A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok,

kiudvaroztuk, kiszomszédoltuk, meg pékárut is vettünk, postán is voltunk, vendégünk is volt, hát mi sem unatkoztunk :roll: 8) de most már csend van 8)

Áron sem lesz egy aprócska gyermek 8) sőt! itt a szomszédban van egy vele egy idős kisfiú, azt már régen lehagyta :D
90-92 cm, 13 kg, 24 láb.

Heni
KépKép
heni81

Jaj Ádót meg sem dícsértem meg Áront és Péterkét. Édesek!!!!

Az igen, szép méretek egy 2 évestől..huh mindjárt itt a szülinapja!!!!

Emma most 92 cm, 13kg, 23láb

ebéden túl, I úton haza..végreeeeeee

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Csak kutyafuttában... Múlt szombaton Bercó hányása, mint kiderült nem gyomorrontás volt, hanem valszínűleg vírus. Hétfőn délutántól Dávid és én szenvedtünk. Kedden itthon is maradtam, Dávid ma ment suliba, de haza kellett jönnie. Majd mindjárt indulunk az orvoshoz.
Ennek köszönhetően jól lemaradtam, most alig bírom utolérni magam.
Most ennyit, csak gyorsan. Bercó egyébként rendben van azóta is.
Ha lesz időm és energiám, akkor jövök este.
dmaggie

[b]Heni: ma ünnepelsz??? Isten éltessen![/b]

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie: oh! mindig van vmi! Gyógyuljatok!!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Jézus milyen szél volt nálunk... :shock: Feldöntötte a leándereket.

Kép
Kép
Kép
gremese

Jó reggelt!
Ma végre itthon vagyunk. Jövő hétre kellene valamit kitalálnom, mert négy napig folyamatosan kellene mennem, és az nagyon sokba kerülne :?

Itt is fújt a szél éjjel, de nem volt olyan komoly.

Gegi és Áron tényleg nagy fiúk :shock:

Rugó most sokat nőtt relatíve, olyan 100 cm körül lehet, meg súlyra is kicsit már túl van a 13 kilón.

Rugó éppen a backspace használatát tanulja a skype-on mellettem, de most egy kudarcélmény érte éppen.

Ma el kell mennünk a postára is felvenni a csp-t.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Írtom Ott.

Jobbulást a hányósoknak, mi megszenvedtünk vele...

Nagyon édesszépek a csemeték. :)

Kaqk, mi pont fordítva, lánynév mindig volt konkrét, fiú név sosem... Csak az a bökkenő, hogy mindig fiú kell nekünk... :)

Ma neki kell állnom a takarításnak is, hogy a hétvégén meglegyen, mert megint sok lesz a program... De még nem bírtam rávenni magam...

Nem is tudtátok sztem, amait most én tudok, annyira jó elhéderezni egy kanapén itthon kicsit délelőtt... :) Eddig sosem volt kanapénk, most vettünk használtan egy 3+2+1-es ülőgarnitúrát 10.000 Ft-ért, tegnap egyik ismerősünk segítségével a fiúk hazaszállították, és most lehet ücsörögni. :) De azért nem lesz ilyen jó dolgom, látom, mert azért a fiúk nem hagynak ám, megyek is. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Micsoda szép gyermekeket látok! :)

Irina!
Ádó nagyon csibészes!

Mesi!
Ezek szerint Gegin is túladtál? :wink:
Jó nagyok már!

Heni!
Ezek szerint két nagy fiad van már! :)

Vindo!
Rugónak jó az új haja, mint mindig... :) És persze ő is növöget szépen!

Kaqk!
Már nagyon kiváncsi vagyuk hugica, vagy öcsike lesz-e a gyerkőc!

Maggie!
Sajnálom ezt a vírus, de remélem hamar túllesztek rajta!

Nálunk a reggeli nyifi-nyafi, nem akarok bemenni, anya maradj itt, gyere be dolog Zsuzsunál állandósulni látszik. Minden reggel a csoportba bemenéskor sír, amíg kezet nem mos. Utánna már nincs gond, az óvónénik szerint, délután mindig mosolygós, amikor megérkezek. Gergő bebaktatna szépen, de amikor látja, hogy Zsuzsu még a nyakamban lóg puszikat kérve, ő is visszajön és már ketten lógnak rajtam... :(

Kép
gica1

Lányok, csak beköszönök gyorsan, mert úszom az árral (szakdolgozat átnézése, tanulmányírás, órákra készülés, takarítás???, hétvégén mindkét nagyszülőhöz menés, nagyvásárlás)...

Maggie, gyógyuljatok meg mielőbb, drága!!!

Móni, Te ugye már rendbejöttél?

Heni, csodásak a fiaid, és ahogy sütnek-főznek, odáig vagyok tőlük.

Mesi, kéremszépen, Gegi kész férfi, Zsozsika meg rutinos hölgy. ;-)
S beszélt nekem a szélről reggel, de hihetetlenkedve hallgattam, én semmire fel nem ébredtem éjjel. :shock:

Gica, nyafi az oviban: mi dettó... és most, hogy már mindent mindenkivel átbeszéltünk, mosolygó gyereket hozok el, óvónők szerint minden oké napközben, ezt én most már Ádó részéről kis műsornak érzem (természetesen benne van, hogy anya, anya, mégis jobb lenne veled, ami oké, de szerintem van a műsoros része is). Ma pl. szóltunk neki, hogy ne csinálja ezt, mert elszomorít vele minket, és abba is hagyta, mielőtt belemelegedett volna. :roll:

Zdori, pihenj csak, megérdemled.

Na rohanok is el.
irina

Heni: ünneplés volt???

Mi jól vagyunk, I hazajött végre! volt nagy öröm és svájci csoki! :-)

Emma hajnalban mikor felébredt azzal kezdett hogy Apa itthon van..volt öröm mikor ment át érte. 7 kor ébresztőt fújt..szegény I aludt volna még. ( hajnal 2 re ért haza )Emma ölelgette, puszilgatta, beszélt neki egyfolytában.:-) De sikerült oviba elvinnem.:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Nagyon szépek a gyerkőcök Irina Heni Emese,remélem senkit nem hagytam ki..:)

Jobbulást Maggie... :)

Dóri szorítok én is ismidnek... Jó pihenést! :) Nagyon jó árban vettétek az ülőt! És minden oké rajta? Jó vétel volt! :) Aztán nem agyon dolgozod magad!

Emese te se! :) Milyen nagy párnákon fekszik Zsozsi. :)
Hatalmas lehet élőben a lakásotok,így elnézve a képen..

Irina lehet most ilyen korszaka van Ádinak.. hiányzol neki,vagy apa.. De különben ha Domi is sokat iszik,akkor elő szokott fordulni nála is,hogy a nagy játék közepette elfelejt elmenni pisilni.. Oviban ugye reggeli előtt kézmosás,akkor elküldik pisilni,aztán kimenetel előtt is,aztán ebéd és alvás előtt is szólnak,hogy pisi kézmosás stb.. itthon én meg ráhagyom néha,hogy ha érzi menjen,tanulja meg,de nem mindig jön be..Szóval ne keseredj el.. :) Éjjel ha lefekvés előtt iszik,akkor tuti ő is pecsurizik éjjel,én alá gumipelust keresztbe,rá pihepuha vékony pokróc,mert én sem vettem neki pelust.Lehet hülyén csinálom,hogy nem adok rá,de vannak időszakok mikor több hétig nem csurizik be éjjel sem,aztán történik valami és akkor egy két éjjel befolyik,szóval mi így vagyunk.. De megtanulják előbb utóbb.. :) És még nagyobb korban is előfordulhat,hogy befolyik.. Láttam és hallottam is,szóval el kell fogadni igaz.. :)

Heni idén már nem kerteztem,mert tavaly semmi nem termet meg benne..Alapos trágyázás kell neki,meg pihenés..Nagyon rossz minőségű teljesen kivan..Szóval idén lehet futkározni a kertben :wink: Bár most előfordult,hogy a kiskutyunak megtetszett a kinyílt tulipán,leakarta harapni.. :D De elég volt rászólni,és otthagyta.. Lesz még pár köröm vele ilyen téren.. :D
varga tünde

Sziasztok,,

KAqk nem ünnepeltünk, 22. lesz szülinap, miért gondoltad?

Az én gyerekeim , főleg Péterke szakácsnak született, Áron inkább műszaki beállitottság, mint az apja. Ma targoncázott, alig lehetett róla leszedni:-)

Tündi, nálunk is rossz a föld, homok az egész, de azért műveljük,a fűvel is sok a meló, és elég nagy telek. Kutyát tanitani kell, miénk mindent szétrág :evil:

Heni
KépKép
heni81

Heni: iwiw-en nekem tegnap azt írta h tegnap volt. Lehet elírtad??

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyunk megint :D

G. hazajött lázasan, hányingere is van. 39,4 a láza, kapott gyógyszert, most alszik éppen. Rugó leült mellé végre, mikit néz és szalmakrumplit rágcsál.

Gondolkodok egy bevásárláson is, ha már felvettük de. a családi pótlékot.

Ma R. babakocsival és babákkal jött velem a postára. Kb. négyen állítottak meg minket vagy szólítottak meg miatta. Egy ember kedvesen, kettő értetlenkedve, egy meg megkérdezte, hogy miért hagyom, hogy babakocsival játsszon egy fiú??? :shock: De legalább már fiúnak nézték :roll:

Dóri, a kanapét tessék kihasználni :!:

Föld: nálunk tiszta homok és lúgos, ráadásul kevés az árnyék... Sokat kell(ene) locsolni. A gyep kiég. Bár Rugó már jól bírja a locsolást, segíteni is szokott. Kapott kis kannát is. Ahogy a slagot kezeli, azt inkább nem kommentálom :roll:

Elválás reggel: Rugót a múltkor egy hónapi üvöltve hagytam ott a csanában. Úgy kellett közelharc árán a gondozónőnek lefejteni rólam. Aztán egyik napról a másikra elmúlt, most megint megölel, besétál és kész. A fene érti ezt...

Kutya, ja, sok vele a baj nagyon.
A miénk (Neo) már nincs meg... Elment, elbóklászott, és nem jött vissza. Az is jó volt, mikor az udvaron itt ugrált, de most meg az a jó, hogy rend van a portán... Egyelőre a halaknál maradunk. Bár Rugó szeretne macskákat.

Emese, tényleg, Zsozsi jól bevackolta magát :D

Péterkének tényleg sok főzős képe van :wink:

Rugót nagyon érdeklik az állatok-növények, meg a műszaki dolgok. Meg a barkácsolás, és újabban nagy kertész is lett. Ami hidegen hagyja, azok a mesék-mondókák (este szokott kérni saját mesét tőlünk, de napközben nem lehet leültetni miatta), és néha egy gyerekverses könyvvel kibírja 15 percet, de az már nagy szó.

Az esti mesék főszereplői nálunk Majom kapitány és Kismaci, valamint a barátnőik: Majomka és Viola. Nekik van egy hajójuk, a "Na, mi újság, Kismaci?", pár ausztrál matrózuk, és estéről estére a világ más-más pontján kötnek ki, ahol komoly kalandokba keverednek.

Nevek: nekem lánynevem is van, meg fiúnevem is :lol: Ezzel nem lenne gond :lol:

Kaqk, nem árulod el?

Na, összeírom, mit kellene vennünk, aztán lehet, bekocsizunk Db-be :arrow:

Jön Rugó biciklivel :arrow:

Kép
vindolanda

Tünde, meghalt az egyik tetránk. Rosszul nézett ki egy ideje. A többiek meg kicsipkedték a szemét :shock: Azt is ki kellene halásznom, ott sodródik alul :oops:

Kép
vindolanda

Kiszedtem dögit 8)

Kép
vindolanda

Vindo,nem értem miért gond ha egy fiú babakocsival megy? Látták volna M-t és a szomszéd kissrácot cirka 5,5 éve :) babkocsival és babákkal sétáltak :) :) tök jó lett Rugó haja :)
nekünk sincs már Borcsánk(nem eltünt "elalud" nagyon beteg volta füle,az egyetlen megoldás az lett volna ha a hallójáratait kiszedik és süket lett volna) :( gyerekeknek tegnap feltünt :( M. úgy sírt,tegnap is,ma reggel oviban nem akart elengedni :(

Heni,Áron is milyen nagy már :shock: Péter lesz a köv,sztárséf :)

Mesi,szegény Zsozsinak milyen rossz dolga van :)

Regi,mi is megyünk Dújvárosba :) ajaj privivel lógok,de nem volt időm :( talán holnap :)

B. minden reggel(már amikor megy oviba :? )óriási öleléssel,puszikkal válik el...bemennie már nehezebb :) volt h. a csajok akik az ajtóban várták vitték be a kajáját :) :lol: olyan cukik :)

:arrow: vált. kedvéért fűzni :)

KépKép
viranka

Hát ha nem tudom...inkább még nem mondanám, mert semmi sem tuti

nekem tetszik nagyon a Martin, Alex, Márk, ilyenek...de I nek ezek közül egy sem tetszik. :-(

Lány rengeteg tetszik. I nek egy sem..:-( de jó sok, nem kezdem el sorolni, de szívesen veszek ötleteket.!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mindkét névre. leginkább a rövid, egyszerű, kevésbé becézgethető nevek tetszenek.

Ovi után voltunk a játszin, de olyan szél volt, majd megfagytam...haza, most I kolbászt süt vacsira...benézett a mélyhűtőbe és ezt találta.:-)

én olyan fáradt vagyok...míg 2 en voltunk nem mondható hogy aludtam Emma mellett, folyton figyeltem, meg kényelmetlen volt az ágy és annyira fáj a derekam..fejem fáj, hideg ráz, álmos vagyok.....biztos a fáradtság, izgalom, feszültség...

lesz egy Hv-k, aztán I megint megy, de most csak 2 napra és csak Pestre..:-(..jaja nem szeretem ezeket....de most szerintem itthon maradunk.:-)

tegnap reggel felhúztam a redőnyt annyira hogy fent is ragadt, I most szedte le!

KépKép
kaqk
Debrecen

Köszi, Viranka :D
Szerintem is rendben van, ha babázik.
Ja, lehet, azt kellett volna mondanom, hogy persze hogy babákkal játszik, az apja is b...i.

Kutya :? Megsirattam én is :?

Kaqk, ellövöm az etalon-neveimet, hátha megtetszik belőle valami :wink: A top az a Viola, azután még tetszik az Olívia, Szonja, Felícia. Asszem ennyi :roll: Fiúban tökéletesen kiegyeztünk Gáborral az Erikben, ebben nincs vita (R. előneve összecseng a "vörös"-sel, és így aztán olyan vikinges, G.nek meg a South Park miatt tetszik).

Ja, nagy a szél, a kocsival is olyan óvatosan mentem :roll:

Redőny - hát, nálunk függöny van... De kiskoromban mindig szereltük az otthonit :D

G. közben jobban lett, 37,5-re lement a láza.

Rugó fáradt, jön a fürdetés.

Kép
vindolanda

Helló, ismét!

Tündi, szerintem nagyon jól csinálod, nyilván én is elkezdhetném, biztos kicsit lusta is vagyok, de egyelőre nincsenek száraz pelenkáink éjjelről (mutiba volt egy-kettő még hónapokkal ezelőtt). Nagyon érdekes amúgy, mert ha szólunk Ádinak, hogy próbáljon az oviban délután alváskor nem bepisilni a pelusba, akkor meg tudja csinálni. :shock: Szóval ha noszogatjuk, látványosan megcsinál dolgokat, de amúgy nem okvetlenül

Vindo, szegény hal...
hallod, ezeken a meseszereplőiteken meg a neveiken akkorát röhögtem, hogy még. :-D
Jobbulást G-nek+

A mi első kutyánk (a 3-ból) is elbóklászott, de már akkora mentálisan eléggé meg volt kattanva. A többit mi sirattuk-temettük el, nagyon hiányoznak azóta is. Majd egyszer lesz kutyánk, egy kicsi, ha már megvagyunk családlétszámilag és nagyobbak a gyerekek. Nekem a kutya bent lakásban + apró gyerek kombináció nem jön össze, legfeljebb a kutya bent + nagyobb gyerek kombó. Macskát sose tartanék, nem az én típusom.

Jó neveket írtatok, nálunk a fiúnevek egyike sem tetszett S-nak, nehéz ügy, ráadásul ritkább neveket kerestünk, mert S vezetékneve eléggé általános.
Nekem bibliai és szlávos nevek mindkét nemnél bármikor jöhetnek, lányoknál a virágnevek is (a gyümölcsöket már hanyagolnám). Lánynevünk rengeteg van, nem győznénk választani (pl. Szonja, Natasa, Irina ;-) Tamara, Flóra, de van még vagy félezer).
Fiúnévben pedig most az Ármin tetszik, hihetetlen, de S-nak is.
irina

Ja, Vindo, ez a fiú + babakocsi beszólásos dolog... nekem pont az tetszik, hogy teszel a genderszerepekre ;-) De mi is, S egy rózsaszín fülsapkával állított haza, de van még pár ilyen cucca Ádinak. Ja, állítólag a háború előtt a rózsaszín a fiúk színe volt, és a kék volt a lányoké. 8)
Amúgy szerencsére gyorsan változnak ezek a dolgok, Ádi ugye egész nap főz az oviban (de itthon is), és ezen már senki sem csodálkozik. Viszont az egyik órámon a hallgatók egy része (a lányok!) ott tartottak, hogy az nekik fura, ha egy férfi főz otthon (és nem szakács mondjuk). Azt kell mondjam, az óvónők felvilágosultabb, mint némely egyetemista.
irina

Verus, hogy van Báló?

Csajok, májusban tartsunk már babatalit vagy valamit, mert már ezer éve nem láttalak Titeket. :?
irina

Ármin nekem is tetszett :) de az Ábris is olyan jó név :) bár a nagy kedvenc még mindig a Brúnó :oops: + Sebestyén csak az nem megy a vezetéknévhez :( na majd ha 1* lesz még fiam én döntöm el a nevét :lol: :lol: :lol: :lol:

Lánynév Jáhel (jól írtam :) ) de még a Milla is nagyon tetszik(Míra,Milla)

G-nak jobbulást

Irina,Ádinak olyan szép mosolya van :)

:arrow: keletem R.-t jól bealudt ismét Mírussal :)

KépKép
viranka

Na, G. és Rugó alszanak. Én meg fürdök, aztán dolgozgatni kéne, de olyan kóma vagyok...

Ármin - G. falujában van ilyen nevű ember, de középkorú. Ott vannak érdekes nevek, pl. nőben Emerencia (becézve Emerka, ami viszont szerintem nem csúnya), férfiben Arzén. Egyik nagymamám is oda való volt, neki Hermina volt a neve.

Az Ábris is jó, de nekem az Ábel jobban tetszett. De az nálunk kilőve, kamaszkoromban a legjobb fiú jóbarátomat hívták Ábelnek, és G. féltékeny volt rá a középiskolás éveink alatt :? :?

Jáhel - ezt még nem hallottam.

A Milla aranyos :D
Nekem még a Kamilla is bejön :roll:

Ami nekem még tetszett férfinévben, de soha nem adnám, az az Azolan - a Veszedelmes viszonyokban hívták így az egyik mellékszereplőt.

Majom kapitány egy majom-mintás gatyáról kapta a nevét. Kismaci meg egy sárga műanyag fürdőjáték volt. 8) 8)

Rózsaszín
8)
Bercónak is voltak rózsaszín zoknijai, ha jól emlékszem, meg Gegiről is volt ilyen fotó.

Amúgy én nem babáztam soha, ellenben kardoztam és nyilaztam, szóval nem vagyok ezekre érzékeny. De nem értem az embereket sem őszintén szólva.

Fürdök akkor, de benézek még később.

Kép
vindolanda

Az egyik Kaland Játék Kockázatban is Azolan-nak hívtak egy inast :lol:
Na, megyek fürdeni.

Kép
vindolanda

Apám, micsoda nevek! Arzén :-D Az Azolan nagyon francia, kúl.

Emerenc a Szabó Magdánál is van, méghozzá Szeredás a vezetékneve :-)

A Brúnó, Jáhel nagyon klassz, bár az utóbbit még én sem hallottam.
Bevallom, a Míra, Kira nekem nagyon tecc, imádom az ilyen hangzású neveket.

Én a Simont is nyomatom, S-nak hol tetszik, hol nem, ma pl. nem, aszongya, mindig jövök a bibliai nevekkel, mondtam neki, hogy az angyalneveket meg főleg szeretem, és ha sokat vívódik, megjátszom a Raffaelt. 8)

És persze rengeteg név lenne, ami nincs anyakönyvezve itthon, irodalmi alak és más nemzetek nevei, ahogy Neked is, Vindo. De csak ezért nem kérvényezném az elfogadását.
Már egyszer írtam Nektek, a Gandalf adható magyar név.
irina

Vindo, S azt mondta, mekkora lehet, ha a faluban találkozik Azolan és Arzén. :lol: tuti bemondja a híradó
irina

Gandalf - :shock: :shock: :shock: :shock:
Hát, ez már egy új dimenzió mindenképp :roll:

Hát, Azolant el sem mertem lőni Gábornak :lol:

Ja, ott Emerenc. De a faluban amúgy minden sírkőre Emerencia van írva (mármint akiket így hívtak), és nem tudom, az Emerenc adható-e amúgy Mo-n.

A Raffaelről viszont az utóbbi idők bírósági procedúráira asszociálok... Ha ez nem jutna eszembe róla, akkor más lenne a helyzet. A Natasával is ez van, nagyon jó név, de akit ismertem ilyen néven, az nem egy kellemes emlék.

Kép
vindolanda

Jó reggelt :D

Kép
vindolanda

Jó reggelt! :D

Tényleg, azért nem mindegy, hogy Emerenc vagy Emerencia.
Nem értettem, mi van a Raffaellel és a bíróságokkal... igaz, nem is nézek sok híradót....
irina

Még egy jó nevem van: Léna 8)

Az abszolút tabuk viszont tényleg azok, akikhez nekem is csak negatív élmények fűződnek, a főfő ilyen a Noémi.
irina

De jó neveket írtok!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már tényleg nem tudom.. :oops: :oops: :oops:

Na nekünk nem volt vmi jó éjszakánk, gondolom az idő, szél, E nyugtalanul aludt a helyén is majd köztünk is..íg y mi sem aludtunk megint...elég fáradtak vagyunk.

Nekem + fáj a derekam. oh. pedig bekentük, attól szinte azonnal jó, de most reggelre semmi sem változott... :(

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina,
[url]http://mandiner.hu/cikk/20110321_cozma_ugy_raffael_vallott
[/url]

Ja, Kaqk, jól elbizonytalanítottunk... :lol:

A Léna szép.

Ki volt Noémi?
Nekem Natasa egy cigánylány volt, aki elvette a pénzemet a wc-ben kisiskolás koromban :evil: :evil:

Hátfájás :x

Ma van a mangalica-fesztivál, most takarítunk-pakolunk, és du. elmegyünk kucukat nézni :wink:

Kép
vindolanda

A linket képzeld oda :evil: :lol:

Porszívózni, a férfiak meg kertészkednek délelőtt.

Kép
vindolanda

Ja, G.nek már hőemelkedése sem volt reggelre 11 óra alvás után. Vsz. egy kis vírusos izéke, amit a fáradtság felturbózott.

Kép
vindolanda

Kaqk, majd meglesz az az ideális név. ;-)

Vindo, örülök, h G jobban!

Noémi nekem is az iskolai nemezisem volt. Egy szép, elkényeztetett lány, akivel a tanárok kivételeztek, mindazt a mentalitást testesítette meg, amit sosem tartottam nagyra. Ja és nem mellesleg egy fiúba voltunk szerelmesek (ill. szerintem ő nem, csak élvezte, hogy kínozhat).

Na, megyek lassan nagymamázni. Jók legyetek!
irina

nekem tetsz még a Nóra Noémi is,csak a főnőkömék lányait is így hívják :)

Jáhel is bibliai név ám :) http://hu.wikipedia.org/wiki/J%C3%A1hel
nekem kolleganőmet hívják így és Ő egy annyira tökéletes szépség :) :oops:

na és az Abigél is egyik kedvenc :) vajh miért :)

:arrow: gyerekeket elvitte Nagyi én is lépek gyorsan dolgomra :)

KépKép
viranka

Halihó!

Nánásról jelentkezem. Nem jártunk sikerrel, ugyan rengeteg zakó, meg minden volt, csak nem a Kedves méretében.

Délután megyünk haza, most várjuk az ebédet. :lol:

Csak átfutottam a dolgokat, de látom neveket adtok. :wink: :lol:
Hú, ez nagyon nehéz. Bercó Nóra lett volna, de nekem tetszik az Adél is például.

Fiúból talán több is: Botond, Bálint

Írtatok olyanokat is, amiket még soha nem is hallottam. :lol:

No, egyet azért nem hagyhatok szó nélkül: Olyan szép gyerekek vannak itt... Gyönyörűek és kész.
dmaggie

Sziasztok!

Kaqk!
Léna: az egyik anyuka, akivel egy napon szültem, neki azóta született még egy kislánya, őt hívják így! :) Áldott jó baba! :)
Nekünk még tetszik a Hanna is.
Derekadnak jobbulást!

Megyek ügyfélhez a változatosság kedvéért... :roll: Kicsit el vagyok már fáradva. Állandóan aludnék... :oops:
Apa elvisz kocsival, úgyhogy Szeli is jön, és egyúttal Dokit is visszük (a kutyát), addig ők sétálnak egy nagyot. Csak a szél ne fújna... Bár azt sem tartom kizártnak, hogy Szeli elalszik az autóban, mert nem aludt ebéd után, és már kókadozik... :?

Holnap csak húslevest vagyok hajlandó főzni, amúgy SEMMIT NEM CSINÁLOK, és kész! :lol: És Szelivel játszunk majd.

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, jövő héten van az ovi beíratás...
Előtte még kell kérni a dokitól igazolást, hogy óvodaérett a gyermek... :roll: Gyorsan be is jelentkeztem neten. 8) De hogy az anyagkönyvi kivonatot minek kell vinni???? Na, mindegy, a lényeg, hogy megtaláltam... :D :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Regina, nekünk nagyon lazán vették akkor, mert sem óvodaérettség, sem anyakönyvi, sem munkával kapcsolatos papírok nem kellettek.
Elaludt Szeli az autóban??

Nevek: megnéztem még ma a leggyakoribb nevek listáját, és lányoknál 2009-ben az évek óta vezető Annát megelőzte a Jázmin.

Maggie, majd találtok máskor :wink:

Na, a mangalica-fesztiválon nem volt élő malac :evil: :evil: :evil:
A neten pedig volt malacos kép is, aztán odamentünk, és csak kolbász és egyebek formájában... Rugó nagyon csalódott volt. Ezért beadtuk egy órára játszóházba az Intersparba, oda nagyon szeret járni.

A nap eseménye viszont számomra az, hogy az Interspar emeletén a könyvespultnak volt egy olyan része, ahol 50 ft volt a könyvek darabja, és pedagógiai-pszichológiai szakkönyvek voltak kirakva. Vettem vagy nyolcat, a bolti ára 14-15 ezer forint lett volna, itt meg fizettem 400 ft-ot. Ezt nem akartam elhinni. Fel is hívtam a barátnőmet, aki rohant be felvásárolni a készletet :lol:

A praktikerben vettünk festős dolgokat, már lélekben és a gyakorlatban is készülünk a festésre.

Irina, nálunk volt olyan pedagógus-gyerek, akit nagyon nyomtak. Őket küldték mindenhová stb.

Viranka, hogy telt a nap?

Dóri, a babás ismerősöddel mi újság?

Kép
vindolanda

Na, bontok egy sört, aztán megyek angolozni. Éjszaka talán még belefér egy horrorfilm is :roll: :mrgreen:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!
Reggel fél nyolckor kelt Rugó, de én olyan fáradt voltam, hogy nem bírtam felkelni. G.nek kellett kimásznia hozzá, én meg 3/4 kilenckor csatlakoztam hozzájuk.
MOst a diegot nézik, én kakaózok.

Kép
vindolanda

derekam gáz, mozogni nem bírok

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jobbulást!

Szalonképtelen fotó Rugóról a másikon :arrow:

Többiek, hol vagytok? Kinn biztos nem, mert itt hülye szél van és hideg.
Rugó szerint: "buta hideg szél" (ez persze általa kimondva nem így hangzik).

Szerintem R.nak frontja van, teljesen zizzent.

Nézegetjük a Planetáriumot, már óvodásoknak van műsor. Sajnos Húsvétkor nincsenek nyitva. 4 éves kortól már van vetítésük "Süni és a csillagok" címen. Gábornak is nagyon teszik a program, szerintem nyáron megnézzük, addig Rugó is ügyesedik majd :D
Nekem nagy élmény volt gyerekkoromban a Planetárium 8) G. meg nem volt sosem.

Kép
vindolanda

tesók:-)
Kép

Heni
KépKép
heni81

Heni, gyönyörűek a srácok. Ilyenkor mindig megfogadom, hogy én is fotózok, aztán... :oops:

Vindo, ma mástól is hallottam a fesztiválról, mi ki sem mentünk. Leginkább az volt a vélemény, hogy nagyon drága. Köszi a tippet, ma én is rávetettem magam a könyvekre, felpakoltam néhányat én is. :wink:

Kaqk, jobbulást.

Én megint rosszul. Ez a fránya vírus nem akar elhagyni. Megint fáj a gyomrom, rossz a közérzetem, de továbbra sem tudok megkönnyebbülni, bent marad minden. :twisted:

Végzett a mosógép, mennem kell.
dmaggie

Maggi jobbulást! Nekem is néha fáj a hasam,aztán megyek és .... Ma de. kezdődött, nem is tudom hol kaptam be..Első körben azt hittem,hogy az ütcsi okozzata,de este is flefújodtam a sima víz után aztán klotyó.. De annak örülök,hogy nem felülről jön most.... ÁÁááááááááááááááhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh......

Beni meg fájlalja a fejét fáradt alig evett,meg mondta ő is,hogy fájdogál a hasa,most várom mi lesz belőle..

Kaqk neked is jobbulást derék ügyileg! Borzalmas dolog ez is,annyira nehéz így bármilyen házi munkát végezni.. Te mit kensz a derekadra? Meg folyamatosan fáj vagy csak mikor lehajolsz? Mert én így vagyok több mint 1 hónapja.. Minden reggel alig tudok hajolni,aztán miután bejáratódik elvagyok,de amint megpihenek kész...

Tegnap kaptam egy ingyenes meghívót,valami újfajta gerinctornára.Elszerettem volna menni kipróbálni,de ha így leszek mint ma,hogy futni kell,akkor nem tudok elmenni.. Olyan mérges vagyok magamra. :evil: :evil:
varga tünde

Halihó!

Heni, nagyon szépek a fiúk! :-)

Tündi, jobbulást Nektek! Ne legyen semmi Beninél!!!!!!!!!!!!!!!!!

Maggie-kém, gyógyulj meg mielőbb!

Vindo, de jó lehetett ez a könyvbevásárlás, némileg irigykedem :-)
Ha jöttök a Planetáriumba Pestre, okvetlenül szólj, hátha tudunk találkozni.

Kaqk, jobbulást Neked!!! Volt már ilyen gondod? Nekem terhesen nagyon sokat fájt, már egészen az elejétől. Neked is emiatt van?

Mi nagyszülőztünk mindkét nap, azért nem jöttem ma sem.
Ádi nagyon élvezte, mi elfáradtunk, és a változatosság kedvéért este még munkahegyek. :shock:
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: