Képzeljétek, szombat reggel vettem a DM-ben egy + Clearblue tesztet!

Aztán tegnap ismét, egy másik fajtát, és az is +!

Nagyon jól szorítottatok nekem köszönöm szépen!
Viszont nem valami jól kezdődik, mivel tegnap a fogorvosi ügyeleten kötöttem ki. Úgy éreztem, több fogam is fáj egyszerre. Azt mondta ott a doki, hogy lehet, hogy a számon lévő herpesz vírus zavarja a fogidegeket. Nem nyúlt hozzá, ennek 5 napon belül el kell múlnia. Ha nem múlik, vissza kell mennem. Most arra kérlek benneteket, hogy azért szorítsatok, hogy ezt megússzam!
Még egyszer mindenkinek köszönöm, aki drukkolt nekem! Különben még hihetetlen az egész, nem is érzek semmit, csak ha a cicimet oldalt megnyomom, az érzékeny. Nem is szabad még beleélnünk magunkat, mert még nagyon az elején vagyunk.
Már van neve is a pocilakónak: Briós. Ez úgy jött, hogy amikor szombaton felhívtam a dolgozó páromat, hogy úgy néz ki, apa lesz, otthagyott csapot-papot és jött haza hozzám. Belépett az ajtón és azt kérdezte: Szóval akkor embriós vagy?
Fel akartam tenni a zebrás tesztem képét, de túl nagy, és nem tudom lekicsinyíteni.
Henci

hangulatom volt, és már a végén én is csodálkoztam magamon, hogy Jézusom, ez vagyok én? Nem tudok örülni az ö örömüknek???