A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011 júniusi babavárók :)

Sziasztok!

Csibe, Dike!
GRATULÁLOK KISFIAITOKHOZ! GYÖNYÖRŰEK! :wink:

Kisbarack!
Hát nem semmi a kiscsajszid! Azért szurkolok, hogy minden simán menjen! Tesóm barátnőjének szülés előtt pár nappal fordult be a babája, és ő faros volt, tehát még többet kellett fordulnia...

És akkor a képek (az utolsó a kedvencem):

Kép

Kép

Kép

Kép

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

Zsófi gyönyörű képek, nekem is az utolsó a kedvencem, annyira szép gyerekek, hogy csuda :wink: . Olyan kis nyugodt babának tűnik Milán, tényleg az? Hogy telnek az éjszakák?

Puszi Nektek!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Kriszti
Jó neked, hogy ilyen nyugodt férjed van. Bezzeg az enyém már arra gyúr, hogy Pocok mihamarabb kint legyen. (Szó se róla, meg is tesz érte mindent, ami tőle telik. :wink: )

Panndi
Kitartás! Lassan ránk is sor kerül. :)

Dike
Gyorsan hazaengedtek. Megértem, hogy most nincs időd, de ha lesz, gyere mesélni. Jó babázást! :P

Andrejja
Na ti aztán nem kapkodjátok el! :) Nem semmi energiád van. :)

Migej
Hasonlót én is tapasztaltam.Nekem is "összement" a pocakom. Még meg is ijedtem először. De ez csak átmeneti volt.

Kisbarack
Jó nagy babád lesz. Ne izgulj a harántfekvés miatt. Még az utolsó percben is befordulhat. De a császár sem olyan vészes. Csak nyugalom.
Könnyű szülést kívánok nektek!
Nekem mindkét gyerkőc korán befordult, Bercimet a végén (a toxémia miatt) mégis császározni kellett. Nagyon el voltam keseredve, mert végig rendes szülésre készültem. De hidd el, utólag már nem számít, hogyan bújt ki. Andrejjához hasonlóan én is hamar felépültem. (Köszönet érte a szülésznőknek, akik nem hagyták, hogy elengedjem magam. :D )
És még egy biztató sztori.Egy ismerősömnek a baba végig faros fekvésű volt. Megindult a szülés (már benn feküdt), mondták neki, hogy még egy UH, és ha semmi sem változik, akkor császár. Nem változott, a baba még mindig faros volt. Irány a műtő (3 emelettel lentebb, lifttel). Lent az orvos megvizsgálta, és még egy UH-t javasolt, mert szerinte a baba már befordult! És tényleg befordult! Annyi idő alatt, amíg a lifttel leértek! :) Úgy hogy, fel a fejjel! :D

Zsófi
Ezek a képek! Nagyon szépek a gyerekek, főleg így együtt! Látom Dorina igazi nagy segítség! :D

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

Zsófi! gyönyörű kisbabátok van!

kisbarack! én kértem a császárt a tolófájásoknál:) de ne aggódj, mindegyiknek meg van a maga jó oldala, de azért drukkolok h beforduljon még, ha te így szeretnéd!

sziasztok! meg volt az első nagyon nehéz éjszakánk, úgy néz ki hasfájós lesz a picikém:((
tejci van, de fejnem kell, h több legyen mondta a védőnő mert nem valami kemény még. kézi aventos fejőm van, de nem megy vele...egyszer sikerült..de miért nem megy????de van tej benne...a vákum nem szívja:((((rosszul tartom???passz.

az a baj, h szopizik, elalszik, büfiztetéskor még úgy ahogy alszik, de mindig akkor jön a kaki,minden kaja után és tisztába kell tenni ugye amire meg felébred, és utána nem akar vissza aludni:(((de kakiba se akarom hagyni.

félek h nem gyarapszik, este lemértem, ma este majd megint kiváncsi leszek..de ennyi kaki után?

a légzésfigyelő 2szer besipolt...én fürödtem apának orditottam h gyorsan emelt fel a gyereket...nagyon félek, féltem sírtam...:(((

de tényleg hagy ki levegővételt:(

szopizásnál meg 4szer előfordult már h félrenyelt vagy nem tudom de nem kapott levegőt, gyors hasra vágtam a karomon ütögettem a hátát...nagyon durva:((((((

homeopátia stafizagria vagy mi mellett igyak még szoptatós teát??

annyi mindenre kell figyelni....huuu teljesen be vagyok kattanva...már 3szor volt sírós kiborulásom:(

aranyér, gát javulgat!

KépKép
dike

Zsofi, nagyon szepek a gyerekek! :)

Nammado, az energiaszintem tegnapra-mara igencsak lecsokkent. Ma furcsan erzem magam, hanyingerem van es reggel olyan eros nyomast ereztem a fenekemnel, meg ficergest lefele, aztan pedig rengeteg magzatmozgast mindenfele, hogy csak fekudni birtam mozdulatlanul. Nem is tervezek mara semmit, csak egy gyors fozest.

Dike, nekem is volt kezi Avent, sz.rt sem ert (van, akinek bejon, van, akinek nem...). Kezzel, gep nelkul nem megy, vagy nem tudsz szerezni egy elektromosat? En egy ido utan feladtam es nem fejtem. Volt tejem 14 honapos korig. Esetleg tedd gyakrabban cicire, az is szaporitja a tejet szerintem.
Igeny szerint szoptatsz vagy idore?

A kaki mar csak ilyen, legtobbszor jon kaja kozben, es aztan tenyleg az van, hogy hogy aludjon vissza. De ha sokat kakil, ne izgulj, van eleg tejcsi is.

Legzesfigyelo: honnan veszed, hogy hagy ki levegovetelt? Sokszor besipolnak ezek a kutyuk csak ugy.

Mi lenne, ha elhagynad a merlegelest es esetleg nem hasznalnad a legzesfigyelot (legalabb par napig)? Csak stresszelnek es most kicsit meg kellene nyugodnod es a sajat osztoneidre hallgatni. Nem akarok okoskodni, csak egy tipp ket gyerek utan... En legalabbis kiiktatnek minden zavaro tenyezot. Meglatnad, hogy merlegeles nelkul is eszik eleget es nem kapsz idegbajt, ha egyszer-egyszer picit kevesebbet eszik a babuszod.

Na, befejezem az eszosztast, remelem, nem gond, h leirtam a gondolataimat! Kitartas!

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

nammado: ez a befordulásos sztori nem semmi :) Tudom, hogy egyszer eljön a mi időnk is, bár én zárom a sort, szóval hajrá, szüljetek csak, hogy utána én jöhessek :lol:

dike: csatlakozom andrejjához, én sem méregetném. Szoptass, igyál sokat, pihenj sokat, és nyugi! Ez segít a legtöbbet.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket! 8)

Eddig egy éjszaka volt ami nagyon gáz volt, de a mai az például tök jó volt! Tegnap hajnali 4-kor feküdtem le aludni :shock: az húzós volt, de túléltük :roll:
Amúgy nyugodt baba Milán, mondták a kórházba is...
Dorina meg teljesen a fellegekben van az öcsitől, már oviba sem viszem, így együtt babázunk.
Én is fejem a tejet, így néha Dorka is megetetheti Milánt. Viszont annak ellenére, hogy ebbe a topikba mi vagyunk a legkisebbek, én sem méricskélem Milánt. Sokra nem megyek vele, mert úgyis annyit eszik amennyit akar. Meg minek idegesítsem magam? Úgysem marad ekkora...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi, ez az utolsó kép tényleg nagyon jó :) Aranyosak együtt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

andrejja! egyenlőre nem akarok elektromosat, sokan nem ajánlják. kézzel? lófasz se jön, a mellszívóval meg ha eltalálom jól, h hogyan kell akkor spriccel, de kb 10-15 másodperc és 1mm ert elmozdul már megint nem szív.
őőő hát időre is meg igény szerint tehát minimum 2 órát várok max 3at, utána ébresztem. kivétel az éjszaka, mikor annyira nem alszik el sír,akkor többször is cicire teszem...mi mást tegyek?
nem mérlegelek drága, engem is szét vágna idegileg, csak este fürdetés előtt kell megmérnem mindig a súlyát,mondta a védőnő.

KépKép
dike

dike, én esténként sem mérnék. Egy héten egyszer bőven elég megmérni a babákat szerintem.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Zsófi, nagyon szép képek! Nagyon édes!

Dike, milyen érdekes, nálunk a védőnő azt mondta, hogy ő nem híve a fejésnek, a természet mindent elrendez, szoptatni kell és kész. Aztán, a mérlegre azt mondta, hogy még csak a közelünkbe se legyen, majd, ha viszem be a dokihoz úgyis mindig lemérik és annyi bőven elég, nem kell ezen parázni, az úgyis látszik, hogy eszik-e rendesen a pici (tudniilik nyoma van a pelenkában). Szerintem ez elég logikusan hangzik:) Hát majd aztán a gyakorlat eldönti, hogy mi válik be. A légzésfigyelő megint olyan, ami pl tesóméknál nem jött be, mert állandóan beriasztott... máshol meg azt hallottam, hogy milyen felelőtlenség légzésfigyelő nélkül hagyni a gyereket. Aztán ezek után legyél okos...

Na, mi meg tegnap voltunk CTG-n. Minden rendben. Teljesen zárt vagyok még mindig :( Doki holnapra még visszrendelt, hogy megnézzen, mert a hosszú hétvégére elutazik vidékre és látni szeretne előtte. Gondolom mérlegeli, hogy mire számíthat...

Hogy leálltak a szülések, pedig van front:))
20140503222551

sziasztok!

zsófi!
nagyon jók a képek...de jó neked,h Dorina már tud segíteni..

mi is úgy néz ki csatlakozunk a hasfájósok táborába...éjszakáink pocsékok
már 2 napja...
mi minden evését mérjük és kézi aventem van,ami nekem beállt,de
sok ismerősöm panaszkodott rá...
nekem a védőnő azt mondta,h bőven elég heti egyszer mérni babócát.

kubi!
gratula neked is!!!!

Kép
Kép
csibe83

Kisbarack: Mi is a 40. héten láttuk, hogy befordult a baba. A dokim is azzal nyugtatott, hogy a szülés időpontjáig befordulhat a baba. Úgyhogy drukkolok nektek. Ha pedig nem fordul, akkor annak is oka lehet, bár gondolom ez téged most nem vigasztal.

Dike: Hú, az írásod alapján felrémlett, hogy milyen nehéz, főleg első babával eldönteni, hogy mikor, mi a jó. Kitartás neked!

Mi még egyben, ma voltam nst-n, minden oké, de semmi jele a szülésnek. Lehet, bennmarad. :D Már kezdek beletörődni.
Jól elfickándozik, nagyokat mozog, hihetetlen, hogy még most is van helye rá, de érezhetően hawai-ozik odabenn.

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs

Zsófi! nagyon édes!!!

Csibe,tinus! amennyi védőnő annyi szokás!

Csibe!sajnálom a hasfájást:(

ma jó éjszakánk volt, 3 óránként kelt és szépen vissza is aludt. apa 1kor büfiztette és tisztába tette, és fél 4kor mikor kelt tiszta pisi volt a ruhája. szegény apa nem meri neki meghúzni jól a pelust, meg a lábainál is elfelejtette a fodrot kiszedni.

ügyesen szopizik 15-20 perceket kb. tegnap napközben, már álló helyzetben csöpögött a cicimből a tej, talán egyre több van, de napközben sokkal jobban bedurrannak, mint éjjel. fejés is egy kicsit jobban megy, nem túl sok, de öntögetem össze:) csak azért fejek, h még több tejem legyen. ja és éjjel nem fejek...nem bírnám:)

elhozta apa sógornőméktől a kiságyukat és azt betettük az ágyunk mellé, szóval tegnap óta éjjel a mi szobánkban alszok, napközben a sajátjában. jobb így mindenkinek, csak kinyitom a szemem és rálátok!:)

apa már elment itthonról 11kor megkezdődik a buli, főzőcskézés stb...40 ember lesz pincénél, meg apum köre is tejfakasztó bulinak hívják nálunk. anyum is tart csajos bulit ma, úgy h ma barátnőm jön hozzám éjszakára úgy néz ki...nem mintha egyedül nem vállalnám be:)

imádom a hercegünket, annyira szép formás, kreol bőrű. alig sír fürdetésnél is, öltöztetés is olyan szépen tűri, imádom. annyira látszik rajta h figyel, a hangomra megnyugszik...stb...

KépKép
dike

Judit,
Ugyanez pepitaban... Ma volt CTG, vegig porgott, meg nem allt szinte egy pillanatra sem :). Mehtevekenyseg kb nulla (20 korul volt, neha felment 30-ra is, egyszer volt 40 kozeleben, de ennyi).
Meg mindig 1 ujjnyira vagyok nyitva, a mehnyak abszolut nem rovidult meg, a vizsgalat alatt meg majd betojtam, ugy fajt...
Meretek, szivhang, flow tokeletes, kb 3,5 kg lehet most.
Szerdan ujabb CTG, es ha jovo pentekig semmi, akkor reggel 6-ra be kell mennunk es meginditjak.
Doki javaslata: porges, sok seta es szex.
Most a vizsgalat utan leginkabb csak fekudni vagyok, ugy egymagamban :).

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Lányok, ezek szerint rátok nem hatott a front? Én egész éjszaka alig aludtam annyira görcsöltem, azt hittem megszülök, de semmi szabályosság nem volt a fájásokban. Reggelre enyhült, aztán voltam dokinál, még mindig zárt vagyok teljesen, úgyhogy csak jóslók voltak. Jövő héttől mi is bevetünk mindent asszem...
20140503222551

Sziasztok!

Nálunk sincs még semmi. Vasárnap megyek a kórházba, akkor ügyel a dokim, aztán eldönti, hogy befektet-e vagy sem, attól függ, hogy alakul addig Juli helyzete. Hú csajok, nagyon nem bánnám, ha már túl lennék rajta. Ma olyan ideges voltam, mindenkit sikerült megbántanom a környezetemben :? .

Tinus én is nagyon vacakul aludtam az éjjel.

Dike ügyesek vagytok! nekem is Avent mellszívóm volt, először sokat használtam, szerettem, másodszorra Marcinál viszont szinte alig, nem volt hozzá erőm meg kedvem, és szépen beállt a tejtermelés, nem is kellett fejnem. Meg amúgy sem voltam egy nagy tejelő :) , bár mindkét gyereket majd 3 éves korukig szoptattam, de mindig pont annyi volt, amennyi kellett, nem álltak literszám a tejesüvegek a fagyóban.
A baba-mama ágy nem vált be? vagy végül nem vettetek?

Nammado köszi a megnyugtató, kedves szavaidat. Nem semmi történet.

Judit komolyan a 40.héten fordult be a babód? Na akkor van még remény. De tulajdonképpen tényleg mindegy, úgy lesz, ahogy lennie kell.

Mi eddig mindig kölcsönöztünk mérleget, méricskéltem és stresszeltem magam ha pár dekával kevesebbet mutatott, mint szerettem volna, így megfogadtam, hogy most NEM kérek belőle.

Hűű Lányok, már Andrejja és Judit is betöltöttétek a 40. hetet.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

kisbarack! megvettük, de visszavittük anno mert nem volt jó benne a matrac..nem is matrac volt egy kemény szar.

nagyon drukkolok mindenkinek, könnyű szülést kívánok!!

nem baj ha néha 7 néha fél 9re esik a fürdetés,attól függ h evett...:(????

KépKép
dike

Sziasztok!

Senki? :shock: Pedig mindig azzal a reménnyel lépek be, hogy gratulálhatok az újabb babushoz :lol: de majd legközelebb... :lol:

Na meg még mindig adósotok vagyok egy születéstörténettel is... ígérem az is lesz (előbb-utóbb) :oops:

Milán is édi-bédi jó kisfiú, egyenlőre még mindig eszik és alszik (tudom ez mindig nem lesz így) :D

Dike!
Egyáltalán nem baj! Mi is csúsztunk anno Dorkával is és nem lett semmi baja :D

Kisbarack!
Drukk hegyek Nektek! Remélem hamar túl lesztek rajta!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi,nagyon édesek a gyermekeid!

Úgy néz ki,h 16-án lesz a császár,előző nap kell befeküdnöm,ugyanazok a paraméterek miatt,mint Lehelnél,téraránytalanság,szűk csípő,még mindig zárt 3000es méhszáj,illetve az előző császár belső hegjei miatt biztonság kedvéért.Rám és a gyerekre a frontok nem hatnak:(

Andrejja,Migej már tényleg a finisben vagytok!!!

Kép

Kép
szemi_dévisz

Sziasztok!

Zsófi, gyönyörű kis csomag ez a Milán!!!! 8) Nagyon édesek Dorinával, milyen nagylányosan eteti... szuper segítség neked, gondolom..!!

csibe, sajnálom a hasfájást, a durva éjszakákat, a fiúk esélyesebbek erre, bár nekünk volt szerencsénk végighallgatni a szomszéd kislány (ikerház) többhetes sírását, szóval nem csak ők...

dike, egyre ügyesebbek vagytok, nagyon jó!!!!

Én csütörtökön voltam a klinikán, kezdtünk egy "fincsi" ctg-vel, hát majdnem elájultam ott feküdve, valahogy nem esett jól, rosszul helyezkedtem, közben meg nem akartam ficeregni. Mondogatta a csajszi közben, hogy nagyon szép, nagyon jó, közben másokat sorra küldött le áramlásra, hogy nem jó az értékük. Utána vérnyomást mért, 110/70. Oké.

Kép

Mivel volt még időnk, rácsörögtem a szülésznőre, hogy ráér-e, bekukkantanánk hozzá. Ránézett a ctg-mre, nagyon szép a méhtevékenység, de alacsony az érték, menjek csak le gyorsan én is egy flowmetriára!!! Még jó, hogy van szülésznőm, bakker, bár utána még mentünk a dokihoz is (a privát rendelőjébe), de akkor utána nyargalhattunk volna vissza megint a klinikára. Aztán persze a flowmetria tökéletes lett, de azért ez milyen már... :evil:

Doki: bementem, megvizsgált (ő nem szokott számokat mondani, mint pl 1111), de kábé olyan fejet vágott, hogy maga akár szülhetne is... Hogy pihenjek keddig, de tényleg, várjuk ki a 38. hetet, plusz ő pihenni szeretne a hétvégén. Legyintettem, hogy doktor úr, már ez van a 31. hét óta, nyílok, rövidülök, a baba feje lent rögzült, de ő nagyon hangsúlyozta, hogy de tényleg, itt bármikor burokrepedés lehet. Hát jó, én ugyan szülnék, de tudom, hogy kihal a klinika ünnep idején, legyen, nehogy aztán ne legyen bent pont az, aki kell. Aztán, ha mégsem indulna be, akkor 20-án még megvizsgál, és ha úgy áll a méhszáj, akkor be is indíthatja, vigyem a táskát is, legyen a kocsiban. (Házi feladat: 19-én szex 8) )

Mondjuk az nem vonz, hogy direkt burkot repesszen és telinyomjanak oxytocinnal, jobb lenne, ha magától indulna be, itthon, lenne időm ráhangolódni... úgyhogy keddtől nekem is pörgés, szex, cicibirizga, málnalevél, amit csak lehet, ha lenne fáskamránk, még fát is cipelnék :lol: :lol: :lol:

Viszont ha meg 20-a, akkor eleve jó helyen vagyok, nem kell aggódni, hogy hogy érünk be, ki visz be Szigetszentmiklósról a SOTE II-re, reggel bazi nagy dugó van nálunk is, Pesten is... Hogy dolgozik-e éppen a férjem, vagy otthon van velem... stb.

Kép Kép
kriszti0921

sziasztok!

kriszti!
nekem a lányom is írtó hasfájós volt.3hónapig alig aludtam.most ezt nehéz lenne
kivitelezni...
de tegnap este már megszélcsőveztük és szinte átaludta az éjszakát
utána.
szóval a puki,kaki miatt van az esti sírás,ordítás...

már én is azt hittem,h jöhetek gratulálni valakinek,de még mnidig senki...

andrejja,migej,kisbarack:hajrá!!!!

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára milli80 2011.06.11 16:14-kor.

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

kriszti! vessél be akkor minden praktikát, úgy ahogy írtad!drukk!!

nehéz éjszakánk volt, csak 3 órát sikerült aludnom, és egyedül voltam a picivel. de megoldottuk:)semmi se érdekel, de ugye nem baj, ha van olyan h fél 1 óránként ha nem tud elaludni cicire teszem?

fejés egyre jobban megy, ráéreztem, persze csak ilyen 10-20kat fejek, csak azért h kicsit több termelődjön:)

tegnap lemértem 2580 és 2500al hoztuk haza, védőnőt felhívtam at mondta nagyon jóóó!:) kedden majd el is tolom hozzá.

képzeljétek, hason aludt a babakocsiba délelőtt,kipróbáltam ezt is:) emeli a fejét, és jobbra, balra fordítja, nagyon erős egy legény komolyan.

most pedig amit már annyira vártam kint vagyunk a teraszon, babakocsiba alszik, én meg laptopozok!

apa reggel 9kor jött haza, most alszik, de az se érdekel!:)

aki teheti jelöljön be facebookon varsányi-winkler Tünde és láthat képeket Árminról, mert sajna ide nem tudok feltölteni, mivel mindet kicsinyítenem kéne, és nagyon sok idő.

KépKép
dike

anyának negatív lett a szövettan jupppppppppi:) nagyon jól van....spinningel ugyan úgy jön megy, semmi baja:)

KépKép
dike

de jó neked, Dike! én már nagyon türelmetlen vagyok...
20140503222551

Sziasztok!

Nekem is édesdeden alszik a bébim, Dorina pedig elment anyukámmal a Balcsira a tesómékhoz (de jó nekik), apa pedig dolgozik. Úgyhogy én is laptopozok egy kicsit :D

Dike!
Mindjárt jelöllek is 8)
Eleinte nekem is nehezebben jött a kézi Aventosból, de most már én is tudok picit fejni. Kb. 10-20 ml két ciciből, de az is valami...
Örülök a szövettannak is, hurrá! :)
Nekem Dorina volt, hogy fél óránként cicizett, aztán meg 5 órákat elaludt...

Engem is jelölhettek a facebookon Császárné Kovács Zsófia vagyok, az iwiwen pedig Császár Zsófi & Krisztián (apával közösen vagyunk fent).

Szemi, Kriszti!
Akkor már Nálatok is csak napok kérdése és újabb babák érkeznek, de szuper!!! :lol:

Valaki esetleg nem tudna új babás táblázatot készíteni? Én hülye vagyok hozzá...

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Én is jelöltelek Titeket :wink:

Csajok de jó, hogy már ott pihegnek mellettetek a picúrok.

Dike az elején nálunk is gyakran szopiztak a gyerekek, és volt, hogy félóránként szivattyúztak :) , ne aggódj!!
Örülök nagyon a jó szövettannak.

Csibe köszi a drukkokat!!

Kriszti a méhtevékenységed nem semmi, nekem totál egyenes.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Talán én leszek a következő, mert folyik a vizem. :) Fájás nulla, ill. valami gyenge izé, 18 h-ra kell bemennem.
Majd jelzek, ha megvagyunk.

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs

migej, drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++

Kép Kép
kriszti0921

Migej nagyon drukkolok, hogy könnyen túl legyél rajta.

Tényleg nagyon sokan vagytok még, akik visszavannak. Kitartás mindenkinek.

Mi ma voltunk először kint sétálni, eddig a hülye idő miatt nem mertünk nekiindulni. Babakocsi lekerült a tárolóba (társasházba lakunk), remélem nem lesz baja. Elvileg csak kettő család használja ezt a részt.

A szopi-fejés dolog nálam is gond. Úgy tűnt egy-két napig, hogy nem elég a babának az egy cici, így átrakom a másikra is, de így meg felborult a fejési rend. Úgy csináltam eredetileg, hogy az egyikből evett, a másikat fejtem. De most aztán azt sem tudom, hol tartok. Hol fejek, hol nem. Éjjel is következetes voltam, de most a nővérem azt mondta, hogy hülye vagyok, inkább aludjak. Ha kelek akkor meg ömlik a tej, és nagyon fáj is addig, amíg egy jó adag ki nem jön.
Nem tudom mikor találom meg végre az egyensúlyt.
kubi

Judit nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

migej, drukkolok :)

Nekem egész nap fáj a hasam, de szinte folyamatosan, én még tuti nem szülök egy darabig :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

sziasztok!

migej!
mennek a drukkok!!!!

kinek ír migej?

fejés:
nekem a védőnő,amikor megkérdeztem azt mondta,h azt a cicit fejjem le,
amit éppen kiürített...
Benett már 100akat eszik és kb 40-60at sikerül még lefejnem szerencsére...

Kép
Kép
csibe83

Migej, de jo! :) Konnyu szulest kivanok!

En meg itt rotyogok magamon, lassan elmondhatom, hogy igy lesznek az elsobol utolsok, mint en itt a Babaneten :). A vegen tenyleg mindenki megszul, mire ez a kolok is ki szandekoznik bujni. Itt meg mindig sehol semmi, eltekintve attol a kb 10 darab mehosszehuzodasrol, amit ma ereztem egesz nap.

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Migej! nagyon nagyon drukkolok!

nekem is azt mondta a védőnő, ha azt fejjem le amiből szopizott,de én max ilyen 20kat fejek, tudnék többet de abba hagyom.

KépKép
dike

Migej!
Hajrá!!!!!!!!!!!!!!!!! De talán már meg is vagytok! :wink: :wink: :wink:

Csibe!
Mennyit eszik Benett?????????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Milán mégcsak 60-nál tart, igaz ő kisebb...hát van étvágya a fiadnak!

Andrejja!
Hát én elmondhatom magamról...június 23-ra voltam kiírva...most meg örülhetek ha nem zavartok át a májusi topikba :wink:
Szóval utolsókból első lettem :D

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Nekem a középmezőny is megfelelne, csak történjen már valami :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Nahát, lemaradtam itt a tegnapi nagy eseményekről. Migej, gondolom már késői a drukkom, várjuk a híreket!

Nekem jóslóim vannak gyakran, semmi több.

Na, lehet én is megkereslek benneteket a facebookon.
20140503222551

Hazaengedtek a kórházból, nem kell befeküdnöm, Julcsi befordult fejvégűbe. Őrület egy nőszemély :) . A méhszájam 2111, szóval bármikor bármi lehet, de ezzel még húzhatom is néhány napig.

Többiek??

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Kisbarack!

:D :D :D :D :D Mondtam én! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi most mond meg 8) ... És mivel instabil a gyerek, igazából nem is foglalkoznak velünk ebből a szempontból, amig be nem indul a szülés. az akkori helyzete lesz mérvadó.

Mi lehet migejjel??? lehet, már babázik. 8)

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Haho,

itt tovabbra sincs tortenes. Lassan elkopik a jarolap, annyit suvickolom. Vasaltam, foztem, konyhaszekrenyt pucevaltam, felmostam, teregettem, ferj-hajat vagtam, hogy minel tobbet legyen fuggolegesben, de semmi.
Most arra koncentralok, hogy legkesobb jovo penteken meglesz, addig meg mar csak 5-ot kell aludni.

Kisbarack, orulok a jo hirnek :). Hihetetlen, hogy meg mindig tud igy forgolodni! :)

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Andrejja elkopik a járólap....stb :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is levágtam a fiúk haját.

A "mond" természetesen "mondd" :oops:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Hat valami megis van... vagyis volt (?), egy oraja kb 10perces, fajdalmas osszehuzodasok mellcsopogessel egybekotve. Mostanra ritkul az egesz, szoval asszem, csak joslok, de mar ezt is nagyon pozitivnak elem meg...

KépKép

KépKép

KépKép
andrejja

Egy újabb várakozással telő nap... váááááá :lol: :lol: :lol:

Kép Kép
kriszti0921

Látom mindenki egyre türelmetlenebb... Hát igen, minden nap egy örökkévalóság. Nekem állandóan vannak jóslóim, de hát ez még semmi...
20140503222551

Én is tűkön ülök, ráadásul rettenetesen vacak éjszakám volt, fájt a hasam, nyűgös voltam, semmi nem volt jó. De nem méhösszehúzódásaim voltak, hanem úgy folyamatosan fájt a hasam.

Andrejja ezek tényleg jó jelek :wink: . Azóta semmi?

Lányok végül miben vittétek haza a babákat? mennyire öltöztettétek fel őket? ...és otthon miben vannak?
Még nem volt nyári gyerkőc a családban :) .

puszi Mindenkinek és KITARTÁS!!!!!!!!! Kinek ezért, kinek azért :lol:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Nammado veletek mi van? Rég hallottunk felőletek.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

csajok mennek a drukkjaim mindenkinek!!!!!!!4

sziasztok!

tegnap elmentünk anyósékhoz 10km, ebédeltünk, az alatt ő aludt a babakocsiba, szopiztattam és jöttünk haza, jó volt kiruccani:)

huu csajok nagyon fárasztóak ezek az éjszakák, van h elsírom magam, kb 2,5 óránkén eszik, de ugye 20-25 percet, aztán 10 perc minimum büfi, tisztába tevés, szóval én kb 1, és másfél óránként kelek....azt se tudom néha hol vagyok....

most békésen alszik kint a babakocsiba:)

vérzett a köldöke ugye nem baj? védőnő szerint nem...:(

kicsit piros pöttyös a lába hajlatában..mitől?

ugye nem baj, ha régóta csuklik, h szoktam neki jana vizet adni cumisüvegből?szépen elfogadja, és a csuklás is abba marad.

mibe öltöztessem ha kint van..süt a nap nagyon meleg van..legalább is nekem. most egy hosszú ujjú bodyba van és ujjatlan rugiban...sapi nem kell ugye ha a szél se fúj?

KépKép
dike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: