A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt!

Fél tízkor keltünk Rugóval 8) 8)

Irina, fogok szólni :wink:
Állítólag még jön egy újabb könyvszállítmány a hétvégén, ha minden jól megy.

Maggie, örülök, ha találtál jókat :D
Hogy vagy?

Heni, szép gyerekek :D

Tünde, gyógyulj meg Te is.

Ma itthon vagyunk, szabadnapom van 8)

Kép
vindolanda

Hahó :roll:

Kép
vindolanda

haló..

egy kezesen..

köszi..... de Beni itthon... lázaska.... vírus + a torka..... szóval most alszik... Domi oviban... én meg elvagyok.. ma még nem koppkoppkopp..:D
varga tünde

többiek remélem jobban..:)

fúj a szél és süt a nap... brrr

most tudom megnézni a sanctum ot.... lehet nem jól írtam bocsi...
varga tünde

Hahó, én kicsit itt :roll:

Gergike ma ölbebaba, nem tudom miért :roll: olyan nagyon jól ébredt reggel 8-kor.

Bocsi az eltünésért, de valahogy kevés az időm

Fleur ahogy rendbejövünk megyünk hozzátok :lol:
viszem a már kinőtt ruhákat vissza :wink:

alig birok írni, folyton belepötyög pöti is

Vindo éljen a szabadnap :D
én is le szoktam csapni az árengedményes, filléres könyvekre. Kincsekre bukkanok sokszor köztük 8)

Tündi jobbulást nektek+++
Beni hogy van?

Gica ne foglalkozz Zsuzska nyafogásával reggel az oviban.
Sír, akkor mond neki, hogy olyan szép mikor mosolyog. Na öleld át, ne beszélj a lelkére.
Mond neki, hogy sok-sok dolgod van de délután, mikor jössz értük csak vele/velük fogsz foglalkozni.
Ha csak egy ici-pici részvétet érez akkor megvan a táptalaja a hisztinek :roll:

Heni milyen nagyok már a gyerekek :shock:
Áron is már kisPasi a javából :D

Vera hogy van Báló?
remélem hatott az ab. és hamarosan megy oviba :)

Irina jó munkát neked
aztán nehogy túl sok(k) legyen :roll:

ááááá, így nem lehet írni :arrow:

KépKép
Kép Kép
l.móni

mire elküldtem, írtál is Tündi, jobbulást Beninek+++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Felébredt megvan... Megyek Domiért is lassan..

Egy ismerősöm oda megy nyaralni ahol én is voltam 3dik alkalommal Rab szigetére... Feltettem jó pár fotót nézzétek meg ti is.. Olyan jó volt nosztalgiázni... Bence itt 2,5 éves volt.. :) Most meg nem merek velük útnak indulni.. :D :D kicsit para lettem nem?!.....

https://picasaweb.google.com/benci1teszvesz/Rab2006?feat=directlink
varga tünde

mindjárt elalszom... :?

Kaqk,derekad?

Tündi,jobbulást Beninek.csak holnap megyí acsomi,még nem fotozta le R. :oops: s M.teljesen odavan az angyalkáért :)

Vindo,írígy a könyvek miatt :) :) (bár már rég olvastam :oops: mostanában erre nem szakítok időt :oops: pedig van 3 könyv ami arra vár h. okosítson :? )

:arrow:

KépKép
viranka

Tünde, szerintem menjetek nyugodtan, ha módotokban áll. A gyerekek jól viselnek mindenféle dolgokat. Rátok fér egy kis levegőváltozás!

Szép hely.
Mi most talán Bulgáriában gondolkozunk.

Beninek jobbulást!

Móni, Gegi? Nyűgös még?

Viranka, egy ideje most nekem is csak a szakkönyvekre van időm... Azok egyrészt munkának számítanak másrészt meg nem.
Igyál egy kávét:)

Kérdeztem ma Rugót, hogy hová menjünk nyaralni. Válasz: Arika (Afrika) :shock: :shock: :shock:

Itt elállt a szél. Talán elugrunk a százasba, ötig még nyitva van.
Rugó csak pörög meg pörög reggel óta :x

Kép
vindolanda

Örülök Vera.. :) Végülis felraktátok valamire? v. csak úgy állítva? oké akkor úgy várom.. :)

Afrika :lol:
varga tünde

Találtunk a spájzban egy kb. kilós kiszerelésű háztartási kekszet (önkormányzati segély), majdnem akkora volt, mint Rugó. Leült vele a tévé elé, és addig evett, amíg bírt. Most piheg. Kiosonok fáért addig.

G. állítólag már hat körül itthon lesz.

Egyik este le kellene festeni az új ajtók ajtófélfáit. Tegnap későre aludt el Rugó, akkor nem vállaltuk be. Holnap viszont munkanap, kelni kell reggel.

Szombaton megyünk Pocsajra a citerafesztiválra :shock: Rugó is jön :lol: Vasárnap anyósomék jönnek, hozzák G. nagymamáját is, aki még csak az új rész megépülése előtt volt itt egyszer. Így aztán enm alszanak itt, csak jönnek és mennek.

Jövő héttől sokkal jobb dolgom lesz, a harmadéves alapképzősök végeznek. Így aztán heti két dupla órával kevesebbet kell tanítanom. Elfogytak a szakdolgozók is. Csuda világ vár rám 8)

Kép
vindolanda

Sziasztok!

MÓNI, ó, a 8 órás kelés az nagyon jó, ügyes Gergőke! :-)

TÜNDI, nagyon örülök, h jobban vagytok!
Szerintem el fog múlni ez a parás időszak! :-)
Mi Prágába mennénk S-val (munka + kikapcs), lesznek mások is, de alapvetően kettesben, én most attól tartok, mi lesz addig itthon Ádival, na nem lelkileg, csak ha vészhelyzet van, anyu pánikba esik :? még kell egy gyorstalpalót tartanom vészhelyzetekre...

VERUS, VINDO, á, én is 99%-ban szakkönyveket olvasok, szégyen, magyartanárként alig jutok el regényekig (akkor viszont nem tudom letenni más rovására). Bevallom, az állandó szakmaizás miatt este meg aztán biztos nem művészfilmekre és Tolsztojra vágyom. A nyár jobb ilyen szempontból.
Mindegy, könyvfesztiválra kimegyek egy bnőmmel, az kötelező kör. De vásárolni alig fogok, spórolósba mentem át. Rámjött, hogy nem lesz nyugdíjam, gyerekemnek egyetem, több gyerekem, bármim, ha nem figyelek jobban.

Most tetőzik a munka, van kb. 2 napom 2 hétnyi munkára, erre még beszerveznek ezt-azt. Szétrobbannék néha a dühtől, meg amúgy is sok gáz van most a mhelyen, nem engem érint személyesen, de nagyon zavaró. Alig várom a félév végét, vágom a centit, aztán május végétől enyém a nyugalom. :wink:
irina

Vindo, hát ez a csuda világ nagyon jól hangzik! :-)
irina

Rugónak:

Kép
irina

Rugó bár már alszik, de köszöni szépen a képet.

Prága 8)

Én nem tudnám Rugót nyugodt szívvel senkire sem hagyni (leginkább amiatt, mert nincs olyan személy, akiben ebben a tekintetben megbízok. Mikor R. lázas volt, és anyósomék vigyáztak rá, egy kúpot nem sikerült beadniuk neki rendesen, 40 fokos láza volt, mikor hazaértem, és egy órája adtak be neki egyet állítólag). De R. sem akarna menni, ahogy fogom a jelzéseit. Szeret a nagyszülőkkel lenni, de csak úgy, ha mi is ott vagyunk. Ha kérdezik, hogy akar-e ott maradni egyedül (mert ezt nagyon szeretnék, mivel teszem azt a harmadik szomszéd az már fél éves korában is egy hétre vigyázott az unokára), mindig mondja, hogy nem :lol:

Irina, húzz bele akkor a munkába:)

Én lassan lefekszem, mára ennyi elég volt, úgy döntöttem :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Boldog születésnapot Áronnak :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Áronnak mi is boldog szülinapot kívánunk :)

KépKép
viranka

2 éves lett Áron ( baba) nagyfiú:-) mintha ma tegnap született volna:-) jaj de röpül az idő! délután köszöntjük majd együtt a család:-) egy kis puding tortát készitettem csak, medve formájú, remélem tecceni fog neki. MAjd hozok képeket este, vagy holnap.

Köszönjük szépen a köszöntéseket! :-)

Heni
KépKép
heni81

Áronnak nagyon boldog születésnapot!

Hihetetlen, hogy már a kistesók is kétévesek... :shock:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Dóri???????????????????????????

KépKép
viranka

Boldog szülinapot Áronnak!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Áron boldog szülinapot!!

KépKép
KépKép
fleur

megint megkeresett a forever linving, már 3x lehet megkellene próbálnom? nektek vannak tapasztalataitok?

Heni
KépKép
heni81

Szülinapi fotók:
Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, éljen a kis születésnapos gyönyörűségetek, Áron, soká!!!
Hogy örül a kis drága a tortának és az ajándéknak! :D

DÓRI???
irina

Hm, nagyon eltűnt sok ember:

Ágica, Juba, Dettyk???

És Panndi?
irina

Jut eszembe: Nektarin? Sense? Silka?
irina

Egy kérdés, csajok: érdemes szárítóval kombinált mosógépet venni? Külön sose vennék, mert nincs hova tenni, de a mosógépet úgyis cseréljük mostanában, s láttam pár ilyen gépet, gondoltam, megérheti (kb. két alsókategóriás mosógép árától indul a kombinált gépé)? Nem szeretnénk úgy venni, h mondjuk kiderül, az ilyen kombigépek semmit nem érnek.
irina

Halihó!

Én is megvagyok, csak fáradtan. Pocakom immár rendben. :lol:

Áronnak nagy ölelést küldök és további boldogságos életet kívánok(nunk)!

Dóri szerintem is nagyon eltűnt. :roll:

Irina, nekünk ilyen van. Egy outletben találtuk, nagyon kedvező áron. A mienk LG 8 kg-ot mos, 4-et szárít. Én imádom. Mondjuk leinkább a fehérneműket, törölközőket szoktam szárítani benne, meg Bercó kisebb ruháit. Mi azért ugye "tömeg" vagyunk, így rendesen gyártjuk is a szennyest. :wink:
Jól haladtál a munkáddal?
dmaggie

Mi meg jól belehúztunk és befizettünk egy nyaralásra. Egy hét a Balatonnál félpanzióval (reggeli, vacsora) nagyon kedvező áron. Mivel kifizettük, még 20 % kedvezményt is kaptunk. :lol: Remélem jó lesz majd!
dmaggie

Maggie, köszi szépen, ez jó hír, alaposan körülnézek majd a kombigépek ára terén azért...
Szuper, hogy mentek a Balatonra -- csak nem Gyenesdiásra? ;-)
Remélem, jól vagytok mindannyian!
Köszi, ma a munka jól ment, de miután Ádit hazahoztam, le is punnyadtam, meg fog jönni, ilyenkor mindig ez van, jön a fejfájás, fáradékonyság. (Tudod, az zavar, hogy elég jól be tudom osztani a munkát, és már megtanultam a minimumra redukálni dolgokat és irtó hatékonynak lenni, de amikor még erre is beesik még "ezt nézd át", "erre el kell jönni" és "tanárnő, csak még ezt holnaputánra", akkor nagyon dühös vagyok. Minden félóra számít, ezek már nem férhetnek bele, de nem mondhatom azt a szakdolgozónak, tanumányi versenyen indulónak, hogy felejtsen el... de mivel a legváratlanabb pillanatokban tűnnek fel és határidő előtt két nappal, én ugye addigra nem tudom az életem összes dolgát kisöpörni, és csak uérni... áh, mostanában nagyon sokat mérgelődöm, de jobb lesz ez, csak két hét még).
Megyek is, jó éjt! :-)
irina

uérni = várni
irina

Áronnak boldog születésnapot kívánunk!
Nagyon szép fiú lesz 8)

Maggie, hajrá nyaralás!!!

Irina, szegény Te.

Bennem még van energia, még egy kicsit húzom a mai éjszakát.

Kép
vindolanda

Halihó!

A kávém mellett olvastam. :wink: Tegnap nem vettem kenyeret, így nem tudok tízórait csinálni a fiúknak, majd vesznek valamit a pékségben. :lol:

Irina, tényleg nézz szét. Én ajánlanám az outleteket, csomagolási sérült termékeket is, azokat is nézd meg. A mienken is van néhány karc, de hibátlanul működik.
Komoly logisztikai szakember lehetsz. :wink: :lol:
Most Lelle a cél. Egy óriási szálloda, ezért is olcsóbb. Viszont van ellátás és a vízparton van a szálloda is. Tényleg nagyon jó, nekünk a 7 éjszaka most 143-ban van/lesz.

Vindo, Te kis energiabomba. :lol:
dmaggie

Szép napot mindenkinek!

Indulok én is a dolgomra.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie te is jó korán kelsz :roll:

Irina engem is foglalkoztat majd egy kombi mosógép, nálam is főleg az alsónemük és Áron cuccai, utálom azt a sok apró dolgot kiteregetni :oops: most még tök jó volt, mert rádobáltam csak a radiátorra az alsónemüket és gyorsan megszáradtak, de ezen túl ki kell majd hordani és ott csipeszelgetni is, jaj. Itt elég sok a szennyes egyébként :roll:
Diákokat pedig tanitsd meg, hogy nem utolsó pillanatban kell beadni a dolgokat ellenőrzésre :evil: nekem sem teccene!

Köszöni Áron a köszöntéseket:-) kis aranyos volt tegnap, tudta ám, hogy szülinapos 8) Péterke meg meg kis butus, még sirt is, hogy neki miért nincsen szülinapja :( pedig tudja, hogy szeptember 14. született, még Áron is tudja 8) sőt, hogy Budapesten:-)
JA és vonzza Budapest 8) szokta kérdezni, hogy mikor megyünk, meg beszél róla, hogy majd ő megy :D

Heni
KépKép
heni81

Heni
KépKép
heni81

Áron nagyon édes!!!! Hogy milyen kis boldog!!!

Megvagyok, olvastalak, csak írni nem tudtam.
Sokat feküdtem+ homeos krémmel masszírozták a görcsöt és már mozgok! 90%-os-an.

A picurka egyre többet mocorog. Főleg reggelente érzem nyugiban, rúg nekem, majd Emma énekel neki és neki is rúg egy hatalmasat..:-)

Holnap megyek terhes gondozásra, akkor tudom meg a 2 héttel ez előtti vér vizelet leleteket.
Szerintem csajszi, főleg hogy anyósnak meg is jósolták hogy a 2. unokája is lány lesz! :-) Nevek: áááááááááááááááááááááááámég nincs olyan ami 100%os lenne.:-( de még van idő.

Mosó-szárító gép: ha ez a mostani beadja a derekűt biztos olyat veszünk, vagy külön- külön ha lesz hely hozzá.

na megyek is, ma szülői lesz, holnap de-t doki, du-án ovicuki...:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Az jó,ha a derekad kezd okés lenni Kaqk! :)

Mi elvagyunk. A héten már nem viszem Benit oviba.Tegnap du. még lázas volt,ma hőemelkedés reggel.. Remélem este már nem lesz semmi.
Ma voltam egy természetgyógyásznál. Ő azt gondolja a sok megbetegedése hátterében valamilyen gomba elszaporodása lehet a gond,felborult az egyensúlya.Hát a sok ab. miatt nem is csoda..
Szóval ezt ajánlotta: http://www.energyklub.hu/hu/menu_x818x.asp

A derekamra meg ezt: http://www.vitaminfarm.hu/termek.php?pr ... artrinkrem

Megyek... Majd később megpróbálok jönni.. :)
varga tünde

Tündi: a sok gomba okozza? hm...na hátha ez segít!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Heni!
Áronnak boldog szülinapot!!!!!!!!!!!
Nagyon aranyosak a tortás képek!
Péterkének meg csak szokatlan volt, hogy most nem őt ünnepelték.

Irina!
Nekünk csak mosógép van...
Kitartás, lassan tényleg vége a félévnek!!!!

Kaqk!
Nevekkel van még idő!

Tünde!
Reméljük ez a terápia legalább segít!
Beninek gyors gyógyulást!

Maggie!
Nagyon helyes! Biztosan jó lesz majd! Mikor mentek?

Mi köszönjük jól, ovizunk bőszen....

Kép
gica1

Sziasztok.

Most értem haza, ma bébisszeltünk, mert csak 5 órára voltam távol, és így olcsóbb... Meg autóm sincs, G. Ózdon van munkaügyben.

Várjuk a harsinyadiszkontos csomagot, R. már nagyon izgatott a zoknik miatt :lol:

Reggel hét fok volt, mikor indultam, így a télikabátra szavaztam :roll:

Tünde, jobbulást!

Kaqk, minden jót Nektek!

Most ennyi :arrow:

R. szétszórta a lakásban a szennyest :x

Kép
vindolanda

Halihó!

Végre itthon én is. Bár délben itthon töltöttem egy kis időt, de aztán mentem utamra.

Heni, olyan öt körül ébredek mindig, az óra 5.20-ra van beállítva, de így is mindig késésben vagyok. :oops:
Áron nagyon édes. :lol: No, meg ügyes is. Bercó is állandóan a szülinapját várja.

Kaqk, örülök, hogy jobban vagy. De jó lehet Neked, hogy érzed a picurka mozgását. Úgy szerettem ezt az időt. Derekadnak további gyógyulást kívánok. Azért elárulhatnál néhányat a nevek közül. :wink: :lol: Én nem szoktam tippelni, egyébként meg nem is találnám el, párszor már próbálkoztam vele, de nem jött be. A fiúkat is lánynak tippeltem az elején. :wink: :oops: :lol:

Tünde, gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!

Gica, majd júliusban. Elsőre sikerült azt az időpontot bejelölni, amikor az egyik legkedvesebb barátnőm esküvője lesz. Biztosan nem haragudott volna... :lol: Már várom, nagyon jó lesz, hogy nem kell a kajával sokat foglalkozni, bár a fiúk biztosan nyomatnak majd napközben valamit. Én szerintem simán elleszek majd a reggelivel, meg egy "lájtos" vacsival. :lol:

Vindo, ezt az akciót megnézném. :lol: Gondoltam, hogy dolgoztál ma. Csomag megérkezett?
dmaggie

Szép estét :) :)

Kicsit fáradtan :) Ma voltam Mesiéknél (gyerekeim száma :0 8) ) kicsit Gegiztem( mekkora figura az a kiscsávó :) még mindig annyit dumál mint régen,de tele energiával egy vidám kisember :) ) Mónival sajna nem találkoztam(én is eltévedtem kicsit :oops: a fél órás út másfél lett(hülye terelés miatt :evil: azt sem tudtam hol vagyok :) Kőbánya-Kispest metróállomást felismertem,de kocsival életben nem jártam arra )

:arrow: Bálint doktorbácsisat játszik,muszáj meggyógyítania :)

Tünde megérkezett?

KépKép
viranka

Megérkezett 8)

Ez az ötkor kelés nekem nagyon meredek...

Egy kutatásnak volt a megbeszélése ma az egyetemen (amúgy a szerdám szünnap volna). De gyorsan hazaértem, és csak 11 előtt indultam itthonról.
Busszal-villamossal egy óra az egyetem (mármint háztól házig), ez szerintem elég jó idő.

A Balaton biztos jó lesz.

A férfiak elmentek a szomszédba. G. villanyszerelői munkálatokat végez, Rugó meg ment vele. Egy órája elmentek, én azalatt megfürödtem, hajat mostam.

Kép
vindolanda

Kaqk állítólag sok kisgyereknél előfordul,hogy felborul az egyensúly.. Nálunk okozhatja a sok antibiotikum kúra,tényleg rengeteget evett meg :( de muszáj volt a doki szerint.. És volt,hogy kicsinálta a gyomrát elég rendesen.Amikor actimeleztünk is egy idő után ment tőle a hasa.Állítólag ez egyértelmű,hogy nincs egyensúlyban a bélbaktérium... Remélem most eltaláltuk...
varga tünde

Na Domcsit rendbe raktam..

Szóval a valakinél székrekedés formájában fordul elő,valakinél hasmars..

Viranka nem.. :(

Ma van lomtalanítás,annyi kacatot kiraktunk megint :shock:

Egyezkednek a kaján :)
varga tünde

akkor holnap oda kell,h. érjen :) ajánlva adtam fel biztos ami biztos :lol:

KépKép
viranka

Hahóó..

És ezt Böszörményből kérdezem :wink:

Kép
vindolanda

Hahooóó
Debrecenből! :lol:

Itt minden ok, csak a fejem ne akarna szétrobbanni :evil:

Voltam terhesgondozáson és 1 óra alatt végeztem.Hurrá!

A szomszéd lakásban dolgoznak, még most fejezik be csempe, konyha, stb..oylan zajt csapnak, a fejemnek nem esik jól. :-(

Emma este olyan taknyos volt, hogy senki nem aludt.:-( én is taknyolok picit I nek torka fáj. :-(

Tegnap szülő volt, ma ovi cuki...:-)

Hétfőn kedden nagytakarítás, kedd Emma nap..aztán húsvét.....ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: