A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Nem bírtam ki,h ne jöjjek és mit látok :shock: sehol senki :roll: Ráadásul még Kagylónk sem jött :? Olyan jó lenne tudni,h mi van vele :roll:
Kagyló gyere kérlek :lol:

Kriszto utazását sikerült elbizniszelni :wink: az egyik kolléganőmék utaznak :lol:

Puszikálok mindenkit! Szép hétvégét, menjetek a szabadba vagy vásárlásterápiázzatok! Egy a lényeg, pihizzetek!

Bari

bari6

Kretty, igeeeen készülök :lol: Szerdán voltam kineziológusnál, a talpmasszázsról nemrég értem haza éééés bevállaltam a hétfői talpmasszázst is :oops:

Te most hányadik napon vagy?

Zsuzsi, neked hétfőn lesz az inszem?

bari6

szia Bari!
Nem, holnap lesz az inszem!!!
Annyira megnőttek a tűszőcskéim, hogy már ma aggódott D., hogy mikor is legyen az akció, így holnapra berendelt!
A zuramnak meg ma el kellett szaladnia leadni a kiskatonákat!
Úgyhogy holnap megyek 3/4 3-ra, hacsak nem jön közbe egy szülés!

:D :shock:

Jó éjt mindenkinek!
Zs

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Húúúúú Zsuzsi :lol: nagyon nagy drukk a holnapi randitokhoz :lol: :lol: :lol:
Amúgy látszik,h fáradt vagyok, mert így be is ugrott,h olvastam :oops:

bari6

Szép reggelt mindenkinek!

Igen, ahogy Bari is írta elkelt a hétvége, én meg nagyon örültem neki.
Este már nem tudtam jönni, valahogy ezek a hajnali kelések és a rengeteg munka odabent lefáraszt, pedig annyira kíváncsi voltam Kagylóra, de sajna 9 körül kidőltem.

Kagylóóóóó! Merre vagy???? Mi volt tegnap? Mai telefont???? Mesélj!!!!

Emerenc! Ti mikor indulnátok legközelebb???? Elvileg ha jól számolom, akkor a következő pirivel már a tb-s mehetne???? Remélem (viszonylag) jól vagy! Itt a tavasz, csivitelnek a madarak, tombol a szerelem és muszáj, hogy elinduljon egy lavina, amelyből csak úgy potyognak jobbra-balra a picibabák, egy neked, egy neki, egy nekem, szóval mindenkinek aki vár.
Vagy hogy egy másik okossággal éljek: jönnek haza a gólyák!!! Remélem mindegyik hoz egy babócát nekünk!

Kretty!Bari! Olyan jó, hogy nemsokára kezdhettek!

Legyen nagyon szép napotok, estefelé jövök majd, de vár a kertem. Van mit csinálni bőven! Így, hogy itthon maradtunk belevetem magam a virágok közé és délutánig ki sem jövök a kertből. Ja és persze úszni is kell még menni :wink:

Mindenkit puszilok!

1302329553.3549.xls

1302329571.7044.htm

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kriszto: Örülök, hogy sikerült továbbadni az úton. Kert? Virágok? Nálatok nincsen szélvihar? Engem most biztosan elfújna ha kimennék, annyit fogytam az elmúlt 2 hétben. :lol:

Kvzsuzsi: Nagyon drukkolok ma neked. :wink:

Bari: Már csak 12 nap! :D

Nene: Ez a kisvideó nagyon tetszett. :lol:

Kagylo???????????????????? Merre vagy? Mi volt tegnap?????

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Jó reggelt :lol:

Kagyló, hol vagy??? Aggódom, gyere és nyugtass meg minket,h minden OK!!! :wink:

Kriszto, látom téged a kakasok keltettek :lol:

Zafír, igeeeen, már csak 2 hét és tuti kezdhetünk :lol:

Szélkisasszony hol vagytok? ezer éve nem jártál erre :roll:

Katapetra, te is hiányzol :(

Nemrég értem haza a boltból és meg kell hagyni, nagyon nagy szél van kint :?

bari6

Sziasztok!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Elnézést kérek, szánom-bánom a zugot.
Szükségem volt egy kis távolságra a baba témától. Kezdtem már olyan szinten parázni az indulás dátumát illetően, hogy az már kimerítette a pszichológia tankönyv néhány fejezetét. :?
Ahogy Zafír írta, egy kis remény megcsillogtatása után rettegünk az újabb csalódástól...
Zafír: nagyon-nagyon drukkolok nektek, hogy sikerüljön találniuk katonát. Tudom, hogy féltek... Csak azt kívánom, hogy sikerüljön. :)

Emerenc: olvastam, hogy ez most nem sikerült. De azt is olvastam, hogy pozitívan állsz a következőhöz. Annak már sikerülnie kell. Azzal mikor kezdhettek?

Kagyló: remélem, a kezdeti "bukkanók" után mára már minden rendben van veled. Írd majd meg mi volt D-nél.

Zsuzsi: ma délutánra a legjobbakat. :D Délután már kismami leszel. Drukkolok!

Bari: már csak 13 nap??? Azta, nagyon mennek a napok!!!

Kriszto: milyen virágokat ültetsz? És szabad kérni, ha kikertészkedted magad, amihez csendes szellős időt kívánok, akkor kitöltenéd a táblázatban a mi sorunkat (annyira meghatódtam, köszönjük a helyet!!!!)?
Kezdés dátuma: 2011. május 9. körül. :D :D :D :D :D :D
Lombik lesz, az első (és bízunk benne, hogy az utolsó is :wink: )
Napi helyzet: kenet és chlam. miatt hívni D-t 15-én, ill. 22-én. Szélúrfi április 28-án minta leadás, eredményért másnap.
Tegnap végre meglátogattam D-t!
És el sem hiszem, de csak a kenetet és a chlam-ot kellett megismételni. :lol: :lol: :lol:
Mondta, hogy ez elég sokáig tartott... Már azt hitte nem is megyünk vissza. Mondtam neki, hogy mi jöttünk volna, de nem volt mivel. :?
És úgy engedett el, hogy kezdhetünk, amikor csak akarunk!!!!
És bár keddre várom pirit (pontosan várja a fene :evil: ), de szeretnék legalább két olyan leletet Szélúrfinak, amiben van katona. "Mert az ördög nem alszik, és már jó csipás lehet a
rohadék...". Szóval megvárjuk a következő ciklust. Addig a pajzsmirigyemre kapott bogyó is kezdi talán kifejteni a hatását, bár D azt mondta, teljesen normális az érték (2,62). Meg kicsit rákészülök lelkileg.
Nagy gyorsan ennyi. És megpróbálok a hétvégén visszaolvasni rendesen, hogy mindenkiből képben legyek.

Nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek,a mihez kell. :D :D :D :D
Szép hétvégét mindenkinek!!!
szélkisasszony

Én nem gondolom, hogy mondjuk egy vízvezeték szerelőt ki mernék oktatni arról, hogy kell bekötni egy csövet. Egy laikus ad orvosi tanácsokat az a legveszélyesebb!!! Nem szeretném minősíteni továbbá! Én a legjobb indulattal szeretném felhívni a figyelmet, hogy a legújabb nemzetközi publikálások szerint az a nő aki gyereket AKAR, annak az inzulin szintje ne legyen 20-nál magasabb!!!!
De, ha egyes fórumozók, mást olvasnak a szaklapokban, akkor szívesen veszem, mert én is el szeretném olvasni!!!!

Tehát még 1*! Ha valakinek nem jön a baba, és az inzulin szintje 20 felett van, annak nem ártana diétázni.....
Ha lehet - én úgy gondolom - minden olyan faktort ki kell iktatni, ami ronthatja az esélyt! És ezzel nem azt akarom mondani, hogy valaki 40 -es inzulin szinttel nem eshet teherbe, csak hát aki lombikozik, az sajnos már egy kis hátránnyal indul......

A diéta lényege:
Lassan felszívódó szénhidrát tartalmú ételek fogyasztása!!! Napi 6* étkezés. Pl: "Abonet" kenyér nem jó, helyette a Szűz tea kekszet javasolnám!!!! Tej helyett joghurt vagy kefir! Banán helyett alma, körte, kivi stb!

Sajnos most ügyelek, de ha lesz több időm írok még a diétáról! De többet nem szeretném az IR-re felhívni a figyelmet, illetve arra, hogy mindenki maradjon meg a saját kaptafájánál!! ( Már ha van neki ilyen!!!)
izmael

Szélkisasszony, akkor szinte rögtön utánunk jöttök :lol:

Izmael, sztem félreértetted. Nem arról volt szó,h nem hiszünk neked, hanem a tapasztalatokat osztottuk meg egymással. Meglátásom szerint az egyik legkeszekuszább "betegség" az IR. Ahány orvos annyi vélemény....amivel természetesen nem is lenne baj, DE az ember lányát igenis összezavarja. A másik,h Déviszben az ember 100%-ban megbízik, mint ahogy te is tetted. Ha Dévisz a 45-ös inzulinra azt mondja,h elég a diéta, akkor igyekszünk elhinni neki, persze tudom,h Tűű erre már tuti gyógyszert adna....de más endokrinológus nem...remélem érted a dilemmát. Mi is a legjobbakat akarjuk magunknak hidd el és nem azzal volt a gond,h te leírtad a mostani kutatások eredményeit, hanem sokkal inkább a stílussal, mint a mostani posztodban is megmutatkozott.
Hidd el, mindenki marad a saját kaptafájánál, DE akkor sem kommunikálunk így egymással még ha te orvos is vagy....
Itt eddig nem volt divat az ilyen stílus, értünk mi a szép szóból is!!!

Ha jól sejtem a GI diétát részesíted te is előnyben? Mit szólsz a tönkölykenyérhez? Reggelire vagy vacsorára megengedett 1-1 szelet szerinted?

Szép napot,
Bari

bari6

Na itten vagyok, sziasztok :)

Bari: teljesen egyetértek :wink:

Kagyló: merre jársz, remélem minden a legnagyobb rendben :roll:

Zsuzsi: sok sok drukk mára++++++++++++

Kriszto: nekem a táblázatba: 1. lombik Dévainál (máshol 9 beültetés), sztem aug. körül konzi

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok :wink:
(olyan szép idő van, csak a szél ne fújna)
ancsi80

Sziasztok
Bocsi csajok,hogy csak most jövök,de nagyon fáj a hasam és sokat alszom,pihenek.Azért jó lenne holnapra össze kapni magamat...
Nem tudom hogyan írjam le nektek,mert valójában én sem értek semmit az egészből!
Reggel még megnéztük apánkkal uh-n,ott megmutatta szépen tele vagyok tüszőkkel,első voltam műtéten.
Hát fel ébredtem és el se hiszitek mennyit láttam a tenyeremen...3 szíveskét.
Először az hittem rosszul látom,de mikor már az álmosságtól magamhoz tértem és még mindig nem változott meg a szám akkor teljesen le voltam törve. :(
15 óra után végre bejutottunk apánkhoz, ott megkérdeztem,hogy mi történt...azt mondta nem tudja.Megkérdeztem üresek voltak-nem tudja.
Szóval nem mondott semmit,én meg itt állok tök hülyén!!!
Ma hívtam a Györgyit, 3-ból 2 db indult el.Hétfőn kell apánkat hívni,gondolom addig kiderül fel adja-e még magát valamelyik....
De evvel is úgy vagyok, ha már csak egy darab marad akkor szerintem tök felesleges vissza tenni...Ezért talán azt fogjátok mondani,ne mondjak butaságot,de akkor már egy sem maradjon.Újabb indulásnál mégis nagyobb esélyem lenne.Igaz a párom szerint még egy lombik bele férne....
hátha az sikerülne.De ez a jövő zenéje.
Ez történt,a padlón vagyok!!! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Kagyló: szerintem nyugodtan vegyél fel valamit a padlóról, és kelj fel onnan! :D egy petike is petike! az is esély!!! te legalább már tudni fogod, hogy legalább 1 megtermékenyül, az inszemnél, azt sem tudjuk, hogy mi történik odabent! Úgyhogy légyszíves ne legyél elkeseredve, mi meg nagyon drukkolunk, hogy mind a kettő megmaradjon! :D

Délután voltam D-nél, megvolt az inszem, ellátott mindenféle jó tanáccsal, hétfőhőz 3 hétre jelentkezem nála, vagyis kedden, mert a hétfő húsvét hétfő! Apa is meg lett dicsérve, jól teljesített tegnap, így mikor hazaértem tovább is adtam neki a dicséretet! :lol:

Na nézem tovább a tévét, mert sajnos nálunk viharos szél fúj kint, és így nincsen kedvem kimenni! :(

Kagyló megy a drukk ezerrel!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Kagyló, de jó, hogy jelentkeztél! Nagyon drukkoltunk ám és bár megértem elsőre a csalódottságodat, mert nem erre számítottál, de az, hogy két embrió már szerelembe esett, szerintem remek hír!!! Gondolj a kicsi Sári és Matyi szüleire, hasonló feltételekkel indultak! Melcsi is két babát kapott vissza és azóta két csodaszép csöppségnek adott életet! :lol:

Minden szuper, emlékezz vissza, pár napja azon izgultál, Apa tud-e katonákat adni, ezek szerint tudott :lol: Pihenj sokat, légy erős és készülj a hétfőre, bízz a babákban, akik most az Intézetben fejlődnek :wink:

Szélkisasszony, nagyon jó, hogy nem kell más vizsgálatot ismételni, és már május elején indultok is!!! Jujj, nagyon izgulok értetek!!! Addig készüljetek Ti is testileg, lelkileg!!!! És gyertek Mindketten sűrűbben, lesz is miről mesélni hamarosan! :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Izmael
Ki vagy te valójában? 2008-ban is írogattál a fórumba....
Akkor még úgy mint aki kezelésekre jár!
Vagy tévednék?!
Hiszen csak a keresőben vissza kell keresni, és ott megtalálható a hozzá szólásokban...ezért volt a neved ismerős.Foglalt névvel nem tudsz regisztrálni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kagyló

Kagyló! Ne így indulj neki, ha egyetlenke marad, az már nem jó! Ő is a ti gyereketek!!!!

Szélkisasszony! Ez nagyon jó hír!!!!

Zsuzsi! drukkkkkkk a babásodáshoz! :D
Vendég

Zsuzsiii, küldöm az elmaradhatatlan babaragacsokat :lol:

Kép Kép Kép :lol: :lol: :lol: Szuper lett a vonalzód!!! :wink:

Kagyló, ne légy ilyen negatív :wink: Hétfőn ha lesz embrikéd, akár egy is az nagyon jóóó. A pénteki punkcióval egy nappal tovább vannak kint az embrikék és amelyik kibírja az biztos nagyon erős :lol: arról ne is beszéljünk,h Neked is szeretnék küldeni ragacsot :wink: Szóval, pihizz, sétáljatok holnap egy jó nagyot és készülj fel a pihire :lol:

Parane, Poszi, veletek minden OK???

Pusza,
Bari

bari6

Zsuzsi,nyuszika,kretty,barika
Igazatok van!Ezért kár lenne vitatkoznom.Csak egy kicsit csalódtam,szerettem volna így utoljára több embrikét vissza kapni.Persze,egy baba is az enyém lenne!!! :wink:
Olyan jó lenne,ha tényleg itt foghatnám a kezembe a tesztet.......apánktól rohanni haza,hogy sikerült!!!
Semmit nem szeretnék a világon jobban!!!
:wink:

kagyló

Jó reggelt!

Jaj, mit tettem! Bocsánat, nem akartam feszültséget kelteni. Mindenkinek köszönöm a hozzászólását, és a tanácsát, de kérlek ne rúgjuk össze a port e miatt.

Izmael: köszönöm szépen a tanácsodat. Ha esetleg időd, tudsz még írni nekem erről a diétáról?

Nyuszi: Esetleg mégis kölcsönkérhetném tőled az inzulinos könyvecskéidet?

Bari: Elolvastam több oldalon is a GI diétát. Nem tudom, valószínűleg eléggé fáradt voltam hozzá,de ott szinte nem is szabad húst fogyasztani. :shock: Illetve a mintaétrendben nagyon-nagyon kevés van... Hát, ha ezt kellene tartanom, azt nem bírnám sokáig. :roll:

Kagyló: Sajnálom, hogy letörtél. Kérlek Te is higgyél abban, hogy sikerül ez a lombik. Ha teljesen leírod magadban ezt is, akkor azzal semmi jót nem teszel. Kérlek gyere, mesélj, mit mondtak ma! Ha holnap egy vagy két babót kapsz vissza, szerintem az is nagyon szuper, ahhoz képest, hogy azt mondtad az elején, hogy nem is fogsz idáig eljutni. Kérlek ne legyél ennyire pesszimista!

Kvsuzsi: Szerintem egészen nyugodtan telefonálhatsz húsvét hétfőn. Apánk ha jól sejtem, akkor is dolgozni fog. :-) Nagyon édes a vonalzód! És természetesen mennek a drukkok neked is ezerrel! +++

Kisalag: Eltűntél! Hogy vagy? Ugye nem adtad fel? Már eltelt egy hét, és már csak kettő van hátra!

Bari: Hihetetlen, hogy 2 hét múlva ti is kezdtek. Olyan gyorsan repül az idő, hogy csak na.

Kriszto: Elfelejtettem írni a múltkor, hogy a sportos tigrincs nekem is nagyon bejön. :-) Fog még ő örömében ugrálni.

Poszi, Parane: Eltűntetek ti is! Mi van veletek? Lassan ismét mentek babavizitre Apánkhoz, ugye?

Kretty: Nálatok mi a helyzet? Gondolom nálatok is sok a munka ezért jössz ritkábban.

Zafir: Te hogy vagy? Hasad fájdogál még?

Szimba: Jó múltkor azt írtad, hogy jössz 1-1,5 hónap múlva a jó hírekkel. Már nagyon kíváncsian várom! :wink:

Szurikáta: Nagyon régen jártál már Te is felénk! Kérlek legalább csak annyit írj meg - ha többre nincs is időd -, hogy jól vagy!

Nagyon szép, napsütéses vasárnapot kívánok mindenkinek!

Pusza:

Mné
mné

Mné! jól sejted, nagyon sok a munka, meg egyetemre is járok mellette! :D De nemsoká kezdés (időpontot nem tudok, kb 2 hét) és muszály lesz lassítani! :wink:

Kagyló, csak POZITÍVAN, holnap már kismami leszel!!! :wink:
Vendég

Kretty: Megkérdezhetem, hogy milyen egyetemre jársz? Kb 2 hét múlva kezdés nálatok is? Akkor elképzelhető, hogy Barival együtt lesztek. Nagyon izgi! :-)

Mné
mné

sziasztok!

mindenkinek köszi a szurkolást, de olyan béna vagyok, elszámoltam magam 1 héttel, nem húsvéthétfőn kell tesztelni, hanem május 2-án! :(
na mind1, mert addig úgyis kiderül minden! :D

Bari: ezek a ragacsok nagyon helyesek, köszi, bár először egymásba kéne hogy szeressenek a katonák meg a tűszöcskék! :D

Napsütéses, szélmentes vasárnapot!
Drukk mindenkinek akinek szüksége van rá!

zsuzsi

kvzsuzsi
Fót

Lányok!

Lecseréltem az avataromat. Kívánom, hogy ez a varázsló Manócska mindenkinek teljesítse egy kívánságát!

Mné
mné

Sziasztok
Sehol senki?!Mindenki a szabadban van?
Én továbbra is nyomom az ágyat,legalábbis még pár óráig,aztán össze kapom magamat.
Mné
Jó lett az új képed!
Beszélnél a manóval az én érdekemben?!
Köszönöm

Barika,nyuszika,zafir,kriszto.....mindenki????????????????????

kagyló

Sziasztok!

Itt vagyok, csak Forma1-et nézünk :lol:

Mné, jó lett az avatarod :wink:

Kagyló, fáj még a pocid?

Bentről úgy tűnik,h nagyon szép idő van kint :lol:

Szép napot!

bari6

Barika
Ne is mond a forma 1-et átzavartam a férjemet a másik szobába,még jó,hogy három szobás a lakás.
Már nem fáj annyira a pocim mint pénteken,meg tegnap.Kezdek erőre kapni.
Félek a hétfőtől,vajon mi vár még rám... :(

kagyló

Mi ha tehetjük, nem hagyjuk ki :lol: gyermekkorom óta Forma1 rajongó vagyok :oops:

Na ez jó hír,h jobb a pocid! Ami a hétfőt illeti, ne félj, minden OK lesz. Nézd meg a Titkot :wink:

Pussz

bari6

Sziasztok!

Kagyló: drukkolok továbbra is a kis babákoknak, hogy szépen osztódjanak :wink:
Hidd el nem számít, hogy mennyien vannak, hányat ültetnek vissza... Én az utóbbi beültetéseknél általában 4 kaptam vissza(volt hogy blastokat) és mégse lett baba,legutolsó leszívásnál 24 petesejtem lett, 21 megtermékenyült, 4 vissza - 16 fagyasztva (ahol eddig 10 ébresztettek és ebből 7 tökéletesen felébredt), de baba még mindig sehol :cry: :cry: Egyik ismerősömnek 1 ültettek vissza és már gőgicsél a babája :lol: :lol:

Zsuzsi: mennek neked is drukkok, hogy bent minden tökéletesen zajlódjon :wink:

Mné: hogy vagy? Lelked? Nagyon nehéz lehet.... (nekem a 8 beültetésem végződött biokémiai terhességgel- akkor azt hittem, nem élem túl, de az idő segít :cry: :cry: ..)t

Barika: nagyon megy az idő, hamarosan már itt a Ti időtök :wink: és természetesen Kretty a tietek is :wink:

Többiek merre vagytok?

Nekem is mennek kéne takarítani, de nem nagyon van kedvem....

További szép napot :lol:
Puszi Nektek :wink:
ancsi80

Barika
Már kétszer láttam a Titkot!!!Nagyon bejött,szerintem a könyvet is megveszem majd.Szeretek olvasni,persze ha van időm....
12 nap van,az igen!!!!
Gondolom már nagyon várod................. :wink:
ancsi
Nekem nem az volt a lényeg,hogy 12 db-vagy mit tudom én mennyi legyen leszívva,hanem az,hogy legyen legalább 5 db amit össze tudnak rakni,és legalább 3 db így ucsóra vissza menjen.Evvel szerintem nem vártam el sokat a szervezetemtől sem.Tudom mennyit birok el fájdalomból,testileg.
Lelkileg már más a helyzet,az tud nekem a legjobban fájni,az tud a padlóra küldeni,elégé hosszú időre sajnos....
Látod,nekem annyi jó ebben,hogy kimarad a takarítás.Mivel a párom,olyan pakolást csinál a lakásban,hogy olyat még nem is láttatok.Csak nyelek és nyelek,mert ez minden csak nem takarítás................ :(

kagyló

Kagyló: értem én mire gondoltál :cry: De továbbra is azt mondom holnapig ne keseredj el, akkor ugyis minden kiderül :wink:
Ma nem kell telefonálni??
A lelki dolgot is értem, én 2 éve járok pszichológushoz....... :oops:
ancsi80

Sziasztok!
Mi is Forma 1-et nézünk. Igaz én közben gyártottam egy vonalzót is. :D :D
Ma meglepett reggel piri, szóval a 29 nap lehet, hogy már nem is lesz annyi. (amúgy csak a hétvége miatt 29 nap :oops: )
Kagyló: remélem, már nem fáj a pocid. Drukkok a babóknak!!! Ne keseredj el!
Ancsi: nem semmi, te is túl vagy már jó pár dolgon. És példát mutatsz nekünk a pozitív hozzáállásból.
Nekem az ebéd elkészítésére kellene rávennem magam, de nem nagyon akaródzik. 8)

Mné: Varászló Manócska nagyon helyes. Remélem, mindenkinek segíteni fog. :D

Na fellapátolom magam, főzök Szélúrfinak finom ebédet.
Szép napot Mindenkinek!
szélkisasszony

ancsi
Nem ér semmit sem a pszichológus,nekem nagyon régen semmit nem segített.Igaz én nem evvel a problémával voltam nála.De akkor megfogadtam soha többet,felesleges.
Ma nem kell telefonálni,ez is tök rossz,azért ma is jó lett volna valamit hallani.Te most átjöttél akkor apánkhoz?

kagyló

ancsi
Nem ér semmit sem a pszichológus,nekem nagyon régen semmit nem segített.Igaz én nem evvel a problémával voltam nála.De akkor megfogadtam soha többet,felesleges.
Ma nem kell telefonálni,ez is tök rossz,azért ma is jó lett volna valamit hallani.Te most átjöttél akkor apánkhoz?

kagyló

Szélkisasszony
Jól látom...........indulunk az őserdőbe?????!!!!Megkérdezhetem milyen őserdőről van szóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó??????????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Nagyon jó!!!!!!!!

kagyló

Szélkisasszony: nagyon jó a vonalzód :D Tetszik :wink:
Jó főzicskézést, mi délután bográcsozunk :D

Hát nem tudom, hogy valaha is leszek e pozitív példa...., de ha feladom akkor ezt soha nem tudhatom meg :oops:
ancsi80

ancsi
De te már nem adod fel!!!
Majd én!!!! :oops:

kagyló

Igen, átmegyek, ez már biztos :D
De konzira csak augusztusba szeretnék menni
Elhiszem, hogy rossz, hogy nincs hír :(
ancsi80

Én szeretek apánkhoz járni,meg lehet vele mindent beszélni,igaz engem zavar az új KisDoki.Abban még nem bízok meg annyira,hogy bármit is mondjak neki.Nála hamarosan lesz kisbabád!!!
Augusztus nagyon messze van.Miért olyan sokára?

kagyló

Sziasztok!
Mné! Nagyon cukkancs az új képed!!!! Igen, még az is lehet, hogy Barikával indulunk... :D Egyébként a Semmelweis egyetemre járok, levelező, szóval jó, hogy csak 1 hét van havonta!

Szélkisasszony! tök jó a vonalzód!!!

Ancsi! ennyi beültetés, nem semmi! nem mondták meg, miért nem sikerült? gondolom ennyi beülti után komolyabb vizsgálatok vannak, genetika, több hormon stb.

Bari, én is szeretem a F1-et! :D
Vendég

Kagyló: ha én nem adom fel, te se tedd!! Komolyan, még nincs veszve semmi!!!

Azért augusztus, mert még a lelkemet kell erősíteni, hogy elhigyem ujra, lehet kisbabám, még nem 100% de jó úton haladok :wink: ű

Kretty: igen, nálam már szinte mindent vizsgáltak (hormon, genetika, immunológia, Ir, leiden, histero, laporoskopia, bakteriális kivizsgálás és még sorolhatnám, de minden ok :? )A hiba összesen annyi, hogy nincs már egy petevezetőm sem, de ugye ez lombiknál nem lehet gond :shock: ígyhát mást nem tudunk, csak remélünk...
ancsi80

Szélkisasszony, szupcsi lett a vonalzód :lol: Én tegnap megfőztem a Forma1 miatt :lol:

Kretty, mittetanulsz? Te korán reggel szoktál járni Déviszhez mikor stimu van?

Ancsi, Kagyló soha nem adhatjuk fel. :wink: Biztos vagyok benne,h meg lesz az eredménye a kitartásunknak :!: :!: :!:

bari6

ancsi
Látod én is erősödni akartam ezért kihagytam majdnem 3 évet.Nekem amint látod nem igazán vált be.Remélem neked használni fog.
Pedig én is amit lehetett mindent megcsináltattam....
Persze,hogy nincsen veszve semmi sem,majd holnap kiderül........remélem minden rendben lesz,és feleslegesen stresszelem magamat!!!! :wink:

kagyló

Ez úgy van, hogy vagyunk többen barátnők. Egy közülünk jár Dévaihoz. Ő regisztrált be! Szokott az itt zajló eseményekről beszélni ( igazából mi is kíváncsiak voltunk, hogy akiről hallottunk és szorítottunk neki sikerült-e!!!).
Ő mesélt az IR-es témáról és kért, hogy szólaljak meg..... Mivel nekem sem időm, sem "kedvem" nem volt egy regisztrációhóz, ezért az Ő felhasználónevében írtam!!!!

Izmael
izmael

Izmael
Így már értek mindent!Mi lett a barátnőddel aki itt volt közöttünk,sikerült neki?Köszönjük szépen a hozzá szólásaidat!

kagyló

mné
Köszi az érdeklődést :) Vagyok,de csak zugban,rengeteg a munkám,és későn érek haza.Így csak egy gyors olvasásra telik.De minden nap elolvasom az aznapi termést :)
Drukkolok mindenkinek.
kagyló
Ha jól emlélszem Jzmaelnek iker lányai vannak.De ez nem biztos.Izmael:Kérek helyesbítést ha nem így van!!!!!! és akkor elnézést.kérek a tévedésért.
Szép napot mindenkinek. (Csak ez a szélvihar múlna már el :shock: )

szurikáta
szurikáta56

Kép
Ugye szépek? :lol: :lol:

szurikáta
szurikáta56

Szurika: Örülök, hogy jól vagy! Gondoltam, hogy Te is zugban olvasol, és köszönöm, hogy írtál a fáradtságod ellenére. :-)
Nagyon szépek ezek a zebrák, remélem nemsokára itt a fórumon hasonló zebracsíkos tesztekből fogunk "csordát" alkotni. :lol:

Kagyló: Megkérdezhetem, hogy miért ez az utolsó beavatkozás?

Ancsi: Köszönöm kérdésed. A lelkem változóan van. Hol így, hol úgy! Ma épp jól. :-) Azt, hogy valaha fel fogom tudni-e dolgozni a történteket?! Nem tudom. Valószínűleg a lányoknak van igaza, és majd csak akkor ha már a kezemben lesz a mi valóra vált álmunk!

Szélkisasszony: Nekem is nagyon tetszik a vonalzód! És már nálatok is kevesebb, mint egy hónap van hátra! Azta, hogy repül az idő. Bár gondolom ezt Ti nem így gondoljátok!

Pusza:

Mné
mné

Kagyló: az Őserdő D hasonlata volt a kezelésre. Hogy ő megpróbál átvezetni rajta és a másik oldalon ott vár minket a kincs (a babák), de rengeteg veszély leselkedik ránk odabent. Ma eszembe jutott ez és így került a vonalzóra.
Bari: :D én csak kibicelek a Forma 1 alatt. Szélúrfi mellett szerettem meg. Szóval azért én még simán elmegyek főzni alatta.

Szurika: nagyon szépek a zebrák. Reméljük, hamarosan sok-sok zebrás tesztről lesz kép itt a fórumon.

Ancsi: te nekem már most pozitív példa vagy és punk-tumm. :wink: És persze, hogy nem adjuk fel. És Kagyló sem.
Remélem, felétek nincs akkora szélvihar, mint nálunk és kellemesen telik majd a bográcsolás.

Mné: igen, MÁR csak egy hónap. Nekem ez már és nem még. Most kevésbé vagyok türelmetlen, mint mondjuk szeptemberben, amikor kiderül 3 hónapos kényszerpihenőre vagyunk ítélve. És minden hétvégére van program, szóval hamar el fog telni ez a 29 nap.

Lányok! Írtátok régebben, de nem találtam, ahogy visszakerestem, hogy van egy vizsgálat (???), amivel meg tudják mondani, hogy hány százalék esélllyel indulunk! Mi ez a vizsgálat? És mikor csinálják?
szélkisasszony

Mné
Azért lenne az utolsó,mert ez még támogatott.Utána már sajátból menne az egész,amiből a párom még legalább egyet be szeretne vállalni.Nos én már nem igazán hajlók a hatodik beavatkozásra.Talán elfáradtam,és szinte az egész életem,ha lehet így mondani,csak a körül forgott,hogy valamilyen módon de legyen kisbaba.Talán pihenek előtte,ha netán most nem sikerülne és év végén még egyszer neki ugrunk.Az is lehet már nem fogom magam tovább kínozni és elengedem az álmaimat.De ez még messze van.............
Ez nem azt jelenti,hogy már most feladtam,addig amíg nem tudom mi lesz holnap,vagy mi lesz a három hét vége,reménykedek!!!

Szélkisasszony
Jó neked,veled még viccel.Velem már nem!!!Itt is van szél,most jöttünk meg a Mc Donalds-ból...
Azért nem lenne ellenem ha holnapra jobb idő lenne.

kagyló

Szélkisasszony! Nekünk D mondta meg a kezdés előtt, mikor már az összes leletünk nála volt. Mi 25 %-ot kaptunk (nem tudom, jó-e vagy sem, de ennyit írt a papírkáknka).

Bari! Igen, korán reggel járok UH-ra, habár éppen most gondolkoztam el, hogy stratégiát váltok, és később megyek, mondjuk olyan 8 körül (így reggel ki tudom osztani a munkát). Lányok tapasztalat a későbbi érkezéssel kapcsolatban? D nem fog haragudni miatta?

Ancsi! Akkor mostmár sikerülnie KELL!!! :wink:

Csutiról tudtok valamit?
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: