Sziasztok!
Bocsi picit eltűntem...
Először is Kvzsuzsi: sajnálom, de ugyanakkor hurrrrrráááá kezdés!!! Nagyon szorítok!
Bari! Kretty! Drukkkkkk... hajrá hajrá tüszőcskék!
Kagyló! Spontánbabára fel!!!
Emerenc! Holnaptól mennek a szurik??? Mit kell szúrnod? Vagy gyógyszer is van? És mikor mész Dévaihoz?
Roza1!Üdv. köztünk! Mesélj magadról!!
Nene, Nyuszi: Pocisimi!!!!
Kisalag? Hogy vagy? Mizu nálatok?
Katapetra! Veletek?
PARANE! Annyira eltűntél!!! Úgy szeretnénk tudni rólad!
Poszi! Nálatok mizu???
Anyukák: Kisgaby, Ági, Momelcsi, és már Loreena is

, hogy vagytok? Gyerekek???
Mné!Szélkisasszony! Hogy álltok a kezdéssel?
Egészen biztos,hogy kihagytam valakit, de rá, rájuk is kíváncsi vagyok, írjatok!!!!
1304243432.4389.htm
Rólam: sajna hirtelen nagyon sok munkám lett odabent, annyira nem örülök neki, de az elkövetkező néhány hétben még biztosan úszni fogok a melóban... Egyébként még mindig úszom!

Fogytam 4 kg-ot eddig, még Dévai is észrevette, vagyis örült, vagyis mondta, hogy jóóóóóó, cukker volt. Bár sajna most jó egy hete nem ment le egy deka sem, de azért még kitartok. Holnap kell telcsiznem kenet eredményért, aztán pénteken a clamidia miatt.
Most elkezdtem várni a kezdést, valahogy úgy érzem sikerülni fog. Megcsináltattam egy valag vizsgálatot, amik eddig nem voltak meg, csak a kíváncsiságon miatt, de semmi... minden teljesen jó, tehát most már tényleg sikerülnie kell!!!!! Képzeljétek a D vitamin szintem viszont elég alacsony, így most napozásra vagyok ítélve! Muszáj feltöltenem a készleteket!És első körben a Nap segíthet ebben.
Na azt hiszem kicsit sokat írtam...
Jók legyetek!

Pusszancs