A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

ÉLJEN KRETTY, ÉLJEN KRETTY!!!!!!!!!
Vendég

Poszi: Köszönöm a jelölést! :-) Nagyon helyesek vagytok a képeslapon.

Mné
mné

Köszi Mné :)

Hé laptető, szedjetek, vegyetek!
Vendég

Mné: vagy Szélúrfival mindketten oda láttuk a második halvány csíkot vagy mégis bekevert az Ovitrelle. Másra nem nagyon tudok gondolni! És végül is már mindegy is! :( Majd a következőre sikerül!

Kriszto: izgulok érted is! Remélem, továbbra is csodás hírekkel szolgálsz!

Bari: várunk nagyon a hírekkel!!!

Katapetra: akkor igazán tartalmas hétvégéd lesz a kiskamasszal! :lol: Jó neked!

Mindenkinek köszönöm a vigasztaló szavakat. Sokat jelentenek! Nem nézünk hátra csak előre! De most kell egy kis kikapcsolódás!
szélkisasszony

Poszi: Köszönöm a szeletkét. :-)

Mné
mné

Lányok! Hol van mindenki??? Péntek van, nem ér ennyit dolgozni!

Bari, Kriszto: Ti nemsokára mentek Apánkhoz, tán már úton is vagytok! Nagyon várjuk a híreket. És persze a sztárfotót a babókról.

Mné
mné

Szélkisasszony, nagyon sajnálom, de tényleg így állj hozzá, a következő Mindenképpen sikerülni fog, nagyon szurkolok!!!!

Most beszéltem Nenével: Bálint gyorsan be is mutatkozott egy hatalmas "Anya, éhes vagyok" sírással, tündérke volt! Jól vannak, pozitívan élte meg a gyors szülést, és ha minden jól megy, vasárnap mehetnek haza! Utána jön Ő is a csipet csapathoz, persze gondolom kisebb lendülettel, hiszen kisfia ki fogja harcolni a teljes odafigyelést :) Ami természetes!!! :) De majd Ő maga meséli el a részleteket, amiket tegnap átéltek.

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi: Köszönjük szépen a híreket Nenéről. Jaj de szeretném már hogy nekem is bemutatkozzon így a gyerekem. :-D Te hogy vagy? Dóri maradni akar még? Holnap bementek a kórházba ha indul Dóri, ha nem? Remélem, hogy neked is olyan könnyű és gyors szülésed lesz, mint Nenének!

Mné
mné

halihó,

akit megtaláltam, bejelöltem az FB-n, sajna nem mindeki sikeredett :(

Várjuk az Intézeti híreket este!!!!!! Tessék jönni hozzánk is!!!!

Nyuszi, én is csatlakozok Mné-hez :) és Boszink szerint, már akár készülhetsz is ;)

sziasztok
kisalag
Fót

Lányok!

Lassan mennem kell, illetve ez így nem igaz, inkább mehetek haza. Otthon pakolok, és megyünk Gárdonyba. Nem tudom, hogy a 3 napban lesz-e netem, és tudok-e jönni. DE! Rengeteget fogok rátok gondolni! Vigyázzatok magatokra, és nagyon jó hétvégét kívánok!

Nyuszi: Rád különösen sokat fogok gondolni, remélem nem fogsz csuklani. Remélem, hogy hétfőn, mire ismét tudok jönni Dóri már idekint lesz!

Pusza

Mné
mné

Sziasztok!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
7-et meg is tudtak szúrni
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

Szélkisasszony! Nagyon sajnálom! újult erővel, kipihenve, augusztus lesz a ti hónapotok!

Sajnos nem találkoztam Krisztóval és Barival, mert 3-kor már útnak eresztett D. 4-en voltunk műtétesek. Mikor bementem a műtőbe, jött Kálmán, hogy apa eredményei nagyon jók, aztán jött Gyöngyi is, hogy szupcsi sereg várja a csajokat! :D És mikor felébredtem ott volt a 9 kis szív :roll: :lol: Fura módon egész nap aludtam, ja és nem a katontiszt volt, hanem az aranyos dokinéni! :) No és a hab a tortán az volt amikor D közölte, hogy 7 érett volt és mindet meg is tudták szúrni. A másik kettőre még holnap ránéznek, de azt mondta D, hogy azok még nagyon értelenek! Holnap kell 8:15-kor telcsizni!!! Jajj, most ha nem fájna a pocim, ugrálnék örömömben!!!! :D :D

Nyuszi, a holnap a ti napotok lesz!!!!! olyan izgi, nemsokára meglátod Dórit! :)

Krisztó, mit mondott D?

Bari? hogy vannak a babák? és kismami és kispapi? :D
Vendég

HURRÁ, HURRÁ!!!

olyaaan sokára lesz még holnap reggel....:(
Vendég

Kretty,
gratulálok, ez nagyon jó hír!

Mné,
jó pihenést! :wink:

Katapetra,
Neked meg jó babysitterkedést... :lol:

Szélkisasszony,
sajnálom, úgy reménykedtem, hogy lát legalább valamit.. :roll..na majd legközelebb :wink:

Poszi,
nekem is tetszett a "képeslapotok"... :lol: :lol:

Nyuszi,
ez a Ti hétvégétek lesz, drukkolok!! :D :D
leeda

Mné,
én nem vagyok a Facebook-on, azért nem találsz, csak iwiw-en, ha az neked jó, :lol: de jó lesz nektek hétvégén.

Kriszto,
:P :D :P :D :P :D :P :D :P

Kretty,
csak magamat tudom ismételni, de tényleg nagyon ügyes voltál, csak így tovább.

Bari,
???????????????????????????????????????????????????????

Csuti
Kép
csuti83

Ja, és Poszi,
mostmár pihenj te is egy kicsit, és remélem estére megjött az étvágyad. Én szamócás lekváros kenyeret ettem az előbb. :lol:

Csuti
Kép
csuti83

kretty
Óhhh yes,ez szuper,ügyi voltál Kép
És egy varázslat, biztos ami biztos :) Kép :) :arrow:
szélkisasszony
Léleksimi :arrow:
csuti
Csak nem frissen főzött házi eperlevárt ettél ? :)
Még olvasok vissza,annyit írtatok kis csacsogók :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!

Nem nagyon tudtam visszaolvasni, de Kretty, Kriszto mondta,h ma éjszaka heten fogják megszeretni egymást! Jupppiéééé! Nagyon drukkolok a holnapi jó hír miatt :!: :lol:

Nálunk az van,h volt A és B babának is szívhangja, de felcserélődtek, ugyanis most A baba volt a nagyobb és erősebb, de mellette van a hematóma. B baba úgy tűnik nem olyan ütemben növekszik mint kéne, így bármi lehet mindkét babával :? Kaptam Augmentint,mert lehet egy baci miatt van a hematóma. Azt mondta,h pihenjek sokat. Egy óra fent, egy óra fekvés...
Képet nem kaptunk, de bevallom el is felejtettem :oops: Látni még azt is láttuk,h ver a pici szívük. Méretileg 2 nap van közözzük A baba javára. 27-én kell mennünk legközelebb. Dévisz nem tűnt annyira nagyon negatívnak, de persze igencsak emlegette az őserdőt....:roll:

Csajok, biztos,h majd kevesebbet fogok jönni,mert igyekszem feküdni és nem ülni, de olvasni olvaslak majd benneteket!

Nagyon drukkolok mindenkinek és persze Kretty, a babaragacsot nem fogom elfelejteni :wink:

Pussz mindenkinek!
Bari

bari6

Bari,
csak versenyeznek a babák...a tesók mindig rivalizálnak egymással... :D ne izgulj, az a legfontosabb!!
leeda

Bari sok pihenés és nyugalom, meglátod minden rendben lesz a babákkal. :wink: Dévait pedig ismerjük már az őserdővel.... :roll:
monilla

Kretty! Bari! Jupijéééé, pihi és relax!

nálunk: szerdától szurik, pénteken uhu... holnap jövök, mindenkinek ölelés, puszi... futok lepkéket kergetni..
(bár olyan fáradt vagyok, hogy max. álmomban...)

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

kriszto Kép :) :arrow:
Én kezdek Nálad a szerencseszurival :lol:
Szép napot mindenkinek,csak este felé jövök,mennem kell dolgozni :evil:

szurikáta
szurikáta56

3db teljesen szabályos embrió van! Hétfőn kell fél 9kor telcsizni. :)
Vendég

Jó reggelt :D

Kretty: csak így tovább, szuper :wink:

Barikám: nagyon szorítok, pihenj sokat és meglátod rendben lesz minden :wink:

Kriszto: mennek a drukkok a növeszgetéshez :D :D

Bocsánat hogy csak ilyen röviden, de most is rohanásba vagyok :?
Velem minden ok, tegnap megvolt a pszichológiai vizsgálat, már csak a tanfolyam van hátra és végre meglesz az öribabáshatározat :wink:

Szép hétvégét kívánok mindenkinek :wink:

Pusz
ancsi80

Jaj és lemaradt, köszönöm a bővitett listát, jelölgetek :wink: :wink:
ancsi80

KRETTY, NAGYON SZUPER HÍR! akkor hétfőn az ünnep ellenére is mehetsz beültire, ugye? Jajj, de jó! :lol:

Barika, pihenj sokat, hogy felszívódjon az a fránya hematóma! A babócák meg rendben lesznek, ne izgulj!

Kriszto, de jó, szerdától te vagy a soros :) Tessék szépen rákészülni lélekben! :wink:

Csuti, komolyan mondom megkívántam én is a szamócáslekváros kenyeret :lol: nekem nagyim csinált mindig ilyenkor eperszezon idején. Sajnos már nem tud :(

Szélkisasszony, nagyon sajnálom :( A következővel sikerül! Szeretnétek rögtön kezdeni, amint lehet?

Mindenkinek napsütéses, széltől mentes szombatot kívánok :) Puszi
Vendég

Kretty,szuper hirek :lol: Hajra Krettybabak :wink:

Pussz mindenkinek!

bari6

Bari,
pusszantás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Minden rendben lesz!

Kép

Szurika,
de, nagymamám a múlt héten főzte ki, és nagyon finomra sikeredett az a lekvár. :lol: Te szereted a szamócát?

Kriszto,
jaj de jó, nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel engedett el Apánk. :lol: Biztos nagyon várod már a szurikat... :wink:

Kretty,
akkor tessék mindket követni!!! De jó hogy te is ilyen jó hírrel jöttél. Tiszta jó napom lesz, hogy ilyeneket olvasok itt a fórumon. :D

Poszi,
akkor ezek szerint te is szereted a szamóca lekváros kenyeret :lol: képzeld, ma már lényegesen jobban vagyok, örülök, hogy végre elvonul ez a fránya felhő, ami 5 napig kínzott.

Kép Nagyon jó hétvégét kívánok mindenkinek!

Csuti
Kép
csuti83

Bari, erősek a baribabàk! Minden rendben lesz! Csuti,inkább én kettőt szeretnek,de ha három marad azt is visszakerjuk! :wink:
Vendég

Barika: elfog tűnni az a fránya hematoma....pihenj sokat!!!!
És nagyon gratulálok :lol: a kis tesókhoz!!!!!

Kretty: De jó, három szép kis embrike, ez szuper, izgulok értetek!

Szélkisasszony: tudom mit érzel, és csodálom az erődet....legközelebb összefog jönni szélcsikó, ez tuti!

Kriszto: Tök szupi!!!!!Rajtad a világ-fórum szeme :lol:

Szurika: kitartást a szombati munkához.... :? De azért pihensz a 7végén, nem?

Ancsi:sok sikert a tanfolyamhoz

:wink: gratula, mikor kezdenétek?

Nyuszi :!: :!: de izgi....
katapetra

Sziasztok!

Kretty: csupa jó hír!!!!! Nagyon örülök!!! Mennek továbbra is a drukkok! :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: pihenj sokat!! Örülök, hogy két babó van! És biztos minden rendben lesz! Próbálj meg nem aggódni (nagyon).

Ne haragudjatok Lányok, csak egy gyors bekukk-ra jöttem, de igyekszem visszaolvasni. Anyukámmal kényeztetem magam... :D Ő most a fizikai léleksimim.

Szép estét!
szélkisasszony

Sziasztok!

Kretty! Reggel itt voltam ám és láttam a szuper hírt! Nagyon szorítok!
Hétfőtől előlépsz kismamivá! Meddig leszel otthon?

Szélkisasszony! Jó kényeztetést, jól teszed!!

Katapetra!
:wink: ő ki????
:wink: gyere elő és tessék mesélni!!!!! :D

Szurika köszönöm a szurit!

Tegnap rákérdeztem, hogy az úszást folytathatom-e a stimu alatt.. nos, Dévai arca mindent elmondott: "maga tudja, de most gyereket akarunk vagy bacit, magának tényleg ez a legfontosabb?" mondani annyit mondott, hogy maga tudja, de ha összeszed épp most valami??? és nagy csend.... nos elköszöntem az uszodától és most a babócákra koncentrálok! Majd úszok velük a babaúszáson vagy amíg bölcsiben lesznek... :D

Egyébként nem tudom ti hallottátok-e Dévaiéktól, hogy panaszkodnak a gyógyszerek egyenetlenségére, én már harmadszor hallom és olyan gáz! Azért az ember ugyanannyit fizet és mindig mást kap a pénzéért.. nagyon durva...

Nálunk cukkinis-húsos cannelloni és dubarry szelet volt az ebéd.
Éééés csináltam eperlekvárt! :lol: :lol:

Nálatok hogy telt a nap?

kriszto

kriszto82

Krisztó! most majd a babák fognak úszkálni a pocidban!!!! :wink:
Igen, nekem is mondta D, hogy a gyógyszereket nem tudják pontosan belőni, hogy mennyi hatóanyag van bennük, és ahogy ő fogalmazott, ettőt tiszta ideges. Hát sajna ez van!

Nyuszi nem jelentekezett, biztos Dórizik! :D :D

Mi nagyon drukkolunk a gyerkőceinknek, és alig várom már a hétfőt, hogy telcsizzek! Kár, hogy nincs telefonos ügyelet, óránként telefonálnék, hogy hogy vannak! :oops: :D

Én vörösboros marhapörit főztem!

Kagyló, nagyon eltűntél... GYERE ELŐ!!!!!

Bari, nagyon sokat gondolok rátok és nagyon drukkolok! Bízz a babákban!!!!!
Vendég

Kretty,szuper!!!!!!!!!!! :D :D :D
Nagyon megérdemlitek a sikert!!!!!(mint mindenki más itt..)
Szép 7végét mindenkinek!

Kép
cs.andi

Sziasztok!
CSak egy gyors hírre ugrottam be.
2011.06.11 -én megszületett Dóri, 57cm er, és 3560 g-al. Nyuszika és Dóri is jól vannak!

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Gratulálok az újdonsült kismaminak! :lol: :lol: :lol:
Puszilom Dórikát!
katapetra

Nyuszi!!!!

Gratulálok Nektek! Nagyon sok boldogságot és jó egészséget nektek és a kishölgynek! Puszantás

Katapetrám! Te nem alszol éjnek idején? Csak nem valami csajos buli volt?

Többiek, sehol senki, mindenki családozik, wellnesszel, kirándul?

Pusszantás, legyen szép napotok....

Kretty! mielőtt mentek gyere egy gyors információközlésre! Szorííííííííítok

kriszto

kriszto82

Gratul Nyuszi Anyunak es Nyuszi Apunak! Sok Boldogsagot es tejciket!
Koszonjuk a hireket Nene,remelem Ti is jol vagytok!!!

Kretty gyere majd!
Kriszto te tenyleg boszi vagy :lol:

bari6

Idézem D-t: két szépséges embrioert lehet ma jönni! Repüüuüülünk!
Vendég

Juj de jó, ez az Kretty!!!!!Drukk kismami!

Kriszto: volt egy kérdésed, amit én nem értettem," :wink: ki ő? "
Bocsi az értetlenségem miatt!
Koncerten voltam, és lefekvés előtt belestem :lol:
katapetra

[quote="katapetra"]
írta:
katapetra
:wink: gratula, mikor kezdenétek?

Ezt írtad. Ezt nem értettem, de lehet, hogy Ancsinak szántad? Csak új sorban volt és azt hittem van új zugolvasónk aki nem jön elő.
Milyen koncerten jártál?

Kretty! Repüüüüüüüüüülj! Mi pedig vigyorgunk és iszonyúan szorítunk Nektek!!!

kriszto

kriszto82

Nyuszi, gratulálok Nektek és jó egészséget kívánok a babának és a mamának is. :D :D
monilla

Nagyon sok boldogságot kívánunk az egész Nyuszicsaládnak!!!! :D

Kép
cs.andi

Kretty kismami!!!! :lol:
Nagyon örülök nektek!!!!

Kép
cs.andi

Hatalmas gratuláció a Nyuszicsaládnak! :lol: :lol: :lol:

Kretty, nagyon örülök! Puszi!!
Vendég

Igen Kriszto, lecsúszott a sor, Ancsihoz ment a kérdés....de jogos, amit irtál...... :wink: :lol:
katapetra

Nyuszi család: gratulálunk! Jó egészséget és sok boldogságot kívánunk Mindannyiótoknak! :lol: :lol:

Kretty: már kismami vagy!!!! Mennek tovább a drukkok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bari: Te hogy vagy? Remélem, minden rendben!
szélkisasszony

Sziasztok! egy 7 és egy 8 (ő a fiú, mert a 8dik sejt a kukija) sejtes virgonc került a pocimba.

Nagyon sokan voltak ma D-nél. Az UH-n egy kis viz volt a pocimba, de eszem a húst, de sajna gyakran kifelé jön majdnem... :evil:

Aki velem volt punkción, az egyik lány, 12 petit szívtak le neki, és 2 embrike maradt. Viszont nagyon nagyok a petefészkei, D azt mondta neki, hogy közepes hiperstimuja van, és ne ültessenek be ma babót. Ennek ellenére 1-et visszakért, de D nagyon nem örült. Szegény lány, nagyon sírt!!! D megint emlegette nekem az őserdőt, és ez tényleg az! De a durva fajta! És tényleg nem elég eljutni a punkcióig, és hiába van embrike, még akkor sem biztos a transzfer, a következő 3 hétről nem is beszélve! :?

Nyuszicsalád, gratulálok Dóri nyuszihoz!!!! :D

Bari, Ti hogy vagytok?

Krisztó, nagyon szurkolok Nektek!!!!

Csuti, rókakomát küld mostmár Budapest irányába! Én szívesen látom! :wink:

Katapetra, mikor jön a férjecskéd?

No most megyek tanulni, holnap vizsgázom. Ja aki teheti, menjen el a városligetbe, nagyon szépen megcsinálták, mi tegnap voltunk a zurammal hajócskázni. :D
Vendég

Kretty kismami :lol: este kuldom majd a babaragacsot :wink: es irok majd magunkrol is :wink:

Szep delutant mindenkinek!

bari6

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: