A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Megjártuk a fülészetet :(
Cicus jobb füle be van gyulladva, kapott csíkot. Lehet, holnap újra kell menni.
Gergike bal füle is kezd újra gyulladni.
Kivagyok :cry:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni+++++++++++++++++++

Boldog Névnapot Emmának és Panndinak!!! LE a kalappal csajszi milyen szép vékony vagy,így 3 babával is! :) Nagyon irigyellek :oops:

Heni Áronkának is hamarabbi túljutást ezen a nehéz dolgon.. Mi is szenvedtünk Domival átérzem... :(

Vindo rózsaszínű rendőrautó :lol: Nekünk is elment a nagy vitorlásunk :( nálatok volt azóta újabb halpusztulás ?

Irina kitartás neked is!!

Nálunk Dominak folyik az orra.. Meg is jegyezték állítólag neki,hogy minek hozott anyád ilyen taknyosan... :shock: Más gyerek is van így,most akkor ne vigyem?

Én elvagyok pihenek sokat,már ez is az agyamra megy... :?
varga tünde

Csajok ki mit süt húsvétra???????????

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok :)

Andi,Emma boldog névnapot :)

Andi,de jól nézel ki :)

Móni,jobbulást szegénykéim :)

Ide új lelkészházaspár fog jönni a 3 gyerekükkel.Ma Míra is találkozott a 2 fiúval.Erre most este kijelentette menjünk el hozzájuk Vizsolyba(onnan jönnek) és hívjam fel az Apukájukat,egyeztessek vele időpontot :shock: :lol:

:arrow:

KépKép
viranka

Sziasztok!

Móni! Jajajaj!!! :( Mielőbbi jobbulást!!!! ++++++++++++++

Emmának boldog névnapot!

Panndi! Micsoda csúcsos poci! :D

Heni! Én találtam valami sonkás kalács receptet a Príma Konyhában, azt biztosan megsütöm! 8) Meg lesz sima fonott kalács is, azt mindig szoktam sütni! :) És Apa somlóit is kért... :)

Szelivel akarok készíteni szalvétatartókat meg tojás tartókat, ha már úgyis itthon vagyunk, készülődjünk a húsvétra. Csak el kell még mennem színes hullámos papírért.
Mama kivett mára egy szabit, hiányoztunk neki! :lol:

Tavaszi nagytakarítás keretében felteszem a teszveszre a már rég nem használt cuccainkat. Eltettem, hátha lesz tesó, de egyre kisebb esélyt látok rá... :? Akkor meg ne menjenek tönkre a padláson. :roll:

Kép

Kép
regcsiken14

JÓ reggelt!

Szelinek jobbulást!

Emmának boldog névnapot!

Panndi, Kaqk, csinosak vagytok!

ma itthon vagyok háromig, utána megyek interjúzni Db-be. G. Nyíregyen van, így hazaér addig.
ESte lefeküdtem aludni, úgy döntöttem, ennyit megérdemlek, szóval most kipihent vagyok.

Áron :?

Hú, én nem főzök semmit Húsvétkor, hazautazunk, és olyankor csak eszünk meg eszünk, meg persze mutogatjuk magunkat, legfőképpen Rugót.

Szombat du. indulunk (délelőtt vizsgáztatok nyolctól egyig), és vsz. kedden jövünk haza.

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Ja, Tünde, vagy három hete halt meg egy tetra, azóta nyugalom van, az állomány egyben. De már frissíteni kell. Na, majd jövő héten.

JObbulást Neked. Az jó, mikor már a pihenést unja az ember. De azért szerintem kényszerítsd magadat, és tessék tovább pihengetni.

Rugó elég nyűgi volt ma. Talán most jobb. Megetette a halakat az akváriumban, de elejtette a haleledelt. Kommentár: Anya, Rugó béna.

Kép
vindolanda

Na ma már csak főzés vasalás vár rám. :-) Holnap Emma már itthon lesz, szünet lesz az oviban, készülünk a húsvétra dekorációval.

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni: a süt az az sütemény lenne? vagy inkább ki mit főz???

Fonott kalácsot először fogok próbálni, meg szalámi rudat...nem visszük túlzásba mert sok ismerős nem is lesz itthon...De DÁVID jön Emmát meglocsolni!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, az avatarodat most cserélted le? 8)
Jó munkát.

Irina, ha érdekel, a Takko-ban a mi gyerekeink méretében Spongya Bobos pólókat lehet majd kapni holnaptól 1290 ft-ért.

Mi közben végeztünk a kertészkedéssel, aztán megint elmentünk péksütiért. Rugó felpattan a triciklijére, aztán menni kell. Magamnak is vettem, szerintem én is ezt eszek most, aztán vacsorára hagyjuk a főtt kaját.

Rugó most már igen jó gyerek, az is lehet, éhes volt reggel :roll:

Na, megyek is, várnak a sajtos kroaszonok :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: tegnap.:-)
pocakfotó :arrow:

KépKép
kaqk
Debrecen

Meg is néztem 8)

Rugó leült déli sziesztájára mesét nézni. Én ettem, meg pár kocka csokit is benyomtam.

Nem tudom, hajat mossak-e az interjú előtt. Olyan kis csapzottan nem kellene menni, meg akkor este sem kellene emiatt az időt húzni.
Holnap viszont fodrász du.
Karácsony óta nem jutottam el, de most úgy levágatom a hajamat, hogy ihaj :lol:

Micsoda gondok :idea:

Ma van az első nap szinte, hogy nem gyújtottuk be reggel abszolút a kályhát. Eddig mindig rádobtunk pár darab fát.

Na, elpakolom a konyhát. :arrow:

Kép
vindolanda

Rugónak megmutattam a Spongya Bobos pólót, de közölte, hogy neki miki egeres kell :x

Ja, és válogat a színekben. Pl. este csak kék gatyát hajlandó felhúzni, pirosat nem. Mostanában felemás zoknikban jár, az egyik lábán piros autó kell, hogy legyen, a másikon kék :shock:

Eszem megáll.

Kép
vindolanda

http://www.evidence.hu/209-rovid-ujju-polok/9769-mickey-eger-rovid-ujju-polo.html

Ezt találtam.

Na, lehet megvesszük majd neki. Szegénynek a névnapjáról is megfeledkeztünk idén. Hazautaztunk, és otthon szóltak, hogy névnapja van :roll:

Kép
vindolanda

Na, találtam egy másik helyet, ott olcsóbb a mikis póló és Rugó méretében is van.

http://www.mesemix.com/mesemix/index.php?productID=4467

Kép
vindolanda

Itt még pókemberes zokni is van :shock:
Na, szerintem jövő héten majd rendelek neki egy csomaggal, akkor tavaszi szünet lesz, itthon leszünk, át tudjuk venni a csomagot 8)

Rugó nagyon lelkes, megmutattam neki a dolgokat :P

Kép
vindolanda

Tényleg elpakolom a konyhát :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo: micsoda dilemma..de ha holnap mész fodrászhoz..nem bírja még ki vhogy???

Rugó: micsoda válogatós :lol: van egy kis barátunk, na neki sem mindegy melyik színű pólót adják rá! ezek a mai fiúk :lol: emmánál ez még nem jött elő.. :) viszon szereti ha szoknyát adunk rá, és most kezdte a nyaklánc hordását..:-) eddig felvette és azonnal le is vette.....most meg :lol: mindennek el jön az ideje :-)

Képek:

láncos :lol:
Kép

keresztanyjától kapott ajándékkal.:-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, sajnos naponta mosós hajam van. Ha megyek dolgozni, akkor minden nap mosni kell, ha szünnapom van, akkor a második nap összefogva még kibírja :x

Egyem a kis nyakláncos tündért 8)
Nagyon szép haja van. Kitől örökölte?

Kép
vindolanda

Vindo: ah értem..én hetente mosom.:-)

köszi..hát a színét biztos nem tőlem..de kezd egészen sűrűsödni ..remélem olyan lesz mint az enyém.....egyébként vágni kellene lassan belőle mert ha össze van fogva akkor is olyan hosszú..bele lóg a fürdővízbe .. :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

a vasalóm már nagyon kiabál hogy menjek.....hát megyek.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Az én vasalóm már tavaly nyár óta nem kiabál, leszokott róla :lol:
Azóta nem csináltam nagyobb vasalást :roll:

Akkor szerencséje lesz a hajával 8)

Rugó húsz perce egy cserebogárral játszik, egy kislapátról egy gereblyére másztatja és vissza. Már meguntam, bejöttem :roll:

Olyan szép az idő :D

Kép
vindolanda

Láttunk egy mentőhelikoptert. Rugó rámutat, és közli, hogy beteg bácsi :D

A cserebogár túlélte, de azért egy tujára menekítettem.

Most a triciklin ül, kakaót és teát is kér egyszerre :roll:

Az egyik nekem marad szerintem.

Kép
vindolanda

Traktor szánt a házunk mögött. Rohanás van :arrow:

Kép
vindolanda

KAqk szupi képek! igen ki mit süt? mármint sütit:-) kókuszkockán gondolkodom, piskótatekercs, meg lehet lesz még valami.

Én is csak hetente mosok hajat, de ma megyek fodrászhoz! nem voltam 2 éve :oops: itt ott tesóm nyirt valamit, iagzitott, de unom a copfot :? igy vágatom, félhosszút szeretnék.

FOREVER LIVING - ALOE VERA senkinek nincs tapasztalata?????

Vindo meleg van 8) és marad is, igy nem fog kelleni már fűteni, max este.

Heni
KépKép
heni81

Jó fodrászkodást!

Mi kaptunk egy forever-ös csomagot, mikor R. született, de nekem semmi különös tapasztalatom nem volt vele. Mint a többi kence :roll:

Kép

Kép

Kép
vindolanda

Micsoda történések vannak nálatok Vindo :lol:

vasaló: I mostanában ingben, öltönyben jár... :? = elő kell vennem néha a vasalót :?

Heni: FLP..a termékek jók, csak drágák..... hálózatépítésben gondolkodsz??? vagy csak használni?

kész vannak az ingek :lol:

KépKép
kaqk
Debrecen

Akik szeretnek vagy szeretnének utazni kedvező áron!

www.swisshalley.com

szerintem jó dolog!

KépKép
kaqk
Debrecen

Ja, zajlanak az események.

Hajam megmosva, várom Gábort.

Gábor is ingben jár, de én úgy vagyok vele, hogy ha ki akarja vasalni, majd előkapja a vasalót, és kivasalja magának :roll: Este dolgozom, pakolom a Rugó cuccait, pakolom a saját cuccomat, elpakolom a lakást is valamelyest, szóval ha kell neki egy vasalt ing, majd kivasalja...

Kép
vindolanda

Röviden és tömören: ezért jár vasalatlan ingben Gábor :lol: :lol: :lol:

Kép
vindolanda

Jött G., pakolok, és megyek interjúzni.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Voltunk ma ismét a fülészeten, kifakadt cicus jobb füle. kapott ab-t.
Remélem ma este már nem küzdünk 40 fokos lázzal.

Heni én eddig úgy készültem, hogy nem készülök mert utazunk.
Ez most nem túl valószínű, hacsak rwendbe nem jün csincike.
Így talán sütök sósat, meg valami sütit amit a család megszavaz.
na meg ma megyek veszek sonkát és megfőzöm. Azt pénteken kell?

Rugó nagyon édes :D
tiszta apája ezen a képen :D

Kaqk szépek vagytok együtt :lol:

kiabálás van :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni: jobbulást Grétának!!! még mindig ennyit bajlódik a fülecskéjével! :cry: Pöti füle??????

Vindo: jó képek!!

vasalatlan ing :lol:, hát mivel én itthon vagyok......nem igen húzhatom ki magam alóla...egyébként szeretek vasalni..főleg ingeket..de nem ennyit egyszerre..:-)...

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni pénteken??? nem szabad húst enni :roll: :wink: :-)

KAkqÉn igy első köreben használni gondoltam, de lehet megpróbálkoznék a hálózatépitésen is :roll: nem olyan drága már....a gyógyszer sem olcsó sajna.

Heni
KépKép
heni81

Halihó!

Móni, szegény kis drágák, gyógyuljanak meg mielőbb! Gergőke kap valamit a fülére? Ne edd magad, már megint ez a masszív fülgyulladás mindenhol, biztos nem véletlen, ha sokan küzdenek vele, akkor megint valami agresszív baktérium ütött fel a fejét, hogy enné meg a fene.

Regi, Szelikének jobbulást!

Kaqk, hát mi tagadás, gyönyörű a lányzód! És azok a nyakláncok! :-)

Vindo, kis gyönyörűség Rugó, jól áll neki a virág! Meg a traktor is! :wink:
Köszi a spongyáspólós tippet, takko nincs szerintem a közelünkben, de majd körbekémlelek.

Tündikém, fel ne állj és ne dolgozz, ameddig nem muszáj! Én ilyen szituban tuti végignézném azt a 200 filmet, amivel le vagyok maradva, azzal egy évig minimum el is lennék.

Heni, nemigen szoktam sütni, de hétfőn kotyvasztok talán valamit. Anyu szokta a sonkát meg a vasárnapi ebédet csinálni.

Ádi jól, de alig eszik, viszont a hasa csak 1 napig ment, a probiotikum karban tartja.
Nyári melegben jöttem haza. :shock:
A házban már nincs fűtés pár napja, de van olajradiátor a gyerekszobában, azt kapcsolom be, ha nagyon lehűlne Ádi szobája.

Ma könyvtárban dolgoztam, hogy legyen mit előadnom a holnapi konfin. Irtó hatékonynak éreztem magam, régen (= amikor még volt időm, Ádi előtt) erre egy hetet is szántam, most meg kereken 1 napot. :lol:
S. van most Ádival itthon 2 napot, én 3-at vállaltam be. Összeszámoltam, 32 napot volt beteg idén eddig Ádi. :shock:
irina

Nem tudom, miért félkövérített... :shock:
irina

Vindo, S. tud vasalni, de egy ing kb. 15 perc neki, nekem 1 perc, úgyhogy Ádi dolgaival együtt megcsinálom egy füst alatt. Meg is köszöni nagyon. 8)
irina

Sétáltunk egy nagyot a parkban, kb. annyian voltak, mint a Palatinuson csúcsszezonban :lol:

Hahó...?
irina

Rugó édi azzal a virággal a hajában... :lol:

Egész délután kint voltunk az udvaron. Tollasoztunk, fociztunk a fűben! :) Imádom.
Lassan érik egy babatali, úgy érzem! ;) Csak Apa még hozzon homokot a homokozóba... :D

Irina! Jesszus, 32 nap... :(

Móni! :( Remélem, hamar meggyógyulnak, hogy már süt a napocska! +++++++++

Hát nekem szerencsére inget nem kell vasalnom, a blúzaimat annál inkább. Meg Szeli pólóit is szoktam, mert különben olyan, mintha a tehén szájából húzták volna ki... :?

Szelinek Neways-es vitamint adok, Maximol a neve, azóta nagyon jó az étvágya. :)

Csajok! Szerintem Szeli már nem is fertőz, nincs újabb pöttye és az összes száradt. :)
Jaj, nem is meséltem, olyan idióta ügyeletes dokit fogtunk ki szombaton. Beszólt, hogy miért nem magyar nevet adtunk a gyereknek, és hogy a Szelina nem is név... :shock: Nem nagyon értem, mi köze van hozzá... :evil: Amúgy elég bunkó volt mindenkivel a pasi...

Kép

Kép
regcsiken14

Regi, :evil: na és ezt a drága jó embert hogy nevezték el a szülei?
irina

Regi, nagyon örülök, hogy Szeli már ilyen jól van. Soha rosszabb bárányhimlőt. :)
irina

Regi, én is mindent eltettem Ádi cuccaiból. Igazából az energiát sajnálom, hogy 1. eladjam mindet, 2. aztán ha majd újra kell, mindent megvegyek újra drágán, egyenként.
És nem akarok hülyeséget beszélni, de tudod: soha ne mondd azt, hogy soha. :wink:
irina

Az új frizurám:

Kép

Heni
KépKép
heni81

Gyerek cuccok: én sok mindent eladtam, ami nem vált be, nem volt praktikus....vagy divatját múlhatja. Csak a jó dolgok és a ruhácskák, azokat nem adom el, maradtak meg.

Heni
KépKép
heni81

Heni, veri nájsz frizura, nagyon csini vagy! :-)

Nekem igazából az egyik mellszívó nem jött be, de orrszívóként használtuk (multifunkci volt). Na jó, volt egy másik mellszívóm, kézi, de megtanultam kézzel fejni, az se kellett, de még nem adtam túl rajta.
Más haszontalanságra nem emlékszem, talán csak bizonyos gyerekjátékok, de azokat Ádi kapta. De szemrebbenés nélkül dobok ki játékot, ha gagyi, nagyon unja és vacak a minősége, vagy veszélyes. Kinderpingvines bigyóknak pár napot adok max. :D
irina

Ja, de eszembe jutott még valami, ami felesleges volt - legalábbis eddig -: nyaktámasz kocsiülésbe. Mert amíg nem alszik, nem tűri meg a nyakán, ha már elaludt, nem lehet odatenni. :-D
irina

na még egy utolsó, aztán eldugulok:
egy kép, amin Spongyabob (Ádi-nyelven: Sumomó) pulzusa magasnak találtatik:

Kép
irina

Grétának jobbulást kívánunk!
Majd írj holnap, hogy hogy vagytok!

Regina, ez a doktor is foglalkozhatna mással :x

Vérnyomás :lol: Na, pálya-orientáció adott :wink:

Rólunk: interjú tűrhetőre sikerült, de ezt a fókuszcsoportot, hogy egyszerre 5-6 ismeretlen emberrel interjúzok, még szoknom kell. És egy fontos kérdést meg kifelejtettem :x Na, majd amik még hátravannak, ott felteszem :roll:
Amíg én a GÖCS-ben (Gördülőcsapágy Gyár vagy mi, amit pár éve az egyetem kapott meg) interjúztam, G. és R. megrendelt a falra díszleceket egy boltban, voltak sétálni és kis halakat nézni a köztemetőben, valamint egy benzinkútnál pisilni.

Én most épp dolgozgatok, de azt sem tudom, mit csináljak, mivel folytassam az estét.

Köszönjük a dicséreteket.
Boldog vagyok ezzel a képpel, jól sikerült, már rég nem volt róla közeli fotónk.

Kép
vindolanda

Heni, jó frizura 8)

Kép
vindolanda

Nálunk a leghasználhatatlanabb nagyobb értékű tárgy egy járóka volt (nagy batár). Egyszer volt benne kb. 10 percre, üvöltött benne mindig, mint a fába szorult féreg. Mikor meg meghirdettük volna, hogy eladjuk, előtte pár nappal odaosont egy ollóval, és jól kivagdosta a hálóját :x :x
Volt vagy húszezer forint, több is valamennyivel :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: