[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
!Crohn betegseg,Colitis,IBS es terhesseg... - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Veró!
a legjobb, hogy most én is bőgök ;)

kiskönyv?
fotó?

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Vero
na sikerült nekem is pityeregnem most egyet :-) Eszembe jutott amikor először láttam a kis szívverést...
Pihenjél sokat és élvezd ki ezt az állapotot, csinálj meg minden olyan dolgot amire később nem lesz időd pl. fotók, mindenféle papírok rendezgetése, ruhák selejtezése...
A tünetek nekem is inkább a vége felé jöttek elő (kiütések, állandó pisi-inger, pocak-keményedések...) Tök fura, hogy most hogy ezeket leírtam, olyan mintha ezer évvel ezelőtt történt volna és nem is velem :-)

Mumi
Danó annyira cukorfalat és mennyi haja van, pardon volt! :-) Andrisnak sincs nagyon sok, neki is növöget, de kuglifejű még :-) De nekem még egy éves koromban se volt ennyi :-)
Mi Husvét után voltunk a munkahelyemen bemutatni Mocit, volt nagy kerti party és Moci is jól tűrte a sok embert...el is aludt utána a friss levegőn:-)

Tigris
Ez a nyűgősség nálunk is tart, néha fokozódik is :shock: Vannak napok amikor semmi sem jó...Fog még nincs. A kaki nálunk hálIstennek rendben van, van hogy 5x kakil. Elvileg az alma jó székrekedésre is, Moci mindennap megeszik egy almát tízóraira, anyatejjel keverve. Most 4x szopizik és a szopizások között van 1x gyümölcs (most még csak alma, de már várjuk az őszibarackot nagyon!) meg 1x főzelék. A védőnő azt mondta, kezdjük el a húst, úgyhogy a hétvégén elkezdjük.
Nem tudja valaki véletlenül hol lehet rizspelyhet szerezni?

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Lányok kibújt az első fogunk!!!!!! :wink:
jobb alsó...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Vero, HUUUURRRRÁÁÁÁ!!!!! Jön az a bébi!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D Tényleg pihenj és sza..j le minden mást! Csak azt csináld, ami jól esik neked!!! Az a Mukinak sem fog ártani!!!

Tigris, gratula a fogacskához!!!! Látod, nektek hajatok van kevesebb, viszont már van egy fogatok!!!!!!!!!! :twisted: Nekünk meg híre hamva sincs...csak fáj, de nagyon... :roll:

Lica, köszi a bókot. Igen, hajunk volt nincs! :D :D:D:D:D Egyébként nekem is rengeteg hajam volt, ami mára sajna megkopott rendesen... :( Na mindegy! Hogy tetszett a kisember a melóban? Gondolom mindenki el votl tőle ájulva, mennyire édes!!!

Ti is egyre szebben haladtok a rendes kajákkal!!! Az őszibarack nagyon finom lesz Én azzal kezdtem egyébként a kiváltást. Az alma nem csak megfogja a székletet??? :roll: Rizspelyhet bioboltban tudsz venni!

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


sziasztok.

ez teljesen off tema, de gondoltam megkerdem hatha tud vki segiteni:

hol tudok venni 10-20literes muanyag kannakat? a borhoz kellene h a termelotol el tudjuk hozni a lagzi szinhelyere....OBIban nincs
(ja es vmi olyan hely kellene amit kocsi nelkul meg tudok kozeliteni :shock: )

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


SZiasztok!

Tigris, gratula az Első Foghoz!!! :-)

Bixi, fogalmam sincs, de közel van hozzátok (mh-hez:-)) a Lehel piac, ha mást nem, esetleg kérdezz meg ott egy árust (biztos van bor-árus), hogy van-e tippje...
Puszi!

Kép
manguszta
 
 


Tigris

gratulaaa!
Nálunk se fog, se haj, de sebaj :-)

Mumi
Persze, egyesek el voltak tőle ájulva, viszont mások meg nem tudnak mit kezdeni egy ilyen babával... :)
Az almáról azt olvastam hogy mindkét verzióra jó... :roll:

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


sziasztok.

na megkaptam tegnap a tudogyulladas elleni oltast a jobb vallamba, a hepatitis 1 vakcinajat pedig a balba. aztan usztam eg orat es ma nem birom gyakorlatilag felemelni egyik karomat sem :?

kerdes: az adobevallasban a nyilatkozat varandossagrol az rank vonatkozik??? lehet adoalapot csaokkenteni vagy ez meg vmi jovedelemkorlathoz vagy barmihez van kotve, vagy eleg ha vki terhes volt 2010ben?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Szia Bixi!

Szegény, jól elintézted a karjaidat! :roll: Engem is kikészített ma a torna, alig tudok lábra állni...

Az APEH-os kérdést nem tudom, szerintem mindenképpen beszélj egy könyvelővel ennek kapcsán!

Hogy állnak az esküvői előkészületek? :D Haj?

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


hahó!
csak gyorsan jövök...
tegnap fogkefét vettünk... akkor még csak szúrt, ma már koccol a mokkáskanállal (naná, hogy bedugtam a szájába!) a bal első fogacska :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szia Julcsi!

Gratula az első foghoz!!!!!! :D

Bixi, óvatosan azzal az edzéssel... még a végén izomlázasan mész a templomba! :roll:

Pussz mindenkinek!

Kép
manguszta
 
 


halihoooo :lol: :lol:

nem tudom mit mosolygok, hisz hetfo reggel van es szakad az eso... :shock:

nahh. szoval az APEHos dolog ezek szerint nem lehet annyira erdekes kulonben gondolom vki mar hallott volna rola.

bor kerdes megoldodott szerencsere, ez is megvan.

mumi: a haj meg kerdeses, h honnan rendeljem de ma le kell zarnom ezt is.
amugy egesz jol allunk a szerevezesssel, de meg jo sok minden hatravan. pl ma le kellene toltenem angolul es portugaloul a romai katolikus szertartas szoveget, h ki tudjam nyomtatni.. :shock:
ja es persze a volegenynek meg mindig nincs meg az oltonye :?

mangu: az edzes miatt nem aggodom, mert heti 3 uszas es 2 joga az allando programom, csak az oltas kavart be, de mostmar mindeket karom ujra a regi :lol:

pusszantyu

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Hát most már csak mi leszünk itt fogatlanok...:-) Gratula Youlcsi!
Na de fogkefénk azért nekünk is van, ínymasszírozásos egyelőre :wink:
Mi pedig formáljuk a gyerek zenei ízlését, íme: Kép the beatles Kép gangsta

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok Lányok!

Youlcsi, Gratula a fogacskához!!!!! :lol:

Lica,
Nagyon édes Moci!!!!! :D:D:D:D:D Nem lehet elég korán kezdeni a zenei nevelést!!!! :lol:
Még mi is fogatlanok vagyunk sajnos! :twisted: :( Mondhatom, szép dolog...a fiatalabbak jól beelőzték a fiainkat...!!! :twisted:

Bízom benne, h pár napon belül csak előjönnek, mert nálunk nagyon eldurvult a helyzet rágás, nyálfolyás és nyűgösség terén. Sokszor, már nem is akarja megmutatni sem az ínyét. Ha dörzsölöm neki az a baj, ha nem, akkor meg az a baj... :roll: És valami eszméletlenül meghajtja őt a fogzás!!!! Bár hasmenése nincs, tegnap 7X kakilt és teljesen normális adag volt mindegyik!!!! :shock: Na eddig ez sem volt, szóval reménykedem a csodában és a Fogtündérben!!!!!!!!! :lol:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Sziasztok!

A 11 éves Öcsikém ma kórházba került a folyamatos hasfájása miatt. Folyamatban a kivizsgálása. Annyira bízom benne, hogy nem ez a szemét Crohn. Legyen inkább vakbélgyulladás, mert azon túl lehet lépni, meggyógyul és kész. Most nagyon letörtem.

Szebb napot Nektek!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Szia Veró!

Nagyon sajnálom az öcsédet!!!!!!!! De ne gondolj mindjárt a legrosszabbra!!!!!!!!!!!!!!
Bízzunk benne tényleg, h nem ez a szemét betegség, "csak" vakbél... :roll:

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Vero
Anyukámat szombaton műtötték vakbéllel...még kórházban van, lázas...én is nagyon aggódom. Először nem akarták műteni, csak jegelték, de aztán mégis kellett.Jó lenne, ha hétvégére hazaengednék...
Remélem hamarosan kiderül mi a baja az öcsédnek, majd tájékoztass minket és nyugodj meg...

Mumi

Nálunk dettó uez a helyzet, sok a kaki, nyűgösség...folyton hasra fordul és nem mindig akar visszafordulni és akkor megy a nyüfi...néha az egész nap erről szól.

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok!

Lica, Mumi! Köszi a biztatást. Vakbelet kizárták, most diétáztatják a Drágám, s holnap kezdik tesztelni különféle allergiákra.

Kérlek, segítsetek nekem gondolkodni. Ma muszáj volt elmennem a régi dokimhoz, mert elfogyott az Utro. Ha már ott voltam, akkor csinált UH-t, s még nincs szívműködés/keringés. Én teljesen elvesztettem a fonalat, mert a múlt héten úgy tudtam azt hallgattunk, de kiderült: nem. 1 hét múlva kell visszamennem, hozzá, de nem fogok, most már csak a választott doktornőhöz (csak pénteken rendel). Utolsó menzesz szerint ott tartok, amit a vonalzó mutat. Mint tudjuk, ebből -2 hét a baba kora. Vagyis, kb. 6 hét 2 nap. Mindkét doki szerint fiatalabb a terhesség. Mikortól kell, hogy legyen szívműködés: az utolsó menzeszhez képest 6. héten, vagy a baba kora szerinti 6. héten?

Én már semmit nem értek. :cry:

Ha segít valamit, akkor feltöltöm, az utolsó menzesztől a ciklusra vonatkozó adatokat. Én már azt is eljátszottam, hogy a pozitív teszttől visszaszámoltam 10 napot, s akkor a mai napra 5 hét 3 nap jut. Ebben az esetben még nem kell lennie szívműködésnek, igaz? Idegőrlő ez az egész.

Az tuti, hogy pénteken kismillió kérdésem lesz a doktornő felé... Annyira félek, hogy már nincs szívműködés, nem pedig még...
Lehet, hogy túl sok időm van itthon hülyeségeken gondolkodni. :(

Ciklusom

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Veró!
a baba kora mindig az utolsó mensihez képest van számolva! tehát a baba már 2 hetes, amikor még a szex sem biztos, hogy megvolt :o

én nagyon drukkolok, hogy valóban későbbi akcióból legyen, de egy 6hetes babának is kell, hogy legyen szívhangja (8hetesnek meg pláne)

ja, és nekem 5 hét 5 naposan volt először szívhang, igaz, csak 4-5 duff-ot sikerült meghallani.

MINDENEM KERESZTBEN++++++++++++++++++++++

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Szia Veró!
Az utolsó mensitől szokták számolni a dokik, a baba "igazi" kora tkp. csak nekünk érdekes... Mindig is 2 héttel "fiatalabb" a baba, mint amit a dokik mondanak. De hát nekik biztos támpont kell, és a mensi az egyetlen "dokumentált bizonyíték".

Ne izgulj. Belefér szerintem... Mondjuk, ha tényleg izgulsz, akkor menj el a végleges (és jó...) orvosodhoz, akiben megbízol. Annyira nem javaslom, hogy hol ide, hol oda járj, ez csak zavart okoz... Szerintem.

Öcsidnek jobbulást!

Lica, Anyudnak is mihamarabbi felépülést kívánok!
És Moci továbbra is nagyon édes!!!

Kép
manguszta
 
 


vero: en is ugy tudom ahogy a tobbiek, h a mikulas elso napjatol kezdodik a szamolas. nalunk 5 hetesen volt szivhang.

es mangunak nagyon is igaza van: csak 1 dokihoz jarj!!!!

vegre kivagtuk es osszehajtogattuk az osszes ultetokartyat :lol:
es megvan a volegeny oltonye is!!! :lol: 8) :lol:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Köszönöm a biztatást. Már belátom, hogy nem kellett volna újra elmennem ehhez a dokihoz, de úgy gondoltam, ne maradjak 2 napig gyógyszer nélkül. Persze mielőtt a nőgyógyásznál kötöttem volna ki, előtte megjártam a körzetit, aki nem írhatja fel az Utrot.

Volt időm éjjel gondolkozni azon, hogy ki, mikor mit mondott a babáról. Az fix, hogy mindkét doki látott pulzálást a múlt héten ugyanazon az UH készüléken. A tegnapi orvos azt mondta 1 hete, hogy lát gyenge szívműködést, de adjunk egy hetet, had erősödjön, s majd azután állítja ki a beutalókat. Tegnap viszont azt mondta, hogy NEM lát szívműködést, de a baba és a petezsák is nőtt.

A doktornő múlt héten szintén gyenge szívműködést látott.

Magamban holnapig lezártam a témát, megpróbálok nem agyalni rajta. Holnap jelentkezem.

Lica! Anyukád jobban van?

Veró

Kép
veroniks22
 
 


veró

Nyugodjál meg, minden rendben lesz. A dokik mindig ráhozzák a frászt az emberre, azért hogy saját magukat bebiztosítsák.
Köszi a kérdésed, anyukám jobban van, tegnap már nem volt láza és lehet hogy hétvégén hazaengedik.

bixi
nekünk is májusban volt az esküvőnk (május 6- polgári, 27-templomi) :)

mangu
Köszi!!!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


:lol:
igen, a majus egyre nepszerubb eskuvo idopont ahogy latom!

mostmar csak a joidoert kell imadkozni 8)

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


meglesz az is, nekünk mind2 időpontkor tökéletes volt, se túl meleg, se túl hideg :-) de azért imádkoztunk :-)

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Lica, erről jut eszembe: az esküvőnk táján olyan felemás idő volt, mint most, hétvégeken esett, hét közben jóidő volt. Nagymamámnak mondtam, viccesen, hogy segítsen be ő is a jó időért. Anyósom is vette az adást. Hát, az esküvőn ragyogó napsütés és 36 fok volt. Nagyikám és anyósom összemosolyogtak, hogy, hát, lehet nem kellett volna olyan buzgón imádkoznunk, kevesebb is elég lett volna :-)

Kép
manguszta
 
 


Nálunk augusztus első hétvégéjén szakadt az eső. Bár szerencse a szerencsétlenségben, hogy akkor mindig kisütött a nap, amikor nekünk kellett: kilépés a kozmetikustól, fodrásztól, út az önkormányzathoz, csokordobás, szabadtéri fotózás. 1 alkalom volt, mikor nem kedvezett: mikor megérkeztünk a vacsora helyszínére. Úgy szakadt, hogy fél órát ültünk a kocsiban, mert ki se láttunk az esőfüggönytől, nem hogy kiszálltunk volna. A násznép addigra persze már megdézsmálta az alkoholt bent. :-)

Kalandos és szép emlék marad.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Sziasztok!

Sajnos rossz hírekkel jövök. Nincs szívműködés és elkezdett felszívódni a terhesség. Hétfőn megműt a doktornőm. Utána kivizsgálások sora vár ránk.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Szia Veró!

Nagyon-nagyon sajnálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Nem is tudom, h mit mondhatnék még...

KITARTÁS NEKTEK!!!!!!!!!!!

Jelentkezz, ha túl vagy a műtéten!

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Vero
nagyon, nagyon sajnálom :( :( :(
Légy erős!!!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Kezdem azért rosszul érezni magam, mert annyira nem visel meg, mint gondoltam.

Az első alkalommal szinte depressziós voltam előtte, utána egyaránt. Kellett vagy 3-4 hónap, mire azt mondom, hogy összeszedtem magam.

2. esetnél a műtét előtt pár napig, meg utána pár hétig voltam letört, de 1 hét pihenő után elláttam a munkám.

Most hazaértem, bőgtem pár órát, néha rám tör pár percre, de le tudom kötni magam, nem jár ez folyton a fejemben. Aki fontos, azzal már tudattam írásban, kivéve a férjem, megvárom, hogy hazaérjen, s majd személyesen. Nem akarom elvonni a figyelmét a cégnél. Már a főnökömmel is egyeztettem, hogy 30-án munkába állok.

Amitől már nem félek, az a műtét, viszont amitől rettenetesen, az a folytatás, a kivizsgálás. Na meg megmondani az anyósnak. Mindenki tudomásul vette, hogy ne keressen egy kis ideig, majd én jelentkezem, de ő tavaly se tartotta be. Nem rossz szándékból teszi, de én nem akarom, hogy ebben a helyzetben be kelljen számolnom neki. Annyira tudtam, hogy nem kell elmondani senkinek, mintha megérzés lett volna.

Ja: persze rettegek a tágítástól, mert eddig mind a kétszer elájultam, annyira fájt, de tudom, hogy túlélem. Az a doktornő műt, akit szeretnék, szóval ezen se parázok.

Eddig tartott a nem sírok rész...

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Nagyon sajnálom Verus!!!!!
Veled vagyunk!!!!!!!!! Kitartást!!!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


sajnálom Veró!

gondolok rád!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Drága Veró,

Nagyon-nagyon sajnálom!!! Nagy ölelést küldök!!!
Millió puszi:
Manguszta

Kép
manguszta
 
 


sziasztok!

ma voltam 2. imuran vervetelen.
koevtekzo colonoscopiam juni 24, teljes altatasban, es keserusot kaptam :shock: uamatyam :x

lecci drukkoljatok a jo idoert nekem szombatra :)

Vero: hogy vagy??

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Bixi, mennek a jó idő-vuduk!!!!!

Kép
manguszta
 
 


bixi
drukkkkkk-drukkk!

Anyukámat csak ma engedték ki a kórházból, mert lázas volt a vakbélműtét után még napokig...
Jó lefogyott szegény és szétcs***ék a vénáit az infúzióval :(
Moci pedig arcon kúszik :)

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok. Túl vagyok életem egyik legszörnyűbb napján. A műtét már megváltás volt a végére. Az előző kettő semmi volt ehhez képest. Mivel nem szültem, ezért tágító pálcát kaptam, de a belső méhszájam annyira zárt volt, hogy csak a 2. orvos tudta felrakni. Szerintem sok embernek a szülés nem fáj ennyire. Utána egész nap annyira görcsöltem, hogy felkelni se tudtam. Majd közölték, hogy 4kor lejárt az aneszteziológus munkaideje, ő felállt és hazament, így lehet, aznap nem lesz műtét. Végül fél 6kor a kórház ügyeletes altatóorvosával megműtöttek. Mikor felébredtem már semmi fájdalmam nem volt. A férjem bejött értem 9-re és hazajöttünk.

Az egyetlen pozitívum a napban, hogy már tudom, jól döntöttem a doktornővel kapcsolatban, s többet nem megyek máshoz. Korán reggel, ahogy meglátott, azonnal kiemelt a várakozók közül. Felvetetett az osztályra, előre vetetett a laminária felrakásánál, bár azt nem ő csinálta, mert persze behívták egy sürgős műtéthez. A műtétem már ő csinálta. Napjában többször rám nézett, hatalmas segítség volt. És nem mellékesen: egy forintot nem adtam neki, de nem is tartotta a markát. (A személyzet is meglepően kedves, segítőkész, betegközpontú volt. Azt hittem, a szituációmnak szól, de mindenki, az abortuszosok is le voltak döbbenve, hogy mennyire emberségesek velük is)

Június 17-én megyek kontrollra, s megkapjuk a beutalókat. A férjem olyan tündér. Mondta, hogy ő akár már most is elkezdheti a maga kivizsgáltatását, mert annak nincs akadálya, s olyan csalódott volt, mikor mondtam, hogy majd szépen, lassan, együtt... :-)

Most pár nap pihi, aztán hétfőn munka. Kicsit félek a fogadtatástól és a továbbiaktól.

Lica! Örülök, hogy Anyukád végre otthon van, s ezek szerint az állapota is javult.

Öcsémnél semmi eredmény, pénteken hazaengedték. Minden vizsgálat negatív. Anyukám azt hiába mondta a dokiknak, hogy nekem Crohnom van, elengedték a fülük mellett. Ennyit egy vidéki kórházról... De nem hagyom ennyiben. Majd felhívom a volt szegedi orvosom, s kikérem a véleményét. Azért az már nem vicc, hogy lassan két éve heti rendszerességgel fáj a hasa. Biztos nem szimulált, mert bevállalta volna a tükrözést, pedig még a tűt is utálja.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Hát Veró!!! Én nem is gondoltam h így működik ez a műtét!!! Azt hittem mindent altatásban végeznek... :cry: ezt végig csinálni ennyiszer!!! Úristen!!!!!

Lica anyukádnak jobbulást!!!!

Bixi, biztos szép időtök lesz!!!! Drukkolok!!!

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 


jaj szegenykem! :(

en is azt hittem, h ezek a mutetek nem veszesek (legalabbis amikor a tesom ugyanigy jart neki semmilyen hasonlo torturaja nem volt :shock: )
az a lenyeg, h mostmar otthon vagy!
erosodj, pihenj sokat!!!

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Vero
Túl vagy rajta, az a lényeg...gondoltam ám rád tegnap. Moci pont nyűgösködött és már nagyon elvékonyodtak az idegeim, a türelmem sehol nem találtam és már a sírás kerülgetett amikor eszembe jutottál...és elszégyelltem magam - magam előtt...

Miért kell már hétfőn menned dolgozni???

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


bixi
majd tegyél fel 1-2 képet az esküvőről!

puszi mindenkinek!

Lica


Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
licaca
 
 


hozok majd kepeket :)
sajnos szombatra esot josolnak..... :?

puszi, bixi

Kép
Kép
Kép
bixi
Budapest
 
 


Lica! Azért megyek hétfőn dolgozni, mert:
1. Féltem az állásom.
2. Itthon csak a gondolkodás és önmarcangolás jut.

Tegnap rá kellett jönnöm, hogy bizony a kivizsgálások nem 2 fillérbe fognak kerülni, s ha találnak valamit, akkor a kiküszöbölése, gyógyítása is egy vagyon lesz. (Persze amit lehet, azt TB-re csináltatjuk). Miután tavaly lakást vettünk, idén meg 1 összegben visszafizettük a milliós diákhitelt, így anyagilag kb. a nullán állunk. Szóval megvan a következő ok a munkába állásomra: gyarapítani a megtakarításainkat, mert a jelen helyzetben igen kilátástalan a jövő...

+Ma a nőgyógyászom és a körzeti orvosom is közölte, hogy nincs mese, akármilyen jól leszek, ha összejön a baba (persze a vizsgálatok után), az első pillanattól az utolsóig feküdnöm kell. Ezt abszolút elfogadom, mivel egy műtét is növeli a vetélés, koraszülés kockázatát, nemhogy 3, de akkor is nehéz megemésztenem, főleg, hogy jelenleg nem látok semmi biztatót arra, hogy sikerül a következő terhesség.

Bocs, hogy újabban ilyen bő lére eresztem a pesszimista mondanivalóm.

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Drága Veró,

rémborzalom lehetett ez a tágítás. De jó, hogy túl vagy rajta! Sokat segít, ha ennyire támogatóak a kórházban. A SOTE II-n nekem is ez volt a tapasztalatom.
A kivizsgálások miből fognak állni?
Millió puszi mindenkinek!

Kép
manguszta
 
 


Mangu!

Még nem tudom, hogy mik lesznek a kivizsgáláson, szóban elmondta a doktornő, de megjegyezni nem tudtam, majd 17-én a kontrollon mindent felírok. :-). Amire emlékszem, hogy genetikai tanácsadóba menni kell, hormonokkal és még valamivel kapcsolatosan lesz vérvétel.

Eddig menni akartam dolgozni, de most már, hogy csak 2 nap választ el a visszatéréstől be vagyok parázva. Majd előkaparom a legjobb formám, és semminek/senkinek nem hagyom, hogy romba döntse a világom.

Az optimizmusom visszatérőben, de még nem az igazi.

Szép estét mindenkinek!

Veró

Kép
veroniks22
 
 


Veró, ez a lehető legnormálisabb, amit érzel! A feldolgozás része, hogy hullámokban jönnek az érzelmek... Egyszer tök' nyugodtnak érzi magát az ember, aztán máskor meg inába száll a bátorsága.

Menj vissza nyugodtan a munkahelyre, hát ugye előbb-utóbb úgyis vissza kell. Aki tapintatos, úgyse fog rákérdezni, hogy mi történt. Aki meg vájkálósabb, azzal én azt csináltam 2009-ben, hogy a szemébe néztem, és megmondtam, hogy elveszítettem a babát.
Ez azért jó, mert ezek után biztos nem nyaggatnak többet a kérdéseikkel. És fura, de a feldolgozásban segít, ha kimondja az ember hangosan.
Puszi mindenkinek! Pihentető, napsütéses, kevés-esős hétvégét kívánok!!!!

Kép
manguszta
 
 


Sziasztok Lányok!

Hogy van mindenki????!!!! Megint nagyon eltűntünk...én is... :oops: És ami azt illeti, fogok is, mert június 19-én leköltözünk a Balcsira és csak augusztus végén jövünk haza. :D Már nagyon várom!!!

Veró, hogy viseled a munkát? Toleránsak voltak a kollégák?

Mangu, veled mizu?

Bixi, mesélj!!!!!!!!! Milyen volt az esküvő??? :D Képek??? :lol: Nagyon kíváncsi vagyok!!!!!

Lica, Youlcsi, Tigris, srácok hogy vannak???? :D

Helyzetjelentés nálunk:

1. Danó két hete elkezdett kúszni! Fókázik, annyira helyes! :lol: Végre megoldódott az A-ból B-be jutás problémája. Megy a rugózás 1000-rel, de csak kézben, ülve és az ágyakon. A földön még nem. Nem tudom miért...:)

2. Fogunk még sehol... :( rág egyre jobban, de semmi...

3. Valami hihetetlenül rosszul eszik! Hogy Lica szavaival éljek, a "minimum minimumát" eszi mostanában... Gondolom a meleg és a fogzás egyaránt befolyásolja nála a dolgot.
Viszont végre megint iszik rendesen. Kellett 1-2 nap, mire rájöttünk, h mi volt a baja és miért nem volt hajlandó inni. Az én drága szentem csak melegen iszik meg mindent! :shock: Még szoba hőmérsékleten sem jó a tea, fel kell neki melegíteni egy kicsit... :lol:

4. Tegnap este elkezdett "beszélni"!!!! :lol: Annyira édes!!! "havavava, gugugu" és ahogy alakítja a kis hülye száját hozzá?! Meg tudnám zabálni!!!! Facebook-on van fent videó róla. (Szántó Dóra-ként megtaláltok, ha érdekel valakit :D) A Picasa mostanában nem engedi feltölteni a videóimat, pedig tárhelyem van...passz...

Én intenzíven elkezdtem megint 3 napja inni a gyógyteámat, mert a bélésem totál belobbant szerintem... :(

Puszi! Mumi

Kép

Kép
mumigugo
 
 


Szia Mumi!!!
Örülök a jó híreknek!
Mi is megvagyunk!
Voltam laboron mindenem ok, vasam kicsit alacsony.

Beni nagyon nyűgös. 2 foga van kint lent, most a felsővel szenvedünk, de nagyon. Annyira tud visítani hiába a kúp meg a kenőcs :cry: Éjszaka is 4-5x kelek hozzá. Nem bírom magam kipihenni nap közben sem. Kezd felgyülemleni minden...

Üldögél már magában szépen, meg négykézláb tartja magát és löködi... Eljut azért szépen egyikről a másikba. Eszünk szépen mindent szerencsére.

Hétvégén megyünk balcsira meg gasztróra... majd jelentek utána...

Pussz: Tigrisék
tigris03
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: