A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2011. júliusi babák

Azért az az újszülött fotózás is elég jól hangzik 72%-os kedvezménnyel... (ugyanúgy a babakassza.hu-n) Lehet, hogy inkább ezt választom, mert a mellső fali lepény miatt mostanában nem sikerült jó uh-s képeket készíteni, és nem akarok kockáztatni.

Brunhild, férjed nagyon kis kreatív. :) Mi nekiálltunk mosogatógépet keresni, hát nagyon naívak voltunk, amikor azt hittük, hogy van 0%-os THM-re bármi is.

Leo, én is valamilyen "hagyományosabb" nevet képzeltem hozzád, nemtom miért. És bevallom őszintén, én sem vettem eddig észre a blogod. :oops: :)

Baba helyzete: én nem igazán érzem. Minden nap máshol érzem a nagy mocorgást, van, hogy egyszerre két oldalt, mintha keresztbe feküdne, máskor nagyon-nagyon lent, harmadszor meg jóval a köldököm fölött, és nem tudom, tényleg ennyit forgolódik-e, vagy csak más-más testrészével bököd. Viszont uh-n eddig mindig fejvégű volt. :roll: Én is szívesen kitapintanám, csak nem tudom, mennyire szabad nyomogatni. :D

Panndi, együttérzek veled festésügyileg... Szín tekintetében mi is épp tegnap állapodtunk meg a férjemmel, hogy Panna szobája ezúttal lehet rózsaszín, pedig mi sem igazán csíptük ezt a színt. De pont azt beszéltük, amit ti, hogy ha ettől boldog a "kölök", pár évig hadd legyen ilyen a szobája fala...

Addisz, köszönjük a jókívánságokat!

Klarissza, kitartás, drukkolunk!

Pihe, én most speciel jól vagyok, köszi a kérdést! Csak a gyerekek gyógyulnának már meg, de a gyerekdoki szerint ez most egy ilyen vírusos időszak... :(

anabique
Budapest

anabique,
mi pár hónapja vettünk párátlanítót ingyenhitelre, a Récsei centerben van egy műszaki áruház, és ott. Pontosan nem emlékszem a nevére, de az egyik bejárathoz közel esik a földszinten.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Emlékeztek még rám? :lol: Csak azért írok,mert igértem,h majd azért benézek hozzátok is!Örömmel újságolom,h újra babát várunk,sőt,már túl vagyunk a krtikus 12 héten is.megcsináltattuk a chorionbiopsziát is,pont ma telefonáltak,h egészséges kisfiú!nagyon boldogok vagyunk!
Látom veletek minden rendben,és lassan már a finisben vagytok :lol:
További boldog babavárást mindenkinek!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

honey,
jaj, de jó!!! Akkor nagyon hamar sikerült újra a kisbaba, ha jól számolom. Akár újra csatlakozhatnál :lol:

Teszek egy délutáni képet, olyan édi.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Honey, jajj de jó! Ha hiszed, ha nem, pont ma gondoltam Rád, hogy vajon sikerült-e újra teherbe esned! Nagyon örülök nektek! Gratulálok a kisfiúhoz! :lol: :lol: :lol:

Linácska, tényleg nagyon édes Levi :D
20140901114303

Köszi, hogy megkérdezted, és hogy írtál!!!!! :) :) De jó!!! Akkor holnap 9-kor az UH előtt!!!! Hova tennénk a fiúkat, amíg felugranánk Klarisszához? Mert beszéltem vele, hogy a fiúknak érthető módon nem örülne... Az enyém viszont nyűgös lesz, hogy menjünk már haza, úgyhogy szerintem én csak egy villámlátogatásra megyek, úgyis 11-én megyek vv-re.

Klarissza
Na, végre jelentkeztél! Szóval holnap én max. csak beugrok, viszont ahogy előbb írtam, megyek vv-re, akkor mindenképp maradok is :)
Újság mehet megint?

Ana
Jobbulást! :(

Leo
Szuper a babaszoba, és helyesek vagytok!!! :) :)

Netty
Na, ne viccelj már, hogy nem jó otthon! Én nagyon élvezem, és így sincs időm semmire :lol: komolyan nem értem, eddig hogy fért bele annyi minden a napba. Pedig nem lustizom, nem alszom napközben, mindig van valami tennivaló, olyanok, amiket már 10 éve tervezek... meg most minden napra főzök, lehet, kertészkedni, én járok bevásárolni stb.
Remélem, ez a magnézium bejön majd!

Panndi
Hú, akkor mindjárt kész is vagytok! Szép lehet!

Bruni, Addisz
Én is megint kajás vagyok!! És nekem is ugrálnak fel most a kilók!

Honey
Szuper!!!!!!!! Nagyon gratulálok!!!!!! :D

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

az eleje előbb Linának szólt :oops:

gil

Honey, de jó, hogy bejelentkeztél, pláne, hogy ilyen jó hírekkel! :) :) :) Szerintem mindannyian nagyon örülnék, ha maradnál nálunk is! Igazán lehetne ez a topik a "második otthonod". :)

Linacska, néztem a weboldalukat, de csak egy Office Depot-t találtam, ami műszaki cikkekkel is foglalkozik, de mosogatógépekkel nem. Azért köszi! Levi nagyon-nagyon cuki! :)

anabique
Budapest

Honey: tényleg nonszensznek hangzik, de nekem is ma jutottál eszembe. :-) Az a kép, amit egy csíkos barna-vajszínű pulcsiban tettél fel, már akkor nagy pocakkal. Ültem a körzetinél, és újságot olvastam, és volt benne egy hasonló beállítás. Hiába no, ilyen a telepátia. Vsgy Brunhil és én is boszi vagyok :-)
Szívből gratulálok, és vigyázz magatokra!

Lina: Milyen kis édes. Olyan pici még :-)

Gil: hát attól nem félek, h nem találom fel magam :-) amint apa felszögeli a lambériát a hálóba, a festő meg legletteli az üresen maradt falakat, már állok is neki tapétázni, meg szőnyeget szabni.
Ma már elkezdtem vadászni a neten a megfelelő darabokat. :-)
Amúgy én is főzőcskézek, ma is még palacsintát is sütöttem. És a 4. adag ruhát mosom az épp még működő mosógéppel :-)

Panndi: Majd kérek képeket, nincs is szebb egy friss festésű tiszta szobánál.

Én alig kapok levegőt már. Ti hogy vagytok ezzel? A háton fekvés pár percre se megy, de még sokszor oldalt is fulladok. Az ülés meg külön katasztrófa. Tegnap szülőin voltam, azt hittem, ha 10 percnél tovább tart, ott ájulok el.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

anabique,
kérdeztem a férjem, ő sem emlékszik a nevére, de azt mondja, hogy pont az office depot-val szemben van ez a bolt. Teli van mindenféle műszaki cikkel. Mosógép, TV, sokminden.

Képzeljétek az előbb Levi szétcsapta az állát. Kell ilyenkor valamit csinálni? Olyan 8mm-es repedés van rajta, bekentük Betadine-nal, leragasztottuk, már másodjára, mert átvérzett. Vinnem kellene sebészetre, hogy összeragasszák??? :shock:

gil,
az én férjem tuti nem lesz morcos, max. kiül a kocsiba és megvár. Ilyenekből nem szokott gondot csinálni. Mindjárt küldök még egy smst

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Netty, nekem csak gyaloglásnál fogy el a levegőm, de ott elég hamar :(

Linácska, szerintem ha csak felszíni sérülés, nem kell nagy ügyet csinálni belőle... Nimród tavaly esett el barátoknál, ki akart lépni az ajtón, megbotlott és nagy lendülettel nekiesett fejjel egy vas padnak, kb 1 cm-es horpadás volt a homlokán és ömlött a vér, tehát nem csak a bőr repedt el, hanem behorpadt a homloka. Bekentük aztán begyógyult, sokáig horpadás volt a homlokán, most is látszik néha..
Nálatok is látszani fog, de nem hiszem, hogy ennyiert el kéne vinni ovoshoz :roll:
20140901114303

Lina: mennyire mély a seb? Csak alulról látszik? Mert akkor annyira nem gáz, h nem épp tökéletesen forr össze. Viszont ha nem áll el, akkor csak jobb, ha összeragasztják. Hogy történt? Lezúgott valahonnan? Még jó, h a nyelvét nem harapta meg szegény.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

brunhild,
nem felszíni, hanem az a tipikus repedés. De elállt a vérzés, úgyhogy gondolom akkor annyira mély nem lehet. A kanapé sarkába csapta be. Nekünk 20 km a sebészet, szóval lehet, hogy most nem indulnék, ha nem muszáj. Reggel viszont így is úgy is megyünk be, ha még esetleg csúnyának látjuk, akkor meg tudjuk mutatni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Én is úgy értettem a "felszíni sebet", csak rosszul fogalmaztam.. vagyis hogy nem lóg a bőr cafatokban, nem hiányzik egy darab stb. Ha elállt a vérzés jó, Nimródnak is mély volt, tehát csontig, ujjbegynyi behorpadással, de a bőr "csak" repedve volt, össze is forrt. Az is igaz, nem gyógyult be egyből, miután elállt a vérzés akkor este, később és talán másnap is még párszor el kezdett vérezni, de nem volt vészes. De nagyon sokáig (hónapokig) látszott a heg és a horpadás..most csak akkor látszik, ha ráncolja a homlokát vagy grimaszkodik...
20140901114303

Honey
Hát persze, hogy emlékszünk!!! Azt a nagy pocakos képet én sem tudom elfelejteni! Szívből gratulálok a babához és gyere minél többet hozzánk!

Lina
Hú, szegény Levi! Remélhetőleg nincs szükség orvosi beavatkozásra és majd szépen összeforr magától.

Netty
Én is érzem, hogy csökken a tüdőkapacitásom. Nem nagyon tudok például egyszerre menni és beszélni, pedig ez utóbbi lételemem :)

Párom telepatikusan megérezte, hogy pizzát kívánok (vagy titokban olvassa a babanetet :)) és elmentünk vacsira enni egyet a kozeli pizzériába. Dugig vagyok...
Ééééés, holnap 4D :) :) :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Jó regglt!

Gil az újságnak mindig örülünk!

Leo lenne egy kérdésem: amikor 24 hetesen bevéreztem előírtak 5 napos antibiotikum kúrát amitől sajna 3 nap múlva gombás lettem, mostani bevérzésre ismét előírták a kúrát kérdésem az lenne, hogy ha szedek normaflort, meg joghurtot azzal megelőzhető lenne a gomba?

Kép Kép
Kép Kép
klarissza36
Kecskemét

Sziasztok!

Klarissza: Jó, hogy jelentkeztél! :) és hogy minden rendben van! :)

Honey: :) Gratulálok! :) olyan jó ilyen jó híreket hallani! :)

Linácska: A képet nézve nekem is az jutott eszembe, hogy milyen babás még! :) Hogy van Levi?

Addisz: Írj majd gyorsan! :)

nekem újra légcsőhurut, sajnos gyakran befulladok. A hegyre felfelé séta fárasztott ki múltkor nagyon, máshol van a súlypont, és elég fura érzés volt :)

Pihe

hopihe79
Budapest

Nagyon eltűnt mindenki...

Nekem ma megint nagyon keményedik a hasam :? Voltunk délelőtt vásárolni és autókat nézegetni, de alig éltem túl, at hittem, sosem érünk haza..pedig nem gyalogoltam, csak pár métert az autókereskedőnél autókat nézegetve, de szörnyű volt..keményedett, fájt, alig vonszoltam magam :? Most itthon jobb, elmúlt, de akkor is...azontúl, hogy kellemetlen, bosszantó.. 6 hónapos terhesen ne tudjak egy labdányi pocakot cipelni :shock:
Persze ilyenkor eszembe jut Klarissza, hogy neki mennyire rossz :( .aztán meg arra gondolok, ha ez így megy tovább, még én is az ő sorsára juthatok :roll:
20140901114303

Linácska, Leviről mi hír? Remélem, minden oké...

Addisz, nagyon várjuk a híreket, képeket!!! :)

Pihe :( :( :( Jobbulást!!!

Képzeljétek, vettem végül egy kupont az újszülött fotózásra, és ma már az időpontot is lefixáltuk. Nagyon furcsa ennyire előre tervezni, pláne így, hogy a "modell" még a pocakomban van. :shock: Még meglátjuk, hogy lesz, de szeretném a lányokat is vinni 1-2 kép erejéig, már hogy mindhárman együtt szerepeljenek a fotón. Valószínűleg apának meg meglepetés lesz, mert ha megtudja, hogy most még erre is adtam ki pénzt, akkor keresztbe lenyel. :shock: :)

Brunhild, azért más már a terhesség harmadjára, negyedjére... Én is sokkal nehezebben viselem, néha (mint pl most) brutálisan fáj a hátam, annyira, hogy alig bírok felállni. Ilyenkor szoktam ideülni olvasni, írogatni. :) Együttérzek veled nagyon!

anabique
Budapest

Anabique :( Hát én is csak ezzel tudom magyarázni, hogy már negyedik terhesség, és a méhszalagok már "lestrapáltak" :roll:

Fotózás meg :D

Az egyik autókereskedő megkérdezte, hogy mindig 7-en vagyunk (7 személyes autókat néztünk), merthogy a hátsó sor ülést le lehet hajtani és akkor nagyon tágas lesz az amúgy kis autó....... Neeeeeeeeem, dehogy, ezeket a gyermekeket csak poénból kölcsönkértük és kettőnknek keresünk 6 vagy 7 személyes autót :?

Panndi, ha jól emlékszem, te írtad, hogy Grand Espace autótok van. Megkérdezhetem, hogy hány éves, és hogy ti újan vettétek-e? Azt tudom, hogy nagyon meg vagytok vele elégedve :) Ma egy 4 éveset néztünk...nagyon tetszik :roll:
20140901114303

Sziasztok!

honey, jaj de jó, gratulálok :) Olyan jó ilyen híreket hallani, vigyázz Magatokra :)

brunhild: igen, az van, és igen, nagyon szeretjük. Egy éve vettük, ha jól emlékszem, akkor volt 3,5 éves. De tényleg nagyon jó, nagyon szeretem vezetni, kényelmes, elférünk, szuper :)

Na most csak ennyi, mert VÉGZETT A FESTŐ :lol: Egész nap takarítottam, pakoltam, nagyon elfáradtam, de most olyan jóóóó :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok Lányok!

Már nagyon fáradt vagyok, de mindenképpen be akartam jelentkezni, mert ma voltunk a 4D Genesisbe és az étteremben is.

Először természetesen az ultrahangról: annyira szuper volt újra látni a kiscsajt, merthogy még mindig puncis szerencsére :lol:
Most készített a szonográfus 2D-ben néhány igazi "hamburger" fotót!
Teljesen egészséges, fejvégű, mindene rendben van, a méhlepény még mindig mélyen tapad, magzatvíz átlagos, lepény 0. fokban érett.
És legnagyobb meglepetésemre nagyobb a "koránál", a buksija alapján 29+1, az adatok átlaga alapján 28+5 (ténylegesen pedig 27+4).
Becsült súlya 1220 gramm!
Ami a legnagyobb élmény volt nekünk: egy az egyben úgy néz ki, mint Luca a 32. heti 4d-s ultrahangon anno! Hihetetlenül hasonlítanak egymásra!
Képeket majd hétfőn tudok csak feltenni, mert bedöglött az itthoni gép cd-olvasója.

Az étterem fantasztikus élmény volt, nehéz lenne felsorolni, mi mindent ettünk, mert eredetileg 5-5 fogás volt, ehhez még jött 3 ajándék fogás a séftől. Ezek mind nagyon különleges ételek, alapanyagok, sokukat eleve nem is ismertem, de isteni volt minden. Nem hiába a Michelin csillag!

Végül két fotó.
Az elsőn a Lucával közösen elkészített anyák napi ajándék a nagyinak és dédinek:
[img][img]http://kepkezelo.com/images/66vcgm9k6x866kqaxeqn.jpg[/img]

Ez pedig egy friss pocakfotó:
[/img]Kép

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brunhild a tegnapi napom nekem is gáz volt. És szerintem nem azért, mert 3 . baba. Észrevettem, hogy vannak napok amikor már reggel rossz a közérzetem, keményedek egész nap, nem kapok levegőt stb. Másnap meg tele vagyok energiával és talpon vagyok egész nap egy keményedés nélkül. Szóval szerintem valamire érzékeny lehetek: front, eső, időjárás változás. Lehet, hogy neked is csak rossz napod volt.
Addisz nagyon ügyesek vagytok, én kétbalkezes vagyok minden ilyenhez.
Ana, te már nagyon várod a kicsi fiút, ugye?
Pihe vigyázz magadra, gyógyulást.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Sziasztok! Életjel...

Végérvényesen lemaradtam, csak 1-2 oldalt tudtam visszaolvasni!

Honey! Gratulálok és nagyon-nagyon örülök...sokat gondoltam Rád.

Addisz, Leo! Milyen szépek vagytok!!!Fejjel együtt is!!!

Klarissza kitartást!

Nálunk nincs sok érdekes. Minden másnap kiborulok, aztán összeszedem magam és folytatom.

Én jól vagyok, bár a héten sokat rohangáltam, mert 3 napig nagyon fájt a jobb vádlim. Mire kiderítettem, hogy nem thrombosis, addigra elmúlt.

A héten volt az oviban az anyák napja. A fiaim nagyon ügyesek voltak...de az ünnepség, az krimi volt. Még előtte egy kisfiú ökörködött és nekiesett az asztal sarkának, kicsattant a homloka, ömlött az arcába a vér,összekent vele két másik gyereket. A friss vér a fehér ünneplő ingen igazán remekül mutat.Az egyik óvónéni sírt, majd majdnem elájult, a másik elkezdett szédülni, az anyuka jajveszékelt...én meg a gyakorlatban is bemutattam a vérzéscsillapítást és kötözést. :D
Aztán mindig a legtöbb szöveget mondó gyerek sírta el magát, volt akinek hányingere volt stb. Hihetetlen volt...mindez fél óra alatt. :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jjucuss 2011.05.01 07:48-kor.

jjucuss
Eger

Tegnap a fiúk állítottak májusfát 2 barátnőm kislányának.Éjszaka, teljes titokban. Remélem egyik anyukát sem üti agyon a férje, ha reggel meglátja a kicsicsázott fát a kerítéshez kötve. :shock: :evil: :D

Akik felújítanak, azokat nagyon irigylem. Bele sem gondolok, hogy én mire fogok jutni.

Az Uh képek szuperek.

Én a vizsga utánig nem megyek UH-ra. Az lesz a 33. hét. Mindenesetre nő, mert már 3 hujjal van köldök felett és amióta megfordult és nem faros, azóta nem fulladok és a sav sem kínoz...és 50 helyett csak 30x pisilek /nap.

jjucuss
Eger

Sziasztok!

Addisz gratulálok.Várjuk a képeket.

Klarissza reméljük most már minden rendben lesz.Drukkolunk!!

Honey nagyon örülök és gratulálok a kislegényhez.Gyere minél gyakrabban!

Ana sajnálom az ujabb betegséget.

Előtej nálam is van és hagy sárgás foltot mikor megszárad!

Mi is betegek vagyunk.Apa,Csenge és én hányás-hasmenéssel küzdünk.Vivien hálistennek egyenlőre jól van remélem így is marad!

Én is szeretnék menni 4D-r,csak még apát kell meggyőzni valahogy!Remélem sikerül!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen jobbulást! Minket évek óta elkerül a fosós-hányós szerencsére.Csenge annyira kis cukifej, nagyon bejön. A képen vörösnek látszik...beillik a családomba.

Jaaajjj, erről jut eszembe! Az ünnepségen Előd volt Csalavér a róka. Először le sem esett, hogy talán nem véletlen, hogy a "kisvörös" kapta ezt a szerepet. :D

jjucuss
Eger

jjucuss jó látod tényleg vörös! :lol:

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Lucababa :? Még a front is lehet, ki tudja... Mindenesetre ahhoz képest, hogy a nap első felében alig tudtam kettőt lépni, este kétszer felmásztam a negyedik emeletre :shock: (szülinapozni), de semmi bajom nem lett tőle :roll: Ki érti ezt?

Jjucuss :)

Addisz :lol: Akkor megnyugodtál :lol:

Vivcsen, már megint? :( Jobbulást!

Linácska: Levi?

Panndi, de jó! Úgy szeretnék én is valamit "újítani" a lakásban :roll: ..igazából arra kéne rávennem a férjemet, hogy a hálószobát kigurítsa, és kicsit átrendezzük a lakást, mert nincs hova eltennem Bruninak a cuccait :lol:

Milyen sz.r idő van :? És minden zárva :(
20140901114303

Jó reggelt!

Fruzsi keresztanyukája most szül :lol: Jajjajjj, ez már olyan izgi, nagyon várom a babahírt :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek, azért ez még mindig jobb, mint egy fosós-hányós... :(jobbulást Vivcsen!
Az akciós babakasszás 4D sem győzi meg férjedet?

jjucuss: jó hogy írsz néha! :) akkor van remény, ha befordul picit könnyebben kapok levegőt :)

Addisz: várjuk a képeket! jó, hogy még mindig kislány :) nagyon csini vagy a képen! :D

Brunhild: nekem sincs helyem semmire, egy komódra vágyom nagyon! :) nem túl nagyok az igényeim.
Bementem tegnap egy bababoltba, és nem vettem semmit :) annyira édes 6 részes ágynemű szettek voltak :)

Panndi: majdnem 32 hetesen hihetetlenül fitt vagy :) Fruzsi keresztanyukájának pedig szurkolok :) majd írj, ha kibújt a baba :) hogy fogják hívni?

tegnap csináltam almás pitét, és nagyon finom lett! :) kb. fél óránként eszek egy szeletet, nem vagyok éhes :)

hopihe79
Budapest

Jucus
Nem semmi anyák napi élmény... :lol: Nálunk szerdán lesz, kíváncsian várom, mert Luca annyit elhintett itthon, hogy ő lesz az egyik főszereplő (remélem nem sírósan és hányingeresen, ahogy nálatok)
Ne izgulj, mi sem csináltunk még babaszoba ügyben semmit, nekünk még egy költözés hátravan, és csak azután kezdünk vásárolni...

Vivcsen
Jobbulást a családnak!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panndi, de jó, akkor ti már kész is vagytok? Vagy van még teendő?

Nálunk a fürdőszoba majdnem kész, a wc nagyrészt, de még vannak hiányosságok, mindenesetre már minden használható és a por is fel lett számolva. Az új hálószoba (ex-garázs) leszigetelése, parkettázása jön most.

Addisz, de jó, hogy még mindig kislány, és hogy minden rendben vele! :) Várjuk a képeket!!! Az ajándékok csodaszépek, te pedig fejjel is nagyon csinos vagy! :) Lakáskereséssel haladtatok valamit?

Lucababa, igen, nagyon várom a kicsi fiút, ennyire látszik??? :D Vagy ezt a kérdést nem nekem szántad? :) De persze attól még maradjon csak bent, amíg neki jó, ezt a 68 napot most már kibírom. :)

Jjucuss, nagyon életszerű volt az ovis anyák napi ünnepség leírása, teljesen el tudom képzelni a sok ájuldozó és síró óvónénit/anyukát. Én is tuti ebbe a csapatba tartoztam volna. :D Még szerencse, hogy vannak nálunk talpraesettebb lények is. :)

Gyomorégés: engem csak pár napig kínzott furcsa mód (kopp-kopp). Párszor felébredtem rá éjszaka, olyankor átfordultam a bal oldalamra, és ez tényleg működött!! Most már napok óta elő sem jött.

Jókívánságokat köszönjük, Lilla szerencsére sokkal jobban van, kedden már oviba is mehet. Jó lenne most már kicsit hosszabb ideig kihúzni újabb vírus nélkül. Vivcsen, jobbulást!!!!!!!

anabique
Budapest

Addisz, nagyon csinos vagy! :)
Anabique: igen, kész vagyunk :) Még a kanapé huzatot mosom, a szőnyegeket csütörtökön hozzuk el a tisztítóból, és véééége :)

Megszületett a kiscsajszi :) 2700 gramm, 52 cm, jól vannak :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Honey
Gratulálok!

Klarissza
Normaflore: bélrendszer baktérium-flóráját segíti helyreállítani... Hüvelyben inkább a tejsav-bacillusok vannak túlsúlyban. Ilyent tartalmazó készítmény több is van. Orvossal beszéld meg, hogy ő melyiket javasolja! Vagy valami gombaellenes készítmény? (Látatlanban nem mondok konkrét készítményt, a te eseted nem egy egyszerű...)

Panndi
Gratulálok!

Addisz
Csinos és ügyes vagy! :lol:

Annyit emlegetitek az UH-t, hogy én is akarok menni! :oops: :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

panndi: olyan jó hallani, mikor más szül :) Pedig sajna hamarosan mi is oda jutunk :)

Úgy hallottam a 30.hét után nem igazán jó 4D-re menni, mert nem olyan élvezetes, ti mit tudtok erről?
kivancsika
Budapest

Kiváncsika
Baba fekvésétől függ, hogy mennyire takarja magát... :wink:
Nekem a 16. héten nem lehetett normális képet csinálni a lányomról, mert az arcát a placentába fúrta... :oops: :?

Kép
mrsleo
Debrecen

Addisz, neked is jó a fejed (mint Leonak) :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze a pocak is szép kerek, de fejjel még jobb :wink:

Anabique, Jó, hogy Lilla meggyógyult! Már csak Linácska Levijéről nem tudunk semmit?
Amúgy Anabique, a mondatnál, ahol írod, hogy a" wc nagyrészt, de még vannak hiányosságok" - nekem az ugrott be folytatásnak, hogy: "wc nagyrészt, de még vannak hiányosságok, pl a WC" :lol:

Panndi, gatulálok a keresztmamának, mindig öröm, ha kisbaba születik! :D (legalábbis normális embereknél..)

Vivcsen, ti jobban vagytok?

Mrsleo: nagy a kísértés, ugye? :wink: Várjuk a képeket :wink: :lol:

Én kicsit elfáradtam, főztem, sütöttem, vendégek voltak délután de hasam egészen jól bírta. Ami viszont ünneprontó tud lenni, azok az alsó szomszédok, akik felkopognak :oops: :( Tény, hogy 3 fiú nagyon zajos tud lenni, és 5 fiú (mint ma, a vendégekkel együtt), még nagyobb zsivajt csapnak, játszanak, kacagnak, visítanak, rohangálnak, ugrálnak, egyszóval jól érzik magukat...és akkor a szomszéd elkezdi ütni a csövet, hogy a vendégek rosszul érzik magukat :? Mit csináljak, ha nincs pénzem kertes házra, és ráadásul kint esős idő van, hogy nem lehetett kimozdulni? Néha bevadulnak a gyermekek...így is egész nap szidjuk őket, hogy csendben legyenek, ne hangoskodjanak, ne zajongjanak, lábujjhegyen járjanak, mert zavarják a szomszédokat..de még a vendégekre is szóljak rá, ha nagy ritkán meglátogatnak? :? :evil:
Sosem bulizunk, sosem veszekedünk-verekedünk mint mások, csak a gyerekek hangosak...mert gyermekek ...
20140901114303

Jó reggelt!

Szombaton voltunk Lináékkal a szülésfelkészítőn. Nekem hasznos volt,
Klarisszához is benéztünk. Reméljük, még pár hétig bent marad a babája.
Vasárnap mi is nekiláttunk végre a babaszobához, ami festéssel indult, csak elfogyott a háromnegyedénél a festék... és ugye minden zárva volt, úgyhogy még jövő hétvégén is folytatjuk. De más színből volt még itthon, így végre a konyhát kifestettük. Csak ez a festékszag! Felújítós lányok, Ti hogy bírtátok? Annyira sajnáltam a babát, hogy ezt kapja ő is. Remélem, nem árt neki. Szóval minden felforgatva nálunk, még a nagy átrendezés hátra van, egész héten pakolászni fogok, meg szanálni dolgokat. Úúúúúúúgy utálom ezt csinálni!! Olyan időigényes és unalmas..... :( :( utána persze jó lesz, de addig....

Lina
Még egyszer köszönjük, jó volt így ez a felkészítő!
Levi hogy van? Redőnyök??

Addisz
Szuper csini vagy! :) Látszik, hogy alig híztál!

Jucus
Durva ez az óvodai történet! Minek erőltetik akkor? Valami rövidebb, egyszerűbb dolog is lehetne!

Panndi
Gratulálok a keresztmama babájához! :) Tényleg lassan mi jövünk! Illetve elvileg először Te. :) Szép lehet a ház!

Bruni
Hát igen, ez a lakótelepek átka... :(

Ana
Hátha most már vége a betegeskedésnek!

Kíváncsi
Én írtam múltkor, hogy nekem a 16. héten lett jó és most nem a 4D. Szerintem is ez csak a babácskádtól függ. Egy próbát megér, hátha sikerül jó képet csinálni róla!

gil

Ja, szülésfelkészítővel kapcsolatban lenne egy kérdésem. Itt nem szabad bugyit hordani a gyermekágyas időszak alatt :shock: :shock:, hogy lássák, mennyi a vérzés, csak amikor felkel az ember. Ez máshol is így van? Erről nem tudtam.

Csöppke
Merre jársz??? Sokat gondoltam Rád, mert a hordozókendőkön gondolkodom, és a véleményedre vagyok kíváncsi. Nem merek újat venni, mert nem túl olcsók, és sokaknak nem válik be. Találtam újszerű Nandut 3500, 4000 körül. Te mit mondasz? Vagy mindenképp rugalmas kell az elején? De lehet, hogy az elején rögtön nem is merném hordozni. Ezért gondoltam a Nandura. És megéri az LL, mert több kötést lehet vele megcsinálni? Nem elég az a 16 vagy mennyi, amit a többivel is lehet? Köszi előre is a választ!

gil

Gil: Nálunk tudtommal nincs ilyen, h ne lehetne bugyit hordani. Sőt, az eldobhatós bugyit preferálják, mert ha véres is lesz, kidobod és nem kell vele vacakolni. Az ok, h ha feláll az ember, akkor jön több váladék, de azért fekve is folyhat. Lehet,h a gátseb levegőztetése miatt mondják?

És milyen színű lesz a gyerekszoba?

Panndi: mi lett a keresztanyu babájának a neve? Időre született?

Brunhild: NÁlunk is az volt a program tegnap, mint nálatok. Vendégség, sütkérezés pakolás stb.... 7 gyerekre készültem az enyémmel együtt, de csak egy jött el,a többi 5 már otthon maradt. De Zétivel így is sikerült nekik óriási felfordulást csinálniuk.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Felteszem gyorsan a képeket, aztán reagálok :)

Itt a bizonyíték, hamburger alulnézetből:
[img][img]http://kepkezelo.com/images/z3r3iqooras6apgfh9gy.jpg[/img]

Kép

Kép

Kép [/img]

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Addisz: hétfő reggel 9:20. Hol vannak a képek? :D :lol:

iszonyú éjszakám volt, amit műveltem, az a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető alvásnak :(

hopihe79
Budapest

:) ez gyors volt! :)

nagyon szép formás baba. Luca is pont így nézett ki? :)

hopihe79
Budapest

Addisz, nagyon jók a képek! És tényleg van különbség már kislány- és fiúarcok között :)

Hopihe :( Én jól aludtam, csak reggel alig tudtam kikelni az ágyból :cry: (mármint szerettem volna még aludni). Mi volt a baj?

Gil, ilyenről nem hallottam még :roll: És akkor hogy, minden folyik? Vagy ez csak arra a 2 órára vonatkozik, amig szülés után feküdni kell a szülőszobán? Mert akkor emlékeim szerint tényleg nincs bugyi, de hát mozdulni sem nagyon tudsz és szabad.. De eszedbe sem jutna :) Utána viszont lehet illetve kell bugyit húzni, hiszen két lábon mész a szobádba...
20140901114303

Netty
Halvány sárga lesz a szoba, a konyha sáfrány színű lett:)
A gátseb miatt is mondták, meg a vérzés mennyiségének ellenőrzése miatt.

Addisz
De jó képek! :) Gratulálok akkor a már tuti kislányhoz! :) Gyönyörű a pofija!

Pihe
Sajnálom az éjszakád! :( Nekem a babácska nem bírt aludni, és éjjel kettő körül szétrúgta a hasam, sehogy se volt jó neki. Nem tudom, mi lehetett.

gil

Bruni
Én úgy értettem, hogy utána sem, a fekvés idején, mert egy nagy csomag egyszer használatos lepedőt ajánlottak. De majd ha jön Lina, ő biztos helyreteszi, hogy akkor hogy is van ez, hátha én értettem valamit félre és csak a szülőszobai megfigyelés idejére.

gil

Brunhild :lol: Olyan is volt, mármint hogy nem volt wc, csoda is, hogy túléltem... :D

Szomszédod miatt őszinte részvétem, elég intoleráns dolog részükről. De ne idegeskedj miatta, ő bajuk, ha épp a gyerekek zavarják őket.

Nálunk is vendégeskedés volt hétvégén, lányok teljesen felpörögtek. :) És képzeljétek, megkaptuk az első kölcsöncuccunkat: egy Hauck hordozót. Annyira örültem neki, mert most már sajnos tényleg minden fillér számít, és bár hetekkel ezelőtt említette anyósom, hogy kölcsönkapjuk, egyrészt nem igazán számítottam rá (ígéretet már sokat kaptunk), másrészt tartottam tőle, hogy esetleg valami nagyon gagyi dolog lesz. Kaptunk még egy szép pólyát is, de rózsaszín. :wink:

Addisz, de jó képek!!! :) Végre megint sok az uh-s kép, olyan jó nézegetni őket!

anabique
Budapest

a fő probléma szerintem az arcüreggyulladás+légcsőhurut. :) ilyenkor csak hason jó aludni, ami most nem megy, emiatt éjszaka "visszafolyik" bocsi, és folyamatosan köhögésre ingerel. :(

gil: arra sem lehetett jó felkelni, hogy rugdosnak :( ez a szülőszobai bugyimentes sztori nem hangzik túl jól! :) bár valószínűleg akkor nem ez lesz a legnagyobb problémánk

Netty: Ti már teljesen elkészültetek a babaszobával?

Brunhild: alsó szomszédok ingerküszöbe elég alacsony Nálatok :( olyan idegesítő, mikor felkopognak, nem? nálunk is lakott egy idegbeteg pasi, aki már akkor felkopogott, ha az 5 kilós kutyám leugrott az ágyról :) szerencsére elköltöztek.

Ana: de jó! :) pont tegnap kaptunk mi is légzésfigyelőt és autósülést :)

hopihe79
Budapest

Addisz: Szuper képek! Nagyon édi Johanna

Gil: Sáfrány szín érdekelne, ahogy elképzelem nagyon jó lehet.

Ma összeszereltem a légzésfigyelőt és a babafont. :-) Már eltettem, de muszáj volt valami babás dolgot csináljak. Asszem lassan összepakolom a kinőtt, nem használt kismamagatyákat is, vissza a feladóknak, kell a hely a szekrényben. Du meg bemegyek a barátnőmhöz a szülészetre, sajnos befektették már a 38.héten a cukra miatt, 5-ére van kiírva, de még semmi. Megsétáltatom, hátha :-)

Holnap védőnő :-)

Pihe: dehogy vagyunk, még el sem kezdtük. Előbb a hálószobát kellene megcsinálni, aztán ha oda kicuccoltunk, akkor jöhet a gyerekszoba,mert most az a hálónk. Lambériázni kell, tapétázni, glettelni, szőnyeget leszabni. Ha ez kész, akkor csak gyorsan kigurtani Zenta szobáját, fél nap mire a bútorokat elhozzuk, és végre moshatok, vasalhatok :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára netty81 2011.05.02 09:24-kor.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: