Kretty,
nagyon drukkolok a 7-es 8-nak, hogy beérjenek szerdáig!
Emerenc,
csuda jó hírek! Hétfőn punkció! De jó, de jó!
Mné,
legközelebb 30-án megyünk Elekes dokihoz speciális szív UH-ra, akkor már remélem a neműk is ki fog derülni

jó lenne már valamit venni a lurkókra

Igen, végre leszállt az egyik manó a vesémről, és úgy néz ki, hogy talált magának egy kényelmesebb helyet, ahol tudja élni a mindennapjait testvéreivel együtt.
Amúgy anno én is a háziorvosomtól kértem beutalót a vizsgálatokra, és meg is csinálták, nem kellett fizetni érte. De nem is értem, akkor mire való a háziorvos, ha még ilyen vizsgálatkérő lapot sem írhat fel?
Drukkolok nektek, hogy minél hamarabb meg legyenek a legtökéletesebb leleteitek, és minél hamarabb tudjatok indulni!!!
Szélkisasszony,
nagyon örülök, hogy a vizelet negatív volt, én is csináltattam, mert megijedtem, hogy fájt a vesém, de szerencsére az enyémben sem találtak semmit.
Szerintem is nyugodj meg, már Szélcsikó 6 napja a pocidban van, jó helyen, és erősen kapaszkodik. Nem lesz semmi baj! Csak pozitívan!!!
Nyuszi,
akkor már tényleg nincs sok hátra, hogy végre meglásd a csodát a kezeid között

de jó lesz nektek!
Én nagyon jó ötletnek tartom, hogy Dórit külön szobába szoktatjátok, azért van a bébiőr, légzésfigyelő, hogy jelezzen, ha bármi baj lenne. De nem lesz semmi baja, hogy külön szobában lesz, ez a lehető legjobb döntés egy babával kapcsolatban (szerintem), legalább nem lesz elkapatva

.
Kagyló,
bármi is van, ránk számíthatsz, igaz nem sok mindenben tudunk segíteni, de ha meghallgatunk, vagy esetleg tanácsot adunk, már az is jól eshet. FEL A FEJJEL!!!
Katapetra,
tudom, hogy nem ehetsz édességet, ezért küldök neked egy képet, hátha vizuálisan jól laksz vele.