A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Üdv mindenkinek!
Ma voltunk D-nél,mi majd csak Aug 2-a után kezdhetünk.Mi is elmegyünk nyaralni Törökországba,már többször voltunk ott, s nagyon jó volt.Én jövőhéten elmotorozok Szlovéniába,Olaszországba,a páromtól kapok kimenőt,s a haverokkal gurulunk pár ezer kilométert :D .Olvasni fogom az oldalt,mindenkinek sok sikert kívánok!
zs76

szélkisasszony hajrá!!!!!!! Szélcsikó már szépen benned van megtapadva!!! Woodoo varázslat indul: huss mindenféle rossz dolog! bimm-bamm-bumm :twisted: :P :lol:

zs76, vigyázz a motoron és jó száguldást!

örülök h jól vannak a kismamák és a babucik is! A többieknek is sok pihit hétvégére és jó kis kertészkedést, vendégvárást, motorfutam nézést :)!

én is szívesen küldeném DévaiI-t és az egész csapatot nyaralni, a tavalyi év is elég kemény volt nekik! Virtuálisan már a KArácsonyt is így kívántuk, de szerintem kevesek vagyunk ehhez :((

hát a mai szénhidrát nap isteni, a csokiszelet már lecsúszott, sőt mivel az ebéd elmaradt, így arra gondoltam hogy amikor megjön a párom az övének a fél szeletét is kikönyörgöm :lol:
A nagy változások napjai vannak, így levágattam a hajam, most van egy 30 cm-es copf a táskámban :) Egyébként volt valamilyen pletykalap a fodrásznál címlapon Liptai Klaudiával, így arra esett a választás és valóban sikerül, pont olyan a hajam mint az ujságon lévő.

hétvége: szombat shoppin (nálunk ez nem kimondottan vásárlást jelent, hanem nézelődést, mászkálást kedvenc boltjainkban), majd vasárnap jönnek párom babát váró huga, hogy megkapjuk az esküvői meghívójukat (a rosszindulatú irígység csak az olvasó miatt van, én nem úgy írtam :wink: - dehogynem :? !
és biztosan lesz egy kis lusta pihizés és esti nagy séták (mi még nem tartunk a futás fázisnál)

szép estét mindenkinek
kisalag
Fót

Sziasztok
Szélkisasszony
Köszönöm szépen a csíkos tesztet,remélem kaptál is... :wink:
Mikor tesztelsz???
Várom ám a csíkos tesztedet!!!
:wink: :lol:
Kretty
Ugye-ugye,hogy nem kellett leállni!!!Juhé,és már jön is a baba hozzátok!!!Kitartás!!! :wink: Hűha,egy kicsit meglepődtem...milyen aranyos képet sikerült feltenned!!!Ezek a nyuszik szerelmesek?!De jó nekik!!!
Borgomorgo
Üdv közöttünk!!A csajok mindent elmondtak neked,amit apánkról tudni kell!hamarosan neked is lesz egy Dévais babád!!!
Barika
Hát jönnek a tünetek úgy látom....de nem baj aludjál csak, sok pihi és gyorsan elrepül ez az idő,élvezd ki minden pillanatát...szép lehet a terhesség.

:wink: :lol:
Zsuzsi
Hála Istennek nem lehet méhen kívüli!!!
Viszont szomorú vagyok,hogy nem sikerült...de majd szeptemberben!!!! :wink:

Nyuszika
Hogy vagy?!Látom már be léptél a 38 hétbe,már nem sok van hátra!!!
Kriszto
Hát megérkezett az ugrálós tigris is!!!Csodás,és végre indulsz is!!!
:wink: Hú,de lassan jutottunk el idáig,de nagyon örülök!!! :lol:
Légy szíves írd át a táblázatban,hogy inszem, július vége kezdés.
Zafir
Hol vagy?
Hiába nézem ....eltűntél,gyere légyszíke!!!

Nem is tudom kit hagytam ki,amikor ilyen sokat írtok alig bírom követni,jó sokat termeltetek!!! :lol: :lol: :lol:

Velem semmi különös nem történik,lefoglalom magamat...nem akarok még gondolni sem okoska apucira... :roll: :oops:

Hát lányok ki leszek tiltva már látom,mert megint hoztam nektek valamit,vegyetek!!

Somlói galuska

Kép

Sajtos pogácsa
Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kisalag. :lol: :lol: Nem semmi, hogy levágattad a hajad! De biztos nagyon klasszul nézel ki!Lehetne minden nap szénhidrát nap és úgy fogyni.....miért nem ez az egészséges étrend része? Szupik lennénk...... :lol:
Kagyló, megelöztelek! :lol: :lol: Én már ettem ma somlóit! :lol: :lol:
( Hétfőtől diétázom, addig végig eszem a kedvenceim.....szerintetek 3nap hány kilót lehet hízni? :lol: )
De a sajtos pogiért csurog a nyálammmm....ezt nem ér! :lol:

KITARTÁS MINDANNYIUNKNAK!
kellemes hétvégét! pusszancs.
emerenc

Emerenc, én 3 nap zabálás alatt képes vagyok +2 kg-t produkálni... Nem csak most, alapból...............

Kagyló, nem a 38-ba léptünk, hanem a 38. már betöltöttük és a 39-ben vagyunk..... Durván hangzik......
De hiába könyörgök ennek a lánynak, hogy jöjjön ki, nem hallgat az anyjára, sem az apjára.... :lol: Ennek örömére ma délelőtt sütikét kreáltam, mostam, majd elmentem busszal a Mammutba, onnan haza, szóval ahhoz képest, hogy 12-13 nap múlva elérjük a hivatalos időt, igen aktív vagyok.

Kisalag, én is csináltam anno többször is a 90 napos kúrát, nekem bevált, és szerettem, kivéve a gyümi napot. Bár most annyira rá vagyok kattanva a gyümikre, hogy még azt is örömmel csinálnám :) Hajrá, biztosan eredményes diéta lesz!!!!!!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Kagyló!
Nagyon igazad van, elképesztően hosszú ideje várunk megint, egy normális nőnek már a 2.ciklusa lenne, én meg itt a 40. napon még csak várok...
Hmmm.somlói , a férjem egyik kedvence. Nagyon jól néz ki.

Nyuszi!Kisalag!Emerenc! Igen, igen a három napos kajálás 2-3 kg is lehet, ismerős. Nálam most az a periódus van, hogy hétvégén eszem rendesen és kb szerdáig utána koplalok, hogy a plusz 1 kg visszamenjen.. ezért is megy lassan a fogyás, de azért megy. :wink: :wink: Jobb lenne, ha a fogyás menne jobban és nem a hízás.

Emerenc! Hova fogyókúrázol? Szerintem nincs rajtad egy deka felesleg sem, vagy rosszul emlékszem?

Kretty! Én úgy örülök neked, hogy mész tovább.. ennek most már csak jó vége lehet.

Zafír!!! Hahóóóóóóóóóóóóóóó, hol vagy???

ZS76!Nagyon jó motorozást neked! De tényleg óvatosan! NAgyon szép helyekre mész. És Törökország és biztos csodajó lesz. Aztán jöhet a kis Zsbaba.

Kisalag! Nekem nagyon tetszik Liptai új haja, biztos klasszul nézel ki, kell az újdonság jót tesz az ember lelkének nagyon! Holnapra kitartás és azért ma még csússzon egy kis csoki. Ha jól emlékszem kötelező este az étcsoki. :D

Szép estét mindenkinek!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

De jó sokat írtatok egy nap alatt. :-D

Kretty: Örülök, hogy végül itthon maradtok. Hajrá tüszőcskék.

Szélkisasszony: Elhiszem, hogy ideges vagy. Én a tesztelés előtti éjszaka nem is aludtam, alig vártam, hogy emberi idő legyen, és tesztelhessek. Nagyon szorítok én is az A verzióhoz, és várunk reggel a pozitív teszt képecskéjével.

Kriszto: Élvezzétek ki még a kertészkedést, amíg lehet, mert nemsokára ne lehet ám nagy pocakkal gyomlálni. :-(

Bari: El sem tudod képzelni, hogy mennyit jársz a fejemben. Remélem nem csuklasz egész nap. Mindig azon gondolkodom, hogy vajon mi jót csinálsz. :-)

Nyuszi: A Mammutba elbuszoztál? :shock: Hát nem vagy semmi. Én valószínűleg nem mernék már kimozdulni... Én is üzenem Dorcikának, hogy mostmár itt az ideje, hogy előbújjon.

Nene: De jó, hogy ismét tudsz jönni, már nagyon aggódtam miattad. Örülök, hogy a lakásfelújítással is ilyen jól haladtok. Kitartást kívánok!

Kagyló: Nyamiiii. De jól néz ki. Te aztán nem vagy semmi. Minden nap sütsz valami finomságot? Vagy csak nekem tűnik így? ÚÚÚ, de jó lenne enni egy kis somlóit.

Kvzsuzsi: Örülök, hogy a méhen kívüli terhességet sikerült kizárni.

Katapetra: Nagyon jó szórakozást kívánok neked! Ismét eltelt lassan egy hét. Már mindjárt túl vagytok a felén.

Csuti: Nagyon-nagyon gratulálok a 3 lányzóhoz. Nem semmi. Elhiszem, hogy a párod sokkot kapott. Bocsánat, hogy ilyet mondok, de el sem tudod képzelni, hogy mennyire irigykedem. :oops: De jó is lenne 1-2-3 leányka.

Ági: Én i jó vonatozást kívánok nektek. A gyerkőcök biztosan nagyon fogják élvezni.

Monilla: Drukkolok nagyon, hogy a kontrollon jobb eredményt kapjatok, és ne kelljen gyógyszert szedned. Vagy azt mindenképpen kell?

Leeda: Ti hogy vagytok? Hogy haladtok a talpmasszázzsal?

Zs76: nagyon jó nyaralást kívánok nektek. Biztosan nagyon jól fogjátok érezni magatokat, feltöltődtök egy kicsit, és ti is újult erővel tudtok belevágni az újabb stimuba.

Azt hiszem, hogy kicsit hosszúra sikeredtem, de hát így jár az ember, ha ritkábban tud csak jönni. Még egyszer bocsi!

Puszzantok mindenkit!

Mné
mné

Nyuszi, kíváncsi vagyok meddig maradsz még egyben! Én azt mondom, jovő hét szerdán meglesz Dóri baba! :wink:

Krisztó, most nézem csak iwiwen, hogy Békéscsabára jártál suliba. Nos, kicsi a világ, mert én is! :D

Kagylóóóóó, ez nem ér! én is akarok ilyet enni!!! Bevallom őszíntén, az utóbbi napokban nagyon (de ez titok és nem mondom el D-nek) ellinkeskedtem a húsevést, pontosabban mindent ettem,csak húst nem... :oops: No de D-t sem kell félteni, rafkósan elküldött ma vérvételre és természetesen összfehérjét is nézetett. :roll: Remélem hétfőn nem fog letolni! :wink:

Szélkisasszony, holnap reggel még fel sem kelek, de már a fórumot nézem!!! Jajj, naaaagyon izgulok és drukkolok!!!!!!

Zs76, ma láttalak bennetekt D-nél! :wink:

És D tényleg nem megy nyaralni, ma megkérdeztük tőle, azt mondta csak egy-egy péteket vesz ki, mert kisdoki már nagydokivá nőtt és egyedül is tud dolgozni!
Vendég

Kretty! Melyik suliba jártál? Én ott születtem és ott is éltem 18éves koromig, aztán jött az egyetem... és itt ragadtam... na de lett egy csodaszép életem és egy igazi társam. most már jöhetnének a gyerekek :evil:

kriszto

kriszto82

Juj ez jó, szerintem Dóri jövő hétvégén jön világra... többiek szerintetek? :lol: :lol:
És szerintem Nene babócája hamarabb...

Nagyon-nagyon izgi, de jó is lesz nektek! :D :D :D

kriszto

kriszto82

Hugonnaiban érettségiztem, én csak 4 évig laktam Csabán. De éppen most lesz az osztálytalálkozóm, júliusban, és akkor ismét megyek! :D

Szerintem Dóri születik hamarabb!!!!! :D
Vendég

Sejthettem volna.. egészségügyi suli.. :D :D

kriszto

kriszto82

Kriszto, Kretty, kicsi a világ :lol: Olyan izgik az ilyen kapcsolatok :lol:

Kagyló, nyami-nyami asszem ebben a sorrendben el is tudnám fogyasztani :lol: Nagyon sajnálom,h olyan messze laksz :roll:

Nyuszi, akkor én a 7. hétbe léptem? :shock: Egy héttel előrébb számolják vagy hogy van ez? :oops: Téééényleg, kapunk pocakfotót?

Zs76, jó motorozást, vigyázz magadra!!!

Kisalag, húúúú bevállaltad??? Hidd el nagyon jól fogod érezni majd magad az új hajaddal. Én még mindig nem bántam meg! :lol:

Mné, mikorra nem várod pirit? Mit csináltok a hétvégén?

Kretty, jujuj ez bukta közeli :roll: Egyszer nálam bepróbálkozott, és eszi a húúúst szöveggel, én meg mondtam neki,h gondolom a vérképből látja,h milyen becsületesen eszem és mondta is,h igen-igen...lehetetlen átverni :roll:

Dórit illetően hétfőre vagy péntekre tippelnék :lol: a kisfiúkra azt mondják lustábbak (bocs Nene) :lol:

Csajok, beszéltem Zafírral! Sokszor puszil mindenkit és nagyon drukkolok mindenkinek,h mihamarabb babás legyen. Ő most egy jó darabig nem jön közénk, mert szeretné a lelkét helyre tenni és csak úgy tudja,ha távol marad a topiktól, de sokat gondol ránk!!!Majd,ha tudok mindig hozok infót róla :wink:
Zafírom, tudom,h olvasni sem olvasol minket, DE nagyon drukkolunk,h minden rendben legyen és pár hónap múlva a zebrás teszttel jelentkezz!!!

Jó éjt mindenkinek!
Bari

bari6

Bari: Hogy mikorra nem várom pirit? Jó kérdés! Ha jól számolom, akkor június 19-re. Még kb 2 hét. :wink: De ha mégis beköszönt, akkor nincs mese, mostmár nem fog tudni lerázni apánk. :-D A vérvétel eredménye pont a körül lesz meg, a tüdőszűrőt kipipáltam, és hétfőn megyek EKG-ra, mert nincs főnököm hétfőn, így megengedem magamnak, hogy egy inci-fincit késsek a melóból, úgyis rengeteget túlóráztam a héten.

Én valahogy úgy érzem, hogy Dóri maradni fog még, és nem születik meg a héten, csak a rákövetkezőn. Bálint pedig még tovább fog maradni. Bár, ha Nyuszi nem kíméli magát, akkor bármi előfordulhat. :wink:

Szép estét kívánok mindenkinek!

Mné
mné

kismamik e kell, hogy szomorítsalak benneteket a terhességi szenilitás utána is megmarad!! :lol: TAPASZTALAT!!

Na a gyerekek úgy örültek a nagy vonatpályának. Jó sokat játszottunk.

Ja remélem lassan elmúlnak a betegségek, hogy itt a jó idő. Ja most a térdük van szarrá verve a manóknak. A gondozó néni megnyugtatott, hogy hogy ennél még csúnyább is lesz. :-) persze a fiúk lába a csúnyább.

gyűmölcs ímádom. Én ma cseresznyét és sárgabarit vettem a gyerekeknek, Viktor persze még meg sem nyalta, csak vágta az arcokat.
kagyló a somlóidra biztos rávetette volna magát! Az édesség az mindig csúszik neki. Ma vacsi után pl szaladgált a lakásban az üres tányérral, hogy látjátok mindent megettem, mit kapok!!!! Mondom neki majd megtudod, erre jön a válasz, hogy én mindent megettem. :-)

Na szép éjjszakát végre mind a 3 gyerek elaludt.

Nyuszika legyen szerda délelőtt, és akkor átmegyek anyukámékhoz, és a szomszédból drukkolok majd! :-)

Ági28

bocsika gyümölcs és imádom. ( csak sötétben írok)

Ági28

Itt vagyok!
Jó reggelt minden kedves fórumozónak!

A helyzet az, hogy van egy halovány második csíkunk! :lol: :lol:
Szégyellős ez a gyerek, na!
A képet igyekszem majd feltölteni, de rá kell nagyítani, hogy látszódjon. :oops:
Szóval Szélúrfi veszi a következőt (szűz kéz alapon) és holnap reggel újra.
De azért nagyon bízunk benne, hogy lesz ez erősebb is!
Még nem merek nagyon örömködni azért.....

Majd még jövök!
Mindenkinek szép hétvégét!!!!
szélkisasszony

Szélkisasszony!

Igen, igen, igen! HA egy cseppet szárad, jobban fotózható és jobban is fog látszódni hidd el, DE a csík az csíííííííííííííííííííík. tudtam, tudtam, tudtam, tudtam..... juhééééééééééééééé

Jól indul a nap. Iszonyúan szorítunk tovább és remélem hamarosan hangosan is örülünk majd Nektek! Addig pedig maradunk mind csuriban :D :D :D
vigyázz magadra! Jó pihit a hintaágyban! Apának pedig jó munkát...

kriszto

kriszto82

Szélcsíkó: HAJRÁ! hAJRÁ! :lol: :lol:

Kriszto aranyos vagy! Egy deka felesleg nincs rajtam! he,he :lol: :lol: puszi, drága! :D

Olyan jó, hogy pozítivan kezdődik a nap! Elég a rossz hírekből!

puszi! Szép napot! Mi úgy döntöttünk ma megnézzük a macikat! :lol: :lol:
emerenc

Kriszto: :D :D Köszi! Te aztán valóban nagyon sportos vagy! Ilyen korán fent lenni...
Emerenc: Köszi neked is! csak nem Veresegyházára mentek? A farkasokat üdvözöljük!!!

Zafír: remélem, azért jól vagy! Drukkolok nagyon!

Kretty: Köszi neked is! Micsoda képességek! Alva fórumozás!!! :lol: :lol: :lol:
És egyébként meg ejnye-ejnye. De remélem, D nem lesz nagyon szigorú! Nagyon drukkolok!!! És majd a babával mentek Indiába!

Kisalag: nagyon köszi a woodoo varázslatot! Még egy picit kérhetek? Nem vagyok ám telhetetlen, dehogy! :oops: :lol: :lol: És kitartást a meghívó átadásra! Nem könnyű, de erős vagy!!!

Zs76: jó utazást neked/nektek!

Kagyló: majd a szép erős csíkos tesztből küldök neked egyet, jó?? Legalább neked ne kelljen parázni. :wink:
szélkisasszony

Meg alig látok, de amit latok az szupeeeeer! Gratulalok
Vendég

Szélkisasszony,
gratulálok! :D :D :D :D és várjuk a fényképet! :lol: :lol:
leeda

Szélkisasszony, juppppppiiiiieeeee! Gratulaaa! Várjuk a kepet!!! Kriszto tud valamit :lol: :lol: :lol:

bari6

Na ezért érdemes volt babanettel kezdeni a napot :lol: :lol: :lol: :lol:
Szélkisasszony,ezaz, meglesz az a csikó :lol: :lol: :lol: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
képet kérünk.
kretty,kriszto,
nekem is van Békéscsabai kötődésem :lol: :lol:
katapetra,Ági
Csatlakozok,én is Kőbányán lakok :) :)
kagyló
Ezek a szuper képek a hamikról :) isteniek.
zs76
Jó utat,és vigyázz magadra :arrow:
borgomorgo
Üdv itt nálunk,a legjobb helyen vagy.
emerenc
puszillak,remélem jól vagy.
nene,nyuszika
lassan elkezd keringeni a gólya a ház fölött :lol:
Kép Kép :lol: :arrow:
Puszi mindenkinek,és nagyon szép hétvégét!!!!!

szurikáta
szurikáta56

Szélkisasszony: Jaj de jó hírek! Hiszem, hogy lesz ez még erősebb! Én is nagyon jó semmittevést kívánok neked, de az urad se hajtsa túl magát ebben az iszonyú melegben!

Pusza:

Mné
mné

Szélkisasszony :!: :!: :!: Hurrá!!!!!!!! :lol: :lol:
katapetra

Szélkisasszony hajrááááááááááááááááá! :-)

Ági28

Szélkisasszony :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
monilla

Szélkisasszony, csudajó hírek!!! Jajjj nagyon szurkolok, hogy erősödjön még jobban!!!!

Barikám, hogy érzed magad?

Kretty, India megvár :wink: nagyon örülök ám!

Kagyló, nem ér ilyen nyálcsorgatós-étvágygerjesztő képeket felrakni....D. nem engedi a kismamaiknak a hízást! :)

Hogy bírjátok a meleget? Én ma reggel elájultam a piacon... :roll: :roll: még szerencse, hogy a párommal voltam, és vigyázott rám.
Vendég

Poszi, huh gondolom jól ráijesztettél a férjedre...Remélem már jobban vagy!
Én általában de-t kergetem a vérnyomásomat, mivel nagyon alacsony, így álmosabb is vagyok sokkal. Egyenlőre amúgy csak olyan rossz közérzet érzésem van és az inkább de-t.
Ami a meleget illeti, gyűűűűlööölöööm (bocsi napimádók) ki tudnék egyezni egy 20-25 fokban...na de az csak egy álom. Amúgy igyekszem úgy kikerülni,h délelőtt és este megyek ki :roll:
Tőled nem kapunk pocakfotót?

Nyuszi, Nene, hogy vagytok?

Szélkisasszony, várunk a képpel!

bari6

Sziasztok!
Ne haragudjatok, csak most mentek el a barátaink.
A képen alig látszik a második csík, így nem lenne sok értelme feltenni. De a holnap reggeli (remélhetőleg) már vastagabb csíkosról teszek fel képet.

Poszi: de ugye minden rendben?? :shock: :shock: Ne ijesztegess!

Nagyon köszönjük mindenkinek a drukkokat!! Holnap jövök!
szélkisasszony

Sziasztok!

Szélkisasszony, annyira szuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szépen, csendben gratulálunk :lol: :lol: :lol:

Aranyosak vagytok a nagy tippelgetésekkel :) Én azt támogatnám, hogy most azonnal jöjjön ki!!!!! Már be is mentem a szobájába, hogy hátha ihletet kap, hogy élőben is megnézhesse pl. a falimatricákat.... Vagy mindig elmondom, hogy most odabent milyen kicsi helye van, kint pedig várja egy 70x140-es ágyikó.....

Ennek ellenére a mai NST szerint Dóri köszöni jól van és baromira nem akar kijönni............ Pedig annyira szép görbéket láttam, de kiderült, az semmi.................

Mi is tippelgetünk folyamatosan: Apa mostani tippje, kedd, enyém hétfő, Anyósom ragaszkodik a jún. 23-hoz (ami már a betöltött 41. hét.......... , sosem értettem ezt honnan szedte, de tántoríthatatlan). Anyukám meg jövő szombatot mondja........ Látszik, hogy Apával mi vagyunk a legtürelmetlenebbek.... És persze Lornak volt igaza, ülhetek én a buszon, csavaroghatok a városba, sőt, ma Tatabányán is jártam, de nem mi döntünk.......

Ma, főleg estére, kifejezetten nyűgös lettem, sehogy nem jó, ha ülök, a hátam fáj, ha állok, akkor a hasamon a bőr feszül...... NYŰŰŰŰŰG........

Bari, igen, ha megkérdezik, hány hetes terhes vagy, akkor hivatalosan azt kell mondani, amit betöltöttél, de alapból az azt jelenti, hogy betöltötted már a 6. hetet, azaz a 7-be léptél. Jól hangzik, mi ? :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Nyuszi, én átvenném a nyűgödet!!!! és mindenki másét is csak legyen babám végre!
Vendég

Kretty! Néhány nap és lesz!! 3-4hét múlva pedig teszt és uhu is megmutatja majd nektek, hogy igenis ott van!!!!!! :D :D

kriszto

kriszto82

Nyuszi! Anyud is jövő hétvégét mondja, mint én. DE én annyira azt kívánom, hogy ha már szeretnéd és egészen biztos vagyok benne, hogy "könnyebb" is lenne -főleg ebben az irtó melegben- neked, akkor én nagyon-nagyon szorítok, hogy a kishölgy meggondolja magát és hamarabb jöjjön világra.

Nene, te hogy viseled a meleget?

kriszto

kriszto82

Nyuszi,ha lehet hinni az időjárásnak, akkor péntektől jön a változás :lol:
Kép szóval kitartást!!!
Én nem vagyok egy nagy matematikus, de a férjem is elmagyarázta a heteket :oops:

Kriszto,ha Dóri születését pontosan megtippeled, akkor tuti Boszinak foglak tartani :lol: :lol: :lol:

bari6

Sziasztok!

Szélkisasszony: gratula!! most még csak csendben! de reméljük, hogy pénteken már hangosan is lehet!!!

kriszto, bari: üdv a wiw-en és a FB-n! :lol:

zs76: jó utat, jó pihenést és vigyázz magadra!

kisalag: kitartás Neked a 90 naposhoz, én is csináltam ezt az esküvő előtt, nekem bejött, lehet, hogy most is megcsinálom, a szeptemberi stimuig pont van annyi idő! :)

kagyló: ezt tényleg nem ér, hogy te ennyi finomságot hozol nekünk! Mikor meglátom ezeket a képeke, már szaladok is nyitom a hűtőajtót! :)

emerenc: én 3 nap alatt képes vagyok 3 kilót hízni, ha arról van szó, hogy ennyi kell! :wink:

Kriszto: ez tényleg nagyon durva, hogy már 40 napja semmi, de most már a gyógyszerek megteszik majd a hatásukat! :)

kretty: jé tényleg, ezt át sem gondoltam, nekem is beikszelte anno az összefehérjét, nahát ez a D milyen, mindig mondta, hogy nem bízik meg egy nő szavában sem!!! :lol:

poszi: huhhh az nagyon durva, nem szabad ilyen melegben sehová sem menni, csak a hűvös lakásban kell semmit tenni! :) vigyázz magatokra lécci! :)

nyuszika: kívánom, hogy minél hamarabb a kezedben tarthasd már Dórit végre! szerintem a jövő héte elején biztos kibújik! :)

tovább szép hétvégét mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

A mai első tesztünk eredménye egy nagy Nulla! Mármint sem kontroll csík, sem semmilyen csík nem volt. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mondjuk szegény Szélúrfira egészen kezdetleges teszteket sóztak tegnap. A patikusok még csak nem is hallottak az érzékenységükről.

Második próbálkozásra pedig egy tesztcsíkosat próbáltunk, ami negatív! :( :( :( :(
Szóval marhára nem tudom mi van!
Ma még megpróbálunk szerezni valamilyen tesztet, de nem tudom.

Köszi a drukkokat, de lehet, hogy felesleges volt???
Bocsi
szélkisasszony

Szélkisasszony: Kérlek ne add fel! Igenis ott van Szélcsikócska a pocakodban. Próbáljatok szerezni valahonnan másik tesztet, ami érzékenyebb. Ha jól tudom, akkora Déli Gyógyszertár 0-24 órás. Kérlek bízzatok Ti is benne! Várunk a további hírekkel, és addig is küldjük tovább a drukkokat!

Pusza:

Mné
mné

Szélkisasszony, próbáljatok meg ilyen tesztet szerezni: http://www.egeszsegbolt.hu/389-egeszseg ... teszt.html ez 10-es érzékenységű. Ami még érzékeny teszt az a Qupido.
Sztem nyugodtan felhívhatjátok a Déli patikát és megkérdezhetitek,h van e valamelyik.
Bízzatok Szélcsikóban. ++++++++++++++++++++++++++++++

Csajok, nálunk mozgalmas éjszaka,hajnal volt.
Hajnali 1kor rózsaszín pirivel találkoztam, vártam kettőig akkor is volt még, így keltettem a zuramat,h irány a János kórház.
Egész hamar felértünk, de kb. 15 perc volt mire megtaláltuk a szülészetet :shock: Na a lényeg, egy nagyon cuki orvost sikerült kifognom! Minden rendben van és A baba 12mm benne szikhólyag, de embrió még nincs, B baba 18mm, benne szikhólyag és embrió akinek vert a szivecséje és 6,5 mm :lol: A baba mellett van egy haematoma és van min. víz a pocimban.
Azt mondta a doki,h valószínűleg egy ér pattanhatott meg, az okozta a riadalmat :evil: de így volt egy bónusz UHUnk.
Megemelte az UTROt 3x3-ra és kaptam Rutascorbin gyógyszert 3x1 és ágynyugalmat, de ő is azt mondta,h nem kell folyamatosan feküdni :wink:
Szerintetek Déviszt hívjam ugye hétfőn,h voltunk bent?

Szép napot mindenkinek és vigyázzatok a nappal, már most nagyon meleg van :?

bari6

Bari: Jesszusom! Borzasztó még olvasni is! Annak viszont nagyon örülök, hogy minden rendben van odabent. Igazán szép méretei vannak a babócáknak. Pihenj sokat, és aludj egyet a nagy riadalomra!

Pusszantalak!

Mné
mné

Bari, tehát ketten vannak! Jajj de jó! Szerintem hívd D-t holnap. :D szelkisasszony! Ne add fel. Vèrvetelre nem gondoltatok?
Vendég

Barikám! Mindenképp hívd holnap Déviszt! Erről tudnia kell! Hála Isten, hogy minden rendben.....két baba. :lol: Vigyázz magatokra! :lol: :lol:

Szélkisasszony, szerintem egy vérvételt megérne a dolog.....
drukkk++++++++++++pusszillak, és nagyon tudjuk, hogy mit érzel.....sajnos. :cry:

Nyuszika, nagyon szorítok, hogy Dóri baba érdeklödését sikerüljön felkelteni és előbújon....Dóri gyere ki! :D
emerenc

Sziasztok!
Bocsi a belekottyért....de nézzétek,Én mindig ilyet használok....na meg jó pár barátnőm...és 100% tuti ,van 3 baba is már...és soha sem mutat téves eredményt(na meg az ára se utolsó szempont)!

http://www.teszvesz.hu/baba_mama/egyeb/ ... 40928.html
Kitartás és sok sikert Mindegyikőtöknek!!!!
kandi72
Budapest III. kerület

Parane,

D. azt mondta, hogy ha be tudunk menni csütörtökön, akkor bemutat a helyettesének, de mivel a párom így is nagyon sokat hiányzik a munkahelyéről, ez nem fért bele. Azt mondta D. hogy akkor mikor megyünk CTG-re a kórházba keressük meg a dokit Dr. Molnár Lászlónak hívják, és mutatkozzunk be neki, de sajnos ezt sem sikerült elintéznünk a múlt héten. Remélem majd talán hétfőn, mert a jövő héttől heti 2x kell mennünk CTG-re. Szülésznőt nem választottam, nem tartom annyira fontosnak. Ígyis -úgyis van ott szülésznő, és D. is fölöslegesnek tartja, így megegyezett a véleményünk :-) Remélem mindent megválaszoltam. Ha nem kérdezz, mert akkor elfelejtettem :oops:

Poszi,

Ez nagyon veszélyes, mert könnyen megütheted magad. Kérlek nagyon vigyázz magatokra :(

Zs76,

Vigyázz magadra, és jó utat, szellőztesd ki a fejed, aztán jó nyaralást, és utána újul erővel vághattok neki az új küzdelemnek.

Kriszto, Barika,

A leveleimet hamarabb néztem, így csak most olvastam, hogy jól tippeltem, Ti vagytok azok :lol:
Ha legközelebb láttok az intézetben nyugodtan szólítsatok meg, mert sajnos mostanában nagyon feledékeny vagyok, de az arcmemóriám eddig is rossz volt. Szóval nem direkt nem ismerek meg valakit, hanem azért, mert ilyen béna vagyok :?

Szélkisasszony,

Ott lesz az a második csík, csak bízz benne. Még csak 16 nap telt el, ezért volt halvány, de hidd el egyre erősödni fog.

Jópofa ez a tippelgetés, de én inkább azt kérném, hogy Dóri szülessen meg hamarabb, és Bálint várja ki szépen a maradék 2 hetet :lol:
Akkor mindenki boldog lenne. Nyuszika is, mert hamarabb találkozhatna Dórival, és én is, mert addigra már talán nyugodtan és majdnem készen (lakás) tudnánk fogadni a kis trónörököst.

Bocsánat, ha most nem tudtam írni mindenkinek, de rohanok (na jó ez azért túlzás volt) mert ma megyünk ünnepelni apósom 60. születésnapját, és lassan jönnek értem, addigra még el kell készülnöm.
Köszönöm én jól bírom a meleget, mert nagyon szeretem, ha meg túl fülledt az idő, akkor bekapcsolom a klímát és bent pihenek a lakásban :wink:
Még gyorsan megpróbálok feltenni képeket Bálint szobájáról, mert elkészült, remélem sikerülni fog.
Csak annyit róla, hogy mi az összes bútorunkat kaptuk, ami nagyon jó, mert nem kellett rá költeni, de így nem annyira szép egységes, mint Dóri szobája. A képeket a falra két barátnőm festette kézzel. Kép
Kép
Kép

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Barika,

Nagyon megrémisztettél, de nagyon örülök neki, hogy semmi baj nincs, és ezek szerint a másik baba is fejlődik, de ha jól értettem, akkor neki még nincs szívhangja?

Ezt küldöm minden egyes kismaminak, és leendő kismaminak is :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=r76oU1Sj ... re=related

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek!

Bari: nem semmi kaland. De legalább láthattátok őket.
:lol: :lol: Nagyon drukkolok! Vigyázz magatokra!

A Délit még lehet megpróbáljuk! Egyébként a tegnapi 10-es érzékenységű volt! Most elrohantunk DM-be és egy 20-ast is megcsináltam. Ezen még halványabb, de nem is reggeli vizelet.
Amíg meg nem jön vagy D azt nem mondja, nem adom fel. A cicijeim továbbra is fájnak és Szélúrfi szerint is nem keveset nőttek! És éppen májjal töltött karajt próbáltam csinálni, de nem bírom a máj szagát, pedig Szélúrfi és az anyukája szerint sem romlott. És a tegnap sült haltól is kivert a víz! Szóval vagy ennyi mindent bebeszélek magamnak vagy tényleg kapaszkodik Szélcsikó! Bízom a csikócskánkban!

Tényleg köszi mindenkinek!
szélkisasszony

Szélkisasszony: Ne mondj már ilyet kérlek! Pozitív embernek ismertelek meg, így tessék csak a jó dolgokat sugározni magadnak továbbra is. Egyébként is a halvány csík is csík, és az pedig pozitív tesztet jelent!

Nene: Nagyon szép lett Bálint szobája, örülök, hogy készen lett! Nagyon édesek a rajzfilm figurák a falon. Kívánom, hogy akkor szülessen meg Bálint, amikor Te azt szeretnéd.

További szép vasárnapot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

barika
Nagyon megijesztettél az éjszakai kalandoddal. :shock: remélem azóta rendbe jöttél. 2 babó :lol: :lol: :!: szuper.
nene
Bálint rezidenciája nagyon szép.Nem is látszik hogy nem egyformák a bútorok.Egyébként is ez legyen a legkevesebb. Nem? A lényeg hogy nem kellett súlyos pénzeket kiadnotok drága bútorokra. És mégis ízléséses,és harmónikus. :)
szélkisasszony
Majd a vérvétel megmondja a pontos választ,addig ne parázz. A tesztek is tévedhetnek. Esetleg ejts meg holnap egy magánlaborban egyet ha kétségeid vannak.

szurikáta
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: