Lois,
a játszószőnyeggel már nem találkoztak, de szerintem a szőnyegünk is van olyan magas legalább, arra meg simán felmegy. Néha akad el elektromos vezetékekben, ennyi.
Összehasonításom alapja ár tekintetében nekem is a 1o ezres porszívóm volt, mint Tikének

De amúgy igaz, vannak csilli-villi porszívók is vagyonokért, aztán még tologathatod is
Dodi,
ja, nyomik vagyunk

miután tegnap tök jól volt, gondoltam igyon reggel egy fél adag tejet...hülyeanya... hát, nem kellett volna
Én már teljesen okés vagyok, Apukám még kicsit carul, de már kifelé jövünk belőle. Apa persze nem kapta el...
Szandinál azért fontos hogy hátul zárt legyen, hogy tartsa bokáját, amennyire lehet.
Majd elzarándokolok megnézni én is.
Crocsot enyémgyerek nem szereti

eddig egyszer vette fel, azóta sem pálya. Ha valakit érdekel, van 4-5 (21-22) és 6-7es (23-24) méretben is, scooby-doo-s.
http://www.crocs.eu/crocs-scooby-doo-hanna-barbera-kids-classic/10420,en_ES,pd.html?cid=22R&cgid=boys-footwear
Boo,
Normaflore-t is toljuk ezerrel.
Smecta: hasmenésnél jó, megfogja a pocit, valami bevonatot képez a bélben, ami jó

Gyerekeknek is adható, úgyhogy ezért mertem inni.
Fehér Converse-t második körre terveztem, ha ez jó lesz, és tényleg eredeti ahogy a srác hirdette (59ooért azért vannak fenntartásaim).
Pocakfotó - kúúúúúúúúúúl, nem csak nekem nő izomból a hasam
Tike,
remélem, a bölcsi tényleg bejön
Nem akar valaki használt iPhone-t venni? Az enyém eladó, fehér hátlapos... ha valamelyikőtöket érdekli, nem hirdetem meg...