A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Pocok!
Azta... de megizmosodtak Hajninál az árak :shock: :shock: :shock:
Köszi kedves vagy, szerintem is szépek. Amúgy ő nekünk 30 képet csinált. Nyerseket nem kaptam, bár nem is kértem :oops:
Telefon :arrow: már tökre nem aktuális, nem is volt fontos, Nyuszi vett nekünk torna csukát, és akartam kérdezni, hogy Nimródnak nem kell e 22-es, de okafogyottá vált a kérdés, mert nem is volt belőle méret nektek sajna. Akartam is írni, csak elfejeltettem :oops: :oops: :oops:

Bikács :arrow: Jut eszembe róla :arrow: Szóval a kövi wellnessünket elvitte a cica, Lois kapott ma egy csekkecskét mert túl gyorsan hajtotta az autókáját, és hogy ne fájjon annyira úgy döntöttem legközelebb ezzel hozom egyensúlyba a kiadásaink mérlegét, mikor mehetnékem lesz :oops:

Boo!
Téliálmos maci :arrow: Öööö, ez nagyon szemléletes volt, köszi :lol: :lol: :lol:

Na mivel még az ölemben ül a Ded és tollat szerel, lépünk csucsulni :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Boo!
na ha még akkor egyben vagyok,akkor mehetünk is együtt...
házügyben viszonylag jól állunk.
Dömsödön találtunk egy olyat,amibe azonnal beleszerettünk...
de többet majd személyesen...

mamatalira lehet jelentkezni még???bár csak holnap tudok apával beszélni,
h mit szól hozzá...

ma voltam ismétlő ctg-n és bármit csináltunk az asszisztens nővel
kisöcsi csak aludt nyugodtan tovább...
remélem idekint is megtartja jó szokását.
ja és kaptam uhura időpontot jövő péntek 13 délben...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:28-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
azért kellett ma is mennem,m hétfőn az első ctg-m meg kellett ismételni,m
nem tetszett a dokinak és azt mondta,h csütörtökön ismételjem meg
újra inkább,biztos ami biztos...
akkor megdumálom apával a holnapot és mehetünk együtt persze...

Kép
Kép
csibe83

Rapid!

Csibe!

A legnagyobb jóindulattal mondom, hogy NE vegyetek házat Dömsödön :roll: ! 13-20 éves koromig minden nyáron ott nyaraltam egy hetet (ref.ifj.táborban), és tavaly is voltam lent. A lakosság zöme roma (legalábbis azok közül, aki kimerészkedik az utcára), és kifejezetten abból a fajtából, akik miatt nem szeretjük őket :( !!! Velünk rendszeresen kikezdtek, bejöttek a táborba, elvittek cuccokat! Az első pár évbenben csak fiúkkal mehettünk ki 7 után, de 6-8 éve már napközben is szólni kellett, ha elmentünk, és jött velünk pár fiú :roll: . Nagyon durva, de komolyan!!! És nem alaptalan a félelem, a közbiztonság hihetetlenül gáz!!!
Ha rákeresel a neten, ilyen korábbi cikkeket találsz: "A polgármester szerint elszabadult a pokol Dömsödön a cigánybűnözés miatt." "Dömsöd élhetetlen - a kisebbség a többség."
A Jobbiknak ez az egyik fő célpontja, amit meg akar "reformálni"...
Szóval nem ragozom, de az általam ismert települések közül ez lenne az utolsó(!), ahová költöznék :oops: :( !!!! Nyílván nem véletlenül találtatok jó telket, jó áron :roll: .

Persze a ti dolgotok, csak jobb ha tudsz róla! :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!

Megnéztem a képeket: tényleg nagyon ügyes ez a csaj :wink: .
De most rájöttem, hogy nekem tuti csak szülés után lesz ilyen sorozatom :roll: . Bevallom, nekem ezek a pocakos képek (némelyik) inkább röhejes :oops: . Elképzelem, ahogy a barbarella testemet tüllbe csavarom, és áhitatosan nézek egy búzamezőn...Vagy "fekete-fehérben" csókolgatja apa a bojler méretű hasamat, ami a hormonoktól most kb. olyan szőrös, mint az övé :twisted: . Háááát :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: . Én ezekkel nagyon nem tudok azonosulni :oops: :lol: . Mi inkább a mezitláb fűben fetrengős, vicáncolós, család vagyunk :roll: :lol: . Nyilván tudna olyat is, de arra meg van olyan ismerősünk (amúgy ő is profi fotós), aki baráti áron megcsinálja, és kijön hozzánk :wink: .
Szerintem ez a fajta "nagyonbeállítós" sorozat kevés embertől "hiteles", de ez csak magánvélemény :oops: . Viszont babával sokkal inkább el tudom képzelni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Jófej vagyok ma, igaz? Ne vegyetek házat, ne csináltassatok sorozatot... :twisted: . Megyek is, hasznossá teszem magam, mielőtt beszólok magamnak is :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na mizu, mindenkit lehúztam? :roll: :lol: :lol:
Pedig nem akartam ám, tök jó kedvem van, gyönyörű az idő is...mondjuk hánynom kell, de ez sem tántorít :twisted: :lol: :lol: :lol: .

Akarok ma venni Botondnak homokozót, mert csórikám tegnap is egy órán át azzal játszott kint, hogy pakolászta a száraz kutyakaját egyik tálból a másikba, ill. a kutya szájába. :oops: :lol: :lol:
Már hetek óta szeretnék neki venni, de ma AKAROK :twisted: :lol: :lol: . Csak nem fér be a kocsiba, ezért kérni kell kölcsön egy furgont. Mások ezt hogy oldják meg? mindenki teherfuvarozik? :roll: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

Dodi!
köszi az infót Dömsödről...
mi anno az aldiba vettünk egy tök jó homokozót és az lapra volt szerelve
és egy dobozba volt.simán befért a csominkba.
ha tudok dobok képet a homokozóról,m nagyon szupi szerintem és az ára
sem gáz sztem...

Kép
Kép
csibe83

Kép
Kép
csibe83

Nekünk is Aldis homokozónk van, de nem ez, hanem a házikós, ami sokkal drágább volt :?
Amúgy jópofa, szeretjük, de ez a kisebb jobban esett volna árban :roll: ÉS persze az is lapraszerelve, de az is csak a Peugeot Partnerbe fért be.

Kismamafotózás :arrow: Én filóztam rajta, Hajni csodaszépeket csinál, de magamat valahogy mesterkéltnek éreztem volna így.
De ha összejönne még1 baba, akkor lehet elmennénk úgy hogy Zéténnyel közös képekre pocakosan.

Boo!
Én kosaras fürdőruhát akarok, tököm kivan, hogy seholsem találok :?
Én is a NY vettem nemrég, de az is háromszög, és a szivacsa halál béna benne, ergo kiszedtem, így meg bazira fazontalan. Lehet beleszabom valahogy. Tavaly volt ott egy khaki, (fekete is volt olyan fazonban) én is próbáltam, de nagyon nem volt értelmes bugyi hozzá :? Ez most volt?? Milyen a bugyija??
Kupon :arrow: Köszi :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:30-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi nem jön Dodikám, látom nem lesed a mailboxod :wink:

Én egyszer voltam itt, akkor marhás combo tálat ettem, sztem most is azt fogok, mert szenzációs volt :roll:

Boo!
Napod szívás :?
Lábgörcs :arrow: Ténylegtényleg, nekem is volt, demennyire úúúúútáltam :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tiszta függő lettem tőletek, mindkét gyerek alszik egyszerre és én nem alszom, hanem fórumot olvasok :twisted: :P

Kép

Kép
leo50

nekem még nem sikerült apával beszélnem,m takarítotam és amikor apa
hazaért én azonnal mentem fodrászhoz és most meg már alszanak...
de sztem Boo hívlak,ha tudom,h mizujs...
belinkelnétek ahova mennénk,m én is megskubiznám addig...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
nem tudunk építkezni,hacsak apa nem megy kicsit kamionozni és
azt meg nem szeretne,m nem tud minket itthon hagyni...

Kép
Kép
csibe83

Lois!

Akkor nem Nyuszi :( . :lol: Mindjárt csekkolom az okokat, de remélem nyomós :twisted: :wink: . űAmúgy elvileg itt alul ki kéne írnia, hogy "hallóhülyegyereklveledjött", de néha kihagy a lelkem :twisted: :lol: .
Akkor én is marhás combot eszem :wink: . Nagyon vacilláltam a csirkés, meg a marhás között, mivel marhát csak tatárbeefszteknek eszünk, amúgy szárnyaszabálók vagyunk, viszont a mexikói meg marhából az igazi, de akkor eldőlt :wink: . Vagyis még nem 100%, de ha combo, akkor tuti marha :wink: :lol: .

Leo!

Nekünk mondod?! Ilyen ez :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Megnéztem, nekem Nyuszitól még az van, hogy jön :roll: . szóval jóóól eltitkolta előlem!

KépKép

KépKép
kicsidodi

Na, erre most felugrik, hogy 6 új üzenet :shock: . Hát ez tök hülye... :? Mea culpa :oops: . Vagyis nem: IMac culpa :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Óóó, látom, nyomós az érv :( .

Boo! Ezt muszáj lereagálnom: HŐEMCSI?!?!?!?! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez még tőled is vad! :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Igen, épp említeni akartam, hogy azokra alig reagálok, amiket írtok, de magammal jól elcsevegek ma :oops: :oops: :oops: :lol: .
Amúgy nekem is volt ma mélypontom, apa jóóól kiborított, jól kibőgtem magam, de már szent a béke. Estére megint fergeteges lesz a hangulatom, ha meg nem, akkor majd ti azzá varázsoljátok :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Lois itthon :roll:

:arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois itten, fitten kipihenten, kiffiam negyed 11-ig húzta a lóbőrt, ergo én is 8) Fél kettőtől megint nyomja, de perceken belül érkezik a vendégsereg, szóval lehet diszkrét csapkodásba kezdek, hogy ébredjen :oops:

Bementem az előbb a mosókonyhába, olyan füstös az összes tegnapi levetett cuccom, hogy ihaj. Bocsi Kismamik, én nem tudtam, hogy itt ilyen bénán van megoldva a dohányos-nemdohányos szegregáció :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

hát én is itt...
kb én is 2körül kerültem ágyba és másnap reggel fél7kor már
keltem és mentem egy gyors randira apával,most késő délután sikerült kicsit
hunynom így most nem vagyok túl fáradt...
apára haragszom,m nem tudott volna 5percet várni,h lefeküdjön aludni
és így Kiara bebújt hozzá és nem hajlandó kijönni,de akkor odaadtam
neki mindent és kihoztam a cuccom,h akkor ketten alszanak én meg
a kanapén...és ha Kiara felkelne éjszaka akkor apának kell intézni...
eléggé nem szeretem ezt és nagyon morci vagyok...

Kép
Kép
csibe83

Lois!
egyáltalán nem volt gond az a füst...nálunk anno aikor Kiarával
voltam terhes senki nem volt tekintettel arra,h zavar-e a füst és
anyóséknál néha vágni lehetett a füstöt...idén szilveszterkor is...

katy!
tényleg ezer köszi a fuvarért!!!!

jó volt még így utoljára talizni veletek...hisz tudjátok jövő vasárnap
szülök :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

Jó reggelt :lol: !

Én 2-kor aludtam el, Botond 5:50-kor kelt :twisted: . Elromlott a redőnye, és sztem a napfény kelti ilyen korán :? . De amint lehet orvosolni fogjuk ezt a dolgot, mert anya ezt nem szeresse :twisted: :lol: :lol: .
De kaja után betettem a járókába (a fotelt kivettem, ki ne másszon :roll: :wink: ), és 9-ig eljátszott :shock: :D :D :D . Közben hallottam, hogy Szabi már fent van, szóval aludtam édesdeden :oops: :lol: :lol: .

Délután nálunk is kertimuri volt, most koccolt le a java :lol: . És holnap folyt.köv. :lol: . Botond tökre elemében van ilyenkor, imádja a nyüzsit :wink: . Remélem reggel kicsit tovább alszik :roll: .

Én hiperszuperül éreztem magam tegnap (de most már ez az elvárt :twisted: :lol: ), de bevallom a kaja nem nyűgözött le :oops: . Mondjuk az enchilada fincsi volt, abból ennék még egyszer valamikor :wink: . A füstmentes megoldás pdeig nem bizti, hogy EU-kompatibilis :twisted: :lol: . De ott engem se zavart, csak hazafelé bűzlöttem :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Az este jó volt, nekem a vacsi annyira nem jött be, de csak azért, mert nem az én ízvilágom. :roll: A hely viszont hangulatos, én még csak a "kerthelyiségben" voltam egyszer meginni valamit buli előtt.

Én is kettőkor aludtam el, és a következő kép, hogy reggel 9 óra van. :shock: Amióta Petra megszületett, nem volt ilyen, hogy 7 órát egyhuzamban aludjak.
Petra is jól aludt anyukámnál, ő 6-kor kelt. Aztán kora reggel már motorozhatott, mert mentek kutyát sétáltatni. 7-kor még nem szoktunk motorozni. :lol:

Füstös ruha :arrow: nagyon durván büdös volt mindenem. Mi dupláztunk, mert apa is füstszagúan jött haza, bár ő csak az egyik barátjánál volt, de többen dohányoztak.

Kép
katy76

Hé, ez hooogy? :shock: Elküldtem, erre utolsó előtti lett egyből :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Én is vagyok, nem túl fitten :twisted: :twisted: :twisted:

Enyémfiam mindössze fél8ig aludt ma... utána pakoltam, pörögtem... most ittam egy deci fini bort, kicsit fáradtnak érzem magam, lassan szerintem megyünk is szundizni.

Tegnap szuper volt, a füstöt én bent nem is éreztem, csak mikor kimentünk, jöttem rá, hogy bent nem volt túl tiszta a légtér.

Valahogy erről a "hidegbenállunkazutcánhajnalbanésdumálunk" dologról viszont le kellene szoknunk, mert tüsszögök megint
:evil: :evil: vagy legközelebb télikabátban megyek :lol: :lol: :lol: :lol:

Katy,

remélem, az Alma összejön, és Petra élvezni fogja :wink: :wink:

Boo,

a vasat jól megsétáltattam, egyikőnknek sem jutott eszébe :twisted: :twisted: :twisted: Majd a héten bedobom Teapához valamikor!

KépKép

KépKép
kispocok13

Petra hajnali motorozása :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nálunk is most tiplizett el a siserehad, Zétény is 2 perce tettem csak le, szétbulizta magát volt 7 gyerek, szerintem már kómába esett.

Tegnap este nem is mondtam :arrow: Amikor itt kajáltam utoljára ugyanezt ettem de ez a mostani sokkal kevésbé ízlett. Pedig éhes voltam, meg minden, de tuti más a szakács vagy valami mert ez sokkal silányabb volt.

Rólunk ez-az:
Ami új :arrow: KisFiam ma rendes tejet ivott először reggelihez. Nagyon ízlett neki, többet is megivott, mint amennyit szántam neki így elsőre :roll:
A héten kapott epret is...szóval ez az újdonságok időszaka :)

Boo!
Ez az óra még mindig rosszul jár, csak fél 3-ra értem haza. De az is jó részidő volt :roll:
Szopipárna :arrow: Na de gáz, pont ma ígértem oda :oops: :oops: Mééé' nem tegnap találtad ki???? :? Pedig kínálgattam :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
TeSzegény :arrow: Nagyon sajnálom :? Én egy szál pólóban meg kicsi kardigánban álltam, de nekem nem volt "hidegem" egyáltalán :oops:
Kövi tali, ha lesz még, már úgyis már jujjdemelegben lesz :wink:

Hajnali motorozás :arrow: Na nálunk ilyen még sosem volt :roll: Én gyerekem nem egy hajnali rigó. Ezt is eléggé bírom benne 8)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
ez tök szép :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Neeem, Pocok szüléséig még min. (!) 1 tali kell, a tiedig meg inkább 3 !!! Én pedig még talik végtelen sorozata után következem csak :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Azt hiszem a férjem nyerte a "leginfantilisebb apa" címet :twisted: :? .
Hallottam, hogy viháncolnak a nappaliban, bemegyek, a játék a következő: gyerek ül a forgós székben, apa forgatja, majd leteszi a földre, és azon röhögnek (a gyerek is), hogy Botond elesik, ahogy szédül :shock: :twisted: :twisted: :twisted: . Többször szóltam, hogy azonnal hagyják abba, de neeeeem, persze úgy lett vége a játéknak, hogy az egyik esésnél nem seggre ült, hanem nekiment az egyik bútornak, és megütötte magát :? . Egyből mondtam apának, hogy akkor most ő jön, de elszaladt :twisted: :lol:
Komolyan, nekem 3 fiam lesz, ha a kicsi megszületik, és most 2 van :twisted: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok, lenne egy apró kérésem :roll: :
Az egyik bnőm most végzős pszichológia szakon, és szakdogát ír a babák alvási, és étkezési szokásairól. Ha van 10 percetek, légyszi töltsétek ki neki a kérdőívet, mert ő alig ismer kismamikat...
Előre is nagyon köszi :wink: !

http://www.kerdoivem.hu/kerdoiv/454782100/

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

végre én is itt...ma egész nap punnyadtunk.főleg én a tegnap este miatt...
a hátam totál kivolt,már azt mondtam,h vigyenek orvoshoz vele,m
mint egy öregasszony úgy jártam,nem tudtam kiegyenesedni...

Dodi!
hát én tuti kitöltöm,m Kiara egy tanulmány az tuti...evés,alvás terén is :wink: :roll:

hát ha mamatalira nem is jutok el sajna már,de majd egy babatalira
azért talán eljutok...eswetleg nyáron egy MArgit sziget vagy hasonló... :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Végül kihagytuk a koncertet.... :roll:
Fél 6-kor megetettem Petrát tápszerrel, aztán az apja felkelt hozzá, hogy egy picit aludhassak még. Ennek az lett a vége, hogy 3/4 10-kor keltem fel. :roll: :oops:
Kipihentem magam, de a koncertről lecsúsztunk, így már nem is fogom megtudni, hogy lehetett-e még kapni + jegyet. :oops: :oops:

Kép
katy76

Dodi!
hát én már ki is töltöttem...

Kép
Kép
csibe83

Kööszi :wink: .

Nagyon megkívántam a light kólát, és ittam vagy 4 decit, így estére. Tuti nem fogok aludni :twisted: :? .

KépKép

KépKép
kicsidodi

A pofám leszakad, mit össze mérgezem a kisebbik kölykömet... A cigin kívül ez a törp már kapott minden terratogénből, hol miattam, hol tőlem függetlenül.... :oops: :( :( .
Na jó, drogozni sem drogoztam :twisted: , de ittam már alkoholt, koffeint, vettem be Algopyrint a gégegyulladásomkor, ettem tatárbífszteket, vegyszerekkel tisztítok, voltam már füstös helyen, szexeltem, és emelgetek (bár egyre ritkábban) egy kétévest :oops: :( .
Ezt nem azért írom le, hogy nekem essenek a zugolók ( :twisted: ), hanem hogy tükröt tartsak magam elé, mert vigyáznom kell erre a törpikére is :roll: :wink: .
Mondjuk Botondnál is "túlestem" ezeken asszem, szóval max. a mostani babám is Tarzan lesz :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok, eléggé be vagyok tojva :( .
Pár napja sokat keményedek, és baromira feszít a hüvelyem, meg olyan érzés, mintha az egész "berendezés" be lenne vizesedve, meg vhogy kijjebb lenne :roll: :( . Konkrétan olyan, mintha ki akarna jönni a bébi :shock: ... Ja, és szex közben is tökre fájt, pedig eddig ilyen nem volt.
Fosok, nehogy nyíljon a méhszájam... :( .
Botonddal is éreztem ilyet, de vhogy sokkal később rémlik, nem ennyire korán...
Vkinek ilyen tapasztalat? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi - mint hivatásos zugoló :D én is emelgettem Leát, ő xtra anyás volt a terhesség alatt. Ha szex alatt fáj, akkor ne csináljátok, tudom, h nehéz...meg kérdezd meg a nőgyógyidat. Ha keményedsz van egy cordaflx nevű gyógyszer, én azt kaptam kb. annyi idősen vagy még korábban mint te, lehet rendszeresen is szedni, meg 1-1-et is, kérdezd meg a dokidat, hátha felírja

Kép

Kép
leo50

Köszi :wink: . Megyünk ma dokihoz, genetikai UH-ra, úgyhogy ma elpanaszkodom magam, csak ő mindenre legyint, ááá, az normális :? . Neki lehet, hogy az, de nekem megaszar így létezni, és messze még a vége :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: