A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Péterfy Kórház szülészet

Biztos Ákosnak is egyszerre fognak kibújni és gyorsan. Mondjuk 1-2 foggal szerintem nagyon cukik. Olyan kis suták. Tiva is vicces volt, amikor vámpírrá változott a fogaitól :)

Remélem én is, hogy Ildóca tud majd egyszer csak csatlakozni. Majd 40 felett ;) addig csakis apával együtt.
szilvi35

Nálunk is kibújt a 11-12. fog és lázas sem lett a tegnapi szuri után (MMR+Prevenar). Bár aszonták egyik után 48 órával, másik után 7-10 nappal jöhetnek bizonyos tünetek.
Viszont nekem torokgyíkom van. Kapar. :evil: :evil:

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!
Köszönjük, már talán nem kell rájuk kötni az orrszívót, de még mindig fénylik az orruk :evil: én nem tudom, hogy ennek mikor lesz vége. Annál is inkább, mert Balázsnak ki kellene venni az orrmanduláját.

Találkozó: hétfőn megkérdezem, hogy mikor van szabad időpont.

Megyek megnézem a képeket g-n

Kép
Kép
Kép
szonja77

Kattkat: gratula az oltáshoz, hogy végre túlvagytok rajta!!!:)
Nekünk úgy volt, hogy azonnal lázas lett utána (19 órakor kapta meg és 22 órára lázas lett). És utána 3 napig lázas volt Dorka. Azonban a 7-10 nap utáni "második kör" nem jött elő hála az Égnek! Semmi baja nem volt már onnantól kezdve. Tehát nála másképp működött, mint amit elmondtak.
10 nap után lett 3 db pötty a lapockáján, de el is múltak kb. 2 nap alatt. Más semmi nem volt. Túléltük:)))))

Szonja: a medve farmos sztori ismerős.) Mi ketten sem bírunk egy gyerekkel:) Figyelni kell, az a villanypásztor is ijesztő, mert pont a gyerek magasságában van. Figyelni kell ezerrel. Azért vicces élmény is volt, mert az egyik maci pörgött a hátán, mint egy break táncos:)
Sajnálom a hülye náthát és az orrszívást, de legalább ez a orrszívó jó dolog, talán megelőzi az egyéb bajokat. Eddig legalábbis nekünk bejött.
Vendég

Sziasztok!

Kincső 18-án kapta meg a 15 hós oltását de nem volt láza, viszont 25-e környékén elkezdtek rajta kijönni a pötyök de csak a ball oldalán a karján a hóna alatt és végig az oldalán és a ball térdén! Ez az oltástól van szerintetek? Mert nekem egyik gyerekem sem volt pöttyös semilyen oltástól sem!
Képzeljétek fogacska a láthatáron! :lol: Az elsőnek kint van a teteje!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóca!
Juhéjjj fogacska! :)
Végre!

15 hós oltás után jelentkezhető mellékhatások:
Az oltóanyag élő, gyengített kanyaró, rózsahimlő és mumpsz vírusokat tartalmaz. A természetes fertőzéshez hasonló módon hat a védekezőrendszerre (immunrendszer). Általában az 5-12. nap között ún. oltási betegség léphet fel lázzal, kiütéssel, esetleg nyálmirigy duzzanattal. A tünetek sokkal enyhébbek, mint a természetes betegségnél és 1-2 napnál nem tartanak tovább.
Persze a lázat csillapítani kell és ha 1-2 napnál tovább jelentkeznek a tünetek én megmutatnám dokinak.

Kattkat

Kép
kattkat

Juhéjjjj!!!! Kincső fogak!!!! Szerintem ennyien/ennyire még senkinek sem szurkoltak fogzáshoz :) Gratula!
szilvi35

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a szurkolást! :)
Kattkat köszi az infót!

Képzeljétek ma voltam a kórházban CTG-n ott minden rendben volt, az UH-on is minden okés volt, viszont a méhecském nyitva 2100! Azt mondták, hogy még szerintük 2 hét! Ennyit tipelnek nekünk!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok

Nagyon aktívak voltatok, míg nem jártam erre. Nagyon zűrös volt a múlt hetem, még a gépet se volt időm bekapcsolni.

Ildóca

Nagy-nagy gratula Kincső fogacskáért. Vééééééégreeeee

Remélem még tényleg kibírja a fiatalúr a pocaklakóskodást 2 hétig. Ne izgulj nem lesz semmi baj. Tudod sok-sok pihi.

Szilvi

Jó lenne a közös séta, de mikor, hol???

Valaki írta, hogy csatlakozna állatkertes programhoz, mi készülünk mostanság valamelyik péntek délután. Valaki érdekel???? Örülnék nagyon :lol:

Szonja a 15 hós oltás után 1 nappal nagyon lázas volt és most hétvégén, 9 nappal az oltás után ismét lázas és pöttyös is. Ja és nagyon nyűgös, 3 napja nem bírok vele. Egész nap vergődik.

Megyek képeket kukkolni...

Tlindi

Kép
tlindi

Mi megyünk szívesen Állatkertbe :-)
szilvi35

Mi is!

Kattkat

Kép
kattkat

Péntek mikor? Hol?
:)
szilvi35

Nem jó nem jó, mert ma jár le a ZOO bérletünk és bár be van ígérve az új, sőt már leadtam anyósnak (tőle kapom gyereknapra :lol: )az igénylőlapot és egy fényképet, de még nem csináltatta meg, viszont most nincs is pofám sürgetni, mert az utóbbi héten már így is Ő fizette a kaják nagy részét, mert anyagilag elég csehül állunk mindig hó végére. :? Most meg még a rokonyok is itt vannak, ami szintén kiadás neki.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok

17.-ére gondoltam, de addig még egyeztetünk, hátha addig anyós is a zsebébe nyúl 8) Hol? Hát az Állatkertnél :D

Még mindíg nem bírok az én drága kölkömmel. Éjjel is ment a cirkusz 3-tól fél 6-ig. Egy élmény volt.

Tlindi

Kép
tlindi

Tivadar halál jó arc. Beül a sarokba labdázni magával :) Dobálja a saroknak, az meg vissza Neki :)ű
Nagyon ügyesen feláll, leül és tesz néhány bátortalan lépést. Na a lépések még nem elég ügyesek, de nem is bánom. Mászkáljon még nyugodtan egy kicsit.
Egyébként meg az esti alvási szokásokat teljesen elcsesztük szerintem. Tiva már csak velünk alszik (a kiságyában állandóan felkelt, mert sokat forgolódik, gondolom a mozgásfejődés/ idegrendszeri érés "álmában is mozgatja") szóval elmászkált az ágyában és mindig felkelt, ezért velünk alszik. De most már mindig.

Jahj Ildóca! Tutkeráj rendben lesz minden... mivel nem lehet semmi baj. Látod közös erővel Kincső fogait is előcsalogattuk, szerintem egy kihordás/szülés sem lehet nagyobb kihívás.

Sonja! Egészség?

17-e? Gondolom jó lesz. Hol van az még ... 2-3 hét? Állatkert ? :wink:

Huba? Bejja?
szilvi35

Sziasztok

Tiva legalább elszórakoztatja magát, anya meg addig pihenhet :D

Nappal sem alszik az ágyában, vagy csak éjjel "nem tud" ott aludni :?: :?: :?: Egyébként, csak azért mert a nagykönyvben az van, hogy aludjon a gyerek a saját ágyában, nem feltétlenül az a jó. Ha titeket nem zavar, hogy ott szuszog a kis drága köztetek, akkor szerintem nincs ezzel semmi gond. Mi azért lakoltattuk ki Szonját a mi ágyunkból, mert nem tudtunk tőle aludni. Keresztbe feküdt mindíg a párnánkon és a lába az apja fülébe/szájába/szemébe, a keze pedig áz én alkatrészeimben volt. Meg féltünk, hogy ráfekszünk. Nagyon sokszor önkiszolgálósat is játszott, arra ébredtem, hogy a cicimen lóg, gondolom oda fordult és ha már ott volt, rá is cuppant egy kicsit :lol: Nekünk nem volt kényelmes, de nekem azért hiányzik, hogy nincs ott közöttünk :oops: :oops: :oops:

Tlindi

Kép
tlindi

Az apjának nem nagyon kényelmetlen, mondjuk néha panaszkodik, hogy a pótláson kell aludnia félig (ami szerintem nem is kényelmetlen). Tiva engem túr ki és általában kívülről alszik, a másik oldalán a kiságya van és a paplanommal tömöm be e likat. Tiva alá (vertikálisan) szoktam néha helyezkedni, vagy a maradék pótlásra vagy a lábuknál mérgelődöm és várom, hogy elálmosodjak ... DE most döntöttem! Fogunk venni egy másik matracot és el fogunk férni.
Nappal itt is ott is alszik. Ha cicin alszik el, akkor ott, ha nem evés után alszik el, akkor az ágyába teszem és ott alszik. Simogatom a fejét vagy cumit dugok a szájába, mert sír, hogy vegyem ki, de csak 1-2 percig, utána alszik is.
szilvi35

Sziasztok!

Képzeljétek tegnap kimostam egy adag babaruhát ma meg át vasaltam őket! :)
Tegnap este meg teljesen kész voltam annyira fájt a derekam, hogy sem feküdni sem ülni nem volt jó. Úgyhogy térdelő állást vettem fel és ráborutam az ágyra! Persze az is csak addig volt jó amíg a térdem bírta. Nagyon nyűgös vagyok lányok!
Viszont úgyérzem, hogy jó lesz összepakolni a kórházi cumót szép lassan! Bár azért szeretném ha maradna még az úrfi egy két hetet!
Na jó nem panaszkodom tovább!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

De eltűnt mindenki!
Hahó! Valaki!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szia Ildóca!
Hát már megint az egyetlen kismamánk legény a gáton? :D
Hogy bírod ezt a meleget?
Remélem sokat pihensz haha...4 gyerek mellett. Kincső fogai beindultak már?
Ú el nem tudom képzelni, hogy Domó mellé most szülnék egy babát, mert hogy nagyjából egy idős Kincsővel, ugyanakkor a sógornőm kislánya mellett (9,5 hónapos) olyan nagy fiú már.

Az MMR-t nagyon megszenvedtük. Volt 39-40 fok körüli láz 2 napig (bár ha épp sikerült lenyomni vidám volt), most meg mintha pöttyösödne...
Persze nekem kellett a mellékhatásoknak utána nézni, mert dokinőnk csak a lázat említette...:evil: :evil:

Csipet!
Felteszed majd azt a feladatsort?

Szonja!
Rég írtál...

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok!

Bogi biztos nem kapja meg a 15 hónapos oltást még legalább két hétig.Most kaptunk a hurutos köhögésre antibiotikumos orrcseppet...
Ekkora láza volt Domónak?Hú,akkor köthetem a gatyát föl,az oltás után sem fogunk aludni pár napig...:(
Kint van a11.fog,a jobb oldali szemfog,most jön a másik oldalon is...

Én sem vállalnék a közeljövőben egy másik babát,majd ,ha kialudtukmagunkat...lassan másfél éve nem aludtunk át egy éjszakát!
Pedig cukik a babák,de majd később.....

Én mennék az Állatkertbe,de 17-én nem leszünk Pesten..:(

Ildóca,kitartás!

Kép
kata35

Sziasztok

Ildóca

Panaszkodj csak nyugodtan.Nem lehet neked most egyszerű.

Szonja mellé nekem se hiányzik még egy gyerek, én is aludni szeretnék :oops: A játszóházban is csak Duracellnek hívják :lol: Igazán nyugodt gyerkőc....

Kata

Még nem fix a 17-e. Alkuképes :lol: Bogi hogy halad a rágással? Hajlandó már darabosat enni vagy csak a pépes jön be? Mi már egész jól állunk. Vagyis ha hajlandó enni, akkor megeszi a darabosat, de nagyon sokszor csak 2 joghurt az ebéd :twisted:

Szonja is nagyon lázas volt az MMR után, de csak 1 napig és utána pöttyei is voltak és szerintem attól volt nagyon nyűgös is vagyis inkább vergődött egész nap és egész éjjel.

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok! Én írtam ám, de elszállt sajnos:(
Ildóca, drága, kitartást neked ebben a melegben. Nehéz lehet.

Ez a 15. hónapos oltás nem egy leányálom, de olyan jó túllenni rajta!:)
Kata: nekünk is antibiotikumos kezelés után lehetett csak oltani, mert folyamatos torokgyuszi, hurut volt. Ismerős szitu. Kitartást nektek!

Hú, mi kapunk ajándék belépőt az Állatkertbe!:) Ha addigra átadják, akkor megyünk mi is, nagyon szereti Dorci az állatokat, szerintem élvezné.

Kicsit panaszkodom én is. Képzeljétek, hogy 1 ciklusom kimaradt. Még nem szeretnénk most babát, és védekeztünk is, ezért nem értettük. Nem bírtam dokihoz eljutni, bénáztam rendesen. És végre 1 hónap késés után megjött. Kiderült, hogy semmi bajom sem volt, csak szimplán olyan ideges vagyok mostanában (túlterheltség, megfelelni akarás), hogy emiatt maradt ki. Azt hittem, hogy ez csak másokkal történhet meg. De most már minden okés, rendbejöttem, hurrá:)
Vendég

Halihó!! ÉLETJEL!! Mellé 4 fog!!! :lol:

Ildóca:
KITARTÁS, remélem az Úrfi is jól viselkedik, és még nem akar kiindulni. Ráér ő még a világ felfedezésével, lesz rá ideje bőven ;) Hajrá Kincsőfogak ;) Nem siették el, az biztos :)

Katt:
írtam g-re beszámolót a TSMT-ről. Húúú, Domót jól megkínozta a szuri!!!! Remélem elmúlnak a pötyik de gyorsan! Durva ez a láz!!!

Dorkaanyu: örülök, hogy nincs gond!

Kata: valahogy így vagyunk mi is. Szeretnénk kistesót, de nem most. Ákos annyira de annyira igényel, ezért az ő kis lelkivilágának jót tenne még, ha még egy ideig egyeduralkodhat a felmenőin :)

17-e nekünk tuti nem jó, mert utazunk nagyihoz messzibe :( Pedig jó lenne talizni Veletek!

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok

Jó rég voltam itt tudom, dehát annyi dolog van hajj...
Először is ha már oltások, gondoltam megosztom, hogy Hanna még mindig nem kapta meg a 4 hós oltását mert ugye 4 hónaposan éppen a kórházban voltunk, utána 1 hónap antibigyó kúra miatt nem lehetett aztán meg várni kellett 2 hetet hogy helyrejöjjön a szervezete, mire az letelt kapott egy kis torokgyuszit, most meg megint találtak a vizeletében baktériumot, meg a tenyésztésből kiderült (most hívott a doki) hogy megint e-coli, úgyhogy tegnap csináltattunk egy megismételt vizelettesztet, mert azt mondták, lehet csak sokat állt a pisi, vagy kaki került bele, nem lett rendesen lemosva mielőtt felragasztottuk a zacsit, szóval most azt várom hogy 11 óra legyen és rongyolhassunk át az eredményért. Hétfőn lesz 6 hónapos ha minden rendben lenne végre kedden kaphatná meg az oltást, de bele se merek gondolni mi lesz ha mégis tényleg megint vesemedence gyulladása van.
Én már mellesleg 2 napja fel vagyok fázva de hogy az is mitől... tegnap este már kb 2 percenként jártam a wc-re. A délelőttök mindig jobban de estére egyfolytában rohangálok. Most mondjuk mintha kicsit jobb lenne, de lekopogom.
Amúgy Hannával minden rendben, nagyon cuki, nem viseli meg ez a f*s időjárás hogy hol esik hogy százezer fok van, engem annál inkább, napok óta fáj a fejem.
Kezd esténként is egyre jobban aludni, bár ezt is lekopogom, nem kell hozzá 20 percenként felkelni hogy a cumit a szájába tömködjem, maximum már csak egyszer, de hál istennek van hogy egyszer se, valamikor 5 kor kel enni, de aztán alszik is tovább, attól függően hogy mi még meddig alszunk ő is akkor kel kb, vagy kicsit később. De képzeljétek hétvégén már sikerült 9ig is aludni :)
Kifejlesztette a pofáncsúszás képességét, bár gondolom minden gyerek így kezdi a mászást :) Popi az égbe pofán előre, nagyon édes :)
Magától még nem ül fel, bár nagyon erőlködik rajta, viszont bármilyen döntött pozícióból gond nélkül felül, és nagyon szépen tartja magát ülve. Na rólunk kb ennyit.

Ildóca: Remélem azért vagy 2 hétig még bennmarad a kiskirályfi, bár azt mondta nekem az orvos anno, hogy a 36. héttől már fejlett annyira, hogy megállja a helyét a kinti világban, tehát nem kell aggódni.

Jah, másik gyerek. Én úgy vagyok vele, hogy inkább egyben legyünk túl a nemalvós korszakon, amíg míg bírjuk, meg fiatalok vagyunk :) Hanna szerencsére nem olyan hisztis fajta mostanában olyan ügyesen eljátszik magában is, bár nyilván igényli a foglalkozást is főleg most hogy kúszni tanul. De mi nem szeretnénk 1,5-2 évnél nagyobb korkülönbséget az első 2 gyerek között.

Nah egyelőre ennyi, legközelebb megpróbálok hamarabb írni :)

Lilypie Third Birthday tickers

Na megint kinéz a bakteriális fertőzés Hannánál húgyútilag, de most legalább nem kell befeküdni a kórházba. Szupi, ismét viszlát 4 hónapos oltás.

Sziasztok!

Szegény Hanna! Gyógyuljatok meg gyorsan! Drukkolok, hogy hamar rendbejöjjenek a dolgok!

Csipet!

Jól belehúztatok a fogacskákban!

Nálunk még csak egy fél fogacska! Nem kapkodjuk ám el! :D
De ezzel is kitűnően meg tudja harapni a testvéreit! :?

Köszi mindenkinek a drukkokat! Igyekszem pihenni amennyit tudok! Ma megyek be a kórházba lesz CTG meg rám néz a doki is. Remélem még haza jövök ma!
Teszek nektek egy pocak képet! Bár nem egy hű de szép látvány!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Kép

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Már nagyon régen jártam errefelé. Én majdnem 4 évvel ezelőtt szültem itt a Péterffyben, és abban az időszakban voltam itt fenn sokat. Látom a gárda is megváltozott, remélem nem zavarok :) .

Hamarosan tervezzük Gergőnek a kistesót, és szándékaim szerint őt is itt szereném megszülni. Még tényleg csak a tervezés folyamatában járunk, de azért szeretnék néhány dolgot megkérdezni tőletek, hogy mi változott a 4 évvel ezelőtti állapotokhoz képest.

Én akkoriban alapítványi szobában voltam, szeretnék majd megint oda menni, ha esedékes lesz a dolog. A kétágyas akkor - emlékeim szerint - 4500 FT/éj volt. Ez változott azóta? (Próbáltam visszaolvasni, de nem találtam erre vonatkozó írást - talán nem mentem eléggé vissza... ;)). Napi 5 db pelust is adtak a babának. Ez a jó szokás megvan még?

Ha valamelyikőtök nemrégiben szült (vagy hamarosan fog) biztosan frissebb infókkal rendelkezik. Légyszi, írjátok meg, mi a helyzet mostanában a szülészeten.

Köszi előre is, és jó babázást Mindenkinek!

Üdv
Catwoman

Kép
catwoman

Sziasztok!

Igen,Bogi most már elfogadja a daraboskaját....bár a mennyiség még nem olyan nagy,de legalább már eszi...

Most úgy látom meggyógyult a Lány,a fogfájás is szünetel,nagyon jókat alszik délután is és éjjel is..persze ez az idő tiszavirág életű,de akkor is jó...:)
És nagyon jó a kedve,jókat játszik,beszélget...

Lányok,lakik valakinek valakije Szigetszentmiklóson?
Lehet,oda költözünk ki,de azt mondják,nehéz a bejárás,mert sok a dugó...
Valakinek valamilyen tapasztalta van?

Amikor én szültem pelenkát egyáltalán nem adtak és az egyedüli alapítványi szobáért 7000ft-ot fizettünk/nap.Marha sokan szültek akkor és már csak ott volt hely.Ez 2010-es adat.De kaptunkpopsi kenőcsöt és alkoholt a köldökkezelésre...

Kép
kata35

Catwoman, nekünk sem adtak pelenkát. Alapítványi szoba nem tudom mennyi, én nem abban voltam. Popsikenőcsöt, alkoholt kaptunk mi is.

Ildóca: nagyon szép pocak!!!!!

Bejja: sajnálom a fertőzés, lenne már vége ennek a történetnek!! :(

Kép
Kép
csipetnyusza

Ildóca, jaj, de gyönyörűséges baba-lakod van:))))

Bejja, jaj, sajnálom a fertőzést szegény kislányodnál:(( Most legalább időben észrevették és nem kell kórházazni.

Kata35: A párom ott lakott még régen egy kis ideig. HÉV jár oda, 1 óra az út kb. Ott nincs dugó:))) Csak tömeg.
Vendég

Sziasztok

Ildóca

Szép ez a poci, semmi a baj vele. Azért, ha nem túl nagy kérés, írj minden egy-két szót, hogy tudjuk jól vagytok. Izgulsz már? Kész a pakk?

Bejja

Már megint ez a fránya betegség, remélem most könnyebb lesz a gyógyulás.

Catwoman

Én 2 ágyas alapítványiba voltam. 5000/éj. Pelust csak első nap adtak és másnap addig míg meg nem mutatták a pelenkázás minden fortélyát. Utána még a fürdetéshez is mi adtuk. Popsikrémet, alkoholt és vattát (köldök takarításhoz) mi is kaptunk. Ez 16 hónapja volt.

Mindenki

Elnapolhatjuk az állatkertet míg megjönnek az ingyenjegyek/bérletek és mindenki hazatalál a csavargásból. Majd csak találunk egy napot mikor megfelel az időpont :D

Szonja, Szilvi, Huba ÉLETJEL

Tlindi

Kép
tlindi

Tlindi!

Hát van is mire izgulnom mert majdnem haza sem engedtek!
Szerintem a hétvégén megleszünk!
Bár én azt sem bánnám ha csak jövőhét hétvége lenne! Nekem az lenne az ideális! Dehát nem úgytűnik! Ezt nem én döntöm el! És hát igen kész a pakk! :D

Szilvivel megbeszéltem, hogy majd neki szólok és megírja nektek ha van valami!

Bár eltűnt mostanában nagyon!

Catwomen!

Én most nem is kérdeztem az alapítványi szobát, hogy mennyi! De 16 hónapja 5000/ éj volt!
És pelenkát, popsitörlőt az kell vinni sőt Textil pelust is a feje alá!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Ildóóóca, hétvégén??? Júúúj, de izgi!!!!!!!!!!! Drukk, hogy jövő hét vége legyen! Beszélj a fejével!! ;)

Kép
Kép
csipetnyusza

Sziasztok!
Ildóca!
Szép ez a pocak. És nagy is. Huhh, megmondom a frankót, annyira azért mos nem irgyellek ezzel a pocakkal. De azért, ha lehet maradjon még benn ez a kis legény.

A barátnőmet elvileg jövő héten császározzák, de szépen lenn van a pocakja, csodálkoznék, ha kibírná addig. Nagyon türelmetlenek ezek az úrfik. Na őt sem irigylem.

Kata!
Én itt lakok Szigetszentmiklóstól 5 km-re. Most jelent állás szerint gáz a bejárás az M0 miatt. Ha van öngyilkos hajlamú és erre akar karambolozni, akkor beáll az M0. De már bővítik. Attól is függ, hogy mikor indul reggel, stb.
De Pest másik oldaláról is pont ilyen dugók vannak. Attól függ, hogy hova mész/mentek dolgozni. Mert ha Szigetszentmiklósról Csepelre, Erzsébet, az nem ugyanaz, mint mondjuk Ürömről Csepelre.
Én szeretek erre lakni és Miklóson is jó nagy telkek vannak, nem csak olyan zsebkendőnyik. És van ovi, bölcsi, jó kis strand is.
Szóval, ha erre jöttök lakni, talizhatunk sűrűn. Végre valaki hozzám is lesz közel :D
Viszont írok neked privit Balázs ügyben, ha nem gond.

Minden rendben velünk. Ádi hol eszik, hol nem. Aludni alszik (lekopogom). Bitang rosszak, őszülök rendesen. Játékok csak azért, hogy legyen mit pakolni, egyébként meg minden, amivel nem lenne szabad. A kertbe nyomulnak állandóan és koszosak mint a malackák, nem győzök mosni. Meg vannak veszve minden csepp vízért, ha találnak egy kanálnyit képesek órákat pancsolni. Szóval a helyzet változatlan.

Kép
Kép
Kép
szonja77

Köszi Szonja az infót!
Én itt dolgozom a 7.kerületben,a Hősök terénél...apa meg még nem tudjuk,most megy állásinterjúkra....most Budán.
Írjál csak Balázs miatt....:)

Ildóca,hajrá!!!!!!!

Kép
kata35

Sziasztok Lányok!

Köszi szépen az infókat Mindenkitől. :)

Ildócának sok sikert a hétvégén!

Üdv

Catwoman

Kép
catwoman

Sziasztok!

Hát még itthon és egyben!
Remélem még legalább a hétvégét kibírja! Aztán majd meglátjuk mert hétfőn megyek be CTG-re és kiderül, hogy
lesz-e még haza út onnan vagy maradunk már pár napot!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Csipet !

Egyfolytában beszélek neki de nem rajtam múlik!

Szonja!

Ez nálunk is így van, hogy van egy halom játék de általában az kell Kincsőnek is amit nem szabad! Többek között Cd lemezek, távírányító és a mobiltelefonok! Persze vettem neki játék telefont de hát azzal meg nem játszik!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

CSajok!

Mennyi idő alatt dugja ki magát a metszőfog? Csakmert Hanna úgy tűnik elkezdett fogat növeszteni. A bal alsónak már kinn a teteje, és sztem a jobb alsó is megindul lassan mert már látszik. Nagyon vicces ahogy kocog rajta a kanál :). De legalább már tudom miért nem nagyon akart enni az elmúlt pár napban, se pépet, se tejet. Amúgy meg nem nyűgös miatta szerencsére. Szóval kb mire számítsak, hány nap hány hét míg kijön teljesen, ha mégis fájna neki, ti mit adtatok fájdalomcsillapításra?

Sziasztok

Na már kezdek bepöccenni, már 2x szállt az irományom :twisted:

Bejja

Már csak röviden, mert ha ez se jelenik meg megmarom magam...

Szonja fogai egyszer csak kint voltak, nem emlékszem mennyi idő alatt bújtak ki. Szerintem ha már áttörte az ínyét, akkor a növesztgetés nem fáj. Én így gondolom, de nem biztos hogy így is van. Kenegetheted neki Dentinox oldattal/géllel. Ha nagyon fáj neki Viburcol kúp (ez homeopátiás ) vagy Nurofen szirup/kúp.

Tlindi

Kép
tlindi

Na el se hiszem, hogy végre sikerült :lol: :lol: :lol:

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Még itthon és egyben! :)

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!

Catwoman: üdv itt:) 2010-ben szültem és akkor 5000 Ft volt az alapítványi szoba, a kétágyas. Vinni kellett pellust és textilt is. De volt ott a pelenkázóhoz készítve alkohol és vatta a köldökcsonk ápolására és talán popsikenőcs is, ha jól rémlik.
Jó azért a kétágyas szoba, mert van, aki vigyázzon a dolgaimra, míg én kimegyek és viszont.

Bejja: kint vannak a fogacskák? Hogy viseltétek?

Ildóca. ügyi vagy! MÉg maradjatok egyben azért+++++

Mi most megyünk a játszótérre, nem tudom itthon kifárasztani Dorkát és pörög ezerrel. Lusta anyának össze kell szednie magát és irány lefelé a játszótérre, a falu aljába.
Vendég

Dorka, a bal alsó metsző van kinn kicsit legalábbis nekem úgy tűnik az már áttört, szinte észrevétlenül mert csak onnan vettem észre hogy kocogott rajta a kanál, megnéztem, és jéééé :) A jobb alsó is látszik már, de ma nagyon nyügi volt, lehet emiatt is, meg tiszta takonyl, alig bír levegőt venni, mármint olyan fogzási takony. De azért annyira szerencsére nem viselte meg. Majd úgyis kedden viszem a védőnőhöz megmondja jól láttam e hogy az tényleg fog, de meg is harapott vele, és határozottan fog :)

Bejja, ha harapott is vele és karcol is, akkor tuti, hogy fogacska.) Keddre már szerintem még jobban kibújik és határozottan látszani fog.
Nemsokára jönnek szemben lévő fogacskák is és akkor már úgy mondják, hogy "tud diót törni" Hanna:)
Gratula a feledik szülinaphoz!!!
Vendég

Sziasztok!

Hanna boldog félévet! :-) És grat a fogacskákhoz!

Kincső neked is. Csak összejött! Ildóca!!!! Hajrááááááááááá! Sokat gondoltam ám rád mostanság!

Jaj, de jó, hogy voltatok kirándulni, majd jól meglesem a képeket.
Szoktalak ám titeket olvasni, csak ritkán jutok el odáig, hogy írjak is.

Röviden rólunk:
Huba két hét nemalvás/velünkalvás/39.9 láz mellett két alsó fogacskát növesztett. Ja meg nem is evett/ivott. Volt olyan nap, hogy összesen nem tudtam beletömni 180ml tápit. Ez durva volt. Pont a fogzás előtt elkezdett hirtelen mászni, majd rájött, hogy fel tud kapaszkodni az ágyba, székbe, ember lábába és feláll. Áll! Ez nagyon nem okozott nekünk örömet. Mármint aggódtam, h ez nem korai még? Egy 6,5 hós baba ne álljon már. De doki azt mondta, semmi baj, ha magától csinálja, hát tegye. Mondjuk én biztos nem fogom jártatni. Így is leszakad a derekam. A pünkösdöt anyukáméknál töltött, és HURRRÁÁÁÁÁÁÁ aludtunk 3 éjszakát! :-P De már várom, hogy anyumék ma hazahozzák! :-)
Közben költöztünk két hete, Huba tegnap volt 7 hónapos. Telik az idő...
Úgy néz ki jön a kistesó. BEPARÁZTAM! kb 8-9hetes lehetek, a héten dokihoz is megyek, de még nem tudom kihez. Lehet inkább szülésznő kéne... Ettől is tiszta depi vagyok.
Bocsi, már megint panaszkodom!

Szóval ezek vannak!
Megyek nézek képeket!

Ui: Ha valakit kihagytam a gratulációból BOCSÁNAT!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Sziasztok!
Huba-mami! Gratulálok!

Minden babónak gratula a fogakhoz, és Hannának jobbulást.

Ildóca, kitartás!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Azta Ildóca szép nagy pocak!
Kicsit még szorítsd össze a combod, csak 1-2 hétig...

Huba mami!
Ha jól számolom Domó korú lesz Huba, mikor a tesó megszületik. Durva belegondolni, hogy most szülnék egy kistesót...Persze úgy nem tűnne durvának, ha szép kerek családban élnénk...
Gratulálok!
Huba állása :shock:

Szilvi!
Brékó-brékó!

Kattkat

Kép
kattkat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: