A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

1302787865.2825.htm

ha valakinek észrevétele van szóljon!!!!! :wink: :wink:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto
Bírom ahogyan megírod ezt a táblázatot, mindig mosolyognom kell ......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mné
Köszönöm szépen,már sikerült be tennem a képet.Még folyik az orrom,de lázam az nincsen,és remélem nem is lesz.
Tök jó,hogy májusban indulhatsz!!!
Apukádnak inkább örülni kellene,hogy a lakást fel akarjátok újítani.Nem igazán értem ezt a hozzá állást. :roll:
Az sem szép dolog az orrotok alá dörgölni,hogy nem a tiétek a lakás,még ha így is van,akkor sem illik....

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló: sajnos mi sem értjük, de hát nagyjából ez a hozzáállás jellemzi őt. A viszonyunk is ennek megfelelően alakult az évek folyamán. Úgy hittük, hogy most talán rendeződik a helyzet, és meg tudunk lenni egymás mellett. De sajnos ez nem így van. Állandóan kitalál valamit, és gerjeszti a feszültséget. Nekem pedig erre nincs szükségem.
Igen, bocsánat láttam a képet. Nagyon szép. Imádom a lovakat. Én is gobelineztem régebben, de persze sokkal de sokkal kisebb képeket csináltam. Jaj de imádtam.
Nagyon szép, gratulálok hozzá!

Mné
mné

Mné
Egyáltalán nincsen mód arra,hogy elmenjetek?!
Hiába mondják azt sokan,hogy külön minden más,pedig nem egészen így van,mert ha a szülő bele akar szólni, akkor távolból is bele tud.
Látod én ez az egy amit nem engedek meg,bele szólni az életünkbe.Mert a végén úgyis mi veszünk össze..........

kagyló

Sajnos nem tudunk egyenlőre elmenni innen, bár nagyon szeretnénk. Bár rengeteget dolgozunk mind a ketten, de ekkorát nem tududnk lépni. Próbálunk beszélni anyósomékkal, és majd meglátjuk, jhogy mi lesz. Elképzelhető, hogy ők eladnák a házukat, mert nagyon nagy nekik, és nem bírják már a fenntartását, és akkor talán tudunk mi is venni egy saját lakást. Azt tudom, hogy ők soha nem dörgölnék az orrunk alá, hogy adtak bele pénzt... Hát ez még a jövő zenéje... Addig pedig nyeljük apám butaságait.

Mné
mné

Mné
Hát nem egyszerű,az már biztos!Érdekes,hogy anyósodék tudnak segíteni,talán...és nem apukád.Fura nagyon!
:shock: :shock:

kagyló

Hát igen, Apám megtehetné, de inkább ül a pénzén, és kuporgatja. Nagyon remélem, hogy ezt a mentalitását nem örököltem! Iszonyatosan zsugori, és kicsinyes...

Mné
mné

Mné
Ez szomorú nagyon! :(
De bízunk benne,hogy valami fog változni,talán egyszer rájön arra,hogy evvel csak egy hatalmas nagy távolságot csinál kettőtök között....
Tudod nálunk az én családomban nagy össze tartás van,mi mindig számíthatunk egymásra.Hála Istennek,nekem két fiú testvérem van,és azok meg aztán tényleg mindent megtesznek értem.Néha még túlzásokba is esnek.......
:wink:

kagyló

Sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem, de sok a munka, közben elkezdtem begyüjtögetni a papírokat, intézük az örökbefogadást,így kicsit elhavazódtam :shock:

Zsuzsi, Kagyló, Kisalag: nagyon drukkolok Nektek, remélem követendő példával jártok :wink:
Hogy érzitek magatokat?

Bari: mindjárt kezdés :D Én is szivesen olvasnám a + csodát :lol:

Szélkisasszony: hogy vagy? Nagyon gyorsan telnek a napok :wink:

Mné: sajnálom a ház körüli gondokat, de tudod sok rossz után csak jó jöhet :wink:

Nyuszika, Nene: nagyon telik az idő, mindjárt kezetekbe tartjátok a babátokat, olyan szép és izgalommal teli időszak lehet :D

Emerenc: hogy vagy?
Nagyon hasonlóan gondolkodunk :wink: Ha a + gondolkodáson mulna, már az anyaságról beszélgetnénk :wink: Szerintem az fontosabb hogy a hitünket ne veszítsük el :oops:

Kriszto: végeztél a munkával?
Jobb kedved van már?Te írtad egyszer a kort ugye? Én mikor kezdtük a lombikot 26 éves voltam, 30% esélyt hablatyoltak, és baba még sehol :roll: :roll:

Katapetra: lelked, hogy van? Hidd el el fog jönni az idő, mikor biztosra érzed - ézitek mennetek kell tovább az uton...

Parane, Poszi: nektek is mennek drukkjaim, hogy a picurok jól kapaszkodjanak és szépen fejlődjenek..

Leeda: tudjátok már hogy mikor kezdtek?

Kretty: azért Te se dolgoz olyan sokat, meg még a tanulás....Minden tiszteletem a Tiéd. Én is munka mellett végeztem a fősulin az utolsó évet, de azt hittem belehalok :?

Na lépek tovább, ha valakit kifelejtettem ezer bocsánat

Puszi Mindenkinek
( és holnap már péntek ááááááááááááááá)
ancsi80

Ancsi,
mi most talpmasszázsra fogunk járni, megnézzük indít-e el pozitív folyamatokat, hátha.... :roll: Örülök, hogy haladtok azért, ha lassan is....

Mné,
sajnálom, hogy ilyen problémákkal is meg kell küzdenetek, sajnos nem vagytok vele egyedül, nagyon sok hasonló dolgot hallok a környezetemből...tényleg csak majd a költözés hozhat megkönnyebbülést, remélem hogy minél előbb sikerülni fog!!

Kagyló,
nagyon szép a kép, ügyes vagy!! :D

Kriszto,
én is köszönöm a táblázatot, nagyon jó... :D

Puszi Mindenkinek és szép estét, ja és senki ne hajtsa magát túl munkával, másra is hagyjatok időt/energiát.... :oops: :lol:
leeda

Kedves Lányok!

Köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.

Tehát amit mindenképp megszerettem volna veletek osztani.,a következö:2 éve volt az elsö lombikunk Apánknál,ami sajnos nem sikerült.Utána egyböl indulni szerettem volna,de jött közbe,vizesedés,költözés,csillagok nem megfelelö állása stb.fél évvel ezelött amikor Apánk megvizsgált,amh.és inhibion vérvételt is csináltatott,közölte az ítéletet:egy bizonytalanul látható tüszöm van,és 37 évessen korai klimaxom van,azonnal inditsam az örökbefogadást,mert itt nem lesz gyerek.az amh,és az inhibion értéke gyakorlatilag nulla volt.Miután felkászálodtam a padlóról,kutatni kezdtem,hogy mit tudok tenni.Hát semmit.A folyamat,a nyugati orvosok szerint visszafordithatatlan.Viszont találtam olyan beszámolókat amiben azt irták hogy az akkupunktura nagyon hatásos a hormonrendszer problémáinál.profihoz szerettem volna menni,és meg is találtam azt a személyt akinek nagyon sokat köszönhetek,és akinek már a nevében is benne van a lényeg :AJÁNDÉK.Apánktól kikönyörögtem egy ujjabb kukucskát,és hálás vagyok neki, amiért nem küldött el azzal hogy lerontom a statisztikáját.2-3 hónapon keresztül jártam kukucskáltatni a tüszöimet,és minden hónapban hoztam a stabil 3 db.ot.az fsh értékem 15 röl 12 re ment le.És holnap punkcióra készülök 5 db.tüszövel,amiböl 3 db.megfelelö méretü volt szerdán.Azért szerettem volna elmesélni nektek,hogy ha a nyugati orvosok azt mondják nincs mit tenni,még mindig fordulhattok a keleti orvosláshoz.Hát ennyi a történet remélem van akinek segitek vele.bocsi hogy ilyen hosszúra sikerült.

Jolanda
jolanda

Sziasztok!

Jolanda, ház ez az! Én is ezt magyarázom: akupunktúra!
Úgyanez történt velem is, csak nekem nem lett ennyi tűszőm, 4db volt és egyet tudtak visszaültetni. De ez is óriási eredmény ahhoz képest, hogy engem is eltanácsolt már egyszer az Apánk. ( hiába a kitartás meghozza a gyümölcsét) Nagyon szurkolok! Remélem jó példával jársz elöttem! HAJRÁ! :D

Kriszto, ez a táblazat tényleg klassz! :D
Kagyló, ilyent én is szeretnék csinálnni! GYÖNYÖRŰ!
Bari, olyan jó, hogy ilyen izgalmas dolgok történek Veled! Ez olyan mintha egy pozítiv végkifejlett előzményei lennének! :wink: Mindjárt itt a kezdés! :D :D
Mné, szurkolok Neked is nagyon és Mindenkinek! Sajnos a rokonainkat nem válogathatjuk meg. Még az a jó, hogy a férjed szülei segíteni tudnak. Sajnos a mai világban családi összefogás nélkül nehéz boldogulni.
ancsi, :D hát, Te is egy nagy Harcos vagy! Mindig azt gondolom, hogy a kítartásnak meg kell hoznia a gyümölcsét!
És ez így is lesz! :D

Mindenkinek mennek a drukkok!
Kismamiknak, tünetmentességet, pocisimit! És jöjjenek tartani bennünk a lelket!
Csutinak jobbulást ÉS KITARTÁST!
emerenc

Sziasztok! szánom-bánom, hogy kicsit hanyagoltam a fórumot... :oops: :oops:
A héten minden nap túlóráztam, ezért nagy bőszen kiírtam magamnak holnapra egy szabit...erre, ma a munkaidőm lejárta után realizálódott, hogy holnap mégiscsak dolgoznom kell, mert határidős munka van!!!! :evil: :evil: :evil: Nem is kell mondanom, jól leteremtettem bennt mindenkit. :roll:

Azért pozitív élmény is történt ma velem! Az egyik nagyon jó barátunk megszült, és voltam bennt nála. Végig én fogtam az egynapos kiscsajszit, olyan jó érzés volt. Ezért érdemes küzdeni!!!! Teljesen új lendületet kaptam, és alig várom már, hogy kezdjünk!!!! :D :D :D

Krisztó, a táblába beírhatod, hogy nekünk is ICSI lesz (a pontosság kedvéért)!

Kagyló, nagyon szép, amit készítettél!

Katapetra, képzeld, én is festek! Legközelebb a barátomék gyerekszobájára festek mesefigurákat, de a vászon és az állvány is itthon van! tökre kikapcsol!

Bari, vágod már a centit?

Mné! fel a fejjel! Arra koncentrálj, hogy jövő hónapban kismami leszel. A stressz csak árt!!!!
Vendég

Jolanda
Petesejt adományozásra nem lett volna lehetőség,amikor apánk azt mondta örökbefogadással lehetne csak baba....Igaz ennek már most nincsen jelentősége,de azért érdekelt volna.Nálunk Ági járt akupunktúrára.Szerintem neki is segített ez a beavatkozás,mert utána lett a három gyönyörű babája.
Megkérdezhetem,hogy hány éves vagy?Nekem közel a 40-hez mondta apánk,hogy 4 petével indulok a lombiknak.
Kretty
Én is teljesen kész vagyok ha babát kell megfognom.Utána mindig úgy érzem,nem adom fel soha sem,mindig erőt adnak.....
Kriszto
Holnap szerintem megint ketten leszünk!!!!!!!!!!!!!! :wink:

kagyló

Szia Kagyló!

1 hét mulva leszek 38 éves.Fel sem merült, sem az örökbefogadás,sem az adományozás/bár a sógornöm,és egy barátnöm,is komolyból ajánlkozott/ mert annyira biztosra tudom,hogy nekem lesz saját babám,és ezt olyan komolyan hiszem,hogy csak ez lebegett a szemem elött,ezért küzdöttem,mint egy britt oroszlán.mindamellett megálmodtam,megjósolták,a horoszkópom is ezt mutatja.És hiszek benne,hogy a gondolatnak teremtö ereje van!

Jolanda
jolanda

Jolanda
Irigyellek,hogy ekkora erő van benned.Ennyire tudsz hinni,mikor te is megjártad a.................
Tudod ha lehetne hinni a gondolatban,akkor már minden amire az ember gondol valóra vált volna...de sajnos nem így van.Jóslatokban nem is tudom valamiért hiszek,pedig nekem 3 fiút jósoltak, és egy sem lett eddig,és szerintem ez után sem lesz.
Álmok,nos álmodtam már én is annyi mindent,mégsem teljesült belőle semmi sem.
Hiszek én is abban,hogy lesz kisbabám,de mikor azt sajnos nem tudom...
De ha hinnem kell egy valamiben hiszek, és abban senki nem tudna eltántorítani....................
Mosolyogtam rajta amikor azt írtad benne van a nevében az orvosodnak:ajándék.
Az enyém aki segített:létező,levő.

kagyló

Szia Kagyló!

Természetessen én sem hittem ezekben a dolgokban,de miután többször bebizonyosodott,hogy müködnek,és a saját börömön tapasztaltam,ma már hiszek.Az akkupunkturás doktornőm keresztneve ,Ajándék.

Jolanda
jolanda

Jolanda
Holnap ha lesz elég erőd,gyere és mond el mi volt a punkción.Gondolunk majd rád!
Kagyló

kagyló

Jolanda,

én is nagyon szorítok Neked!!! Remélem este a legjobb hírekkel jelentkezel... :wink:
leeda

Jó reggel!

Jolanda már lassan csicsikálni fog és reméljük szépséges számot kap a tenyerébe :lol:

Leeda, már jártok talpmasszázsra?

Kisalag, hol vagy????

Kagyló, gyönyörű a gobleined :wink: Most kedvet kaptam én is, tuti beszerzek egyet a kezdésre :lol:

Zsuzsi, hogy tetszik a Crinone?

Mné, sajnálom,h Apukád ilyen, de hiszem,h még változhat!!! A zuram Apukája is elég fura szerzet, de az elmúlt hónapokban egészen másik oldaláról ismerhettük meg!!!

Zafír, hol vagy, Te sem jártál erre mostanság... :(

Kretty, már nem sok van hátra. Örülnék,ha piri nem késne :lol:

Pussz mindenkinek!

Bari

bari6

Sziasztok Függőőőőőők! :lol: :lol: :lol:

1302852388.71.htm

Ma milyen gyors voltam????

Jolanda! Drukk!!!!

Kisalag, gyere!!! Annyit gondolunk rád!

kriszto

kriszto82

Sziasztok!!!

Látom, mindenkit elkapott a munka vihara! :?
De ma nyugis napom van (imádom a konferenciákat, amiken a főnök részt vesz... :oops: ) úgyhogy nem lesztek ketten lányok! :wink:

Kagyló: a kép valami csodaszép. Irigyellek, hogy van türelmed és kézügyességed hozzá. Nekem fakezem van ehhez. Még az ajándékokat is Szélúrfi csomagolja (ő gyönyörűen csinálja), szóval képzelheted... :?
Jó volt olvasni, hogy mennyire összetartó a családod. Meríts erőt ebből (is). Bárcsak adhatnék az én jelenlegi lelkesedésemből, pozitívságomból. És tessék hinni a jóslatokban, horoszkópban, magadban. Drukkolok nektek nagyon!!!! :D

Jolanda: üdv köztünk. Hát nem semmi a te történeted sem. Nagyon várunk ma a hírekkel!!!! És persze ezerrel drukkolunk!!!

Mné: akkor, ahogy elnézem együtt fogunk aludni és izzadni. :D :D :D :D De jó! Mármint, hogy majd együtt kezdünk. A lakás dolgot én is sajnálom. És átérzem. Az én apám is hasonló mentalitású. Csak mi nem "függünk" tőle, szerencsére. De ha az érdeke éppen úg kívánta, akkor képes volt megpróbálni összeugrasztani minket Szélúrfival. Na azóta nem nagyon tartjuk a kapcsolatot. Persze ez sem jó megoldás, mert mégis csak az apám, de lelkileg már annyit bántott, hogy nekem jobb nélküle.
Ancsi: köszönöm kérdésed én most nagyon-nagyon jól! Tele optimizmussal, várakozással és lelkesedéssel. Tervezgetjük a jövő hónapunkat, a kezdést, a nyarat. :D :D
Az örökbefogadással kapcsolatban hol tartotok? Csak mert mi is elindítottuk, de a pszichológussal beszélgetve arra jutottunk, hogy a kettő (mármint a lombik mellett) nem megy egyszerre. Szóval most csak erre koncentrálunk és majd szeretnénk szív szerinti testvérkét neki(k). A napok meg valóban csak úgy rohannak. Amit most annyira nem bánok. :wink: Veled mi a helyzet? Mikor kell menned Apánkhoz?
Kriszto: szuper a tábla! Nagyon köszönjük! Igen, magadról is írj!!!!

Kretty: biztos nagyon jó érzés volt a karodban tartani a pici lányt. :D :D :D És olyan jó, hogy ez erőt ad!! Hajrá!!!!! Az elkészült babaszoba-freskókról mutatnál majd képet? :roll: :lol: :lol: :lol:

Bari: már csak 1 hét!!!!! Tényleg fénysebességgel rohannak a napok! Azt szeretném tőled kérdezni, hogy milyen formában szeded a méhpempőt? Csak mert én is szeretném újra elkezdeni. Őszintén bevallom nekem maga a pempő borzasztóan nem ízlett. De ha az a leghatásosabb én ráveszem magam.
Tényleg fantasztikus dolgok történnek veled. És ezek biztató jelek a jövőre nézve. :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is megismerkedtem egy lánnyal, aki nővér volt valamikor így szívesen segít majd a szurizásban. És ők is éppen babát terveznek a párjával, igaz a másodikat. Szóval tudományos kísérletbe fogunk! Ők spontán, mi egy tűhegyni segítséggel. :D
A kísérlet lényege... na az nincs neki! Csak jól hangzott. :oops:

Lányok én olyan feldobott vagyok! Pedig semmi tudatmódosítót nem használok... 8) Valamelyik nap a tükörbe néztem (és nem a szarkalábakat láttam) és azt éreztem, hogy Édesanya leszek!!!!! Csak így, egyszerűen. Nem azt, hogy lesz babánk, hanem , hogy én is anyuka leszek. Csak maradjon meg ez a lelkesedés, boldogság, pozitív hozzá állás májusra is.
Ne haragudjatok, hogy ennyire sok voltam.
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
szélkisasszony

Kriszto,

Nagyon gyors voltál ma reggel :lol:

Jolanda,

Drukk mára, és majd gyere, hogy i volt.

Mné,

Köszi kérdésedet, de sehogy sem állunk a lakással :cry:
Mivel én ugyebár fekvésre vagyok ítélve, nem nagyon tudok segíteni semmit, szegény párom meg nem nagyon győzi. Na de ugyebár pozitív gondolkodás :wink: szóval remélem, hogy minden időben készen lesz. Igaz a nappali falát még most vakolták, közben a párom a teraszt csiszolta, én meg természetesen feküdtem, de hiszem, hogy egyszer majd csak beindul olyan igazán a munka, ami látványos lesz, és akkor én is megnyugszom egy kicsit. :roll:

Ancsi,

Hát pont ez az, ami miatt izgulok, de nagyon, hogy már egyre közeleg az idő, hogy köztünk legyen a mi kis manócskánk, és még mindig nincs hova tenni a kiságyat, az idő meg rohan. Ha bele gondolok, hogy már csak 9 hét..... :?

Bari,

Már csak 7 nap. Nem semmi, hogy megy az idő mi?

Mindenkinek drukk, a tesztelésre várakozóknak kitartás, mert szerintem tényleg ez az egyik legnehezebb időszak.

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!

Kagyló: a crinone az hüvelygél, ugyanaz mint az utro, progeszteront tartalmaz, nekem tetszik a kiszerelés, mert egy kis applikátor, és tök jól használható! :D

Ancsi: örökbefogadás??? húúhh, nem semmi, azért ehhez is bátorság kell! mit mondanak, mire lehet számítani? kicsit írjál róla, jó ha az ember lánya erről is hall-tud valamit
Kriszto táblázata szerint mentek aug-ban lombikra, vagy mégsem?

Jolanda: azért ez is kemény lehetett, hogy így az arcodba mondta D., hogy nem lehet gyerek, mondjuk azt hiszem jobban szeretném, ha ilyen helyzetben lennék, hogy nekem is inkább megmondanák, minthogy téves álmokba ringatnának
Nagyon drukkolok Neked, hogy sikerüljön a punkció, és megtermékenyüljenek a petikék! :D

Elnézést ha tudatlan lennék, de ez micsoda" amh.és inhibion vérvétel"?

Amúgy jól vagyok, mostanában nem érzek lentről semmit, a hétvégén, meg a hét elején még éreztem szúrkálást, meg fájt egy kicsit a pocim, de most már semmi :( az a baj, hogy ilyenkor mindig jönnek a negativ gondolatok, hogy biztos nincsen ott semmi, pedig ha jól számolok, akkor most kellene beágyazódni, nem kéne azt érezni?

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Zsuzsi a beágyazódás eltarthat 6-12 napig. Tehát kb. mostantól egy hétig :lol: az érzésről már egy csomó mindent olvastam. Volt aki érzett és volt aki nem...szóval azt hiszem ez is abszolút egyéni :shock:

Nene, amint megszületik a kisfiatok lesz bőven miben kivenni a részed :lol: tuti nem fogsz unatkozni :roll:

Szélkisasszony, jaj de jó volt olvasni a soraidat és tessék kitartani a sok-sok pozitívságban :lol:

bari6

Bari,
én ma megyek állapotfelmérésre, meg majd vmikor a páromnak is próbálok időpontot szerezni és majd csak utána fogunk elkezdeni járni..de már nagyon várom :wink:

Szélkisasszony,

szuper, hogy ilyen jókedvű és pozitív vagy, szerencsére néha engem is elkap egy -egy ilyen lelkesedés, és ezt próbálom megőrizni - nem mindig sikerül, de rajta vagyok....
:roll:

Kvzsuzsi,

én úgy tudom, nem mindig lehet érezni, ez abszolút változó, ne idegeskedj... :!: :D
leeda

Halihó!

Persze, majd rakok fel képet a fesésemről... 8)
Hétvégén állatker, Nyíregyházán, alig várom!

Bari! miért szeretnéd, hogy késsen a prir????

Szélkisasszony? miért nem megy egyszerre a kettő? ezt nem értem.... :?
Vendég

[quote="bari6"]K írta:bari6retty, már nem sok van hátra. Örülnék,ha piri nem késne :lol:

Szóval,annak örülnék,ha n em késne :lol: Amúgy egyetlen egy indokkal késhet csak, amit engedélyezek neki :lol: az nem más mint egy baribaba a pocakban :lol: :lol: :lol:

Leeda és végül Ibolyához mentek?

bari6

Kretty: azért nem, mert lelkileg a lombik 100%-os embert kíván. Nem szeretnénk úgy elkezdeni a kezelést, hogy közben tanfolyamra járunk, ahol az örökbefogadásra készítenek fel! Adnunk kell esélyt a saját babánknak úgy, hogy csak arra koncentrálunk, hogy hiszünk benne. Két nagyon embert próbáló feladat és nekem nem hiszem, hogy menne egyszerre. De lehet, hogy ez csak velünk/velem van így. A családgondozó szerint még akár a tanfolyamot is elvégezhetnénk. Mi úgy érezzük, hogy most csak a lombikra szeretnénk koncentrálni.
És az állatkertet irigylem most nagyon!!!

Bari: méhpempő??? :D
szélkisasszony

Kvzsuzsi: tudom, könnyű nekem mondogatni, hogy ne izgulj. Természetes, hogy izgulsz, hogy keresed a jeleket. De bízz benne, hogy sikerül!!! Mi nagyon drukkolunk!
Kép Egy kis vidámság így tavaszra!
szélkisasszony

Bocsi :oops: :oops: :oops:

Szóóóval én innen veszem: www.mezmuzeum.hu ezen belül: http://www.mezmuzeum.hu/termekeink lefele tekerve lesz a különleges termékeink között. Ez már mézzel kevert, így nincs rossz íze :lol: Nekem volt problémám a gyomrommal és ez miatt nem nagyon merem enni a simát :roll: Kriszto eszi azt :wink:

bari6

szép napos délelőttöt mindenkinek

zugolvasó vagyok, de az igen lelkes ;) és függő :lol: 8)

hangulatom a béka s**ge alatt, tesztelni még nem merek (megfogadom a tanácsotokat), persze semmit sem érzek, ill. piri előtti állapotokat igen és akkor még a párom is elkérdezi nap, mint nap, h akkor mikor is esedékes…. szóval jobb most zugban lenni és nektek örülni – bár bevallom, h tegnap nem néztelek, mondván, h ne gondoljak állandóan a baba projektre, de ezzel csak azt értem el, hogy majd megevett a kíváncsiság h kivel mi történt és ma hajnalban már vissza is olvastam a történéseket :D még nem adtam fel teljesen: minden napi piri késés egy nappal meghosszabbítja az esélyt a kismamaságra….

csendben figyellek benneteket és drukkolok mindenkinek! nagyon szép napos hétvégét kívánok nektek!
Kép
kisalag
Fót

Kisalag, jaj de jó,h jöttél :lol: Ha jól értem piri már késik??? Eddig mindig megjött időben ugye? Drukk nagyon++++++++++++++

bari6

Bari,
állapotfelmérésre először oda megyünk az intézetbe, szerintem majd csak utána fogunk hozzá menni... :D

Kisalag,
:D próbáld meg elterelni a negatív gondolataidat - tudom, lehetetlen - de hátha neked sikerül... :lol:
leeda

próbálok nagyon + lenni! ebben segítetek ti! és ezt nagyon köszönöm nektek!!!!!

ja, ja, már 1 egész napot késett, ill. az órára nézve 30 perc múlva 1,5 napot ;)

most visszabújok a zugomba és várom a híreket, infókat, hobbikat rólatok! :lol:
kisalag
Fót

kisalag: az szuper, hogy késett. bízz!! Nagyon-nagyon drukkolok!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép Kép Kép
szélkisasszony

leeda

Leeda: el kezdtem olvasni az elejétől. De velünk szinte szóról szóra ugyanez történ a Bolgárkerékben... :cry: Elszomorító. És mi még 2005-ben voltunk. Ezek szerint azóta nem változott túl sok minden.
szélkisasszony

:( :( megjött a nem várt vendég :( :( no majd legközelebb :)
kisalag
Fót

Kisalag: nagyon-nagyon sajnálom! :( :( :( :( :( :( :( :(
szélkisasszony

Sziasztok
Kisalag
Jaj,ne bár!Nagyon sajnálom!
:cry: :cry:
Nem leszel egyedül én is követlek egy hét múlva.... :( :( :cry: :cry: :cry:

kagyló

Jaj, Kisalag úúúúgy sajnálom!!
Nem is tudok mit írni! Kitartás! Hidd el meglesz az eredménye!!!!!!!Hamarosan!!!!

Kagyló! Lebokszollak!!!! :evil: , ha ilyeneket írsz!!! Nem fogod követni!!! Ő fog téged egy hónap múlva és Neki is lesz babóca a pocijában, mint ahogy neked is van!!! és marad is!!! Értve vagyok????

:lol: :lol: :lol: :lol:

kriszto

kriszto82

Kriszto
Nem is tudom miért,de azt hittem,ez a képen valami futó (maratonos) tigris van.
Ha tudtam volna,hogy bokszoló,akkor kicsit vissza fogtam volna magamat. :lol:
Legalább várd meg a telet,akkor kimehetünk a hóra................... :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :) :) :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

kagyló

kisalag! :cry: :cry: :cry:
annyira szurkoltam Nektek......

kagyló, ha bejön ez a pesszimizmus, már pedig nekem van egy sanda gyanúm, hogy igen, én is ilyen hihetetlenül ellenállhatatlanul pesszimizmus leszek! :lol: Komolyan, javithatatlanul ború látó vagy! :lol: De így bírunk, igaz csajok? :wink: :lol:
emerenc

Kisalag,

Nagyon sajnálom :cry: :cry: :cry:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

pesszimista nem pesszimizmus :D
emerenc

Hűha Emerenc ez annyira .....................már jobban érzem magamat!! Kép

kagyló

Kisalag: Nagyon sajnálom!

Kagyló: Emerencnek igaza van, tessék egy kicsi-picit optimistának lenni!!!

Parane: Ha jól emlékszem, akkor Ti voltatok ma babanézőben. Mi volt Apánknál? Gyere mesélj kérlek!

Poszi: Te mikor is mész csodababa nézőbe? Neked is nemsokára kellene. nem?

Momelcsi: Hogy vagy/tok? Hogy bírod a strapát?

Kisgaby: Te is nagyon eltűntél. Gyerkőcökkel minden ok?

Ági: Nálatok mi a helyzet!

Hahó babások, tessék buzdítani minket! :-D Na jó, csak mókázom. Gondolom, senkinek nincs egy csepp ideje sem a pindúr-pandúrok mellett.

Lányok! Ki mit csinál a hétvégén? Remélem, hogy az időjárás kicsit kegyesebb lesz hozzánk!

Mné
mné

Tessék csak tessék a lenmagos teljes kiörlésű lisztes pogácsából. Remélem, hogy ezt mindenki eheti és veheti :-)
Kép

Mné
mné

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: