A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Lányok, és megbújó Fiúk!

Elnézést kérek az offolásért! Összekapartam magam (nagyjából)!

Momelcsi: Nagyon szépek a csemeték! Gratulálok! Milyen szépségpöttye van a kicsilánynak a szemöldökénél. Nagyon helyes. :-) Matyi pedig milyen törékeny Sári mellett.

Kisgaby: Hát a Te kicsi gyermekeid is tündériek!

Kisalag: Nagyon drukkolok, hogy a harmadik beavatkozás hozza meg gyümölcsét! Csak egy dolog jutott eszembe! Te ha jól emlékszem, akkor mindig hamarabb tsztelsz, mint a kiírt határidő. Egy kicsit bírd még ki! Az én meglátásom szerint 2 hét múlva pénteken már mehet a pozi teszt!

Emerenc: Sajnálom egyetlenkét! Pedig nagyon drukkoltam neked is a zugomból! Annak viszont én is örülök, hogy továbbra is pozitívan állsz a dologhoz! Akkor most azért drukkolok,l hogy minél hamarabb meglátogasson piroska, és újra tudjatok kezdeni!

Kagyló: Egy nagy kalappal a holnapi punkcióhoz. Holnap este várunk a hírekkel. És csak pozitívan!!! ++++

Kriszto: Nagyon szuper a táblázat. Köszönöm szépen, hogy engem is belevettél. :-) Mi jelen pillanatban várakozó álláspontra helyezkedtünk. Elképzelhető, hogy májusban mi is indulunk, de ahhoz rengeteg dolgot kellene tisztáznom a férjemmel, de félek tőle. Nem merek belevágni a beszélgetésbe... Ha jól sejtem, akkor Te is hamarosan indulsz, ugye?

Bari: 15 nap! Ez is eljött. Küldöm neked is a pirimeghozó drukkokat!

Kretty: Ti is most kezdek ugye? Ha jól emlékszem, akkor húsvét körülre várod pirit, ugye?

Kvzsuzsi: Mikor lesz nálad az inszem? Kisalag nagyon szuperül leírta a menetét. Kicsit én is elcsodálkoztam, amikor inszem után öltözés, aztán agyő! Azt olvastam sok helyen, hogy fektetik még az embert kicsit megdöntve, hogy a katonákat így is segítsék! Na de, náam ez a másik megoldás is bejött! Kívánom, hogy neked is így legyen!

Zafir: Örülök, hogy már Te is jobban vagy! Őszintén szólva én már egy kicsit összezavarodtam KisDoki és Paragi doki ügyön... A jó múltkor, mikor az intézetben jártam, akkor láttam még egy fehér köpenyes férfit, aki az emeletről jött le, és nem Kálmán volt, hanem egy idősebb Úr! Én azt hittem, hogy ő Paragi doki, az orvosod, de most ezek szerint a mi KisDokink a Te dokid is. Már csak azt nem értem, hogy hogyan van ideje magánrendelésre? Eltanúlta Apántól a "nem-pihenést"?

Nem tudoom már, hogy ki küldte, melyik kisállatot, de nagyon édes mindegyik! Nekem is szinte világ életemben volt kisállatom. Volt időszak, amikor 4-en voltak. :-) 2 cica, és 2 kutya. Sajnos ebből a csapatból már csak egy macsek él, és még remélem, hiogy sokáig, de sajnos nem velem, hanem anyuméknál. Nálunk új kuty van, mégpedig egy törpetacsi. :-) De én mindet nagyon szeretem. Kutya, cica, nyúl, stb. Nekem bármelyik jöhet. :-) Márcsak azért is, mert olyan jól el lehet sírni a bánatomat nekik, sőt, megérzi a kutyám, ha valami nem stimmel, és addig nem hagy békén, amig meg nem nyugszom. Imádom nagyon!

Ha kifelejtettem valakit, attól elnézést kérek! Természetesen mindenkinek minden mennyiségben mennek a mega-giga drukkjaim!

Pusza:

Mné
mné

Az órával kapcsolatban csak anniyt, hogy nálam is csak 1 óra az eltérés. :-D

Mné
mné

A reggeli laptető után.... Jut bőven Mindenkinek :lol:

Kép :lol:

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Nyuszi: Bocsánat, kimaradtál az előbb! Te hogy vagy? Dori jól viselkedik? Neked mikor kell mened Apánkhoz? Köszönöm, és elvettem egy lóherék, remélem segíteni fog! :-)

Nene: te hogy vagy? Kicsit megnyugodtatok? Olvastam a borzalmat, amivel riogatott Dévai! Nagyon sajnálom, hogy megijesztett, és én bár nem értek hozzá, hiszem, hogy minden rendben lesz vele. Lehet, hogy már írtad, de ne haragudj, nem emlékszem. Nálatok van már név? Hogy fogják hívni a trónörököst?

Nyuszi és Nene: ti mostmár végig maradtok Dévainál? Nála fogtok szülni? Vagy van másik, saját nőgyógyászotok?

A terhesség alatt felszedett kilókra pedig nekem annyi a véleményem, hogy nehogy már e miatt érezze magát rosszul az ember. Amíg semmi bajat nem okoz a csemetének, addig szerintem egészen nyugodtan lehet hízni. Na jó, nem húsz kilóra gondolok! Én csak a stimu alatt híztam egy csomót. Mi lesz legközelebb, ha terhes leszek? Jobb ha nem is gondolok bele. :-) Illetve lehet, hogy most kellene, mert úgyis lakást felújítunk nemsokára, és akkor nem ártana egy kicsivel nagyobb ajtó a lakásban. :-D

Mné
mné

Kellet nekem egy nagyot aludnom,már senkit nem találok itt! :(
Mné
Köszönöm a drukkot,rám is fér majd!
Képzeld el én már 2 kg híztam. Pedig hónapok óta nem tudtam,inkább fogytam erre most meg tessék 1,5 hét alatt.
A nagyobb ajtó megoldható............ :lol:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Sziasztok!

Most én szeretnék kérni egy kis segítséget az inzulin és glükóz eredmények értékelésében.

Glükóz fluoridos 5,0 mmol/L 3,5 - 6,1
Glükóz terhelés 60' 5,6 mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 4,9 mmol/L 3,1 - 7,5
Inzulin 4,4 mlU/L 1,9 - 23,0
Inzulin terhelés 60' 37,9 mlU/L
Inzulin terhelés 120' 35,0 mlU/L

Nekem teljesen más, mint Bariéké volt. Nem értem, hogy az inzulin miért nem esett vissza 2 óra alatt az éhgyomri szintjére. Szerintetek?

Előre is köszönöm!

Pusza:

Mné
mné

Mné: KisDoki szerintem túl sokat nem pihen. Magánrendel és a SOTE-n is dolgozgat az intézet mellett.
Lelkecskéd rendben van a kezdésre? Körülbelül mikor kezdtek?

Kagyló: Holnap rajtad a világ szeme. Drukkolok!!!!! :D

Barika merre vagy? Többiek?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafir: Hát nem is tudom. Néha tök pozitív vagyok, de egyik pillanatról a másikra rám jön a sírógörcs. Igyekszem Baritól ellesni a pozitív gondolkodást, de lassan megy. Hogy mikor kezdünk? Kb. 1,5 hónap múlva. Ez piritől függ.

Szép estét kívánok!

Mné
mné

Mné: Most, hogy süt a nap biztosan könnyebb lesz pozitívan gondolkodnod.
1.,Fogj egy jó vastag könyvet, ülj ki a napra és sokkal gyorsabban fognak telni a napok. A vastag könyv azért kell, mert azzal sokáig elleszel és minden nap munka közben arra fogsz vágyni, hogy újra olvashass.
2.,Számold a napokat a kezdésig. Ha napokban és nem hetekben vagy hónapokban számolsz kevesebbnek tűnik.
3.,Legyél minél többet társaságban és beszéljetek bármiről, csak ne a történtekről és a kezdésről.

Nekem beváltak ezek a gondolatelterelők, hátha valamelyiknek hasznát tudod venni! :) Ha ezek nem segítenek, még mindig ott van a fagyi és a vattacukor. :lol:

Tehát körülbelül 45 nap múlva kezdtek? Akkor lehet hogy találkozni fogunk, mert nekünk is csak 47 napunk van a kezdésig. :D

Zafír
zafir100

Barika,Kriszto??????????????????????????
Mné
Sajnos én nem tudok segíteni. :(
Zafir
Hát igen,a holnapi nap............

kagyló

Kagyló: Olyan lehangoltnak tűnsz a holnap miatt. Mi a baj?

Zafír
zafir100

Jaj,Zafir!
Nem tudom miért,de olyan rossz érzésem van.......... :(
Már be pakoltam a táskámat is,késen állok az indulásra.
Hihetetlen,hogy ma már kétszer is kisírtam magamat.Egész nap lefoglaltam magamat, és mégis depis vagyok.............

kagyló

Sziasztok!

Bocsi,h ma nem nagyon voltam, de sajnos sok a melóm, ráadásul ma kiderült,h az sikertelen lombik utáni első napomon elszúrtam valamit, nem kicsit....persze nem helyrehozhatatlan hiba és nem kapok érte, de lelkileg kiborított egy kicsit, DE majd kialudolom :lol: :lol: :lol: ha meg elolvasom a mantra szövegemet, akkor meg aztán olyan jól leszek, mint tegnap délután voltam :lol: :lol: :lol:

Kagyló, most TE voltál aki miatt jöttem :lol: Kérlek szépen ne stresszelj :wink: Holnap alukálsz egy jót és mikor felébredsz egy csudaszép szám lesz a tenyeredben :wink:
Nagyon várunk holnap :!: :!: :!:

Mné, ami az IR-t illeti Én már nem tudok semmit :shock: Ahány orvos annyi féle diagnózis. Ha most elmennél min. 2 dokihoz, tuti mindkettő mást mondana...de lehet,h célszerű lenne valakinek megmutatni.
Amit érzel megértem és a sírás is teljesen normális hisz a kisbabádat vesztetted el. Gondolj arra,h neki így a legjobb, mert lehet,h beteg lett volna...Fel a fejjel és tudod, lesz ez még így se :lol:

Puszilok mindenkit!

Bari

bari6

Kagykó: Ne aggódj! Minden simán fog menni és rendben lesz. Tudod: POZITÍV GONDOLKODÁS!!!!!
Reggel felkelsz és ragyogni fog a nap, attól bíztosan jobb kedved lesz, fel a fejjel, kitartás. :D

Holnap gyere és mond el nekünk a jó híreket! :D :D :D :D :D

Zafír
zafir100

Barika
Köszönöm szépen!
Mit szúrtál el? Tudok valamiben segíteni?
Túl adagoltad a gonalt? Arra itt vagyok én............... :oops: :lol:
Zafir
Jó pozitív gondolkodás!!! :roll:

kagyló

Kagyló: Sajnos ennél többet most nem tudok neked segíteni. :(

Zafír
zafir100

Zafir
Semmi baj!
Holnapra elmúlik az egész, jobban fogom kezelni a dolgokat. :wink:

kagyló

De most az a lényeg, hogy bízz abban, hogy sikerülni fog. Gondolj csak bele, miért ne sikerülne? A múltkori UH-n minden rendben volt, nem igaz? Volt sok tüszőcske. Most miért ne lenne?

Zafír
zafir100

Zafir
Ha ilyen egyszerű lenne, nem lenne semmi bajom.Ha pl.donorral mennénk akkor azt mondanám,miért ne......lesz belőle valami.De a pároméval olyan mintha időzített bomba lenne.Nem tudom az elején fog robbanni, vagy akkor amikor össze kerülnek és leáll.De az is lehet,hogy már hozzá szoktam a kudarchoz.Vagy nem tudom mi bajom van...

kagyló

Tudom, hogy nem olyan egyszerű, de hidd el donorral sem annyira könnyű. Legalábbis lelkileg nem. Próbálom elterelni a gondolataidat, de úgy látszik nem nagyon sikerül. :(
Próbálj meg aludni egyet, hátha az segít!

Zafír
zafir100

Zafir
Igazad van,megyek aludni.Holnapra úgyis össze kapom magamat.Pedig jól csináltad,csak engem nagyon nehéz vigasztalni.
Köszönöm szépen!!!!

kagyló

Csajok!

SOS. A mai naptól vasárnapig van egy "üdülésünk" Móron az Öregprés fogadóban, http://www.oregpres.hu/ , két éjszaka, két főre, félpanzióval, A Hétkúti Wellness Hotel vízivilágába 2-szeri belépővel.... stb. stb... tudom részletezni, ha valakit érdekel.
Mór 86km-re van Pesttől.
Sajnos mi nem tudunk elmenni. A szállás ki van fizetve, a foglalás nálam, mindössze az idegenforgalmi adót kellene kifizetni.
Esetleg érdekelne valakit???? Olyan jó lenne, ha valaki fel tudná használni!!!!!!! (25.600 ft-ért vettem a licitutak oldalon, bevált, már sok-sok úton voltunk így) akár ingyen is odaadom, de max. 10ezer forint. Csak menjen el valaki és kapcsolódjon ki, érezze jól magát!

Ha valakit érdekel írjon, és priviben, cserélünk telcsiszámot és én mindent ledumálok a fogadóval.

Kretty főleg rád vagy Emerencre gondoltam, mert tudom, hogy ti pestiek vagytok, DE bárkit érdekel írjatok!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Mné! Zafír!
Esetleg titeket nem érdekel? Most látom, hogy ti is itt vagytok Pesten.....

Jaj, annyira örülnék, ha valaki elmenne..

kriszto

kriszto82

Sziaztok!

Köszönöm az együtt érző szavakat! Nagyon aranyosak vagytok!
Nagyon sokat segített nekem mindig, hogy jöhetek a fórumra és egy szóból is ért mindenki. Mindannyian úgyanazért küzdünk vagy küzdöttünk, ez jó. Értő fülekre és szívekre talál az ember. Valószínüleg már összeomlottam volna....ezért tudok talpra állni, mert nem vagyok egyedül....hozzám hasonlóan sokan küzdenek még.
Bari, ez majmos kép....nagyon cuki! :D eszem a méhpemőt.jó is a méhnyálka vastagság.
Kisalag, küldöm majd a terveket! :lol: :wink: +++++++++++
kriszto, köszi a segírséget!Mi megprobáltuk! :wink:
Ebben a táblazatban az a jó, hogy tényleg mindenki rajta van! :D
kagylo, Rajtad a topic szeme! HAJRÁ!

Valaki kérdezte az alternatív gyógymódot, az akupunktúra annak számít? Mert azt már csinálom egy éve.

Mindenkinek köszönöm a drukkokat! És Hajrá!
Mégegyszer mindenkinek Egyként köszönöm!
emerenc

Sziasztok!

Mné: újfent hangsúlyozom, nem vagyok orvos, de szerintem jó az IR eredményed. De ha biztosabbra szeretnél menni, akkor mindenképpen kérdezz meg egy orvost. Ne feledd viszont Barit, aki múltkor beszélt Apánkkal erről és mi volt a véleménye! :!:

Emerenc: jó, hogy talpra állsz, ez egy - bár anyagilag biztosan megterhelőbb - küzdelem volt, de mindjárt jön a következő, reméljük, hogy az utolsó. Mi reméljük, Neked pedig így kell hozzáállni.

Bari: mit rontottál el? Mit lehet elrontani?!?!? Nem értem...

Mné, köszönöm kérdésed, Dóri baba jól van, mocorog, növekszik :) Viszont én hűtlen módon elhagytam Apánkat a 13. héten, visszamentem a régi nőgyógyászomhoz, egyetlen egy dolog miatt, miszerint szeretném, ha a személy, aki végig gondoz a 40 hét alatt, Ő segíthetne a szüléskor is. És Apánknál ez annyira bizonytalan... :cry: Viszont megígértem, hogyha Dóri túl van a nagy utazáson, felkeresem és elújságolom neki/nekik a nagy hírt :lol:

Arról senki nem nyilatkozott tovább, hogy honnan vesszük, hogy olvassák a fórumot?!?!

Kagylónak ma hatalmas drukk, biztosan minden rendben lesz!!! A stimuláció is nehezebben indult és annál jobbakat láttak UH-n, szóval HAJRÁ!!! És várjuk a beszámolót!!!

Szép napot Mindenkinek! Péntek van, itt a hétvége!!!! :)

nyuszika85

kriszto

kriszto82

Emer! Beszéltél Apánkkal?
Titeket nem érdekelne a hétvégi kiruccanás?

kriszto

kriszto82

Kriszto: Ha most nem egy műtét után lábadoznék, minden további gondolkodás nélkül elmennék helyetted, még a licitárat kifizetve is. Így viszont nem tartom sajnos értelmét. Más biztosan nagyobb hasznát venné és jobban tudná élvezni is a hosszú hétvégét. :(

Kagyló: Nagyon drukkolok!!!! :D

Zafír
zafir100

Kriszto: köszönöm szépen az ajánlatot. Annyira jó lenne/ lett volna. Megkérdeztem az Uramaz, és nemleges volt sajnos a válasza. Valahogy mostanában ellentétesek az igényeink... Még egyszer köszönöm!

Üdv:

Mné
mné

Én viszont orvos vagyok!!!

És ha nekem volna elhalt terhességem, vagy több sikertelen kezelésem, akkor az ilyen inzulin szint mellett biztosan diétáznék....
(SZAKEMBEREK által készített!)
Mert hát ugye, minden esetleges okot ki akarnék zárni....
Főleg annál, akinek csökkent a vc. szintje a terhelés alaklmával. Mert az nagy gáz! Aki ezt nem látja annak, az olvassa el az élettan jegyzetét......

Izmael
izmael

Mné!

Úgy sajnálom, pedig kicsit kikapcsolódtatok volna! De tudom, hogy nehéz ilyenkor a zurakkal és jobb a békesség és ha nem hát nem.
De azért én is sajnálom, ahogy úgy vettem észre, hogy te is! :(

Zafír! Látod téged is megértelek, gondolom nem vagy még a toppon! És nem nagyon vágysz még wellnessezésre, kirándulásra.

Kretty?????????????????
Emerenc????????????
Többiek??

kriszto

kriszto82

Kriszto,
Köszönöm, hogy bekerülhettem a táblába! :-) Nagyon jól esik :-)
Valami olyat kéne beírni, hogy 2009. január 23., hagyományos házi készítésű (kicsi spiritualitással fűszerezve) és 1. lenne (ha jönne).
Ugyanis nálunk minden rendben (többször volt kivizsgálás), így semmilyen beavatkozásunk nem volt még (kivéve 3 clostys hónap tavaly). Mivel a tudományunk megállt a házi praktikák és gyógymódok terén, ezért most áttértünk spirituális gyógymódokra - ártani biztos nem fog :-)

És én mindig itt vagyok: együtt sírok és örülök veletek. Viszont nem bírnék napi szinten ennyi dolgot és történést nyomon követni, ezért nem szoktam írogatni. :-( Ezer bocsánat!
szivi77

Szia Szivi! Jó, hogy jöttél!!!

Beírlak! Voltatok már Dévainál? Vagy ezután mentek? Akkor gondolom, hogy ov. indukcióval indulnátok???

Titeket esetleg nem érdekel a hétvége?

kriszto

kriszto82

Szia Kriszto,
Persze, már kétszer voltunk Dévainál (2009. szept. és 2010. szept.). Ov. indukció az a clostys történet, úgyhogy az már volt (de nem nála), viszont még egyszer nem szeretném........... iszonyú migrénem és hőhullámaim voltak tőle :-(
Hétvége tök jó lenne, viszont vendégeink lesznek (sőt, a párom dolgozik is :-() Azért köszönjük! :-)
szivi77

Kriszto,

sajnos én sem tudok menni, elutazom a hétvégére, de azért köszönöm!!

Szép hétvégét Nektek, én nem leszek gépközelben :roll:
leeda

Izmael: Nagyon rám ijeszettél. Megtennéd, hogy megírod nekem, hogy milyen diétát kellene követnem? A háziorvosomhoz majd csak hétfőn tudok elmenni. Előre is nagyon köszönöm.

Üdv:

Mné
mné

Sziasztok!

Csak gyorsan írok, most nincs időm elolvasni az előzőeket!
Rengetegen voltak ma, nagyon sokára értem csak be a melóhelyre!
Szóval az inszem holnap lesz, mert jól megnőttek a tűszöim, és azt mondta D. akármelyik pillanatban elpukkanhatnak.
Így apának ma be kell mennie 2re, remélem nem lesz baj, ha hamarabb megy
Én pedig holnap 3/4 3kor randizok D-vel!

Remélem mindenki jól van, a punkciósoknak meg jó sok petikéjük van! :D

Majd később bepótolom az olvasnivalókat is! :shock:

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Én nem vagyok orvos, de a saját példánkkal azt hiszem, maximálisan meg tudom erősíteni Izmael véleményét. Én még sosem voltam IR vizsgálaton, de a stimu előtt, alatt és utána jó pár hónapig eszméletlen szigorúan betartottam Apánk diétás előírását: csak hús és zöldség napi 5-ször (és közben egészen minimális szénhidrát). A 24. hetes terheléses vércukor vizsgálatomon viszont a terheléses eredményem jóval alacsonyabb lett (3,2), mint az éhgyomri (5,4), vagyis simán lehet, hogy alapvetően nekem is van egy enyhe IR-em, és az augusztusi babásodás sikeréhez anno nagyban hozzájárult a szigorú diéta. Persze ezer dolog kell ahhoz, hogy sikerüljön, és ez a diéta az ezer dolog közül csak egy, de szerintem ennyit mindenképpen érdemes megtenni, (vagyis ez a minimum, az IR vizsgálattól és az eredményétől teljesen függetlenül)!
(A 24. hetes vércukor eredményem óta persze újra diétázom, mint a kisangyal… :wink:)

Emerenc, drága! Annyira drukkoltam és úgy sajnálom! De annak úgy örülök, hogy nem adod fel! Biztos vagyok benne, hogy egy ilyen pozitív, mosolygós, kedves lány (amilyennek megismertelek) anyuka lesz előbb-utóbb! :D

Barikám! De jó, hogy hamarosan indultok! Nagyon-nagyon drukkolok már előre is! :D

Ne haragudjatok, hogy nem írok mindenkinek külön-külön, de remélem, tudjátok, hogy zugolvasóként azért mindenkinek ezerrel küldöm a pozitív energiákat és a drukkokat!!! ++++++++

Kép
loreena

Kvzsuzsi: Holnapig már csak 1-et kell aludni. :D DRUKKOLUNK!!!!!

Kagyló: Már nagyon várlak ám a hírekkel. :wink:

Zafír
zafir100

1302253528.9845.htm

ismét frissítettem....

kriszto

kriszto82

Mné,

Én is szerettem volna visszamenni a régi nőgyógyászomhoz, de sajnos Ő pont akkor lesz 3 hét szabadságon, amikorra én ki vagyok írva szülni, így mi maradtunk Dévainál, aki viszont mindig ijesztget valamivel :cry:

Na de tudjuk, hogy Ő már csak ilyen :wink:

Mindenkihez küldöm ezeket a cuki gólyákat:

http://www.youtube.com/watch?v=C5LxNZ0j ... re=related

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Izmael, már másodszorra ellentétes a véleményünk, amivel alapvetően semmi gond nincs, de miért nem írod meg a véleményedet támadás-mentesen? Miért kell ennyire agresszívan írni?

Én továbbra is fenntartom a véleményem, hogy szerintem nincsen semmi Mné eredményével (éppen ment csak alá a 120 perces cukra), de mint írtam, majd ezt egy orvos (akinek a szakterülete ez) megmondja.

Lor, örülünk, hogy jelentkeztél, jó hír, legalább tudjuk, hogy még mindig 2 in 1 állapot van :lol: Amúgy a stimu alatt én is betartottam a húst zöldséggel (vagy néha már azzal sem) állapotot, ártani biztos nem árthat alapon, de szerintem ezt itt mindenki komolyan veszi, undor ide-oda. 8)

Mné, én már múltkor is felajánlottam, hogyha szükséges, nekem van egy kis csomagom (Mensmentisen kiskönyvek diétáról, mintaétrendekkel....), szívesen kölcsönadom!!!

nyuszika85

Irok majd a diétáról, de most sajna nincs időm......

Izmael
izmael

Nyuszi: Nagyon szépen köszönöm a Te válaszodat is. Egyenlőre megpróbálok nem hisztirohamot kapni, és nyugodtan megvárni a hétfőt, és majd a háziorvosom, aki belgyógyász talán el tud irányítani valahova, ha kell.

Még egyszer köszönöm!

Mné
mné

Kagyló: Nagyon várunk ám! Gyere mesélj, mi volt. Ha minden igaz, akkor lassan kiengednek! Már tűkön ülök!

Mné
mné

Kriszto: Lett gazdája annak a szupi hétvégének?

Mné
mné

Krisztó! Sajna nem tudunk menni, most értem haza a suliból, és még dolgoznom kell... :cry:

Majd később jövök, nincs időm semmire... :evil:
Vendég

kriszto, nekem sem jó! :cry: Pedig jól jönne. A férjem dolgozik a hétvégén, hívtam a barátnőmet neki meg más programja van.
Nagy kár lenne pedig ha elúszna ez a hétvége.....

kagyló már lassan végez, nagyon drukkolunk neki! Hajrá!
emerenc

Sziasztok :D

Most csak egy percre, bocsánat, de a munka alhatalmasodott rajtam :oops:

Akciózóknak nagyon drukkolok+++++++++++++++++

Emerenc: :cry: :cry:
“Ha szeretet van az életünkben, az pótol ezernyi dolgot, ami hiányzik. Ha nincs szeretet, mindegy, mink van, az sosem lesz elég.”
Puszillak

Holnap jövök bővebben

Puszi Nektek :wink:
ancsi80

Végre, volt időm visszaolvasni valamennyire... :oops: :oops:

Emerenc: nagyon sajnálom! Hogyan tovább?

Krisztó! elkelt az út? vagy elmentetek?

Mné, jó, hogy megint AKTÍVAN itt vagy!!! :wink:

Nyuszi! szerintem nem volt támadó Izmael, és jó hogy itt van! mint orvos, sokmindent jobban tud mint mi és tök jó, hogy figyel ránk! én ugyan nem csináltattam IR vizsgálatot (és amíg D nem mondja, nem is fogok), ennek ellenére figyelem, hogy mit eszek, kerülöm a finomított, cukros ételeket, sok húst eszek, zöldséggel és semmi nasi... :roll:

Bari? készülsz már??? :D :D

Kagyló, gyere, mesélj, mi volt! remélem minden OK!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: