A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Nene drága :( Sajnálom,h nem alakult jól az UHU, DEEEE tényleg ne idegeskedjetek. Minden rendben lesz :wink: Ha baj lenne a genetikain kiderült volna tuti :wink: Annyi mindennel rémisztgetik a kismamikat :? és az esetek többségében alaptalanul. Nem lesz semmi gond!!! Használd ki ezt a szép időt és ha tudsz akkor tényleg a kertben pihizz, feltöltődsz majd pozitív energiával :lol: Küldöm a babamaradjonapocakban drukkot :wink: Nagyon cuki a cicc :lol:

Csuti, juj de szépek :lol: A pecsételés megszűnt? Drukk,h e hematóma felszívódjon :wink:

Pusza mindenkinek

bari6

Nene: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ez nagyon aranyos volt! Az én cicám már rég lekapta volna a husit. Bár ő már egy vén, tapasztalt kandúr. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Megnyugtat, ha azt mondom, hogy alacsony vagy? :D :D :D :D :D
Mármint hozzám képest. Tudom hogy nehéz, de kérlek próbálj meg ne stresszelni ezen. :cry:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Zafír, húúú csaj vizsgált? Na arra én sem vágyom :? de nekem is van olyan ismerősöm aki nem menne férfi dokihoz :shock: Jobban vagy? A varratszedésen túl vagy?

Nektek most inszemetek lesz ugye? Én úgy tudom,h az Dévisznél teljesen fizetős, de majd jönnek az inszemesek és megmondják.
A lombiknál pedig csak a beállításig kell fizetni.

Nene, ezt Neked küldöm: http://www.bloki.hu/_vicces-videok/676/cicak-figyelnek remélem felvidít :wink:

bari6

Lányok: még egy kérdés :oops:

A vizsgálatok meddig érvényesek?
ancsi80

Általában egy évig. Kenetet és azt hiszem clamydiát csinál indulás előtt.

bari6

Sziasztok
Jól vagy most már? Engem nem vizsgált még a Kis doki, de nem is szeretném,nem az estem.Valahogy nekem a magas mackós pasik jöttek be! :wink:
Sotén engem is vizsgált csaj,de engem inkább zavart. :oops:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Bari: Igen inszem lesz. Köszönöm már jobban vagyok, csak még gyengén. A SOTE-n nem működött a lift, így 2 emeletet másztam lépcsőn. Nem volt kellemes. :? Túl vagyok életem első varratszedésén. A bal oldalon nem fájt. A jobb oldalinál amikor csinálta nagyon fájt, rosszul lettem. Leizzadt a tenyerem és majdnem elájultam. Szerintem ott nem stimmel még valami. A köldökömnél már fekve csinálta (mármint én fektüdten :D) és még sokáig beszélgettünk, a fejemen vizes papír kéztörlővel mire jobban lettem. Másnak is volt hogy fájt a varratszedés?
A bal oldalon, ahol nem tudta áttörni a hasfalat, valóban nagyon lila vagyok. :?

Ancsi: Sajnos én nem tudom meddig jók, de remélem legalább egy évig, ahogyan Bari írta.

Zafír
zafir100

Zafir
Nekem amikor a dokim csinált a sotén a varratszedést nem fájt.De a másodiknál amikor Dr-nő csinálta nagyon fájt,de szerencsés vagyok nem vagyok egy ájulós típus.

kagyló

Köszönöm szépem :lol:
(akkor ez megegyezik)

Sokat olvasgatok a vizsgálatok után, talán így töltődök fel, és sokkal alaposabbnak gondolom, mint a másik intézetet :?

Még egy kérdés, szóljatok, ha unjátok?
A Nyírő messze van az intézettől, ahova a vérvételekért kell menni?[size=12] (mi Egerből járunk majd fel)[/size]

Köszönöm előre is :wink:
ancsi80

ancsi
nem a nyirőbe kell menni,hanem a podmaniczki utcába!

kagyló

Zafír, a hason történő varratszedésről nem tudok nyilatkozni, de fej, íny, kéz és lábban igen és én nagyon úúúúúúútálom! Nagyon-nagyon nem szeretem. Nekem a legrosszabb rész egy műtétben ez szokott lenni :oops:

bari6

Kagyló: Engem is nagyon zavart. Furcsa volt, hogy egy lány..... Brrrrrrrrrrr! :roll:
Csajok! Ha nem hagyjátok KisDokit vizsgálni, soha nem fogja megtanulni, mit hogyan kell csinálni. Dévai biztosan nem véletlenül vette maga mellé és nem véletlenül őt tanítgatja és ugye Apánkban bíztok, igaz?????

Zafír
zafir100

Értem és köszönöm :D
És az messze van? (sajna nem vagyunk járaratosak Pesteb)
ancsi80

Zafir
Hát igen,mennyire másabb amikor egy férfi van a lábunk között !! :wink: :lol:
Tudom,hogy meg kell tanulnia, de nekem ez az 5.lombikom, és ebben a magasságban nem rajtam kellene gyakorolni.Szerintem jövőhéten már lesz leszívásom,ki tudja lehet azt fogom észre venni,ott fog matatni a lábam között............ :roll:

kagyló

Ancsi: A Nyírő itt van a 13. kerületben a KIKA-nál, ha a Podmaniczkibe kell menned az sincsen messze az M3-tól. Én a Podmaniczkibe járok az ÁNTSZ laborba, de az fizetős.
Kérdezz nyugottan, itt mindenki szívesen segít, nekem is mindenki segített, amikor kérdésem volt.

Köszi csajok! Megnyugodtam, már azt hittem én vagyok ennyire nyeszlett, hogy minden fáj. Sajnos én vérvételeken, injekcióknál gyakran eldobom magam. :?

Paragi írt fel vasat és elküldött egy mennyiségi vérképre mert aggasztja, hogy még mindig gyenge vagyok és kapkodom a levegőt felülésnél.

Zafír
zafir100

Csuti! Gyönyörűségesek!!!! :) Remélem mihamarabb jobban leszel!

Zafír! igazad van, ha nem gyakorol, nem tanulja meg!

Kagyló! Mikor lesz punkció?

Mi kirándultunk ma apával, gyermekvasúton. Tök jó volt! Minden hétvégére beterveztem valamit, így egyszer csak majd azt veszem észre, hogy baba van a pocimban, úgy röpül az idő! :D
Vendég

nene
A combcsont mérete mellett nézik azt is hogy egyenes-e.Ha rövid és távolabb is van egymástól a normálisnál,akkor van gond. (egyébként ez a törpenövés egyik jellegzetessége)Lehet hogy nem pontosan írtam le,de ez a lényege.A combcsont hossza a fejkörfogat kb 2/3-a. Újszülöttnél kb 8,5 cm.
Nálunk a családban sajnos volt egy ilyen baba :cry:
Szerintem nálad rendben van a baba.
Szimba! Ha olvasol,és nem jól írtam valamit,kérlek javíts ki,vagy írd le szakszerűen.Köszi!!!

szurikáta
szurikáta56

Kretty
Nem tudom pontosan,de úgy érzem jövőhét vége felé....szerintem.
Már nem emlékszem arra,hogy lehet -e ......még ilyenkor?!
:oops: :oops:

kagyló

Kagyló: Teljesen megértelek, igazad van! Dévai azonban mindig ott van vele, így ha ő fogja esetleg csinálni lesz segítsége ha gond van vagy valamit nem tud. Biztosan nem ez lesz az első leszívása. De persze értem hogy aggódsz! :( Melyik nap mész?

Bari: Örülök, hogy nem csak én vagyok cica mániás. :lol:
Fej? Íny? Kéz? Láb? Te úristen!!!!! Mit művelsz te magaddal????? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ancsi: Nincsen messze az M3-tól, ha ez a kérdés. Az intézettől azonban igen. Ha a Podmaniczybe kell menni akkor itt egy térkép:
http://www.utcakereso.hu/map3/index.php ... =109&dist=
A városliget másik oldalán van az M3-as bevezetője.
Kagyló kérlek nézd meg, hogy ide kell-e mennie Ancsinak! Köszi!

Zafír
zafir100

Nene, ne szomorodj el, D csak mindig a következő állomáson akar túllenni. Nekünk is először a 28. hetet, majd a 32. hetet emlegette, hogy jó lenne elérni. Aztán 37. hétre születtek.
Ez semmit nem jelent. A fekvést vedd komolyan, nekem is ilyen rövid volt a méhnyakam, és tényleg segít a sok fekvés.
A végén csak wc-re és enni kelhettem fel. Ez még csak az első lépcsőfok, majd jön a 2 óra fekvés-1 fenn.
A combcsont az én fiamnál is mindig jóval kevesebb volt, mégis 48cm-rel születtek. Ezek az adatok elég tájékoztató jellegűek, mind a két gyerek fél kilóval kevesebbel született, mint vártuk.

Matyi 2100g-mal jött ki a kórházból (150-nel több, mint szül.súly), Sári 2600 (130 plusz)
De esznek rendesen, iszonyatosan nő az igény. Holnap jön az orvos, tuti kérek tápszerreceptet, mert nem bizti, hogy tudok ennyit termelni.
momelcsi

Zafir
Igen oda kell menni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

kagyló

Nene!
Küldtem Neked privát üzenetet, megérkezett?

Melcsi! Megnéztem a fotókat! Gyönyörűek a babák!

Puszi:

kisgaby

Kép
kisgaby

Kisgaby, Tőled nem kapunk képet? Hogy vagytok? Összeszoktatok már? Mesélj nekünk,ha van időd :roll:

bari6

Bari,

Ezek a macsekok annyira cukik. Én is borzalmasan cica bolond vagyok. MOndjuk a kutyákat is nagyon szeretem, de az igazi "szerelmeim" a cicák.
Viszont már korábban volt téma, de azért figyeljetek rá nagyon, hogy amikor terhesek lesztek, és a toxoplazma vizsgálat negatív, akkor nagyon kell figyelni, és nem csak a macskaalomtól kell távol tartani magatokat, hanem nem nagyon szabad simogatni, puszilgatni egyáltalán és mindig kézmosás. Ezt nekem is nagyon nehéz volt megszokni, mert én állandóan csókolgattam az én kis csíkosomat, és most simogatni is alig lehet. A lényeg, hogy a toxoplazma valóban a széklettel terjed, de a macska ugyebár sokat mosakszik, nyalogatja a fenekét és aztán a bundáját is. Így ezek a bacik a szőrére is rákerülnek, és ha simogatás után nem mosol kezet, akkor nagyon könnyen elkaphatod.

Melcsike,

Pont Te jutottál eszembe, hogy neked is hamar feküdnöd kellett, és mégis olyan szépen kibírtátok, főleg két babával, akkor miért ne menne nekünk is.
Bálinttal már megbeszéltem, hogy még egy jó darabig maradjon bent, mert a "természetes inkubátornál" nincs jobb

Kisgaby,

Sajnos nem kaptam privit Tőled :cry:

Én Dévai előtt női nőgyógyászhoz jártam már egy ideje, mert nehezen viselem, ha a férjemen kívül más férfi lát és nyúlkál olyan helyen.
Szóval ez tényleg beállítottság kérdése, ahogy Zafír is írta. :)

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Sziasztok!
@ancsi80: mi az az Inhibin B? te most kezdesz D-nél? miért fizetős már minden? túl vagytok az 5 támogatotton? a leletek 1 évig jók, nekem ezért is kellett minden újra csinálni idén januárban, mert tavaly februárban készültek, és mostanra már lejárt volna minden! igen, abban megegyezik a véleményünk, hogy én is alaposabbnak látom D-t mindenki másnál, és ez nekem nagyon bejön!
@kretty: Kisdok jó fej :D

@zafir100: az nekem annyira nem jó, ha KisDoki mindent mond, én a múltkor D-t is megkértem, ha lehet nekem ne mondja alá amit csinál, mert én attól elájulok :lol: , de abban igazad van, hogy különben soha nem tanulja meg!
miért mondod nene-nek, hogy alacsony? te milyen magas vagy? amúgy a fizetőshöz annyit, hogy az inszem fizetős, vagyis a bevatkozásért biztos, hogy kell fizetni, asszem 40eFt-ot, de a stimu alatt minden UH-ért is kell fizetni 8000 Ft-ot.
Húúúú nagyon gáz lehetett a varratszedés, én biztos el is ájultam volna igazán! :)

@nene2: hát annyira engem ez a kitárulkozás már nem is zavar, mert a Róbert Károly Magánklinikán a Fülüp doki, mega Nyéki doki is felváltva vizsgáltak, mind a kettő fiatal jóképű orvos! :D inkább én úgy vagyok vele, hogy most D. az orvosom, és azt szeretném, ha ő csinálná végig, hiszen miatt jöttem ide! :)
Amúgy meg ne aggódj, sztem minden okés lesz! D. biztos mondta volna, ha valami baj van!!! De a hízással tényleg vigyázz! Már csak azért is, mert nagyon nehéz lesz leadni a szülés után! :shock:

@csuti83: köszi a biztatás! nagyon helyesek a babák! :D

@leeda: te hol tartasz most?

@bari: mi történt Veled, hogy ennyi helyről szedtek már varratot belőled??? :D

Na megyek aludni!
Jó éjt Nektek is!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

szép jó reggelt mindenkinek, ismét itt :))

húúú mennyire felpörgött megint a fórum, nehéz követni az eseményeket ;)

csuti, de jó h ismét itt vagy! - én is beállnék a rókakoma sorba, osztogasd nyugodtan ;) Csodásak a képek!

ancsi: itt jó kezekben vagy! Nem ismer DévaiI lehetetlent!

nene: egy kis türelem, nemsokára minden látható és Bálint úgyis tudja mi a jó neki, nem fog hamarabb jönni (ha baj lenne, akkor pedig DévaiI szólt volna, tovább küldött volna vizsgálatokra, tudod milyen lelkiismeretes!)

bari: gyerünk a sztorikkal! hogyan lehet ennyi sérülést összeszedni?! Ha van valami szép barlangos kép, szívesen megnézném, a szemlőhegyiben nem voltam még sosem.. köszi a babaragacsokat, de lehet h egy is elég lesz: átértékeltem az „igényeim” :)

kagyló: sok sikert! ha végeztél a mai uh-val, tessék jönni mesélni! hogy vannak a ”duplaadagos” tüszőid? :lol: :D - ha a kérdésed a szerelmetes együttlétre vonatkozik, akkor mi 5 napot szoktunk hagyni, hogy virgonc és szerelmeskedni akaró katonák jöjjenek a nagy találkozásra; bár most nem bírtam a véremmel és 3 napra redukálódott a ”pihenőnapok” száma, de kérdezd DévaiI-t!

kvzsuzsi: nálatok már kell lenni valaminek, ha 14-én uh-n voltál, ugye?

kriszto: mindjárt más ez a tigris, nekem is jobb a kedvem tőle, hajrá, jönni fog még a farkán ugráló fajta ismét!!! mikor jön a következő uh-s időszakod?

parane: valóban régen voltál, tessék íni magadról! újabb sztárfotó?

emerenc: hol vagy? mi van veled? mit látott ma DévaiI uh-n?

momelcsi: nagyon jó volt nézni a fényképeket rólad és a családodról! Olyan édesek azok a babók és hangjuk is lehet :lol:

kisgaby: valóban szeretnénk képet, annyira felvillanyozza az embert!

zafír: nyugi, a hét végére már nem is fogsz emlékezni, h voltál műtéten, sokat fog segíteni az erősítő kúra, de a husit se feledd ;) mikor folytatjátok? inszem lesz?

kretty: az előző gyerkőccsináló recept a rockkoncert és a mézespálinka volt, biztos ez a szolid változat is sikeres lesz, hol tartotok? a beállítás inszem v. lombik követ?

szélkisasszony: merre vagytok?

nyuszika? hogy vagytok?

katapetra, hiányzol!!!

mi rendesen csináltuk a házi feladatot, nem is tudom mikor lustultam ennyit egyszerre! Mondjuk már szombaton megfordult a fejemben, h ha el voltam záródva és spéci eljárással „nyitottak” ki, akkor a házi gyártásnak mekkora esélye van…. no de ezt nem osztottam meg a párommal. Most próbálok vigyázni magamra és valahogy a hangulatváltozásaimat kordában tartani (ez a legnehezebb).

szép napot mindenkinek, zugolvasók, tessék előbújni!
kisalag
Fót

Kvzsuzsi: Nene nem alacsony, csak megnyugtatásból írtam neki. Én egyébként 180 vagyok. Vagy talán picivel több. :D
Nekünk is 40-et mondtak, de az UH az 10e volt eddig.

Nene: Nekem pozitív lett a toxoplazma vizsgálat, így a cicusokkal nem lesz gond.

Bari&Nene: Íme az én kis kandúrkáim! :D Kép Kép Kép

Zafír
zafir100

Jó reggelt mindenkinek!

Kisalag, ügyesek vagytok,h teljesítettétek a házit és remélem a csillagos ötössel megegyező képet kaptok majd 18 nap múlva :lol:

Zsuzsi, Ti most hol tartotok?

Katapetra, mikor jössz hozzánk vissza??? :roll:

Mné????

Zafír, cukkerek a cicák, irigykedem a pozitív toxodra :oops: Nektek bent vannak a lakásban?

Nene, sajna nekem nega lett a toxom pedig világ életünkben volt macskánk, (gyerekkorom óta) tele vagyok karmolás nyommal, de nem kaptam el :shock: Lehet azért, mert mindig benti cicánk volt. Amúgy bevallom én inkább kutyisabb vagyok, de ehhez hozzájárult a mostani cicánk förtelmes természete is :shock: Ő amúgy csak télen van bent és akkor is csak éjjel és nem simizem szinte soha, csak fényképezem :lol: simizni a férjem simizi ammi után kötelező kézmosás van neki is :lol:

Emerenc, Kagyló várunk nagyon benneteket!

Jaaj a harci sebekről csak röviden :oops: lábam: autóbaleset 2x műtöttek, kezemen: ganglion (de ez max egy cm-s vágás csak) a ínyem pedig 3x volt vágva cisztás fogak miatt :roll: a fejemen is egy ganglion féleség volt....épp a hétvégén mondtam Krisztonak,h az vicces volt, mert egy pár hétig a géz ott kandikált a fejem búbján Kép

Szerdán jön valaki Déviszhez??? Én 11-re megyek!

Szép napot mmindenkinek!
Bari

bari6

Zafír! az első kép olyan, mint a Shrekből a macska! :lol: :lol: Nagyon édesek!

Kisalag! A beállítást, lombik követi. A hónap végén.

Katapetra! bújj elő a zugból!
Mné! Te is! :D
Vendég

Kisalag: Jó hogy jöttél! :D Mikor kell tesztelned?
Mi május 24 körül fogunk indulni, és nekünk is inszem lesz. Most olyan közelinek tűnik a május vége, pedig addig még pontosan 50 nap van! :?

Zafír
zafir100

Bari: Igen benti cicák, mivel Pesten egy társasházban lakunk. Szerencsére jól viselik. Az egyik már 14 a másik 12 éves!

Kretty: Megnéztem megint és valóban olyan! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zafír
zafir100

Zafir,

Nagyon édesek a cicáid :lol:
Jó neked, hogy pozitív lett a toxoplazmád. Nekem is már legalább 20 éve van cicám folyamatosan, és ahogy írtam én nem fogtam vissza magam. Mindegyik velünk aludt, imádom puszilgatni és simogatni őket, de sajnos mégsem kaptam el a toxot.
A mostani cicámnak megtanítottam, hogy mikor mondom, hogy puszit, akkor jön és odabújik az arcomhoz, mint aki puszit ad :)
Viszont mivel már legalább szeptember óta nem kértem tőle, folyamatosan jön, és adná magától, alig bírom megfogni, hogy ne csókolgasson össze. Mindig mondom neki, hogy már csak pár hónap, és utána jöhet bújhat anyához, addig érje be az apjával, de neki nem hajlandó puszit adni, még akkor sem, ha kéri. Hát igen, anya az anya :lol:
Na jó bocsi, kicsit elragadtattam magam, bocsika :oops:

kvzsuzsi,

A hízástól annyira nem félek, mert ahogy írtam 170 cm vagyok, és ehhez 53,5 kg-al kezdtem a terhességet. Aki ismer mindenki azt mondja, hogy nem is látszik rajtam a 10 kg, mert szinte csak a pocakom nőtt. A védőnő szerint is simán belefér nálam akár 15 kg is. Egyébként ahogy a lányoknak már meséltem, ott van a nővérem példája, aki az egyik lánnyal 16kg a másikkal majdnem 20 kg szedett fel, és most majdnem vékonyabb, mint én. Szóval nem félek attól sem, hogy rajtam fog sok maradni, mert ez szerintem szín tiszta genetika, hogy ki mennyire hajlamos a hízásra, és hogy reagál a szervezete a terhességre.

Na de megyek is, mert mennem kell a védőnőhöz, és majd rákérdezek ismét nála :wink:

Kép
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene: Nagyon édes lehet a cicuska. Ha van róla képed szívesen megnézném. Az egyik amikor sétálgatnom kellett, velem sétált az ágy mellett oda vissza. :D Most folyamatosan mellém bújnak, mióta hazajöttem a kórházból. A cirmos cicusunk (ő a fiatalabbik) lassan 1 éve cukorbeteg, de szerintem már meg sem látszik rajta, hogy beteg.

Zafír
zafir100

Puszilok mindenkit! Köszönöm törődésetek, jól esik, hogy Ti nem vagytok ilyen hűtlen kutyák hozzám,mint én hozzátok!

Először is Melcsikémnek küldök egy hatalmas gratulát!!!!!!!
És Csutikám hihetetlen édesek a kis maszatkák!

A többieket puszilom, és nagyon soksikert kívánok !!!!!
Én maradnék még a vackomban..... :( , így most jó.....bocsánat

Puszi
katapetra

Katapetra: Örülök, hogy jelentkeztél. Ha neked jobb most bevackolódva, akkor vackolódj, azt tedd ami neked a legeslegjobb. De azért tudd, hogy nagyon hiányzol. :cry:

Zafír
zafir100

Katapetra! Megértelek, ha Neked most így jobb! De legalább tudjuk, hogy olvasol minket! :wink: És te is tudod, hogy hiányzol nekünk!!!
Vendég

Kisalag, köszönöm kérdésed, minden rendben van velünk :) Élvezem, hogy már nem dolgozok és a legjobb, hogy az idő is csodálatos :)
Az éjszakák napról napra nyűgösebbek, ha takarítok, hamar elfáradok, pontosabban a derekam szakad le, de ezen kívül semmi gond, Dóri nagyon aktív, heti egy alkalommal terhestornára is elmegyek.. Jól érezzük magunkat :)

Folyamatosan olvaslak Benneteket, persze, hogy én is függő vagyok :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
nyuszika85

Sziasztok!

@zafir: akkor Te szép magas vagy! én sem tartom magam „alacsonynak” a 173-cmel, de 180 az szép teljesítmény :D ,
hát nem tudom, én a múltkor 8 eFt-ot fizettem az UH-ra

@nene2: hát az jó, hogyha nem is látszik a 10 kg, akkor viszont érthetetlen is számomra, hogy D. miért szidott le Téged a 10 kg miatt! :o

én ma reggel voltam UH-n, most vagyunk a 7. napon, és talált is 6 szép kis tüszöcskét a KisDoki!
Sajnos nem úsztam meg, ott volt ő is, és ő vizsgált meg! :oops: De nem volt olyan szörnyű :shock:
Egyébként vessetek meg, de én szerintem nem a nőkhöz vonzódik, én ma láttam őt először, de az első benyomásom ez volt. De az is lehet, hogy csak magamat nyugatom evvel :D :D

Na futok tovább dolgozni!

zsuzsi

Lilypie First Birthday tickers
kvzsuzsi
Fót

Lányok!
Ha megtennétek, hogy mindenki egy sorban leírja hol tart, akkor csinálok egy táblit. Katapetrám egészen biztosan nem fog megharagudni! Megnézem az utolsó táblázatot és az alapján számolgatok, írogatok, de mindenképp kellene a segítségetek!

Katapetra! Valóban hiányzol, de én is úgy gondolom, ha így jobb, akkor legyen így! De ide bármikor jöhetsz, sírni, nevetni egyaránt!!!!

Zsuzsi! Cuki a nem a lányokhoz vonzódik megjegyzés, nekem is megfordult ám a fejemben, DE van felesége, mégpedig ha jól tudom majd 10 évvel fiatalabb, mint ő. Egyébként én szinte amióta itt van végig kísértem, ha lehet így mondani és sokat fejlődött és szerintem már sokkal-sokkal ügyesebben vizsgál, mint az elején. De csajok! Ha Apánk mellett kellene dolgozni szerintem mindenki kissé flusztrált lenne az elején... van elvárás és követelmény bőven! De egészen biztos, hogy nem véletlenül ő van ott mellette! Higgyétek el néhány hónap múlva neki is lesz egy topikja, ahol majd agyon dícsérik, mert olyan tündibündi doki. :lol: :lol:
És hogy helyes-e??? Háááááááááát, kinek mi tetszik... :lol: :lol:
De ő is egy orvos, én nem tudok rá sem máshogy nézni.

Juj, jó hosszú lettem, de még egy pici történet: amikor a telkiben voltam (nem túl szép emlék ugyebár) ott egy nő doki vizsgált, hát ott aztán zavarban voltam ám! Sosem hittem volna, de irtó kellemetlenül éreztem magam...

Zafír! Jobban vagy? Vagy vannak még fájdalmaid?

Uhu-sok gyertek majd!!!!

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Kvzsuzsi: 6 tűszöcske! Nagyon szép!!!!! Lehet hogy én azért fizetek többet, mert Paragi betege vagyok? Furcsa! KisDoki házas, így gondolom a nőkhöz vonzódik. :lol: Bár, volt egy ismerősöm, ahol már 8 éves volt a kisfiú és akkor váltak, mert kiderült a férj a pasikat szeretni. :?
Olyan jó hallani az örömöt a szavaidban amikor írsz. Vagy csak az én kedvem lett ma jobb? :D

Kriszto: Köszi most jól vagyok. A köldökömnél feszít kicsit, de nem vészes. Hamar elfáradok, de próbálok erősödni. Én is úgy tudom, hogy 25 körül van a felesége, vagyis 8 évvel fiatalabb mint ő és a SOTE-n dolgozik. Ha neki is lesz topikja, akkor én hová fogok írogatni? :? Ide is, oda is?

A múltkor úgy UH-zott, hogy félhomály volt a vizsgálóban és halk zene szólt a háttérben. Először nagyon meglepődtem. :roll: De aztán rájöttem, hogy mennyivel jobb így, nem éreztem magam feszélyezve, nyugodt voltam, jobban el tudtam lazulni. Mondtam neki, hogy ilyen körülmények között akarok szülni is. :D

Kriszto táblázatához: Mi május 24 körül indulunk, donor inszeminációval. Vagyis 1 órával ezelőttig így volt. :D De hívott Paragi és mondta, hogy mivel csak a SOTE-n volt spermavizsgálat, ezért még az intézet is akar csinálni egyet. Hátha! Azt mondja volt már olyan, hogy ők találtak, más meg nem! Azaz, nem tudom mit is írj be! :D :D :D :D :D

Zafír
zafir100

Zafíííír ez csudajó hír :lol: akkor majd a vizsgálat előtti 5 napos megtartóztatásra figyeljetek :wink: Juj de jóóóóó, nagyon-nagyon drukkolunk,h Györgyike találjon katonát :lol:
Figyu, amúgy biopsziátok is volt már?
Szed valamilyen vitamint Oxygén? Húúúú egész felvillanyozódtam, én is az örömötökön!

Zsuzsi, huh 6 tüszöcske :lol: inszemetek lesz ugye?

Nyuszi, kapunk majd képet a szobáról, pocidról?

Nene, tőled is várjuk :lol:

Katapetra, megértem a fájdalmadat, de ha beszélnél róla nem lenne jobb? Hidd el a következővel sikerrel jártok. Tudod a múltkor Györgyike Nekem azt mondta a második után, mikor el voltam keseredve,h két lombik nem lombik....szóval fel a fejjel és bízz benne,h össze fog jönni. Fiatalok vagytok a férjednél és nálad is minden OK, szóval lesz kisbabátok :lol: Ölellek és tudd,h hiányzol mindannyiunknak!

Mné, veled mi van? Már nincs hó vége.... :roll:

Kretty, Nekem 18 nap,ha minden jól megy...Neked még kevesebb :lol:

Paragival kapcsolatban csatlakozom Krisztohoz. Az én fejemben is megfordult az elején,h esetleg másik nemhez vonzódik, de észre vettem a hatalmas karikagyűrűjét és utána lecsekkoltam :roll: helyes kis felesége van :P

bari6

Kép

Kértetek fotót a babákról....ha sikerül feltöltenem... némi bíztatásként és a kismamáknak kitartásként, íme! Ő Adél Médi lányunk. Jelenleg a kis Buddha babánk. :-)

Nene! Ismét küldtem üzenetet, remélem megérkezett. :-)

kisgaby

Kép
kisgaby

Ő pedig Andris Marci fiúnk. Ő a Balhés.
Mindezt dr. Dévai főorvos úrnak és csapatának köszönhetjük. :-) No, meg egy ügyes szülész orvosnak és a szülésznőnek.

Kép

kisgaby

Kép
kisgaby

Barika: Azt hiszem te iwiw függő is vagy. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Volt biopsziánk is, de ott sem találtak semmit. Kérdeztem Paragit, hogy ilyen eset volt-e már (a biopsziában sem volt katonácska) mondta, hogy igen és ők mégis találtam. Maca Vibe-t szedett. Mostanában kezdte újra szedni, de nem tudom milyen rendszerességgel kapkodja a bogyókat. Telefonon mondtam neki hogy menni kéne. Szerintem kissé megijedt, elég sok csalódás ért minket mostanában és gyanítom most is pofára fogunk esni. :cry:
Istenem! Már csak 18 napod van hátra! Az már húsvét hétvégéje. Fantasztikus mennyire mennek a napok.

Zafír
zafir100

Kisgaby: Milyen csodálatosak! Gratulálok hozzájuk! :D Azok a hatalmas nagy szemek!!!!! Elvarázsoltak.

Zafír
zafir100

Sziasztok :lol:

Húúú de édes babák, hát igen érdemes küzdeni :wink:

Zsuzsi: nekem azért fizetős, mert összesen volt 9 beültetésem, ebből 5 tb támogatott egy fitzetős és 3 fagyaztott fizetős beültetés
Nagyon drukkolok Neked, de látom nagyon jól haladsz :wink:
Az Inhibin B vizsgálatra keres rá a neten ott pontosan leírják, én sajna nem tudom olyan érthetően megfogalmazni :shock:

Kriszto: én szívesen bekerülnék a táblázatba,
adataim: 30 év, 2 opldali petevezeték elzáródás- amit ki is vettek, 10 beültetésre illetve első konzira készülés, leletek beszerzése :wink:

Katapetra: teljesen megértelek, mindenki máshogy dolgozza fel a sikertelenséget. Mindegy ki hány lombikon van túl, nagyon nehéz. Nekem talán a legroszabb amikor azt mondják, ne görcsöljek, engedjem el és majd akkor jön :? Ettől falra megyek...Dehát ehhez is hozzászokik az ember

Nekem az előző orvosom nő volt aki kezelt a másik intézetbe, megszoktam, sőt sajna annyira az életem része lett a sok nőgyógyászati vizsgálat, műtét, hogy már fel se tűnik.......

Uhusoknak sok drukk, várom nagyon a híreket

Én nyugodtan mondhatom, nekem Dévai az utolsó reményem, hogy áldott állapotba kerüljek. De bízok benne, pedig még nem is találkoztunk. Néztem egy kisfilmet róla és olyan különös jóság áradt a szeméből, és én ujra el tudtam hinni, hogy nem szabad még feladnom :wink:

Nektek is köszönöm még egyszer a kedves fogadtatást :wink:

Akit nem említettem név szerint, Nektek is soksok puszi
További szép napot :D
ancsi80

Kisgaby, köszi-köszi-köszi ezért érdemes élnünk és küzdenünk :lol: Gyönyörűek, mintha a fincsi illatukat is lehetne érezni :lol:

Ancsika, mit ne mondjak, megkönnyeztelek! És igen Dévisz Apánk segít majd :wink: Nagyon drukkolok! Van már időpontod?

Zafír, most próbáld neki azt mondani (bár lehet,h olvassa :) ),h most majd úgy kell odamenni,h nincs vesztenivaló, de ha találnak egy vagy két katonát is akkor már az esély megvan a közös babára. Szerintem ne adjátok fel soha.
Pár hete beszéltem az andrológusunkkal és ajánlott egy újabb dolgot (eddig mi is macáztunk és macskakarmoztunk) Az a neve,h Just Goji ez egy ital :wink: .

bari6

Bari: aranyos vagy, nincs még olyan júliusra tervezem, akkora biztos talpra tudok állni :wink: Ha jól emlékszem, Te is hamarosan kezdesz, ugye? Gondolom már nagyon várod, én ilyenkor már ugy bevagyok sózva :wink:

Remélem szeretitek az idézeteket, valahogy engem most ez jellemez, és talán sokat elmond Rólam

"- Mit csinálsz?
- Álmodom.
- Ébren?
- Ébren.
- Úgy nem lehet.
- Én tudok.
- Hogyan?
- Azt nem tudom, de nekem megy.
- Miről álmodsz?
- Mindenről, ami jó.
- Például?
- Egy tökéletes világról.
- És mire jó ez?
- Ilyenkor nem fáj semmi, egyszerűen csak elmegyek egy másik világba, ahol minden úgy van, ahogy én akarom, ahol nem kell félni, nem kell aggódni, nem kell semmit csinálni, amit nem akarok, egyszerűen csak boldognak lenni.
- Akkor, ha nem álmodsz szomorú vagy?
- Nem, csak nem mindig vagyok boldog.
- De mindig vidámnak látszol!
- Te úgy látod.
- Az hogy lehet?
- Mert azt akarom, hogy úgy lásd.
- És, hogy csinálsz úgy, mintha boldog lennél, ha nem vagy az?
- Egyszerűen. Csak elmegyek az álomvilágomba..." :wink:

.
ancsi80

Na még egy :wink:
"A mély elkötelezettség egy álom iránt nem jelent korlátokat és kényszert: felszabadít. Még egy bonyolult, kanyargós ösvény is elvezethet a célodhoz, ha egészen a végéig elmész."
ancsi80

Olvas minket, de most ő lett a zugolvasó helyettem. :wink:
Veszíteni valónk az aztán nincsen, ez biztos, de amikor felcsillan egy ici-pici remény az ember szeretné ha valóra válna, de ennyi csalódás után már csak az marad, hogy félünk az újabb kudarctól. :(

Zafír
zafir100

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: