én is itt....
két és fél hét után felmondott az új kolléganő, nem bírta lelkileg a munkát....
Való igaz, hogy kemény tud lenni a munkák, nagyon sok szegény emberrel van dolgunk, meg sok skizofrénnel is (az egyik ügyfelünk tegnap mesélte, hogy őt meg a gyerekét kilőtték a galaxisba, ott elégtek és reinkarnálódtak és tul.képpen miatta van gazdasági világválság stb.)

kicsit szociális munkás érzékkel is kell rendelkeznünk, de ilyen még nem volt, hogy valaki így feladja.
Úgyhogy most újra keresésben vagyok.
Pénteken nem tudunk jönni, vásárolnom kell menni, mert családi szüli-névnapozás lesz és ajándékokat kell vennem.
Boo!
Nem ciki a homokozás! Apa ma várat épített, majd árkot mélyített köré és ha talált volna vizet, tuti, hogy feltölti a medret is!

Mindezt úgy, hogy Petra a homokozó másik végében játszott a vadidegen homokozó szettel.
Dodi!
Örülök, hogy találtál babakocsit, mert szívem szerint mégsem adnám el a miénket. Valahogy majd anyósomnál a padláson eltároljuk a babakocsit, mert mivel úgyis ilyet vennék, tök felesleges eladni. Egyszer csak lesz második...

És szép a színe annak, amit találtál!
Stike!
De jó, hogy hallattál magatokról! Szép a kisfiad!
Nyuszi!
Ápr. 15. elvileg nekem is jó!
Pocok!
Már a múltkor is akartam kérdezni, hogy mi van a bölcsivel. Ezek szerint megint csak 2 napig volt bölcsiben?
Tike!
Durva a sztoritok!
Petra is nagyon sok cukiságot tud mondani hajnalok hajnalán.