A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
Persze, viszem :wink:

Ronmay!
Huhh, már én is tök ideg lennék, remélem azóta "meglettek" a Pasik :)

Boo!
Istenke éltessen :)
Nálunk is pont így volt, mindig anyukám keltett akkor mikor születtem :cry: Első szülinapom rém carul indult nélküle. Meg persze azóta is mindig eszembe jut akkor. Tesóm szokott azóta hívni olyankor :roll:

Tike!

Oh, te szegény remélem most már kifelé mész ebből a rémségből :?

Pocok!
Lett végül Superfit szandi??
Conversek megjöttek már??
Playersroomos akciót tudod?? "Kettőt fizet hármat kap" van. Így lett az uramnak a két új converse mellé egy cépséges Levis táskám, ma meg megint beleestem a bűnbe, vettem neki egy gatyát, meg magamnak egy kapucnis kardit, és jött velük egy újabb cép tatyi :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!

Isten éltessen :D :D :D .

Pocok!

Nimródnak utólag is boldogat :D !

Én meg jóól elsunnyogok, mert tök sok mindent akartam írni, de estére mindig zombifáradt vagyok :? . PEdig ma is aludtam 3 órát napközben :oops: :lol: . Konkrétan mostanra pihentem ki Sümeget :oops: :lol: .
Azt hittem az álomkór is elmúlik a második trimeszterre, de neeeem :twisted: .
Pocakosok, más is ilyen álomszuszék?! :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

először is Boo Isten Éltessen!!!!

Dodi!
én most viszonylag végig fitt voltam a terhesség alatt és csak kb 1hónapja
alszom délutánonként Kiarával és esetleg apával...
de az elmúlt napokban nem jött össze és érzem is a hiányát :oops: :oops: :oops:
viszont a Kiarával a 30. hétig voltam álomkóros...emlékszem,amint
hazajöttem a munkából aludtam és utána a b közt után folytattam az
alvást...

Boo!
apum ma volt a telken és mondta,h ne menjük holnap,m ma már ott
nagyon trutyi idő volt és mondta,h holnap még carabb lesz...
hidegebb lesz és esősebb is...
ezért mondta,h inkább próbáljuk meg jövőhéten...
bocsi,h csak most szólok,de engem is este hívott és még Fóton voltunk
szalonnáztunk és miután hazajöttünk 9kor :twisted: :twisted: :twisted:
gyors Kiara intézés és stb és csak most értem ide...

Kép
Kép
csibe83

tike!
remélem jobban vagy már és hamar meggyógyulsz most már...
szerintem van elég ideje Hédinek "feldolgozni" kistesó érkezését és biztos szeretni fogja...nem kell aggódnod...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:33-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:35-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Jó reggelt!

Fiúk odaértek szerencsésen. Egész Németországban nem volt hálózata, tiszta ideg volt. Többször próbált írni, már péntek este óta. Aztán úgy döntött, hogy majd vki máséról ír ha megérkeztek. De aztán most már van hálózat. Volt már ilyen, a tmobil sose volt a kedvencem.. :lol:

Boo
Ismerős, a rohanunk és közbe röhögünk, nálunk is megy. Én jól megrángatom ha elkapom, Apa meg jót röhög ha elkapja :twisted: ezerszer elmondtam neki, hogy ez akkor vicces ha négyen vagyunk és van ki a gyerek után loholjon, de mikor ott vagyok vele hármasban qvra nem vicces és nagyon veszélyes.
Remélem most aztán megtudja, mikor vásárolni megy és egyedül van, hogy nem olyan vicces ha elszalad a gyerek ő meg épp a sorban áll és nem jön vissza. :lol:

Én meg csak olvadozok a lányomtól.Röhög gügyög, beszélget. És egyszer kel éjszaka aztán eszik alszik tovább(végre). Mennyire vágytam ilyen kipihent napokra. Nem kell főznöm, mindent elémtesznek, du. még filmet is tudok nézni...aztán meg ha meglátom a fiam fotóit könnybelábad a szemem. Milyen hülyén vagyok összerakva...:lol:

és ANYÁK napja van

KépKép

KépKép
ronmay

Boo!

A sztoridat olvasva jutott eszembe, hogy a Suttogó 2-ben ágyban altatásra is van módszer :wink: . ÉS pont ez a tipikus alapprobléma, amit nálatok írsz, csak eddig nem jutott eszembe, mert azt még csak átfutottam :oops: :wink: .

Ajjj, babaképeket akartaaam :evil: :? . Fotózd le telóval, én azt csináltam. :wink:

Karalábé: Miron zsiráfnak indult, Vencel meg nyúlnak :lol: . (Amúgy sztem tök vicces nyuszinév is lenne a Vencel :oops: :lol: :lol: ).

Én is akarok Players roomba menni :P. Meddig van az akció?

Pocok!

Teapa nemutazásának innen is hatalmas örülés :twisted: :lol: :lol: :lol: . Látod, döntöttek helyettetek az égiek :wink: .

Ronmay!

Örülök, hogy fiúk megvannak :wink: . Nem vagy hülyén összerakva, ez a normális!
Én az első pár hónapban Botonddal sem főztem, most pláne nem fogok :twisted: . A barátainknak pizzériája van (kettőnek is), és kialkudtunk velük egy családbarát-kedvezményt arra az időre :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

Leo!
Igazán nincs mit, sajnálom, hogy így gellert kapott a programotok :?

Boo!

Karalábéevés :lol: :lol: :lol:

Képek :arrow: Tényleg nagyon hasonlítanak, de személyes tapasztalatból ez a jövőre nézve még nem jelent semmit. Az én unokahugim mikor született, mintha az unokaöcsémet klónozták volna a tesómék, de nagggyon elmúlt. Tök különbözőek lettek.
NA persze ettől neked még lehet kistojásod meg nagytojásod :wink:
Milyen kuponok vannak a cundába?? :shock: :shock:
Playersroom :arrow: Ne is mondd, én is felpróbáltam egy rakat cipőt, meg az uramra is erőltettem egy csomót, Zéténynek is próbáltam vadászni, de semmi. Na ezért lett egy csudiszép piros táskám a fekete mellé :roll: Most harcolhatnak a kegyeimért 8)

Dodi!
Nincs határideje, visszavonásig tart. Annyi csak a szabály, hogy három cipő nem lehet.

Ronmay!

Örülök hogy meglettek :)
Én azt szoktam csinálni, mikor külhonba utazom, hogy lecsekkolom előre, hogy az útvonalamtól függően (hogy mely országokon haladok át) melyik hálózatra csatlakozzak fel a határátlépéseknél, ami megbízható és szerződésben áll az itthoni szolgáltatómmal, ergo a rooming-díja sem kész rablás.
Tehát kikapcs. a automata hálózatválasztás, és kézin én keresem meg. Én így még sosem vesztem el az éterben :roll:

Anyáknapja :arrow: ÉnKisfiam már reggel hozott nekem az ágyba egy picurka lila cserepes bokrétát, olyan cuki volt, hallottam ahogy kinn sutyorognak az apjával, aztán nagy büszkén szambázott be vele :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo
Tényleg hasonlítanak! :wink:

Lois
Kösz a tippet, én is kézin szoktam külföldön hálót váltani, de Apa olyan béna ezekben hogy ihaj csuhaj. Nem egy info mágus. De majd megosztom vele, meg megnézem hogy hogy kell az ő telóján ezt, ami persze ezer éves készülék. :lol:

suttogó2:
Melyk részre gondoltok, amin az Anyja küzd már fürdetéstől kezdve?és négykézláb oson ki a szobából?Már nem tom hogy hívták a kölyköt..

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay!

Igen, én asszem arra gondoltam, de már nem emlékszem mit írt róluk, de akor használhatónak tűnt :roll: . De ezek szerint mégsem annyira :? .

Boo!

Tényleg hasonlítanak :wink: . Kíváncsi leszek így marad-e. Én nagyon szeretném, ha a kicsi is olyan lenne, mint Botond :oops: :lol: . Vagy ha más is, de legalább ilyen szép :lol: . Mondjuk számomra úgyis az lesz, gondolom, mert Botond nekem a legszebb kölyök a világon(:oops:), pedig valójában nyílván vannak nála szebbek, amit látok is, de akkor is ő cukibb, vagy vmi :twisted: :lol: :lol: :lol: :oops: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
Nem kell hogy táska legyen, bármi lehet, csak nem lehet 3 cipő. A 3 termékből a legolcsóbb ingyen van. (Igazából egyszer sem a táska volt az ajándék, mert mindig az volt a legdrágább, csak én döntöttem úgy, hogy így adom elő :roll: ) Első vásárlásnál az egyik Converse volt ingyér' tegnap meg egy Nike kardigán.
Nemtom milyen az a LeCoc :oops:
Én tornacsukákat néztem, de semmi :?

Ronmay!
Jaja, énFérjem sem egy hightech gigász, konkrétan még az ébresztőjét is nekem kell beállítani a telefonján :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

KépKép

KépKép
kicsidodi

Selyem tornacsukát nem találok rajta, csak simákat :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ja mégis találtam, ez az?
http://www.shoplecoq.com/#/produit/2315

Ez olyan mintha mezítláb lennél, nem?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:39-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

megkésve bár, de boldogat :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyák napi ajándékom: Kisfiam fél1oig hang nélkül elvolt a kiságyában reggel :shock: :shock: :shock: Ami a mostanában előforduló fél8as kelésekhez képest maga a kánaán...

Klaviatúra püfölés - átvitt értelemben... Nimród az ujjacskáival "püföli", ahogy Anyánál látta - mondjuk ma azzal szórakozott, hogy dobálta a húsvétra kapott Duplo Kukásautót a konyhakövön... szóval már tényleg nem csak kisangyal :roll:

Még nem felesel és rácsosban alszik, szóval még jó dolgom van 8) 8) 8) 8) a legújabb: van három hűtőmágnesünk, Nici kisállatok és kiszúrta ma magának a Pandát: mindenhova vitte magával, etette-itatta, adott neki Cataflam-ot, szóval full service volt, és ezt kihasználva Apa megelőzte a fogmosásos kiabálást: most hogy Panda figyelte hogyan mos fogat, nem sipákolt, mikor Apa a végén megdörgizte a fogát :lol: :lol:

szombatotok remekül hangzik :roll: :roll: :roll:

Vencel nagyon édes!!!!!

Karalábé :lol: :lol:

szép ez a cipő!

Ronmay,

fiúk :twisted: de az a lényeg hogy meglettek és minden rendben velük!

Elszaladás után röhögést Apa is ugyanígy csinálja, és nem fogja fel (pedig már ezerszer mondtam) hogy ezzel csak adja alá a lovat... és én nem tudok a gyermek után szaladni és elkapni úgy, ahogy ő :twisted: :twisted: olyan lükék ezek a pasik!

Tike,

hogy vagy???????? Kitartás!

Dodi,

igen, az égiek elintézték Apa nemutazását :lol: :lol:

Köszi hogy megkérdezted Anyudat :lol: :lol: :lol: :lol:

Lois,

köszi a shopping tippet... most az motoszkál a fejemben, és el szeretnék menni, bár cipőre (sincs) szükségünk, de hátha... Mondjuk jó sok táskámat eladogattam az elmúlt 1-2 évben...

Converse-ek még sehol, viszont a szandi meglett, kimentünk érte szombaton - remélem, nyárra belenő a tappancsa :wink:
(hát, az az út sem volt semmi - GPSbe beírtam a címet, Apa full másnaposan vezetett, eltévesztette az egyik kis utcát már a cél előtt, ezért köröztünk egy kicsit. Megérkezünk, és látom hogy a sarkon valami más utcanév van kiírva... megállunk GPSt csekkoljuk - jó helyen vagyunk. Felhívom a csajt hogy valami nem stimmel, mondom az utcanevet, közli hogy nem tudja de ismerős a név...aztán vagy 5 perc diskurzus után kiderült hogy a házuk előtt állunk :shock: :shock: :evil: :oops: :oops: indulás után látom, hogy az egyik saroktól X Károly utca, a másik oldala meg már Y Károly utca, persze én a rossz oldalt néztem :twisted: :twisted: Apa meg ott puffogott, mert rendetlenkedett a másnapos gyomra :? :? :?

KépKép

KépKép
kispocok13

Mondtam, hogy megtanítottam Nimródnak, hogy "Pupák"? Olyan édesen mondja!

A következő az lesz, hogy "Cukifej" :arrow: egy barátnőm hívja így születése óta, aki kinnt él most Angliában, és mondtam, hogy mire legközelebb találkoznak, már mondani fogja :lol: :lol: :lol:

Ma voltunk WAMP-on, és egy trombitás quartett zenélt - Nimród elbűvölve hallgatta őket, és amikor tovább mentünk egy idő után, visszakéredzkedett hogy menjünk még hallgatni... olyan jó lenne ha lenne érzéke és tehetsége a zenéhez....

Tegnap meg Állatkert :arrow: A Pingu mese révén a pingvinek voltak a sztárok, teljesen el volt tőlük ámulva... és az oroszlántól is :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Most beszéltem a férjemmel.
Roló du. nem aludt a kidobós sátorban pedig bent volt vele az Apja. Pörgött rohangált..stb. Persze Apa nem tudta kezelni a helyzetet volt csúnya szó, sírás röhögés.Pontosan ismerem ezt, mert kb 2 hónapja velem is ezt csinálta. Most már nem mert kiépítettem a rendszert.Persze volt hogy rácsaptam a popójára, volt hogy szépen szóltam. Mondtam neki hogy ne adja fel, kitartás, hisz meg kell tanulnia, mert máskor is visszük majd sátrazni. Ez neki új.Sajna nem megy akadálymentesen ez mint az önnállóan elalvás.Este persze nincs gond csak a du. alvással.
Most azért megérzi hogy milyen a gyerekkel. Mondtam is neki, meg azt is hogy még adj hozzá egy csecsemőt is és én ezt csinálom nap mint nap.
Beszéltem Rolóval is,olyan édes volt. Ana Ana, aztán már szaladt is el :evil: :lol:

pocok
Lükék, de legalább az enyém érzi most, hogy mit nem szabad. Úgy érzem sokat tanul ebből az útból, ráadásul immel ámmal mászik azt mondta. Most áldom magam hogy nem mentem, mert akkor csak szívattam volna magam két gyerekkel míg ő mászik...Tom gonosz dolog, de neki is meg kell tanulnia, bele kell látnia hogy nem úgy megy ez ahogy ő elgondolja, hogy az otthon lét milyen hawai dolog... :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ronmay 2011.05.01 20:20-kor.

KépKép

KépKép
ronmay

Pocok
Én hívom Pupáknak Rolót :lol: De ő még nem mondja...

KépKép

KépKép
ronmay

Ronmay,

remélem, Roló belejön az alvásba ott is! Amúgy teljesen érthető ha túl van pörögve, gondold el, mennyi új inger és érdekessség!

Hát igen, hiába mondjuk nekik hogy milyen otthon, nem tudják, amíg nem tapasztalják meg, teljesen igaz... tényleg jól tetted, hogy nem mentél, kb ugyanúgy gyerekeztél-babáztál volna mint itthon, max néha valaki alkalmi babysitter vigyázott volna rájuk gondolom, míg te mászol.

Pupák :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok

Nem ugyanúgy. Sokkal szarabbak a körülmények. Sátor, Nati sír, Roló felkelne éjszaka, nappal rohangálhattam volna roló után Natit etethettem volna, aztán altathattam volna aztán rolót altathattam volna...mindezt nomád körülmények között. És ha van szabad időm akkor legyen energiám mászni. A kaja csinálásról nem is beszélek, pedig enyémapa főzni szokott ha elmegyünk vhova. Most csinált neki paradicsomlevest.
Be kell valljam, Roló 10 hósan volt Angliába. és jóó volt, de nem olyan mint vártam, akkor megfogadtam hogy egy éves kor alatt hosszú időre ilyen körülmények között nem érdemes vinni kölyköt. Egy éves volt mikor Froban voltunk, meg horvátban és ott teljesen más volt. Sokkal pihentetőbb volt.
mindig tanul az ember vmit :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

jogos, ezekbe nem gondoltam bele...

Jó az új Natis vonalzó :wink:

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

ronmay!
hát most tuti belekostolt teapa a non stop gyerekezésbe...

Boo!
tényleg nagyon hasonlít Mironra!!!
mekkorának mérték???vagy írtad és én nem emlékszem?? :oops: :oops: :oops:

nekem ma nagyon sokat fájt huzamosan a derekam és néha görcsöltem is,
de mostanra végre elmúlt...
holnap megyek ctg-re és a streptot is leveszik.már várom mert megvizsgálnak
és kiderül,h mi is az igazság odabent...

Kép
Kép
csibe83

Boo,

Francia pasi :shock: :shock: Mondjuk én is indultam el anno lazásan külföldre, de ennyire azért mégsem...

Szomszéd utca ismerete néha nálam is nehézségekbe ütközik - annyi ugrik be, hogy itt van a környéken, aztán ennyi, hogy pontosan melyik, azt sokszor nem tudom :oops: :oops:

a megfázás az nem lehet, hogy allergia?? :roll: :roll:

Csibe,

beszámolót várjuk!

KépKép

KépKép
kispocok13

Ronmay - kicsit megkésve, de igen, sajnos az este 10 az eléggé standard elalvás idő, én is megőrülük tőle, próbálom visszaszoktatni az egyedül elalvásra, eddig nem sok sikerrel

Boo - nagyon hasonlítanak egymásra a gyerkők, cukik :D

Kép

Kép
leo50

Köszi az érdeklődést, ha tényleg "csak" hörghurutom van akkor asszem most már megmaradok :roll: :roll: Már pénteken is jobban voltam, csak ugye az a hülye vérköhögés, szombaton már egész jól voltam, tegnap még jobban. Nem kell gyógyszer éjszakára sem és ugyan még köhécselek, de szakad fel a cucc folyamatosan. Szóval ha az a vér dolog nem lenne, akkor azt mondanám hogy ok volt egy durva megfázásom. Bordám azért még mindig durván fáj, meg a torkomat vagyis inkább mintha a mandulámat érezném. erre plusszba tegnap olyan savam volt... :twisted: :twisted:

Nemsokára indulok a házidokimhoz beutalóért, mert az a vér dolog nagyon megijesztett és igazából nagyon félek tőle, hogy valami más van a háttérben. Máskor is voltam már megfázva nagyon, de mégse köhögtem vért. :twisted: :twisted: :twisted:

JA és lemaradtam az első bölcsis anyáknapjáról, ma reggel azért odaadták az ajándékot :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Elég vad volt ma a termés :twisted: .

Én ma (újra) ki-nagy-takarítottam a hálószobát, mert tegnap a sógorom kitakarította a pasi wc-t, és kicsit újrafogalmazódott bennem a takarítás fogalma :roll: . Kb. 2 órán át takarította a 2 m2-es helységet, és még a csempéket is lemosta plafonig, Prontóval törölte át a vegyszer után a deszkát, kifertőtlenítette a wc-kefét, meg ilyenek, de nagyon brutálul nyomta :shock: :shock: :shock: . Szóval ma nekiestem "szabisan" a hálónak, és áttöröltem az összes falat, a plafont (bordó a szoba, és napfényben látszott, hogy kicsit poros a fal :shock: ), elhúzgáltam a bútorokat (kicsi komódok, nem nehezek, csak 4 van :wink: ), mindent kitöröltem kívül-belül, kipakoltam az ágy alól, letöröltem még a lámpát is (ezt beszerelés óta soha még :oops: ). meg ilyenek... A lényeg, hogy egy kóbor porszem sincs a hálóban 8) . Ellenben így feltűnt, hogy máshol is csak látszat-tisztaság van, szóval szépen megyek tovább :twisted: :lol: :lol: .
Délután meg kint voltunk, meg szomszédoltunk... :wink: .

NA, megyek, megnétem a Kunkli - Bob Sapp meccset, az esélytelenek nyugalmával, de hazafias reményekkel telve :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

:shock: :shock: :shock: :D :D :D :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

sziasztok!

én is itt...
hát tényleg eléggé nagy pangás volt ma...
merre vagytok?
én ma dokinál voltam,levették a streptot és CTG is volt...méhszáj totál zárt
és a ctg nem tetszett a dokinak ezért meg kellett ismételni,de az már jobb
lett,viszont csütörtökön újra mennem kell ctg-re a biztonság kedvéért...

tike!
jó hogy jobban vagy...
mi volt az orvosnál??

Kép
Kép
csibe83

ja és ma elvitték a nyuszikat :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
tökre megszerettem őket és hiányoznak...
mondtam apának,h hamar költözzünk kertesbe és akkor újra velünk
lehetnek...

Kép
Kép
csibe83

Boo
Voltam már ott, egy párszor :lol: tudom milyen a hely, gyerekeknek extra klassz. :wink:
Néha büntim van hogy jól kicsesztem vele, aztán belegondolok és azt mondom, dehogy vazz, éld át!

Csibe
Azta 36hét. mindjárt szülsz... :wink: Már csak 4 hét van hivatalosan.

KépKép

KépKép
ronmay

ronmay!
nekem mondod??!!!most néztem,h már csak 28 nap :shock: :shock: :shock: :shock:
az semmi...
ma meg is tudtam,h 37. betöltött héttől szülhetek a Margitba,ha
hamarabb jönne kisöcsi akkor a Jánosba,amit nem szeretnék...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo

Nekem van kölcsönbe mankóm..ha kellene... :roll: nem irigyellek.

KépKép

KépKép
ronmay

CSibe
Szerintem a 39.héten fogsz szülni :wink: :lol:

KépKép

KépKép
ronmay

Én sem akartam hinni a szememnek, mikor napközben néztem a "történéseket"...

Dodi,

takarítás :arrow: na, pasitól még ilyet nem láttam :shock: :shock: elismerésem! Ez olyan Katy-s :lol: meg én is csinálok ilyeneket, ha bekattanok...

Csibe,

Nyuszik :roll:

Látom, vágod a centit!

Tike,

mit mondott a doki?

Boo,

igen, Flector tapaszt sem lehet :cry: :cry:

Amit ilyenkor javasolnak: pihenés... Apa nem tud otthon maradni kicsit? Vagy legalább fél napot... vagy Miront lepasszolni a szomszédnak kicsit, hogy pihenhess... mert ilyenkor tényleg csak a pihenés segít és az hogy a gyulladás kicsit lemenjen... szegényem, nagyon átérzem a bajodat...
És hívd fel a dokit, és a masszőrt is!
Vagy valami homeopata orvos, aki tud valami tuti szert az ilyen gyulladásokra - ilyeneket legalább lehet szedni.
Kitartás!

KépKép

KépKép
kispocok13

Csibe,

mi nem tetszett a ctg-n a dokidnak?

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo,

ez a masszőr-srác honlapja:
http://wellnesstherapy.hu/site_hu.html
A Yumeiho-ra járok hozzá.

Amikor car volt a hátam, heti kétszer mentem hozzá kb 1-2 hónapig, utána hetente, most már két hetente megyek csak.
Próbáld ki, veszíteni valód nincs...

KépKép

KépKép
kispocok13

Boo!
Szegénykém, ez ultragáz lehet :(

Öööö, ennyi voltam :oops: Lois :arrow: Szundi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

sziasztok!

Boo!
szegénykém...nem irigyellek...Tepa nem tud kicsi otthon maradni tényleg??
én is szívesen segítek,ha tudok valamiben...

Pocok!
a mozgások nem nagyon tetszettek a dokinak és tudtam,h gáz lesz és
próbáltam ébresztgetni,de nem hatotta meg különösebben a kisfiamat...
bezzeg mikor kijöttem a ctg-ről akkor beindult...
az újabb ctg-nél már csikiztem és rájöttem,h nem szereti,ha ki van takarva
a hasam,m akkor hideg és amikor betakartam elkezdett mocorogni... :shock: :shock: :shock:
első ctg-n 8at mozgott a másodikon 31et

Kép
Kép
csibe83

Ronmay!

Na, ilyen jellegű bűntudatom biztos nem lenne :twisted: . Én elejétől kezdve szajkóztam, hogy az apa ugyanolyan értékű szülő, mint az anya! És mivel apa sokat van itthon, ez nálunk a gyakorlatban is igaz :wink: . (Kivéve, ha nyaralunk, mert ő akkor pihen :twisted: ). Persze, ahol az apuka normál munkahelyen dolgozik, megértem, hogy nem lehet vele annyit, és nem látja át annyira milyen ellátni egy gyereket 24 órában, de ha végre van rá lehetőség, akkor annak örülünk, és kiélvezzük, nem pedig sajnáljuk apát (max. a gyereket :lol: ) :twisted: :lol: :lol: .

Nálunk ma elvitte a cica a cumit :roll: :wink: . Botond mostanában sokat cumizik, meg már amúgy is nagy hozzá, és le akarom szoktatni, mire megjön a kicsi. Szóval ugyanúgy elkezdtem leszoktatni mint tavaly, mert akkor bevált ez a módszer :wink: . Napközben a cicánál vannak a cumik, de alváshoz ha kéri, akkor megkaphatja. Pár nap múlva meg már alváshoz sem :roll: :wink: . Kíváncsi leszek, hogy most mennyi idő lesz, mert tavaly kb. 3 nap volt, és sose emlegette többet (csak utána rájöttünk, hogy korai volt elvenni. Nekünk :twisted: . Én nem bántam meg, hogy visszaadtuk :oops: ). Most néha kicsit nyekereg, hogy a manyi, a manyi (cumi), de aztán eszébe jut, hogy "ó-ó, cica bisz a manyi" :lol: , aztán beletörődik :wink: :lol: .
Ja, és egy érdekesség: én kiskoromban a pelenkát banyanyának hívtam, a cumit amanyinak hívtam(ezekkel aludtam), erre két napja tűnt fel, hogy Botond elkezdte ugyanígy hívni a cumiját, csak ő nem amanyit mond, hanem külön "a manyi" :shock: . Pedig soha az életben nem mondtam ezt neki a cumira, mégis ugyanúgy hívja :shock: :shock: . Szóval tényleg van közöm ehhez a gyerekehez :lol: . De sztem ez tök furi, nem? :roll:

Boo!

Nagyon sajnálom a gerincedet, pokoli lehet! :( :( :(

Pocok!

Ne is mondd, tökre égtem, hogy ha neki ez a takarítás, akkor mit gondolhat, mikor én takarítok :roll: :oops: . Mondjuk nem egy fikagép abszolút, meg nem is takarítok gázul, csak épp úgy, mint egy normális halandó, nem úgy mint egy ipari takarítóbrigád :lol: :lol: :lol: .
De amúgy úgy tűnik, nagyon hozzánknőttek a porcicák a lámpából, mert alig tudtunk elaludni apával :twisted: :lol: . Végül arra jutottunk, hogy biztos az új ágytakaró az oka, mert "susogós", de a biztonság kedvéért újabb 7 évig nem takarítom le a lámpát, meg a falakat :twisted: :lol: :lol: :lol: :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo: együttérzek, téged is elért ha terhes vagy és bajod van megdöglésig bírnod kell szindróma :twisted: :twisted: Remélem hamar jobban leszel....

Tegnap visszamentem a dokihoz, aki megdöbbenve hallgatta a véres történetemet, felírt amoxicillint, amire 3x rákérdeztem, hogy de biztos lehet? Mielőtt belefutnánk egy tüdőgyusziba, inkább antibigyó... Átsétáltam a gyógyszertárba, ahol közölték, hogy ezt talán nem kéne beszednem...felhívtam a gyógyszerész nagynénit, aki azt mondta, hogy hivatalos álláspont szerint átmegy a babába, de eddig még nem tapasztalták, hogy bajt okozna, de mivel biztosan átmegy csak nagyon indokolt esetben, mivel jobban nvagyok szerinte ne, de legalábbis hívjam fel a nőgyógyászomat. Felhívtam. HA nincs lázam ne szedjem be, mézes tea dögivel és egyéb népi gyógymódok. egyébként tényleg jobban vagyok, csak a bordám fáj veszettül, meg ma a pocakomat is érzem eléggé, szóval nyomom a magnéziumot is. Bár lehet, hogy csak a növekedéstől vagy a fronttól fájdogál, de határozottan fájdogál. :twisted:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Boo!
most néztem a Margit honlapján és már 2 vip szoba van elméletileg,de
jövőhéten megkérdezem a dokit azért...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.23 09:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
de jó,h jobban vagy...mehetünk 1ütt játszira majd,ha gondolod...
még amíg tudok :roll: :roll: :roll: :roll:
hát tényleg több eséllyel indulunk így legalább a vipre...
nekünk is gázos a Buirk időpontja,de eddig megoldottuk mi is
valahogy és most meg szerencse,h apa legkésőbb 12re mindig itthon van
és akkor én meg azonnal lépek is a dokihoz...
eddig úgyis mindig olyan fél2re ért csak oda,de tegnap mire kijöttem a
ctg-ről mondták,h itt van és 12.09kor érkezett és mindenki így nézett: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
pihengetek eleget...ma alig bírtam bármire rávenni magam...
totál álomkórom van...
szívem szerint feküdnék egész nap az ágyban és ha úgy van akkor kcisit beszuszókálok :oops: :oops: :oops: :oops:

az egyik ismim meg látott múlthéten és pont azt mondta,h ő a terhessége elején nem volt ilyen fitt mint én akkor....úgy pakoltam be a gyereket,h csak nézett...
erre mondom neki,h látna most...szinte csak vánszorgok... :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: