A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Regi, nekünk húgommal egyszer volt nyulunk gyerekkorunkban, nagyon szerettük, pár hónapig volt velünk, nagyra nőtt (fehér szőrű, piros szemű nyuszi volt), aztán átadtuk a szomszédnak, aki nyulakat tartott.

Vindo, na, épp meg akartam dicsérni Rugót a szép SB-os pólójában, akkor most csak azt kívánom, hogy száradjon meg minél előbb. :D
Neked jobbulást az allergia miatt.

Ma munka (készülés kutcsopba, kutcsop, különmunka). Tiszta nátha vagyok, de szerintem van némi allergiás beütése is a dolognak.
irina

Vindo, nem piskóta a csatornázás felétek. Biztos sok pénze és ideje van az önkormányzatnak. :shock:
Anyuék évtizedek óta kérik a gázt, csatornát, azóta sem sikerült bevezetni, se az utcát leaszfaltozni (utóbbi viszont a lakók egy részén vérzett el, akik nem hajlandók a kerítést beljebb vinni). Budapest, 23. kerület, 2011. Röhej.
irina

Pólóra várva:
Kép

Végül megszárítottam hajszárítóval, már rajta van. Nagyon boldog volt.

Ja, és azt képzeld el, hogy most az önk. felszámolja a szennyvíztelepet is, de a csatornázás még a falu egy részében sehol. Amúgy két éve kellett volna átadniuk. Jóformán akkor kezdték el, mikor mi ideköltöztünk.
Szóval ezentúl Db-be vagy hová kell vinni a szennyvizet kb. dupla áron a szippantósnak :roll:

Szép is az élet gáz meg aszfalt nélkül Budapesten :x

Majd letesztelem ezt a gyógyszert, és ha ömlik taknyam-nyálam egybe kinn, akkor népszerűsítem 8)

Kép
vindolanda

Ja, Rugó mellett egy wc-papír tartó állvány van, ami az ő porszívója. Egy úszópelenka van beleerősítve befőttesgumival, az benne a porzsák. Anélkül nem használja :lol:
Most csendben autókat tologat.
Elbontom az ágyat, pakolgatok, felöltözünk.
El kellene menni egy kisállatboltba, elfogyott a haleledel. De lehet, este kellene a tescoban lévő állatos boltba beugrani Db-be :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, nagyon kemény az a porszívó. Olyan kis édes Rugó, ahogy szomorkásan várja a pólóját....

Én is belehúzok, mert még ezer dolog van mára. Nektek jó vásárlást!
irina

Csak azért édes, mert itt ép nem ordít :wink:

Még nem indultunk el, csak a kocsmáig jutottunk, meg hintázott egy kicsit :roll: A kocsmatulajtól lejmolt egy almát, most azt eszi a szobájában.

Ki kellene vinnem a szemetet, meg megnéznem, van-e pénzünk itthon :idea:

Jó munkát.

Egyelőre nagyon szolidan folyik csak az orrom, szemem nem viszket, és néha belefújok a zsebkendőbe, de ennyi 8) Vajon meddig tart ez a jó világ rám? :roll:

Kép
vindolanda

ép = épp

Kép
vindolanda

Bejött egy nagy b..i légy. Jó lenne egy légyfüggöny is, olyan fémes-hálósat akarok :mrgreen:

Megnézem, van-e pénzünk itthon.

Kép
vindolanda

Na, ezt még felteszem, aztán elzárom magamat.

Itt láthatók Rugó játékainak legfontosabb szereplői, ahogyan a kocsiban ülnek.
Legelöl: az ominózus halványrózsaszín rendőrautó (sajnos a színe nem nagyon látszik itt), szóval a rendőrök is haladnak már a korral. Kínai bácsik mellényúltak a festékes tubusnak.
Első sor: Nagy Rugó a sárga autóban. Szabina egy munkagépben (gondozónő)
Második sor: Laci (barátnőm férje) egy traktorban.
Balázs (csanás fiú) és Blanka (unokatestvér) egy autóban.
Hátul: apa, anya, Zsuzsa és kicsi Rugó a nagy piros autóban.

Most rájött, hogy G. elvitte a notebookját (mit a sajtjának tart), enyhén szólva rosszul esett neki.
Kép

Kép
vindolanda

mit a sajtjának tart = amit a sajátjának tart

:oops: :oops: :oops:

Elvonulok, amúgy sincs itt senki :arrow:

Kép
vindolanda

halihó

megvagyunk!

Emma oviban, néha megint kis dühös..de hogy miért? egyébként meg nagyon kis vicces..jó kedvű..készül az anyák napi ajándék készítésre..:-)

Picurkánk a pociban azóta is ( 3 napja ) nagyon nagyon aktív. egész nap érzem, rúgkapál, befeszít. Most már nem kell koncentrálnom, hogy érezzem, érzem anélkül is! :-)

Tegnap voltam AFP-n. Sajna a doki csak 3 hét múlva a 19. hétre hívott vissza UH-ra. :? :( :cry: mert hogy lehet nem lesz meg az AFP eredménye. DE mivel mennem kell 2 hét múlva tp papírért ezért ha addigra meglesz, akkor mehetek UH-ra! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Drukkoljatok hogy meg legyen az eredmény és akkor megtudhatjuk végre ki lakik odabent! Annyira kíváncsiak vagyunk!!!!!!!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: jó ez a felvonulás! Egyem a szívét notebook nélkül maradt ma :? :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk! Megy a drukk, hogy megtudjátok kisfiú-e vagy kislány a bébi! :) Biztosan nagyon jó gyerek lesz, mint Emma! :)

Vindo! Rugó de édes, hogy szomorkodik a kedvenc pólója miatt! :) De Anyuka mindent megoldott! :D
Legyeket ne is mondd! Nálunk is mindig bejönnek. :evil: A régi lakásban volt szúnyogháló... ide sem ártana... :roll:

Apa meg egy haverja autót szerelnek a kertben, én meg délelőtt elintéztem a dolgaimat, és hazajöttem, majd 3-kor vissza Csipetért. Addig zöldbabfőzeléket főzök, Zs ezt kérte. :)

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Regi!

Jaj én meg egy kis borsó főzelékre vágyom..de apum megint főzött....küldött...így tolódik...de van még egy kis hideg almalevesem...:-) eszek azt is..:-) a sonka, tojás, stb már annyira nem csúszik.. :lol:

Édes Rugó ahogy a pólóért szomorkodik... :lol:, nálunk kopp kopp még nincs ilyen , nem igazán érdekli mi van rajta, vagy csak elégedett a választásommal. :oops: :D

KépKép
kaqk
Debrecen

Hajrá, Kaqk!

Hát, nem sok férfit láttam eddig, aki zöldbabfőzeléket kért :shock: :lol:
G. nem szereti a főzelékeket :roll: Mondjuk, én is csak néhányat.

A legyek nálunk az ajtón szoktak bejönni, az van tárva-nyitva, ha jó az idő.

Regina, akkor nálatok már hétvégi feeling van 8)

Na, akkro még egy felvonulásos kép, és tényleg befejeztem:
Kép

Bob sikerült a legrosszabbul. De Patrik vállalható lett 8)

Kép
vindolanda

Na, a borsófőzeléket pont kedvelem. Pl. tükörtojással 8)
Jó étvágyat.

Kaqk, majd eljön az ideje annak is, aztán alig győzöd öltöztetni Emmát:)

Rugó szeret variálni, ha ruháról van szó.

Azt már le sem írom, hogy ahogy nézegetjük a katalógusokat, kiszúrja a neki tetsző darabokat. Pl. meglátott egy Hello Kitty-s pólót, és arra vágyik :oops: :? :shock: :roll: :lol: Mondogatja azóta is, hogy "cicás óló".

Kép
vindolanda

Vindo: csak ámulok miket gyártasz gyurmából!!!! nagy király vagy!!

kitty cica :-)

Igen gondolom el jön még az az idő amikor nem lesz mindegy mit vesz fel! :lol: :lol: :lol: :lol:

főzelék nekem jöhet mind! Tök, kelkáposzta, borsó, répa, burgonya, karalábé...mi van még??? ...többnyire ezeket szoktam csinálni és szerencsére mindenki Főleg Emma nagyon szereti..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, a répát nem kedvelem, de pl. a bab meg a lencse finom. Valami füstölt husival 8)

Köszi :D

Amúgy láttunk hello kittyset feketében is, szóval ha még sokáig nem nyugszik, esetleg kap egyet :oops: :roll:

Kép
vindolanda

ja bab lencse.....az is jóóóóó

KépKép
kaqk
Debrecen

Na csak nem maradtam le a királyi esküvőről! :-) a kivonulásra oda kapcsoltam. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

hehehe,mi itt izgultunk Hugival ,megjött Öcsi és rajtunk röhögött :oops: 8) :? :lol: :lol: :lol: :lol:
nekem nem tetszik a ruhája.... vhogy másra számítottam

Vindo,örülj nincs Rugónak nővére :) :) B. egy időben nagyon ügyesen tette a fejére M. hajpántját+szoknyába akart járni :)

KépKép
viranka

Sziasztok!

Gyors közérdekű infó mindenkinek: mostantól lehetőség van ZÁRT TOPIKOK indítására a Babanet Társalgójában! Ha szeretnétek zárt topikot indítani, írjatok nekünk levelet a szerkeszto@babanet.hu a tárgyba mindenképp írjátok bele, hogy ZÁRT TOPIK!

Fontos: már meglévő topikot nem tudunk zárttá tenni!

Továbbá: még mindig van kommentelős nyereményjátékunk. Ha hozzászóltok a cikkekhez, jövő héten egy csodaszép memóriajátékot nyerhettek a Nami felajánlásával.

Kép

Meséljétek el, Ti milyen első Anyák Napjákra emlékeztek.

Vagy egészítsétek ki: mit vennétek fel feltétlen a játszótéri illemkódexbe?

És tegye fel a kezét, akinek a haja is hullani kezd, ha a rokonság rákezdi: Mikor jön a baba, vagy a kistestvér?

Szép napot mindenkinek:

Dia

[size=12:d15e2bdd2c][color=blue:d15e2bdd2c][b:d15e2bdd2c]Gyerekszoba blog - Neked is volt gyerekszobád?[/b:d15e2bdd2c][/color:d15e2bdd2c][/size:d15e2bdd2c]
dia
Budapest

Halihó!

Ma véget ér a jó világ, anyukám hazautazik. A szokásos infúziós kezelésre érekezett, de ma már be is fejezte.
Jaj, annnyira nyomott vagyok. Pedig mindjárt indulunk majd Bercóért, vásárolni...

Vindo, akkor jól átgondolt terv szerint csinálnak nálatok mindent. :lol: :cry: Bercó is bolondul a lányok cuccokért, nagy örömére a tavaszi cipője pirosas, rózsaszínes. A színe ellenére fiús is ám. Még valamikor a tél végén vettük Polgáron, sikerült kifogni, 30 e helyett, 6 volt. Nagyon helyes a szomorkodó Rugó. Én is Allegrát vettem most, annyira durva az allergiám, hogy nem is tud tünetmentesíteni. A tüdőgondozóba el kellene majd mennem egy tesztre, de most a gyógyszer miatt nem lehet.

Irina, jó munkát!

Viranka, én is úgy találtam anyukámat, meg Gergőt, hogy a közvetítést nézték. :lol: Nekem is nagyon egyszerűnek tünt az a ruha. Bár én szeretem az ilyeneket.

Regi, én levest kértem anyukámtól. Egyszerűen nem tudom úgy megfőzni a zöldbabot, ahogyan ő. :oops:

Kaqk, hú, ez nagyon izgalmas. Én drukkolok. :lol: Hogy miért lehet dühös Emma? Hmmmm
dmaggie

Na, hazaértünk az egyórás haleledel-beszerző körútról. Háromszor fújtam ki közben az orrom, és nem is tüsszögtem egyszer sem :shock:

Rugó boldog, a haleledeles néni megdicsérte a bobos pólót.

Ruha: a neten láttam képet, szerintem rendben volt :wink: :lol:

Maggie, majd felkapja Rugó a hello kittys pólóját, Bercó meg a kis pirosas cipőjét, és lefotózzuk őket :lol:

Kép
vindolanda

Hahó!
Hazaértem, S nemsokára elmegy munkaügyben, kettesben leszünk Ádival (ami nem jellemző).

Vindo, Maggie, csajosruha-rajongó fiúk ;-)
Ádi is bírja ám ezeket.

Vindo, a Patrick-figura valami szuper.

Kaqk, nagyon izgi ez a nemdolog. Amikor Ádinál megtudtam, körbetelefonáltam a családot. :lol:

Kate ruhája: nekem nagyon tetszik, felvettem volna, szeretem az ilyen egyszerű, csipkével kombinált darabokat. Kicsit sovány szerintem mostanában, biztos a stressztől szegény.
irina

Ha már csajos dolgok: Ádi most épp Eperkét néz, van egy ilyen dvd-je, imádja. :D
irina

Hú, de kihalt a fórumunk...

Maggie, mit tud egy gyerekcipő eredetileg 30 ezerért? :shock:
irina

Itt vagyok :D

Patrik köszöni a dicséreteket :D

De fura, hogy ritkán vagytok kettesben Ádival. Mi hetente kétszer-háromszor minimum 12 óráig nyomjuk együtt, nem is alszik közben...

Rugónak is van Eperkéje, Móni írta neki:) Szereti is:)

A mai munkámnak lőttek. Két órán keresztül próbálkoztam azzal, hogy egy konferenciára két előadással is bejelentkezzek, de csak felülírta a rendszer a címeket meg az absztraktokat :roll: Vésztelefonálás, külön email a szervezőknek, minden adat bemásolása a megjegyzés rovatba...
Most meg már Rugó felsírt, az előbb nyugtattam meg. Szerintem fogat mosok és alszok, fáradt lettem :roll:
Majd holnap belehúzok.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Most készül az anyák napi ajándékom meg a nagyiké..:-)
Süt a nap...:-)

Du-án szalonnát sütünk...minden nap erre vágyom...:-)

Nálunk most a Móni féle Dora sorozat megy... :? már kívülről tudjuk! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Vindo, igazából akkor vagyok kettesben Ádival, ha
- én hozom el az oviból és várjuk haza S-t
- ha beteg (bár ezt megosztjuk egymás közt S-val), ez mondjuk elég gyakori
Amúgy minden hármasban megy

Sajnálom a kavarodást a jelentkezéssel.
Már alig várom a félév végét, szerencsére csak összesen 3,5 nap van (szétszórva persze), amikor effektíve valahol órákat kell tartanom, a többi már zéháíratás és jegybeírás

Kaqk, izgi a szalonnasütés!

Panndi?

Mi nagyizunk ma, de este visszanézek.
irina

Napsütéses szép jó reggelt mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Kaqk szalonnasütés, de jó lesz neketek :lol: :lol:

Irina én nagyon sokat vagyok magam a gyerekekkel :D
nálunk az a ritka ha Z is itt van :roll:

Móni féle Dóra ha-ha-ha :lol: :lol: :lol:

ééééééééééééééés nyertem, nyertem, nyertem egy farmertatyót :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. befejezte a fűnyírást, én kitakarítottam benn, aztán Rugóval megcsináltuk a hétvégi bevásárlást. Most a férfiak esznek, később szerintem elmegyünk a debreceni állatkertbe 8)

Mindenkinek szép délutánt :!:

Irina, értem.

Móni, Te teríted a dvd-ket a fórumon? :lol: :lol: :lol: :lol:
Hol nyertél?

Kaqk, jó szalonnasütést :!:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Még élünk, csak nekem most volt tanulós hetem vizsgákkal, zh-kkal... :) De, remélem, minden megvan eddig... Még van hátra kb 15 vizsga...

Mindjárt vége az áprilisnak, pedig ez a hónap nem múlhat el nyomtalanul... Szóval, léééégyszi, drukkoljatok! Már annyiszor nézett úgy ki, hogy namostaztán tutira, de mégsem... Nem is tudom, mitől lesz más, ha tényleg...

Sok puszi mindenkinek, remélem, jó is vagytok, nem nagyon tudtam az előzőeket visszaolvasni, nagyon sok volt a történés mostanság...

Kép
Kép
Kép
zdori

Dóri, nem semmi vagy, le a kalappal :!:

Csak gyorsan:
Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Fürdetni :arrow:

Kép
vindolanda

Na megjöttünk. Volt szalonna sütés, pedig azt hittem az eső elmos minket..DE NEM!!:-)
3 óriás szeletet benyomtam sok sok sok zöldséggel!!!:-) jaj de jól esett!!!!

Emma is sütött, és evett persze ő sült szalonnát is kért..Mitől van erre kiéhezve???? mondjuk mikor vele voltam állapotos akkor is sókszor sütöttünk szalonnát....mint utóbb I felvilágosított. Szóval esélyes hogy ketteske is szeretni fogja...most sem tiltakozott!!!:-)

Emma az összes anyák napi verset elmondta..gondolom...mert vagy 10 félét mondd ....lesz még meglepetés??? :lol: Mikor kijön a szobájából mindig valami újat kezd el mondani!!!:-)

:arrow: pihenni..elfáradtam..2 órát ültem egy fa tuskón és forgattam a nyársat!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Gyorsan bejelentkezek én is. Mi is kinti programon voltunk, csak mi slambucot főztünk az udvaron. Előtte elintéztünk ezt-azt, aztán pakolás volt nagyikánál, lassan végére érünk, muszáj is, mert kedden kezdődik a munka. Majd a takarítás része lesz szerintem nagyon kellemes.

Mindjárt jön B. a fürdésből, rettentően nyűgös, ma sem aludt.

Irina, szerintem a márkát kell megfizetni, lélegző cipő, Geox. Nagyon kényelmes is lehet, B. szereti, de nemcsak a színét. A képek egyikén asszem látszik is kicsit.

Muszáj mennem. Nem tudom, hogy jövök-e. Egész nap fáj a fejem.
dmaggie

Boldog anyák napját mindenkinek!

Néztünk filmet is (A sas - légiós film volt), aztán még hősiesen leültem dolgozni, most végeztem.
Rugónak nagyon tetszett az állatkert. Különösen a "tigriscica", de hosszasan elidőzött a zsiráfnál, a pingvinnél meg a krokodilnál is. A végére már cipeltük, járni sem bírt.
Kapott egy miki-figurát, azzal is alszik (szóval most nyuszóval és mikivel).

Kép
vindolanda

Jó reggelt! :)

Tegnap banzáj volt nálunk, átjött két barátnőm a gyerkőcökkel, jól eljátsztottak a kertben, nyuszit simogattak, mi meg jót beszélgettünk. :) És sütöttem búvár túrós muffint is. :)

Sütöttem tegnap Anyunak egy kicsi puncstortát, ma el akarom vinni Szelivel, de zuhog az eső. És így elmarad a kutyasuli is... :( Pedig már nagyon sokan járnak.

Na, Apa bevisz, öltözünk.

Kép

Kép
regcsiken14

Na, nem megyünk mégse, Szelit nem bírom még összeszedni, és mosogatnom is kell, csatatér van a konyhában... :roll:
Később talál eláll az eső!

Vindo! Nem semmi, miket gyártasz gyurmából! :shock: :)

Mi minden főzeléket szeretünk! :) Apa is! :)
Kaqk! Én múltkor karfiolfőzeléket ettem rántott sajttal! :lol: Nagyon finom!

Maggie! Én is szeretem, ha Anyu itt van, rengeteget segít. Olyankor általában olyankor ő főz, én meg suvickolom a lakást! :) És Szelivel felváltva tudunk is játszani, amikor nincs el. De most Zs-val összevesztek... 2 hete, még tart a tüske... :(

Irina! Mi főleg kettesben szoktunk lenni Szelivel hétvégén. Néha már elég uncsi, ezért is szoktam beszervezni gyerekes barátnőket, vagy Anyut, így sokkal tartalmasabb az együttlét, és a dolgaimat is meg tudom csinálni, ha van társasága. Hétköznap meg olyan 6 körül ér haza Apa, ha kutyasuli van, onnantól vagyunk 3asban.

Dori! Még 15 vizsga... :shock: Kitartás! És hajrá! :)

Vindo! Szupik az állatkertes képek! Az idén már én is el szeretném vinni Szelit! :)

Boldog Anyák Napját Nekünk! :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Apát megkértem, hogy majd hozzanak nekem Szelivel virágot, valahol szedjenek, hogy Szeli képben legyen. :lol: Tavaly nem vette a fáradságot... :evil:

Kép

Kép
regcsiken14

Hahó!
Olvastalak este Titeket, csak már írni nem volt időm.

Maggie: na ennyiért én is elvittem volna ezt a Geoxot. Szeretem ám a jó cipőt, csak mindig elképedek az árakon.

Vindo: milyen boldog Rugó a képeken (és nagyon jól áll neki ez a sapi)! Szerintem mi még nem is voltunk a debreceni állatkertben...

Regi, remélem, hamar megbékül Anyukád és Zs.

Dóri, fantasztikus vagy, csak így tovább! És nagyon megy a ++++ a tudodmihez. :-)

Anyák napja: fellélegezhetnek az apák, mert az ovis gyerekek az oviban csinálnak ajándékot és megköszöntik az anyukákat, igaz, nem a napján. :roll:

Mi valami limonádét néztünk két este (Holiday c. film), abban két színész volt jó (Jude Law, Kate Winslett), de az egész egy vontatott, csöpögős rémség volt. Pedig amúgy szeretem a jó romkomot, de ez nem volt az.
irina

Halihó!

Főzés közben vagyok, hamarosan ebédelhetünk. Kicsit megcsúsztam, egyéb tennivalóim is voltak.

Remélem mindenkinek szép napja van! :lol:

Rugó tüneményes a képeken. Hú, de régen voltunk mi is az állatkertben.

Regi, én is így szeretem. Visszamehetek kislányba. :lol: Sajnálom a veszekedést, remélem hamarosan újra béke lesz.

Dóri, ennyi vizsgát. :roll:

Irina, mi is azért vettük meg. Sajnos megszünt az üzlet Polgáron. Én már tegnap kaptam 3 szál rózsát a fiúktól. :lol:

Megyek kaját ellenőrizni.
dmaggie

Itt vagyok.

Regi, ne szomorodj el, G.nek sincs eszében, de nem is zaklatom vele. Amúgy a holnapi szülinapja sem lesz, szóval nem direkt csinálja ám :wink:

Anyának viszont ma van a szülinapja, szóval hívom is mindjárt telefonon.

Regina, jól megy a kutyasuli amúgy?

Irina, szerintem kis aranyos a db-i állatkert, és egybe van építve félig-meddig a vidámparkkal. Át is akartam vinni Rugót az üvegterembe (vagy mibe), de G. már nem volt hajlandó :roll:

Itt még nem esik az idő, de olyan borús az idő :roll:

Köszönjük a Rugós dicséreteket.

Maggie, ügyes fiaid vannak.

Van egy doboz eper itthon. Még nem az igazi, de olyan finom így is.

Kép
vindolanda

Nekem még sosem volt többnapos segítségem, mióta R. megszületett :roll: De nem is tudom, hogy viselném. Olyan kis mufurc vagyok néha :roll:
Ha anyósomék jönnek, az inkább felhajtás, és közben szórakoztatni kell őket, beszélgetni velük, előtte a lakást kitakarítani. Az nem kikapcsolódás. Anya meg nem nagyon tud már segíteni.

Kép
vindolanda

Maggie, szép lehet a 3 rózsa :-)

Teljesen más: megkérdezhetem, hogy a mosó-szárítótok milyen márkájú? Most láttam olcsón ilyen kombinált gépet a közeli boltok egyikében, de a legolcsóbb Candy márkájú volt, azt meg nem ismerem.
irina

Vindo, Regi, engem Sanyi köszöntött szóban anyák napja alkalmából, Ádi majd az oviban fog szerdán. (Édes volt, mert már elmesélte S-nak, hogy mit csináltak nagy titokban az anyukáknak, "de anyának nem mondhatom meg" - közben ott álltam mellettük :lol: ).

Segítség: hát én nagyon vágynék rá, igazából az nagy segítség, hogy Anyu megvendégel minket, ha hétvégén megyünk hozzájuk és ad maradék kaját is sokszor. Kétszer volt, amikor kórházba kerültünk Ádival, hogy kitakarította a mi lakásrészünket, és évente párszor 1 napra elvállalja Ádit -- a májusi lesz a nagy váltás, mert akkor 4-5 napig lesz náluk, izgulok is, hogy fog menni. De ennyi, a hétköznapokat nekünk kell megoldani, ami nem számítana, ha nem olyan világban élnénk, amilyenben, amiben az emberek még taknyuk-nyáluk folyva, lázasan is betámolyognak tanítani, nehogy rájuk gondoljanak először leépítéskor. :roll:
irina

Vindo, azt mondjuk teljesen megértem, hogy anyósodat szórakoztatni nem valami nagy élmény. :-)
Én ugyan szeretek vendégeket fogadni, de ez rendszerint azzal jár, hogy takarítani kell előtte és mindenfélékkel készülni, így ritkán fordul elő. Nem azért, mert soha nincs itthon semmi, de speciel vendégváró dolgok nem. Jobb szeretem, ha egy barát csak beesik és bármivel beéri. 8)
Egyre inkább azt vallom, hogy a vendéglátás ne legyen teher. S időnként meginvitál a saját ismerősei közül embereket, de mindig mondom neki, hogy ezt vagy úgy tegye, hogy rájuk készül vagy bekalkulálja, hogy én ritkán érek rá ilyesmire. Nem a mundér becsületét akarom menteni, de nekem amúgy is fura elvárás, hogy valaki, aki dolgozik, gyereket nevel, hoz-visz, bevásárol, az még jó háziasszonyként akármikor rittyentsen is valami klassz vacsorát a semmiből. Úgyhogy nem is szoktatjuk rá az ismerőseinket erre. Persze ez a férfiaknak általában tök mindegy szokott lenni, mert nem őket ítélik meg a lakás kinézete, tisztasága és a kaja minősége és mennyisége alapján.
Akar a halál ennyi elvárásnak megfelelni.

Na jó, nem beszélgetek tovább magamban.
irina

Naposabbat :)

Móni,írígy vok :) szemeztemazzal a táskával én is :)

Vindo,Nyíregyházi állatkert? Tök jó képek :)

Irina,30-ért cipő :? édesek mikor titkolják a dolgokat :)

Mírám képeslapot csinált eleje kihímezve :),Bálinttól agyagba nyomott tenyérnyomatot kaptam(term. kiégetve) :)

mi kissé fáradtan :) :) tegnap Komárom-Bábolna körútob voltunk,legkisebb unokatesóm elballagott :) odafele vicces volt, a mini kocsimban 5en ültünk(elméletileg 5 személyes,de 4en alig férünk benne).természetesen a szenvedő és legkarcsúbb alany én voltam,így a gyerekülések közé vállam beillesztve lábam keresztbe kasul... szerencsére gyorsan elértünk :)Bálinttal játszótereztünk(szerencsére suli mögött volt 1) így tűrhető volt :) LÁnyom végre majd 7 év után összehaverkodott nagybátyámmal :shock: néztünk is nagyokat :)
Visszaúton láttunk duplaszivárványt,majd pár km-rel arrébb olyan zuhévolt,h. ablakon ki nem láttam(pedig maximumon ment az ablaktörlő) . Bálint megjegyezte milyen sok Fahegy van az út mellett(M1) :)
Persze hiszti nélkül nem telhet napunk :) Lányom hozta formáját :?

Tündié :)
Kép
Öcsinek rendelésre :)
Kép
ezt lenyúlta :) Kép Kép
ezt meg unokasógornőm kapta meg :)
Kép

KépKép
viranka

Na, délután kirakóztunk Rugóval, aztán vízfestettünk, most leült Mézga Aladárt nézni. G. a wc-ben pakolja a díszleceket éppen.
Ideosonok.

Viranka, nagyon szép dolgok ezek. A kompozíciós virág is bájos 8)
Dupla szivárvány
8)

Ez a dbi-i állatkert. De megyünk majd Nyíregyre is nyáron, megnyílt most az ócenárium ott, állítólag van cápa meg egyebek :o

Vendéglátás: hát, mi több kaját rendelünk, ha jönnek a vendégek. De a takarítás Rugóval előtte néha két napig is eltart, és akkor még a törülköző-szagolós incidensekről meg a végigtapogatott virágföldekről nem is beszéltünk :roll:
Hát, jobb is, ha csak úgy beesnek az emberek, és nem várnak el nagy vendéglátást.

Amúgy van a házunkban az első szoba, ami kb. 20 m2-es. Csak körben vannak bútorok benne, olyan jó szellős, én nagyon bírom, G. is. Anyósomék kitalálták, hogy egy nagy ebédlő-garnitúra kellene a közepére, ha jön a sok vendég enni :roll: Mondtuk, hogy nem szeretnénk, meg amúgy is, milyen vendégek? De ki is fizetik, csak legyen egy nagy ebédlő a szoba közepén (megjegyzem, nem is illik oda, franciaágy, tévé meg ruhásszekrények közé). Hat fős konyaasztal nem elég nekik :lol:
Eddig egyszer csináltunk nagy közös kajálást, amikor a doktori avatásom volt, akkor vendéglőben voltunk inkább.

Jön Rugó, ajjaj.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: