kriszto!!!
előbújt a vidám Tigri-Migri

!!! ezért már érdemes volt!
Nagy gratula a kitartásodhoz, az úszáshoz, és persze a fogyáshoz. Ha jól emlékszem ezek mindmind hozzájárulnak a jó közérzethez éssss persze a sikeres lombikhoz!!! Nagyon szorítok!
lor!
nagyon sok boldogságot! sok tejcit és puszi Nektek!
zsuzsi, szélkisasszony
fehérjeport D. nekem is akkor engedélyezte amikor a hiperstimu alatt bevallottam hogy néha nehezen megy a fél kg hús. Aztán be is vásároltunk egy szép nagy dobozzal mi is a Kriszto által említett BioTechUsa fehérjéből. Nekem az volt a bajom ezekkel a készítményekkel hogy mind édesítőszerrel készül amiről előtte sem voltam jó véleménnyel. Így 3-4 pohár után a párom „benassolta”. Ha mégis ezt a port vennétek, nézzétek meg az eredeti felhasználási leírást, mert úgy emlékszem rossz rajta a fordítás.
emerenc
drukk a kezdéshez!!!! most hogy olvastam mennyibe kerül neked 1injekció el is szégyelltem magam hogy soknak találtam a genetikai tanácsadásra a 33e. forintot (de tényleg ez a legdrágább hely…)
szóval beszélj azzal a gyerekkel hogy többet már nem kívánhat tőletek! ideje beköltözni a meleg , biztonságos pocakba!
barika
húúú de szuper hogy minden rendben! lassan én is kezdem belátni hogy az őserdőből nem akkor pottyan ki az ember amikor megvolt a transzfer, hanem valamikor 38héttel utána…addig marad az izgulás,stressz! de gyere szépen utánam! mutatom az utat
mné
kitartás a felújításhoz. már régen sejtettem hogy valami gond van velem, mert ha csak érzem a beton szagát izgalomba jövök…
az ovu teszteket én nagy mennyiségben a vaterán vásároltam, és mind kiderült nem azokkal volt a probléma. Jeleztek rendesen volt hogy jobban láthatóan, volt hogy kevésbé de szépen mutatták mi a helyzet. Átlagban havonta azért 4-6dbot biztos elfogyasztottam.
nyuszika
ti hogy vagytok? dóra baba remélem még élvezi az albérletét!
roza
üdvözöllek én is! és szorítok hogy Dévai segítsen a gólyának megtalálni a címzettet
éééés poszi
drága vagy hogy nem feltételezel rólam rosszat! valóban a munkába temetkezem, próbálom behozni a lemaradásaimat amit november óta halmoztam.
nekünk is Elekes-t javasolta D., bevallom a rózsakertbe mentem volna utoljára magamtól, de erre elmegyünk. 16-án hétfőn megyünk délután, és remélem csak csupa jót fogunk látni, hallani.
nektek mikorra van időpontotok? D.-hez mentek még előtte?
A tünetekről meg annyit hogy kb 1hete egy igazi hisztizsák lett belőlem
néha ha látnám magam kívülről akkor biztos röhögnék, de sajnos ha belejövök akkor nincs visszaút...na csak elmúlik egyszer
a nadrágokról pedig lassan le kell mondani
én úgy terveztem hogy veszek a nyárra két zsákruhát és az pont elég lesz, de az idő valahogy nem ezt akarja
akinek nem írtam, nekik is SZORÍTOK, DRUKKOLOK!
jó éjt!