni egy thai masszázsra, de teltház volt. Így biliárdoztunk egy jót. Azt is már egy éve tettük utoljára, így azon szórakoztunk nagyokat, hogy milyen bénák vagyunk.
Brrrr. 2004.11.24 09:40
) Illetve naptár az unokák fotoival innen rendelve: http://www.lappantyu.hu/naptar/
de ez csak poén meg még nem tudom mi, sógornonek konyhái kifogo kesztyu és ua style konyharuhák
)
Zár
Ildiék 40 km-re vannak tolunk kb.
2004.11.24 10:41
Es en se a levevel szandekozom kezdeni, hiszen azt mar ismeri.
Marci nagyon edes!
Azt se tudom kinek mit kene venni.
2004.11.24 11:20
2004.11.24 11:47
HURRRRRRRRÁ!
Remélem minden a régi lesz újra!
)írogattam, hát meglett az 1000 hozzászólásom, így már régi felhasználó vagyok!
Kérem ám a gratulákat!
Már nagyon hiányoztál!
Én is próbálok jönni, hogy érezzétek megy a topik!
Bencus türelme
Pedig annyi minden lenne!!
De egyszer sem megy fel annyira, hogy kúpot tudjak adni, ami nem tudom, hogy jó-e, vagy nem. Legalább nincs láza, de azért ez sem túl jó, hogy állandóan hőemelkedése van.
Olyan kis cuki pofa!
2004.11.24 13:02
.
. Most meg mennek Anyuhoz ebedelni, most meg kidolt... 2004.11.24 14:48
Van, hogy azért sikerül elaltatni, de hihetetlen mutatványok és trükkök árán, pedig már baromi álmos. Ma azért viszonylag kis küzdelemmel sikerült 11-kor elaltatni és 2-3 cumivisszadugással aludt is 2 órát, ami régóta nem volt már!!! Remélem visszatér ez a jó szokása!
Ja, és utána még a szopcsiban is elszunyókált velem együtt, így most én is kipihent vagyok.
Sajna tanácsot nem tudok adni, esetleg a 6 éveseknek vehetnél gyertyacsaináló készletet, én is azt vettem az uncsitesóm kislányának. Itt az Auchanban van ilyen, ott nálatok nem tudom merre keresd. Esetleg valaki itt megveszi neked?
2004.11.24 14:53
) Az éjszakak tovabbra is gazosak..
Csak vannak olyan helyek a hazban, ahol egyszerüen hideg van, akkor is, ha maxon mennek a radiatorok. A gyerekszoba pedig este nem elég meleg ahhoz, hogy mesztelenül rendetlenkedhessen Andriska, pedig azt ugy szereti. Gondolkodom a megoldason.
Vagy mindenkinek veszek vmi icipici dolgot, ami könnyen elfér...
Martin baba nagyon aranyos!
2004.11.24 16:20
2004.11.24 17:55
Ez a bohóc viszont jól néz ki. Van honlap, ahol ezt meg lehet nézni?
Tegnap voltunk a Tescoban, és játékdömping van! Viszont ilyen kis Mókusoknak, mint akik jelenleg uralkodnak a családban (
), alig van választék. Mondhatnám, hogy nincs.
Mi még várunk vele az utolsó hétig, mert egészen friss képeket is szeretnénk beletenni.
4,5 szeresét fizetjük!

De van még két recept a tarsolyunkban!
) 2004.11.24 18:15
szerencsére még nincs téligumija,így vissza-vissza csúszik
Szólhatnál a szeleknek,hogy havat is hozzanak magukkal.Iszonyú idő van itt
Kicsi a bors de erős
2004.11.24 18:50
Én is úgy örülök neki!!!
Sajnos mostanában rákényszerültem, hogy egy néni eljön hetente 1x, amíg képes leszek az egész házat egyedül megcsinálni, addig segít. Tudom, hogy béna vagyok, mások képesek sokkal többre, de valahogy nekem nem jön össze.
Persze az is igaz, hogy itt is ülhetnék kevesebbet, de igazándiból ez csak 1-2 napja van, hogy megint ennyit idejutok. Gergő nem mindig hagyja.
2004.11.24 19:28
2004.11.24 20:09
2004.11.24 20:12
2004.11.24 22:11

Ejnye, na.
2004.11.24 23:28
És olyan is lesz, mint rég, mert mi nem változtunk és ez a lényeg! A negatív dolgokat meg gyorsan el kell felejteni és kész!
És ha már 9 hónapon keresztül megosztottuk egymással a hányinger és lábdagadás különböző fokozatait, akkor nehogy már ne osszuk meg, amikor életünk értelme elkezd gügyögni, mászni, járni, beszélni és aztán érettségizik és megnősül/férjhez megy!
Én nem szeretek rövid távra tervezni és hűséges típus vagyok, csak hogy tudjátok mihez tartsátok magatokat.
2004.11.25 07:44
És ha ez nem lett volna elég Kata ellenállhatatlan kényszert érzett éjjel fél egykor, hogy kakiljon, utána meg fél óráig vigyorgott, mire visszaaludt.
Hogy sikerült a suli Katának? Gergőre továbbra is büszkék vagyunk
Meg Katára is, hogy nem sírt az oviban
Bencus meg hagyhatna végre aludni téged!
Fürdés
Elromlott zár
Bohóc tök jó!
örülök, hogy itt vagy, és jó volt veled beszélni.
Lassan hozzánövök a telefonhoz
Kata köszöni a köszöntést!
Meg is ünnepelte magát tegnap, végül három órát aludt délután!
Gyere ám ma!
Kép nagyon tetszik
Gergő is már milyen nagy fiú
Képek
Együtt is nagyon jól néztek ki
Ha van egy kis időd, írjál ám!
2004.11.25 08:27
2004.11.25 08:35
2004.11.25 08:36
Gergo kire hasonlit? En ugy latom, hogy Rad, de ha ilyeneket mondok, mindig megcafolnak, ezek szerint en ezt nem szoktam jol latni...
Es azutan is sirt, hogy kihuztak a tut? Bazsi csak addig...Laz nem lett? Kuptol sem aludt egy nagyot?
. M.o-on a Gulliver nagyker az importor, de Brendonban is vannak es mas jatekboltokban. Tuti, nalatok is. En egy ismerost kertem meg, hogy vegyen, de csak jovo heten lesz, mert ez slager termek
Jo, mi?Hianycikk a bohoc...
,Bori
2004.11.25 08:51
2004.11.25 12:37
Örülök Nektek!
Minden nap ott megyek el előtte,amikor az oviba megyünk.
Nekünk jó a 30-a.
Utólag is csatolni tudod majd? Mert ma biztosan nem tudom megírni.
2004.11.25 13:35
Dani nagyon édes a kis kócos hajával, és Gergő gyönyörű. Gergő tényleg nem éhezik, én imádom a babasonkácskákat, nem akarsz felrakni egy pelusos képet is? 2004.11.25 14:04
2004.11.25 14:52
2004.11.25 15:43
2004.11.25 15:46
. Olyan jo lenne talalkozni otthon. Suncsi megneznel nekem 1 ruzst nalatok, mert mar kivontak igaz a forgalombol, de Svajcban gyartjak, hatha ott meg van a boltokban.
. Ja, es megakartalak jol nezni magamnak, de nem talaltam rolad kepet. Tenyleg nincs,vagy csak bena voltam? A ho 33 cm volt tegnap, ez novemberi rekord. Ma mar olvadt, eleg jo ido volt
.
. Gratulalok a gyerekeidhez, igazan buszke lehetsz rajuk, de hat ez nem veletlen egy ilyen anya mellett
.
Mar mint csak en vagyok alkoholista a Kriszta fedhetetlen
.
. Kulonben 20-an megyunk es 29-en jovunk. Korcsolyazas meg nem volt, az ok igen egyszeru: apa lusta volt idoben gumit cserelni, es a nyarival ..... de biztos lehet meg menni, hosszu meg a tel erre, sajnos. 
2004.11.25 15:47
Nagyon ügyi, puszilom!

Nem igaz, hogy milyen világban élünk! Lassan félni kell az utcán, a bankban?
Gyere bátran, legfeljebb rájössz, milyen mocsok egy társaság vagyunk mi valójában és ez az egész kedvesség csak álca!
Jó, hogy jössz!
Így nem tudtunk elmenni a babamasszázsra, ami 3-tól lesz, mert ugye ha felébred, akkor éhes lesz, azt meg nem akartam ott a rendelőben. Egyszer csak eljutunk a végére ennek a babamasszázsnak.
Még 2 alkalom hiányzik, de az már hetek óta csúszik valami miatt.
2004.11.25 15:51
2004.11.25 16:20
. A taj tenyleg szep, ezt imadom Helsinkiben, rengeteg a fa, az erdo. Azt hiszem Europa legzoldebb fovarosa
. A hazunktol 1 perc gyaloglas utan mar az erdoben talaljuk magunkat, nagyokat szoktunk setalni. Bar igy hoban kicsit nehezebb, de hala eleg nagyok a babakocsi kerekei igy elviselheto. Az almarol jutott eszembe, hogy tegnap elott Lucas majd kiszedte a kezembol, megnyalattam vele es olyan edesen cuppogot.
.
2004.11.25 17:50
), kíváncsi leszek, hogy virág lesz-e?
.
Az egy rohadt, kis alattomos jószág!
De karácsony előtt bármikor!!!
)
Kis Kíváncsi!
2004.11.25 18:00
2004.11.25 18:59
2004.11.25 20:59
És Karcsi is nagyon akar már számítógépezni.
Az is lehet, hogy előrébb is hozzuk a fürdés 7-re fél 8-ról lehet, hogy Gergőnek is jobb.

2004.11.25 21:08
. Koszi a talis linkeket, olyan jo volt nezegetni a kepeket, mindenki olyan helyes es a babak is szepek
.
. Bezzeg Laurat meg mindig altatni kell
. 2004.11.25 22:41
meg a többi kiscsajnak (de ezt remélem Dorka most nem hallotta meg
).
, hatha sikerül egy-két ajandékot is beszereznem
. Akkor most mi is legyen? Megirnad a telszamodat az emilemre? Mi dec 16tol jan 3ig leszünk, de vidékre is tervezünk menni.
). Talaltam a pincében egy kis radiatort, csak le kell tisztitanom, ez lesz a megoldas, fürdés-vetköztetés elött egy oraval beinditom.
)
Igen, ezzel lehet képeslapot is. Januarban jelenik meg az uj verzio én meg fogom venni, esetleg azt atmasolom... (remélem nem olvas semmi illetékes
)
En legalabbis igy vagyok vele
Ugy latszik, ez most egy közös pont sokaknal. Nekem is beindult a masodik, az elsö pedig mar félig-meddig kinn van.
Dehat aki ennyit eszik! Szaporit még?
Ooo, de sokaig kell varni!
Még teljesen jo volt.
)
és Tomi is élvezi. Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint