Amúgy erről jut eszembe, végülis a káposzta is vízhajtós (hisz az a diéta is a vízhajtásra, ill az azáltali fogyásra hajaz főleg)...szóval aki kismamaként bírja a káposztát, akár azt is lehetne beletenni
Szóval most ezt iszom, viszi is le a vizet rendesen, de szerintem itt éjjel is kell majd pócóni majd valahogy...
Remélem Te és minél többen megússzátok... oké tudom velejárója, sokan vizesednek..... meg többet is kibír az ember lánya, ki is lehet bírni tényleg.... csak hát nem kellemes eleve maga az érzet se ... és inkább az a para vele, hogy esetleg nem-e valami gebasz előrevetítése... az esztétikáját végülis pont leszarom, max. papucsban nyomom majd, csak ne legyen mittom én toxémia, v. bármi ilyesmi a háttérben ......
Májusi 4d-n szeritem már tök jól fog látszani Dorka babátok...!!!!
Oroszlán: jövő hét szerdán megyek majd, akkor minden lesz... vv-ctg-kukkantás-uhu.... és ha lehetőség akkor felmegyünk a 2. emeletre is szétnézni majd
Csucsukám: azon agyalok, hogy ez az IR-es környzet mennyire "nem ragadott Téged is magával"....
Eszterkém: Csini leszel estére!! Sajnálom, hogy sok a meló!!!
Vicky: Hát bízom benne, hogy az van, amit mondassz és végre nyugalom lehet itt...... amiért végülis létrejött ez a hely...
Na szép, homokozóban alszik a gyerek
Nem tudom mennyire van köze ennek a vizesedéshez a keddi nagyobb megterhelésnek (sokat jöttem-mentem és estére lett most először ilyen....), a melegedésnek, a finish-nek.... meglátjuk... még jó, hogy nagyjából megvagyok a tervezett dolgokkal.... a többi már nem idegesít annyira, mint mondjuk 1 héttel ezelőtt még....