A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

ja és amúgy nekem nem jó a vonalzóm,m múltkor nem írtam át,de
május 28-ra vagyok kiírva.
gyorsan dobok is egy táblát és utána inkább átadom valakinek,m én
mindig elfelejtettem rakni... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Boo!
ezt is megígértem már egy ideje:
Kiara a pocakban:
Kép
és ezt találtam közben(anyával a szülés után)
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo: Mézkérdés egy bonyolult ügy, nem szeretném hazavágni a topicot a témával, de ha érdekel linkelek egy cikket a valóságról, mert persze a hírekben kiragadott hangzatos mondatok vannak....

http://www.omme.hu/portal/index.php?option=com_content&task=view&id=935&Itemid=53

Amit mi tavaly nagykereskedőnek eladtunk mézet, csak úgy vették meg, hogy előtte mintát kellett adnunk, amit bevizsgáltak, de mivel megvették a mézet, gondolom nem volt vele probléma.

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

tábla:
Kép

Kép
Kép
csibe83

Boo,

jó hogy jobban vagy, ugye hogy a pihenés segít? :lol: :lol: :lol:

De akkor engedd meg hogy közöljem, jó nagy hülye vagy, hogy rögtön nekiálltál házimunkázni, ahogy kicsit jobban lettél... :twisted: :twisted: :twisted: maradj a sejhajodon kicsit, csak pár napot bírj ki hogy nem pörögsz kétszázon, jó??????? CSak így leszel jobban hosszú távon!

CSibe,

akkor ez így tényleg nem gáz, legközelebb takargasd vissza a pocakod :lol:
Képek édesek! Nem fura, hogy nemsokára megint egy ilyen kis pindurka lesz a kezedben?

Dodi,

cumi :lol: :lol: :lol:

Tike,

remélem, a méz és népi gyógymódok most már tényleg segíteni fognak!

Lois,

mi ez a passzivitás, kérem?
Zé láza csak mutatóban volt akkor Hévíz után? Dejóóóóóóóóó!

Tegnap kimentünk Anyukámhoz... Apuval és Nimróddal. Olyan megható volt... Nimród magától fogta a virágot, és rakta be együtt Apuval a vázába... (hüpp-hüpp... anyáknapját is nehezen viseltem már megint, dettó amit Boo írt szülinapja kapcsán...)

Mi ma voltunk lennt mondókázós-tornás foglalkozáson, és megdöbbenve láttam, hogy a kisfiam minden egyes mondókát mutogat :shock: :shock: :shock: Régen kb egyharmadát tudta aktívan, de most teljesen lesokkolt - a foglalkozást tartó csaj is mondta, hogy Nimród nagyon gyorsan fejlődik 8) 8) büszkeanya :oops: :oops: :oops: :oops:

Két hét múlva általános iskolai osztálytalálkozóm lesz :roll: :roll: :roll: Kb fél órája hívott egy srác (akkori nagy szerelem, csak mindíg felváltva voltunk szerelmesek egymásba, két éven keresztül az iskolában, aztán még később is találkozgattunk....) hogy az a pletyka hogy nem megyek mert a második gyerkőc születik, és hogy egyáltalán mi van velem, ésatöbbi. Nagyon vicces volt :lol: :lol:
Vicces lesz megint felnőttként látni ezeket az embereket, akik az agyamban még gyerekek...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
ne is mondd!
olyan furi lesz újra egy kisbaba itthon,hisz Kiara meg már tök nagylány...
napról napra több szót mond...olyan furi,hisz tényleg kb 2 hete Booval azt
beszéltük,h a mi gyerekeink nem fognak beszélni és azóta már tök
sok új szava van...

Kép
Kép
csibe83

láttunk tegnap csigát:

Kép

és az a vicces, hogy minden egyes bogarat, hangyát ilyen beleéléssel és koncentrációval tanulmányoz, néha a járda közepén megállva...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.05.03 13:20-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

igen, tényleg az a félelmetes, hogy napról napra látod a fejlődést...

KépKép

KépKép
kispocok13

pocok!
nagyon tudományos a fiad :wink:
és nagyon nagyfiús már ő is...hihetetlen hogy repül az idő...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:14-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!

Hála Istennek, hogy jobban vagy :wink: :D ! De akkor igyekezz inkább te a normális ágyon aludni, és Pató Pál úrasan takarítani :wink: :lol: .

Nekem minden anyuka előre hős, aki segítség (vagy apa jelenléte) nélkül vállalt ilyen hamar kistesót :oops: :lol: . Tudom, nem mindenki maga döntött így, de tényleg le a kalappal!!! :wink:

Képzeld, Botond azóta beszél ennyit, mióta együtt voltunk Lilivel Sümegen :shock: :lol: . Legalábbis gondolom tőle táltosodott meg, rájött, hogy könnyebb így az élet, mint folyton activityzni :lol: :lol: :lol: . Szóval most aláírom, hogy a bölcsis gyerekek előbb fejlődhetnek ilyesmiben, mert látod, 3 nap tök sokat segített! Biztos tudta ezeket a szavakat, meg dolgokat, de sokkal többet próbálkozik, sokkal nyitottabb, többet beszél "egész mondatokban", pedig ő eddig is jól nyomta sztem :wink: .
Szóval köszi Lili az inspirációt :wink: :lol: :lol: .

Pocok!

Botond nem ez a természetbúvár fajta :oops: . Mondjuk ő itt az erdő szélén sokmindent lát nam, mint nap, talán ezért nem köti le annyira. Ma pl. egy szegény csigát (csibiga :lol: ) belehajított a kutya táljába "Mimi kuta hami-hami!" felkiáltással :oops: :lol: :lol: . Elvégre franciabulldog :lol: . Tegnap mondjuk az apjával bekerítettek egy gyíkot (Botond szerint "kígyó-sssszzz" :lol: ), azt hipnotizálta vagy 20 percig, mert még csak elszaladni látott olyat :lol: . De ő inkább az a vadmotoros, kutyát egrecíroztató, vízbe könyékig pacsáló fajta Tarzan-gyerek :oops: :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Tikét a táblába!!! :wink: :D :D :D

Tike!

Vonalzó? :roll: :wink:

Boo!

Nálunk pár órája konkrétan orkános szélvihar van :? .
Bnőm épp ma mondta, hogy tök durva, hogy Botond jövőre már ovis. Mondom, nem is, jóóó? :twisted: Azt mondta, higgyem el, főleg ha itt lesz a kicsi, jobb lesz neki a pajtikkal, és nekem is jobb lesz, hogy lesz egy kis időm... De nemakarooom! Olyan kicsike :cry: :lol: .
Mi már azt beszéltük apával, hogy nem is adjuk oviba, mert úgyis itthon leszünk a kicsivel, és csak 7 évesen fog suliba menni, szóval ha egy évvel később adjuk csak be, akkor is 3 évig lesz ovis :roll: . Persze tényleg lehet, hogy én leszek a leglelkesebb, mikor vinni kell :twisted: , de megnyugtat, hogy van ilyen opciónk :roll: :lol: .
(Sztem az fog dönteni, hogy melyik csoport ovónénijei jobbak :twisted: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Passzív Lois is itt vala :oops:

Mi is mindennap mentünk ma is sikerült befutnunk az orkánba, Zéténynek alaposan elkerekedett rá a szeme :shock: Aztán felkaptam, belebújt a nyakamba úgy szaladtunk :roll:

Pocok tegnap csörgettelek, de ki voltál kapcsolva :roll:
Csiganézés :lol:

Anyáknapja :arrow: Azt nem is meséltem mennyire bizarr volt nekünk aznap, napközben elkezdett Zétény 'Mamát" mantrázni :shock: :shock: Ehhez tudni kell, hogy a tesóm gyerekei Mamának hívták Anyut, de én amilyen carfej vagyok szinte sose mesélek neki a néhai nagymamákról, szerintem nem nagyon hallotta ezt így még. Én meg frankón levizualizáltam, hogy Anyukám, épp itt, számomra láthatatlanban fejleszti a gyerekemet verbálisan :oops:

Boo!
Örülök, hogy kicsit jobban vagy, szerintem is fojtsd el kicsit a takaríthatnékodat, és heveréssz.
Ma jutott eszembe, hogy van egy ikres barátnőm, gerincnyűvel, ő terhesen használhatott az Algopyrin mellett valami krémet, majd rákérdezek, hogy mi volt az.

Dodi!
Cumi :arrow: Mi a koncepció? Miért most?

Csibe!

CukiKiaraminibaba :)

Kölköm hisztipicsa ma, agyamra megy :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Leírtam az okot is, meg a koncepciót is :roll: :lol: . Nálunk korábban csak elalváshoz volt cumi, vagy ha már nagyon fáradt volt, de nem tudtuk még letenni. Viszont mostanában már egyre többször vette be mondjuk játék közben, én meg attól rosszul vagyok :twisted: .
Meg mire megérkezik a kicsi, addigra szeretném, ha stabilan cumimentes lenne, mert 2 évesen már nem tartom "ildomosnak" a cumit :roll: , egy újszülött mellett meg nem lesz humorom ezzel küzdeni :roll: :wink: . Szóval ezért.
A Suttogóban régen azt olvastam, hogy a kicsiknél mindig fokozatosan kell elvenni a cumit, a nagyobbaknál (mint most ők) pedig vagy fokozatosan, vagy lehet egy drasztikus lépésben is, csak el kell magyarázni. Én mindenben a fokozatosság híve voltam nála, sőt magammal szemben is (én a cigit is fokozatosan tettem le :wink: ), ezért most alvás után egyből "elviszi a cica" a cumit, de elalváshoz visszahozza. Aztán pár nap múlva, ha már nap közben nem emlegeti, akkor végleg elviszi a cica :roll: :wink: .
Alvás közeledtével egyre többször emlegette, volt kis hiszti, de eltereltem a figyelmét, és nem volt gond :wink: . De nagyon cuki, nem rám haragszik, vagy nekem siránkozik, hanem "szídja a cicát", én meg vagyok a jófej anyuka, aki vígasztalja ezekben a végtelenül nehéz időkben. :twisted: :lol: :lol: :lol:

Mama :shock: :shock: :shock: :D

Nálunk én vagyok a hisztipicsa :twisted: . Vagyis nem hiszts vagyok, hanem nyomi :? . Amilyen virgonc voltam tegnap, ma úgy heréltem egész nap, és a kedvem is fos. Napenergiával működöm, na :oops: :lol:. Én parázok is kicsit, hogy pont őszre szülök bébit, és épp dzsuva időben lesz a gyerekágyas depi-rinyám, Botond is kevesebbet lehet kint...stb. Bár abban reménykedem, hogy ha előbb császároznak picit (és vlsz. igen), akkor szept. 15-25 körül lesz vhogy, és akkor még annyira nincs ősz, nem? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Nyuszi!

Neked akarom írni egy ideje, hogy mióta hazajöttünk Botond mindig azt mondja, ha álmos, hogy "csicsija baba" :shock: :lol: . Pedig nálunk eddig szundizás volt... Lili lett a mestere :lol: :lol: .
amúgy elnyelt a föld? :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
Bakker pedig elolvastam ám, csak utána elfelejtettem :oops: :oops: :oops: Tiszta hülye vagyok :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Kismamaagy? :roll: :wink: :lol: :lol:

Ezt olvasgatom mostanában, sztem nagyon vicces :wink: :
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9001047

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csibe,

tudományos :lol: :lol: :lol:

Dodi,

igen, Nimródnak ez az újdonság és az érdekesség, hiába no, városi gyerek.... mondjuk még a villamos és a busz is rettentő nagy sztár, a kukásautóról nem is beszélve... A kocsiban ülve ezeket sasolja. Apjával meg rendszeresen azt játsszák, hogy kocsival "elkapják" - utolérik a villamost, és mellette meg lelassítanak, hogy Nimród jól megnézhesse magának :lol: :lol:

Asszem mi is beiratkozunk egy Lili-továbbképzésre :lol: :lol:

Kutya csigával etetése :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo,

ilyen nincs, hogy muszáj behozni a vasalásos lemaradást :arrow: le kell carni a kupacot, majd Apa megcsinálja ha akarja, bár gondolom nem ingben jár dolgozni, a pólóknak meg ugye mind1. De a mai ejtőzésért dícséret!
Dokit, masszőrt hívtad?

Otthonlét :arrow: most én is még jobban beleszerelmesedtem a kiffiamba, ha lehet ezt tovább fokozni :oops: :oops: :oops:
(és még mindíg nem értem, hogy fog itt helyet kapni egy másik gyerkőc... )

Lois,

na végre... már aggódtam!

Telefon :arrow: bocsi, délutáni csicsi alatt kikapcsolom :oops: :oops: aztán meg elfelejtettelek visszahívni... mekkora paraszt vagyok, bocs...

Mama - ez nagyon durva... :shock:

Hisztiseknek holnapra jobb napot :!: :!: :!:

KépKép

KépKép
kispocok13

Nem is meséltem, tegnap végre elintéztem egy csomó dolgot, amit halasztgattam...

Lefoglaltam egy most hétvégi wellnesst (Gyula rokonlátogatással egybekötve), meg egy másikat Bikácsra május végére (Zichy Park hotel, csakegyutazasponthu-ról), bejelentkeztem kismamafotózásra is végre. A védőnyanyát viszont elfelejtettem :twisted: és az apaságit is intézni kell hamarosan...

Leo, Csibe,
hogy van most ez a közjegyzős móka az apaságihoz?

KépKép

KépKép
kispocok13

Kispocok!

Jóóóvaaan, és nekünk nem is szólsz, a wellnessről?! :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi :lol: :lol: :lol:

deeeeeeeeeeee, szerintem írtam anno mikor foglaltam... de ettől függetlenül is jöhettek :lol: és más is, aki akar!
http://www.zichyparkhotel.hu/

bababarátnak tűnik, játszótérrel, állatokkal, pónival, stb.

KépKép

KépKép
kispocok13

ez a gyerekszáj tényleg nagyon édes!
(és Apaszáj is van benne)

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:16-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

fészekelhagyás :lol: :lol: :lol: :lol: neeeeeeeeeeeem, csak rájöttem hogy Nimród óta seholsem voltunk, és nemsokára megint röghöz kötött leszek...
A gyulai dolog meg, háromésfélóra autózás lenne, annak nincs már így értelme mint régen hogy egy nap alatt megjárjuk a rokonokat. Ha meg ott alszunk, akkor legyen már jó kis buli... végre elmegyek pedikűröshöz, manikűröshöz, meg ilyenek, a fiúk meg pancsiznak nagyokat majd.

Gyerekszoba - húúúúúúúúúú, nem tudom, de most Nimród tök egyértelmű, hogy ott van velem mindíg. A szobáját csak alvásra használja még.

Gyermekcsodálás :arrow: én is így szoktam :oops: :oops: :oops:

Dokit azért szerintem hívd fel, nézzen meg...

Fotózás:
találtam egy zseniálisat, szerintem Te értékelnéd:
http://nagyhajni.com/
Gyönyörűeket csinál, de baromi drága, úgyhogy lemondtam róla, majd max ha mindkét picuri meglesz, akkor befektetünk egy családi fotózásba. Meg nem is lenne fair Nimróddal szemben, hogy amikor ő volt pocakban, egy kezdőbb fotósnál voltunk, most meg lenne ez a gyönyörűséges...
Most egyenlőre ide megyünk, láttam munkáikat, ismerőseim voltak náluk, teljesen jók.
http://www.gyermek-foto.hu/

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Mennyiért csinál a fickó egy masszázst?És mennyi ideig tart?
Nimród :arrow: csiga:
Mintha Rolót látnám, ő is mindent megvizsgál. Mielőtt elment gyíkot fogtunk, nem mert hozzáérni csak figyelte :lol:

Boo

Utoljára nem is tudom mikor vasaltam, talán 3 éve :oops: :oops: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

egy órás a masszázs, és 5ooo Ft-ot kér érte. Képzett masszőr, jógaoktató és ilyesmi a srác, ez az élete, nagyon szereti csinálni.
Ezt a masszázst nem klasszik gyúrós masszázsként kell elképzelni, hanem izomlazítós relax, és kicsi ropogtatás, ha van rá szükség. Engem teljesen fel szokott tölteni.

Szerintem teljesen megéri, anno a másik pasi akihez jártam, 7oooért csinálta, és 8ooo volt, ha házhoz jött.

Megfigyelés :arrow: annyira imádom, ahogy felfedezik a világot... mindenben elmélyülnek és teljes odaadással koncentrálnak. Ez a gyerekek sajátja, és varázslatos! Ha nem sietünk, simán hagyom hogy ilyenkor megálljon és szemlélődjön, olyan cuki :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

végre ideértem...ma fél3körül felszedett apa minket,m mentünk házakat
nézni és 9re értünk haza :twisted: :twisted: :twisted:

Boo!
nem akartam a frászt hozni rád,csak jó volt nosztalgiázni...
hát mostanság sajan mi sem fogunk eljutni játszizni,de ha sikerül összehoznunk egy játszit akkora gondoltam.

pocok!
mi holnap intézzük pont,szóval többet tudok akkor mondani,bár én
amikor felhívtam őket,h mi kell pontosan akkor a közjegyzőt nem mondta.
ráadásul amikor a ctg-n ültem ott a falon olvasgattam,amik ki voltak oda írva
és ott volt,h mi kell az anyakönyvezéshez és ott már a közjegyző
át volt húzva...

Kép
Kép
csibe83

Dodi!
tike nem adott felhatalmazást,h betegyem a táblába és adatokat sem tudok :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
csibe83

CSibe,

akkor légyszi majd adj infokat!
Én úgy tudtam, hogy közjegyző előtt kell nyilatkozni az apaság tényéről és utána kell menni az Önkormányzathoz vagy hova...

KépKép

KépKép
kispocok13

na, ha seholsenki, akkor elmegyek aludni, végtére is holnap-holnapután dolgozom :twisted: :twisted: (holnap reggel 9től este6ig egy videokonferencián ülök... még nem tudom, hogy fogom kibírni....)

jóccakát!

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
ÉnUram a cáfolat, mégegy ilyen béna hajtogatót nem hordott a hátán a föld, de a vasalással simán boldogul :roll:
Gyerekszobázás :arrow: Nálunk sem játszik, onnan csak hordja ki a játékokat, de amúgy sem tartom benn amivel szeret játszani, Nappaliban van a gyereksarok (mit sarok, fél nappali :oops: )

Pocok!
Videokonferencia?? Micsoda kicseszés, miért nem csak telefonoztok?? Akkor simán közben feldobhatod a lábad bárhova :roll:
Nagyhajni :arrow: Küldtem neked valamit :roll:
Tök jó ez a Bikács, megnéztem :wink:

Dodi!
Nem kismamaagy, csak szimplán anyukaagy, nekem már ez is nehezített pálya a jelek szerint :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi, csibe: Kösziköszi, hogy eszetekbe jutottam, várjuk meg a jövő pénteki 12. heti uh-t és ha ennyi sz@rság után is minden rendben ígérem küldöm az adatokat és lesz vonalzóm is :lol: ( Kiskönyvem már van, de az első labort is csak hétfőn veszik le...)

Egyébként BAbóca is hidegfrontérzékeny, mint Hédi, tegnap a magnézium volt a legjobb barátom, ma reggel meg hányással kezdtem :twisted:

Beszédtanfolyamra hozzánk is jöhettek, mert az én lányomnak be nem áll a szája, frankón mondatokban nyomja és bár a ragozásából időnként vicces dolgok sülnek ki, egyre ügyesebben használja. Mondjuk ő viszonylag korán kezdett beszélni, de tény, hogy a bölcsi nagyon-nagyon sokat lendített rajta. Eleinte furi volt, hogy nincs itthon, de nem bántam meg egyáltalán. reggelente mondogatja, hogy nem akajok bölcsibe, de mire odaérünk, már úgy kell egy puszira visszakönyörögni. Jövő héten szünet lesz, mert költözik a bölcsi, remélem az új helyen sem lesz gond. Elvileg szünet után szerettük volna ottalvósra, de nem biztos, hogy maradhat, mert kisebb helyen lesznek és tudják, hogy jön a tesó.

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:18-kor.

KépKép

KépKép
boo

Itten vagyok,nem nyelt el a föld :twisted: ,csak tudjtátok,nem tudok a telefonról fórumozni,és este meg már lusta vagyok a gépet bekapcsolni :oops:

Pocok! Összehozhatunk egy talit,de arra készülj fel,hogy Nimród nem csak a szép beszédet fogja eltanulni Lilitől :D
Nimród nagyon édes,ahogy vizsgálgatja a csigát. Lili nem meri megfogni,csak kommentálja,hogy :"csida fölmászott"

Boo! Én még mindig amondó vagyok,hogy hívd fel a nőgyógyászodat,mert biztos,hogy kell lennie valami megoldásnak. Ez csak átmeneti,hogy jobban vagy,sajnos nem tudsz mindig pihenni Miron mellett.. Nekem amúgy volt valami ehhez hasonló panaszom terhesség alatt,de nem volt ennyire durva és azt mondta a dokim,hogy Voltarennel bekenhetem,az nem árt a babának :wink: Ez most jutott eszembe.

Dodi! rajtad felbuzdulva,ma én is mondtam reggel Lilinek,hogy napközben elviszi a cica a mimit... Mivel el volt foglalva egész délelőtt,nem is kereste,de ahogy elkezd fáradni,már monjda,hogy mimi.. Basszus,olyan rafkós,hogy csak azért bekéredzkedik az ágyba és mondja,hogy csicsíjja babája,hogy megkaphassa a cumit :twisted: Nálunk elég nehéz lesz leszoktatni,de megpróbálom.

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

pocok!
ugyanazt kellett csinálni,mint anno Kiarával...
bementünk a népesséfnyilvántartóba és ott kaptam egy papírt,h hajadon vagyok,
majd fel a gyámügyre vagy hova és ott megcsinálták az apaságit...
nem volt se közjegyző se senki.nem fizettünk semmit...

Kép
Kép
csibe83

No, már beírtam 1x, de elszált, úgyhogy most jön a compact version :-)

Apaságihoz kell igazolás nőgyógyitól meg hajadonsági igazolás :D, meg apjuk, meg alap iratok, DE minden kerületben más intézheti (5 ker gyámügy :D ) ezért fel kell hívni a kerületi polgármesteri hivatalt és megkérdezni

Szülés után kell egy igazolás a közjegyzőtől, h nem él az ember lánya mással bejegyzett élettársi kapcsolatban és ezzel a papírral lehet elhozni a születési anyakönyvi kivonatot.

Kép

Kép
leo50

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:19-kor.

KépKép

KépKép
boo

én is itt csak mióta nem voltam nem sokat írtatok...

leo!
köszi az infót...én már totál megnyugodtam,h nem kell közjegyző...
nem is értem,h ezt akkor kell intézni,amikor mi már kórházazunk...
na majd meglátjuk...

Boo!
akkor te mikor is mész a Burikhoz???mondjuk én már minden hétfőn ott vagyok,
amíg meg nem szülök :roll: :roll: :roll: :roll: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
csibe83

csibe - a közjegyzős rész az apaságitól független, az a születési anyakönyvi kivonat kiadásához kell és 2 eFt meg kb fél óra, annyira nem gáz-----

Kép

Kép
leo50

leo!
köszi az infot a közjegyzőről...

Kép
Kép
csibe83

Boo

Köszi kérdésed megvannak. APja küzd a rendszerrel, de Roló nagyon jól érzi magát. Pörög ezerrel, millió inger, sokat röhög, futkorászik, motorozik, labdázik és mászik mint pók a falon.Apa keveset mászik, mert a gyereket szedi le a "kavicsokról". Van ott eg yöt éves kisfiú is, nagyon egymásra találtak.
Délután a sátorban ezer fok van ezért nem tud aludni Roló, így Apja útnak indítja a verdát, de mire a mászóhelyre érnek Roló bealszik a kocsian, ő meg hősiesen őrzi az álmát. Így alszik1,5-2 órát délután ami azt mondom ilyen körülmények között istenies. Remélem ha hazajön nem fogok vele sokat szívni, hogy visszaállítsam a rendet. Amit APa szétcseszett :lol: ÁÁ, nem csak más közeg tele van ingerrel új az egész, Apa rutintalan, de próbálkozik és ezt értékelni kell. Maximálisan jóól akarja csinálni, ezért semennyi ideje sincs.
Az infó adást nem viszi túlzásba, báár tegnap megemlítettem neki, hogy minden nap hívjon (mert kimaradt egy nap és én máár össze vissza képzeltem mindent :lol: ). Elért az agyáig, mert tegnap 2szer telózott. Néha elmélázok, hogy milyen bátor hogy így bevállalta az utat kettesben Rolóval, úgy hogy nem is ő van vele nap mint nap. DEhát a tudatlanság. Nyilván nem gondolta, hogy ekkora meló ez, de az észt nekem tudta osztani, hogy dehogy nem fogsz tudni mászni!(mármint ha mentem volna). Este mondta azért hogy igazam van... :lol: Hát kell ennél több? :lol: :lol:
Roló semennyire se hiányol :cry: :lol: Nem tudom, hogy örüljek vagy sírjak. Egyszerűen qva jól elvan. Mindent megvizsgál, hogy hogyan frizbiznek a kempingben , vagy a tűzet vagy a buzogánydobálós fiatalokat, a focizást..egyszerűen mindent.
Én is elvagyok, mostanra visszajöttem Pestre, hogy kitakarítsam a kecót, mert tudom ha Roló itthon lesz nem lesz időm ezzel foglalkozni.
:roll:

Te jobban vagy?

KépKép

KépKép
ronmay

Csibe

Én nem akarok belevauzni de ugyanannyi meló összeházasodni, sőt kevesebb.
Házasság ronmay módra:
Időpontkérés :arrow: önkormihoz beslattyog :arrow: aláír papírokat.
Két tanú volt összesen, ergo négyen voltunk.
Szülők se voltak :oops:
Mondjuk hozzáteszem, hogy nem vagyok házasságpárti és leszarom az egészet, de a név miatt ez egyszerűbb megoldásnak tűnt. Minthogy kockáztassak, hogy bármibe belekössenek szülés után. Nem lett volna kedvem rohangálni az anyakönyve után.. :roll:

KépKép

KépKép
ronmay

sziasztok!

ronmay!
ezt én tudom,de apa azt mondta,ha összeházasodunk akkor nem így szeretné,
hanem megadja a módját és ezért nem akar csak egy ilyet,
pedig tegnap ahogy aláírtuk a papírokat nekem is ez jutott eszembe...
én ezt tiszteletben tartom és majd valamikor egyszer összeházasodunk...

Kép
Kép
csibe83

Végrevégre jobban vagyok ( koppkoppkopp) és lehet hogy hülye vagyok, de szerintetek érezhetem már apró csiklandozás formájában Babócát?

Egyébként nálunk rohadt hideg van ,ma is magnéziumkapkodó üzemmódban vagyok és közben megjött a válasz a tb tanácsadótól is aminek jól nemörültem, mert lehet, hogy mégse úgy van ahogyazt én gondoltam... :twisted: :twisted: Most keressük akiskapukat...

Csibe, hozzád lenne egy kérdésem. Magzat után járó családi adókedvezményt apa venné igénybe 2011-ben, de csak az adóbevalláskor szeretnénk egy összegben visszakapni. Kell ehez valami papírt intézni?

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo: Konkrétan azt, hogy nem a max gyedet fogom kapni, hanem a szerzősés szerinti bérem után, ami úgy havi 15-el kevesebb :twisted: :twisted: Még egy kiskapus lehetőséget látok, ha az úgy van ahogy gondolom, akkor is kéne keresnem egy jófej valakit aki bejelent 156.000-re, persze úg, hogy rögtön táppénzre megyek. Szóval egyik változat sem egyszerű....

Én is csak azért gondolom, hogy ő lehet, mert anno Hédinél is valami ilyesmivel kezdődött...csak ott a 18. héten. Bár amekkora pocakom van :shock: :shock: Kilóban dekára pontosan ott tartok mint Hédivel ilyenkor, pocakméretben viszont bő 1 hónappal előrébb járunk.

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 13:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Sziasztok!

Közérdekű infó!! Holnap a Tescoban 30%-os leértékelés a fürdőruhákra és tök jók vannak :D Egy bökkenő van,hogy én holnap nem fogok tudni menni :twisted: ,mert itt vannak a barátaink,este meg mamatali....

KépKép
KépKép
nyuszi81

Túléltem a másfél napos videokonfit :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

céééééééééééééép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megint elfelejtettelek hívni... na, majd holnap személyesen :wink: :wink: :wink:

Bikács :arrow: jöttök?

Boo,

Miron tegnapi hajnala...

Fotó: Nagy Hajni 75ezerért csinál újszülöttfotózást, 65ért kismamát. Smink 1ö, minden plusz személy a fotón 5...
Ahova bejelentkeztem, az 15, smink 1o-15.
Viszont mindkét helyen csak a 1o retusált képet kapjuk meg, a nyerseket nem :cry:
Te hol nézted?

Oltásos sztoridon én is jól felhúztam magam :twisted: :twisted:

Homeopata doki mit mondott, mit ajánlott?

Vasat viszem pénteken!

Ja, és most láttam az Auchan akciós újságban az iRobot 39ezer... most vagy soha!

Csibe, Leo,

infokat köszi!

Dodi,

én is mondtam ma reggel Nimródnak, hogy a cica elvitt valamit, amivel nem akartam hogy játsszon. Szeme felcsillant, rohant át a lakáson a nappaliba, kinyitotta azt a bizonyos fiókot ahol egy fa cica szobor van elrejtve előle, mert letörött a farka és veszélyes :arrow: boldog és diadalittas arccal vette ki a fiókból, mutatta, hogy itt a cica :lol: :lol:

Ronmay,

azért ez nem hangzik olyan rosszul... Apa is kap egy kicsit a hétköznapi realitásból. Nagyon jól csináltad!

Tike,

jó hír hogy jobban vagy :lol: :lol: :lol:
A TBs dolgot meg azért próbáld meg megjátszani...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kispocok13 2011.05.05 20:11-kor.

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Nem értem kérdésed... :oops: mit hol néztem?

KépKép

KépKép
ronmay

Nem csoda, mert valahogy a fotós témáról odakerült :oops: :oops: :oops: :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: