Sziasztok
Itt vagyok, csak tegnap még tréningen voltam, meg céges vacsin, és 11re értem haza
kriszto: köszi a fehérjeporokat, majd megnézem őket, hogy mennyibe kerülnek, és milyenek!

,
a menetrendemről annyit, hogy pénteken volt az első napom, de vasárnap a 3.ciklusnapon már ment az első szuri, tehát szerdán már a 6. nap volt, ilyenkor már megnézi UHU-n, hogy mizu!, tehát nem hiszem, hogy holnapra még több lesz
szélkisasszony: már tudom, honnan jött Nektek az őserdő, kedden délután nekünk is így mondta D, hogy indulunk az őserdőbe!

, drukk Nektek mára a mintaadáshoz
kagyló: mi lesz jövő héten csütörtökön?
roza: drukkolunk Neked is, reméljük, hogy D meghozza a kitartásotok gyümölcsét
parane: pontosan mi ez a genetikai tanácsadás? mit mondanak? mikor érdemes ide elmenni?
bari: én is örülök, hogy tegnap végre megismertelek, így már egy kicsit személyesebb ez a fórum! Drukkolok nagyon holnap a punkcióhoz, de hát úgyis találkozunk reggel!
Sajnos kisebbek sem voltak, az inszemnél is csak az indulásnál voltak kisebbek, a végére csak kettő maradt, ezt avval magyarázta D, hogy az inszemnél használt Closty a hormonrendszeremre hat, itt a lombiknál viszont a Gonapeptyl leállítja a saját hormonrendszerem, és csak az injekciók hatására nőnek a tüszők
leeda: hát tulajdonképpen nem nagyon indokolta, leginkább avval, amit a lombikos előadáson is elmondott, hogy a gyógyszerekben lévő hatóanyagok mindig változnak, és sosem tudják kiszámítani, hogy mikor melyikben mennyi van, hát ez nekem egy kicsit ferde magyarázat:(
mné: hát gondolom azért kérdezett rá, már most, hogy legyen időm eldönteni, ezt nem tegnap kellett eldönteni, hanem majd akkor kell, mikor ott lesz az ideje, csak most emiatt teljesen el vagyok kenődve
kretty: hát én most azt gondolom, hogy mindenképpen végigmegyek ezen a lombikon, ha már kettő van, akkor remélhetőleg petesejt is van benne, és akkor az akár két gyermek is lehet!
csak azt nem tudom, hogy mi van akkor, ha leállítja? de ezt majd megkérdezem tőle holnap
Holnapra mindenk punkciósnak és UHU-snak drukk, na meg persze a katonszámláláshoz is!
Szép napot Nektek!