Poszi,
akkor sajnos nem tudjátok, hogy kisfiú-e vagy kislány, de az tuti, hogy kis izgő-mozgó

az nagyon jó! Vigyázz rá, és magadra is!
Szélkisasszony,
akkor ha pénteken veszel tesztet, akkor már meg is csinálod? Vagy hallgatsz a férjedre, és marad a szombat? Jaj, nagyon kíváncsi vagyok, remélem megosztod velünk, hogy milyen a zebrás teszted
Katapetra,
drága, igen, azt a kis ikres képet Barinknak küldtem, hogy a másik kisbabó is ott van, élni akar, és mindent megtesz, hogy egy pár nap múlva dobogjon az ő és testvére kisszíve.
DE! Szeretnék neked is küldeni valamit:
na válassz, melyik a szimpatikusabb?
Zsuzsi,
a Proluton injekció tüdőérlelő, azért adják, mivel ikreket várok, így tuti hamar jönnek majd, és megfelelően ki legyen fejlődve a picik. (igaz én óckodom tőle, de muszáj)

én is sajnálom, és nagyon remélem, hogy pénteken a vérvétel negatív lenne, hogy ne kelljen szenvedned. Puszi neked!
Kretty, és a többiek,
higyjétek el nekem, hogy nektek is lesz babátok, és teljesül a vágyatok előbb vagy utóbb, tudom könnyű beszélni, de én is tudom min mentek keresztül, de bízni és hinni kell, mert eljön a csoda mindenki életében.
Ja, és Kretty, szerintem pénteken minden rendben lesz, én nagyon fogok neked szorítani, ne aggódj!
Ági,
én is örülök, hogy megismertelek. Én is gondoltam rá, hogy elnézek egy jó kis turiba, méghozzá holnap

hátha találok valami kis édes rucikat. Aranyos vagy, és nagyon vigyázz a szép kis családodra! Nem semmi, amilyen mozgolódás van nálatok, a férjemmel hazafelejövet arról beszéltünk, hogy na, nálunk is ez lesz majd
Kagyló,
július mindjárt itt van, eljön hamar, majd meglátod. Én örülök, hogy Apánk ilyen jó hírekkel tudott téged táplálni, és látod, mindenre van megoldás, még ha reménytelennek is tűnik minden. Most nézegetem épp a neveket, hát megmondom, nehéz a döntés, elég "hülye" nevek vannak... úgyhogy még nem tudjuk.
Nyuszi,
igen, a seprű jó ötlet

veszünk is belőle vagy hármat.

Nagyon sokat gondolok arra, amikor anno írtad hogy mi lesz, ha mind a három megmarad... és igazad lett, lásd bejött. Hát, már neked is vészesen közeledik a nagy nap, már ma töltöd a 38 hetet. Nem semmi, hogy eltelik az idő.
Kriszto,

JUHÉÉÉÉÉÉÉ!!!
Bari,
mi az, hogy befordulsz? Miért, hisz nincs okod!!! Majd skype-on beszélünk!
Kisalag,
minden jó lesz, és ne félj, minden megoldódik, és a szeptemberi hónap is nagyon jó