A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

kretty
Nekem 10 %!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:( :( :( :( :( :(

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Kagyló!

Becslések szerint a terhesség esélye 20-30 százalék egy-egy menstruációs ciklus alatt. Az esély számos tényezőtől függ, (életkor, aktuális és korábbi betegségek, bizonyos gyógyszerek szedése, a közösülés időzítése, és a partner termékenysége).

Szóval ha egészséges pároknál ennyi, a 10% nem is rossz! :D :D :D
Vendég

Kretty
Mihez képest jó?! Mert a 10% alatt lévő számokhoz ahhoz jó!!!(0%,5%)
Igaz megyek a 40 felé,de még azért nem kell a nyugdíjazásra beadnom a kérelmet......................Vagy igen?

Nos akkor most kérdezd meg a 25% jó-e vagy nem???!!!

:wink: :wink:

kagyló

Sziasztok!

Kagyló, legjobb tudomásom szerint 30%-ról indulunk, szóval tényleg nem rossz. Holnap ilyenkor már kismami leszel! Küldöm a sok-sok pozitív energiát és majd utána a babaragacsokat :lol: Ha tudsz majd a reggeli teló után indulás előtt írsz majd ugye???

Szélkisasszony, ez a százalékos dolgot majd sztem a beállításnál fogja megadni Dévisz. Sok mindent bele számít, kor, fogamzásgátlás, dohányzás, nőgyógyászati baj, apabaj...stb.

Szurika, azért ne dolgozd agyon magad :wink: Az egészséged jobb már? Bordáid? Remélem azért már sokkal jobban vagy :wink:

Csuti, ma üzent,h még kórházban, de már sokkal jobban :lol: ugyan nem nagyon tudják már szúrni az infúzióhoz,mert szétmentek a vénái.Remélem holnap vagy holnapután tudok majd vele telón is beszélni.

Kretty, tuti nem fog Dévisz haragudni a későbbi menetel miatt. Csutiék 9 körül jártak :wink:

Pusza és szép estét!
Bari

bari6

Szélkisasszony: nem az Anti Müller Hormonra gondolsz? Ez mutatja ki, hogy (vérvétellel), hány % esélyünk van a teherbeesélyre. De ezt Dévisz szokta felírni. Amit Ő számolgat ki, nem kell komolyan venni, csak egy általános kimutatás, csomó minden befolyásolhatja még, amit nem tudhatunk előre. ( ez is egy előírás)
Az Inhibin B is erre hívatott. De ha nem küld Apánk vérvételre, szerintem, nem kell magadtól megcsináltatni, rám nagyon rossz hatással volt,amikor %ban kimutatták mennyi az esélyem. Különben is a petefészeklemerülés egy hosszú folyamat, legfeljebb azt tudja kimutatni mi lesz 5 év múlva kb.
emerenc

Sziasztok!

én is előbújok kicsit a zugból ... :oops:

szélkisasszony
szuper hogy minden lelet megvan, és a következő hónapban indulhattok! :D
és használd ki ezt a 29 napot!, mert aztán a krokodilok ott lesznek a sarkadban a következő 40 hétben :wink:
januárban amikor az én papírjaim elkészültek akkor D. nekem 15%-ot jósolt-nagy jóindulattal. el is keseredtem egy pillanatra, de látod talán ez ér a legkevesebbet az összes papír közül!

barika
köszönöm hogy érdeklődtél felőlem! kicsit még a mókuskerékbe érzem magam, de állítólag a 12hét után már jobb lesz.
valahogy állandó fáradtság van rajtam, ha nem dolgozom és nem a húsfeldolgozóban vagyok-na ez a konyhánk-akkor alszom.
legközelebb 26-án megyünk UH-ra, ami most egy örökkévalóságnak tűnik, de folyamatosan mondogatom magamnak hogy nem lesz semmi baj!
és ahogy a többiek is írták nagyon elszaladt az idő és már kezdhettek is! addig is kitartás a talpmasszázshoz, felkészüléshez :wink:

poszi
gyere te is! mesélj hogy telnek a napjaitok! ti mikor mentek újra kukucskálni?

kagyló
nekem 10petesejtet szívtak le, és végül kettő maradt. bevallom a maradék 8-at meg is sirattam, mitöbb még a páromat is hibáztattam egy pillanatra elkeseredettségemben. DE...nagyon nagyon boldog leszek ha az az egy kis manó aki növekszik a pocakomban megszületik!!!
szóval tessék pozitívan hozzáállni és örülni minden embrikének aki van, és élni akar!
McDOnalds?, jól olvasom...na ez hogyan fér bele a diétába? :shock:

igyekszem visszaolvasni és még írni
puszi
parane
Budapest

Kagyló, majdnem mindenkinek 10-15%ot mond. Gondolom kivétel az a csajszi lenne aki 20 éves és a párja katonáival van probléma, az Ő esélyére is csak legfeljebb 30%ot mondana, és jó ha 3. lombikra sikerülne neki. Ez az átlag.
emerenc

parane, jaj de jó, hogy itt vagy! :lol:
Nesze neked %os kimutatás. Én már nem is emlékszem mit mondott, mert rögtön el is engedtem a fülem mellett. :wink:

Már akartam kérdezni, mi a pontos címe a Titok könyvnek amit emlegettek? Vagy csak egyszerűen Titok? Már valaki említette nekem, de még nem találkoztam vele.
emerenc

Sziasztok
Barika
Mindenképpen írok,8:30 után kell hívnom.
Mit is kell magammal vinni?Úgy mint a punkciónál?
Meddig kell most ott maradni?
Gondolom,ha marad ha nem,akkor mennem kell....ugye?Hány sejtes lehet holnapra?
Parane
Hidd el nekem én is örülnék a kettőnek,ha egy lesz annak is!!!Csak legalább egy tapadjon meg belőle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ha nem marad újra indulás....
Emerenc
Szerintem ennek is örülhetek,mintha azt mondta volna 0%..............
Bízom apánkban,tudja mit csinál,és azt is tudom mindig mindenkinek előbb-vagy utóbb összehozza a babát!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon remélem én nem maradok ki a sorból............

kagyló

barika
úgy értem ha marad,ha nem, akkor is kell menni? bocsika

kagyló

Kagyló: nagyon-nagyon drukkolunk Nektek!!! Holnap nagyon fogunk várni a hírekkel. Bízz a babókban, és magadban.

Köszi lányok az infókat: nem is akarom én tudni az esélyeinket azt hiszem. Vagy legalább is egyelőre nem. És majd én is majd jól elengedem a fülem mellett.

Parane: krokodilok a sarkamban.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szélúrfi kilátásba helyezte, hogy ő akkor majd bunkós bottal fogja verni a krákágyilokat. Jók leszenk majd cipőnek... Na puff, a nagy állatvédők. :oops: :oops: :oops:
szélkisasszony

Parane, a 26-a már mindjárt itt van :lol: Remélem legkésőbb akkor megyek majd a beállításra :lol:

Kagyló, ha nem marad holnapra embrike (DE EZ NEM FOG BEKÖVETKEZNI :!: :!: :!: ) akkor sztem nem kell menni, hanem csak a köv. pirinél hívni kell Apánkat.
Amúgy, igen u.azt kell vinni. Husit vagy szenyát, vizet sztem vigyél magaddal, mert ha elhúzódik éhes leszel :lol:
Ja és vigyél utrot is ;) Hiába a crinone van reggel azt majd kimossa Dévisz a beülti előtt. Transzfer után elvileg fél órát kell feküdni. Én eddig vártam egy órát is :wink:

Emerenc, itt a titok link :lol: http://www.youtube.com/watch?v=AfLg5_wdaB8

bari6

Barika
Köszönöm szépen!!!
Még szép,hogy nem fog bekövetkezni!!!!!!!!!!!!!!
Az jó,nem kell 15 óráig ott maradni,legalább nem kell buszoznom.A párom munka előtt haza tud vinni. :wink:

kagyló

Szegény Csuti.... :shock: :shock: :shock:

Kagyló, nagyon drukkolok holnapra!!!!!

Emerenc! ti mikor indulhattok? Mit mondott D?

KRISZTÓ!! Hiányzol ám a fórumról! Tessék jönni, ahogy az egy fórumfüggőhöz illik.... :lol:
Vendég

Itt vagyok.......
Módosítgatom a táblit... mindjárt linkelem

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Parane! Örülök, hogy előbújtál! Pocisimi!

Emerenc! Indultok is pirivel? Az már lehet tb-s lombik?

Kretty, Bari! Juhhhééééééééé, hamarosan értetek is szorítunk!

Csutinak kitartás! Reméljük egyre jobb lesz!

Kvzsuzsi! Huh, május 2. nagyon messze van még, de mit számít, ha addigra csodaszépen befészkeli magát egy-két picur babóca! :wink:

Szélkisasszony! Neked is úgy örülök, hogy előbújtál! Beírtalak a tábliba. Nagyon szorítok, hogy a seregszemléről nagyon jó híreket kapjatok majd! Elképzelhető az inszem is? Vagy azért nem vártok ekkora előrelépést?

Kagyló! Holnap reggel két pöttömért mész vissza és kész!!! Ezt szugeráld magadba és így lesz!!!!!

ZS76! merre vagytok????

Kisalag??????????? Hol vagy????

Leeda???

Melcsi!Hogy vagytok? Gyerkőcök? Van segítséged? Mesélj, ha lesz pici időd.

Poszi! Eltűntél! Pocisimi!

Nyuszi, Nene, nagyon közeleg az időőőő. Pocosimi nektek is!

Tulipán! Vizililiom! Merre vagytok?

Szurika engem is érdekelne, hogy hogy vagy? Felépültél már teljesen?

Ági! Hogy vagy?Mesélhetnél a szülinapi buliról is!

Csajok! Annyit, de annyit kertészkedtünk a hétvégén. Kaspóba, virágládába kerültek virágok, virágoskertet szerveztünk át, füvesítünk.... annyira szép lesz a kert :D :D ( na nem is vagyok nagyképű :lol: ) Virágzik a liliomfánk... huh csudaszép!
Szóval dolgosan telt a hétvége, persze mellette főzés, úszás sem maradhatott el.

Ja és nem akarok tényleg újabb labdát feldobni, de ahány glikémiás index táblázatot nézek, annyi féle :shock: :shock: :shock: Egyikben alacsony GI-s a másikban közepes vagy magas :? :?
Én ezt nem értem... De nagyon-nagyon igyekszem és a sport-diéta kombináció be kell hogy jöjjön!!!! :D :D

1302465290.689.htm

1302465307.8044.pdf

Jó éjt és szép álmokat Mindenkinek! Pusza

kriszto

kriszto82

Sziasztok!

Kriszto: irigyellek a kitartásodért, nekem eddig sem volt erőm diétázni, de ezek után, is csak akkor lesz erőm betartani bármilyen diétát is, ha már lesz egy zebracsíkos tesztem! :D

Ti melyik utrot részesítitek előnyben a gél-t, vagy a kapszulákat?
És szerintetek abban mi a ráció, hogy a gél-t D. reggelre irányozta elő? sztem jobb lenne este, mert akkor legalább 8 órán keresztül vizszintesen vagyok, és nem folyik ki! :lol: VAgy nem jól gondolom? :shock:

Huhh én nem szeretném tudni, hány százalék az esélyem, én hiszek a gondolat teremtő erejében, és ezért inkább semmi negatívra nem gondolok. Ezért a sok oldalnyi tájékoztatót sem olvastam el, amiben azt írják le, hogy mennyi mindenféle bajom lehet az eljárások alatt!! Mondtam a zuramnak, ha akarja olvassa el, csakhogy tudja, de én nem olvasom el! :D

Még annyit kérdeznék, hogy a táblázatban miért van az, hogy a lombikosok mellett van akinek csak az van odaírva, hogy pl 2., van akinek meg az, hogy 5.ICSI. Mi az az ICSI? és mi a sima?

Kagyló: csak pozitivan! holnap lesz két kis petikéd és kész! :D

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Krisztokám, majd ugye kapunk szépséges virágoskertes képet :lol:

Zsuzsi, sima IVF az a amikor a csészében levő petesejthez hozzáadják a spermiumokat és azok közül lesz egy befutó. Az ICSI amikor a petesejtbe befcskendeznek egy kiválasztott spermiumot :wink: ICSI-t akkor alkalmaznak,ha a spermiumok nem megfelelőek, kevés van belőle...
Ami az utrot illeti a golyókat szokta Dévisz felírni. Ha alul nem megy, akkor szokta szájon át is alkalmazni :shock: Olvastam már más fórumon,h a csajok fel szokták cserélni reggeli és estieket. Tapasztalatom szernt a Crinone jobban szívódik fel, mint az utro, viszont gusztustalanabbul jön vissza... :shock: Inszemnél is adják mind a kettőt? Csk te voltál szombaton? Holnap már mész dolgozni vagy még pihizel?

Zugolvasók gyertek elő :roll:

Szép álmokat mindenkinek! :lol:

bari6

Jó reggelt Mindenkinek!

Kagyló, nagyon várjuk a híreket!!!! :lol:

Mné, természetesen, nagyon szívesen odaadom a kiskönyveket, priviben megbeszéljük, hogy hogyanmikormerremeddig... :)

Parane, jó, hogy újra jelentkeztél! Igen, néha nem egyszerű összeegyeztetni az álmosságot a munkával, teendőkkel.... És ez még így lesz nagyon sokáig. :lol: Legalábbis nálam így van. Vannak hetek, hogy már reggel lecsukódik a szemem. Aztán egyik napról a másikra minden megváltozik és tele leszek energiával (mint most is). Alig lehet lelőni, mindent megcsinálnék... :roll: De azt hiszem fel kell fognom, hogy már nem úgy megy...... :roll:

Kriszto, mi is kertészkedtünk a hétvégén. Szobanövényeknek adtunk friss földet, ha kellett átültettük, teraszra mentek a muskátlik, egyéb növénykék. Nagyon élveztük, csak a szelet nem és ahogy hallom, ez most nem távozik egy ideig....... :roll:
A táblázat pedig szuper, olyan jó tudni kivel mi is van, sokan vagyunk, ami jó, mert jó a társaság és rossz, mert ez azt mutatja, mennyien is küzdenek kisbabáért....

Szép, eső- és szélmentes napot Nektek!

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

A Titok nem titok.Önszuggesztió a neve, pszhologiai fogalom, egy magyar pszhihologus már írt róla könyvet, régen a könyvtárból vettem ki, nem emlékszem a nevére,vmilyen Béla? azóta a könyvet ellopták és nem is találom sehol. Ebben semmi misztikus dolog nincs. Így szugeráltam be, hogy letudjak autóvezetésből vizsgázni.
Sikerült is. Az agyunkkal nagyon sok mindent tudunk befolyásolni.
De nem bevonzzuk a dolgokat, hanem mi magunk "gyártjuk" azokat. Csak misztifikálva eladhatóbb a dolog.
emerenc

Budai Béla a szerző neve.
emerenc

Sziasztok!

Bari: most már itt "pihenek" a munkahelyemen, az az igazság, hogy jól is jött ki, hogy szombaton volt az inszem, mert igy legalább 1 napot otthon voltam, ha hétfőn lett volna, biztos nem tudok kedden otthon maradni
nekem is csak az utrot írta fel D., de ez nem a golyócskák, hanem egy gél, mert megkérdezte, hgoy melyiket szeretném, és mivel a golyócskákat naponta 3* kell, ezt meg csak egyszer reggel, én inkább ezt választottam, de azt gondolom, hogy ezt is átfogom csúsztatni estére, mert úgy kényelmesebb egy kicsit! :D
Szombaton csak én voltam, miattam ment csak be D :shock: , na jó, ha már így alakult neki, akkor még odaszervezett egy csomó találkát magának! :)

Emerenc: ezt úgy hívják, hogy agykontroll :D , én voltam is ilyen tanfolyamon, ezért nem olvasgatok olyan dolgokat, amiben negatív dolgok vannak!

Csak pozítivan szabad gondolkodni! :D

Kagyló!! Merre vagy! Nagyon izgulunk! :o

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Sziasztok
El sem hiszem,de kettő darab kis virgoncért megyünk vissza!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink:

kagyló

Kagyló: Éjjen éjjen! :D
Jajj nagyon drukkolunk továbbra is
:lol:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN :!: :!: :!:

Várunk majd délután és küldöm a ragacsokat :lol:

Zsuzsi, remélem az embrike már közel van a méhedhez és hamarosan befészkeli magát hosszú időre :lol: Amúgy én a crinonnal kb. fél órát feküdtem ;)

bari6

Bari: hát igen, csak nekem reggel nincsen időm heverészni, mert menni kell dolgozni, kutyának, cicának kaját kell adni stb.stb
azért jobb az este, mert akkor már úgyis lefekszem aludni :wink:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

most nézem a receptet, hogy a crinone van felírva! :D
csak mostanáig meg sem néztem, D. meg végig az utro-ról beszélt, azt hittem, hogy azt is írt fel! :shock:

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Hajrá! És most aztán huss el innen negatív gondolatok!!!!!
Jaj, annyira örülök! Drukkolok!!!!!!

Kriszto: köszönöm a táblába való felvételt. És sajnos egy javítás kéréssel kell zargassalak. Seregszemle Szélúrfinál csak május 6-án lesz. Még éppen időben.
A virágok biztos gyönyörűek. Tényleg jó volna képen látni őket...

Zsuzsi: drukkolunk tovább babónak a nagy utazáshoz odabent.

Emerenc: Budai Béla könyvének a címét meg tudnád írni? Köszi.
:wink:

Nyuszika: elfogadni, hogy már nem megy minden úgy, ahogy régebben nem lehet könnyű. De édes ez a "teher", nem? :D

Bari: már csak 11 nap!!! shock: :shock: :shock:
Izgi. Mire mi kezdünk Te épp otthon fogsz pihengetni? Tudom, hogy egyénenként változó minden, de mégis a kezdéstől számítva kb mennyi idő a leszívás? Bocsi, csak még nem tudom. :oops:

Szép napot mindenkinek! :
szélkisasszony

Sziasztok!

Kagyló: Nagyon örülök, hogy végül mind a ketten szépen fejlődnek, és vissza is kapod őket!

Kriszto: Nagoyn imádom én a virágokat. Én is szivesen megnézném képen a kertet. :-) Nálunk sajnos csak balkonláda van, de azokat múlt hétvégén én is beültettem, muskátlival. Sőt, a virágmániám odáig hatalmasodott, hogy a szomszéd ládáit is beültettem. :lol:

Kvzsuzsi: Érdekes, amit írsz, a crinon-ról és az utro-ról. Nekem nem adott Apánk ilyet. Lehet, hogy azért, mert ez volt az első inszem? Megmondom őszintén, hogy nagyon csodálkoztam, de hát ő az orvos, és én megbízom benne. Csak olyan fura, hogy valakinek ad, a másiknak pedig nem. Miért van ez?

Parane: Örülök, hogy egy csöppet te is jobban vagy, és hogy jelentkeztél!

Csuti: Bízom benne, hogy rókakoma elmegy a házad tájáról végre! Jó lenne ha te is élvezhetnéd a terhességet!

Bocsánat lányok, hogy nem írtam mindenkinek, de vissza kell mennem húzni az igát! Sajnos sok a meló! Jövök még, ahogy tudok!

Pusza:

Mné
mné

Sziasztok

mné: az az igazság, hogy mivel nekem ez már az 5. volt, én rákérdeztem, hogy valami akármi bármi, ami még segítheti a beágyazódást, és mondta, hogy akkor itt van ez, de hogy nagyon oda kell figyelni, mert az inszemnél nem lehet pontosan tudni, hogy mikor kell elkezdeni szedni, mert ha hamarabb kezdem el, mint amikor leérnek a méhbe, akkor lehet tőle méhen kívüli!
és mondta, hogy gondoljam át, mert veszélyes
de mondtam, hogy én vállalom a veszélyt! :D
a lombiknál azért más, mert ott ugye pontosan tudják, hogy mikor van a transzfer!

Vajon kisalag-al mi lehet? már csak 1 hét van neki a tesztelésig!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Szélkisasszony, igen, Krettyvel otthon fogunk pihizni a babákkal a pocakban :lol:

Zsuzsi, kiabáljunk Kisalagnak,h jöjjön erre :lol: Kép

bari6

hááát ekkora kiabálásra már itt is vagyok :)

zugolvasó lettem a saját negatív gondolataimmal, ezért nem is jöttem, mert hát itt aztán most csak pozitív élmény ér mindenkit :)
valóban mindjárt itt a tesztelés ideje, de sajna piri előjeleket érzek magamon és mára teljesen elviselhetetlenné váltam, egy hisztis nőszemély vagyok (mondjuk egy "p"-vel kezdődő szó ide jobban illett volnam, de azért mégsem leszek ennyire vulgáris :))

Kagyló, gratula a kettőcskéhez, háát akkor ebből is dupláztál, mondtuk, hogy csak jót jelenthet ;)

DévaiI nem hazudtolja meg önmagát: szombaton is dolgozik.... csak tudnám mikor pihen, és ha ő megy szabira, akkor mi lesz velünk!!!??? bár tavaly nyáron sem ment...

kismamiknak pocisimi, pirit váróknak piri-varázslat (annyira kedves mné varázstündére! ), zsuzsi csak nyugalom és sok séta a szép napos időben:)) jajj bari, milyen közeli már a nap!

amint kijöttem a hisztis napokbó, ismét aktívvá válok :))
sziasztok
kisalag
Fót

Kagyló, szuper hír!!!!!! Látod, minden gyönyörűen alakul!!!!! Tessék most a legnehezebb időszakot is így átvészelni, ennek tudatában, amennyire lehet, pozitívan. Ügyesek ez a kismanók a pocakodban :lol:

Kisalag, ne add fel, mensiszerű érzet bármitől lehet, tudod. Vagy teszteltél és ez szól inkább Belőled? :cry: Ha nem, akkor légy nyugodt, mensihez még korai lenne, nem? Minden szuper lesz, tessék erőre kapni újra :)

Kép

nyuszika85

Na, látom nagyot kiáltottam :lol:

Kisalag, csatlakozom Nyuszihoz! Egy csomóan számoltak be mensi szerű görcsökről és mégis babásak lettek! Sajnos ez a legrosszabb,h a legtöbb tünet ahogy mondják megegyezik a mensis tünetekkel.
Amúgy mikor kéne pirinek jönnie?

Nyuszika, hogy áll a babaszoba?

bari6

Itt vagyok!
Virgoncok a pocimban.Egy kicsit elkeseredtem,csak 5 sejtesek voltak.
Volt egy csajszi velem neki 7-8 sejtesek lettek.
Kértem az AHA-t is.
Remélem szívósak lesznek!!! :wink:

kagyló

Kagylókám, szuperságos és sejtekkel ne foglalkozz. Úgy tudom Melcsikéne Sári is és Matyi is 4 sejtes volt :lol: Csutit biztosan tudom,h egy 8 sejtes és kettő 4 sejtes és mindhárom baba megmaradt, szóóóóval nyugiiii és küldöm az elmaradhatatlan ragacsokat is :lol:

Kép Kép

bari6

Barika
Köszönöm a ragacsokat!!!!Már nem is emlékszem mit volt szabad ilyenkor csinálni...
Képzeld no ...........!!!!!!!!!!!!!!!Ebbe fogok bele örülni............
:( :( :evil: :evil: :evil:
Holnap már megyek sétálni,meg vásárolni.
Akkor nem foglalkozom avval,hány sejtesek voltak! :wink:

kagyló

köszi lányok!

nyuszika ez a két nagyranőtt maci pont olyan mintha mi lennénk a párommal - imádom!!! Pirit 14-re várom (dehogy várom!), tehát a hiszti jogos :(

Kagyló, csodás hír, hogy már kismami vagy! Tessék neki örülni, pihenni és továbbra is husit enni!! a vásárlást nem lehetne másra bízni?

szép napot mindenkinek!
kisalag
Fót

Sziasztok Lányok!

Csak egy gyors bekukk ismét, mert megyek a házidokihoz a leletemmel. Nagyon kíváncsi vagyok, mit fog mondani.

Kagyló: Nagyon gratulálok! Örülök, hogy mind a kettő babó beköltözhetett a pocakodba. :-) A helyedben én lehet, hogy nem mennék vásárolni holnap. Inkább pihenj egy kicsit! És csak pozitív gondolataid legyenek!

Bari: nagyon megtetszett ez a könyv, amit írsz. Gondolom olvasni jobb, mint a filmet nézni, vagy nem? Imádok olvasni, és ez nagyon tetszik! Köszönöm az ötletet. És még ha tanul is belőle az ember, hát az szuper! :wink:

Kisalag: Jaj, annyira sejtettem, hogy nem vagy a toppon. Kérlek szépen téged is, hesegesd el a rossz gondolatokat!

Kvzsuzsi: Köszönöm, így már értem. Akkor lehet, hogy legközelebb én is kérek ilyet.

Szélkisasszony: Május 6 már mindjárt itt van. De jó! Szegény Szélúrfi gondolom be van rezelve... DE minden rendben lesz. Ez most egy ilyen széria, úgyhogy rendben kell, hogy legyen, és kész!

No, akkor én most húúúúzoook!

Puszilok mindenkit!

Mné
mné

Kisalag,Mné
Az is baj,ha egy kicsit sétálok még a párom bevásárol?Nem fogok emelni,és autózni is csaj összesen 20 percet fogok.
Ennyi idő csak nem baj?
Sétálni csak szabad....vagy azt sem?

kagyló

Kagyló: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek, holnap jövök bővebben
ancsi80

Kagyló GRATULAAAAAAA! :D
Vendég

Kagyló,

gratulálok!!! :D :D
Csatlakozok Mnéhez: D. mindenkinek azt mondja,hogy a beültetés után szanatóriumi életmódot folytasson és ne autózzon. A séta természetesen megengedett. Szóval én a helyedben nem autóznék...de Te tudod :wink:
leeda

Sziasztok!

Mivel már többen rámkérdeztek, előbújok...innen a mindennapos zugból :lol:

Először is KAGYLÓ, nagyon örülök a 2 babócának! Tessék vigyázni rájuk, ne autózz, pihizz! 5 sejtesek??? Az én egyetlenkém decemberben 2 sejtes volt....az 5 sejtes jó!

Zsuzsi, babaragacs neked is ezerrel!

Én köszönöm szépen jól vagyok, nagyon várom a pénteket, akkor megyünk kukkolni :wink: Remélem, minden rendben lesz majd, szurkoljatok!
Néha van csak hányingerem, de nem is kellett még rókáznom. Sokszor inkább étvágytalan vagyok, meg zavarnak a szagok. És nagyon álmos vagyok egyfolytában:) Meg néha hasszurkálás, olyankor rászólok, hogy viselkedjen :)

Tök izgi, minden nap elolvasom, hogy adott héten hogyan fejlődik :D Alig várom, hogy mindegyikőtök átélje már végre ezeket az izgalmakat is!!!!!Nagyon szurkolok mindenkinek!

Bízom benne, hogy pénteken Dévai is pozitív dolgokat fog mondani, és semmi baj nem lesz. Nagyon félek azért ettől az első, bizonytalan időszaktól...

Ja és már 8 hetes vagyok csütörtökön! :lol: Csinálok is egy cuki vonalzót..

puszi mindenkinek, ígérem, megpróbálok majd többet írni, és addig is lecsekkolom Kriszto táblicskóját, ki hogyan áll most!
Vendég

1302544516.4117.pdf

1302544536.1998.htm

Később jövök!

Addig is! KAGYLÓ!!!!!!!!!!! JUHÉÉÉÉÉÉÉ!már délután óta vigyorgok, csak nincs időm jönni. Később igyekszem még ideülni kicsit! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

kriszto

kriszto82

Leeda,poszi
Ha ilyen sokan mondjátok akkor biztosan igazatok van.De akkor mit csináljak egész nap.Van valami ötletetek?Tényleg azt kell néznem,hogy sikerüljön,mert muszáj lesz sikerülni,különben nem is tudom mi lesz utána..
Köszönöm,hogy szorítottatok!
Kriszto(kis sportos)
Jó lett a táblázat! :wink:
Kíváncsi voltam ma vajon mikor fogsz jönni.... :wink:

kagyló

Sziasztok!

Kagyló: gratula a 2 kis babóhoz, de szerintem se autózz, ha jól emlékszem az útmutató amit kaptunk, is írja, hogy ne üljünk autóba, mert egy hirtelen fékezés is nagy bajt okozhat! :shock:

Mi az az AHA?

Kriszto: nagyon jó a táblázat, aranyos vagy, hogy beírtad, hogy egymásra találtak a katonák és a petikék! :D
az biztos, hogy valami van odabent, mert fáj a pocim, de szerintem még csak a petikék utaznak a katonák felé! bár lehet, hogy az én biológiai tudásom hiányos :o

Kisalag: jogos a hiszti! én megértelek, biztatésképpen én is csak azt tudom mondani, hogy neked kell érezni, hogy ez most mensi, vagy csak ahhoz hasonló! de csuriban a kezem érted is!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló,

olvasgass, sétálgass, pihenj, aludj, nézz jó filmeket, relaxálj - én ezt javaslom. Én legtöbbször aludtam, azt bármennyit tudok.... :lol:
leeda

Szia Kagyló!

Hát ha engem kérdezel, akkor olvassál sokat, nézzél tévét, videózzál, vagy találj magadnak valami új hobbit: varrás, hímzés, gobelin, kötés meg ilyesmik! :D

Sétálni mindennap sétálhatsz, de ne menj kocsival legalább 2 hétig sehova! CSak ha nagyon muszáj!

Csuri Neked is! :o

Jó éjt!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló, én az első két napot többnyire fekve töltöttem. Amúgy is jól esett, mert a hasam picit szurkált, de mondom, fekvés. Utána már mindent csináltam itthon, kocsiba nem ültem. Ezt próbáld elkerülni. Én 2,5 hetet kotlottam itthon, ebből egy hetet a férjem is velem volt, ez azért volt jó, mert egyik nap pl. reggel 10-től este 6-ig társasoztunk :lol: De ez csak egy nap és ugye volt olyan hét, amikor többnyire egyedül voltam.
Én erre az időszakra olyan teendőimet ütemeztem, amik marhaságok, de nem megerőltető és munka mellett soha nem lett volna rá időm: kiírtam CD-re az összes eddigi fényképünket, melyekre szép borítót gyártottam, varrtam, DVD-ztem (Szüleimtől kaptam egy csomó filmet, napi egyet megnéztem), aludtam (mondjuk ez már a tünetem volt), főztem (ezt is lehet nyugodtan), írtam CD-t, amin relaxálós zenék voltak (nekem relaxálós, mert alapból normál, kellemes, lágy zenék; azóta ez a babaváró zene, hiszen minden nap meghallgattam a CD-t, és azóta is sokszor hallgatom, jót tesz Dóri babának), szanáltam a papírok között.

Most első körben ezek jutottak eszembe. De persze lehet olvasni, rejtvényt fejteni...

Aztán majdnem minden nap volt egy kis séta. Emlékszem az első sétára...Nem volt túl nagy kör, de a végére a méhemet igencsak éreztem. Szóval tényleg keveset kell sétálni, inkább kétszer egy nap, mint egy alkalommal, de többet, mint a tested engedi.

Utólag én is elismerem, ez az időszak a legnehezebb, várni, türelmesnek és optimistának lenni. Nekem sem ment igazán az optimizmus, de mese nincs, nem szabad feladni.

Bari, még nincsen a babaszobáról fotóm... Még mindig a bútorra várunk, de ha az égiek is megsegítenek, akkor húsvét előtt, azaz jövő héten megjön. De nem felejtettem el, mutatom majd a kész szobát. Most a holnapot várom, megyünk újabb genetikai UH-ra, kíváncsi vagyok mennyit nyom a kisasszony :)

nyuszika85

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: