Tike!
Szegény Hédi

. Botond is volt, hogy felsírt a napokban, de csak sírt csukott szemmel, és mikor kivettem, hogy megnyugtassam, ellökött magától kiflibe feszülve, sírva, és dölt vissza a kiságyba. Betettem, betakargattam, "sisegtem" neki, egy pár másodperc múlva aludt. Reggel nem emlékezett rá ő sem

.
Nálunk is volt már villámcsapás, egy ház előtti fába cspott bele, viszont mindkét elektromos tolókapu motorját tönkrevágta

. Pár hétig kézzel huzigáltuk a kaput, de mi ennyivel megúsztuk

.
Nyuszi!
Kiasszony magától bevonul a sarokba és elszórakoztatja magát,mint Botond a gardróbban. Kulcsozik,röhög stb. Mit csináljak vele?
Remegve várom az ötleteket

. Botond olyan "rossz", vagyis inkább szófogadatlan tud lenni, hogy falra mászom tőle

. Tegnap pl. 750x szóltam, hogy vegye fel a cipőjt, ha kimegy, de carik a fejmre, meg se hallja, mentem utána, hívom, nem jön, elkapom, ellenáll, na akkor bepöccentem, és "megszorítottam" a karját, vagy hogy is mondjam, határozottabban megfogtam kétoldalról, az ölembe ültettem, és feladtam a cipőjét, persze közben pampogtam

. Ő meg ahelyett, hogy hiszitezz volna, bújt a nyakamba, meg doromboló hangot adott, mint egy kiscica

. Fel nem fogom, mi a tökönek van erre szükség

. Vagyis tudom, nem rosszat akarnak, csak próbálgatják a határokat, de utálom, hogy folyton fegyelmezni kell, viszont apa szerint így is elkapattam

. Elvileg ha következetesebb lennék, már nem lenne ezzel gond, de basszus, nem akarok "rossz zsaru lenni"

.
Boo!
Nyuuugi, én közel egy méret vagyok veled, és bennem is elfért egy 4300g-os, 58 centis

. Viszont bennem is felmerült ugyanez a kérdés, de anyum is, meg a dokim is egyből azt mondta, hogy higgyem el, tuti, hogy elfér, gondoljak csak arra, hogy ikreim is lehetnének, azok meg simán vannak ketten ekkorák, sőőőt!
Inkább az lehet, ami nálam is, hogy nagyon hülyén fekszik a bébid! A bnőm kislánya 4050 grammal született, de sokkal kisebb volt a pocakja, pedig egy magasak vagyunk, és az utolsó előtti napig, semmi se fájt neki, jól aludt, jól bírta...stb. Szóval abban biztos vagyok, hogy főleg, hogy még nagyon kicsi a végéhez képest

. De vlsz. "rosszul" fekszik

. Ha már befordult, akkor sajnos ez vlsz így marad, ahogy nálam is (bár nem szivatásból mondom, de ilyenkor én még nem éreztem ezt asszem, csak 2-3 héttel később

). Ha viszont nincs befordulva, akkor majd javul a helyzet, ha befordul

.
Csibe!
Botond már a kórházban 70-eket evett, mikor a többi baba 20-30-cal elvolt

. Úgy rémlik, hogy ő is 100-120-at evett az első hetekben, de ne ijedj meg, érthető, hogy magyobb újszülött=nagyobb gyomor, de ezt utána behozzák. Nem nökekszik olyan mértékben a kajaigényük, mint a többi babának, lassabban kell emelni az adagot, és elég hamar eltűnik ált.ban a különbség a mennyiségek, meg a súlyuk között is

. Botond már egy évesen is teljesen átlagos méretű volt, és most is a középmezőnyt erősíti

.