Kispocok!
Felhívtam a körmösöm (aki egyébként 7 év körmözés alatt magasan a legjobb, legtechnilásabb volt, és sose volt gond a műkörmömmel nála, az előtte lévő kb. 6-8 körmössel viszont mindig volt bajom

), szóval ő azt mondta, hogy a gel-lack lehúzás csak, elsősorban a körmösöké, másodsorbana vendégeké, de menjek el hozzá, csinál nekem egy sima pedikűrt, szépen kilakkozza, és ráhúz egy vékony réteg zselét, higgyem el, így sokkal tartósabb lesz, mint egy sima lakkozás. Szerdán elmentem, megcsinálta, szép lett (bár én szebb franciát festek

), aztán hazajöttem, főztem egy tökfőzeléket (anyósomnál termett kapor, és most rákattantam

), meg petrezselymes krumplit baconbe tekert csirkemellel, és voilá, eddig bírta a körmöm

. Értsd: kb. 3 órát

. Egy-egy helyen felgyűrődótt, vagyis inkább felvált, és le lehetett húzni egyben. Kétezerötér'

. Szóval most megint saját lakkozás van rajta két napja, hát kíváncsi leszek

. Pedig nálad meggyőzött a kéthetes gel-lack, lehet mégis megcsináltatom, de hol...?
Igen, kénytelen vagyok most kezdeni a tornát, mert ez a fulladás nem állapot, és a nyugtatón kívül ezt javasolják rá (feszült, stresszes meg nem vagyok, minek szednék nyugtatót...). Amúgy a másik topicban többen is mostanában kezdik a terhestornát, elvileg első trimeszterben nem is szabad. De ne vmi fogyasztós-aerobicosra gondolj (ezért nem is nagyon fogom firtatni a RubintRékásat), hanem inkább vmi pilates-jellegűre a tartásom, a hátam, miatt, meg vmire, ami kicsit felviszi a pulzusom, meg hátha javítja az állóképességem, mert ha ilyen nyominger leszek, nem tudom, hogy fogom elbírni a végén

. Épp tegnap mondtam a Ricsinek, hogy kicsit örülök is, hogy most a fulladás rákényszerít a mozgásra, mert amúgy rohadt lusta vagyok, és ez nem normális, hogy évek óta nem mozgok semmit

.
Amúgy elővettem a régi szopipárnát (kifli alakú, és bazi vastag), és nagyon jól aludtam vele, mert nem dőlök rá a pocakomra, így nem "nyomódik fel" a méhem

.
Boo!
A te hátadra is a tornát írják, akármikortól!

Azért nem írtam, mert pont rákezdtél görcsölni

, de a visszerekre, sőt még a lábikragörcsre is jó

. Találtam egy tornát, ami kifejezetten ezekre a panaszokra van, és egy klinikai gyógytornász állította össze

. (Mondjuk én jóól nem azt fogom csinálni, mert ilyen panaszaim nincsenek

), de amúgy a "9 hónap" című kismamakönyv is azt írja, hogy mozogni kötelező terhesen, csak ezt nem nyomatékosítják eléggé, és hogy a panaszok zöme ennek hiánya miatt van, de legalábbis orvosolható bármilyen mozgással (ahogy írtam a hátfájás, végtaggörcsök, légszomj, székrekedés, álmatlanság...). Botondnál én sem csináltam semmit, és jóó fosul is voltam a végén

. Eddig halogattam, aztán meg úgy voltam vele, hogy "óóó, már késő"

, de fokozatosan sose késő a könyv szerint sem, sőt, csak nem szabad most hirtelen a maratonra gyúrnom, vagy a kockás hasra, de azért egy-egy háztömbkörnyi séta, csak nyugdíjas hajlongás igazán rámfér (merthogy még ennyit se mozgok

)

.
Persze ha keményedek, vagy szúrfájnemjó, akkor nem fogom forszírozni, tunyulok tovább

. ÉS általában a lelkesedésem nagy, de a kitartásom lóf@sz, szóval meglátjuk még mi lesz ebből
Tike!
Jóhírekhez juhuuuu

!
Mit húz össze?!

Én hallottam már, hogy van aki császár közben egy füst alatt megcsináltatja a hasplasztikát (persze ahhoz külön sebész is kell), de közben mindenhol azt olvasom, hogy min. egy év teljen el szülés után.
Nálad mit tud csinálni? Mindjuk nekem nem dülled(t) ki (csak amennyire előtte is

), viszont "megnyúlt, megereszkedett" egy kicsit

.