A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszto: igazad van! Holnapra teljesen összeszedem magam. Ma kap egy finom romantikus vacsorát és holnapra sok-sok pihit! :wink:
szélkisasszony

Szélkisasszony, na nem semmi az egészségügy :shock: , de örülök,h sikerült felírni a gyógyszert! Amúgy ha Dévisz azt mondja,h be lehet venni akkor tuti :wink: nála parásabb orvos kevés van..... :roll:

Mné, szerettem volna elmenni, de végül úgy döntöttünk a férjemmel ma,h nem megyek. Türelmesek leszünk.

Tényleg remélem,h pozitív példaként állhatok majd előttetek!

bari6

Bari!
Itt is Gratula! Természetesen mennek a drukkok! :) Nagyon vigyázz magadra, és jelentkezz, amint tudsz valamit! :)
Puszilunk Benneteket!
Kata és Kendra Nina

Kép

KépKép
ercsikati

Laptető!!!

Képzeljetek ide egy szép nagy tál epret. (ezen a tetű laptopon nem tudok képet feltölteni.)

Vegyen mindenki!

Egy szép nagy szemet Barinak!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

És persze mindenkinek, mihez kell!
szélkisasszony

Szélkiasszony: A sírás az nagyon sokszor segít. Sajnos nekem mostanában valahogy ez sem megy. :(
Szélcsikóval biztosan nincsen baj, erős, akárcsak a mamája. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Köszönöm kérdéseteket a lakásfelújításról. Nos a parketta lekerült. A többi nem haladt egy szemet sem... Nekem nem volt kedvem semmit sem csinálni. Majd egyszer csak az is készen lesz.
Hogy megnyugodtam-e? Inkább igyekszem nem erre figyelni, és ezzel foglalkozni, és akkor semmi bajom. Még kb 3-4 hét, és indulhatunk mi is a következő csemetéért!

Pusza:

Mné
mné

Bariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiigeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnn! Gratulálok! Mind a 3 Baribaba megvan!

Számláló 2034 (mert épp akkor derült ki, amikor ott voltam, hogy valakinek sikerült).

Szélkisasszony, én tuti lerúgtam volna a dokit!
Vendég

Szélkisasszony: Uhhhhhh, ezek a doki........sajnálom...remélem hamar rendbe jösz....

Bari: annyira örülök nektek, itt sirok...persze jó értelemben...:D, annyira drukk, de annyira!!!!!! :)
Egy kérdés, az előző lombikoknál volt már pozitiv teszted?bocsi, hogy nem emlékszem.....és ha tapintatlan voltam
katapetra

bari
Nagyon nagyon örülök,ez szép és szerintem egyértelmű :)
Hajrá baribébi(k) :) :) :arrow: :arrow: :arrow:

szurikáta
szurikáta56

Sziasztok!!!!
Kriszto
Ha nem baj én mindent meg eszek. :lol:
Szélkisasszony
Nekünk nem lehet saját babánk!!! :(
Miből következtetted ezt ki?Hiszen nekem okoska inszemem lesz!
És nem a páromé,hanem donor okoska apucié!!! :roll:
Jól fel vagy fázva... :(
Szurikáta
Jaj, de jó!!!átod nem is volt olyan rossz az autózás.
Kép függő vagyok én nagyon várom. :lol: :wink:
Barika
IGEN!!!IGEN!!!Gratulálok!!!!!Mondtam én!!!!Kis mamink van,és sorakoznak a többiek is hozzá..........

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon szépen látszik!!!
DRUKK DRUKK DRUKK Juhé!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Szélkisasszony
Még hogy nem jó jel.... :evil: Majd én elmegyek hozzá,és tökön rúgom!!!Legalább pasi volt?Mert ha nem kitépem a haját!!!
Hát nem lesz semmi baj!!!Egyetlenke ott van és kész!!!!
Ne idegeskedjél,minden rendben lesz!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!!
Bari!!!Nagyon halkan még,de gratulálok!!!!!! :D
Kriszto,remélemazért minden o.k.
Nyuszika,örülök,h minden rendben Dórival!!!
Csuti,szép poci..és mekkora lesz még..
Szélkisasszony,a gyógyszer mindent rendbe hoz,és nem lesz baj!A bunkó doki meg mehet a .....
Szurikáta,nagyon jó,h jobban érzed magad,és remélem a kocsi körüli dolgok is rendeződnek.
Emerenc,várunk majd a hírekkel,ha úgy érzed gyere majd!Szorítok!
Kretty,nem semmi,h milyen"jól"reagálsz a gyógyikra..De majd most sikerül mindent eltalálni!!
Mné,azért egy kis pihi is kijár!! :wink:
Bocsi,de most csak ennyire futotta,és sajnálom,ha valakit kihagytam..
Mindenkit puszilunk,és persze mennek a drukkok kinek mihez kell!Majd igyekszem többször jönni.
Andi

Kép
cs.andi

barikaaaaaaa ez nagyon tuti! :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok!

szélkisasszony: ez bizony felfázásnak tűnik. Nekem volt ilyen külföldön, ahol semmi gyógyszer nem állt rendelkezésemre csak. Elmentem a zöldségeshez vettem citromot, a boltban meg ásványvizet. Egyfolytában ittam, úgy kb 4-5 litert egy nap, a citromot meg magában ettem. úgyanis a felfázás ellensége a c-vitamin!! szerintem próbáld meg! nekem a véres pisit sikerült ezzel a módszerrel visszafordítanom nyaralás közben!!!

Többieknek is drukkolok, itt vagyok, csak most inkább zugolvasok, csak szélkisasszonynak akartam gyorsba segíteni!

Jó éjt Mindenkinek!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

basszus de gáz, ezt nem is tudom hogy csinálta, hogy ugyanazt az írást berakta mégegyszer
ezt már tegnap írtam!!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

szóval amit ma írtam nagyvonalakban :)

Bari: naggyon gratula, ma egész nap eszembe voltál, hogy vajon tesztelsz-e? Mikor teszteltél először? Szorítunk továbbra is, nemcsak hétfőig :) lécci írd meg nekem, hogy milyen pontosan milyen teszteket használtál, mert én is ilyen két csíkosat szeretnék venni! :lol:

szélkisasszony: remélem, hogy a gyógyszer segíetni fog, és holnapra már semmi bajod nem lesz, és nyugodtan élvezheted a beágyazódást :)

Mindenkinek megy a drukk továbbra is!

Jó éjt

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

sziasztok,

Bari, gratulálunk!!!!!!

Többi kismami: tessék Bari példáját követni és összátok majd meg velünk a "kétcsíkos" eredményeket, mennek a drukkok érte: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Velünk együtt várakozók: hááát türelem, az amit kívánni tudok, végtelen türelem. Mi még leletekért kuncsorgunk.

Egy kis takarékos segítség, aki 5 pontos inzulin rezisztenciát szeretne (TB költségre) - legalábbis nálunk ez így működött - háziorvos írt beutalót valamilyen szakrendelésre (lehet nőgyógyász, nálam belgyógyász volt), majd ő küldött el beutalóval a vérvételre. Eredmény 3 nap alatt készen lett. A háziorvosi beutaló nem volt elég, mert szakorvosi kellett vmi kód miatt...

szép napot mindenkinek!
kisalag
Fót

Bari,
:D :D :D :D :D

Szélkisasszony,
remélem, már jobban vagy!!!
:roll:

Szurika,
ne idegesítsd magad, én az ilyeneket igyekszem minél derűsebben felfogni - bár nem mindig sikerül... :wink:
leeda

Barikám! Gyönyörűek a tesztjeid! Továbbra is óriási drukkok!!! ++++++++

Szélkisasszony! Elsősorban miattad jelentkeztem be, mert szerintem kimondottan JÓ JEL lehet ez a felfázás! Ha az immunrendszered most azzal van elfoglalva, hogy legyőzze a bacikat, akkor tuti, hogy nem fogja akadályozni Szélcsikó beágyazódását! Nem véletlenül szoktak adni egy idő után "immunrendszer-gyengítő" gyógyszereket! Fogd fel úgy, hogy a szervezeted ezt megoldotta magától! Anno egyébként Kislibus járt ugyanígy, a betegség miatt már le is mondott a sikerről, és kb. mostanában ünneplik a gyönyörűséges kislányuk első szülinapját, aki akkor fogant!

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok, és remélem, Barika zebrái után hamarosan elözönlik a fórumot a duplacsíkok!!!
loreena

Sziasztok!

BARIKA!!! :lol: :lol: :lol: Továbbra is mennek a drukkok! Hajrá!
Hány mm lett végén a nyálkahártyád? Nagyon fontos lenne! Mert nekem nem nagyon nő, pedig eszem a méhpempőt. A padló alatt vagyok. Semmi nem úgy alakul ahogy kellene. De azért bízakodok.
Egy vezér tűszőm van a többi nem akar nőni. Szerdán kiderül minden. Úgy néz ki pénteken punkció, de semmi nem biztos.
Szélkisasszony,+++++++++++++++nagyon szorítok szélcsikónak! Úgyes kis fickó, tuti befutó. Jó a név választás, eleve nem lehet vesztes. :wink:
emerenc

Bariiiiiiiiii, annyira örülök! Nagyon-nagyon szurkolok neked! Hajrá Baribabák!
Vendég

Bari, ezek aztán igen határozott csíkok :) Hatalmas gratula (tudom, csak csendben a hivatalos eredményhirdetésig) :) Amúgy, amennyiben Apánk hétfőn gratulál az újdonsült Kismaminak és Kispapinak, akkor mit terveztek? Maradtok Apánknál terhesgondozáson? :)

Ági, dr. Gyopár Ernő a dokim. Ismered?

Nálunk továbbra is minden ok, max. annyi, hogy el kezdtem vizesedni, így délutánra szép elefánt lábaim vannak... A meleg is rátesz, gondolom. Úgyhogy most polcolom ezerrel.
A másik, hogy ma van az első nap, amikor nyugodtan ülök a hátsómon, mert kész a babaszoba :) Már csak a lepedő és fejvédő hiányzik, de ezt Apa teszi fel, amíg mi kórházban vagyunk.
Ígéretemhez hűen csatolom a képeket :)

Szép napot :)

Kép

Kép

Kép

Lilypie Fourth Birthday tickers

nyuszika85

Sziasztok!

Köszönjük a drukkokat, de lehet,h elkiabáltuk.....a mai tesztem halványabb lett sztem nem is kevéssel. Igyekszem összeszedni magam a nap hátralevő részére,de tuti nehéz lesz...
Már a hasam is ment... :shock: és eddig még egy falat husit sem tudtam letolni, csak a gyógyszereket vettem be....de azért bizakodunk és remélem,h csak a teszt vicceskedik...

Szélkisasszony, remélem jobban vagy sokkal :wink:

Emerenc, punció előtti UHUn 12,5 mm volt, transzfer napján 10 mm mért Dévisz...nem nagyon értettem,h a 12,5ből hogy lett 10 :shock: na mind1, remélem kapaszkodik benne legalább egy Baribaba :)
Szurkolok holnapra és küldöm a tüszőnövesztő drukkokat.

Pusza mindenkinek!
Bari

bari6

Bari, ugyanazt a tesztet használtad???? Ne izgulj, biztosan semmi baj. Amikor már régen tudtuk, hogy Dóri velünk maradt (lehettünk vagy 7-8 hetesek), volt egy üres tesztem, hobbyból ellőttem és halványabb volt, mint a korábbiak.... Pedig akkor kellett volna jóval erősebbnek lennie, mert azt mondják a 10. hétig nő a HCG szint, utána csökken. Szóval ennyit a tesztekről....
Nem teszel fel képet róla, mi az, hogy szerinted sokkal halványabb? Lehet, hogy csak Te látod halványabbnak és majd megnyugtatunk, hogy ez aztán tuti nem halványabb :)

nyuszika85

Igen, u.azt a tesztet használtam ma reggel 2x is :?
Kép

bari6

Nyuszi, most láttam a Dóriszobát :lol: Nagyon szép lett, gratulálok!!!

bari6

A mai napi két teszt szerintem egyforma, én nem látok különbséget. Remélem azzal megnyugtatlak, hogy ilyen szintű különbség volt az én tesztjeim között is, mint a Te ET+14-i és ET+15-i között. Én, a helyedben, ma és holnap nem tesztelnék, csak holnap után. Mert tudjuk, hogy eleve két naponta duplázódik a HCG szint, ezen kívül sok múlik a vizelet koncentrációján is!!!

Ne izgulj, Bari baba (babák) ott vannak, csak már most Anyára hozzák a frászt!!!! Kezdődik :) Anyai sors az örökös aggódás :) Fel a fejjel, szerintem semmi gáz nincsen, de ma már ne tesztelj, mert tudod, hogy a reggeli első vizelet az igazi. A későbbiek persze, hogy lehetnek halványabbak!

Semmi gond nem lesz!!!!!!!! Most ne kezdj el stresszelni, eddig olyan erős és ügyi voltál!!!!!!!! :!:

Szoba kapcsán: köszi :)

nyuszika85

Nyuszika! A nevét már hallottam. Nekem a Szécsényi István a dokim a Bajcsyban.
És szülésznőd is van már??

Ági28

Nyuszi, Lor, Kriszto köszönöm a gyors fejmosást!
Azt hiszem HP lettem :oops: Megnéztem a teszteket és igazatok van!!!

Sokkal jobban érzem magam!

Köszönöm :!:

bari6

Kagyló: ne haragudj! Katapetra írta, rá gondoltam. Mea culpa. De lehet, hogy ez freud-i elszólás volt! Kérlek ne haragudj! Jobban fogok figyelni! :oops: :oops: :oops: :oops:
Bari: nagyon-nagyon kérlek, ne keseredj el! Ezek a csíkok akkor is csíkok! Hallgass a tapasztaltakra! :wink: :wink: Annyira örülünk nektek!!!! Mikor csináltad az első tesztet?

Cs.Andi: köszi. mára már sokkal jobban vagyok! :lol:

Kvzsuzsi: lassan te is tesztelsz??? :shock:

Kisalag: mi is kívánunk neked sok-sok türelmet. Remélem, nem sokára ti is kezdhettek? Előre láthatólag kb mikor?

Leeda: köszönöm, már jól vagyok! Ma Micimackót olvasok Szélcsikónak. :lol: :lol: Az illik hozzánk.

Loreena: annyira köszönöm, amit írtál! Lehet, a hormonok miatt de elsírtam magam... Sokat segített! Komolyan! Remélem, így lesz!!
És veled mi újság? Hogy vagy?

Emerenc: :lol: :lol: :lol: Köszi. A tuti befutó nevében is! És ne stresszeld magad! Minden rendben lesz! Pénteken punció remélem, és hétfőn transzfer. Küldöm a tüszőnövesztő drukkjaim. És a transzferre a nyálka is meg fog nőni. Csak edd tovább a méhpempőt!!!

Nyuszika: ez a szoba valami fantasztikus. Nagyon tetszenek a bútorok is. Érdemes volt rájuk várni! Dóri minden percét élezni fogja, amit benne tölthet. Mi is valami hasonlót szeretnénk!
szélkisasszony

Barika: olyan szépek azok a csikokcskák...ne stresszelj, de tényleg(tudom könnyű mondani)!És a teszteléssel kapcsolatban, próbáld megfogadni Nyuszika tanácsát! Veled vagyunk!!!!!!és az CSIK!!!!

Nyuszi:gyönyörű babaszobát csináltatok, nekem a bútor is nagyon tetszik! Ügyesek vagytok! Dórikának csudi jó dolga lesz :)

Szélkisasszony: örülök, hogy jobban vagy, és a kis Szélcsikó biztos nagyon élvezte a mesét....a hozzászólások néha másnak mennek, velem is volt már ilyen! Köszönöm, hogy biztatsz! Kagylónak pedig én is tiszta szivemből kivánom a babásodást!!!!!! :wink:

Én most indulok az endokr-hoz......a gyomrom görcsben már....majd jövök......

Puszi: Katapetra
katapetra

Bari, ne parazz, kismami vagy es kesz!

Ugy latszik van valami a levegoben, mert en is padlon vagyok, elegem van a lombikbol es itt bogok a munkahelyen. :cry: Holnap nem is merek UH-ra menni. :cry:
Vendég

Bari, ne parazz, kismami vagy es kesz!

Ugy latszik van valami a levegoben, mert en is padlon vagyok, elegem van a lombikbol es itt bogok a munkahelyen. :cry: Holnap nem is merek UH-ra menni. :cry:
Vendég

Dóri nevében is köszönjük a dicséretet a szoba kapcsán :)

Ági, igen, Babi a szülésznőm. Nagyon kedves, segítőkész. Most, hogy volt ez a baleset és szombaton bementünk a kórházba CTG-re, pont bent volt, jött velünk, kísért, simizte a kezem, mintha már szülnénk. :) Ilyen segítőt kerestem a szülésre: nekem igényem van a "babusgatásra" és a tapasztalatra is egyben.

Én a dokimat nagyon csipázom, Ő a másik kézsimogatós :)

nyuszika85

Kretty: Ez csak egy hullámvölgy! Dehogy nem mész holnap! És nevetve fogsz minket tájékoztatni!!! Nem lehet hozzászokni a rossz dolgokhoz, nem lehet minden pofon után mosolyogva felállni. De megerősödünk, új, kedves embereket ismerünk meg, megtanuljuk értékelni amink van, és amink lesz! Mert LESZ!!!!
Hihetetlen erő van benned is! És ha sírnod kell, hát sírd ki jól magad. Vagy rúgd le a tegnapi urológusomat! :twisted: :twisted: :twisted:
Hátha az segít!
Naaaa, mosolyogj!! Egyél egy fagyit (micsoda eretnekségre buzdítalak, mi?), sétálj este egy nagyot és holnapra felszívod magad!
Rajtunk még a természet sem foghat ki!!
szélkisasszony

Krettyke, ne csüggedj.... nekünk is lesz kisbabánk!!!!!!A sirás tényleg gyógyitó hatású.....sirj egy nagyot nagylány, utána viszont talpra fogsz állni, és mész tovább....én is azt hittem -március után-hogy sohasem fogok tudni többet mosolyogni....és hogy utálok mindenkit, akinek egy csepp öröme is van.....De látod felálltam, ahogy itt még olyan sokan mások...és mentünk tovább...tudod egy meddő nő sok mindenre képes....csak egyre nem, hogy feladja az álmait!!!!!!Puszillak
rendben kell lennie holnap mindennek!!!!!!

Én meg képzeljétek, hogy IR-es vagyok :roll: :x , gyogyót kell szednem,diétáznom, szigorúan :? , és sportolnom kell agyamenésig.....és hogy ezek után mikor indulhatunk??????na ez még rejtély! Elkell végeztetnem ismét egy csomó vizsgálatot:
pl.hasi-nyaki UH-t, egyébb vérben leledző dolgokat.....húgysav, és miegymás....csupa fincsiség :?
De legalább egyel közelebb kerültünk álmainkhoz!!!!!! :wink:

Puszi
katapetra

Krettyke, ne csüggedj.... nekünk is lesz kisbabánk!!!!!!A sirás tényleg gyógyitó hatású.....sirj egy nagyot nagylány, utána viszont talpra fogsz állni, és mész tovább....én is azt hittem -március után-hogy sohasem fogok tudni többet mosolyogni....és hogy utálok mindenkit, akinek egy csepp öröme is van.....De látod felálltam, ahogy itt még olyan sokan mások...és mentünk tovább...tudod egy meddő nő sok mindenre képes....csak egyre nem, hogy feladja az álmait!!!!!!Puszillak
rendben kell lennie holnap mindennek!!!!!!

Én meg képzeljétek, hogy IR-es vagyok :roll: :x , gyogyót kell szednem,diétáznom, szigorúan :? , és sportolnom kell agyamenésig.....és hogy ezek után mikor indulhatunk??????na ez még rejtély! Elkell végeztetnem ismét egy csomó vizsgálatot:
pl.hasi-nyaki UH-t, egyébb vérben leledző dolgokat.....húgysav, és miegymás....csupa fincsiség :?
De legalább egyel közelebb kerültünk álmainkhoz!!!!!! :wink:

Puszi
katapetra

bocsi, csak valami miatt 2x küldte el....
katapetra

Sziasztok!

Érzelmekkel teli napja volt látom mindenkinek!
Ma is rá kellett jönnöm,h igaz barátai vagyunk itt egymásnak, jóban-rosszban egymás mellett.

Kretty, Emerenc, minden rendben lesz holnap az UHUn. Mindannyiunknak nagyon nehéz, de tényleg egy igazi küzdők vagytok Ti is mint itt mindannyian. Nem adjuk fel sosem, küzdünk míg meg nem érkezik a csoda hozzánk!

Katpetra, sajnálom az IR-t :( de diétával jól kezelhető ;) A Róbert klinikán voltál endokrinológusnál?

Szélkisasszony, jobban vagy?

Pussz

bari6

Barikám Drága, én is csak halkan, de azért annál nagyobb szeretettel gratulálok! :D Nyugalom és No Para, akkor biztosan minden rendben lesz. :wink:

Nyuszika, nagyon szép a baba szobájaa :lol: Biztosan a védőnőtöknek is teszteni fog. Gondolom már nem igazán mersz autóba ülni a történtek után. :roll: Minden jót kívánok Nektek is!

Kriszto, ha van egy kis időd megírnád, hogy neked milyen gyógyszer állította be a TSH-t 1 körülire? Egyébként neked is túlműködött?
monilla

Bari: Relax!!! Szúúúúszáááá. Nincs itt semmi halványabb csíkocska! Tessék pihenni, és Baribabákkal beszélgetni!

Kretty: Talán tényleg az a legjobb, ahogy a lányok is írták, hogy sírd ki magad! Nagoyn remélem, hogy holnap minden rendben lesz az UH-on.

Szélkisasszony: Te hogy vagy? Beszedted az antibiotikumot?

Kvzsuzsi: és Te hogy érzed magad? Kibírod a tesztelést a határidőig, vagy Te is meglepsz minket ilyen szép csíkos teszttel, mint Bari?

Nyuszi: Nagyon szép lett a babaszoba. Nagyon jók a falon ezek a figurák. Dórinak igazán szép szobája lesz!

Kagyló: Mi újság van veled? Dolgozol Te is? Sikerült a férjeddel beszélni, vagy még kivársz?

Kriszto: Mi újság van pirivel? Ha minden igaz, akkor mostanában nem kellene, hogy megjöjjön, ugye?

Katapetra: Sajnálom az IR-t. Ha minden igaz, akkor a gyógyszerrel gyorsan be tudják állítani nem? És utána kezdhettek! Vagy rosszul emlékszem?

További szép napot kívánok mindenkinek!

Mné
mné

Katapetra: én is nagyon sajnálom az IR-t, de ahogy hozzá állsz az valami példaértékű. Így is kell. Ügyes leszel! És minden rendben lesz! :wink: :wink:

Bari: köszönöm, igen sokkal jobba vagyok! Nagyon érdekelne, hogy mikor csináltad az első tesztet?? :D

Mné: igen, már tegnap elkezdtem szedni, így mára már nincsenek tüneteim. :D

Kriszto: merre vagy? munka ezerrel?
szélkisasszony

Bari: ET9 napon ilyen szép csíkos teszted volt, és nekünk nem is szóltál??? Hát szép mondhatom. :-D

Mné
mné

Neeem, akkor még ennyire nem volt szép...és azért nem mondtam,mert féltem,nehogy gond legyen...azt hiszem a mai nap után már érthető :oops:

bari6

Sziasztok!

Bari: bocsi a tudatlanságomért, de mi az az ET??? és már akkor csíkos teszted volt? és azt milyen teszttel csináltad?

Mné: én jobban szeretem a boldog bizonytalanságot, nem úgy mint Bari :shock: én jövő hét hétfőig biztos nem fogok tesztelni. Akkor meg lehet nem fogok merni :lol:

katapetra: sajnálom az IR-t, de biztos, hogy a diétával, és az odafigyeléssel rendbe fog jönni, és mihamarabb kezdhettek is :)

nyuszi: nagyon szép a babaszoba! Dóri is nagyon fogja élvezni az ottlakást :) így bár biztos szívesen ki fog bújni :)

szélkisasszony: örülök, hogy jobban vagy. Remélem már szélcsikó jól belédharapott! :)

kretty: a sírás mindig segít! nyugodtan bőgd ki magad, és ne feledd, D vár Téged is holnap! Reméljük jó kedvű lesz, és felvídít valami szép lottószámokkal!!!

emerenc: biztos neked is szépeket fog mondani holnap D! ne add fel! jók azok az injekciók, nálam is megtették a hatását! :) punkció előtt 3at látott, aztán 6 lett belőle! :D

Mindenkinek további szép napot!
Menjetek fagyizni :)

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Lányok, igazán köszönöm a bíztatást, és a kedves szavakat!

Katapetra! Akkor most mi lesz? Mikor indulhattok?

Nyuszi, csodálatosan szép a babaszoba!

Széklisasszony, örülök, hogy jobban vagy!

Holnap csak fél 10 körül megyek UH-ra, felesleges hamarabb. Azt hiszem most fáradtam bele lelkileg ebbe az egészbe. Szuri-UH-szuri-punkció-szuri-UH-szuri...és ennek sosem lesz vége! Ha holnap sem lesznek jobbak az eredményeim, szerinten én ott sírom el magam D irodájában... :(
Vendég

kretty: nem baj, ott is sírhatsz :) majd megkínál zsepivel, én is bőgtem már ott :) aranyos volt D akkor is! :D

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi, az ET = Embrio Transzfer :lol: amúgy teljesen igazad van a tesztelést illetően. Nem ajánlom senkinek a korábbi tesztelést, remélem tanultok a hibámból :wink:

Kretty, nem fogsz sírni!!! Minden OK lesz!

bari6

Drága Kretty! Hogy mi lesz???? nemtudom..... :roll:

Most egyenlőre szedem a gyogyót, diétáznom kell, valami speckós, nem "norbis" diétát erőltetnek rám...ja és róhatom a köröket....
babaügyben pedig még nemtudom, holnap kérek időpontot a dokimnál, hogy megbeszéljük, hogy ilyenkor mi a teendő?várni....várni....várni....vagy esetleg júliusban mégis csak meg lehetne próbálni.....ha nem indulhatunk júliusban, akkor megpróbálom élvezni a nyarat, bár már nem dohányzom...gyógyszer mellett az alkohol is száműzve lesz...és még az édesség is polcra kerül :(, na igy élvezd a nyarat....fagyi NO :(

Barikám: nem a Róbertben voltam endokri-nál, hanem a Mensmentisben, a Fehérvári úton...oda lettem küldve....
Nyugi csajszi, nekem ET 15. napon megjött, nemhogy csikot nem mutatott.....puszacs
katapetra

bari
Más intézetekben ilyenkor már mennek bhcg-re.Ha bizonytalan vagy,ejts meg egy magánlaborban egyet.
kata
IR-t sajnálom, :( de egy akadály leküzdve,a kezelés hatásos lesz,és jön majd a baba :) sajnos az endokrin dolgok nagyon sok zavart tudnak okozni :(
nyuszika
Babaszoba szuper! Remélem a balesetet kiheverted.

szurikáta
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: