A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. novemberi babavárók

Áldott húsvéti ünnepeket mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok,

Nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!

Puszi

Ui. Kata, nem adom fel, csak a képek és én nem vagyunk egy helyen :-)
Friday is rengeteget csinált, szerdára talán fel tudja tölteni.

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Judit

Kép
petra09

Hűha lányok! Ki van a 2. képen? És ki a rózsaszín pólós kislány? :oops: Látszik, hogy még nem találkoztunk személyesen, bocsi. :oops:

vick
Kép
Kép
ervick

Vick,

Az Csabi és én :wink:

puszi

Szilvi
huszilvia

Szilvi:)
és egyre jobban hasonlít rád a kissrác!

A rózsaszín pólós kislány kizárásos alapon Gréta.
monke

Háháááá! Valóban Gréta lehet, de annyit változott... meg sem ismertem!
Na Szilvi, akkor most már benneteket is láttalak. Sűrű bocsi, de az arcmemóriám amúgy is gáz, így ismeretlenül pedig pláne!

Ma egyedül voltam a gyerekekkel, hát elég nehéz volt a nap, de holnap már jön haza Ricsi. Én annyira utálok nélküle lenni, ez biztos nem normális dolog.Azt szeretem, ha mind együtt vagyunk.

Levágtam ma az összes gyerek haját. Jöhetnek a locsolók, szépek lettek! :D

vick
Kép
Kép
ervick

Boldog névnapot kívánok Márknak!

Vick, jöttek a locsolók tegnap?:-)

Bibiről nem készült fotó? Olyan kíváncsi vagyok rá.
Enikő Bátorját láttam wiw-en, ő is beszőkült:)

Szép napot mára!
Móni
monke

Sziasztok !

MÁrk Boldog Névnapot !
sok puszi neki !

Szilvi

[url=http://picibaba.hu]Kép[/

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

hahó,

Boldog névnapot kívánunk mi is Márknak!

Vick, sok locsoló jött? Élvezték a lányok? És Vince is locsolkodott már?

Igen, a rózsaszín pólós kislány Gréta volt.

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok!

Nem jöttek locsolók, és mivel apa délben ért haza munkából, így az idén ők sem mentek. :D Megúsztuk. Azért tőlünk, lányoktól kapott Vince ajándékot, egy Kristóf babát ( Roary mese), mert már kétszer nézte ki a boltban. Örült neki. :D
Tanulok ezerrel, mert a két beadandóm még félben van és pénteken vizsgázok is. :( Aztán viszont jön a pihenés!!!!!!!!!!

Boldog névnapot kívánunk Márknak!

Szép napot mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Hahó!

Márk, boldog névnapot Neked!

Remélem mindenkinek jól telt az ünnep!
Mi jót kirándultunk, Bene is nagyon élvezte. Majd hozok képeket :)
A taliról nekem nem nagyon van képem, Bene mellett lehetetlen volt fényképezni.... :)
Az annyira édes volt, mikor ott ültek az asztalnál együtt :)

Friday, rendben hazaértetek?
Móni, hogy van a pocak? :)

Kicsit rossz visszazökkenni a hétköznapokba, pedig muszáj...
Vick, kitartást, csak úgy, mint eddig, és akkor minden jól fog sikerülni :)

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Márk nevében köszönöm a névnapi köszöntéseket.
A húsvéti forgatagban elég sokan elfelejtették, hogy szegénykémnek névnapja is van, ami nekem speciell tök rosszul esett.
A szűk család nem felejtette el azért,a hinta mellett tőlünk szerelőkészletet, bogyó és babóca könyvet, ruhákat kapott, a szüleimnél is kapott egy akác vázas hintát, aztán kapott még kerti csúszdát, ikea-s kisszékeket a szobájába.
Most vmi bébi járgány keresőben vagyunk, tud vki ajánlani esetleg vmi tuti-t?A gagyi tesco-s motor nálunk vhogy nem jött be, így most 4 kerekű keresőben vagyok. A big bobby-t nézegetem, de újonnan drágának találom.

Nagyon sokat vagyunk kinnt, csajok mostanában semmi időm nincs jönni, nem tudom, más hogy csinálja.
Mondjuk nekünk most itt a kert, terasz, amii plusz macera még a bennti dolgok mellett.
A laptopom megint felmondta a szolgálatot, a nagy géphez férkőzni meg napközben esélyem sincs.
Öcsém hétvégén költözik el, ha tudok, vmelyik nap alvásidőben jövök majd.

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Vick,

Nagy kalappal a péntekihez, és kitartás a két beadandóhoz... mikor írod őket, basszus?

Kata,
Gondolom, vártad már, hogy elköltözzön az öcséd:)

Húsvét szerencsére csak idén esett egybe a névnappal. Tök sok ajándékot kapott Márk.

Kismotor:
Itt elég sok egykorú kisgyerek van, zömük még nem tud vagy szeret motorozni. Konkrétan 1 kissrácot tudok, aki motorozik már, többiek még bőven nem.

Lehet, hogy érdemes lenne várni még egy-két hónapot, talán nem az a gond, hogy gagyi a motor, csak még nem érett meg rá.
monke

Sziasztok,

Megvagyunk mi is :-) Péntek déltől tegnap estig M. szüleinél voltunk. Gyorsan eltelt ez a pár nap, szombaton vendégség, vasárnap az Öccsék eljegyzése, hétfőn de. 11-től este 11-ig kerti party náluk. Zsófi nagyon élvezte a sürgés-forgást, örökké kint volt a levegőn, jókat evett, aludt. Annyira sajnálom, hogy itthon nem lehet állandóan kint a levegőn. Pedig igyekszem.

Kata, mennyi ajándékot kapott Márk :-)
Motor és motor között sok különbség van. Zsófi most kapott egy másikat, ez sokkal jobb, stabilabb, szélesebb a kereke. Bár szerintem neki még nem jött el a motorozás ideje, ül rajta, 1-2 tolat és ennyi.

Ne is kérdezd, nekem minden percem be van osztva, ha dolgozom, azért, ha nem, azért :-) Ha egész nap itthon vagyunk, akkor de. és du. is ált. 1,5 órát vagyunk a játszótéren, alvásidőben teszek-veszek, netezek, este vagy kora reggel főzök. A hét is húzós, holnap és holnapután is dolgozom (ma is voltam), ma jön egy barátnőm látogatóba, holnap egyedül viszem az estét (M.-nek elfoglaltsága van), pénteken pedig a barátnőmnek lesz meglepetés születésnapi bulija, szombaton jön Anyukám, itt lesz keddig, szombaton megyünk az esküvőre, vasárnap vissza, kedden egész nap Anyukámat kísérgetjük orvoshoz, majd ki a vonathoz... Közben kimostam az összes kosztümömet, mindet ki kell vasalnom, hogy legyen mibe járnom és a konyha takarítását nem fejeztem még be, plusz szervezzük az esküvőt... stb. stb.

Na, most túltengtem.
Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Vick, kitartást a vizsgákhoz és a beadandókhoz, már nincs sok hátra. Nagyon ügyes vagy.
Szerintem teljesen normális, hogy nem szeretsz Ricsi nélkül. Én sem szeretem, ha M. másfelé van.

Ági, Neked sok vizsgád van/ lesz?

A rózsaszín pólós kislány Gréta. Bár sokszor azt hittem, hogy Zsófi az, mert neki is van ugyanilyen pólója, sőt, a cipőjük is teljesen egyforma. Kicsi a világ :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép Ági játékban

Kép Bibi

Kép Csabi játszik

Kép Esznek

Kép Nagy sláger volt a baba (még a csúszdába is vittük)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
friday

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
friday

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
friday

Hali!

Talin nagyon jól éreztük magunkat :D !!!

Van még pár kép, igyekszem felrakni. Bibiről is van még :D .

Márknak boldog névnapot!

Hazaértünk, nekünk is nehéz visszarázódni a hétköznapokba. brrrr

Kankalin, he-he, utólag esett le, hogy nekünk is A MÁSIK lenne a szépcipő, ha esküvőre készülnénk :wink: .

Reni?

Puszi, jövök.

Kép
Kép
friday

Sziasztok,

Friday, Judit, köszönjük a képeket, nagyon jók lettek!

Hol vagytok lányok?

Beszéltem a bölcsődés nénivel, úgy tűnik, nem veszik fel Zsófit szeptembertől :-( 104 férőhelyes a bölcsi, Zsófi a 62. a várólistán és úgy néz ki, hogy több mint 40 gyerek marad vissza... Még nem temetem, de nincs sok esély rá. Szomorú vagyok, pedig valahol számítottam rá.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

SZiasztok!

Mi is megvagyunk, csak nehezen tudok a géphez ülni. :) Ugyan már! Igazán nincs mit, de én csak kb ennyi képet csináltam :( Enyém gyerekről csak evés közben van kép..... látszik is, milyen kalácsképű. ;) Mostanában szerintem hízott, akkora pocija van, pedig nem eszik sokat.

Nah most meg telefon odalent....

puszi

Judit

Kép
petra09

Sziasztok!
De szépek a képek! Úgy szeretnék egyszer veletek tartani egy ilyenen!

Móni
Beadandót alvás időben írok, végre az egyik kész, a másik félig kész, de azt vasárnap elég leadni. :wink: Tanulni is csak akkor tudok, ha alszanak.

Zsuzsi
Nagyon szép az új vonalzód! Zsófi milyen kis csini a fürtjeivel!
Sajnálom a bölcsit.

Minden gyerek nagyon édes, szép, fejlett.

Holnap van az utolsó vizsgám.
Ági, te hogy állsz? Neked még ezután kezdődik a vizsgaidőszak, ha jól gondolom. :(
Ricsit beosztották a Halász Judit koncert napján. Egy barátnőm jön el velünk vélhetően.

Szép estét mindenkinek!

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Csajok! sehol senki????? :cry:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Én is itt, de már hulla vagyok, mire ideérek, már ég a pofámról a bőr, hogy mindig csak rohanok :(

No meg azért is égek, mert annyira sem jöttem, hogy boldog Húsvétot kívánjak. Mentségemre szóljon, hogy mi nem ünnepeltük, csak egy szimpla hosszú hétvége volt. Egyik nap kint voltunk a jogkorong meccsen, meg moziban (Marcira a bébiszitterünk vigyázott), vasárnap Békéscsabán voltunk, most volt RObi apukája 60 éves, úgyhogy hétfőn próbáltuk kipihenni a hétvégét :D

No meg azért is ég a pofám, hogy Márkról is megfelejtkeztem, de ezúton is boldog névnapot kívánunk neki!

A tali szuper lehetett, megnéztem a képeket! Hatalmasat nőtt minden babó! Annyira rohan az idő, már másfél évesek :shock:

Marci a héten lázas volt, füle volt begyulladva. Doki azt mondta, hogy valószínű fogzási vírusa van, ami kb annyit jelent, hogy mikor jön a foga legyengől a szervezete és nátha, köhögés, láz, fülfájás, stb. simán előfordulhat... Csak mert az utóbbi időben szinte mindig akkor volt ilyen baja, mikor jött 1-1 foga. Most jött ki a 12. De nagy zsivány ám, nagyon szemtelen és akaratos. Mikor rászólok van, hogy próbál megütni, csapkodni, na meg "visszadumál" babanyelven, ha rászólok.

Zsuzsi! Sajnálom a bölcsit! Mikor is lesz az esküvő!
Fű, rám még nem jönnek fel a régi kosztümjeim... :(

Kata! Kismotor ügyben mi is így vagyunk. Marci sem akar menni vele, de mással sem. Van vmi bébitaxi félesége, de azzal sem akar közlekedni. Ráül, de nem megy egyikkel sem...

Móni! Remélem beválik a bébiszitter! Nem csodálom, hogy nem akarsz lemenni Dáviddal! De nem csináljátok néha meg azt, hogy elhívod a bébiszittert és hármasban lementek? Ők szokják egymást, téged meg kímélnek és legalább Te is nyugodtabb lennél, mikor már éles helyzet lesz!

Friday, Reni, de jó, hogy Ti is tudtatok menni a talira!

Vick! Nagy kalappal az utolsó vizsgához!

Judit! Marcinak is hatalmas pocakja van, mindig mondom neki, hogy hordóhas :D Pedig ő sem egy nagy evő...

Ági! Nálatok volt a bölcsiben szünet Húsvétkor? Hogy sikerült a visszarázódás Benének? Nálunk ha már egy hétig nem megy Marci bölcsibe, utána mindig sír, mikor otthagyjuk sajnos :( Olyan rossz azt hallani :(

Bocsi, most ennyire futotta!

Puszi mindenkinek!

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok,

Vick, én itt vagyok, csak egyrészt jócskán túltengek már a fórumon, másrészt meg mindenki azt írja, hogy jajj de sok dolga van, nincs ideje írni.
Most akkor én írjam, hogy egész nap ülök ölbetett kézzel, netezek és nézem, ahogy kergetőznek a porcicák az ágy alatt?

wink:

Vizsga hogy ment?
Jó alvó gyerekeket kívánok:) és soksok energiát. És majd egy testre szabott állást is.!
Debrecenben nincsenek magánbölcsik/-ovik, ahol kellene a szakképzett munkaerő?

Mangora,
Tegyél fel képet Marciról, légyszi! annyira rég nem láttuk!
Szar nagyon a fülgyulladás:(
Bébiszitterrel kapcs. én is gondoltam, hogy leviszem a játszótérre,
de az nem jelentene releváns szoktatást. A szabadban szerintem egy vadidegennel is jól ellenne a kissrác.

Másrészt viszont nem bírok itthon ülni, úh. csak lejárunk minden délelőtt Dáviddal. 34. hetes terhes vagyok, akkora gáz már nem lehet.

Ma majdnem sikerült összefutni Ágiékkal, rendeztek itt nálunk majálist, sok jópofa gyerekprogrammal, "vurstlival".
De elmosta az eső persze:(

Zoli holnap kezd új munkahelyen, ez a kevésbé szimpi, de jobban fizetős:) nagyon jó benne, hogy 4-ig tart a munkaidő.

Én meg kedden megyek ortopédiai kontrollra a medencém miatt. (ultrahang).

A bébiszitterrel eddig fél órát volt egyedül Dávid, nem volt gond. Jól megértették egymást. Jövő héttől már hosszabb időre is itt merem hagyni őket (CTG-k).

"Szép" hétvégét!
Puszi
Móni
monke

Sziasztok!

Mangora
Marcinak jobbulást!

Móni
Tengjél csak nyugodtan, én szívesen olvasgatlak. Az, hogy te pihensz teljesen érthető, a porcicák meg megvárnak! Mostmár én is jobban ráérek, végre leadtam mindent és megvolt az utolsó vizsga is. Elég vicces volt, mert olyan feladatsort kaptunk, ami 12 kérdésből állt, ebből 1 volt, amit leadott, a többi teljesen más. Csak néztünk egymásra, hogy ez meg mi? Meg is kérdeztük, hogy ez biztosan a nekünk szánt feladatlap? Mire azt mondta a tanár:" Ó, ezt csak tudják!"
Hát persze, hogyne! :shock:
Még eredményt nem tudok, majd fent lesz a neptunon.

Tegnap anyák napja alkalmából szedtek anyósom kertjében gyöngyvirágot nekem a lányok. Olyan illata van! :D

Itt is esett az eső, ráadásul egyedül vagyok a gyerekekkel, úgyhogy kb. 15 percig voltunk kint, majd hazajöttünk. :(

vick
Kép
Kép
ervick

Vannak magánbölcsik egyébként, de még nem kérdeztem rá, mert államiban is van most legalább 8 üresedés, amiről tudok. Beadom oda a pályázatomat, ha az nem jön össze, akkor megpróbálom a magánt.

Hajrá Móni a párodnak! Hátha szimpatikus lesz aztán a munka, csak meg kell vele barátkozni. :wink:

vick
Kép
Kép
ervick

Sziasztok!

Én mindig gőzerővel készülök írni, aztán csak az olvasásig jutok.
Annyira lelombozott ez a mai eső, úgy vágytam a szabadba, meg hogy lássam Móniékat, erre tessék. Azért egy cukrászdázást megejtettünk, és mivel addigra elállt az eső, volt itt a közelben is "halmajális" ( :shock:), sétáltunk ott egy kicsit, az a mennyiségű gagyi-bóvli árus... :wink: Móniéknál voltak jó gyerekprogramok, itt meg semmi. Na de mindegy, majd legközelebb.

Velünk minden oké, Bene újfent elkezdett hisztis lenni, nagyon vicces, ahogy csapkod meg toporzékol, és nagy, határozott hangsúllyal mondja "MEM". Valami olyasmi lehet, mint amit Mangora is írt Marciról :)
Szerencsére egész jól veszi a kimaradásokat is, nem mondom, hogy szárnyal, mikor menni kell, de elfogadja. Náluk nem volt tavaszi szünet, csak a hétfő persze, de ettől függetlenül kihagyta még a csüt-pénteket. Határozottan megindul mindig az ajtóhoz, szalad, aztán amikor kinyitom, akkor egy kicsit megtorpan, de ha jól fogadják a gondozónénik, akkor egy hang nélkül ott marad.

A motoros dologhoz: Benének szerintem a legegyszerűbb fajtájú van (három kerekű, semmi extra), és ügyesen megy vele. Persze futva még gyorsabb, így ha sietni akar, lepattan a járgányról :) Egyszer ráérzett a technikájára, azóta bármelyik motorral ügyesen megy (ha leér a lába, persze :)). A bölcsiben is sokféle van. Szóval szerintem azon múlik, érzi-e már, hogy kell csinálni, valahogy úgy, mint ahogy a biciklizéssel is van.

Vick, jaj de örülök, és nagyon irigyellek, hogy letudtad a vizsgidőszakot! Jól sejted, én még csak most kezdem, csak most jön az igazán neheze: beadandó dolgozatok, kiselőadások, és majd aztán júniusban vizsgák. Szerencsére csak négy lesz, de elég tanulós mindegyik, szóval nem fogok unatkozni. Ráadásul most utoljára még úgy gondoltam, beadom tanárszakra Szegedre, megjött a behívó: május 16 :shock: Egyrészt még suli van, másrészt meg a leghúzósabb időszak, tuti nem tudok elmenni, nemhogy készülni rá (az olaszom a béka s*gge alatt). Szóval nem túl rózsás a helyzet :) Majd megírom nekik, hogy vegyék figyelembe a tavalyi eredményeimet, az úgy sem került végül felhasználásra... :lol:
A koncertet már nagyon várom, Benével szoktunk néha hangolódni már rá :)

Móni, megértem, hogy kivágysz, biztos nem lesz gond. Zolinak nagy-nagy kalappal holnapra, remélem, ha elkezd ott dolgozni, szimpatikusabb lesz a hely is! Az, hogy 4 órakkor végez, külön jól hangzik!
Remélem a bébiszitterrel is rendben lesz minden, gondolom nagyon megnyugtató a tudat, ha biztonsággal mered valakire bízni Dávidot.

Kati, Erika, többiek? Olyan rég írtatok. Tényleg kicsit visszaesett a lendület, legalább egy életjelet adjatok!

Zsuzsi, hogy sikerült a hétvége és az esküvő? Remélem Anyukád boldogult Zsófival, Ti pedig mulathattok egy jót!

A képek nagyon jók! Friday, majd nagy felbontásban el tudnád küldeni a Benéseket? Olyan szépek, én sose tudok ilyen jókat fényképezni :wink:

Képek rólunk mostanában, ha valaki ráér nézagatni (Móni, inkább ne a porcicákat nézd :wink:) : https://picasaweb.google.com/portoroagn ... 7HK0ISrAg#

Puszi,
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Gyorsan feltöltöttem egy képet Marciról, ez kb. 3 hete készült róla, kis maszatka rajta :)

Kép

Mangora

Kép
mangora

Ági
Megnézegettem, nagyon jó képek! Bene tiszta apukája, jól látom?
Nekünk is ilyen motorunk van! Vince is csak ül rajta. Nem a motor hibája, még nem érzett rá.
Na, akkor neked meg kitartást az elkövetkezőkhöz( beadandó, vizsgák).

Mangora
Marci is milyen sokat nőtt! Nagyon csini a sapija! :wink:

Többiek, hahóóóóó!

vick
Kép
Kép
ervick

Nagyon cukor ez a kép Marciról:)
köszi, Mangora!

Ági,
Hajrá!!!! vizsgákhoz is, olaszhoz is.

Gyönyörű képek:)

Motor:
csatlakozom. Sima háromkerekűnk van, (itt gyártják a kerületben, mindenki ilyennel nyomul)
Múlt héten kezdte érdekelni, azóta megy vele, előtte csak rángatta, tologatta hónapokig.
monke

Sziasztok,

Vick, Gratulálok a vizsgaidőszakhoz, nagyon ügyes vagy, mint mindig :-)
Gyönygyvirág @@@@ Imádom. MEg az orgonát is.

Mangora, de jó, hogy jöttél! Marci nagyon nagy fiú már!
1-2 kosztüm nekem sem az igazi, de ez az új meghízásom eredménye. :oops: Tuti felszedtem 1-2 kilót az utóbbi hetekben. Össze kell magam kapnom, mert ennek így nem lesz jó vége.

Móni, drukkolok Zolinak, hogy beválljon az új állás. A jobban fizetős ezzel a munkaidővel lehet, hogy veri a másikat nem???
Nehogy már ne gyere! Szeretem olvasni az írásodat :-)
Igazad van, a lakásban kell, hogy ellegyen a bébiszitterrel. Szerintem jól teszed, hogy lemész Dáviddal délelőttönként. Olyan nagy baj már nem történhet, finisben vagy. Úristen!

Ági, drukkolok az olaszszakhoz, hogy összejöjjön és a kitartást a vizsgaidőszakhoz.
Megnéztem a képeket, nagyon jók :-)
Friday hiperszuper gépe és a képek vmi fenomenális, ugye? Zsófi is annyival "szebb" rajtuk.

Az esküvő jól sikerült, jókat ettünk, ittunk, mulattunk.Jól esett egy kicsit kettesben, annak ellenére, hogy végig úgy éreztem, egy részem itthon maradt. Mikit rosszabbul érintette az "elválás", de azért ő is mondta, hogy ez így most olyan jó volt.
Anyukám és a Húgom jól elvolt Zsófival, szerencsére minden rendben volt. Szépen evett, aludt, sokat játszottak, dumáltak. Miutén megjött Anyukám, fél óra múlva ránk nézett és kérdezte: Papa nem jön? Olyan kis édes volt. Azóta is egyfolytában emlegeti, Papa nem jön, Papa dogoz :-)

Sajnálom, hogy elmosta az eső majálisokat. Nálunk is volt sokféle program, de csak délután állt el az eső, nem tudom, mit tartottak meg végül. Mi Fótra mentünk egy cukrászdába, aztán Dunakeszire a Duna-partra sétálni. Az esküvői sütemények és torta feltérképezése miatt "kénytelenek" voltunk útba ejteni ezt a mások által ajánlott helyet. Hú, nagyon jót ettünk.

Szép napot!

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Ja, a motor: a mienk is egyszerű háromkerekű. Araszolva halad kicsit, előre-hátra, de egyelőre inkább lovagolna szeretne rajta :-)

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Sziasztok,

Móni, írjál, én is szívesen olvaslak.Azért egy nagy pocakos képet már igazán rakhatnál fel vhova, így a finishben...
Nagyon édes a nappalis csendélet a FB-on.
De örülök,hogy Z új állása ilyen "családbarát",már igazán kiérdemeltétek.
A bébisitter elsősorban az otthoni közegben legyen el vele,én is ezt vélem-tudja megeteteni, lefektetni, együtt játszani vele, stb.

Zsuzsi,örülök,hogy jól sikerült az esküvős kiruccanás.Annak meg pláne,hogy Zsófi jól elvolt anyuddal meg a húgoddal.
Papa hiányolás :D
Milyen sütik lesznek, és milyen lesz a torta?
Te és a hízás, na ne viccelj!
Esküvő előtti néhány hét izgalmában észere se veszed és annyit leadsz, hidd el.
Jó az új vonalzód.

Friday,nagyon szuperek a baba talis képek és Gréta csodaszép kishölgy lett!A wiw-es képen is édik Ivettel.
A másik a keresztelős kép,ugye?

Vick, annyira ügyes vagy a sulival, jó olvasni, amikor kiírod FB-ra is,hogy ez meg ez megvan.
Gyöngyvirág,én is imádom!
Remélem sikerül állást találnod.Amúgy a magánbölcsiben gondolom a fizu is jobb lenne???!!!

Ági, kitartást a vizsgaidőszakhoz, a tanárszakhoz meg gratula,ha belevágsz.
Nagyon-nagyon édi Bene a képein, a nyakkendő mintás body-s képeket sokszor visszanéztem, irtó édi.

Mangora, de jó hogy jöttél.Azért remélem hamarosan leszel szabin és gyakrabban tudsz jönni, így utólag is köszi a köszöntést,drága vagy.
Marci is milyen nagyfiú már, de azért jöhetnek ám még képek...

Mi megvagyunk, tesóm szombaton elköltözött, olyan fura, hiányzik, főleg hogy ő ugye már d.u 5 körül hazaért,míg M csak este 7 körül.Márk is napjában többször emlegeti.
Azért lesz itt még eleget,május végén futja a következő nyelvvizsga kört, előtte itt alszik majd,hogy tudjunk készülni.
Márk múlt hét óta állandóan dúdolgat, énekli hogy boldog, boldog, meg kell zabálni.
Tegnap úgy adta oda az anyáknapi virágot,hogy "anya, szép".
Szerdán kapja a 3. menningococcus elleni oltást.
Motor hozzászólásokt köszönöm, jelentem,megnyugodtam.A héten érkezik neki egy smoby féle bébitaxi, remélem azt használni is fogja.
Mióta elmúlt a taknyos-fogzós időszak, csak házi koszton él, olyan jó nézni,komolyan.Mennyiségileg kb 1/3-át eszi,mint régebbben, de pocak nálunk is van.

Beindult a tanítós business, heti 2x este tanítok,8-tól, heti 3x meg alvásidőben, de nagyon élvezem az agytornát.
Viszont az angolt így hanyagolom még egy darabig.

puszi

Kata

katicat
Szigetszentmiklós

Móni,
nagyon boldog névnapot!!

KépKép
gigilina

Móni, sok boldog névnapot!

puszi

katicat
Szigetszentmiklós

Sziasztok,

Móni, nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!

Kata, hú, akkor jó nagy pörgésben lehetsz még a tanítás miatt is.
De-de, látszik azért az az 1-2 kiló gyomortájban :-(
Kérünk majd képet az új kisautóról!
Márk de édes lehetett a szép virággal!
Elhiszem, hogy hiányzik az öcséd, mégis csak otthon volt korábban mint M.

Mi jól vagyunk, Zsófi napköziben, én pedig befejezem végre a nagytakarítást, a konyha van hátra (szekrény, hűtő, sütő, csempe ilyesmi). Úgyhogy megyek is, mert az idő szalad.

Köszönöm mindenkinek a vonalzódícséretet a ma másfél éves Zsófi nevében is!

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

hahó,

Móni boldog névnapot kívánunk mi is!

Én meg elkezdtem viszonylag rendszeresen dolgozni. Hétfő, szerda, péntek 8-11 meló, addig anyósomék vigyáznak Csabira. Így ebéd utáni alvásra már itthon van, ki tudja pihenni magát, aztán lehet játszani. Egyelőre úgy néz ki, jól bírja. Most kicsit taknyos, de azon kívül szerencsére nincs baja.

Kisautóról jutott eszembe: nekünk van egy FP-s oroszlános kisautónk, négykerekű. Azzal tud hátrafelé menni, meg ha áll, úgy hogy a két lába közt van az oroszlán, akkor előre is tud menni. Úgy gondoltam, hogy amíg ezzel nem megy előre is gond nélkül, addig nem veszek neki háromkerekű kismotort. Ez azért mégiscsak stabilabb :D

Zsuzsi, ügyes vagy a takarítással.

Ti gondolkoztatok már a nyaraláson?

Most van a születés hete rendezvénysorozat, érdemes szétnézni, vannak mindenféle ingyenes programok. Tegnap megnéztük a Helen D. angolt, ami kicsiknek szól. Nem voltam tőle elájulva. Nem nagyon kötötte le Csabit. Talán ha nagyobbak lesznek, több értelme lesz. Mit gondoltok?

puszi

Szilvi
huszilvia

Sziasztok,

Szilvi, nagyon ügyes vagy a munkával. Gratulálok. Új ügyfelek is vannak? Örülök, hogy Csabinak is tetszik az új felállás.

Nem vagyok pedagógus, de nem értek egyet azzal, hogy ilyen pici korban nyelvet taníttassak a gyereknek. Szerintem legyen ő meg a saját kis világában, a maga kis nyelvezetével, ráér még a nyelvvel.

Nyaralás: mi Kos szigetére megyünk június végén egy hétre. Sokat gondolkodtunk, Miki döntött, vágjunk bele. Ez amolyan előnászút is. Szép szállodát választottunk, játszótérrel, két gyerekmedencével, a tenger is homokos, lassan mélyülő. AI ellátást kértünk, így nem kell ebédet keresni, és Zsófi azonnal tud aludni ebéd után.
Mivel Zsófi nem szeret autózni, Miki pedig éjszaka sokat vezetni, nem mertünk Horvátországba elindulni, ezért döntöttünk a repülőút mellett.

Puszi

Zsuzsi

Kép
kankalin79

Zsófi, Isten éltessen Téged is! :)
De irigyellek Titeket a nyaralásért, Zsuzsi! Biztos nagyon szuper lesz!

Kata, nagyon ügyes vagy, hogy ennyit tudsz tanítani, és Te is Szilvi, hogy elkezdtél újra dolgozni, hajrá csajok! :)

Az angolról: szerintem sincs túl sok értelme ilyen kis korban, csak ha az egyik szülő anyanyelvi szinten beszél egy másik nyelvet, akkor látom értelmét.

Indulok is Benéért, sok puszi mindenkinek!
Ági

KépKép
gigilina

Sziasztok!

Élünk!! :D

Bocsi,hogy eddig nem jöttem csak eléggé felgyorsultak a felújítási dolgok, ma megvettük az új kazánt, vendégek voltak, jönnek, hétvégén volt Kitti keresztelője, kb Juni közepéig be vagyunk táblázva ! Szülinapok, Névnapok, házavatóbuli , nyaralás úgy hogy nem unatkozunk meg sokat vagyunk kint a levegőn ! ÉN is elkezdtem tanulni egy picit !!!

Mi jól vagyunk szerencsére, M sokat beszél, fut -rohangál jobbra balra, újabb két fogi jött ki a múlt héten, ami taknyival és két nap nyügösséggel telt, de túl vagyunk már rajta ! :lol: !

Nagyjából olvastam vissza, de már a felét elfelejtettem !

Móni Boldog NÉvnapot, örülök h ilyen jól bírod a 2. terhességet! Itt voltak ma a barátnőim, egyiknek most 3 hónapos a 2 . pici, a másiknak meg most jön a másoldik pénteken, jó nagy pocija van már!!! :-) NAGYON édik voltak, voltunk egy páran ma, volt is mit takarítani ! :-)) !!!

M a motorral imád menni, úgy megy mint egy gyorsasági motoros, néha félek is h felborul, de ügyesen hárít ha kicsit megbillen ! Meglátta az udvaron mert ez még az unokatesoké volt, ráült és ment vele, nem kellett neki mutatni, két méret van a kicsin leér a lába , a nagyon még csak picit, de azzal is probálkozik !!

Móni tényleg tegyél már fel egy fotot a pocidról !!

MI jun közepén megyünk nyaralni Sopronba és onnan át az osztrákokhoz csak pár napra megyünk !!

:D

Bocsi csajok most ennyire futotta M ébredezik, de igyekszem jönni !!!

Húsvét hétfőn voltunk a Margitszigeten, ott van állatsimogató M nak nagyon tetszett egyszer talizhatnánk ott is ha van kedve valakinek !??????????

Hiányoztok !

Puszika !!!!!!!!!!!!!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Bocsi utólag , Zsófi isten éltessen !!!

Puszika

Szilvi
toldiszilvi

Jó reggelt!

Köszönöm a köszöntéseket, tegnap már nem értem ide.

De jó, hogy közben ennyien írtatok... csak arra akartam utalni, hogy ha én írok csak, az blog, ha ketten-hárman írunk, akkor akár mailben is elintézzük.
Csetelhetünk és lájkolhatjuk egymás fotóit a FB-n, de még az sem ugyanaz. Sajnálom a fórumot, na.

Isten éltesse Grétát, Vincét, Zsófit... ki következik a másfél évesek sorában?

Köszönöm az érdeklődést, de nem készült rólam "pocakos" fotó, és most már nem is nagyon fog. Ez már nem a dekoratív fázis.

Zsuzsi,
Nagyon jól hangzik a nyaralás-terv! (pár éve voltunk repülővel Splitben, kényelmes és gyors megoldás). Két kiló plusz simán lemegy nyáron, de egy jó míder úgyis csodákra képes. Tényleg, milyen tortát választottatok?

Szilvi,
Szerintem is ráérnek célzottan nyelvet tanulni, akár suliig. Azt mondják, csak akkor éri meg ilyen korán kezdeni, ha a család valóban kétnyelvű vagy nyelvi közegben él.
Én azért néha vittem Ringató-szerű német foglalkozásra Dávidot (amíg bírtam:), és angolra is vinném, egy-két mondóka nem árt. Tervben van itthoni éneklés is, az jó szerintem, ha szokják: vannak más nyelvek is, stb.

De a Helen Doron és társai...lehúzásnak tűnik.

Kata,
Este hogy tanítasz? Úristen:) Márk már alszik, vagy Mikire hagyod? Nem semmi az energiád.

Sziszi,
Nagyon jók a margitszigeti képek:) Jó lenne, ha tudnál jönni gyakrabban!
Soproni nyaralást is nagyon irigylem.

Ági,
Írtad, hogy Bene hisztis korszakba lépett:) Azt hiszem, Dávid is, de még mindig nem tudom, hogy ez már AZ-e, vagy front/fogzás/nyűgösség...
Többiek hogy látják? Nem kopogtat a dackorszak?

Puszi
Móni
monke

Móni és Zsófi! Isten éltessen benneteket! :)

Mangora

Kép
mangora

Sziasztok!

Hú, de rég nem voltam, bocsi érte!

Sok névnapról és szülinapról lemaradtam, ezért is bocsánat és utólag isten éltessen minden ünneplőt!

Móni, Zsófi, boldog névnapot!

Kata, köszönöm, hogy FB-n szóltál a taliról! Sajna nagyon kifogtuk, betegek voltunk 3 hétig. Pollli behozta a hányós-hasmenésest. Persze ő "csak" 2 napig szaladgált wcre. Alex már hányt is, 5 nap hasmenés, Míra és én 1 hétig csináltuk. A 3. napon pedig csatlakozott az alapbetegséghez egy nátha-torokgyulladás, nekem még a manduláim is odavoltak... Szedtem az antibiotikumot, annak meg még mindig szívom a következményeit. A párom "csak" a torok-mandulagyulladásból kapott, még mindig náthás, fája a torka, már több mint 3 hete... Míra, drága, 75 dkg-t fogyott! Meglógott a bőr a combján. Most kezdi visszaszedni. Hát ezért nem mentünk és jelentkeztem. De nagyon kedves, hogy gondoltatok ránk is.

Tavasszal megcsinálgattuk a tyúkólokat, és most már 11 kedves kislánnyal többen vagyunk. Lelkesen tojnak, napi 7 tojás átlagban megvan. Közösen csináljuk a "nagy" üzletet a barátainkkal, jövőhéten 40 kiscsirkével gyarapodunk újra. :lol: Remélem 6 hét és saját húst eszünk! (Na jó! Nyugodtan lehülyézhettek! De a kölkök iszonyat élvezik! És nincs velük gond, tényleg!)

Móni, nagyon drukkolok, már a finishben vagy! Le a kalappal előtted, hogy így bírod Dávid mellett! Azt hiszem, te dobtad fel a mosható pelus témát. Képzeld, én belevágtam! Most jöttek meg a pelusok, 1 hét próba után nyilatkozok! :lol: Mírával könnyű, kiszámíthatóan működik, reggeli után elintézi a nagydolgot, utána már csak pisi jön, az is nagyobb adagban, mert már jól tartja a cuccot. Ha több időm lenne, biliztetnem kellene. :roll:
4 napja Míra is hisztis. Szerintem az idő. A dacból nálunk a kirúgomafogad pelenkázás közben és csapom magam a pelenkázóhoz van. Ja meg az énnemarraakarok menni! Na az még egy szép műsorszám! Kitartás, hamar elmúlik!

Zsuzsi, bocsi, ha lemaradtam, mi a pontos esküvői dátum? Kos szigete! De jó nektek. Nekünk valószínű 3 napos Balaton körüli bicajtúra lesz július végén. Jó is a munka meg nem is. Ha szereted a melódat, felér egy programmal a kölöktől kiszabadulni.
Múlt héten voltam a munkahelyemen. Nekem is vissza kell mennem, a csúfos anyagiak miatt. És persze meg vagyok lőve a bölcsi miatt. Nincs a faluban, Veresen most nyílt, de iszonyat túljelentkezés van, csak helyi lakosoknak. Bpen szintén ez a helyzet. Átjelentezni meg nem egyszerű a juttatások miatt. Nem tehetem, hogy a család egyik fele ide van bejelentve, a másik oda. (iskola a nagyoknak, stb.) Régen úgy volt, hogy Anya vigyáz majd rá, de a betegsége miatt....

Ági, Vick, hajrá a vizsgákhoz! Sokszor gondolok rátok és drukkolok!
Vick, ha jöttök Vácra, itt vagyunk 20 percre tőletek! :D

Lelövöm magam, majd jövök, még.

U.i.: Kata, azt hiszem tőled kaptam annak idején a képkicsinyítő oldal címét. Tennék fel képeket, de a régi géppel a cím is odaveszett. Kérlek, írd meg mégegyszer! Köszi!
Nagyon jók a talisképek! Sajnálom, hogy nem lehettünk ott. Olyan nagyok már a babák!

Kati

Kép
bfkata

Kati,
Tök jó, hogy írtál,
Örülök, hogy jobban vagytok! Elég szörnyű a sorozatos megbetegedés.
Remélem, találtok bölcsit a közelben!

Jópofák lehetnek a tyúkok:)

Nem én dobtam fel, de én is belevágtam a moshatóba:)
De veled ellentétben pont azért ,mert D. kiszámíthatatlanul kakil, napjában akár 4x-5x is keveset, ezért rengeteg pelenkát dobtam ki szinte használatlanul.
Nekem eléggé bejön.

Én ezzel kicsinyítek, egyszerű és átlátható:
www.picresize.com

Pusz
M
monke

Sziasztok!

Móni: nagyon boldog névnapot kívánunk mi is!!!!!

De jó, hogy lassan-lassan mindenki bejelentkezik. Tényleg jó lenne, ha újra belejönnénk az írásba. :) Igazából nekem annyira sok mesélni valóm nincs. Nálunk mostanában eléggé hasonlóan telnek a napok, a hétvégék pedig mászkálással. VOltunk Egerben apumnál, múlt hétvégén az itteni nagyszülőknél, most majd Inárcsra megyünk szombaton egy volt kolléganőmhöz, vasárnap pedig szülinapra. SZombat délelőtt pedig vagy az abonyi állatkertet vagy pedig valamilyen vízi helyet célzunk meg. Tücsöknek eléggé hiányzik: tegnap este már a kádban hason lábtempózott, meg rájött, hogy a kád oldala csúszik és csúszdázni akart.
Velünk minden rendben. Kicsit nyűgös, kicsit hisztis, hogy eszik, hol nem, be nem áll a szája.... a kutyával már egész jól megvannak. Persze azért van elrettentő sztorink is. ;)

Kati: de jó, hogy jöttél! Az már kevésbé, ami miatt nem tudtál jönni!!

Szilvi: de jó, hogy írtad az állatsimogatót. Ha jó idő lesz végre, szerintem mi is elmegyünk arra. Bár az nekünk egész napos program. ;)

Szép napot Nektek!

Puszi!

Judit

Kép
petra09

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: