A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó, lányok!

Regi, de rendes vagy, hogy írtad a talit -- sajna nekünk a kocsi szervizben, vezérműszíjcsere vagy mi, muszáj Prága előtt megcsinálni, így nincs mivel mennünk :? Sajnálom, hogy nem leszünk ott. :cry:

Heni: csodaszép lett a kacsód!

Vindo, hát akkor gyors gyógyulást Nektek, a permanens nátha elég rossz tud lenni! Vagy ez allergia?
Ez az őzes akciószekvencia nem lehetett semmi... :shock:
Hogy áll a festés, házalakítás? Fotók esetleg?

Móni, ugye Nálatok a csemetékkel minden rendben???

Kaqk, nehéz ügy ez a Pest, de szerintem Ti elképesztően talpraesettek vagytok. Szülni viszont én is ott szülnék, ahol éppen tartózkodom. :wink:

Nálunk a szokásos heti rohangálás, tegnap kerekasztal-beszélgetésen voltam, ma doktori óra, dogajavítások még, holnap jegylezárások, pótdogák, javítódogák, de végre péntektől lazul a hurok. Aztán lehet szervezni a Prágát, így is kicsit el vagyunk a tervezéssel késve.
irina

hahó

Du-án Emma kérte vegyük le a pótkereket...és ment is 5 m-t egyedül..olyan édes, mikro nagyon gyorsan teker akkor tud egyedül...kis gyakorlás és olyan ügyes lesz mint Zsófi!!!

pizza vacsi volt..olyan fini lett..:-) na megint terhesgondozás előtt ettem ilyen kis diétásat....biztos sokat mutat majd a mérleg..bár még csak 4 kg-t híztam..ott mindig jóval többnek mutat..:-)

na most talán már van nevünk..mármint pincurkának: Dalma. nem biztos hogy ez marad...de ez végig kitartott....eddig.:-)

Prága: de jó lesz vkinek!!!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Holnap reggel cicussal megyünk az ortopédiára. Tegnap óta fájlalja a lábát, alig lép rá. Csak sírdogál. Ma voltunk dokinál. Alaposan megvizsgálta (új gyerekorvos, jobb mint az előző) és azt mondta menjünk be a Heim Pálba.
Aggódok, hogy valami komoly, ma délutánra már a karját is fájlalta :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: oh..nem csak a növés? ++++++++++++++++hogy semmi komoly ne legyen!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni próbáljátok egy kis melegvizes fürdőben ellazitani, Péterkénél az válik csak be lábfájdalom ellene, talpát szokta fájlalni.

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Móni,remélem semmi komoly baj nincs,jobbulás Grétusnak :)
Maggie,veled álmodtam :) vártad a 4. gyerkőcöt :)
Kaqk,én költöznék,még a nyáron,s Emma az új helyen biztos talál barátokat hamar,nem utazgatnék szoktatgatnám ide is oda is.Sokkal rosszabb lenne neki.Dokit meg biztos tud ajánlani a mostanid akiben 100%-ig megbízhatsz :)

:arrow: HK horgolni :)

KépKép
viranka

Regi,sajnos nekünk sem jó a 21-e.

s off:
házi pálinkája van vkinek eladó?

KépKép
viranka

Sziasztok!

Kaqk Maggienek igaza van, ahol Ti jól érzitek magatokat, ott a gyermeketek is. Mérlegelésnél azt is vedd figyelembe, hogy Pesten nem lesznek ott a nagyszülők segítségnek. Ha meg már felköltöztök akkor szerintem felesleges visszamenni szülni :roll: Itt is vannak nagyon jó orvosok :D Kár megkavarni Emmát, márpedig az oda-vissza költözéssel azt tennétek. Inkább jöjjön majd fel szüléskor anyukád vagy anyósod, ha nem mered Emmát a férjedre bízni. Szerintem :)

Vera most is rendelésre?

Gica a 12-es jó csak ne tescosat vagy madarasat vegyetek. Cicus olyat kapott anyóséktól és szinte semmit nem használta de édesapám már szerelte. Inkább kicsit többet szánjatok rá de az évekig bicaj lesz :lol:

Vindo hogy vagytok?

Irina Prága :D
Ott voltunk nászúton 5 éve, de jó is volt 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vera nekünk nincs eladó, de ha jöttök mondjuk szalonna sütésre akkor iható van :wink:

Na megjártuk az ortopédiát. Cicusnak gyógycipő kell :( . A túl korai elindulás miatt a belső sarkai meg vannak süllyedve, amiatt fáj a térde, azt mondta a doki ha nem kap cipőt akkor előbb utóbb a csípőéig megy föl a deformálódás és nagyobb gond lehet. Viszont a gyógycipő 2 hónap mire elkészül :shock: addig is venni kell neki salvus vagy scholl vagy még nem tudom milyen de gyógycipő márka :oops: szandit. A kezének semmi baja, azt mondta az orvos, hogy úszás közben megüthette tegnap és amiatt fájlalta.

Heni de jó volna ha ezen meleg vizes lábfürdő segítene :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Oké, akkor tali nálunk elhalasztva. Majd legközelebb! Addig legfeljebb beszerzek még 1-2 kerti játékot, amúgy is akartam! ;)

Mi jól vagyunk.
Dolgozom ezerrel. Most erre a betegségbiztosítási akcióra telefonálgatok. Ismerősöknek, meglévő ügyfeleknek. :)

Móni! :shock: Ó, az nem jó... :(
Szeli is elég korán elkezdett járni, lehet, hogy meg kéne nézetnem... :?

Na, eddig tudtam visszaolvasni... :oops:

Kép

Kép
regcsiken14

Móni,megyünk egy ismerős fotóshoz családi fotózásra és pálinkát kért pénz helyett :) az meg nincs itthon :) s most szereznem kell :)

KépKép
viranka

Móni: :-( oh..2 hónap??? azt anem sietik el....remélem hamar rendbejön. Mikro indult el Cicus? Emma is hamar elindult, nem fájlalja a lábát szerencsére de annyira befele lép, neki a csípője a "rossz" a rossz üléstől ( lábaközé ülés )

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni: ez a két hónap durva :(
Ha jól emlékszem, Gréti 9 hónaposan indult el, ugye? Azt tudom, hogy júliusban Móniék esküvőjén már tudott menni, Zsófinak még fogni kellett a kezét :lol:

Kaqk: én sem mennék vissza szülni :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Móni nem gondoltam, hogy ekkorra a baj. :roll: nálunk tudod már irtam sokszor van lábfájás, talpát fájlalja, vagy görcs húzza neki, vagy növési fájadalom, vagy csak reumás fájás lehet, mert egyedüli dolog ami bevált az a meleg viz :shock: és mivel elmúlik mindig, igy még ortopédián nem voltunk, de nyáron mindenképp elmegyünk m is, mert eléggé lúdtalpas Péter.

Heni
KépKép
heni81

Jaj olyan jó kis ovikat találtam...:-) szentendre, pomáz, leányfalu környékére tervezzük a majd a költözést...most azt találtam ki hogy majd januárban költözzünk.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Hétfő óta itthon vagyunk, de csak most jutottam géphet, mert sosincs az én birtokomban, mindig férjuram használja... :)

Sok-sok puszi és köszönet nektek minden kedves ránkgondolásért, minden megérte, és most itt is írom: 2011. 05. 13-án, 14:34-kor, 3400 g-mal, 53 cm-esen megérkezett Benjámin. :) Jól vagyunk, bár én még eléggé gyengén, megviselt ez a 2 in 1 szülés, de Beninek, hála Istennek semmi baja. :) Résszletesebben majd vmikor Odaát, csak a vizsgaidőszak kellős közepén vagyunk, nem tudom, mikor jutok hozzá, hogy hosszabban írjak...

Móni, sajnálom ezt a lábdolgot, engem ez most eléggé foglalkoztat, mert Dani kicsit csámpi, és lehet, neki is kéne vmi ilyesmi... Csak úgy ódzkodtam tőle, de hát inkább, minthogy szenvedjen... Van tipp jó orthopéd orvosra? Gyógyuljatok mihamarabb!

Többet nem tudok most sem írni, szép napokat mindannyiótoknak, amint tuok, jövök.

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri, örülök, hogy minden rendben, várjuk az események pontos leírását is :P És képet természetesen :P

Móni, nagyon sajnálom. Szegény Cicus és szegény Ti.
Biztos szépen korrigálható.

Rugó lúdtalpas, igen komolyan, Gábortól örökölte :roll:

Na, a tegnapi napon is túl vagyunk. Én hét után indultam, egy konferencián voltam levezető elnök. Nagyon béna voltam, még bennem volt a tegnapi betegség is, azt sem tudtam, hol vagyok, bele is gabalyodtam párszor a mondandómba :oops: :? De az vigasztal, hogy a tehetséges hallgatók konfiját az egyik szakdolgozóm nyerte meg (30 000 forintot kapott), és a többi helyezettnek is segítettem. Így aztán rém büszke voltam 8)
Kettőtől vizsgáztattam, négytől az egyetemen interjúztam, és fél hétre értem haza.
Rugó bébiszittelt tegnap. Már nagyon várta Julcsit, tegnap előtt már virágot szedett neki magától :D

Na, amúgy Rugó kitalálta, hogy jó lenne neki egy testvér. Kicsi Rugó, azt mondogatja. Sőt, találtak Gáborral egy tábla folsavat, és G. mondta, hogy ezt a terhesek szedik. Erre be akarta venni, és a hasára mutogatott, hogy kicsi Rugó van benne :roll: :lol:

Ma fel kell adnunk az adóbevallást is :lol: Ki is nyomtattuk reggel :lol:

Irina, jó készülődést Prágához!

A festés a lakás felében van kész (mivel nem kicsi a házunk, ez is szép eredmény, hogyha magának csinálja az ember). A fürdőszobában a plusz szekrények nincsenek még fenn, meg a dekoráció itt-ott hiányzik. Majd fotózok azért.

Szép napot. Itt vagyok ma, szóval ha erre jártok, reagálok is :wink:

Érik a korai a meggy a kertben, Rugó kijár csemegézni. Odavan érte.

Kép
vindolanda

Vindo: nem semmi napod volt tegnap! Jobban vagy?
Rugó hogy viselte a babysittelést? Jól elvolt? Virág :-) de édes!!, kistesó..:-) na akkor hajráááá!!! :-)

én a cseresznyét várom..keresztanyámnál szoktuk szedni..:-)

Dóri: jó hogy jöttél, nagyon várjuk a beszámolót és a képeket!!!

Mi ma du-án évzáróra megyünk..:-) Emma nagyon készül..szép ruhát is kellett vinni...-)

Pocakomat meg mindneki keresi hogy hol van? :? hát tény hogy nem nagy! :-) De kistesó jól elvan, izeg mozog állandóan...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Dóri de jó olvasni rólatok :)
Várjuk a képeket és az élménybeszámolót :D

Kaqk jó oviban nincs hiány, csak a helyben.
Korántsem biztos, hogy felveszik.
Cseresznyézni jöhetsz hozzánk nemsokára :wink:

Vindo kicsi Rugó :lol: :lol:
hajrá kistesó ++++
ezt a kérést nem szabad figyelmen kívül hagyni :wink:

Heni én se gondoltam volna :?

Rólunk: cicusom estére megint nagyon fájlalta a lábát és a karját. Éjjel nagyon nyugtalan volt, többször felsírt. 11 körül éreztem, hogy melegebb. 38,5 volt a láza. Ma reggel irány a doki. Tüszős mandulagyulladás. Amiatt van a láz és amiatt lehet a karfájdalom a lábfájást meg felerősíti. Most 3 napos cataflam kúrán van. Ha hétfőig nem javul akkor vissza kell menni és kap ab-t. Remélem arra nem kerül sor. Totál ki vagyok akadva, nem értem hol rontom el, mit csinálok rosszul!?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: szerencsére találtunk is egy ovit ahol van 2 hely. 2 héten belül megyünk fel és ha tetszik akkor beiratjuk....de majd csak januártól.

Cseresznyézni: megyünk...de komolyan!!! csak szólj mikor!

De sajnálom Cicust! Remélem hat a cataflam és nem kel AB. Sehol nem rontod el. ne forgasd magad!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni!!!! te nem rontasz el semmit!!!!!

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Mónikám, semmit nem csinálsz rosszul, nem Te okozod a betegségeket, jönnek azok maguktól! Most nagyon összejött a dolog, de utána - tudod, völgy után - hullámhegy közeledik!
Cicust nagyon sajnálom, mielőbbi jobbulást a kis drágának!
Az jutott eszembe, hogy gyógycipőben a Scholl-félék nagyon drágák, talán érdemes lenne megnéznetek a dr. Punto Rossi-kat, pl. a Westendben van egy biobolt a metrószinten, a metrónál induló bejárathoz közel (kicsit jobbra), a cipők ki vannak téve, ott árulnak ilyeneket. Tiszta bőr szandálok és kiscipők 4900 körül, nagyon jó minőségűek. Én ott vettem Ádinak ma is szandált. Talán olcsóbb a Schollnál és nagyon jól fogja a lábat. Csak ötlet.

Vindo, nagy gratu Neked és a nyertes szakdolizódnak! Örülök, hogy jobban vagy azért kicsit!
A szövegekbe belegabalyodás szerintem elég általános jelenség, rá se szoktak rántani ;-)

Megyek, takarítanom kell, mert el sem árulom, mióta vár e pillanatra a lakás.
Jó hír, jön George Michael ismét Magyarországra, Ádival voltam kb. 7 hónapos terhes, ott ugráltunk a koncertjén, remek volt. Hát igen, Ádi születése előtt voltunk utoljára koncerten.
irina

Javítok, nem Rossi, hanem ROSSO
irina

Dóri! Szívből gratulálunk!!!!

Móni! Örülök, hogy leírtad ezt a topikba, enyém gyerekek is korai elindulók és befelé fordult bokások voltak - most majd figyelek!

Tudod ezt a kérdést (mit csinálok rosszul), én sírva és százszor tettem fel magamnak, Apának, a Nagyinak... Decembertől végig ment rajtunk a hányós fosós, a bárányhimlő, középfülgyulladások, AB kúrák, megfázások, hasmenések, közben volt egy műtét, sorozatos orrfolyás, porszívózás, örlőfogak előbújása, torokgyulladás, műtét utáni újabb perforáció, fülcseppek, orrcseppek, vitaminok, probiotikumok, krupp, hideg levegő, rectodelt kúp elosztva az egész családban.

Én már nagyon kivoltam, és végül is két helyről jövő válaszokból raktam össze az elméletemet.
Zsozsiék most járnak életükben először közösségben. Minden sz.rt benyelnek, minden közösségi/felsőlégúti betegségen átmennek, amin csak lehet. Plusz Zsozsinál a hatalmas orrmandulák és az anatómia is közrejátszott.
Most szereznek Gegivel védettséget. Jövőre már nem lesz ilyen meredek, akkor már erősebb lesz mindkettő immunrendszere.
És hát a nem kellő képpen kikezelt bakteriális betegségek újra felütik a fejüket. Ha nem jó az AB és azt nem megfelelő ideig szedik, akkor egy kis fuvallatra is bedurrannak a csonthártyában, járatokban megbújó baktériumok és kezdődik minden elölről.
Te sem csinálsz rosszul semmit, ahogy én sem!
Oviba/bölcsibe betegen is viszik a gyereket - mert anyuka nem tudja hová tenni. Ha a tiéd éppen kijön a bajból, nincs is ideje megerősödnie az immunrendszerének, mert ráprüszköl egy beteg gyerek és kalap kabát.
Itt a nyár, Zsozsi május végétől nem megy oviba, Gegi most sem megy bölcsibe, és szeptemberben már megerősödve mehetnek közösségbe. Találkoznak majd ugyan ezekkel a betegségekkel, de akkor már könnyebben túl lesznek rajtuk!
Kitartás, én is el voltam keseredve! Még most sincsenek teljesen jól, de már látom a fényt az alagút végén.

Úgy látom a horribilis összegbe került Forever Aloé nem oszt nem szoroz... :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

És persze jobbulást Cicusnak minden téren!!!! ++++++++

Kép
Kép
Kép
gremese

Móni, még ennyi és mentem:
http://www.puntorosso.hu/termek.htm
irina

Na, feladtuk az adóbevallást, voltunk fagyizni, aztán vásároltunk. Itthon ebédeltünk, most teszünk-veszünk.

Móni, ne idegeskedj, semmit nem csináltál rosszul. Túl lesztek majd ezen a hülye betegeskedő-problémás időszakon.

Irina, és most boldog a lakás???

Emese, ez már egy igazi optimista komment volt, jó volt olvasni :D

Gábornak holnap Nyíregyen kell dolgoznia, én meg kitaláltam, hogy egyik barátnőmnél vendégeskedünk majd addig Nyírszőlősön. Rugó várja :D Három gyereke van, a legfiatalabb kicsit fiatalabb, mint R.

Kép
vindolanda

Ja, Emese, az FL nekünk sem jött be, mi ajándékba kaptunk egy nagy tasakkal vagy öt féle cuccot :roll: Nekem volt, amelyik marta a bőrömet (ez mondjuk nem nagy szám, az arckrémek 90%-a csíp), de a többinél meg semmi változást nem tapasztaltunk. Lehet, másnak használ azért.

Kaqk, óvoda 8)

Kép
vindolanda

Én meg kicseréltem a tél-nyári ruhatárat..jól el is fáradtam a székre fe-le ugrálástól, pakolástól. Most ebédeltünk...most pihi..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hát, olyan igazi koncerten 2006 nyarán voltunk utoljára, a Volt fesztiválon :shock: Már nagyon rég volt :(
Jó szórakozást 8)

Jobbulást Grétának!

Várjuk a kukásautót, ma kell jönnie. Meg Rugó a fagyiskocsit is várja (egy kis elektromos motoros bácsi, akinek van egy szignálja, akkor rohanunk ki).

Jobbulást Grétának!

Kép
vindolanda

Mi is megyünk fagyizni évzáró után :-)

olyan kánikula van..... :shock: :shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Na fagyizás törölve.....esik az eső, dörög, villámlik...:-( ...főzünk pudingot!

Emma megint nagyon ügyes volt. Meg is dicsérték, és mondták hogy annyira élvezi ezeket a készülődés, előadást...szeret szerepelni...na nem rám hasonlít :oops: :oops:

KépKép
kaqk
Debrecen

Helló!

Elveszett bárány :oops:

Bocsi nem volt időm még vissza olvasni. Szóval,mint írtam elkezdtem egy melót otthon.Pamut len gyerek és felnőtt ruci naci szoknya laza nyári szerkókat.Mire nagyon beleástam volna magam,szóltak kórházból volt munka,hogy siessek melófelvétel.Na oda nem sikerül szerdán erre csütörtökön szólt az áp.ig menjek mert máshova van egy 6órás meló ahova felvenne.Szóval bel.sürgősségin vagyok irodai asszisztens.Remélem sokáig bírom majd.. :D

Ez van. Velünk.. :)
varga tünde

Sziasztok!

Móni! Nehogy magadat okold!!!! Fel a fejjel, kitartás! Cicus meg fog gyógyulni, mennek a gyógypuszik!!!!!!!!!!!! +++++++++++++++++

Délután az udvaron voltunk, labdáztunk, homokoztunk. Dokit (a kutyát) be kellett zárni, mert annyira begerjed a labdára, hogy tiszta dilis lesz... Nem tudjuk eladni, a rendőr srác, aki megvette volna munkakutyának, kért egy diszplázia röntgent, és nem lett jó az eredmény... :? Hát ez van, de valószínűleg nem marad, mert nagyon aktív kutya, mi meg nem tudunk annyit foglalkozni vele, amennyit kellene... :?

Apa most elment Szelivel bevásárolni, én megy gyorsan bekukkantottam. :)

A nyuszik szépen nőnek! :)

Ja, nem tudom, ki kérdezte, a bodza a fán maradt... :? Anyu lába lassan javul, egész héten nem ment dolgozni. Nekem meg nem volt időm vele pepecselni... :oops: (Meg annyira nem is akartam.) Viszont megjött a határozat Anyunak, már mehet nyugdíjba. Eddig halogatni akarta még ősz végéig, de most, hogy begyulladt a térde, elgondolkozott rajta, hogy talán előbb kéne. Majd kitalálja... :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Mi is megvagyunk!
Egyre többször vannak jóslóim, de amúgy jól vagyok :)

Verus, köszi szépen, nagy örömet szereztél a lányoknak :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Tünde! Gratula a munkához! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Andi,nincs mit :) Örülök h. sikere volt :) aki látta ma teljesen odavolt érte :) Míra meg kiakadt,hogy nem látott :)

Tünde,ügyes légy :)

Móni,ne legyél már kiakadva.Te mindent megteszel a gyerekekért.Ha közösségbe kerülnek mindent összeszednek.Bálint 2 hetes kora óta jár oviba,de ,hiába,más bacik terjednek ott,mint Míra csoportjában,s persze összeszedi azokat.Majd gergőnél már rutinosabb leszel :wink:

írtátok a bodzát :) tegnap meglestem és a miénk is virágzik :)

Vindo,Te/Ti is tudsz/tok ám pörögni :) gratulálok,jó tanár lehetsz :)

:arrow: változatosság kedvéért most kalapot horgolok :) bár még lehet visszabontom,mert nem a tökéletes mintát leltem meg :) 8)

KépKép
viranka

Tündi: de jó! Gratula!

Panndi: jóslók?? hű ha lassan itt az idő!!:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Időnként én is benézek. :lol:

Gyorsan átfutottam mindent. Mi is itthon vagyunk ma. Jöttek a szomszédunk szülei, ilyenkor mindig kerti főzés van. A mai menü: szarvas pöri. Én meg túrós bélest akarok sütni. Mondjuk ebben a melegben... :lol: Ráadásul napok óta szédelgek. Most is eléggé.
Bercó már lent a kertben bandázódik, jól bekentem naptejjel. Ebben a melegben állandóan jégkrémezni akar. Csütörtökön voltak az állatkertben, az ovihoz viszonylag közel van. Jól bírták a sétát, remekül érezték magukat. Reggel B.: Anya, a tigris nem harapja meg a szandálomat? :lol: :lol:

Mónikám, ugye ezt Te sem gondoltad komolyan. Gyors gyógyulást kívánok! Itt a jó idő, mezítlábazást nem javasoltak? Ezektől az időpontoktól kiakadok mindig.

Dóri, de jó, hogy szakítottál időt ránk! Izgatottan várjuk a további beszámolót és tényleg képet, képet, képet!!!! Gyors regenerálódást! Bár ennyi vizsgával nem megy majd könnyen.

Vindo, akkor Rugó már megérett a tesóra. :lol: :lol: De édes. Biztosan eltúlzod a dolgokat, a fejem tenném rá, hogy remek voltál. Gratulálok a hallgatóhoz!

Kaqk, biztosan jó döntést hoztok majd. Emma színésznő lesz? :wink: :lol:

Tünde, szuper hír! Gratulálok! Bár az első is jól hangzott. :wink: Hogy vagytok egyébként?

Emese, teljesen igazad van!

Viranka, ez tetszett. :lol: Hidd el, nem rajtam múlna a dolog. :lol: Csuda ügyes vagy ám.

Irina, eljött a fellélegzés, ahogyan vártad? Egy kicsit kényeztethetnéd is magad.
dmaggie

http://www.youtube.com/watch?v=d7ReLEHH29I

Emma is megtanult biciklizni pótkerék nélkül. :-) Úgy kavar, alig bírjuk utolérni..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

De ügyes :)
Hihetetlen hamar ráéreznek, ugye? :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok lányok!
Éreztem, hogy be kell már néznem :D
Szívből gratulálok Dórinak.

Ne haragudjatok, hogy így eltűntem, de nagyon zűrös most az életem....rossz nincs azért, hacsak az nem, hogy Dani megint beteg :(
Móni elhiheted hogy én is tépem magam emiatt, de a szívem mélyén tudom, hogy nem én tehetek róla. Csak rossz a tehetetlenség.

Orthopédián mi is voltunk kb. 1 hónapja...nekem is mindkettő lúdtalpas. Daninak görbe a lába. Állítólag kinövi, csak +D vitamin kell. Meg egyiknek sem lehet harántemeléses cipője, + Lillának is gyógycipő kell majd. Nem kell mindig hordania, de minél többet.

Azt hiszem ennyire futja írtó nagy hozzászólásom...
Vera mikor jössz??? :D

KépKép
KépKép
fleur

Fleur: oh, :-(

Panndi: hihetetlenek tényleg. 2x próbálta előtt 5 percre, erre tegnap azonnal ment neki és olyan gyorsan, most már tudja azt is hogy nem teker picit, vagy lassan....hihetetlenek!!!! és mióta bicózik máshol is észrevehető hogy még jobb lett az egyensúlyérzéke, ami eddig is szuper volt! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Már csak vmi térd, könyökvédő kellene, mert tegnap is atlétában rövid naciban indultunk neki......szerencsére nem volt semmi baleset....csak nem tudom van e ilyen kicsiknek.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Bocs az eltűnésért. Tegnap elmentünk reggel, G. Nyírbogdányban volt valami rendezvényen, mi meg Rugóval átautóztunk Nyírszőlősre egy barátnőmhöz. Ott partiztunk, pletykáltunk, aztán felvettük Gábort. Rugó már elindulás után kidőlt, elég meleg is volt (nincs az autóban légkondi). Hazafelé megálltunk tankolni Újfehértón, és bementünk egy kis autós vendéglőbe, ahol igen sokat ettünk. Mivel éppen akkor volt az időmérő edzés a tévében, azt is jól megnéztük. Hazaértünk, tettünk-vettünk itthon, aztán este meg dolgoztunk.
MOst angolra megyek tízre, holnap viszont szünnap :D

Bevallom, Nyíregyházát valamiért soha nem tudtam megszeretni, de a Nyírség nagyon bejött :D Átmentem egy olyan falun is, ahol gyerekkoromban már jártam egyszer, rokonok laknak arra. Az egyik nagymamám valósi arra a környékre.

Anyáék már megint variálnak a horvát úttal, már egy kicsit unom. Anyósoméknak bezzeg nem kellett kétszer mondani :shock: :lol:

Fleur, de jó, hogy itt vagy.
Na, az én lábam is a d-vitamin miatt görbe, mikor kicsi voltam, asztmás, és erre akkor még nem nagyon figyeltek :?

Gratulálunk az ügyes Emmának!

Panndi, Te meg már finisben vagy :shock:

Maggie, ja , már kell a napvédőkrém. Rugó is piroska néha.

Nekem eszembe jutott a múltkor Sense, meg Juba is :roll: Niki sincsen most...
Na, megyek dolgomra.

Kép
vindolanda

Vindo, azám! Mindjárt vége :roll:

Fleur, jó, hogy jöttél!

Kaqk: Zsófinak semmi ilyesmije nincs, szerencsére még nem esett el, nyárra szerintem nem is szerelem fel, amúgyis meleg van. Vagy nem tudom :roll:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jó reggelt!

Látom mindenki élvezte a hétvégén a jóidőt :D

Kaqk Emmácsaka nagyon ügyes :D
szerintem nem kell felszerelni, adj rá sisakot és elég
amúgy bármelyik kerékpáros boltban kapsz térd és könyökvédőt, igaz nem olcsó mulatság.
Cseresznye meg ha érik beírom.
Mindenkit szeretettel látunk :lol:

Vindo Nyírségbe még sosem voltam, pedig vannak arra távoli rokonaim. Kersztapám családja, már meghívást is kaptunk, valahogy mégis kimaradt :roll:
Mit lehet variálni vele?
Szállást sikerült találni?
Jubának múltkor írtam iwiwen és nem írt vissza :(

Panndi jóslók nekem is voltak már jó hamar :lol:

összeveszett a két gyerek :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Na itt is vagyok

Heni ez szuper :D
elvállalod így?
Hát igen, a jó munkaerőre mindig szükség van :)

Fleur de jó, hogy jöttél
Már kerestelek valamelyik este.
Jövőhéten már szünet lesz és mindkét gyerekem egészséges lesz és megyünk hozzátok, persze ha nektek is jó :)
Daninak már most mondták a lúdtalpat? Nem korai még neki? Hisz Ő még változhat, vagy ahhoz kell jó cipő?

Vera hogy haladsz a kalappal?

Csajok egy közös gyereknapi program hétvégén? Mint tavaly a vasútörténeti park :) Mondjuk azt se tudom merre mik lesznek :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sehol senki :shock: :( :?: :!:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó,

Én itt. :-)

Hv-e jól telt, Emma pancsizott mindkét nap, meg persze bicózott! Mi meg kint főztünk ettünk..:-)

Jó meleg van..:-) Végre itt a nyár!

Gyereknap...kéne vmi jó program itt Debrecenben is!

Panndi: nagyon ügyesen megy a bicózás, de annyira gyorsan megy, hogy kicsit félek, hogy elesik, ..most néztem a teszveszen 900-1500 ft-ért találtam...Valószínű azért majd rendelek neki......

Vera: a sapi még mindig tetszik, de ebben a melegben már nem igen használnánk, majd inkább őszre kellene 1 addig meg nőhet a feje..:-)
viszont Kittycicára beneveznénk, csak még várom a táppénzt!
márc. 21-től vagyok TP-n, és azóta még nem utaltak.. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: pedig most már esedékes nem????

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, Zsófi is gyorsan megy, de szerintem bukósisaknál többet nem adok rá. Én így is alig érem utol, Zsófi megy biciklivel, Fruzsi teper utána motorral, én meg rohanok a hasammal, hát jól ki szoktam purcanni :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: