A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Panndi: ezt most elképzeltem..:-) fut egy pocak..:-)

Nálunk I fut mellette.

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Na, ideértünk. Ma tömegkommunikáció nélküli napot tartottunk eddig, sem mese, sem internet, semmi, szó szerint. Házimunkáztunk, tricikliztünk, játszogattunk. Most ültünk le a gép elé.

Móni, hát ez az, az ember egy csomó részét nem is ismeri az országnak... Én pl. még nem voltam Gyulán, Székesfehérváron...

Hát, az utat sajnos lemondták anyáék. Előtte meg mennek Csíksomlyóra :x :x :roll:
De már várom így is, majd anyósomék vigyáznak Rugóra :D

Viranka, egy Kitty cicát kérhetnénk???? Köszönjük!!!!!

Panndi, hát, nem lehettek semmik így karavánban :shock: :roll:

Heni, hajrá munka-ügyben.

IRINA?

Sül a pizza, Rugó rángat.

Juba megint eltűnt akkor.

Kép
vindolanda

Ja, tegnap szalonnát is sütöttünk este 8)
Rugó csak sütött, de nem evett.

Kép
vindolanda

Én is futok cicus után, igaz Ő még pótkerekezik. Gergi vagy babakocsiban száguld velem vagy felkötom gremese meitaial 8)

Vindo sajnálom, hogy lemondták. Nem lehet, hogy amiatt mert mennek anyósodék?
házi vagy bolti pizza?

Egyik se akar aludni, így meg nem haladok a hímzéssel :?
kénytelen leszek éjjel csinálni, este is majd elaludtam mellette :roll:
de már kinéztem a következőt 8)

Verafeladtad?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vindo: sajnálom h nem mennek anyudék? Tudni hogy miért?

Lehetne egy jó kis versenyt szervezni a gyerekeknek! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, állítólag nem maradna pénzük. Csak akkor Csíksomlyóra meg miért mennek? Vezetni sem kellett volna nekik... Amúgy lehet, hogy anyósomék is benne vannak, szóval velük nem akartak menni, nem tudom.
Csak három éve könyörgök itt nekik, aztán meg semmi :evil: De már feladtam.

Rugó nem mer kimenni biciklivel az utcára, csak a lakásban nyomul :lol:

Bolti pizza természetesen 8)

G. tegnap elég csúnyán elvágta a nagyujját egy szikével. Eltörött a pengéje, és beleszaladt. A körmét keresztbe vágta szinte, de G, szerint jó, hogy a körmét kapta, mert különben levágta volna az ujja hegyét :shock:
Egy ideig nem citerázik, az biztos...

Légyfüggönyt akart feltenni, nem találta a szükséges munkaeszközt, és nekiment szikével :D

Kép
vindolanda

Most már nálunk is inkább Apa megy velük, én már nem nagyon bírom a tempót. Sőt, ma tolatni szerettem volna az autóval, de tükörből nem szeretek tolatni, hátrafordultam, de azt hittem, úgy maradok, szóval a hasamtól már tolatni sem nagyon tudok :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Ma egy kicsit nyugisabb nap van :D az úgy néz ki, h délelőtt dokinál, oltást elnapoltuk, aztán sóbarlang, aztán rohanás haza, Verus is meglátogatott minket :D és nemsokára megyek Liliért. De azért én nyugisabbnak érzem.

Panndi én is elképzeltem ahogy rohansz :D és Zsófi meg Emma hihetetlenek. Igaz a pótkereket mi is levettük, de botozunk.
Tettük ezt azért mert mi is kaptuk ezt a bicót és nem túl jó konstrukció. A pótkerekekkel nagyon billeget (2x csúnyán el is esett Lilla vele) és csak úgy volt hajlandó menni vele, hogy leeresztettük a hátsó kereket kicsit. Így meg tönkrement a belső nagyon hamar. Szóval a botozás mellett döntöttünk és reméljük hamar kedvet kap ahhoz is, hogy maga tekerjen.

Móni
Daninál csak lúdtalp szerű kezdemény látszik (örökletes is lehet apától amúgy) de a doki is azt mondta, hogy kinőheti még simán mert semmi nincs kialakulva még ilyenkor. Gyógycipő sem kell, csak ne legyen harántemeléses a cipője. Azért vittük el, mert ő is befelé fordítja az egyik lábát mint Lilla.
Gyerek napban benne vagyok és gyeretek gyertek :D készítettem neked ruhát :D
És nagyon szép amit a Vera felad ma neked :D

Vindo
Remélem G hamar rendbe jön.

Én most munkaügyi várakozó állásponton vagyok.

KépKép
KépKép
fleur

Jaj, Verus, kérdezte Fruzsi keresztanyukája, mikor meglátta a Hello Kittyt, hogy Verdát nem tudsz csinálni? :) Nagyon tetszett neki! :)

Fleur, vannak fura biciklik, Zsófinak az előző tönkrement még pótkerekes korszakában, olcsó húsnak hív a leve :roll:

Fruzsinak megint vírusos kötőhártya-gyulladása van :twisted:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

itt úgy zuhog!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi: tolatás :D dobhatnál pocakfotót!!!
kötőhártya ...sajnálom..jobbulást!

Fleur: ++++++++++++++++++++++++++ az álláshoz!

Én megint sütit ennék..keresgélek vmi diós receptet..:-)
ha már így szakad az eső..ki sem lehet menni..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Igen, ide is ideért az eső. Szakad egy fél órája biztos.
De legalább lekattingattam a lakás régi részét, bár elég sötétek lettek a képek.

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Megyek teregetni :arrow:

Panndi, csak óvatosan.

Jobbulást Fruzsinak.

Kaqk, neked meg jó étvágyat a sütihez.

Kép
vindolanda

sziasztok :)

Móni,feladtam :) :) de már tudod.Kalappal haladok napok kérdése és készen lesz :) de jöttök jövő héten nem postázom :) :) 8)

Fleur,Dani annyira tünemény kiscsávó :) :) legközelebb elviszem magammal :) :) mert persze várnom kellett még a képekre kicsit :)
de még megyek a héten :) :) amúgy Ágicáék is közel laknak hozzátok :) + köszi a kv-t fincsi volt

Vindo,kalózos Hello Kitty legyen ? :) csak a fejemben állt össze :)

Kaqk,nekem a februári tp-et utalták a múlt héten...csinálom akkor Neked is :) ruha színt írj,vagy csinálok többet és akkor választhatsz :)

Andi,elképzeltelek ahogy futsz a csajok után pocakkal :) + a tolatást is :) ha kell vmi segítség szólj csak pár km választ el egymástól :)

Irina,Niki,Ágica,Gica,Sense(így hirtelen fejből :) )????

Bicaj:bukósisakot adjatok rájuk! míra egyszer akkorát esett s csak az orra hegye lett kicsit bibis.Egyik ismerősünk ,meg úgy volt dehogy kell bukósisak a gyerk fejére :( pár hét múlva sürgősségin kötöttek ki+kórház agyrázkódás miatt! ha mást nem a fejét védjétek!!

:arrow: eszembe jutott ma még nem ettem csak szalonnát :arrow: ebédelek :)

KépKép
viranka

mire elküldtem...
Andi,majd megpróbálom :) kötőhártyagyulladás :( nem lehet,h. csak simán betaknyosodott és attól gyulladt be a szeme? B-nak sokszor volt emiatt mininek,de nem fertőzött.

:arrow: most meg Balu akar éhenhalni :)

s itt is esik végre :)

KépKép
viranka

Viranka, az megfelelő lenne :P Köszönjük. Majd írj egy árat, és elküldjük.

Rugónak eddig egyszer volt valami a szemével. Mikor hazahoztuk, akkor lett csipás egy kicsit, de egy-két nap alatt elmúlt :roll:

Holnap mehetek hajnalban busszal, kelhetek vagy fél hatkor :x

Kép
vindolanda

Sikerült enni?

Kép
vindolanda

aha,jobb is a hangulatom :) :) sőt még ittam 3 pohár vizet is :)

úgy várom már a szombat du-t :) utána kicsit nyugisabb lesz az életünk :) már unom az állandó rohangálást :?

KépKép
viranka

Vera: piros ruhás???? lehetne?

Februári TP-t? na akkor én még várhatok rá pár hónapot. Amúgy elég felháborító!!!!!

Vindo: jó lett a ház!!!!

Bukósisak mindig van rajta! :-)

Na itt már nem esik, csak vizes minden.:-(
sül a diós muffin ( porból :-( )

KépKép
kaqk
Debrecen

vindo: szép lett minden!

Verus: doki szerint vírusos kötőhártya-gyulladás. Én már nem tudom, de ha Zsófi is elkapja, morcos leszek.

Pocakfotót hoztam, nem is olyan régi :)

Kép

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: hogy Te milyen csini kismama vagy. cuki pocak.. már jó nagy.:-)
nem csoda h nem tudsz tolatni vele. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nektarin,boldog névnapot :)

Kaqk,igen lehet :)

Andi,de nagy már a pocakod :) :) Fruzsival a vége fele volt ekkora nem? egész este Verdán agyaltam,de megvan a megoldás :) ha kész üzenek :)

KépKép
viranka

Vindo igazán csinos lett a ház:-)

Panndi hű de csini pocak:-) kötőhártya:-( jobbulást Fruzsinak++++

Nálunk már évzáró lesz szombaton, egyébként nem értem miért épp gyereknapon :roll:

Péterke egész hv anyuéknál volt, nagyon jól érezte magát, tegnap nem volt oviban, jó volt együtt 3man:-) de már ma ment oviba. Én azt veszem észre, hogy Áron szereti , ha nincs itthon Péter :roll: most is egy hang nélkül jáccik egyedül:-)

Heni
KépKép
heni81

Takarításon túl, + reggel bicóval vittem Emmát oviba...jól elfáradok.. :shock: ,
de ilyen jó időben legalább levegőn vagyok + mozgok + benzin takarékos + Emma is imádja..:-)

Csütörtökön megyünk keresztanyámhoz cseresznyézni, alig várom
:lol: :lol: , bár vasárnap is ettem...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sehol senki?????????????????????????????????,

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Életjel, nem tudok többet sajnos, de szólok, hogy itt minden rendben, és nagyon örülünk, hogy itt van ez a kismanó is velünk. :) Olyan büszke az apukája is. :)

Megyek, mert Dani nagyon vár.

Mindenkinek jó hetet!

Nekem ezen a héten már megint vannak vizsgáim, s innenetől június közepéig végig, de majd igyekszem időnként benézni.

Pussz

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!!

Basszus szégyenlem magam,hogy megint ennyire eltűntem,ne haragudjatok!!

Most olvasom,hogy Neked sem írtam vissza Móni ne haragudj!!

Betegek voltunk minden,Zina kezdte,torok gyulladás,láz,aztán jöttem én és Bertus,én többször is visszalázasodtam :?
A héten már egész jól vagyok.
Meló van ezerrel,többnyire egyedül vagyok a gyerekekkel,apa eljár maszekolni,szinte alig találkozunk,rám marad minden,két szintes ház takarítása,udvar,kis konyhakert rendezése,főzés minden nap,na és a gyereke,hát ők aztán nem egyszerűek!!!

Zina egy őrült nőszemély ,jajjj épp most ébredt,szomszéd jól felkiabálta,kemény 20 percet aludt :?
Ő egy igazi zsarnok,csak kézbe jó de ha olyanja van akkor még ott sem mindegy,hogy ki és milyen pózban fogja a 11 kilóját!!!!

Berti nem olyan rossz,csak ő is folyton parancsolgat és ettől azért kitudok akadni rendesen...

Van,hogy egész estig kint vagyunk az udvaron,most,hogy van egy kis konyhakertem azt kapálgatom levezetésképpen,a Zina meg üvöltözik nekem a kocsiból,alig várom már,hogy megtanuljon menni egyedül!!!

Nem olvastam vissza,majd ha Zizi elaludt,bár erre mínusz esélyt látok :roll:
Mindjárt megpróbálok még pár képet feltenni.

juba0

Halihó, Lányok!

Bocs, rohangálok napok óta (Prágára készülés, vizsgamegbeszélések, jegyzetek-papírok szelektálása itthon - utóbbi létfontosságú, mert már nem férni tőlük), azért nem gyöttem.
Nem is fogok tudni mindenkire reagálni, csak címszavakban:

VIRANKA: imádom a hellokittydet, nekem jobban tetszik, mint a szélesfejű eredeti

PANNDI: szépséges pocak, gratula! Izgulok értetek, mindjárt finis! Fruzsinak jobbulást (ezt a fránya kötőhártyagyulladást Ádi is vagy féltucatszor produkálta ebben az ovis évben...).

JUBA: örülök, hogy hallok rólatok, kitartás a csajkommandóval!

DÓRI: de jó, hogy minden oké! sok sikert a vizsgákhoz!!!

VINDO: irtó szépen megcsináltátok a lakást, gratula!

Mi jól, persze izgulok, tudunk-e utazni (ugye nálunk Ádi örök bizonytalansági tényező, az átlagnál jobban az, ha értitek, mire gondolok). Úgy lesz, utazunk -- mantrázgatom. Majd vizualizálom magam a Károly-hídra, ha ez segít. :lol:
irina

TÜNDI: óriásgratula az álláshoz!!! Ez az, csajszi, mutasd meg nekik! Aztán meséld el, milyen a hely!

No, utasbiztosítást kell még kötni. Anyuéknak írtam 3 gépelt oldal know-how-t Ádihoz, ha netán gond lenne (sérülések, betegségek volt a topik persze, nem más, amúgy mindent tudnak a gyerekhez).
Naná, hogy fél nap múlva úgy fog hiányozni a muci, hogy csak na.
irina

Sziasztok!

Szelit felvették abba az oviba, amelyiket kinéztük! :)

Most csak ennyi, Szeli fürdik... itt volt Zs keresztfia, kicsit eldumáltuk az időt!

Puszi Mindenkinek!

Irina! Utasbiztosításban is tudok segíteni! ;)
Ügyfelek jeleztek vissza, hogy nagyon korrekt az Uniqa a kifizetésnél is! :)

Na, ki akar szállni...

Kép

Kép
regcsiken14

Jó reggelt!

juba, jó, hogy jöttél :)

Irina, mikor indultok?

Ma reggelre kötőhártya-gyulladással ébredtem :twisted:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Juba, drága, azért igyekezz ám néha bejelentkezni :D
És kérünk képeket is majd, remélem, sikerül a kicsinyítés :D

Irina, jó utat, jó pakolást :D
Ádi pedig nem lesz beteg, és kész.

Panndi, rettentően kis csinos vagy 8)
Kötőhártya :x :x :x

Köszönjük a lakás dicséreteket.

Tegnap hajnaloztam, fél hatkor keltem, Rugót meg hatkor ébresztettem. Záróvizsga volt, titkár voltam. És leszek is csütörtökön, pénteken, szombaton, hétfőn és kedden (ekkor meg kérdező). Kelhetek hajnalban végig :shock:
Délután próbáltam dolgozgatni Böszörményben, de este már nem sikerült, Rugóval együtt elaludtam este :oops:
Annyi dolgom lenne, azt sem tudom, melyikkel kezdjem. Még egy hét, ami necces, aztán már lazább lesz.

Rugó jól van, már ilyeneket is tud mondani, hogy: Két lavór anya hozta.

Maggie?

Na, most ennyi... Ma itthon leszek.

Viranka, kösz még egyszer :mrgreen:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Panndi: kötőhártya :evil: :evil: :evil: :evil:

Irina: jó pakolás, készülést! Utaztok!!!

Juba: csajok :)

Vindo: kitartás!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina!
Hajrá Prága!!!!!

Panndi!
Kötőhártyagyulladás :twisted:
Jobbuást!
Csini a poci! :)

Vindo!
Csatlakozom a házdícsérőkhöz! :)
Rugó nagyon ügyes!
És mikor kezdődik a szünet?

Juba!
Jó hallani rólatok!

Móni!
Sajnálom a lábacskát, de rendbe fog jönni!
Hétvégén mi eperszedésre megyünk...

Na nincs jó idő, én meg alig ruhában vittem a gyerekeket oviba. Most izgulhatok, hogy ne fázzanak meg... Mert persze ők aztán nem rohangálnak, hanem egy helyben ülnek a homokozóban...

Kép
gica1

Sziasztok!

Panndi! Jobbulást! Próbáltátok a szemvidítófüvet? Teát kell belőle főzni, és lehűtve azzal mosni a szemet. Nekünk bevált! Hipp-hopp helyrehozta Szeli szemét, azóta se jött ki neki... Kopp-kopp-kopp

Irina! Prága biztos nagyon jó lesz! (irigy ;)) Majd hozz sok képet! :)

Én szerencsére megnéztem reggel a koponyeg.hu-t, és láttam, hogy ma szeles idő lesz, és 24 fok a max, így hosszabb nacit adtam Szelire. Délelőtt nyitott nap van a bölcsiben, de nem mentem, mert az anyák napja után is, mikor eljöttem, 3/4 órát üvöltött, majd a gondozónő odaadta neki az egyik kisfiú tartalék cumiját, és úgy nyugodott meg... :roll: :oops: Elhozni meg nem tudtam volna, mert délután vagyok az ügyfélszolgálatra beosztva.

Leszerződtem hitelközvetítőnek is! 8) Több bankkal leszek kapcsolatban, főleg jelzáloghiteleket tudok majd előkészíteni, és bevinni oda, ahol kedvezőbb feltételek vannak! :) Majd mennem kell vizsgákra is, valahol csak a bankfiókba, valamelyik banknál viszont Pestre szervezik.
Volt rá igény ügyfelek és ismerősök körében. Úgyis bankban dolgoztam, és foglalkoztam jelzáloggal is (előszűrés), most ugyanezt kell tennem. Nem hagyom ki! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Regi: ez szuper!!!

Hát igen, az idő..nem semmi, olyan zivatar volt reggel,. azt sem tudtam mit vegyünk fel. :-)

Dalma is izeg mozog egész nap a pocimban, tegnap is egész nap ügyködött!! De így a jó!

Jaj Panndi: már annyira itt az idő.....olyan izgi!!!!

Gica: hátha melegszik az idő és nem lesz gond!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Nagyon álmos vagyok... :( De amúgy talán minden rendben még mndig, egy kicsit meg vagyok ijedve, mert a sebem elkezdett csúnyán váladékozni... Ma orvosom azt mondta, hogy akkor hívjam sürgősen, ha lázas is leszek, egyébként Betadine-nal kezeljük naponta többször. Naggyon izgi...

Valóban nagyon megy az idő, de most szeretném a következő 1 hónapot átugrani... Nagyon sok van hátra a vizsgákból... De nem adom fel, csak most egy kicsit nyafka vagyok, mert áááááááálmos vagyok.

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri: nyafka? Te? ne viccelj, most szültél, 2 nagyobb gyerkőc + millió vizsga. Csoda h bírod....én tuti nem bírnám..:-)
próbálj aludni ha tudsz!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Dóri, vigyázz magadra, mert ez így nagyon sok :!:

Regina, igen ügyes vagy :D

Gica, most már süt a nap, csak nem lesz gond.

Itt is olyan hűvöske az idő. Délután megyünk majd ki, akkor postára is megyünk vsz.
Szóval sok tennivalóm összegyűlt most, június 15-ig meg kell írnom egy publikációt, plusz jelentkezni kell egy konfira angol poszterbemutatóval, május 30-ig van egy kutatási részhatáridőm, hetedikén egy elővitán vagyok opponens, közben írok egy másik cikket, és fel kellene készülnöm a keddi záróvizsgára, ahol kérdező vagyok. Röviden ennyi. hajnali kelésekkel és Rugóval itthon ez gáz. De június 15-től jobb lesz, aztán meg jön vagy hat hét szünet... :lol:

Rugó most ült le kisvakondot nézni.

Kaqk, 27 cm :shock: :lol:

Kép
vindolanda

Itt nagyon meleg van, pedig némi eső már kellene :roll:

Áron maegy kis angyal volt egész d.e:-) olyan kis ügyesen letud jáccani:-) gondok mindig kint vannak délután, mert biztos, hogy Áron ugyan azt akarja, mint Péter. :roll: Akkor hatalmas visitás, van, sirás, földön hiszti, jaj borzasztó, úgy szeretném, ha már Áron is túlvolna ezen a hisztis korszakán és a birtoklási vágyán.

Péterke annyira ügyesen tudja elkérni a dolgokat Árontól, mindig hoz neki csere lehetőségét is felajánlva.Sokat tanult ő e téren az oviban.

DÓRIIIIIIIIIIIIIII pihenj is!!!!Képet mikor kapunk??

REgi hajrá, ügyes csajszi vagy!!!!

Irina , de régen is voltam Prágában, gyönyörű az a város! csupa szép emlékem van!

Panndi kötőhártya:-(

Heni
KépKép
heni81

Halihó! :lol:

Vindo, drága vagy. Itt vagyok, csak nincs időm írni. Most is evés közben olvastam, mindjárt indulok tovább. Nagyon tetszettek a képek, már vártam őket. :wink: Ezeket a színeket szeretem én is. :lol: Jó sok dolgod van neked is. Az évvégék mindig hajtósak.

Dóri, egy tündér vagy, hogy időt szakítasz ránk. Aggódom én is, tényleg soknak tűnik. :roll: Remélem a sebed rendbe jön!

Panndi, azért még ne rohanj szülni. :wink: :lol: Hihetetlenül csini vagy. Csak ámulok és bámulok. Jobbulást!

Kaqk, gratula a félidőhöz! Akkor már biztos a Dalma? Szép név. :lol: Reggel muszáj voltam tankolni, kerültem kicsit, akkor láttam, hogy a város nem minden részén esett ám. Felénk pl. nem. Délelőtt meg leginkább kint voltunk (Nagyerdő), mert a mellettünk lévő teremben vizsgáztak, nem akartunk zavarni. Eléggé hangosak a gyerekek. Nem volt rossz idő, bár a szél eléggé fújt.

Regi, nagyon ügyes vagy! Annyira lelkesen írsz a munkádról, szerintem teljesen hozzád illő. :lol:

Viranka, csak csodálni tudlak.

Irina, de izgalmas. Én még nem jártam Prágában, csak Albert. Képeket láttam, gyönyörű lehet. Jó utat Nektek! Ádi meg nem lesz beteg és kész.

Juba, örülök, hogy jelentkeztél. Zina jó súlyban van. :lol: Bertával minden rendben? Vese, kaki?

Fleur, drukkolok én is.
dmaggie

Helló, lányok!

Inkább most jövök, mert este már nem biztos, h tudok, három emberre kell pakolni.

Dóri, aggódom, remélem, minden rendben lesz a sebeddel!!! Nem is értem, hogy van még energiád tanulni... én századennyi tennivalóval sem tudnék. Ügyes vagy nagyon.

Vindo, nem semmi, mennyi dolgod van -- és egész hétvégén is vizsgák? nem semmi helyen vagy! ;-)

Regi, nagyon köszi, de villámgyorsan kellett biztosítást kötnöm a neten, hogy S ma ki tudja a kötvényeket nyomtatni.

Köszi, csajok, a drukkot, most már a finisben vagyunk Prágát illetően.
Sajnos ezek az időjárás-változások kikészítenek, mostanában rengeteg fáj a fejem a melegtől, frontoktól, amin igazán segíteni se lehet.
Nemsokára indulok Ádiért az oviba. Jók legyetek!
irina

Sziasztok!

Irina,minden jó lesz,minden jó lesz!!!! tessék így gondolkozni!!!!!

Vindo,majd ha kész lesz akkor köszönd :)

Dóri,,lassan nicknevet is válthatnál :wink: duracell nyuszira :) segítséged van?

Panndi, :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ááááh, gondolom kicsit voltál csak ideges....

legyen már szombat du 1. :) csináljuk óvónénik ajándékát(én hülye bevállaltam pluszba),kicsit hócipő tele(főleg a hülye szülőkkel akik arra nem képesek,h. a gyerekkel 3db rajzot rajzoltassanak...)+képek utánrendelése... aztán szombaton 10kor B. évzáró,11 Míráé.
Jövő hét,hónap már nyugisabb lesz.
Itt is szeles idő volt,de kellemes :) bár B. köhög,de az nem gáz :) szerintem allergia is van benne egy adag :roll:

:arrow: képeket válogatni

KépKép
viranka

Sziasztok!

Köszi Csajok! :)

Dóri! Kitartás! És le a kalappal, hogy ennyi mindent vállalsz! Én nem tudnám! ;) Seb... :(

Vindo! Neked is kitartás, mindjárt itt a szünet! :)

Irina! Igen, ez gyorsabb így! Nem gond! :)

Szerintem holnap nem jövök be dolgozni. Nagyon ki kéne otthon takarítani, de szombaton megint az élményfürdőbe megyünk barátnőmékkel... :roll: Szóval ez lesz a megoldás. 8)

Zs rengeteget dolgozik, estére már csak néz ki a fejéből szegény... :? Persze ez jó, hogy végre van munka, de már úgy sajnálom... mikor fog pihenni??? :(

Kép

Kép
regcsiken14

Csajok!

Van 2 db kuponom a Royal Clinics-hez, ahol ingyenesen hasüregi zsír mérést végeznek. Ha érdekel valakit, szívesen odaadom!!!!!

http://www.royalclinics.hu/?q=hirek/hir/58

Kép

Kép
regcsiken14

Hali,

látszik hogy jó idő van..nagyjából....aki otthon van az kint van..:-)

Én most jöttem postáról. :-)

Nálunk semmi extra nem történik.
Bicóval visszük hozzuk Emmát oviba. Dalma valószínű szereti, mert akkor meg sem moccan, de ahogy leülök, ledőlök azonnal mocorog, rúgkapál, kopácsol....:-) szereti a mozgást! :-)

Alig várom a du-ánt, cseresznyézünk..megint..mert anyósom tegnap is hozott egy szatyorral..az volt a vacsora...:-) előétele..:-)

Emma olyan cuki volt: este altatás előtt. Ugye majd ha nagy leszel akkor is megölelsz néha, Nem néha, anya nagyon sokszor megölellek!!!
:oops: :D :D :D olyan kis bújós, anyás lett!!!! :D :D :D :D :D
Milliószor mondja hogy imádlak, szeretlek...kistesó téged is nagyon szeretlek.... :D :oops: annyira cuki....olyan nagyok már!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk!
Akkor Emma még mindig egy bűbájos kislány! :)
Dalma akkor a végleges? Tetszik! :)

Szeli mostanában mindig visszajelzést ad, attól függően, mit cselekszem. Vagy "Anya, jó anyuka vagy." Vagy nem vagyok, és ki vagyok rúgva (pl. ha valamit nem engedek meg... :lol: Jól elvagyunk! :)

Szombaton szervezünk egy kis szalonnasütést, Zs egyik haverját összehoztuk egy barátnőmmel (mindkettő régóta a megfelelő társat keresi, hátha), innentől az ő dolduk, hogy mi lesz belőlük, mi megtettük a kezdő lépést! :lol: Velük lesz a sütögetés. :)

Szelinek van egy kiránylányos mesekönyve, és benne van a Libapásztorlány is, és a képen ábrázolnak egy fiút, akit nem tudtam hova tenni, mert nincs benne a történetben, szakadt ruhás, kócos hajú. Egyik olvasásnál hangosan töprengtem, hogy ez vajon kicsoda. Erre Szeli megszólalt: "Hát a seprőfiú...!" :lol: :lol: :lol:

Egy kicsit megint nekiálltam fogyózni. Nem olyan szigorúan, de alig jönnek rám a ruháim, és nem szeretnék megint újakat venni, mert amiket kifogytam, azokat odaadtam unokatesómnak, és semmiképp nem szeretném visszakérni... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

seprűfiú...

Kép

Kép
regcsiken14

pont a poént írtam el.... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok,

Hú, nagyon-nagyon rég voltam - sajnálom - a facebook-ig eljutok azért, meg néha ide olvasni.

Először is, Dóriiiii, nagyon-nagy gratula, szívből kívánok minden jót Nektek.

Kaqk, Panndi jó egészséget Nektek is, örülök, hogy minden ok:) és sokat gondolok Rátok.

Vera, kösziiiiiii, szépeket csinálsz, irigy

Móni, szuper vagy, ne gondolj hülyeségeket, te jány

Irini, de jóóóó

Mesi, remélem jól vagytok

és még mindenkinek szeretnék írni, de......

Rólunk: hát építkezni, nem egyszerű, deeee, júliusban költözünk:))))
csakhogy az érdi ház még nem ment el, ez kissé kezd aggasztani, remélem++++++++

Közben, jó sok minden történik, de le sem tudom írni, izgulok, hogy Robeszt felvegyék az új helyre, jövő héten kiderül, Kristóf egyfolytában jár, és édes.

Szóval jól vagyunk, remélem hamarosan szerveztek talit, és tudunk menni, nagyon szeretnénk.

Regi, jó lett volna, ha összejön, de sajnos, nekünk sem lett volna ez a hétvége alkalmas.

Szóval velünk minden ok, zajlik az élet, apróbb-cseprőbb bosszankodásokkal, és jó dolgokkal is persze.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
nektarin

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: