Sziasztok!
Csajok, az előbb lemértem magam, és a pocakom megint 4 centivel kisebb, mint a legutóbb (most 93,5)

. A "gyomrom" -3 centi, a combom -1,5, a karom -1, a cicim +3 (

). Oké, hogy figyelek a kajára (kivéve Lois-féle óljúkenít

), de azért arra nem számítottam, hogy a pocak is lejjebb megy

. Most nem tudom, hogy örüljek-e ennek, vagy aggódjak picit?!
Két hete voltunk UH-n, a babó teljesen tankönyvi méret, sőt még ugye a méhemet nagynak is mondják mindig... Viszont Ricsi is mondta, hogy "ja, most nem vagy olyan dagadt"

(Tud ő bókolni, ha akar

), meg én is érzem, hogy vhogy kevesebb a háj a pocakomon

. Sztem lehet, hogy ez a vízhajtós Schüssler só is teszi, nem? Meg hogy este szoktam mérni... Meg hogy most már sokszor kitolja a hátát, és biztos akkor mértem a közel 100-at, most meg "hátrébb" fekszik...
Na, szóval nyugtassatok meg, hogy ez tök rendben van!
Pocok!
Képek nagyon édik, ilyenkor mindig megjön a kedvem egy újabb utazáshoz

.
M tegnap voltunk a medvefarmot. Hááát, pont ennyit mesélnék róla

. De legalább van új szavunk: faakas

.
Piás görcsoldás: látod, ennyiben is más a vidék.

Mondjuk addig nekem sem jutott eszembe, míg az őskövület gigaprof dokim be nem nyögte Botondnál 6 hetesen, hogy igyak konyakot a görcsre

. Pedig ő tősgyökeres pesti, csak hát tudja mi való egy görcsös méhnek, meg egy parázós kismamának

.
De amúgy az is vicces, hogy amikor durvább szigorlatok, vagy államvizsga előtt egy-két nappal rámjött a nemtudoksemmit világvége-pánik, én akkor is egy felessel kaptam új erőre, míg a pesti csajok nyugtatót vettek be. Én a piától lenyugodva gyorsan beseggeltem még pár tételt, ők meg a gyógyszertől kiütve aludtak reggelig.
Itt ez a módi

.
Ja, meg a múltkor voltunk szülinapozni, ott volt a srác anyukája, 60 éves, 6 gyereke van. Kínál pálinkával, mondom, nem köszönöm, erre ő: "mér' sajnálod attól a gyerektől a gyümölcsöt?"
Ronmay!
Igen, ezt a leszoktató bugyit én is néztem már, tuti fogom használni, ha rászánjuk magunkat

. Már csak a kocsi, meg a ruhák védelmében is

.
Boo!
kölyökkutyát se vállalnék most
Én is válaszolok az EDA-s kérdésedre, ha nem gáz

. Én ugyan spinálist kaptam asszem (bár ezt máig nem tudom pontosan), de a kettő csak annyiban különbözik a beadást illetően, hogy a spinálist mélyebbre szúrják.
Mikor engem a műtőbe vittek, már gyakorlatilag összeértek a fájásaim. Felültettek az ágy szélére, rá kellett gömbölyödnöm a hasamra, na ez nálam úgy nézett ki, hogy a normál üléshez képest, kb. egy centivel kijjebb toltam a hátam. Akkora hassal, fájás közben a tököm tudott "cicahátazni"

. Mondta a csaj, hogy szóljak, ha nincs fájás. Mondom jó. Eltelt 2 perc..de szóljak ha nincs. Mondom jóó.

Konkrétan akkor már folyamatosan fájásom volt, szóval én fájás közben kaptam. Pontosan annyira volt fájdalmas, mint amikor vért vesznek. Sőt, még annyira sem, mert a fájásom jobban fájt, szóval lecartam a derekamat

. Egy kistűszúrás volt, ennyi. Vagyis kettő

. Merthogy sajnos eret talált el, amit kívülről nem lehet látni, és visszafolyt a vérem, újra kellett szúrni. De nem a szúrás volt kellemetlen, hanem hogy fájás közben, ülve görnyedjél, és ne mozogj

. De ezek kellemetlenségek csak

. Szinte azonnal éreztem a hatásást, aztán én pár percen belül full béna lettem

.
Haskötő: ha pénteken lesz mamatali, akkor oda el tudod hozni, de amúgy nem sürgős, egyelőre nem fáj a hátam

.