Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy eltűntem, de mostanában nagy valószínűséggel kevesebbet fogok tudni jönni. Illetve, ha a munka mennyiség engedi, akkor inkább csak munkaidőben, ugyanis belevágtunk mi is a lakásfelújításba. Úgy döntöttünk a férjemmel, hogy mi lakunk még itt 5-10 évig, és nekünk kell, hogy tetszen a lakás, majd ha neki nem tetszik, akkor visszacsinálja (ha tudja)
Szélkisasszony: Nem igazán tudom, hogy merre laksz, de én a Madách téri patikában váltottam ki a gyógyszereimet. Ha valami elfogyott, és rendelni kellett, akkor másnap már mehettem érte.
Kagyló: Még egyszer nagyon sajnálom, hogy most ez nem sikerült, de bízom benne, hogy egy kis pihenés után újult erővel belevágtok, és ha donorral, akkor vele, ha a pároddal, akkor pedig úgy, de sikerülni fog!
Kretty, Bari: Nagyon örülök, hogy elindultatok. Lassan indulnak a gyógyszerek, és a szurik. És ripsz ropsz itt a punkció. Nagyon drukkolok nektek!
Kriszto: Te nem is mesélted, hogy mi volt Dévisznél. Nem meséled el nekünk?
Momelcsi: Megmondom őszintén, hogy az én szememben egy hős vagy. Nálunk a nővéremnél van két kisördög, és már kiskorukban sem volt egyszerű velük. Kitartást kívánok, és sok erőt! És még egy dolog: Hidd el, minden t jól csinálsz, és nem lesz semmi baj, majd ha egyedül leszel velük. Hamar megtanulják, hogy az egyik hamarabb kapja a kaját, és addig a másik vár. Nálunk ez a sorrend a mai napig megmaradt, pedig már lassan 6 évesek. A minap néztem Sári és Matyi 3 hetes fotóit a neten. Csuda édesek.
Szurikáta: De jó, hogy jelentkeztél. Bordáid rendben vannak már? És ha már ajánlottad, akkor nekem jól jönne egy szerencse varázslat, hogy a héten a "házi gyártás" sikeres legyen. Már ha van ilyen varázslatod.
Cs. Andi: Sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy nem törtél le. Várunk holnap, hogy mit mondott Apánk neked.
Parane: Te holnap mész D-hez, ha jól emlékszem, ugye? Várunk ám téged is az újabb babafotóval.
Kisalag: Hajrá házi-gyártás! Ezek szerint egy idősek lesznek a gyerekeink!

(Remélem!)
Emerenc: Te mikor mész D-hez?
Mindenkinek mennek a drukkok-hegyek!
Pusza: