A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mondtuk ma kétszer is! :wink: Egy kicsit el volt havazva (mint mindig) az aszissztensre 2-szer is rászólt, hogy az ösztradiol eredmény legyen az asztalán fél 5-re. De még mondom neki pénteken is.

Bari! Jajj 2 baba! jajj de jó!!!! :D :D :D :D Annyira örülök!
Vendég

Laptetőőőőő, :arrow: :arrow:
Krisztónak a kezdéshez, Mné-nek a csodababához, Barinak a vérzésmentességhez, Katapetrának a kitartáshoz (és a diéta betartásához)
Emerenc, Szélkisasszony, Zsuzsi: hogy hussanjon el a várakozási idő.
Nyuszinak a DÓRIGYEREMÁRKI drukkhoz, Nenének a BÁLINTBÍRJMÉGPÁRNAPOT drukkhoz.
Ancsinak hogy jó gyorsan kezdjen!
És akit még kihagytam :oops: , vegyen belőle! :D :D
Vendég

És neked a legnagyobb darab, hogy 2-3 babóca hétfőn vagy szerdán beköltözzön a pocidba! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Hol van mindenki? Én mindjárt elalszom, de 11ig várnom kell. :oops:
Vendég

Lányok, SZUPER HÍREKKEL JÖTTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ma hajnali 4-kor kaptam egy sms-t Nenétől:

"Elindultunk a kórházba, mert elfolyt a magzatvíz .... "

És ami a leghátborzongatóbb:

"Ma, azaz 2011.06.09-én 6:25-kor 3050 g-al és 53 cm-el megszületett kisfiúnk Bálint. Mind a ketten jól vagyunk."

Tehát Bálint megszületett, én csak egy gyorsvonathoz tudtam hasonlítani!!! Ha még hajnali 4-kor a kocsiban voltak, s rá kettő és fél órával már megszületett, akkor szerintem még idejük sem volt felfogni, hogy Bálint nagyon nagyon jó fiú több szempontból is:
- megvárta, hogy a csudaszép szobája elkészüljön
- és csütörtök van, szerintem D segítségével született meg a trónörökös!

Nem beszéltem Nenével, hagyom pihenni, de holnap hívom és akkor kicsit okosabbak leszünk! :lol:

GRATULÁLUNK Nene és Nene papa, sok boldogságot kívánunk immáron hármatoknak!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Juj, micsoda jó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tiszta szívből gratulálok Nene-anyuka és Apuka, sok boldogságot, jó egészséget, rengeteg örömöt, kitartást és minden jót, amit csak lehet, kívánok az újdonsült családnak!!!

(csak csendben megjegyzem, hogy Nene babócája jött hamarabb :lol: :lol:... és mindjárt szombat... :lol: :lol: eddig bejött :twisted: )

kriszto

kriszto82

HATALMAS GRATULÁCIÓ NENÉNEK ÉS BÁLINTNAK, ÉS PERSZE A KISPAPÁNAK! :lol: :lol: :lol:

Nagyon jól indul a napom :wink:
Vendég

Isten hozott Bálint baba :lol: Gratula Nene Anya és Apa! Sok Boldogságot és sok-sok tejcit!

Ja csajok, Nenének baromi gyorsan jöhetett Bálint: 23:07-kor igazolt vissza fészen :lol:

Kriszto, egyre biztosabb,h van valami közöd a boszikhoz :lol:

bari6

Sziasztok!

Nagyon ritkán nézek erre, és pont most, mikor Nenének megszületett Bálint fia. Nagyon-nagyon gratulálok, sok örömet és boldogságot a jövevényhez.

Mindenkinek szorítok továbbra is, kinek amihez kell. Sokszor eszemben vagytok, de időm sajna nincs olvasni.
Kriszto, néha küldj egy táblát emailen, hogy tudjam azért követni az eseményeket.

puszi mindenkinek.

ja, mi jól vagyunk, holnap lesz az első igazán kimozdulós napunk, megyünk kontrollokra a Budai Gyermekkórházba és utána szülinapi buliba. Nagy szervezést igényel tőlem, már ma kezdem összegondolni, hogy mit is vigyünk.
Amúgy anyatejen élnek még a babák, Sári jól szopik, Matyi csak ha kedve van. Amúgy iszonyú jó gyerekek, Kálmán ügyes a szakmájában!!! Mindenkinek ilyen babákat kívánok, mert a mosolyukkal bármikor le tudnak venni a lábamról. Az éjszakák egyre jobbak, Sári este 9-től kb. 6-7ig alszik, Matyi egyszer kel enni, de nekem amúgy is fejnem kell.
üdv

KépKép
momelcsi

Sziasztok!

Nene hatalmas gratulaaaaaaaaaaa!

Én is kaphatok IWIW, face listát???

Melcsi nem tudom , de nekem Kálmán akkor az összes rosszaságot beletette a Fiúkba nálunk! :-) Bár mikor ilyen kicsik voltak még én is azt mondtam, hogy nagyon jó gyerekek. Sokan úgy hívják ezt eleven gyerekek, de szerintem rosszak! :-) :-)

Ági28

Nene, Balint es apuka! Gratulalok!!!

Kriszto, nem vagy semmi.... :shock: :shock:

Nyuszi, ti hogy alltok? :D

En be vagyok tojva a holnaptol... :roll:
Vendég

Nene: hatalmas gratula! Micsoda hír! Isten hozta Bálintot! Jó egészséget kívánok az egész Nene családnak!

Mné
mné

Kretty: Most szedsz gyógyszert? Nem lesz semmi baj, én nagyon szurkolok nektek.

Bari: Ti hogy vagytzok? Hogy telt az éjszaka?

Szélkisasszony: Hogy vagytok? Hatalmas ölelést küldök neked!

Pusszantok mindenkit!

Mné
mné

Nene,
hatalmas gratula Nektek!!! :D :D :D majd várjuk a fényképet!! :lol:
leeda

csodás hírek!

az előttem szólókhoz tudok csatlakozni: minden jót!

Krisztó, tessék mindenkire termékenységi trükköt varázsolni :)
nem kéne a neveden változtatni: jótündér? varázsló? NagyTestvérMindenttudó? vagy csak egyszerűen boszi? :twisted: :lol:

holnap is izgulhatunk Krettyékért és akkor Boszink szerint szombaton is ;) Dóriért

további szép napot mindenkinek
kisalag
Fót

:oops: :oops: :oops: Jóóóól van naaaaaaaaaaaa... csak megérzések... annyira nem műkszik, mert magamnak nem tudok varázsolni bébikét... :? :?

Kisalag! Hogy viseled a fogyikúrát?

Aki szeretne még ismerkedni küldjön nevet, beírom a listába... még azért sokan hiányoznak... Kisalag, Kagyló, Parane, Zs-ék, Poszi, Katapetra, Monilla, Rencsi, Cs. Andi....

jaj, dolgozom, dolgozom.... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Ha már a megérzéseidnél járunk. :-D Megkérdezhetem, hogy rólam illetve velem kapcsolatban van-e? Bocsánat a tolakodásért!
Nekem is kellene dolgozni, de NINCS KEDVEM!

Mné
mné

Nekem seeeeeeeeeeeeee! Pedig nagyon lenne mit...
hmmmmmmm megbűvölöm az üveggömböt... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

:lol: Jól hangzik!

Mné
mné

Kriszto! Piri???? Mit latsz a gombben?

Bari, mikor mentek holnap D-hez?
Vendég

Kretty, mi még mindig remekül vagyunk, női megéréseim azt súgják, a fórum Boszijának, Krisztonak lesz igaza. :lol:

Itt nem lesz semmi a maradék másfél napban, így a mi napunk a szombat lesz. 8)

És Kretty, ne izgulj, szó szerint varázslatos (és egyben idegtépő) a helyzeted! Ahhoz képest, hogy pár napja még leállásról volt szó, most leszívásról beszélünk :) És szívből remélem, hogy a számomra igen szívfájdító mondatodat végérvényesen elfelejtheted ("Te még esélyt sem kapsz az Anyaságra.... ") Holnap érted szorítunk délelőtt!!! Délután meg a bandának az intézetben!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Sajnos úgy sejtem szombat lesz belőle...

Hogy vagy Kretty???

kriszto

kriszto82

Kedves Nene család!
Sok szerettel gratulálok!!!! :D

Kretty,
nem csoda h be vagy tojva.....ez a stimu olyan mint egy érzelmi hullámvasút.....ennyi izgalom után holnap sok szép petikét leszív APánk és szerdán!! továbbtenyésztés után 3 babó beköltözik a pocakodba!!! :wink: ++++++++++++++++++++

Ágikám,
nálunk is alkotott Kálmán.... :wink: Apa és én is halál nyugisak vagyunk én világ életemben minta gyerek voltam...Domi meg egy igazi rosszcsont...ráadásul lelőhetetlen...olyan dolgokat talál ki ha csibészkedésről van szó h csak néznek az anyukák a játszón.... :D :D mondtam apának ha nem lenne toltál apaklón külsőre még azt hinném h Kálmán valamit elcserélt...de így csak fogom a fejem, h ezt kitől örökölte..... :lol: :lol:

csak egy képet teszek fel, nem akarok senkit megbántani.....

Kép

Kép
rencsi79

Rencsi: Nagyon édes Domi! Én szivesen fogadom az összes képet Domiról. :-)

Nyuszi: Hajrá szombat!

Mné
mné

Rencsi gondolom. Nálunk a multkor apa odáig jutott, hogy mondta, hogy miért is nincs 3 lányunk!!! :-)

Szegény Csutit is megdobálta a drága kisfiam. :-) Meg előszeretettel dobálózik, meg fejel, persze csak játékból, nem tehet róla szegény gyerek, hogy nagyon kemény kobakkal áldotta meg az ég. :-)

Ági28

Ágikám,
:D :D :D nálunk is kifakadt múltkor apa....át szokott jönni a szomszéd kislány aki 2,5 éves és együtt játszunk, egyik hétvégén is átjött és ment a nagy fröcskölő parti a fiúk között én meg olvastam és főztem Fannival.....Domi aztán dobált minket sárral stb sorolhatnám....majd amikor hazament, akkor annyit mondott apa h egy gyerek ilyen is lehet!??????? ha kettő lenne belőle akkor is fele annyi "baj" lenne vele mint Domival......hát igen igazi rosszcsontok. :wink: Most h indulunk a tesóért mindenki aki ismeri azt kérdezi h úramisten és mit fogsz csinálni ha megint ilyen eleven gyereked sikerül... ekkor téged hozlak fel, h van egy ismerősöm akinek hármasikeri vannak.....majd kérek tanácsot! :wink: :wink:

bocsánat csajok az offért.....

Kép
rencsi79

Mné,
köszönöm szépen!!! Ilyen kis mosolygós mindig.... :D

Kép
rencsi79

Kriszto, koszonom, jol vagyok, csak mar a gyomrom kivan a sok idegeskedestol! :? (no meg a hus-hussal kajatol). A ferjem a tenyeren hordoz es mindketten bizunk abban hogy marciusban megszuletik(nek) a gyermekek :roll: (es Kriszto kovet engem 2 hettel... :D :D , Es annak ellenere, hogy D leallitott es elvette az osszes gyogyszerem, megis nottek a petikek, es ezt egy JELNEK vesszuk... :D :D
Vendég

Reni hát igen elevenek, de hát ezt akartuk! :-)

Kretty helyes így is kell hozzáállni. Én mikor terhes voltam, és baj volt, kifakadtam, hogy nem akarok visszamenni dolgozni, és nem akarok még egy lombikot, sőt nem is lesz, erre úgy megijedtek a manók, hogy látod itt van mind a 3.

Csak így tovább, és meglásd milyen szép petikéket szív majd le Dévai. :-)

Ági28

Rencsi!
Én sem sérelmezem ám a képeket... nagyon szép gyerkőc, a szemén látszik ám a huncutság. :lol:

Kretty! a próféta szóljon belőled! :D

Ági! Én már most ilyeneket gondolok (először amióta lombikozunk), szóval remélem ez lesz a siker titka, hogy nem akarok több lombikot, hogy nem akarok visszajönni és pocakot akarok otthon növeszteni.... :D

kriszto

kriszto82

Csuti hol van amúgy?????
Vendég

Poszi!

Elment a lista.. :wink:

kriszto

kriszto82

Hát igen az ember néha besokall, de tuti én is mentem volna tovább, ha nem jön össze. Csak végiggondoltam, hogy megint majd mit kell hallgatnom a kollégáktól, a sajnálkozások, stb...... íde szerencsére nem így lett.

Ági28

És milyen jó így :D , azt sem kell most hallgatnod, hogy éééés mikor lesz kistesóóó? Hiszen ott vannak már a tesók! :lol: :lol: Egyébként már akartam kérdezni, hogy amikor megtudtad, hogy hárman lesznek mi volt az első érzés? Pánikoltál? hány gyermeket szerettetek volna a férjeddel, úgy a legelején, még a próbálkozások előtt? Bocsi,nem nagyon tudom érthetően megfogalmazni magam... :oops:

kriszto

kriszto82

Aztaaaa!!! Nene gratulálunk!!!! Jó egészséget és sok-sok boldog időt kívánunk nektek!!!!

És a másik szuper hír Kretty!!!! Holnapra nagy drukk! Minden rendben lesz! Ne izgulj!!! Látod, minden jól alakul!!! Szép számot kívánok én is a kezedbe!

Bari: holnap nagyon fogom várni a híreid!! Biztos, csak ámulni fog D! :lol: :lol:

Mné: köszi, meg vagyunk! Az utolsó pár nap, amikor már teljesen begőzöltem a halovány vagy csak oda látott csíkok miatt eléggé lefárasztottak. Most érzek egy kis megkönnyebbülést. Fel voltam én erre készülve az antibiotikum miatt. Így egyelőre nem viselem rosszul. Azt nem mondom, hogy nem fáj, de le vagyok! Szerintem majd jövő héten lesz rosszabb, ha megszületik az unokahugunk. Attól azért félek egy picit.

Ne haragudjatok, valaki kérdezte, hogy úgy van-e meg, ahogy szokott. Hát abszolút!
Arra azért én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond D!

További ilyen szép napot, ilyen csodás hírekkel! :lol:
szélkisasszony

Sziasztok!

miccccsoda jó hir!!!!!
Nene, Fogadd ÓRIÁSI gratulációmat, nagyon ügyesek voltatok , hogy ilyen gyorsan kibújt a kisfiatok....Büszkék lehettek rá!

Kretty: nahát :lol: De jó! NAddon szoritok holnapra!!!!!és köszi a laptetőt :wink:

Kriszto: igen, járok angolra, és még mindig baromira élvezem!
Bocsi, hogy ennyire szőke vagyok, de a teljes nevemet küldjem el Neked? Igen, a lista engem is érdekelne.....

Szélkisasszony: ölellek!.....
Pusszantás a többieknek!
katapetra

Szélkisasszony: És hívtad már Apánkat? Azért holnap csinálsz tesztet? Tudod a múltkor Zsuzsitól is megkérdezte...

Kretty: De bolond vagyok! Én is nagyon-nagyon közönöm a laptető szeletkét. Remélem, hogy használ. :-)

Mné
mné

Katapetra, bizony a teljes neved... oda lesz az inkognitód! :lol: Pusza

kriszto

kriszto82

Kriszto.

Hát ugye anno terveben legalább két gyerek volt. Persze klöün külön. Aztán mivel nem jött össze, már1 is jó lett volna.
És mikor a transzfer volt, akkor ugye a 3 petikénél kérdezte Dévai, hogy hányat AHA-zzanak meg. Én mondtam elég 1, mert 1 gyereket akarunk ugye. Aztán elég hamar jött a teszt a vérzéseim miatt, és hamar csíkos lett. Még mindig ott vannak a szekrényben. És mikor mentem UH-ra dévai kérdezte, hogy hányat is kaptam vissza, mondom 3-at, elkezdi, hogy akkor mind a 3 megvan. Persze paráztam, és sokáig mindig úgy mentem, hogy remélem csak kettőt látunk, meg D is mindig azt remélte, mert ugye a 3 elég rizikós sok esetben, de mikor már megszoktam a gondolatot, hogy 3 van, már nem is izgultam annyira, tök természetesnek tűnt. :-)

Ági28

Katapetra: neme is elküldöd? És akkor már jelöllek is meg. :-) De persze csak ha nem bánod. :oops:

Mné
mné

nene

Nagyon nagy szeretettel gratulálok,és sok boldogságot kívánok az egész családnak.Kicsi Bálint,Isten hozott! :) Kép
Fogadd szeretettel ezt a virtuális csokrot :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szurikáta56 2011.06.09 13:29-kor.

szurikáta
szurikáta56

Lányok,jelöljetek engem is!!!!! :)
Kinek küldjem a nevem? :)

szurikáta
szurikáta56

Szurika: Én már be is jelöltelek tegnap! :lol:

Mné
mné

Szurika cukker vagy, de én mindenkinek küldöm a neved... :oops:
Egy ilyen kabalanagyit -a huncut unokáival- ismerni kell! :D :D

kriszto

kriszto82

kriszto

:lol: :lol: :lol: :lol:
Annyira aranyos vagy,köszi!
mné
Mostmár megnézem,mert jelöltem vissza,de hát rendes :lol: névvel nem mindig ismerek rátok :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Basszus most kezd jó szar idő lenni. lassan indulok a gyerekért a bölcsibe. Persze cipelhetem a gumi csizmákat, meg az esőkabátokat.
ÚÚÚÚÚÚÚÚtálom ezt az időt.

Ági28

mné
Rájöttem,megvagy :lol: beazonosítottalak :)

szurikáta
szurikáta56

Ági
Éppen én is ezt néztem az ablakból,hogy nem ússzuk meg ma sem :oops: :shock: :evil: a fene,már nagyon unom ezt az esős,viharos időt.

szurikáta
szurikáta56

Hú de nagyon dolgozik mindenki! Csak én lógatom a lábam? :roll: Szerencsére ebéd után lelépett a főnököm, így most cincognak az egerek. :-D

Mné
mné

El is felejtettem mondani...

Melcsi: Örülök, hogy volt egy szusszanásnyi időd, és tudtál jönni közénk.Örülök, hogy a gyerkőcök ilyen szépen viselkednek. Kriszto mesélte múltkor, hogy Matyi nem nagyon szeret szopizni, ő cumisüvegből eszik? Esetleg kaphatunk majd képeket a lurkókról?

Kisgaby: Te is nagyon rágen jártál felénk. Hogy vagytok? Hogy vannak a gyerekek?

Összes kismami: Ha engedi(k) a gyerek(eke), gyertek közénk, mesélni, és lelket önteni belénk. :-)

Mostmár nemsokára mehetek haza. Ki mit főz este? Nálunk brassói lesz.

Pusza:

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: