Csak ideértem én is. Majd megvagyunk már itthon. Mióta bejött a hideg, nincs fűtés.

Lakótársaink úgy látszik bírják az otthoni fagyos időt...
Amúgy jól vagyunk, nálunk is megvolt az anyák napja. Nagyon ötletesen, egyéni köszöntés volt. A terem egyik sarkában el volt különítve egy asztalka egy kisszékkel. Mindig csak egy anyukát köszöntött(ek) a saját gyermeke(i). Amíg nem kerültünk sorra, a terem másik végében játszhattunk. Nem volt torlódás, mert fél 4-től érkezési sorrendben volt a köszöntés. Nagyon hangulatos volt. ÉÉÉÉs nem volt az a nagy kellemetlenség, amit hallottam korábban, hogy a gyerkőc nem akart szerepelni, mikor meglátta az anyukáját, csak az ölében ülni. Így ölben ülve mondták el a gyerekek az anyák napi versikét csak a saját anyukájuknak. Nagyon megható volt.
Irina!
Mi is szedtük a Sinpret cseppeket, nagyon meg voltam vele elégedve, de fellázadtak az íze ellen, mert nagyon rossz és bár gyümölcslébe lehet csempészni, azért érződik kissé.
Remélem a május meghozza Ádinak a fülfájásmentes nyarat!
És neked is hamarosan itt a nyugis időszak!!
Heni!
De jó, hogy van Péterkének kis barátja már! Enyémek még mindig jobbára együtt játszanak. REmélem azért jövőre ez alakul majd még.
Dóri!
Hajrá mindenben!
Viranka!
Időnként enyémek is vívnak. Kiborító tud lenni...
Nagyon szépek az alkotásaid! Láttam az előző oldalon.
Horgolt sapit lehet újat rendelni még akár tőled, akár a nagyidtól? Már csak a feje tetején van Zsuzsunak, de nagyon szereti.
Kaqk!
Jobban vagy?
Vindo!
Osztom a véleményed, fűteni kell!
Rugó jövőre ovizik?
Regi!
Jobbulást! Mi nem valószínű, hogy tudunk menni. Csináljatok majd jó sok képet!
Puszi mindenkinek