2004.11.21 23:00
És hason már hihetetlen magasra emeli a fejecskéjét. És közben nézelődik körbe-körbe! Nagyon cuki!
Igaz egy fityingünk sincs, de költöm a nem létezőt. És már nagyon várom a 13.havi fizut!
2004.11.22 06:16
Alig bírtam megvígasztalni
Ez még én is kipróbálom, bár nem vagyok egy sütőbajnok.
2004.11.22 06:50
Nálunk eddig ilyen volt a helyzet, csak én etettem.
2004.11.22 08:08
De már kezdjem?? Amúgy 2 hónapos kora óta mi is nyálzunk ám rendesen.
Amúgy én is rettegek ám, hogy decemberben milyen idő lesz, mert Andris is kocsival jön haza! 
Nekem volt egy kollégám, aki soha nem mosott fogat, mert azt mondta, hogy hányingere van a fogkefétől. És ehhez még dohányzott is
Mazsi szegény
Apa
Vásárlás
2004.11.22 10:44

Ezt le sem mertem írni, mert biztos nincs benne tendencia.
és ezzel odaát is így vannak
. Az a lényeg, hoyg a "mag" tud egymásról és megbeszélik a napi gondokat a " futottak még" pedig várhatja a nyilvános commenteket

2004.11.22 10:46
Csak vannak még rendes emberek
Tele van a hócipőm!
2004.11.22 10:53
De nem akárhogy, tízpercenként visszajött az áram 1-2 másodpercre, és olyankor ugye nagyobb a feszültség, ami marhára nem tesz jót semminek. Egyszer már így elintézték a TV-nket, most gondolkodtam rajta, hogy felhívom az elektronyosokat, és valakit elküldök melegebbre...de megérezhették, mert azóta van áram
Egész jó a fantáziám, mert ilyennek képzeltelek
Mostmár csak Kikát és Melindát nem láttam "élőben"! 

A pénztárcádnak meg külön örülök
Szerencsétlenségemre apa is látta
Reakciót tessék elképzelni
Tegnap én is hülyét kaptam a családomtól, mindenki olyan okos, hogy a végén már mondtam a nagyanyámnak, hogy nem is értem, hogy mért nem kapott még Nobel-díjat???
Nem rokona az enyémnek?
A fogmosásra nagyon háklis vagyok, főleg ha gyerekről van szó! Anyukának is ilyen szép a fogsora? Vagy csak a gyerekével akar kicseszni??? 07.13
Nekünk most ajánlotta fel a nagymamám, hogy vesz karácsonyra Zsófinak
Nem tiltakoztam
Én is holnap megyek vásárolni, majd figyellek, hátha összefutunk
Ma mész tanfolyásra???
Visszavitte a fényképezőgépet, mert egy nagy rakás sz.r, potom 90ezerért! Megpróbálta visszavetetni, és sikerült
Levásárolhatja, úgyhogy vesz egy olyat mint a haverjának van, az legalább tökéletes, igaz "kicsit" drágább
2004.11.22 11:04
, nálad van a hiszti manó? Pusz a törpinek is. 2004.11.22 11:16

Tényleg jó, hogy akadnak még rendes emberek, szinte el se hiszem
Munka
De azért nehogy bedepizz !!!
Fényképezőgép 
Most már muszáj lesz nekünk is beszerezni egyet, mert a miénket odaígértük a sógornőmnek ! 2004.11.22 11:23
2004.11.22 12:11
Tegnap nem én vezettem, az eset a Váci úton történt..
Ha elmászik a gyerek, hát elmászik. Abban az időben én naponta 2-3szor felmostam a követ, és mászhatott. A szobákban padlószőnyeg van, és miután a tizediken lakunk nem olyan hideg a kő sem

Nekünk a féléves gépet cserélték ki újra a nyáron, úgy bedöglött
Én meg izgulhattam, hogy a szülésre lesz-e gépünk
Látod, legalább én nem fogom lefoglalni...
2004.11.22 14:39
Puff neki
2004.11.22 17:55
Megnéztem, ez valami Tako. A barátnőm vette tavaly a lányának, de egyszer sem ült benne, tehát örököltük, de azt hiszem 16000Ft volt. Ezt találtam a cimkén: www.tako-com.pl . A tálca felhajtható, van biztonsági öve is, etetőszéknek is használható(a tálcán van valami műanyag bevonat)
Meg Zsófinak is
2004.11.22 17:59
Karira, bár még gondolkodunk rajta erősen!
Az ilyennek zártosztályon a helye, ott kellene kezelni!
2004.11.22 18:25
Ugyanis a 9 hónap alatt gyönyörű volt a hajam és nem hullott. Most ezen dolgozunk Apával.
Na jó viccet félretéve, zsíros meg korpás azért hullik. Vettem szeszt meg sampont, ugyanazt amit Andi használ. Így őt fogom szídni ha nem válik be.
2004.11.22 18:30
2004.11.22 18:44
Nagyon szépek vagytok
Jó kis alvókátok van
Azt hinné az ember, hogy vesz egy fényképezőgépet majdnem 100000-ért, és mindent csinál, csak jó képet nem. Először azt hittük, hogy mi vagyunk a hülyék, de pár óra alatt kiderült, hogy a gép a sz.r. Na mindegy, ez most tökéletes, csak rohadt drága volt
2004.11.22 19:02
Most meg várom, hogy tetszik neki, ma volt az első Kresz!
Csak hogy tudja, hogy vannak hülyék is
2004.11.22 19:12
Nem gyereknevlés természetű hanem politika, úgyhogy nem is ide való, de a lényeg, hogy a dec 5-i szavazásra miért fontos elmenni és hogyan kell szavazni.
No comment, eddig azt hittem felnőttként kezel Bennünket, de ezek szerin nem

Hallottál róla, hogy már van kint a Milupának is babywasser-ja csak az 1 literes kiszerelésű.
2004.11.22 20:09
2004.11.22 20:17
De az enyém kivétel!
2004.11.22 20:48
Ha lázas nyugodtan itathatod. Mondjuk én is szoptatnám a Tüncsit.
Ez tényleg egy jobb gép
Az ára, az nem tetszik
a képre még emlékeztem
gondoltam, hogy te is azt fogod kapni... Az enyém is egyre kevesebb
Hol találkoztál a csajszival??
A fűtés miatt szárazabb a levegő, tehát sűrűbben kell inniuk
A többi meg csak sejlik a képen