A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Itt is vagyok! Eljöttek hozzám a barátnőim és az egyik hozta a kisfiát,így babáztam egyet. Mikor a férjem megfogta meg ahogy beszélt hozzá mit ne mondjak megkönnyeztem :oops: . Olyan jól állt a kezében :lol:

Köszönöm csajok hétfőig a drukkot. Tudjátok van bennem félsz a hétfővel kapcsolatban, de persze igyekszem kihessegetni a fejemből :wink: Amint tudok majd jövök vagy üzenek a NAGYTESÓVAL :lol:

Kretty, nagyon szépen együtt vannak a méretek, tuti nem lesz gond ;) Holnapra jó mulatást, evést az ivást hagyd meg a zuradnak :lol: élvezzétek ki,h hajnalig mulathattok,mert jövőre már nem fogtok :wink:

Szélkisasszony, itt is írom :wink: nagyon szépek a képeid :wink:

Zsuzsi, sajnálom,h nem tudtál pihenni, de az otthoni melós stressz azért talán még mindig nem olyan mintha bent lennél. Ha megnyugtat, nekem is volt az első héten stressz, ugyanis kiderült,h az én melómat nem vette át senki.... :shock: Ami a patikust illeti, sajnos nem csak a patikában vannak savanyú emberek....engem is hülyének néztek egyik nap mikor 3 tesztet kéretem egyszerre... :oops:

Poszi, de jó,h jöttél :lol: Hányra kell menned hétfőn? Örülök,h minden OK a csodababával :lol: A neme nem látszódott?

Drága Kagyló, adnék én Neked, DE tudom,h hamarosan Nektek is lesz egy ilyenetek :wink: csak bízz kérlek!!!

Mné, a fürdést Dévisz a stimu alatt sem tanácsolja a fertőzések miatt.

Ági, hogy vagytok? Meggyógyultak a gyerekek?

Csuti, Ti hányra is mentek Elekes doktorhoz? Déviszhez is elmentek?

Katapetra, merre vagy? Mokor kezdődik a zangolod?

Krisztokám, én elmondom,h mit csinálok a hétvégén, bár nem lesz túl mozgalmas :lol: Mivel szinte el is fogyott a lecsós-husi így holnap is össze kell ütnöm valamit. Pihizek majd sokat és este gobelinezek,míg a zuram a rohangálókat lesi a tévében, ja és a hétvégén FORMAAAA1 :lol: Vasárnap sztem lerágom majd a maradék körmömet....és élvezem,h egy kicsit felfrissült az idő :lol:
Ti mit csináltok, merre mentek?

Kisalag?Zafíííír?Többiek???

Pussz,
Bari

bari6

HUH, soha jobbkor :lol: de természetesen Nekünk elég egy szelet :lol: a többit küldöm Nektek :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

bari6

Barikám, még vili, hogy minden rendben lesz! Szóval cseppet se izgulj, jóóó?

csajok!
A lapaljáért járhatna lassan egy bébike... ez egyhuzamban vagy a 3.volt.:lol: :lol:
Na majd teszünk érte hamarosan...

Pusszantás nektek, holnap jövök én is, mert délelőtt egyedül leszek.

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Krisztó! reggel mész, vagy este? Lehet Barikával is találkozunk! :D
Vendég

Kretty!

Még nem tudom mikor megyek... piri szivat... úgy néz ki... de ezt neked nem kell mondanom, milyen szenya tud lenni..

Hol van mindenki?????

kriszto

kriszto82

ÓÓÓÓ, hát hol volt ma mindenki?
Kriszto, nem is mondtad,h úgy érzed piri meggondolta magát??? Üzenem pirinek,h monnyon le!

Kretty, de jó is lenne találkozni, sztem 11 körülre fog behívni, vagyis remélem de-t és nem du-n akar látni...

Kinek mivel telt a mai nap?

Jó éjt mindenkinek!

Puszi,
Bori

bari6

nekem sirással.....:( hiányzik Csucsu(férjem), és egy baby is.....
DE este voltam futni, egy kicsit feltöltött.....

Szebb 7végét!
katapetra

barikám
Hogy hogyan telt a napom? Hát leírom.
Reggel 8- fél 4 ig meló :shock:
Hazajöttem és az út közepén ott feküdt a kandúrunk,egy barom :evil: elgázolta :cry: :cry: Na, őt eltemettük a zuhogó esőben.
Utána kicsit kapirgáltam a kertbe,ez nagyon megnyugtat.
Na de előbb az egyik,majd a másik szomszédom jött kiönteni a lelkét,úgyhogy rögtönzött pszichológiai rendelést nyitottam :oops:
Ennyit a nyugodt hétvégéről :roll:
Nagyon drukkolok Neked,kíváncsi vagyok mi újság a pocidban :)
Szép estét mindenkinek.

szurikáta
szurikáta56

Jaj, Szurika úgy sajnálom. :cry: :cry:
Remélem holnap picit jobb idő lesz és kertészkedhetsz egy nagyot, vagy pihizhetsz kicsit. :D

Katapetra! Sírtál napközben és nem jöttél hozzánk, hogy megnyugtassunk??? Ne szomorkodj, már több mint egy hét eltelt.. ha jól emlékszem... Ilyenkor teljesen egyedül vagy? Rokonok? Hatalmas nemvagyegyedülmiittvagyunkneked-ölelés :D

Barikám! Legyen úgy, hogy piri most jöjjön mielőbb és utána mondjuk neki, hogy monnyon le minimum 9hónapra!!! Megjegyzem remélem tudod, hogy nálad már lemondott!! :wink: :wink:

Szép álmokat mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Katapetra, máskor gyere és majd mi felvidítunk :wink: és tényleg lassan eltelt egy hét, már csak 4hét és itt is lesz a zurad :lol:

Szurikáta, jaj Istenem, nagyon sajnálom ;( mi is nagyon szoktunk ettől félni.... :? Köszönöm a drukkot és kívánom,h holnap szebb napod legyen :wink:

Kriszto, akkor visszaszívom és megparancsolom piridenek,h jöjjön és ne rosszalkodjon,mert kikap :evil:

Pussz

bari6

Jó reggelt :D

Bari: gyönyörűek ezek a tesztek, sztem nagyon ígéretesek, drukk hétfőre :lol: :lol:

Zsuzsi, Szélkisasszony: hogy vagytok, Ti mikor teszteltek?
Nagyon drukkolok :wink:

Kagyló: hogy vagy? Igen mind a 9 beültetés a férjemmel volt :oops:
Mással nem csinálnám végig ezt, csak vele :wink: Jóban, rosszban, azt hiszem nálunk ez tényleg bejött :oops: , de sem Ő sem én nem tudnánk elképzelni, hogy emiatt külön menjünk :? Én volt hogy felajánlottam a válást, de azt mondta Ő engem szeret, velem teljes az élete, baba meg ugyis lesz (vagy így, vagy ugy) :wink:

Kretty: drukkolok, továbbra is, hogy a tüszők szépen, egyenletesen nőljenek :wink:

Kriszto: nagyon fincsiségeket csinálsz , nagyon guszta :D Küldöm neked pirit, tőlem most távozik :wink:

Szurikáta: nagyon sajnálom ami a cicussal történt és hogy ilyen rossz napod volt :cry: Remélem ma már sokkal jobb lesz

Mné: drukk a kezdéshez és a pozitív 9 hónaphoz :D

Katapetra: remélem már jobb kedved van és hamar eltelik az idő, hogy ujra együtt lehessetek :wink:

Kismamiknak : sok sok pocaksimi

Igen nagyon nehéz ennyi lombik és küzdelelem után ujra és ujra talpra állni, dehát nekünk ezt dobta a gép, így én már ezen nem is morfondírozok, megyünk tovább az uton és valami majdcsak lesz :wink:
Ha nem bánjátok, betennék még egy gondolatsort, sok igazság van benne:

"Mielőtt elítélsz, vedd fel a cipőmet és járd végig az utamat. Járd végig a múltamat, érezd a könnyeimet, éld át a fájdalmaimat, az örömömet. ... Tedd meg a lépéseket, amelyeket én megtettem és botladozz meg minden kövön, amelyen én megbotlottam. ... S mindegyik botlás után állj fel és menj tovább, úgy ahogy én tettem. Csakis ezután ítélkezhetsz rólam, felettem. Akkor mondhatod, hogy ismersz!"

Szép vasárnapot

Puszi: Anita
ancsi80

Sziasztok!

Bari nagyon drukkolok holnapra! Nagyon szép csíkjaid vannak! :lol:
Kriszto, Neked meg drukk a kezdéshez!
Szurikáta, őszínte részvétem a cicusodhoz! :cry: Csütörtökön pont a boltom elött ütöttek el egy cicát, a zebrán, szörnyű volt! Az én cicám meg nem került elő csak másnap este, teljes frászban voltam, bőgtem mint állat....de haza jött, tele karmolásokkal meg zúzodásokkal de haza jött, egyébként ivartalanított.
A kertészkedés tényleg jó lelki bajokra, fájdalmakra.... :wink:
Ancsi, gyönyörű amit írtál! Ráadásul még a nevünk is megegyezik... :D Nagyon szurkolok Nektek, hogy a mostani beültetés hozza meg számotokra a baba áldást!
Nagyon jó hallani olyan párokról, akik tényleg komolyan veszik és hísznek is a házassági fogadalmukban! Ezt csak így lehet végig csinálni, szeretetben, összefogásban.
Én már mindent előkészítettem a holnapi napra. Leírtam kivánságomat, hogy egy-két egészséges gyermeket szeretnék szülni, ( pesrsze elözménynek még a sikeres petesejt leszívást, visszaültetést stb.) és felragasztottam a hűtőm falára, állítólag segíteni fog! :lol: Rajtam nem múlik. :wink:
Szép vasárnap délutánt!
emerenc

Emerenc: köszönöm és viszont kívánom :wink: :wink:
Remélem holnap minden ugy lesz ahogy szeretnéd :D
ancsi80

Halihó!!!!

Kriszto: megy a link. Egyébként a cipőcskén kívül mindent magam csináltam... :wink: Most végre van időm elbíbelődni a Photoshop-pal.
Remélem, piri mára meggondolta magát és végre megérkezik hozzád.

Bari: annyira nagyon szorítok nektek!!! Holnap itt fogok ülni a gép előtt és csuriban várom, hogy jelentkezz! De tudom, hogy minden rendben van veletek és csupa jó hírrel érkezel.

Szurika: nagyon sajnálom! Borzasztó mikor elveszítjük egy kedvencünket! Remélem, ma tudtál kicsit pihenni is.

Emerenc: Mennek a drukkok holnapra! Szép számot kívánok a tenyeredbe! A kívánságod leírása meg biztos segíteni fog! Hinni kell benne!!!! Sikerülni fog!

Ancsi: Olyan jó, hogy ennyi kudarc és pofon után tudtok még bízni. A házasság meg valóban erről szól. Mindenben együtt. Kitartást nektek továbbra is!!
Úgy beszéltük meg a párommal, hogy a jövő 7végén tesztelünk! Nem mondom, hogy nem parázok tőle!

Katapetra: remélem, ma azért nem sírtál! Küldök neked egy szép széles mosolyt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tessék lemásolni!

Én ma egész jól érzem magam. A hasam csak elvétve fájdogál. Délelőtt főztem fincsi tárkonyos csirkeragú levest, sütöttünk hozzá muffint. A desszert meg egy kis fagyi és eper. Tudunk élni, na! 8)

Szép napot mindenkinek!
szélkisasszony

Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a macsek részvétet :cry:
Egyébként véletlenül került hozzánk.A szomszédé volt eredetileg,de ott a kutty,aki mellett felnőtt,egyszer csak kiűzte ,nem engedte haza enni :evil: és áthoztuk a tálkáját és mi etettük.Nehezen szokott át.És olyan ragaszkodó lett.Hát ilyen vége lett.Megszerettük,pedig én szőrallergiás vagyok és kerülni kellett kicsit.
emerenc
holnapra: Kép :arrow: :) hogy szép szám legyen a tenyeredbe :)
katapetra
Jobban van a lelkecskéd?
ancsi
Ez az idézet nagyon szép :)
barika
:arrow: :arrow: holnapra :) olyaan -de olyaan kíváncsi vagyok :lol: :lol:
szélkisasszony
Fini menü volt,etessétek a kiscsikót :lol: :lol: egy kis ragacs :arrow: :arrow: :arrow: :) biztos ami biztos :)
További szép vasárnapot,gyönyörű idő van :)

szurikáta
szurikáta56

Bari! Holnap rajtatok a világ szeme!!!! és várjuk a sztárfotókat!!!! :D (jobban szorítok Nektek, mint magamnak :D )

Krisztó, mi újság pirifronton?

A lagzi jó volt, habár a torta jobban csúszott, mint a husi... :oops: no de ezt nem vallom be holnap D-nek! :roll:
Nagyon izgulok a holnap miatt...nem fáj a hasam...biztos leálltak... :(

Zsuzsi, holnap tőled is várjuk a zebrás sztárfotót!

Emerenc, holnap biztos minden rendben lesz! Majd meg fogsz lepődni a nagy számon a tenyeredben! :wink:

Ancsi, csodálom, hogy így bírjátok! Majd D csinál szép babákat nektek!
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a holnapi drukkokat!!!

Ancsi, milyen jó kis idézet...A kitartásotoknak meg lesz a gyünölcse biztos :wink:

Emerenc, holnapra naaagy drukk :lol: Ha tudok benézek majd :wink:

Kretty, kérlek ne izgulj, attól,h nem érzed a pocid még nem jelent rosszat. Húúú én is ennék egy kis tortát :P Csini voltál nagyon :wink:

Szélkisasszony, micsoda menüsor...ennék egy kis muffint is :P

Szurikáta, ma is kertészkedtél? Ma nagyon szép idő volt :lol: Majd kapunk szép virágoskert fotót?

Kruszto, küldöm a pirimeghozó drukkot!!!

Merre vagytok többiek? Mné, Kagyló, Zsuzsi, Zafír???

Jó éjt mindenkinek!

Pussz,
Bari

bari6

Sziasztok!

Itten vagyok én is!

Szurikáta: Nagyon sajnálom a macsekot. :-(

Kretty: Nagy-nagy drukk a tüsző nézőbe holnap!

Emerenc: Neked is drukkolok, hogy szép szám legyen a tenyeredben. Remélem, este jössz mesélni.

Kvzsuzsi: Várunk téged is holnap a pozitív teszttel. :-)

Bari: Jaj már alig bírok én is magammal. Annyira szeretném már látni a Te sztárfotódat is.

Kriszto: Mi újság pirivel? Beköszöntött, vagy holnap mész gyógyszerért?

Ancsa: Nekem is nagyon tetszik az idézeted.

Mindenkinek nagyon szép estét kívánok!

Holnap le sem fogom venni a szemem a fórumról! :wink:

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok!

szurikáta: nagyon sajnálom a cicust, ez borzasztó lehet, én is mindig ettől rettegek, hogy valami baja lesz Cicának, mert az enyém is állandóan kimászkál! :(

kriszto: itt már a lapközepéért is bármelyikünknek is járna egy bébi, nem kell ahhoz sem laptető, sem lapalja! :)

emerenc: drukkolok holnapra, remélem csodás nagy szem lesz a tenyeredben! :)

szélkisasszony: nagyon ügyes vagy Te is! én is szeretném megtanulni a photoshopot, bár tudnám, hogy mikor? ;) na majd egyszer talán nekem is lesz ennyi időm! :)

Katapetra: ne szomorkodj, hamar elmúlik ez a pár hét! Mikortól mész nyelviskolába???

Bari: minden rendben lesz holnap, D egész biztos nagyon szépeket fog látni! Várunk mielőbb a hírekkel!

Nálam az a helyzet, hogy sajnos megint fölöslegesen vettem meg a tesztet, igérem, többet ilyet nem fogok tenni. Sajnos szombat reggel már láttam az előjeleit, és estére meg is érkezett a váratlan vendég, kinek neve Piroska! Bár nem olyan, mint szokott lenni. De a piri, az csak piri marad, mindegy milyen.
Úgyhogy holnap délelőtt telefon D-nek, aztán gondolom délutánra behív, és megkukucskál, hogy mi a helyzet!
Nagyon el voltam szontyolodva tegnap este, most már egy kicsit jobb. Bár igazán jobb csak akkor lesz ez az érzés, ha már végre egyszer a kezemben lesz a cseppség!

Megy a drukk továbbra is Mindenkinek, azoknak is, akiket nem említettem név szerint!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Sziasztok!

Kvzsuzsi: Nagyon sajnálom, :( nemnagyon értek hozzá, hogy mit jelent piri ebben az esteben...piros szint is láttál?vagy csak olyan barnásat?

Barus: ÓÓÓÓÓriási drukk megy Neked!!!!! gyere majd gyorsan kérlek...

Szuri:A cicát nagyon sajnálom, szegényke.....
ma már kicsit jobb,a lelkem, tudtam beszélni a férjemmel...

Emerenc: Sok szép szivecskét kivánok a tenyeredbe!Szoritunk Neked is! Gyere majd mesélni.....

Kretty: ne félj kérlek, nem lesz baj!!!!!!!!! örülök, hogy jól telt alakodalom, szép volt a menyasszony?Jó volt a buli?

Kriszto: küldöm pirit :arrow: :arrow: PIRI :D

Köszönöm, hogy vagytok nekem!!!!! Tényleg, nehéz.....de muszáj kibirnom, úgy féltem őt.....már csak 4 hét.....
Ma hazamentem vidékre anyumékhoz, igy jó volt...
Az angolt 6-án kezdem...kicsit csúszott a dátum....mindegy, igy is jó lesz! Tényleg azért nem jöttem, mert annak nem sok értelme van, hogy lehúzlak benneteket...hisz olyan sok JÓ dolog történik eme topic háza táján.....És ez szupcsi!!!!!!!

Szép estét? többiek?
katapetra

katapetra: piri, piri volt, de nem úgy jött ahogy szokott, és a lefolyása sem ugyanolyan, biztos érted, azért nagy többségben pirijeimnek közel azonos a lefolyása, de ez most már, igazándiból volt rendesen piri, de csak tegnap este, ma a második napon már csak annyi van, minta negyedik napon szokott lenni, és tegnap sem annyi volt, mint az első napon szokott lenni, de nem barnázás volt
Na mind1.
Majd D biztos mond valamit holnap! :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Akkor itt van néhány kép,a kertről és a gyerekekről: :) Kép Kép Kép Kép

1.kertrészlet : sziklakertecske,fejlesztés alatt:) :)
2. Petra, 8 éves
3.Renáta 6 éves
4.Petra,Márk,Misike (Ők laknak Békéscsabán.)
Kép
Ez a tavalyi fűszerkertem,az idei még nővésben :)

szurikáta
szurikáta56

Jó reggelt Lányok!

Szuri, nagyon sajnálom a cicusod... Mostanában én is egyre többet gondolok a kutyusomra, aki bár utál évek óta, de én azért még imádom. És most már 13 éves lesz, alig hall, de energiája van még. De tudom, közelebb vagyunk ahhoz, hogy az örök vadászmezőkre menjen rohangálni, mint a sok közös boldog évhez....

Zsuzsi, jajj, nagyon sajnálom.... :cry: Gyere majd mesélni, mit mondott, mit látott D.

Bari, hajrá, hajrá, gyere a hírekkel hányan is laknak odabent :)

Emerenc, szintén hajráááááááá!

Mnével egyet értek, itt Mindenki babát érdemel, szóval ez a laptető kérdés.... Olyan felesleges. Persze megértem, a mai napig megörülök, amikor beletrafálok :)

Nálunk semmi helyzet. Ügyes lány volt Dóri, bent maradt a hétvégére, így most már megint semmi akadálya annak, hogy világra jöjjön. Ennek örömére, este Twisteltem egyet az ágyon. Hátha :lol: Elég érdekesen néztem ki, de jól esett :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

Barika 10-re megy!!!

Kvzsuzsi sajnálom. Gyere majd, hogy mit mondott Dévai.

Nyuszi! Látod, látod Dóri milyen jól érzi magát odabent... Mondjuk vicces lehet egy nagy pocakos kismami az ágyon bugizva :D de ha ez esik jól...

Szurika! Nagyon klassz a sziklakert, és az uncsikáid meg aztán nagyon cukkerek!

Emerenc! Megagigadrukkkkkkkkk....

Kretty! Gyere majd mi volt! ++++++

Csajok! Kicsit félreértettétek ezt a laptető, lapalja dolgot... csak poénkodtam... nem gondolom, hogy bármelyiknek jelentősége lenne... jaj, nem gondoltam, hogy valaki is egy pillanatig komolyan veszi és akár szót is érdemelne az az egy mondat...
Kicsit furán érzem magam ez ügyben, mintha teljesen más jött volna le nektek belőle, mint aminek szántam... pedig aztán nem jellemző rám ez a "nekem igen, másnak nem"- hozzáállás!! nem lennék itt, ha így lenne...
(lehet hogy túl is magyaráztam már bocsi... :oops: :oops: )

Legyen szép napotok! :D

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto: szerintem nem értettük félre, jó kis móka....és azért titokban mindenki örül neki, még ha nem is hisz benne :wink:
Ugyhogy Hajrááááááááááá laptető :lol: Köszi Kriszto, Bariról az infót!

Szurika: nagyon tetszik a kis kertecske, ügyes vagy, hogy ennyi munka mellett is jut rá időd...az unokák nagyon aranyosak, szerintem Misike(a kicsi szőke herceg), nagyon hasonlit Rád :wink: Puszi

BARI:JAJJJJJJJ de izgi.........

Emerenc:Érted is nagyon izgulok!!!!!!

Szélkisasszony: nagyon köszönöm Neked is a mosolyt:) Sokat gondolok rátok......

Ancsi: az idézeteiden mindig meghatódom.....

Zafir? Leeda? Kisalag?
katapetra

Sziasztok!

Nem is tudom kivel kezdjem.
Zsuzsi: azért én még nem adtam fel teljesen Egyetlenkéd beköltözését. De persze biztosat majd csak D fog mondani! Én még nagyon drukkolok!!! Hátha!

Kretty, Emerenc: nagy-nagy drukk mára nektek! Gyönyörű szám lesz a tenyeretekben majd meglátjátok!!!

Bari: annyira izgatott vagyok! Gyere amint tudsz!!!! :lol: :lol: :lol:

Szurika: mesés a kerted és az unokáid!! :D :D Köszönöm a ragacsot! Remélem, már csak megerősítés lesz Kiscsikónak!!!! :lol:

Katapetra: örülök, hogy kicsit megnyugodtál! Nekem is sokszor eszembe jutsz, mert nem lehet könnyű egyedül, távol a férjedtől. De már csak 4 hét! Fel a fejjel!

Nyuszika: ma reggel pont ti is eszembe jutottatok, hogy mi lehet veletek! De örülök, hogy Dóri még nem gondolta meg magát! :lol: És szerintem nagyon édes lehettél, ahogy táncoltál! :wink: Csak vidáman!

Zafír!!!! Merre vagy!!! Tessék jönni és mesélni!!!!
És Kagyló! Te is rég jártál erre! Nem ér kigyógyulni a függőségből!!! :wink:

Szép napot Nektek! És tűkön ülve várom a híreket!
szélkisasszony

Bari: nagyon-nagyon várlak ám én is!!!

Katapetra: köszönöm a privit. Megkaptam. Nem lehet könnyű ezt betartani. Kitartás az egyedülléthez! Mi itt vagyunk neked, bár tudom, hogy ez nem sokat segít, de itt vagyunk, és meghallgatunk téged!

Kvzsuzsi: nagyon sajnálom. Gyere majd mesélj, mit mondott D. Látott-e valamit.

Mné
mné

kriszto

kriszto82

BARIIIIIIIII: Hol vagy??? Nagy Testvéd tudsz már valamit?

Mné
mné

nem, de már megőőőőőőőőőőőrülök... :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto: Te is hívtad Apánkat? Mikorra hívott be?

Mné
mné

Nem, én ma nem, sajna nem jött meg, de reggel iszonyatosan görcsöltem, alig tudtam felállni, de ez nem újdonság, napok óta ez van reggel...... holnap mindenképp mennünk kell az intézetbe eredményekért, szóval holnap telcsizek neki délelőtt és megyünk bogyóért, ha nem jön meg addig. csak jönne meg.... akkor nem kellene újabb 10 napot várni... ja és legyen jó az eredmény amiért megyünk, mert ha nem akkor nem is indulhatunk...
na ne is beszéljek inkább róla... nem így lesz...

kriszto

kriszto82

EGY BABA TUTI VAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! csodaszép és minden és juhééééééééééééééééééééééééééééééééééé

kriszto

kriszto82

szóval jön Bari és mesél majd, de ezt mindenképp meg kellett osztanom veletek... lesz kép is!!! :wink: :wink:
Jaj, de örülök! :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Kép Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
szélkisasszony

Bari! Nagyon várunk a képpel!!!

Kriszto: köszi, én már nem bírtam volna tovább.....
szélkisasszony

Bariéknak nagyon nagyon nagy gratula!
Várjuk ám a Kismamától az élménybeszámolót!!!!! És az UH képet :)

nyuszika85

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Barika!!!

Kép

kriszto

kriszto82

Kriszto,
köszi a híreket Bariról, nagyon örülök!!! :D :D
Neked jobbulást kívánok, remélem megszűnnek a görcsök és rendeződik a helyzet.... :wink:

Szélkisasszony,
nagyon cuki a cipős képed, majd én is kérhetem a linket :lol: köszi!

Szuri,
gyönyörűek az unokáid :D és a kerted is szuper!!! :wink:

Katapetra,
megértem, hogy aggódsz a párodért, de hidd el, minden rendben lesz. Próbálj lelkileg stabil maradni, hogy minél jobb állapotban tudjatok majd kezdeni! Szorítok!! Ja, és nagyon jó lesz, hogy elfoglalod magad az angollal + még előnyödre is fog válni... :D
leeda

BARI: EZ SZUPEEEEEEEEEEEEEER!!!!!!!!!!SUBU-DUBI-DOOOOOOO

Nagyon várjuk a sztárfotót :wink: :lol: :lol:

Mné: neked is nagyon köszönöm a vigaszt....jó hogy vagytok nekem :oops: :)

Kriszto: szegénykém, ez a görcs szönyű lehet, kivánom, hogy mielőbb rendeződjön!
katapetra

Sziasztok!

Telefonáltam az intézetbe, D. csak szerdára hivott be. Nem értem miért, azt gondoltam, hogy még ma megnéz! :( Na mind1

BARI: GRATULA!!!! Várjuk az élménybeszámolót!!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

lealltak.... :cry: Szerdan kiderul mi lesz, 80% h leallunk. Ha leallunk 2 honapra kimegyek indiaba. :roll:
Vendég

kretty: nagyon sajnálom! és mit mondott D? gyógyszeradagokkal csinált valamit??? nem emelte meg??

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

ÓÓÓÓÓ, Kretty, nagyon sajnálom....................... :cry:

nyuszika85

Zsuzsi, igazán én sem értem... de rendesen meg is van, mondtad D-nek??? Azt is, hogy szombat óta? fura...

Jaj, Kretty! ne mááááááááááááááár...
Megemelte az adagod???
India :shock: :shock:, ha holnap rossz híreket kapunk megyek veled....

na nem. Rendben lesz minden és kész!!!

kriszto

kriszto82

Bari: JUHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ!!!!! Jaj de jóóóóóóóóóó! El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök nektek!

Mné
mné

Kretty: Sajnálom nagyon! Tudom, hogy nem jelent túl sokat ilyenkor, de mondott valamit Dévai?

KvZsuzsi: Elképzelhető, hogy Apánk még bizakodik. Nem?

Mné
mné

Sziasztok

Hát az az igazság, hogy eleve csak 4ik telefonálásra tudtam vele beszélni.
Nem kérdezett semmit, mondtam, hogy ki vagyok, mikor volt a transzfer, és hogy szombaton megjött. Nem kérdezett semmit, annyit mondott , hogy szerdán délelőtt menjek be. Még azt is én kérdeztem meg, hogy kb mikor? 10 után jó lesz-e?
Nagyon furi volt.
Ilyenkor még szarabbul érzem magam
Mert ha legalább most elmehetnék, és bekukucskálna, és mondana valamit
Az jobb lenne. De még szerdáig mindig várjak. Mi a fenének?????????
Lehet el sem megyek!
:( :cry: :twisted:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi: megértem a csalódottságodat! Nem igazán értem én sem, hogy miért csak szerdán kell menned. Sajnálom!

Mné
mné

Kriszto: Hiszem, hogy minden rendben lesz, és bár foggalmam sincs, hogy milyen eredményekért mentek, de jók lesznek azok is! ++++

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: