A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Dodi!
Akkor én amondó volnék, hogy legyen halasztva a tali, hogy a pudingok is becsatlakozhassanak. Már ha akkor szeretnének :roll:

Boo!

Ajándékba kaptuk. Most rákerestem, és sokféle van, és mivel mi még nem bontottuk ki és a gyerek szobájában van, nem tudom beazonosítani :oops:
http://www.jatekweb.hu/category.php?id_category=64

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Akkor kénytelen leszek shoppingolni ma :? :lol: :lol: :lol: :wink:

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

Dodi!
Te szegény :lol:
Nem is tudom hogy mentünk volna amúgy mert most 10 perce ébredtünk fel :oops:

Boo!

A Natural Care a király, én azt szeretem. De ezt írtam neked pár napja is.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ez az, de az aloés meg a natural care, az ugyanaz szerintem:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... e&store=32

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

Botond meg fél órája feküdt vissza :lol: . És én is iziben követem, csak gyorsan felsöpörtem+felmostam... De dög fáradt vagyok, biztos az időjárás. :?

Boo!

Most jól meg vagyok lőve, mert a Lidlben kaphatónak bazi finom az illata, és a minősége sem rossz; a huggies viszont minőségben magasan veri a mezőnyt
Teljesen őszintén kívánom, hogy ennél nagyobb gondod sose legyen :wink: :lol: . De megértelek, én is szoktam ilyeneken agonizálni :oops: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:36-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Naszóval ilyen legónk van: http://www.jatekweb.hu/product.php?id_product=955
Ahogy most levettem a szekrényről a kölköm nyüszögött érte, szóval szerintem kibontjuk :roll:
Ööö, részemről fel fogom tudni dolgozni, ha nem Huggies törlőt fogsz használni :wink:

Dodi!
Nekem meg bazira fáj a fejem, itt esik az eső is, nagy humorom nem lett volna a kiránduláshoz :oops: Jövő hét oksa?? Akkor is ha ketten (négyen ) leszünk!
Jövő héten amúgy is mennem kell Bp.-re (szájsebészhez :? ) majd megpróbálom összeszervezni :wink:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:37-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
Én használtam már, valami nagyon száraz bőrre való éjszakai meg nappali krémet, de nem hasaltam el tőle. Viszont az árától igen, bazi drága. Most egy Avonos kollekciót nyomatok, az nagyon tecc, főleg a szemkörnyékápolója. Ez az: http://www.avon.hu/PRSuite/productdetails.page
Hévízen mentünk liliputi vasúttal, énfiamnak nagyon tetszett, sztem a villamostól is odalenne :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Na hi,

elkiabáltam... reggel hányásra ébredtünk, utána fél 12ig visszakómázott, és most is csak dűlöngél jobbra-balra szegényem...

Dodi,

car az élet 8) 8) 8) mit shoppingolsz?

felsöprés - nem is újságoltam, januárban vettem robotot :oops: :oops: na jó, nem a bazidrágát, hanem a harmadannyiba kerülő koppintását, amit még asszem Czigka javasolt. Imádom - nagy haverok lettünk :lol: :lol:

Boo,

Huggieshoz nem, de Clinique-hez hozzá tudok szólni - ezer éve azt használom, szerintem nem rossz - menj be egy boltba, pillogj és kapsz mintát :wink: :wink:

villamos - nálunk a múlt hétvégi villamosozás óta sláger :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

Megjöttünk az uh-ról.......

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

....és úgy néz ki minden rendben van :lol: :lol: :lol:

Méhen belül szabályos alakú petezsák, benne eltérés nélküli szikhólyag. Mérete napra pontosan megfelelő, 5+3, szülés várható időpontja november 29. 3 hét múlva kontroll uh, ja és kaptam utrot is.

Doki kifele menet mondja, hogy szabályos a petezsák széle, erre én akkor ebből baba lesz. Vigyorog, hogy ebből szerinte tuti. Kérdezem, hogy rá is merne egy pezsgőben fogadni? ( Hédire ő ajánlotta fel, hogy fogadjunk, hogy ebből baba lesz :lol: ) Erre ő visszafordul, nyújtja a kezét, hogy tudja, hogy a szárazat szeretem :lol: :lol: :lol: Barátnőmnek meg mondja a folyosón, hogy nézze már megint fogadni akar velem :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Tike! Gratulálok!!!

Csibe! Iwiw-en küldtem üzit,mert tegnap nem voltam gép közelben,és a telefonomról nem tudok a fórumra írni :oops:

KépKép
KépKép
nyuszi81

Tike,

Dodi után szabadon: juhúúúúú-juhúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Annyira örülök! Szuperjó hír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

KépKép
kispocok13

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:41-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:42-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo,

kb igen - bekapcsolom, elmegyünk itthonról :lol: :wink:
De olyan is van, hogy itthon vagyunk, Őt meg bezárjuk a hálóba, vagy a fürdőbe, vagy a gyerekszobába, hadd dolgozzon 8) 8) 8)

KépKép

KépKép
kispocok13

Nimród 2 óta megint alszik... eddig ma konkrétan kb 4 órát volt ébren...

Dodiiiiiiiiiiiii,

miket shoppingoltál?

KépKép

KépKép
kispocok13

Na, látom, csak én aktívkodok itt egyedül :twisted: :twisted:

Délután én is elmentem 'shoppingolni' - gyógyszertár, DM, Lidl, Obi :arrow: de két nap bezártság után már ez is üdítő volt :roll: :roll: :roll:

KépKép

KépKép
kispocok13

Mondjuk neten rendeltem reggel Converse-t :oops: :oops: :oops: :oops: meg egy játszós nacit :oops:

KépKép

KépKép
kispocok13

Írtam regényt, erre itthagytam, és kilépett :evil: .

Szóval csak gyorsban :? :

Tike!
Juhuuuuuuuu :D . Megérzésem nincs :oops: . De sztem azért, mert veled még nem találkoztam élőben, így nem tudom, mit képzelnék el hozzád :roll: . De hédi mellé vhogy inkább fiút mondanék :roll: :wink: .

Pocok!
Nem voltam shoppingolni :twisted: . Botond 10-től 2-ig aludt :shock: , így én is, aztán meg apa elment a kocsimmal, utána meg nem volt kedvem elmenni már :oops: . Talán holnap...
Botondnak akartam venni "strandolós" gumipapucsot, meg esetleg vmi szandit, mert az új sportcipője nem lesz elég nyárra, meg bele is izzadna a lába. Viszont nektek meg fog kelleni egy kicsit zártabb is, nem? :roll:
Robot 8) :lol: :lol: . Nekünk apa akar venni mégegyet :roll: . Egy alap verziót, amit csak bedobunk vmelyik szobába, amíg a nagy kint dolgozik :wink: . Itt nagyon nagy a tér egy gépnek, egész nap meg nem akarom hallgatni a zümmögést :twisted: . Szóval egye fene, vehet mégegyet. :lol:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Pocok! Melyik Converse-t rendelted? Mert én is pont tegnap néztem őket,de a Vagabondban most jobban tetszik egy cipő,ami tökre hasonlít a Converse-hez,csak nem olyan "vastag" a talpa.
Játszósnacit honnan vetted?
Nimród hogy van?

Dodi! Úristen,10-2-ig :shock:??? Az nem semmi...

KépKép
KépKép
nyuszi81

sziasztok!

tike!
gratula!!!
én fiúra tippelek nálad.jövőhéten frissítem a táblit és akkor téged is rögzítelek benne :wink:

én viszont voltam shoppingolni kicsit.igaz csak tesco,de mindenkinek
ajánlom,marha nagy ruha akciók vannak most.úgy érzem még visszatérek venni
pár cuccot...

nyuszi!
köszi.máris olvasom...

Kép
Kép
csibe83

nyuszi írtam iwiwen.holnap is oda írok majd

Kép
Kép
csibe83

pocok!
conversre én is kiváncsi vagyok.
én most Kiarának találtam egy nagyon cukit és nem is drága annyira
sztem.holnap teszek róla képet...

Kép
Kép
csibe83

Nyuszi!

Bizony, rekord volt :lol: . És pár méterre az ablakától láncfűrésszel deszkákat vagadltak, meg léceket szögeltek. És tojt rá :shock: :wink:
Meg tegnap ittvoltak Petra babával (egy éves, és a szülei buldózernek hívják :twisted: . Borzasztó rossz, borzasztó neveletlen :evil: ), aki többször fejhangó visított, miközben Botond aludt, de ő meg se moccant, szóval megállapítottam, hogy a gyerekem kistesó-kompatibilis :lol: :lol: :lol: .

Csibe!

Még volt akció?! :shock: :D Mert azt olvastam 31-ig tart :? . Szted holnap érdemes elmennem még? Vagy itt nem biztos, hogy még tart?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi!
én azt láttam,h április 1-31ig tart.
legalábbis a leárazó cetlire ez volt írva.
szóval szerintem bátran menjél,de ha nálatok nincsen,akkor itt nálunk
tuti lesz és még mindenből volt szerencsére.
én kisöcsinek olyan édes napozókat láttam,de azokat most ott hagytam
egyenlőre,de visszamegyek értük :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép
csibe83

Tike!
Dejóó, veletek örülök :lol: :lol: :lol:

Pocok!
RobotX-et vettél? Most megint fellelkesültem, én is szemezek vele:
http://www.geeks.hu/tesztek/101022_robo ... obot_teszt

Dodi!
Szandin már én is filóztam, tavalyi vagány ámde tépőzárasból okulva olyat nem vennék, ezek a háromcsatosok meg annyira babásak :roll: De csak nem mászkálhat egész nyáron kamucrocsban (mint ma itthon, mert előszedte és abban ugrál pároslábbal mint a nyúl :oops: )

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Ezt a szandit találtam most Botondnak, nekem tetszik :wink: . Kisfiú szandálból mindegyik "sötétkékhegymászós" :twisted:
http://www.deichmann.hu/site/images/993559_pp.jpg

KépKép

KépKép
kicsidodi

dodi!
jó a szandi.én is sztem a deichmanban veszem meg ismét a szandit is....

Kép
Kép
csibe83

Én ilyet vettem tavaly:
Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!
Jobbulást Nimródnak! Remélem, hogy gyorsan meggyógyul!

Tike!
Gratulálok! De jó!!! :D :D :D :D

Boo!
Én sminkben szinte csak Clinique-et veszek és nagyon szeretem. Arcápolásban én az Yves Rocher-t jobban szeretem, de a nővérem gyakran használ Clinique-et és meg van vele elégedve. :wink:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
hát el is hiszem h, szegény Miron elfáradt,azért neki sztem még sok
ennyi gyaloglás...
de a léyneg,h a villamosozás teteszett neki...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:45-kor.

KépKép

KépKép
boo

Gyors helyzetjelentés: Most már csak halkan merem leírni: Nimród úgy tűnik rendben van, ma már evett normál kaját, játszóterezett, most a Kopaszi-gáton csajozik Apával :lol: :lol:

Én viszont benyeltem A vírust, hajnal óta rohangálok, durván :twisted: :twisted:- mostanra maradt meg bennem egy banán sarka, és három háztartási keksz... (mondjuk már vettem be B6ot, meg Smecta-t, most hideg cola-t kortyolgatok.) Ezt is elkiabáltam, mire megírtam a hsz-t, megint futottam...aaaaaaaaaaa
Ja, és Apukámat is megfertőztük csütörtökön, rajta is most hajnalban jött ki.
Apa még kitart...

Lois,

igen, RobotXet vettem, ugyanezen cikk hatására, amit belinkeltél. Szerintem semmivel sem rosszabb mit az iRobot (bár majd a szakértők elmondják) viszont olcsóbb - januárban volt 6oezer. Mondjuk nem kevés, de megéri a kényelem, és hogy most pocakosan nem kell hajolgatnom annyit...

Nyuszi,

sima vászon, magasszárú Converse-t rendeltem, sárgát :lol: :lol: :lol: végre! 17 éve volt egy ilyenem, imádtam... (most csak bőr van 2, meg a nagyon magasszárú barna zippzárral).
Vaterán, új, 'occsóért' - gondolom a srác a gyárral van kapcsolatban, és onnan küldik direktbe - anno rendeltem így eBayről Crocsot tavaly nyáron, mikor már a crocs.eu-n nem volt a méretemben, de nekem AZ kellett...

Dodi,

ez a szandi nagyon jól néz ki :lol: :lol: bőr? Valahogy a Deichmannhoz nincs bizodalmam...

Boo,

TáltosMiron :lol: :lol: :lol: :lol: na, én már így nem mernék vele elindulni, vinnék vagy babakocsit vagy kismotort, az tuti... amikor nyügi volt a betegsége miatt a héten, és az elsőre kellett ölben felhoznom, már attól is keményedett a hasam...
De te sportember vagy!

KépKép

KépKép
kispocok13

Nyuszi,

sikerült végül rájönni, miért nem tudtál-tudsz telefonról írni a fórumba? Valami nálam is elállítódott, mert megírni meg tudom, de nem látszik az 'előnézet' és az 'elküld' gomb sem...

KépKép

KépKép
kispocok13

Pocok!
Most 50 ezer. Szerintem nem gáz egyáltalán, ez még csak nem is egy felsőkategóriás porszívó ára, ennél bőven vannak sokkal drágábbak is, amit te tologatsz. A kérdés :arrow: Neked fel tud ugratni a játszószőnyegre?? Vagyis tudom hogy neked már nincs, de anno fel tudott?? Vagy már nem találkoztak??

Én anno szintén innen rendeltem két converse-t, azóta eladtam mindkettőt :oops:
Jobbulást neked, nagyon car lehet :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Pocok!

De egy beszari család vagytok:twisted: :lol: :lol: :lol: . Boooocsi, természetesen jobbulást!!!
Szandit megvettem ma 8) . 22-est :shock: . Kívül-belül bőr, hátul zárt (állítólag ez nagyon fontos!), és van benne harántemelés. 5900-ért vettem. Valamelyik nap tapiztam Sisestát, egy az egyben ugyanolyannak tűnik minőségre, kidolgozásra, és az 10.990 volt :roll: . Sztem Deichmannban lehet venni jó minőséget is, meg gagyit is. Az Elephanten, vagy a Barenschuhe, pl. megbízható német márkák, de pl. Bobbi shoest már nem vennék :roll: .
Mondjuk az 1000 forintos kamucrocks-ot tuti veri, pedig azt is fogok venni, mert baromi praktikus :twisted: .

Lois!

A miénk simán felmegy a játszószőnyegre, és úgy láttam ez totál iRobot koppintás, szóval remélhetőleg ez is :wink: . De egy telefon, és tuti megmondják mennyit tud megmászni :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:46-kor.

KépKép

KépKép
boo

sziasztok!

csak egy gyors helyzetjelentés...
mi ma vártuk Kiara kerianyuját,majd elmentünk hirtelen felindulásból
medvefarmra és nagyon-nagyon jó volt.
vszonylag sokan voltak,de mindannyian jól éreztük magunkat...

pocok!
gyógyulgassál!!!
én fb-n találtam egy likos oldalt,ahol eléggé olcsón lehett convers cipőket
kapni...

ja és Kiarának licitáltam egy conversre vaterán és megnyertük,3ezer volt...
majd teszek róla képet a nagygépről.netbookon nincs kicsinyítő programunk.

Kép
Kép
csibe83

Pocok!

Élőben nekem kicsit kevésbé tetszik amúgy, de Botond elszaladt benne, és nem akarta visszavenni a sportcipőjét :lol: . Szóval ez döntött, de amúgy jól is néz ki sztem :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

robotporszívó:
nekem apa porszívózik már,de én is szeretnék és anyumnak mondtam,h
kérhetne már inggyé legalább egyet az irobottól,m ő a könyvelője...
bár nekem ez a h2o mop is szimpi,ha igaz amit tud...

azt el is felejtettem írni,h múlthéten kibújt Kiara 13-14. foga és ezen
a héten meg már a 15. is és sztem jön a 16. is

Dodi!
tescoba voltál?volt még akció??

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:49-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
én is ma csináltam és Kiara kerianyujának is nagyon ízlett...
de nekem most így terhesen csakis fűszeres sültkrumplival :oops: :oops: :oops:

Kiarának nem magasszárú sajna az,de egy adidast is néztem és az magasszárú
sztem nem lehet nehéz ráadni.

ja és tegnap óta Kiara egyedül veszi fel a nadrágját...
mára már nagyon tökéletesre fejlesztette...

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:55-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
na én ehhez béndzsa vagyok :oops: :oops: :oops:
meg most a képet sem találom,de még keresem

Kép
Kép
csibe83

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2012.01.19 14:56-kor.

KépKép

KépKép
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: