Kispocok!
Jaaaj, el ne kezd te is, engem sem szokott senki hiányolni, és másokat sem, mert mi ilyen bunkó társaság vagyunk

. Nem ezn múlik a szeretetünk

. Akik udvaroltatni akartak magunknak, azok már nincsenek köztünk

. (Na, most sem lettem népszerűbb:roll:

)
Viszont nagyon-nagyon várom veletek a holnapi talit

.
Vettem ma ooolyan cép szandikát

. Legalábbis sztem szép, mert a többségeteknek nem a stílusa sztem, sőőőt

. Elmentem a Deichmannba, hogy vegyek vmi magassarkút, mert olyan "topisnak" érzem magam, mióta Botonddal terhes lettem

. Előtte én inkább "cicalány" voltam

. Szóval már kellett vmi nőcis megint, de a helyszínen részben módosítottam a tervet

:
Már 16 hetes terhesen is olyan csodálatos az egyensúlyérzékem, hogy az egyhelyben állás is komoly kihívás volt egy tűsarkúban, meg esküszöm, elfeletettem, hogy kell ezekben menni, pedig régen simán szaladgáltam benne, kerribrecsósan

. Hát most nem

.
Viszont megláttam egy részemről csak "gladiátorszandál" típusú cipőt, és oolyan kényelmes, és azért maga is a talpa, és nőcis is...

De leginkább kényelmes

.
Bele kellett törödnőm, hogy anya vagyok, terhes vagyok, éslusta vagyok a tipegéshet

.
Csak szolidan fikázzátok, jó?
http://www.deichmann.hu/site/images/1033903_pp.jpg
Ééés, megtaláltam a tökéletes ajakbalzsamot

. Korábban csak lapítottam a témával kapcsolatban, mert nem tudtam a nevét, évek óta vadászok rá én is, de ma megtaláltam a Müellerben

.
A neve Carmex, és mikor a Vivanál voltam, az egyik projectműsorban együtt dolgoztam egy idősebb sminkmesterrel, és ő mindenkinek a szájára ezt tett, a csajoknak a rúzs alá, pasiknak meg csak magában. Valójában ennél nem az ápolás a lényeg, hanem hogy kihozza az ajkakból a maximumot

. Mikor felteszed, kicsit bizserget, olyan mintha vietnámi balzsmot kentél volna a szádra

. Viszont tök szép telt lesz tőle:wink: , de azért csodákra nem képes, Szandika tuti nem ezt használja, na

. de nagyon ajánlom, ott mindenki beleszeretett

.