[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/session.php on line 1627: Undefined array key "is_developer"
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4773: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4775: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4776: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4777: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4782: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at [ROOT]/includes/functions.php:3857)
2011 pocakosai és babásai - Babanet.hu
Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!!!!!
mindenki kint van ebben a szép időben?:)
mi is voltunk ma már játszón.cukrászdába is:)))délután aludtunk egy jó nagyot!!!!!!
ma szuper napom van:)))

Kati Máté és Barni is jól van......délután mikor jöttünk a játszóról haza szegény Barni elkezdett üvölteni a babakocsiba...soha nem szokott ilyet...nem tudtam mi baja van....haza értünk és egy öklömnyi nagyot kakált....hála ez volt a probléma.......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: nálunk a legújabb, hogy nem szeret Bogi a mózesben sétálni, mert nem lát ki. Tudom, hogy a hordiban nem egészséges lennie, de így max. 20 perceket megyünk csak. És meg fogom próbálni a sport részt. Annak is 5pontos öve van és dönthető vízszintesig. Hátha.

Egészségetekre a sütit! :wink:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati ha dönthető a sportrész akkor próbáld meg..

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 

 
 

igen, dönthető, és a láb része is külön állítható. Megpróbálom és ha nagyon bénán fekszik benne, akkor majd megbarátkozik a mózessel. Vagy én a Bogi hangjával! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


"akkor majd megbarátkozik a mózessel. Vagy én a Bogi hangjával"
ez tetszik!!!!!!!
valakinek engednie kell :roll: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


nita: hááát! ez most csak vagányan hangzott a "számból", de általában én engedek ám! :oops: :oops: :oops:
Nem tudok hosszú ideig kegyetlen anyuka lenni. :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Dike, meseszép lett Ármin kuckója! MAgyon tetszenek a szoba színei! A Te pocakod meg most már jó nagy! SZépséges!

Kati, én is sokszor a hordiban vittem Gergőt télen. :oops: Tegnap voltunk az állatkertben és direkt kivettem Gergőcit a hordozóból mivel hosszabb időt töltöttünk a szabad levegőn, elfektettem Őkegyelmét a sortkocsiban, erre mit csinált?????? Kb 10 perc szunya után felébredt és félig ülő helyzetbe kellett tennem a hátrészt, mert nézegetni akart.
(Majd teszek fel pár képet később.)

Nita, örülök hogy ilyen jó napotok volt! Látszik a mai írásodon, hogy mosolygós napod volt! Ez tök jó!!!!!!!!!!!!!!

Én ma függönyöket mostam, vasaltam, DM-ben voltam a fiúkkal (Apa solgozott a színházban délután), meg elmentünk egy játszótérre és Bence kirohangálta magát.
Gergő pár napja kicsit nyűgösebb... egyszer-egyszer éjszaka is felsír vagy nyög párat, de ilyenkor nem kell kivennem az ágyából, elég ha megsimizem az arcát és már alszik is tovább. VAn egy sanda gyanúm, hogy az alsó két fogacskája mocorog az ínyében.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Kati néha "kell" a keménység!!!!!
Virág de jó hogy jöttél........puszilom a fiúkat!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Újra itt, csak volt egy hónap kényszerpihim, meg futkároztunk mindenfelé, intéztük a dolgokat, meg ugye a suli is, de most már vagyok, ráadásul kismamaként írok én is :)

Nagyon sokat írtatok, visszaolvasni teljesen reménytelen, aki már megszült, annak erősen megkésve is, de gratulálok, aki még babásodna, annak drukkolok :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


csillag: örülök, hogy nem vagyok egyedül ezzel, hogy Bogi nem marad meg szívesen a mózesben. De neki ez még elég korai, ez a nézelődés. Képzeld, úgy tűnik, hogy napi egyszer alszik el. Dél körül alszik 4 órát, de előtte is és utána is fent van és várja, hogy történjen valami.
Én is rögtön Gergőci fogára gondoltam. Ő már nagyfiú! Ott Győrben voltatok állatkertben? Szuper lehetett!
Várjuk a képeket.

jeanner: szia itt!

már le sem kellene írnom, de én büszke vagyok a csajomra, hogy ilyen jó baba éjszakánként. Tegnap este 8-tól aludt 1.30-ig, majd 6.30-ig.
Ja!!! ÉÉÉdes volt tegnap! Fürdés közben bealudt. Amikor éppen a hátát mostam és visszafordítottam, látom, hogy alszik. Megzabáltam.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Kati, jaj de édes lehetett Bogika ahogy bealudt fürcsi közben!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Látod nekem egyik fiacskám se csinált ilyet soha... mind a ketten 2 hónapos korukig végigüvöltötték a fürdetést. 8) 8) 8)
Tök jó hogy ilyen szuper éjszakáitok vannak. Nálunk mostanában teljesen kiszámíthatatlan a dolog. Tegnap napközben alig evett valamit Gergő, úgyhogy éjszaka pótolta be a hiányt. :? Evett 23:00-kor, 2:30 körül meg 5:50-kor. Közben meg egyszer úgy hallottam mintha a légzésfigyu csippant volna egyet, odamentem Gergőhöz, de szépen aludt, úgyhogy az is lehet, hogy csak álmodtam valamit. Persze alig bírtam visszaaludni. :twisted:
Állatkertben itt voltunk Győrben. Nagyon szép!

Fényképek itt vannak: (nem tudok választani :oops: )

www.picasaweb.google.hu/zimonyigabor

Jeanner, hatalmas gratula Nektek!!!!!!!! Egy másik topikban véletlenül láttam, hogy kismami vagy és nagyon-nagyon drukkoltam a háttérből hogy most minden OK legyen!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Jó sokat írtatok, míg nem voltam.
Nagy vonalakban leírom, mi is történt. Ugye múlt szombaton panaszkodtam, hogy mennyire fájok és félek, hogy vmi baj van. Hát, szinte az egész hetet ágyban töltöttem, mert ahogy kiszálltam, és tettem pár lépést, megint nagyon fájtam. Volt olyan, hogy nem tudtam kiegyenesedni, de olyan is, hogy nem is tudtam felkelni. Az ágyról néztem, ahogy Zoli vetkőzteti, készíti Bálintot a fürdéshez, majd fürdeti. A kaját is ágyba kaptam, mert anyum és Zoli kiszolgáltak. Szerdán felhívtam a dokimat és elmondtam neki, mi van velem. Mondta, hogy próbáljam meg jegelni a területet, és ha nem leszek jobban jelentkezzem, szombaton Ő az ügyeletes, meg tud nézni. Sajnos nem lettem jobban. Pénteken itt volt a védőnő, akinek eszébe jutott, hogy volt egy kismamája, akinek bent maradtak a felszívódó varratok, és azok okoztak nála ilyen fájdalmakat. Onnantól másra sem tudtam gondolni, minthogy bárcsak nekem is ez lenne a bajom, mert akkor már másnap megoldódna minden. Ugyanis a másik verzió az lett volna, hogy valamelyik csontom eltört, vagy szétcsúszott, aminek a gyógyulási ideje, 6-8hét szigorú fekvéssel.
Szombaton már reggeltől egészen jól tudtam közlekedni, és nem éreztem azt az iszonyú fájdalmat, amit addig. Kora délután átmentem a dokimhoz, és tényleg a varratok maradtak bent. Sajnos az én szervezetem nem tudta őket feldolgozni. Hát, lányok, nem kívánom senkinek ezt az egy hetet, és a betokosodott varratszedést sem. Úgy szorítottam a kezelőágy szélét, mint szülésnél. Azóta már sokkal jobb, tegnap már szinte egész nap talpon voltam, de most azért óvatosabb leszek és egy hetes fekvés után nem állok neki felnyalni a lakást tetőtől-talpig.

Csillag! Köszi, hogy megírtad a csajoknak, hogy mi van velem.
Ahogy olvastam soraid, én is rögtön a fogára gondoltam. Remélem, később is megúszod annyival, hogy megsimized a hátát. Bencénél megszenvedtétek a fogakat?

Kati! Gratula az éjszakákhoz. Nekünk is hasonlóak. Bálint 9-10között fürdik és utána kapja az utolsó szopit. Majd olyan 2-3között ébred, de volt már, hogy csak fél4kor kelt, majd reggel ébred legközelebb, általában fél7-fél8között. Ma ébredt 2:20kor majd 6kor, és most azóta is alszik. Én is visszaaludtam vele, így most a mi ágyunkban van, ilyen még sosem volt, de 6kor belealudt a szopiba, én is, és nem volt erőm áthozni.
Én a mózeses "problémát" megértem, a szomszéd kis csaj is így volt. Ők is elkezdték használni a sportot. Szerintem egy próbát megér.

Rita! Zalán nagy szép nagy babóca. És nagyon tetszett ez a szelektíves dolog. Nem semmi szuper ovija van Reginek.

Majga! Sajnálom, hogy nem vagy jó passzban, de nem is csoda! Fel a fejjel, minden meg fog oldódni. Drukkolok, hogy a családod még nagyon sokáig megmaradjon ebben a létszámban! :wink:

Dike! Tényleg nagyon nagyon szép lett Ármin kuckója. És hihetetlen, hogy már Te is itt tartasz! Jó sokat nőtt a pocakod! Csini vagy, ezt vésd a buksidba! :wink:

Nita! Szupi lehetett a játszóterezés! Én is már várom, hogy Bálint egy kicsit nagyobb legyen, és lehessen egy kicsit messzebb is elmenni vele. Mondjuk a szülinapomon, amikor jönnek haza tesómék, készülök felvinni a reptérre, amiért a család nem is néz rám jó szemmel, beleértve Zolit is. De nem értem, mi baja lenne kétszer másfél órás autóban utazástól?! Na, mindegy, én akkor is viszem és kész. Több mint két éve nem láttam a tesómat, naná, hogy megyek elé!!!

Mona! Te mikor mész legközelebb dokihoz? Hogy telt a hétvége felétek?

Nika! Gratula a szépséges fiacskádhoz!

Jeanner! Gratulálok a kismamisághoz! Mikorra vagy kiírva? Hogy viseled?

Mi csütörtökön voltunk az egy hós státuszon. Bálint 4240g és 54cm, tehát összement 2cm-t! :lol: Ahhoz képest, hogy már vagy egy-két hete a 62-es rucikat használjuk. Na, mindegy, nem vitatkozom, végül is az a lényeg, hogy minden rendben vele. Még mindig eszik alszik baba, egy tündérpofa! Amikor megébred mindig megfordítom(hasról hátra, és felhúzom neki a zenélő forgót. Hát, keze lába kalimpál, és úgy de úgy mondaná, de még nem tudja. Csak annyit, hogy "GE"! Aztán van, hogy szopi után is ez a program, amíg el nem álmosodik. Akkor hasra teszem, és szépen elaltatja magát. Persze van olyan is, hogy nem alszik el egyedül(ezt mindig alig várom :oops: ) olyankor jön anya és az Ő kis fortélyai. Ha, nagyon kész van, akkor mellkasomra teszem és elsimizem. A másik eset, hogy kap még egy kis cicit, ilyenkor pár korty és 5perces cumizás, és alszik.

Kicsit hosszú lettem, bocsika!
Puszilok Mindenkit!
pedi
Kalocsa
 
 


Pedi, örülök, hogy újra itt vagy! Bálintka pont olyan tündéri jó kisbaba, mint amilyen Bence volt. Nyugodt volt, jól szopizott, nem volt hasfájós, eljátszott egyedül is, nagy volt az alvásigénye, szóval minden szuperül ment. A fogaival se kínlódtunk amikor ilyen pici volt. Azzal már csak később voltak gondok, pl 2 évesen, amikor jöttek a rágófogai, akkor volt olyan, hogy 2 hétig nem evett sós kréker kekszen kívül semmit. :shock: Persze ez úgy jött össze, hogy a külföldi nyaralásunk előtti hét volt + a nyaralás...
Most alapjában Gergő is jó kisbaba, szépen alszik éjjelente, de neki jóval kisebb az alvásigénye. Nappal sokkal kevesebb szunyára van szüksége, mint anno Bencusnak. A másik ami miatt nehezebb vele, hogy a ok tornáztatás, oldalt fektetés, játék miatt megszokta, hogy szinte mindig van mellette valaki, úgyhogy ha eltávolodok mellőle, akkor elkezd nyafogni. Így viszont baromi nehéz bármit is csinálnom... (gondolok itt házimunkára vagy játékra Bencével).

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


pedi: JUJJDEJÓ, JUJJDEJÓ!!!!!!!!!, hogy csak ennyi volt a baj, bár gondolom nem volt ez sem leányálom. NAgyon örülök, de tényleg! Sajnálom, hogy fájt, de a lényeg, hogy túl vagy rajta! És tényleg csak fokozatosan. Báliint egy tündér bogyó!!!! És Zoli és az Anyósod is rendesek, hogy ennyit segítettek.

csillag: Bogicám fürdeni IMÁD!!! Olyan 20 perc, fél óra nálunk egy fürcsi a vízben, mert addig élvezkedik és látom, hogy jó neki, így nincs szívem kivenni a kádból.
Gergőci nem lehet, hogy lemászott a figyuról? De még az is lehet, hogy elkalandozott és tényleg kihagyott.
Tündériek a képek.
Borostyánláncot próbáltátok? Én már megrendeltem. Majd meglátjuk.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, jesszus, nem semmi, jól megkínoztak :( de az a lényeg, hogy most már jobban vagy :) mi október 23-ára vagyunk kiírva, most töltöttük vasárnap a 11. hetet, remélem, innen már sínen vagyunk :) genetikai után majd teszek ki vonalzót is, úgy jobb lesz talán... amúgy a hányinger már múlik, szóval elég jól vagyok, meg a manó is elég aktív lehet, mert már néha érzek valamit, de amúgy eléggé lusta, UH-n is aludt :D mindegy, jól van, ez a lényeg!!!

Kati, édes lehetett Bogi :) Úgy várom már én is, hogy kismamának érezzem magam, vagy valami, bár a hasam már lassan akkora, mintha szülni mennénk, majd hozok képet... :lol:

Csillag, anyum elmondása szerint én ugyanilyen voltam, hát nem volt könnyű... :(

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Lányok puszilok mindenkit!!!!!!!!!!!!!!

köszönöm a sok szoba,poci dicséretet!!!

Csillag! szuper lehetett az állatkert,nagyon jók a képet! fogacska? aztaaaa már itt tartotok:)

Kati! nagyon édes lehet Bogika!!!!

Jeanner! hatalmas gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!kíváncsi vagyok a pocidra!

Pedi! nagyon sajnálom, h ilyen rosszul jártál ezekkel a varratokkal, elhiszem h mennyire fájhatott! de örülök h múlóban, és jobban érzed magad!Bálint nagyon tündéri,jó kisfiú:)

2kor indulok Székesfehérvárra,benézek a plázába, aztán 4 re megyek szülésfelkészítőre,most egyedül,mert apa dolgozik!

KépKép
dike
 
 


Dike, jó szülésfelkészítőt :) mi kismamatornázni akarunk majd együtt járni, apa nagyon lelkes :)

Hát, ez nem poci már, hanem valami nem is tudom :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Zsani drága, én is a háttérből drukkoltam neked, nagyon örülök, de majd hangosan a genetikai után gratulálok. Ugye nem baj? :wink: Pocit én is megnézném szívesen!

Pedi, örülök, hogy jobban vagy. Nem Bálint ment össze, hanem máshogy mérik, mint a kórházban. Marcus is csak 60,5 volt múltkor, pedig már lassan 1 hónapja 68-asban nyomjuk.
Lexi szobatisztasága lassan alakul nagyon, de nem erőltetem. Marcus meg újabban megint2x kel, ma pl 3x.

kati, örülök a jó éjszakának.

Csillg, jók a képek nagyon.

dike, nagyon szép lett a szoba, jó helyre születik Ármin. :wink:

Marucsnak kibújt az 1. foga, a 2. is nagyon dudoros, a 3,.és 4. felül is fehérlik már. Szóval ágyő átaludt éjszakák...Szegénykém nagyon nyűgös, rosszul viseli. :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Mindenkinek köszönöm a kép dicsiket.

Ideért a hidegfront... :? :? :? brrrrrrrrr.............. iszonyat módon fúj a szél, fekete felhők vannak az égen és esik. UTÁLOM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beze, aztaaaaaaa, gratula Marcusnak a fogacskákhoz. Szerintem nálunk még odébb van a dolog, viszont már most kínlódik Gergő. Folyik a nyála meg folyton a szájában van valamelyik ökle vagy egy rágóka vagy a rongyija.

Dike, biztos szuper lesz a szülésfelkészítő. Majd meséld el, hogy miről szólt.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na Sziasztok!

Anyósék gépéről vagyok egy cseppet,mert Lili nemsokára ébred :D

Mindenkinek köszönöm a gratulációt,Katinak és Kírusnak külön köszönet,hogy hozták az infókat és a képeket rólunk :D

Sajna lebetegedtünk,ma vittem dokihoz a gyerkőcöket,Tomi csúnyán köhög és folyik az orra,Lilinek is folyik az orra :roll: :cry: és én is beteg vagyok :cry:
Remélem,hamar megfogunk gyógyulni :!:

Lili tündéri baba,3óránként eszik...tejcsim van valamennyi,de sajna kevés így pótolni kell!
Tomi odáig van Liliért,mindenkinek dicsekedik,hogy van kistesója :wink:

Mikor a korházba bejött Tomi meglátogatni minket,az volt az első kérdése mikor rámnézett,hogy anya: a másik kistesó mikor bújik ki? mert nagy a hasad! óhh, mondom nembújik ki több kistesó,csak még nagy anya hasa! kedves... :roll: :lol:

Szüléstörténetemet majd leírom,de nem most! A lényeg,hogy nagyon könnyű szülésem volt,a fájásokat csak az utolsó fél órában éreztem,de azokat is alig!
Szülés után is nagyon jól éreztem magamat, meglepődtem magamon,hogy ennyire jól viseltem...Pedig nagyon féltem a szüléstől...

Most röviden ennyi!

A gépemnek nincs még meg a helye,mivel szét lett szedve és ahol volt onnan átvittük egy másik szobába,hogy beférjen a kiságy a mi szobánkba! Meg ha lenne gép,se érnék nagyon rá gépezni,mert mikor Lili alszik,akkor csinálom a házimunkát és Tomival foglalkozok,védőnő le is cseszett hogy nem pihenek!Holott a 6hét gyermekágy csak a pihenésről szólna... ez van!

Megyek is,legyetek jók!
Vendég
 


Sziasztok!

Pedi örülök, hogy tudtál jönni és jobban érzed magad, de azért tényleg vigyázz magadra, és amikor csak teheted pihenj!!! Bálint tényleg nagyon rendes, aranyos Kisfiú!!!

Kati, Bogi nagyon édes lehetett, amikor bealudt fürdés közben! Hozz majd nekünk fotót róla, biztos változott már! :)

Dike, nagyon szép lett Ármin szobája! A pocakod is sokat nőtt, nagyon szép!

Virág én is megnéztem a fotókat, nagyon szépek vagytok! Hát rajtad abszolút nem látszik, hogy nemrég szültél! Olyan jó alakod van!!! Bencus milyen nagy fiú már, és Gergő is sokat nőtt!

Jeanner gratulálok Neked a Pocaklakóhoz!

Mia de jó, hogy jöttél! Nagyon várom már a szüléstörténetet!!

Beze gratulálok az első fogacskához!

Mi nem csináltunk semmi különöset hétvégén, szombat este itt voltak a húgomék, grilleztünk! Tegnap meg kocsit mostunk, aztán pihiztünk!
Ma voltam a cukorterhelésen, holnap délután meglesz az eredmény, nagyon remélem, hogy minden oké!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


HALIHÓÓÓ CSAJOK :D

JEANNER...ÉN ELÉG RÉGÓTA OLVASGATLAK...CSODÁLOM AZ ERŐDET ÉS A KITARTÁSODAT ÉS NAGYON DRUKKOLOK ÉRTETEK,HOGY VÉGRE BABÁZHASS :D

PEDI ÖRÜLÖK,HOGY KIDERÜLT MI A BAJ ÉS SIKERÜLT MEGOLDÓDNI
NA MEG PERSZE,HOGY ITT VAGY VÉGRE :D

MI:MA VOLTUNK DOKSINÁL :D
MEGITTAM A CSODALÖTTYÖT,HOLNAP LESZ MEG A VÉRVÉTEL EREDMÉNYE...HÁT ÉN MÁR EMENTÁLINAK ÉRZEM MAGAMAT
:lol:

VOLT UH IS.MÉRETÜNK:
BPD:63 MM
TAD:57,4 MM
FL:41 MM

CSODÁLATOS FEJVÉGŰ FEKVÉSBEN :D

MEGMUTATTA APUKÁJÁNAK,HOGY MÉG MINDIG MEGVAN A KUKACA :D


ÉÉÉÉÉÉS......MA BETÖLTÖTTÜK A 24 HETET :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Csillag, Mona, köszönjük szépen, aranyosak vagytok! :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd
 
 
 
 
 
 


Jeanner, gratulálok!!!!!!!!!!

Júniusi topikból: Szemi

Kép

Kép
szemi_dévisz
 
 


csillag! jó volt a felkészítő,szülésznő beszélt sok mindenről, majd egy jóga oktató, aki különböző kényelmes pozíciókat mutatott a vajúdáshoz,már amennyire kényelmes lehet.meg én voltam pont az alany és masszírozási technikákat mutatott.

Mia! jobbulást nektek!!!! jajj de jó h könnyű szülésed volt!várom részletesen:)pihenj!!

Beze! gratulálok az első fogacskához!

Majga! gratulálok a 24.héthez! szép méretek!remélem jó lesz a cukrod!

KépKép
dike
 
 


Sziasztok!!!!!!!

Jeanner üdv újra itt!!!!!!!:))))

Kati édes lehetett Bogi hogy bealudt fürcsi közbe:)))

Pedi hála égnek hogy kiderült mi a baj.most pihizz sokat:)))

szerintem akkor már Bálint ki fog bírni annyi autókázást:)))

Beze Marcinak gratula a fogakhoz!!!!!!!:))))

Mia a szülésünk majd nem ugyan olyan volt..........énis az utsó pár fájást éreztem de azok se voltak halálosak.....
Lili tüneméníes:))))jogosan büszek Tomika:))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Beze! Nahát, fogacskátok van! Szuper. Viszont sajnálom az éjszakákat. Ez többnyire ezzel jár. Nem tudom mennyire hiszel a homeopátiában, de vannak jó kis szerek fogzásra is. Lexinek is ilyen korán előbújtak a fogai? A szobatisztaságot megértem. Egyáltalán nem vagytok elkésve. Majd a nyáron tutira teljesen az lesz! :wink:

Csillag! Igen, nincs két egyforma gyerek. De a lényeg szerintem, hogy éjszaka aludjon. Persze, nem tudom mi lenne, ha egész nap nem aludna?! Gondolom, nem lenne egy szabad percem sem.

Kati! El is felejtettem írni. Hát Bogi tündér lehetett, ahogy elaludt. Bálint is imád fürdeni. Még egyetlen egyszer sem sírt fürdés közben. Most mi újság a nappali alvásokkal? Kipróbáltad a sportrészt?

Mia! Örülök, hogy jelentkeztél. Lili gyönyörűséges kisbaba! Sajnálom, hogy lebetegedtetek, jobbulást Nektek! Ja, és nagyon örülök annak is Tomika szereti Lilit. Látod-látod, ez is megoldódott!

Mona! Hm, grillezés! Az tök jó program, még hogy nem csináltatok semmit hétvégén! Biztosan jó lesz a cukoreredményed is, mint eddig minden! :wink:

Dike! Jó lehetett ez a felkészítő! És jól esett "alanynak" lenni? Lesz még alkalom vagy ez volt az utolsó?

Majga! Örülök, hogy minden rendben a pocaklakótokkal!

Nita! Köszi. Én is úgy gondolom, hogy Bálintnak nem fog problémát okozni az utazás. Főleg, hogy közben még a barátnőmékhez is beugrunk majd, ahol kényelmesen meg tudom etetni, tisztába tenni.
Nálatok most akkor mizu a tesóprojekttel?

Nika! Ilyen sok és fárasztó a meló, hogy ránk már időd sincs? Csak vicceltem! Szóval, mizu arra nagyon északon?

Jeanner! Én is kíváncsi vagyok a pocakodra. Meg mindenki máséra is, olyan jó pocakokat nézni. Emlékszem, Kati meg én pakoltunk fel egy pár pocakos képet, de annyira jó volt.
pedi
Kalocsa
 
 


Hoztam egy-két képet és szeretném elmesélni, hogy tegnap milyen isteni napunk volt. Tulajdonképpen semmi különös nem történt, csak az egy hete fekvés után, tegnap végre kimozdultam. Áttoltam Bálintot anyósékhoz, és amíg Ő a levegőn aludt, én mellette olvastam. Majd ott szopiztattam és fél7re értünk haza! :D Annyira jó volt végre levegőn lenni, és a legjobb, hogy végre nem érzek fájdalmat!!! (Na, jó, fája derekam, na de azzal már megtanultam együtt élni. :oops:)

Kép egyik nap így találtam alvás után

Kép egyik reggel így várt

Kép tegnap reggel ezt kaptam
pedi
Kalocsa
 
 


Kép ez a kép a Vajas parton készült tegnap

Engem ne nézzetek, mert nagyon topis vagyok a képen. A Vajas a Duna egyik holtága, ami keresztül megy Kalocsán, és anyósék kertje vége pont erre néz. Zoli itt szokott pecázni legtöbbet.

Ja, igen! Ezek a tejpöttyök mikor múlnak már el? Engem úgy idegesít, annyira elcsúnyítja azt a gyönyörű pofiját! :(
pedi
Kalocsa
 
 


Sziasztok!!!

Jesszus, rengeteget írtatok...

Akkor visszafelé:

Pedi, csodagyönyörű a kicsi fiad :) jobban vagy? tényleg szuper jó idő van, tessék sokat sétálni :) Pocifotót mindenképpen hozok, de a tegnapit én csináltam és nem lett olyan jó :( majd ma csináltatok apával... :)

Dike, ti hová jártok szülésfelkészítőre? Ezt a kórház szervezi? Mikortól kell járni? Kolléganőm eléggé meredek dolgokat mesélt róla, hát nem tudom, én akarok-e járni :?

Szemi, majga, köszi :)

Majga, szép nagy baba :)

Mona, biztosan minden oksa lesz :) grillezés jóóóóóóóóóóó :)

Mia, nem semmi a kisfiad beszólása :D szüléstörténetet én is várom, a könnyű szülést meg majd próbálom ellesni :D

Bogi, nem baj, én is babonából nem raktam még ki vonalzót, majd genetikai után :) Marcinak gratula a fogacskákhoz, remélem a többi is hamar kibújik majd és nem sokáig lesz nyűgös... rágókát nem szereti?

Na, én mire visszaolvastam, el is ment egy csomó idő, meg amúgy sem nagyon tudok mit írni, pont ma töltjük a 11. hetet :)

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


pedi: tejpöttyünk nekünk is van, de az elmúlt napokban sokat alakult. Tündéri Bálint!!! Bogi pont így ki szokta dugni a lábát két pattent között. Sőt, egyik nap kimászott a nadrágjából.
Örülök, hogy jó napotok volt!!! Kívánok még sok-sok ilyet.
Nem vettem elő a sport részt, hanem hasra fordítottam Bogit a mózesben és tadáááááám, elaludt benne és nagyot sétáltunk. Szóval össze kellene kötni a gyerekeinket!!! :twisted: :twisted: :twisted:

beze: hatalmas gratula a fogacskához!!!! nagyon hamar sikerült!!! az éjszakákhoz kitartást Neked is és Marcusnak is.

KÉpzeljétek! BOGI MAJDNEM ÁTALUDTA AZ ÉJSZAKÁT!!!! 10-KOR SZOPIZOTT, MAJD 5.20-IG ALUDT!!!! Persze én nem, mert tele volt a cicim, meg idegesített, hogy minden oké-e, ezért többször mentem át Hozzá.


Most megyek és viszem anyósomhoz Bogit, én pedig megyek a hathetes kontrollra Szolnokra. Meg tekkózok egyet. EGYEDÜL!!!!

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Sziasztok!

Az elmúlt napok pörgősek voltak. A matracért kajtattam egész hétvégén. Vagyis szombaton megnéztük, elindultunk itthonról 10 órakor, és 18 órára értünk haza. Zalán kétszer szopizott. Bejártuk az összes bútorüzletet, pedig csak egyikünk ment be, csak a Retz-be meg a Möbelixbe vittük be a gyerkőcőket. Aztán a legutolsó helyen találtunk matracot (Möbelix). Hétfőtől 37 ezerről 27 –re levitték az árát, úgyhogy tegnap bementem Győrbe és elhoztam. Szerencsére vákuum matrac, így a hátsó ülésen elfért, (még anyukám is ). Meglehetősen könnyű, is egyedül elbírtam. Ezt a nehéz rugós matracot meg a férjemmel ketten alig bírtuk megfogni, cipelni. Ma már be is „üzemeljük”, csak még szívja magát levegővel.
Pénteken el tudtam menni „húsvéti gyónni”, jobb is mert akkor csak páran voltunk, vasárnap a misén meg állt a sor. Keresztelőt is le akartam fixálni vasárnap, de még nem tudtak igent mondani rá, mert májusban lesz az elsőáldozás, meg bérmálkozás is, de ha szerencsém van nem május 22. Viszont előtte hétvégén talán jobb is lenne, mert május 21-22-én lesz a sárkányhajó verseny, megnéznénk apát.
Vasárnap volt a mekiben a Levi (keresztfiam) szülinapja, Regi nagyon élvezte, aztán este se akart hazajönni, a mamától. Én meg kicsit tudtam rakodni, előszedtem a tavaszi/nyári ruháimat, meg puccba vágtam a fenti gardróbót. Zalán addig aludt, anyósom meg figyelt rá.


Csillagvirág
Pénteken is tudtam turizni jó néhány dolgot, de hétfőn jobbakat találtam. Első pénteken, mindent bezsákolnak, alig marad valami normális holmi. Sőt a „lemenős turiban” is voltam, ott 1490 Ft. kilója, meg van darabáras dolog is, de elég sok mindent vettem, és 2500-at fizettem. 690-ért egy H und M-es világoskék blúzt, nagyon csinos, így lesz mit felvennem a keresztelőre.
Regi még nem, de még mindig vannak új betegek, tegnap is ment a hasa az egyik kisfiúnak.
Én a Nagy Zsuzsannát onnan ismerem, hogy hozzá vittek ha beteg voltam, szóval már régóta a szakmában van, Regivel 5 hós koráig laktunk itt, a tanácsadásokról, oltásokról ismerem, én vele is meg voltam elégedve. Viszont mióta a Szigeti Éva van itt, és hozzá járunk, látom hogy van még jobb is. Szerintem nagyon rendes, ért a dolgához (koraszülött osztályon dolgozik), a gyerekek nagyon szeretik. Nem fehér köpenyben van, amitől a gyerekek félnek, és annyira közvetlen, antibiotikumot meg csak akkor ír fel, ha tényleg muszály. Reginek még nem írt fel, mióta itt lakunk. És Regi egy oltásnál sem sírt, lefogni sem kell. Amikor kijött hozzánk, Zalánt megnézni, mondta, hogy odatartom a pelust, nehogy lepisilje, és ő egyből mondta, hogy nem kell, ez természetes, nem zavarja.
Érdemes átmenni, nincs messze, van olyan ismerősöm, aki Győrből hozza ide a kislányát.

Dike
Nagyon csini vagy, a szoba pedig nagyon szép lett. Tetszik, hogy rá van írva a neve. Reginek is akarunk egy fenyő szekrényt csináltatni, mellé meg Zalánnak is egyet, és akkor ráírjuk a nevüket. Majd mire egy szobában lesznek, és lesz emeletes ágy. Úgy másfél év múlva.

Kati
Tényleg jó alvókája van a kislányodnak. Vasárnap éjjel Zalán is tök jól aludt, csak egyszer kelt fel enni. Persze tegnap este megszoptattam, gyors lefürödtem, aztán mire apával belemerültünk volna a dolgokba, felébredt, úgyhogy kapott 10 perc cicit (amúgy is gyorsan kiszopcsizza ami kell), és vissza a páromhoz, majd egy óra múlva megint fent volt. Szóval nehéz tervezni mellette.

Pedi
Az biztos nagyon fájt. Jobbulást!

Beze
A fogzástól én is tartok, bár Regit nagyon nem viselte meg, remélem Zalánt sem fogja.

Mia
Jobbulást nektek!
Vendég
 


Kati! Ezt az éjszakát pipáld csak ki! Ha egy gyerek 10-5ig alszik, arra már azt mondják, hogy végig aludta az éjszakát! Szóval, gratula! Drukk a vizsgálathoz.

Brita! Nekünk is ilyen matracunk van és nagyon szeretjük. Zalán is nagyon jó kisbaba, ha így lehet vele jönni-menni.

Bálint most kicsit többet kér enni, mint eddig. Igaz tegnap reggel 4órát kihagyott két szopi között, de du-án pl 2óra múlva újra kérte. Este is,10kor evett és már 1:45kor fent volt. Mondjuk utána csak 6kor, de aztán 8kor megint kért. Szóval, változó nálunk is. Aztán az is lehet, hogy ez a hülye idő zavarta meg. Itt most éppen esik. Tegnap este mikor jöttünk haza anyóséktól szinte szélvihar volt. A két "ellenségem"!
pedi
Kalocsa
 
 


Itt még nem esik, de fog szerintem... nekem is minden bajom van ettől a hülye időtől :(

Brita, mihez vettetek matracot? Saját ágyhoz?

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Pedi
Zalán tényleg jó baba, egész délelött sétált vele anyukám, én meg intéztem a dolgaim, aztán 11.30-kor kapott cicit az autóban, és mentünk a matracért, hazavittem anyukámat, még a boltba mentem be, és jól viselte. Nemsokára megyünk sétálni, megint mehetek boltba, mert elfogy az öblítőm, meg a postára is, mert csomagunk jött. A férjemnek most sok a munkája, úgyhogy igyekszek segíteni, amiben tudok.
Szerencsére közel van Győr, így könnyen, gyorsan tudunk menni, ha van dolgunk. A szoptatás meg azért is jó dolog, mert így könnyen, bárhol megtudom etetni, mindig kéznél van.
Csütörtökön fodrászhoz megyek, oda csak azért nem viszem Zalánt, mert daueroltatok, és annak belégzése nem túl egészséges.
Vendég
 


Jeanner
A mi ágyunkhoz. Reginek keményebb szivacsmatraca van, neki még egy jobb ágyrácsot akarunk venni. Egyébként ő szereti a keményebb matracot. Zalánnak meg kókusz van, az még keményebb.

Itt már hétágra süt a nap, reggel óta. Tegnap nagy vihar volt, a szurdikon az út, tele van letördelt ágakkal.
Vendég
 


Brita, de jó neked :) Én festetni akarom majd, ammóniamentessel, de inkább kivárom a májust, az a biztos...

A kókuszmatrac mindenkinek bevált? Párom nagyon lázad ellene...

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


dokinál minden rendben. Méhem szépen összehúzódva. Fél év múlva rákszűrés.

Kép

Kép
@ka(ti)
 
 


Pedi, juj de agyon tudnám puszilgatni a kis Mosoly Manótokat! Nagyon ééédes!!!!!!!!!!!!!! A gyakrabb ébredések a fejlődési ugrás miatt is lehetnek most Nálatok. :wink:

Kati, gratula az éjszakához meg ahhoz, hogy megtaláltad a módját a babakocsiban altatásnak. Mondtam én Neked pár napja, hogy ügyes Anyuka vagy, rá fogsz jönni Bogi "nyitjára"! 8)

Mona, húúúú, már a cukros lötyinél tartasz! Bízom benne, hogy minden rendben lesz az eredménnyel!
Köszönöm a fotó dicséretet, ruhában tényleg nem nagyon látszik rajtam az a 2-3 kg plusz, de a fürdőruha nem lesz idén nyáron nagy barátom... :twisted:

Majga, szép méretekkel rendelkezik a kis Lackó! Remélem a vv-n nálad is minden OK lesz!

Rita, köszi az info-t a gyerekorvosról, lehet, hogy átmegyünk hozzá. Ő két pénzt akkor, ha olyan oltást ad be a gyerekeknek ami nem kötelező? Nálunk tavaly vezette be a doktornőnk, hogy ha ilyet ad be, akkor 1000 Ft a beadás. Most 2 hónap alatt 4x 1000 Ft-ot kell fizetnem plusz az oltóanyagok (kb 20.000 Ft).

Dike, hmmmmm--- egy jó kis hátmasszázst én is el tudnék viselni. Gergő már 7 kg és a tornáktól, szoptatástól eléggé odavan a hátam.

Jeanner, mi megszívtuk most Gergőnél a kókuszmatraccal. Bence kapott felnőtt ágyat kb egy hónapja, Gergő meg megkapta Bencus 70X140-es ágyát a kókuszmatraccal és sajna a légzésfigyelőnk (Angelcare) állandóan beriasztott. A legvastagabb kókuszmatracunk van és valószínűleg túl szoros az ágyba, így nem működött megfelelően a légzésfigyu. 2 "szívrohamos" éjszaka után vettem egy jó minőségű vastagabb szivacsmatracot, na azóta nincs gond. MAjd ha már nem kell a légzésfigyelő és lekerülnek a rácsok az ágyról, akkor lehet, hoyg megint a kókuszmatracot teszem bele, mert abban nem tudna megtelepedni a poratkák. Egészségügyi szempontból elvileg jobb a kókusz.

Ma voltunk megint Dévényen Gergővel és a gyógytornász szerint nagyon szépen haladunk, már csak a gerincoszlop tetején látható az a C alakú görbület, illetve a vállakat kell lazítani, nyújtani. Megkérdeztem azt is, hogy szerinte teljesen rendbe lehet-e hozni Gergőt és azt mondta, hogy "PERSZE!!!!!!!!!!!! Csak idő kell hozzá, nem megy egyik pillanatról a másikra." Nagy kő esett le a szívemről. Bár azt hiszem teljesen megnyugodni akkor fogok, ha beindulnak a nagymozgások. (Múlt héten írtam, hogy torna közben átfordult hasról hátra a Fiatalúr, na akkor megcsinálta 3x és azóta semmi... én meg tiszta para vagyok, hogy miért nem csinálja. Azt hiszem egy kicsit türelmetlen vagyok és siettetném az időt. Olyan jó lenne, ha csak egy pillanatra előrerepülhetnék az időben mondjuk fél évet és láthatnám, hogy mit tud már csinálni Gergőci.
8) 8) 8) )

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!

Pedi voltunk együtt amikor "kellett"......nem görcsölök rá továbbra se...ezért nem is nagyon beszélek a baba témáról:))))

édes pofika Bálint,...............csoda édesen mosolyog:))))))))

csini vagy te is a képen:))))))

én szerintem ez a kókusz matrac "csak" divat......nekünk mind a kettőnél normál szivacs van/volt...és nem hepe hupás meg ilyenek:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi! istenkém de aranyos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)) örülök h végre kimozdultál és hogy jól esett!!!!!
még ápr 18.lesz 1 felkészítő, és 19.én meg szülőszoba látogatás!!!nagyon nagyon várom! hát beleéltem magam a vajúdás szerepébe:D

Jeanner! nekünk a székesfehérvári kórház szervezi, de nem a kórházban van.17.héttől lehetett jelentkezni,és nagyon nagyon jó! olyan jó kis társaságunk van, és az előadók is kedvesek, érdekesek!!!!!!!

Kati! az igen jó sokat aludt egyhuzamban!:)jó tekkózást! milyen volt?:)örülök h minden rendben volt a dokinál!

Csillag! szerintem is sürgetni akarod:) pedig higgyél a dokinak, hamarosan minden rendbe jön:))

Voltam a ma védőbe,huu megkönnyebbülésemre nem 73 vagyok, csak 70:D ez most jól esett,többre számítottam:) szívhang,vérnyomás,pisi ok! bár terhesség előtt 100 körül mozgott mindig a vérnyomásom, most 134.
1 hónap alatt 5 centit nőtt a hasam a védőnő mérése alapján!

Ma feltettük a sötétítőt,a lámpákat,dekorgumikat...mutatom,már csak szőnyeg kell:)






Kép


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
dike
 
 


Dike ÁLOMSZÉP szobája lesz a kicsi fiadnak!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))))))))))) :oops: :oops: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Csajok, úgy néz ki nálam befigyelt piri... :twisted: :twisted: :twisted: Már tegnap gyanús volt a dolog, mert volt egy kicsi rózsaszín a WC papíron, ma reggelre viszont egyértelmű lett a helyzet. Pedig olyan jól elvoltam nélküle.

Dike, meseszép lett Ármin-lak. Nagyon tetszik az a zöld mennyezeti lámpa!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Dike, csodaszép ez a szoba!!!!!!!!!!!! :D én kismamatornára is akarok majd járni, Margit kórház szervezi és ingyenes :) majd meg akarom kérdezni a védőnénitől, hogy van ez :)

Hát, ez a matrackérdés nehéz, majd kitaláljuk, mit akarunk, most találtunk kombit (szivacs + kókusz), de egyre tanácstalanabb vagyok :( Csillag, ilyen pici korban még annyira nyúlnak és olyan formálhatók, Gergőt is biztosan kiigazítják, és majd meglátod, semmi baja nem lesz :)

Kati, szupi, hogy minden rendben :)

Nita, hajrá baba :)

Pocikép:

Kép

Férjem szerint nagyon cukker :) na, megyek, mert megbeszélés hegyek, emelni akarják a béremet mindenáron :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 


Sziasztok!

Csillag! Örülök, hogy kicsit megnyugtatott a gyógytornász. Ő a szakértő és, ha Ő azt mondja, hogy Gergőci tökéletes lesz, akkor az úgy is van!! :wink: Szerinted elképzelhető, hogy már fejlődési ugrás van nálunk? Az egyik rokonom azt mondta, hogy lehet, hogy nem elég tápláló a tejem. Na, de könyörgöm, tiszta tejpötty, akkor nem lehet rossz. Meg akkor folyamatosan 2óránként kérné, és nem lenne 4órás kihagyás, szerintem!
Sajnálom piri anyót, én sem bánnám, hogy jó ideig elmaradna, amennyit szívtam vele az elmúlt 14évben... :evil:

Kati! Örülök, hogy minden ok volt a dokinál. Boginak tetszett a mamánál? Megint hagytál ott neki tejcsit, és úgy mentél el? Nekem jövő hét szerdán kell mennem, de engem Zoli visz és visszük Bálintot is. Egyébként, tegnap írtad, hogy össze kellene kötni a két gyerkőcöt, hát tényleg! Nagyon sokban hasonlítanak.

Dike! Gyönyörű szép lett a szoba, hihetetlen. Nagyon tetszenek a színek, és a bútor is.

Rita! Szoptatás alatt lehet daueroltatni? Egyébként, Neked volt már göndör hajad? Most nem tudlak vele elképzelni, de biztosan nagyon jól áll majd!

Jeanner! Nagyon cuki poci! Jaj, Istenem, milyen csodálatos hónapok állnak előttetek! Élvezd ki minden egyes percét, és ne siettesd az időt. Nagyon csodálatos egy kisbaba, és tudom, hogy minden kismami alig várja, hogy megszülessen a várva várt baba(persze én is így voltam), de a várandósság semmihez sem fogható!

Nita! Akkor mennek a drukkok!

Tegnap megint áttoltam Bálintot anyósékhoz, majd felmentem a városba kocsival, addig mami őrködött Bálint felett. Megint ott szopiztattam, majd aludt náluk egy másfél órát, és utána annyira édes volt. Szinte elbeszélgettünk. Ott volt anyósom is meg sógorom, annyit nevettünk Bálinton, haláli volt. Fél7kor hazajöttünk, akkor megint kapott enni, majd volt egy nyűgi és bealudt, megint úgy kellett ébreszteni fürdéshez. Fél11kor kapott enni és legközelebb 3:40kor ébredt, aztán 8:10kor. Valamit ki kellene találnunk erre az estére, mert annyira rossz, hogy mindig ébresztjük. Valószínű meg fogjuk fürdetni előbb.
Végre én is kezdek visszatérni a "normál" életbe, nagyon jó érzés.
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Lanyok!

Mia, gratulalok!!! Gyonyoru a kislanyotok!!!

Virag, nem semmi, hogy igy bekoszontott pircsike! Gergo biztosan gyorsan meggyogyul, mint Jeanner is irja, olyan meg, mint az epitojatek. Ahova teszi az ember a "darabjait" ott marad csak persze nyilvan lassabban megy a dolog, mint egy epitojatekkal.

Jeanner, nagyon helyes a pocid, nagyon tetszik!! :D :D :D :D :D Es gratulalok!!!!!!!!!!!!! Vegre, vegreeeeee!!!!!! Boldog Babadvarast kivanok!!

Nika, Ti hogyan alltok babagyarral?? Dolgozol ma? Apa jol van?

Pedi, nagyon cuki Balintka!! Olyan szeeep!!

Mona, jarsz meg neha dolgozni? Hogy vagy?? Baba, jol van, minden rendben, kovi dokker latogatas mikor esedekes??

Dike, Te is mar a finish fele kozelitesz!! Rohan az ido!! A szoba is mar csak Arminra var!:):):) Szep, tagas!

Kati, Feletek mizus?

Nita, gyerkocok jol vannak?? Barnikanak kijott mar az a sok foga?

Rita, jol vagy, gyerekek is jol vannak? Zalan is mar milyen nagy!! Szep, egeszseges kisfiu!!
Vendég
 


Virág fene egy meg a piri nénét:)))))))

Jeanner nagyon cuki a pocid:)

SZiaaaaaaaaaaaaaaaaa Bogiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Barninak már 12 foga van.....nyugi van már egy ideje....de lassan kijön a maradék is:))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


köszönöm lányok a sok dicséretet tényleg!!!!


Csillag! sajnálom pirit!

Bogi!!!nagyon örülök h jelentkeztél, mesélj egy kicsit magatokról!!!!!

Jeanner! nagyon cukker a poci-lak!:)

KépKép
dike
 
 


Bogárka, halihóóóóóóóó. ez nem ér ám, hogy bejelentkezel, aztán magadról meg nem írsz egy szót sem! Irgum-burgum!!!!!!! Tessék írni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Köszi a pocidicsiket :)

Bogi, csatlakozom, írhatnál, hogy vagy, ilyenek :)

Pedi, korábban fürdetés lehet megoldás, ismerősömék nem keltették fel a babájukat, alva lerendezték :D arra sem ébredt fel :D

Blogom: http://eletemnemetben.blogspot.com/

o.O Jeanner O.o

Kép

Kép

Kép
jeanner
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: